Written by AbangNara | October 17th, 2011

Shazlin, bekas isteri Radhi OAG yang telah bercerai pada tahun 2010 akhirnya telah berkahwin semula pada minggu lepas dengan Azri. Kedua-duanya nampak sangat manis di dalam pakaian pengantin serba putih.

shazlin kahwin

Semoga Shazlin dan Azri akan bahagia sehingga ke hujung hayat. Lagi gambar sekitar majlis pernikahan mereka dengan membaca entri ini sepenuhnya.

shazlin kahwin

shazlin kahwin

shazlin kahwin

shazlin kahwin

shazlin kahwin
shazlin kahwin
shazlin kahwin
shazlin kahwin
shazlin kahwin
shazlin kahwin
shazlin kahwin
shazlin kahwin
shazlin kahwin
shazlin kahwin
shazlin kahwin
shazlin kahwin
shazlin kahwin
shazlin kahwin
shazlin kahwin
shazlin kahwin
shazlin kahwin
shazlin kahwin
shazlin kahwin

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

62 responses to (GAMBAR)Majlis Perkahwinan Shazlin, Bekas Isteri Radhi OAG

  1. mbaukm says:

    doakan yang terbaik buat mereka….

  2. nadya888 says:

    alhamdulillah… shazlin dh bernikah:)

  3. ahkak puaka says:

    CONGRATES SHAZLIN.. LAKI BARU KO MUCH BETTER THAN SI RADHI TU EVEN DIA NMPK B’UMOR :D

    AKU BET LAKI BARU KO NI MESTI ORG KAYA. TGK GAYA MCM BUSINESSMEN JER.. KAYO MOKCIK ;D

    TP MANA GMBR ANAK DIA EK?

    • Kak Limah says:

      Too bad lah siapa jadi isteri/ laki ahkak puaka ni.. mentality low .. i bet Shazlin ni is not that type.. kalau di nak kahwin orang kaya ye.. memang sama darjat.. so what.,

    • hantu ahkak says:

      kenapa ko eja congrats mcm tu..x reti x yah eja..

    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      laki baru dia ni uztaz ke? macm uztaz je minah jambu tengok muka dia semoga bahgia

  4. tauhu says:

    huhu jangan tengok dari gaya … orang miskin pun boleh nampak kaya …. semoga kekal hingga akhir hayat amin

  5. WAN says:

    LAWA DIA NI SEBENARNYA…

    • pizza says:

      Agreed. Cun sehhh dia ni. Dari zaman anak dara time dia melompat dgn grup apa tah tu, sampai la jd mak jan and menikah for the 2nd time.

  6. ms.fathihah says:

    die ni berlakon cite hantu kak limah yg suke kt husin tu kn??

  7. mek says:

    org pompuan dulu2 klau kawin kali ke dua dah segan nak buat besar2 sanding pun dah tak mahu .Tapi zaman sekarang hebat .. mereka dah tak malu dah .. bersanding bagai mengalahkan ank dara … berinai lagi ..

    • AKU says:

      x salah pun …mereka mampu…kan ke kahwin ni perlu di war2 kan..malu tu x timbul…sbb x perlu malu pun..bkn buat maksiat…ye dak??

    • reza says:

      apa nak kecoh….bkn bwat bende salah pon!!!

    • NBH says:

      Org perempuan je ke??? Org lelaki mcm mana plak??? Datuk K siap wedding if the year you know… Baru2 nie duda anak 3 yg majlis di sponsor sampai 12 juta tu mcm mana plak? Pastu SY yg kali ke 4 tu apa cerita??? Sume tu aku tgk lagi meriah tak ingat dr majlis janda Radhi nie..

      Sikit2 yg xmalu nya dapat kat perempuan, lelaki dpt yg wangi2 je… Nk malu buat apa kalau dia mampu, yg jadi malu kalau kawen beriya tp siap berhutang..opss..sape tu??? atau kawen xsampai 3 bulan dah terberanak..opsss lg sekali…hehehehe

  8. blacktie says:

    smoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat.. insyaAllah

  9. Ayarus madu says:

    ms.fathihah:.. bukan salah org…. pelakon pompuan tu nama avaa vanja kalo x silap …wife radhi ni x belakon pun cuma dia pernah join group menyanyi sekejap dulu….

    • astaga says:

      shazlin dlu de belakon undangan cite spanar jaya yg dgilai dek bob azrai dlm cite 2 le..

    • anna suraya says:

      shazlin pernah belakon dalam filem cinta…dia jadi pempuan mengandung yang tolong fatimah abu bakar tu jual kat gerai

  10. durian bongsu says:

    seronok je tengok orang kahwin..tahniah..semoga berbahagian sehingga ke syurga..amin..;)

  11. mak jemah says:

    Dia ni pesakit mental dlm vdeo klip lena ;-)

  12. zara says:

    muka shazlin macam anak dara.

  13. aik suka says:

    sape dia ni..aktres pn bukan…buat semak je

    bang nara lepas ni letak gambar kawin nenek akak dgn bekas laki pak mertua artis lama..bole gitu…hahhahahaha

  14. Radhi OAG says:

    eh…napa masa ngn aku dulu x secantik ni?? x boleh jadi nie…aiseyyymannn!!!!!!!!!!! menyesal 1000x…..

  15. Alahai says:

    Shazlin nie pelakon gak.. Dia penah b’lakon dlm Filem Cinta. Yg jadi pompuan ngandung jage kedai ngn mak sharifah amani :)

  16. penaGlow says:

    oouwh, sgt cantek..semoga berbahagia ke akhir hayat…
    TAHNIAH !!!!!

  17. honeyyzazzz says:

    cantiknyer……pelamin dia cantik sangat bnyk ftesh flower gituh….

  18. Aeen says:

    Tahniah!! Moga perkahwinan kali ini kekal dan diberkati Allah SWT. Insyallah. Amin.

  19. misz kem says:

    sian radhi.. setahu aku dia sayang giler kat shazlin ni, dia mmg taknak cerai shazlin sbb diorang kapel msa sma2 sekolah kat sarawak lg… she was radhi’s first love… if i’m not wrong…

    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      sape suroh dia cekek drug ! kn dh kena tinggal ! drug ni menjahanam kn hidop orang so lu pikir lah sendiri yeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hahahahahahahahahahai……………………Bwek !!!

    • Nad_Omar says:

      stuju2..tp nk bt cmne,dh xde jodoh..nnti Radhi dh pulih dr ketagihan dadah die 2,hrp2 die jupe pompuan yg lg baik,lawa,yg pntg mmg btl2 jodoh die..sme2 la doakn..

  20. Kenzo says:

    lawa jugak agi jande radhi ni.. huhuh

  21. kenko says:

    bukan ke betina ni yg mengaku pernah berzina dgn laki lain masa dia masih jadi isteri radhi oag….kl betul memang lahanat lah betina ni

  22. konke says:

    apekes betina ni muka tergedik2 macam tak sabar nk dapat barang jer…

  23. liza1979 says:

    radhi pernah tangkap ex-wife dia dgn lelaki lain.. dgn dia ni ke?

  24. kesengalanku terserlah says:

    congrats! moge kekal ke akhir hayat. moge dapat jadi seorang isteri yg solehah. amin!

  25. memey says:

    pendek ar leher laki die! hgaghagaa

    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      eleh….janji benda yg geli geli tu panjang kire ok lahhhhhhhhhh ……

  26. dona ahmad says:

    To my dear friend who has found love again, congratulations on your brand new journey , in having someone to look after you and Rifdhi. Stay beautiful inside out. God Bless.

  27. aku mau says:

    besar juga barang ex radhi ne.untung dapat die..tiap2 ari dapat.sedap enjut ne.

  28. zaia says:

    ade pic tu muka dia mcm abbu abadi..

      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        apeeeeee lah kau ni zaia ! dh selalu selalu sebut pn leh tercacol ke ….lagi sekali kau tercacol sebot nama abby hukuman nye kau kena terlanjang depan public toilet ok

  29. bell says:

    cantik..sama2 lah kita doakan kebahagiaan diorang suami isteri.Amin..tp abg nara satu je yang tak manis pasal post abg nara kali ni.mcm xmanis je kalau abg nara serta kan sekali pic yg pengantin tgh bsiap tak pakai tudung tu..sebab pic lain semua bertudung..maaflah kalau apa yang saya komen ni salah.ini sekadar luahan saya je sebagai pembaca setia beautifulnara. =)

    • kak nam says:

      kat luar pun mmg dia tak pakai tudung….. saw them last ramadhan at sambal hijau with the kid…..

  30. mika mika says:

    bagus, cari yg bukan ngisap dadah plak…

  31. ayuhamid says:

    i respect this woman for several reasons: her love for Rifdhi, her passion for life, her courage to love again, and mostly, for her keeping her mouth shut to the media about what caused her previous marriage to fail when everybody was pointing their fingers to her – that’s awesome

    • kak nam says:

      sekali gagal x bererti gagal selamanya….. hidup harus diteruskan utk cari bahagia… congrats to both of them… they are so sweet….

  32. Only CT (In The World) says:

    Saya nk Radhi OAG bole x??????????????? I taste sampai sanggup tengok Antoo Fighter kt panggung wayang dulu…….

  33. muhammad radhi razali says:

    Hamba wanna ucap thank kaseh&congratulation both newly wed “Shazlin&Azri” fr taking the big responsibility… im at most humble, let bygone be bygone…i-Allah the future will be better tomorrow n Azri please sayang Rifdhi macam anak sendiri yeah…JazakAllah!

  34. muhammad radhi razali says:

    Amin.