Written by AbangNara | October 17th, 2011

Shazlin, bekas isteri Radhi OAG yang telah bercerai pada tahun 2010 akhirnya telah berkahwin semula pada minggu lepas dengan Azri. Kedua-duanya nampak sangat manis di dalam pakaian pengantin serba putih.

shazlin kahwin

Semoga Shazlin dan Azri akan bahagia sehingga ke hujung hayat. Lagi gambar sekitar majlis pernikahan mereka dengan membaca entri ini sepenuhnya.

shazlin kahwin

shazlin kahwin

shazlin kahwin

shazlin kahwin

shazlin kahwin
shazlin kahwin
shazlin kahwin
shazlin kahwin
shazlin kahwin
shazlin kahwin
shazlin kahwin
shazlin kahwin
shazlin kahwin
shazlin kahwin
shazlin kahwin
shazlin kahwin
shazlin kahwin
shazlin kahwin
shazlin kahwin
shazlin kahwin
shazlin kahwin
shazlin kahwin
shazlin kahwin

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

62 responses to (GAMBAR)Majlis Perkahwinan Shazlin, Bekas Isteri Radhi OAG

  1. mbaukm says:

    doakan yang terbaik buat mereka….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 48 Thumb down 0
    • Selitone Cold says:

      Semoga yang kedua ini adalah yang terakhir… selamat berbahagia dan selamat menjalani kehidupan berumah tangga.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 0
  2. nadya888 says:

    alhamdulillah… shazlin dh bernikah:)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  3. ahkak puaka says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 38
    • Kak Limah says:

      Too bad lah siapa jadi isteri/ laki ahkak puaka ni.. mentality low .. i bet Shazlin ni is not that type.. kalau di nak kahwin orang kaya ye.. memang sama darjat.. so what.,

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
    • hantu ahkak says:

      kenapa ko eja congrats mcm tu..x reti x yah eja..

      Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      laki baru dia ni uztaz ke? macm uztaz je minah jambu tengok muka dia semoga bahgia

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  4. tauhu says:

    huhu jangan tengok dari gaya … orang miskin pun boleh nampak kaya …. semoga kekal hingga akhir hayat amin

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 0
  5. WAN says:

    LAWA DIA NI SEBENARNYA…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 3
    • pizza says:

      Agreed. Cun sehhh dia ni. Dari zaman anak dara time dia melompat dgn grup apa tah tu, sampai la jd mak jan and menikah for the 2nd time.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. ms.fathihah says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 46
    • bukan dia says:

      bukan dia kalau tak silap saya.. yg hantu kak limah tu kalau tak silap Avaa Vanja nama nye.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 0
    • astaga says:

      mende plk die blakon HKLBR suke kt husin2 ava vanja yg ni shezlin le beb…

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • Akak Nak Juga says:

      dia ni penyanyi group pompuan mmg x popular pn group tu dia jd ngetop pn pasal kawin / cerai ngan radhi jek

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  7. mek says:

    org pompuan dulu2 klau kawin kali ke dua dah segan nak buat besar2 sanding pun dah tak mahu .Tapi zaman sekarang hebat .. mereka dah tak malu dah .. bersanding bagai mengalahkan ank dara … berinai lagi ..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 40 Thumb down 43
    • AKU says:

      x salah pun …mereka mampu…kan ke kahwin ni perlu di war2 kan..malu tu x timbul…sbb x perlu malu pun..bkn buat maksiat…ye dak??

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 87 Thumb down 1
    • reza says:

      apa nak kecoh….bkn bwat bende salah pon!!!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 40 Thumb down 1
    • NBH says:

      Org perempuan je ke??? Org lelaki mcm mana plak??? Datuk K siap wedding if the year you know… Baru2 nie duda anak 3 yg majlis di sponsor sampai 12 juta tu mcm mana plak? Pastu SY yg kali ke 4 tu apa cerita??? Sume tu aku tgk lagi meriah tak ingat dr majlis janda Radhi nie..

      Sikit2 yg xmalu nya dapat kat perempuan, lelaki dpt yg wangi2 je… Nk malu buat apa kalau dia mampu, yg jadi malu kalau kawen beriya tp siap berhutang..opss..sape tu??? atau kawen xsampai 3 bulan dah terberanak..opsss lg sekali…hehehehe

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 77 Thumb down 0
  8. blacktie says:

    smoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat.. insyaAllah

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  9. Ayarus madu says:

    ms.fathihah:.. bukan salah org…. pelakon pompuan tu nama avaa vanja kalo x silap …wife radhi ni x belakon pun cuma dia pernah join group menyanyi sekejap dulu….

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
    • astaga says:

      shazlin dlu de belakon undangan cite spanar jaya yg dgilai dek bob azrai dlm cite 2 le..

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    • anna suraya says:

      shazlin pernah belakon dalam filem cinta…dia jadi pempuan mengandung yang tolong fatimah abu bakar tu jual kat gerai

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  10. durian bongsu says:

    seronok je tengok orang kahwin..tahniah..semoga berbahagian sehingga ke syurga..amin..;)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 1
  11. mak jemah says:

    Dia ni pesakit mental dlm vdeo klip lena ;-)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  12. zara says:

    muka shazlin macam anak dara.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 5
  13. aik suka says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 30
    • sibuk je kau says:

      aik suka!!yg ko sibuk sgt kenapa bahh..semak pn dia pya blog..bukan semak di wall ko.

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  14. Radhi OAG says:

    eh…napa masa ngn aku dulu x secantik ni?? x boleh jadi nie…aiseyyymannn!!!!!!!!!!! menyesal 1000x…..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 8
  15. Alahai says:

    Shazlin nie pelakon gak.. Dia penah b’lakon dlm Filem Cinta. Yg jadi pompuan ngandung jage kedai ngn mak sharifah amani :)

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  16. penaGlow says:

    oouwh, sgt cantek..semoga berbahagia ke akhir hayat…
    TAHNIAH !!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  17. honeyyzazzz says:

    cantiknyer……pelamin dia cantik sangat bnyk ftesh flower gituh….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  18. Aeen says:

    Tahniah!! Moga perkahwinan kali ini kekal dan diberkati Allah SWT. Insyallah. Amin.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  19. misz kem says:

    sian radhi.. setahu aku dia sayang giler kat shazlin ni, dia mmg taknak cerai shazlin sbb diorang kapel msa sma2 sekolah kat sarawak lg… she was radhi’s first love… if i’m not wrong…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      sape suroh dia cekek drug ! kn dh kena tinggal ! drug ni menjahanam kn hidop orang so lu pikir lah sendiri yeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hahahahahahahahahahai……………………Bwek !!!

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • Nad_Omar says:

      stuju2..tp nk bt cmne,dh xde jodoh..nnti Radhi dh pulih dr ketagihan dadah die 2,hrp2 die jupe pompuan yg lg baik,lawa,yg pntg mmg btl2 jodoh die..sme2 la doakn..

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  20. Kenzo says:

    lawa jugak agi jande radhi ni.. huhuh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  21. kenko says:

    bukan ke betina ni yg mengaku pernah berzina dgn laki lain masa dia masih jadi isteri radhi oag….kl betul memang lahanat lah betina ni

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 5
  22. konke says:

    apekes betina ni muka tergedik2 macam tak sabar nk dapat barang jer…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 4
  23. liza1979 says:

    radhi pernah tangkap ex-wife dia dgn lelaki lain.. dgn dia ni ke?

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  24. kesengalanku terserlah says:

    congrats! moge kekal ke akhir hayat. moge dapat jadi seorang isteri yg solehah. amin!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  25. memey says:

    pendek ar leher laki die! hgaghagaa

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      eleh….janji benda yg geli geli tu panjang kire ok lahhhhhhhhhh ……

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  26. dona ahmad says:

    To my dear friend who has found love again, congratulations on your brand new journey , in having someone to look after you and Rifdhi. Stay beautiful inside out. God Bless.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  27. aku mau says:

    besar juga barang ex radhi ne.untung dapat die..tiap2 ari dapat.sedap enjut ne.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
  28. zaia says:

    ade pic tu muka dia mcm abbu abadi..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • zaia says:

      *abby

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        apeeeeee lah kau ni zaia ! dh selalu selalu sebut pn leh tercacol ke ….lagi sekali kau tercacol sebot nama abby hukuman nye kau kena terlanjang depan public toilet ok

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. bell says:

    cantik..sama2 lah kita doakan kebahagiaan diorang suami isteri.Amin..tp abg nara satu je yang tak manis pasal post abg nara kali ni.mcm xmanis je kalau abg nara serta kan sekali pic yg pengantin tgh bsiap tak pakai tudung tu..sebab pic lain semua bertudung..maaflah kalau apa yang saya komen ni salah.ini sekadar luahan saya je sebagai pembaca setia beautifulnara. =)

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    • kak nam says:

      kat luar pun mmg dia tak pakai tudung….. saw them last ramadhan at sambal hijau with the kid…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. mika mika says:

    bagus, cari yg bukan ngisap dadah plak…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  31. ayuhamid says:

    i respect this woman for several reasons: her love for Rifdhi, her passion for life, her courage to love again, and mostly, for her keeping her mouth shut to the media about what caused her previous marriage to fail when everybody was pointing their fingers to her – that’s awesome

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
    • kak nam says:

      sekali gagal x bererti gagal selamanya….. hidup harus diteruskan utk cari bahagia… congrats to both of them… they are so sweet….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. Only CT (In The World) says:

    Saya nk Radhi OAG bole x??????????????? I taste sampai sanggup tengok Antoo Fighter kt panggung wayang dulu…….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  33. muhammad radhi razali says:

    Hamba wanna ucap thank kaseh&congratulation both newly wed “Shazlin&Azri” fr taking the big responsibility… im at most humble, let bygone be bygone…i-Allah the future will be better tomorrow n Azri please sayang Rifdhi macam anak sendiri yeah…JazakAllah!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  34. muhammad radhi razali says:

    Amin.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0