Written by AbangNara | July 4th, 2011

gambar kahwin mizz nina noh hujan

Selain daripada Tomok yang telah bernikah pada 1 Julai lalu, Noh Hujan dan Mizz Nina juga telah selamat bergelar suami isteri. Tahniah Abang Nara ucapkan kepada mereka berdua. Semoga perkahwinan ini akan kekal bahagia sehingga ke akhir hayat.

Lagi gambar perkahwinan Noh Hujan dan Mizz Nina dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Menangi 2 tiket ke MTV World Stage 24 Julai ini anjuran Celcom Xpax dengan hanya menulis satu entry blog berkaitan konsert ini. Maklumat lanjut di laman web Nuffnang Celcom Xpax.

gambar kahwin mizz nina noh hujan

gambar kahwin mizz nina noh hujan

gambar kahwin mizz nina noh hujan

gambar kahwin mizz nina noh hujan

gambar kahwin mizz nina noh hujan

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

60 responses to (GAMBAR)Majlis Pernikahan Noh Hujan Dan Mizz Nina

  1. fmalique88 says:

    nape mcm kureng jek liputan perkawinan dieorg nie? tomok punyer lagi menonjol..pade hal noh dgn mizz nina nie 22 artis kot….hahaha

    0

    0
    • me says:

      majlis tertutup

      0

      0
    • Hamba Allah says:

      Tgkla skit mizz nina ank sape klu nk dibandingkn dgn tomok n wife dy……so mjlis dy agk privacy la…hahaha,sbb tu tomok dpt liputan sne sni…ank org biase je….hahaha

      0

      0
    • Hamba Allah says:

      tgkla mizz nina ni ank sape klu nk dibandingkn dgn tomok n wife dy….majlis dy kne la privacy skit…sbb tu tomok ngn wife dy nk dpt liputan luas sbb nk glemer je tauuuu n ank org biase je….,hahaha,siap ade bodyguard lg wedding mizz nina n noh….pape pn congrate my lurp mizz nina…

      0

      0
  2. Tok Esah says:

    wah, besh nye.. tahniah kepada mereka berdua… bila lah aku nak kahwen ni!! sape sudi jadi calon?? haha

    0

    0
    • Anonymous says:

      kesiannya. Tok Esah . sabar ya

      0

      0
    • sesape says:

      ehhh,,,bkn tok esah da kawen ke ??

      0

      0
      • Tok Esah says:

        hahaha, belum agy lah… tu nama samaran jer beb!! hehe

        #aku masih 19 tahun lah, kahwen gaponyo!!!

        0

        0
        • pedasss says:

          baru 19 thn jgn nak pk kawin. kawin bukan trend!

          0

          0
        • sharifah says:

          19 thn laa..tadi kata gatal nak kawen ..cik esah kita ni ingatkan gayut tadi…jgn bazirkn masa muda ko nk kawen awal..tpi kalau dh jodoh nk wat cemanakn…

          0

          0
        • nanny girl says:

          SHARIFAH….
          kawin bukan bazir masa okeh…kawin menghindarkan dri korg wat maksiat tau!!yang dok kua berdua pegg2 tgn la…pegg mcm2 la…tu kn dosa…better kawin awal but IF ONLY your mind is ready for the responsibility.TQ

          0

          0
  3. kaki_g0ssip says:

    suke tgk Miss NIna ni. low profile je.. lau anak org kaya yg lain blh nmpk “anggek” dia. untung noh dpt jd hubby to her.. jgn sia2kn misz nina ni okeh!! btw , congrates la utk korang b’2. cpt2 la timang anak.. mesti comel :)

    0

    0
  4. kaki_g0ssip says:

    congrates korang!! aku suke giler kt misz nina ni. low profile manjang. x mcm setengah2 anak org kaya yg “anggek” ! untung noh dpt jd huby dia. so ko jgn sia2kn dia ye noh!! ni amanat peminat korang :D

    0

    0
  5. reza says:

    suke sangat pelamin…simple ada classs..

    0

    0
  6. Emma Malini says:

    Low Profile je Mizz Nina nie
    hantaran pown tkde smpi berpuluh2 ribu

    0

    0
  7. ilhamny says:

    tak puas hati, sebab tak nampak muka nina real… nanti kalau de lg close up muka nina, abg nara please upload lg ye,…

    0

    0
  8. Lady gegeh says:

    gambar ciplak dari mane ni….xde kualiti lgsung.

    0

    0
  9. prince says:

    smoga mereka bhagia ke anak cucu..:)..

    “nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

    berminat ?? klik link di bawah ni..:)

    [ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!
    [ Politik ] Nak Topup Pun Kena Cukai 6 % Kew ?

    [ Download ] Transformer 3 : Dark Of The Moon ( 2011 ) CamRip English

    0

    0
  10. ehem2 says:

    mmg low profile sgt2 miss nina nih… buat majlis nikah pun kat umah jek…xde pun sibuk2 nak buat kat hotel ke ape…hantaran pun xmahal2..bgus..
    yang xkaya lak nak buat mcm tuh..

    tahniah noh & mizz nina…semoga kekal hingga hayat..

    0

    0
  11. PriokBelaNga says:

    Majlis ni majlis tertutup. Tak dihebah2kan sangat. Ada 3 resepsi. Semalam adalah resepsi untuk media pula. Gambar2 kat atas untuk resepsi yang pertama. Pelamin and lighting sangat cantik. Mempelai kedua-duanya sangat moderate gitu. Suka tengok. Walaupun anak billionaire, MN tak ada nak grand2 tahap melampau. Baju kawen pun dia bayar, tak nak diSponsor. Bagi yang mengutuk2 tu, semua hasad dengki tak boleh tengok orang lain happy. Noh, jaga Nina baik2 eh? Harap2 kekal hingga ke akhir hayat. Anak korang mesti comel!!!

    0

    0
  12. shark says:

    low knonla petama ja tu semua hehe

    0

    0
  13. yuyul says:

    Selamat Pengantin Baru.:)

    0

    0
  14. miss annur says:

    pasni x de la nama die MIZZ lg yer.. so skrang kita panggil dia MDM NINA..

    0

    0
  15. naikMOTOR says:

    aku suka tan sri azman hashim-sempoi dan cool!respect pilihan mizz nina,lebih pentingkan kebahagiaan anaknya,kalau orang lain xdenya-nak sekufula,nak sedarjatla….salute!parent camni-apapun baju pengantin diorang putih jer-nampak BERSIH ekekkekke

    0

    0
  16. NARO says:

    TLG LA BAGI KREDIT KAT PHOTOGRAPHER ABG NARA OI. TAK BACA TWITTER NOH KE? KESIAN DIORG SUSAH2 AMIK GAMBAR.

    0

    0
  17. sailormoon says:

    tahniah kepada Noh dan Mizz Nina…
    Semoga bahagia dan berkekalan hingga ke akhir hayat…..
    hargai dan bersyukur lah dgn anugerah yang diberikan Allah……..
    TAHNIAH………….

    0

    0
  18. APPLE GREEN says:

    Simple je pernikahan
    org kaya yg educated

    0

    0
  19. sarah_nina says:

    tahniah.. semoga berbahagia hingga ke akhir hayat.. :)

    0

    0
  20. Jadi menantu Tan Sri , pandai2lah bawa diri, keluarga sendiri jangan dilupakan. Tuah badan ….Hang tuah..

    0

    0
  21. HujanRintik says:

    Abang Nara… letak la credit untuk foto tu walau tak jelas… tak baca ke twitter Noh semalam? Tu lah kalau asyik follow twitter wanita2 cantik jer.. hhahahhaha.. Pe pun, congrats to both mempelai. Majlis korang semalam TERBAIK!!!

    0

    0
  22. mysara says:

    Tahniah utk kedua pengantin. Semoga kekal berbahagia hingga ke akhir hayat, dunia akhirat..

    0

    0
  23. si sepet says:

    gambar tak clear..nak tengok lagi banyak pics….tolong upload lagi…plsssss

    0

    0
  24. nida says:

    wah…tahniah….semoga berkekalan hingga akhir hayat

    0

    0
  25. Piston Pecah says:

    tahniah jugak!

    0

    0
  26. aku suka says:

    fine example of a young, modern and trendy malay couple yg reti menghargai budaya dan bangsa sendiri. Sedap mata memandang. Ada class!!! Tahniah dan bahagia sentiasa d ucapkan.

    0

    0
  27. puteri salju says:

    Miz nina ni berlagak walaupun anak org kaya.bertuah Noh dpt perempuan mcm dia ni-SELAMAT PENGANTIN BARU

    0

    0
  28. Kuruih says:

    selamat utk kalian berdua..

    0

    0
  29. Cik Nad says:

    suka tengok pelamin dia.. cantik sangat..

    congrate tu noh dan mizz nina..

    semoga kekal ke aher hayat.. amin

    0

    0
  30. If you could e mail me with a few tips on just how you made your website look this great, I would be grateful.

    0

    0
  31. Its like you read my mind! You seem to know a lot about this, like you wrote the book in it or something. I think that you can do with some pics to drive the message home a little bit, but instead of that, this is great blog. An excellent read. I will certainly be back.

    0

    0
  32. a4001996 says:

    I’ve said that least 4001996 times. The problem this like that is they are just too compilcated for the average bird, if you know what I mean

    0

    0
  33. visit x net says:

    Die beste Camgirls live amateur hot Chat im Wald !!!

    0

    0
  34. Hello writter!Have you ever considered adding more videos to your blog posts to keep the readers more entertained? I mean I just read through the entire article of yours and it was quite good but since Im more of a visual learner,I found that to be more helpful well let me know how it turns out! I love your bloging.

    0

    0
  35. I cherished up to you will obtain carried out proper here. The sketch is tasteful, your authored subject matter stylish. however, you command get got an edginess over that you would like be handing over the following. sick undoubtedly come more previously again as exactly the same nearly a lot often inside case you shield this hike.

    0

    0
  36. How do I start and use a blog? Also, what is the best blogging site?

    0

    0
  37. Thanks just for another revealing website. The place better could I get which usually type of information developed such an ideal manner? I’ve a fabulous mission which usually I’m just at this time working relating to, and additionally I’ve really been on the look apart just for these sort of info.

    0

    0
  38. Hi, i believe that i saw you visited my blog thus i got here to return the desire?.I am attempting to in finding issues to enhance my web site!I suppose its adequate to make use of some of your concepts!!

    0

    0
  39. Wonderful products through a person, guy. I have realize your own things before as well as you are simply extremely wonderful. We actually such as exactly what you have obtained right here, certainly such as exactly what you are saying as well as how a person state this. A person allow it to be enjoyable and also you nevertheless care for to maintain this sensible. We can not wait around to see much more through a person. This really is really the great site.

    0

    0
  40. Hello.This post was really remarkable, particularly because I was browsing for thoughts on this matter last Wednesday.

    0

    0
  41. Karly Bour says:

    My spouse and I stumbled over here coming from a different website and thought I should check things out. I like what I see so now i’m following you. Look forward to going over your web page repeatedly.

    0

    0
  42. I don’t even understand how I stopped up here, but I believed this submit was once good. I do not know who you’re but definitely you are going to a famous blogger for those who aren’t already. Cheers!

    0

    0
  43. WESLEY? WU says:

    Its like you read my mind! You seem to understand a lot approximately this, like you wrote the guide in it or something. I feel that you could do with some % to force the message home a bit, however instead of that, that is magnificent blog. A fantastic read. I’ll certainly be back.

    0

    0
  44. reverbnation says:

    You know therefore significantly in terms of this topic, made me for my part imagine it from so many varied angles. Its like women and men aren’t involved unless it’s something to accomplish with Woman gaga! Your personal stuffs nice. Always care for it up!

    0

    0
  45. Pretty great post. I simply stumbled upon your weblog and wanted to say that I’ve really loved surfing around your blog posts. After all I’ll be subscribing for your feed and I’m hoping you write once more soon!

    0

    0
  46. Emily says:

    F*ckin’ amazing things here. I’m very glad to peer your article. Thanks a lot and i am taking a look ahead to touch you. Will you kindly drop me a mail?

    0

    0