Written by AbangNara | January 18th, 2011

gambar perkahwinan rebecca nur islam

Berseri-seri macam kuih seri sungguh muka Rebecca Nur Islam dalam gambar majlis perkahwinannya. Suka sungguh kami tengok kegembiraan yang terpancar daripada wajahnya. Gembira seperti anak buah kami yang baru-baru ini mendapat set drum sempena hari jadinya. Kami happy untuk Rebecca kerana hajatnya untuk menjadi seorang isteri sudah pun tercapai.

Lagi gambar sekitar majlis perkahwinan Rebecca Nur Islam dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Gambar kredit kepada JanggutTouch (taknak sponsor ambik gambar kami kahwin ke nanti?).

gambar perkahwinan rebecca nur islam

gambar perkahwinan rebecca nur islam

gambar perkahwinan rebecca nur islam

gambar perkahwinan rebecca nur islam

gambar perkahwinan rebecca nur islam

gambar perkahwinan rebecca nur islam

gambar perkahwinan rebecca nur islam

gambar perkahwinan rebecca nur islam

gambar perkahwinan rebecca nur islam

gambar perkahwinan rebecca nur islam

gambar perkahwinan rebecca nur islam

gambar perkahwinan rebecca nur islam

gambar perkahwinan rebecca nur islam

gambar perkahwinan rebecca nur islam

gambar perkahwinan rebecca nur islam

gambar perkahwinan rebecca nur islam

gambar perkahwinan rebecca nur islam

Baca Yang Ini Pulak:-

180 responses to (GAMBAR)Majlis Perkahwinan Rebecca Nur Islam

  1. Millah says:

    Firstly, dia nie terdesak kot.. :(

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 72 Thumb down 45
    • Jangan Tertipu says:

      Money matters you ols !

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 70 Thumb down 8
    • artis NEraka says:

      YEAH !!!!!!!! correct correct !!!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 3
      • mokcik says:

        eh eh.. baru aku perasan cantik jugak die nih. tak kesah la kau kawin sebab duit or cinta ke, janji kau dah halal pada suami kau. kan?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 2
        • BOB says:

          dia fotogenik nih..aku selalu jugak jumpa dia lah..biasa jer..mmg biasa sgt2..

          tp gmbar nih terserlah seri pengantin dia..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
    • mamanyabudi says:

      tak ensem takpe janji duit nya ensem…hehehe…..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 7
    • nana says:

      Walau gigi suamiku bersepah, yang penting wang dalam poket bersepah…ngee~~~~~~~~~

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 11
      • minah karan says:

        “..ku tutup lampu, ku pejam mata ku rapat2 di malam pertamaku,..kerana ku takut akan gigi2 suamiku itu..
        ahhh..!! persetankan semua itu…
        kerana ku hanya nampak, poket suamiku sangat handsome…” <—————————- nih robeka yg ckp..bukan saya tau…! :p

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 48 Thumb down 17
        • silentgirl says:

          minah karan…komen ko sgt xlh blah hokayy!! hahhahaha! rupa blakang kire la beb..jnji maintenance tiap2 bln terjaga..tp rebecca npk sweet tetibe kat gbr no 3 n no 9..gud side of her plak..maybe she is a gud stepmother..

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
        • black tie says:

          must be gud la budak senyap..kalau tak gud, pasha sendat mai amek alih lak jadi stepmader depa kang..abesla takde olang nak menten poket bulnan beliau..kakakakka

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
        • silentgirl says:

          tali leher itam..pasha da ade jejai yg hengsem n poket yg lg hengsem…watpe nk pi kaco laki rbecca..laki rbecca byk nk kne tggung..jejai hengsem ank sorg je..

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • lala says:

          rabecca ni kak sedare aq peduli ape die…. kalo ko dah kawin mcm laki ko tu hemsem sangat ……….. perasan x habis2 nak mengngumpat org ….. seda lah diri sikit perasan je lebih!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • intan says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 35
    • Sengal says:

      tapi dia cantik..berseri2 muka dia…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 2
    • amalina says:

      ape pulak..kalau dah jodoh..nape nak ckp mcm tuh..ketentuan Allah kot..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. cik_tim says:

    cantik je kan :) cograts n smg bkekalan ke akhir hayat.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 2
  3. Kak Lazer says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 39
    • Miss Lipstick Merah says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 54
    • baidzura says:

      menghina ciptaan ALLAH ker kak…? ensem ke buruk ker itukan JUST LUARAN [FIZIKAL] je kan…. DALAMAN ITU PENTING~~!

      PERLU KER LELAKI ENSEM TOK PEREMPUAN LAWA…?

      ALLAH MENCIPTA MANUSIA UNTUK SALING HORMAT MENGHORMATI, BANTU MEMBANTU. YANG PENTING DLM KEHIDUPAN SEBUAH KELUARGA SALING MENLENGKAPI ANTARA SATU SAMA LAIN…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 77 Thumb down 0
      • Red Wolf says:

        Setuju sgt tu.yg dok mengata tu dah sempurna sgt ke.kalo muka je hensem,perangai mcm najis lembu,buat apa.takyah jadik hipokrit la oi…duit tu penting tuk hidup.sapa nak hidup susah.yg penting,baik,mampu serba serbi.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 1
        • juice says:

          muke ensem tp xde duit..xde pompuan layan gak…kenyataan…yes money is important…tp terlalu susah nk tgk org zaman skang ni elakkn diri jd hamba duit..just to showing off..pakai kete mewah..holiday luar negara..kawin org ssh xkn dpt rase semua tu..as i said just to showing off..tu ke keperluan duit???? duit penting utk dptkn keperluan asas..bkn keperluan nafsu…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 2
        • amalina says:

          yeah man…i like ur comment…
          mn ada org nak susah skang..dah rezeki dia lah tuh dpt yang mcm tuh..korang ado??hahaha

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • somebody nice says:

          yup..btol tu..xda duit zmn skrg susah gak..huhu..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • mokcik says:

        setuju baidzura..kalo x ensem pun, mengata dlm hati dahle..xyah nk post…doakan yg terbaik kt depa

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 1
    • KakLong says:

      Tak baik la u..yg hensem je kawen, yg tak hensem nak kawen ngan sape..huhu

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 0
      • baidzura says:

        makan hati ar orang tak encem kan kan….? bangga sangat ker dengan orang encem tue….??

        tulis kasi pakai akal ar kak lazer oit~~!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
    • blur says:

      kalo hensem xde attitude buat ape kak oiii
      kawin bukan nak sehari dua je!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
    • blur says:

      kalo hensem xde attitude buat ape kak oiii
      kawin bukan nak sehari dua je!

      Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
    • cik da says:

      apakah lelaki atau wanita yg kurang cantik x boleh kawin n bahagia?…kbhagiaan hnya utk org yg berparas rupa cantik je ke?…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
  4. noname says:

    beauty & the beast (versi Malaysia)

    Kah Kah Kah

    Hot debate. What do you think? Thumb up 30 Thumb down 38
  5. Garu Kepala says:

    aku amat bersimpati dengan Rebecca :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 15
    • Pocoyo says:

      Kelakar siot ayat sindiran ko nie…hahahahahahahhahahaha!!!!!!!!!!!!

      Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 11
  6. nana says:

    cantikkkkkkkk

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 4
  7. joyah says:

    tak baik lah korang!! biar la dia nk pilih laki x ensem tu pon jd laki. dah tu pilihan hati dia. jgn terbalik kt korang dah la, nti dpt laki x ensom miskin lak tu… eeeuu nak??

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 5
    • Wanita Kuku Besi says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 44
      • apa2jer says:

        dari jadi andartu bek aku kahwin walaupun tak ensom…janji idup senang………..hohoho….

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 48 Thumb down 0
        • Tiffany says:

          Nabi tak mengaku umat kalau tak berkahwin. Berkahwin itu kan melengkapkan separuh daripada agama.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 4
        • megahertz says:

          ha’ah.. biar Wanita Kuku Besi tu betul2 jd andartu.. biar dia rasakan ayat2 bongkaknye tu.. baru dia tau.. kut dia da kawen ke, biar anak dara dia jd andartu pulak.. kita ni, jangan sombong dengan apa yg kita miliki.. bangga muka cantik, eksyen suami hensem.. ego anak2 comel2.. di buatnya tiba2 Allah tarik semua tu, tetiba cacat ke, baru ko tau..!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
        • Aku says:

          Boleh jelaskan psl Nabi xmengaku ummat kalau tak kawen tu tak? Xpernah dengar tu.. Kalau tuntutan kawen tu adalah utk sempurnakan sebahagian drp agama tu tau la jugak..

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • lily says:

        semoga Allah tunaikan hasratmu..

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
      • Islamitucantik says:

        ruginyer hidup tanpa pernah merasa nikmat kebahagian berumahtangga..lebih kesian dr orang yg bersuamikan xhensem..

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • minah karan says:

      dia pilih sbb poket penuh la…

      xpe…saya dah kawin..alhamdulillah dpt suami yg sdap mata memandang, yg penting boleh menjadi sorang imam dlm keluarga..

      hope laki robeka bleh bimbing robeka selaras dgn ajaran Islam & sesuai dengan nama yg dia miliki…heheheh

      Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 11
  8. well, opposites attract… apa kata kita doakan yang baik2 je

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 0
  9. kimie says:

    azam ni duda kpd adk riezman khusairi..tp jnda dia dh lama kawin..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  10. =) says:

    dia kahwin dgn org hodoh,org kata dia nk duit
    kalau dia kahwin dgn org hensem,org kata dia pilih rupa
    kalau dia kahwin dgn org kaya,org kata dia pisau cukur
    kalau dia kahwin dgn org miskin,org kata dia spedo jantan

    dia seksi kena kutuk,itu ok lah.
    dia bina masjid pun org nk kutuk jugak ke?

    kahwin ni benda bagus apasal nk negatif sgt semua komen? kalau kahwin sesama cantik hensem,2-3 bulan bercerai tak guna jugak. ambek kau tazkirah panjang

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 207 Thumb down 2
    • hantula says:

      biasa la beb…umpama kes laki hensem ngan laki hodoh yg pemalu…

      kalau hensem malu…x ckp ngan org pmpn sangat..org cakap cute nyee…
      kalau hodoh malu2…x ckp ngan org pmpn sangat…pmpn2 cakap sombong

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 1
    • marazwa says:

      Tu ler. bina masjid tu perbuatan yang baik. orang suka menilai orang lain. diri sendiri tak tengok.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
    • nana says:

      Mata bengkak merupakan satu gejala kepada beberapa masalah mata. Ia merangkumi dari masalah gangguan ringan disebabkan oleh benda asing dan jangkitan seperti konjunktivitis hinggalah kepada penyakit yang serius sepert iritis dan glaukoma yang akut. Mata kelihatan bengkak apabila saluran darah dalam lapisan membran yang menyelaputi mata putih menjadi bengkak. Ini menyebabkan lebih banyak darah mengalir ke kawasan berkenaan menjadikannya merah dan terasa panas. Hargai mata, kurniaan terhebat. Alhamdulillah dapat melihat. Kalau ko buta? Camne?

      Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 9
    • a.h says:

      Betul. Dia dah kahwin dah pun. Karang tak kahwin lain pulak ceritanya.. doakanje la..

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
      • Nonanina says:

        yelah. jgn jd org tu yg bertunang tpi x kawen2 lagi….
        niat dihati nk duk serumah, tpi apakan daya , huk3x

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    • Yellow says:

      Sangat-sangat setuju!! dia dah kawin, biarkan jer lah..

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    • marshmallow says:

      well said..

      i like itt..

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • whocares says:

      true! pls la jgn comment physical org.its not nice okay. ure not that perfect either.

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
    • BOB says:

      Aku setuju dgn ko..!!! kekadang kita (termasuk aku) nih ckp ikut perasaan..kite benci akhlak org tp kurniaan Allah yg jadik mangsa..tu yg dosa itu brbalik pada kita…

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  11. xpyh la dok kutuk2 dia dah. la ni dosa seksi tu kan laki dia sanggup tanggung. klu aku, aku xsanggup nk tanggung dosa buka aurat si rebecca ni

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  12. katak kodok says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 20
  13. eiyna says:

    biarkan la diorg….bina masjid tuh ,da kira bnd baek pun….cantik ker…huduh…sape korang nk judge org??perfect sgt ker kalian??tu da jodoh dia….nak kata apa lg…??dia kawen sbb duit,or cinta…tu hal dia…nk sibuk2 buat pe??dpt dosa je..juz doa2kan baik2 sahaja laa…plez la jadi melayu yg bijak pandai….jgn jadi melayu yg suka jatuhkan sesama sndri je…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
  14. ape2 aje says:

    kuku panjang…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    • minah karan says:

      tuh nak simpan “vitamin” nak masak utk laki & anak2 dia nnt..kah3x..!!

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  15. kampung@kl says:

    sebelum anda nak pertikaikan rupa bentuk fizikal seseorang tu, korang kenalah beringat. setiap kejadian manusia itu datangnya dengan izin dari Allah s.w.t. kalau korang kata suami rebecca ni hodoh, adakah korang nak salahkan Yang Maha Esa??????

    gunakan akal dan fikiran sebelum berkata-kata!!!

    Ciao.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 0
  16. Sweet_lady says:

    Biar buruk rupa tapi sempurna budi pekertinya… orang yang dok kutuk husband Rebecca ni.. dah kawin ke belum?

    Kalau ikutkan semua orang nak isteri/suami yang cantik/hensem… tapi kena ingatlah, jodoh pertemuan semuanya di tangan Allah S. W. T. Sebenarnya, cantik and hensem tu, bonus utk pasangan masing2. Yang paling penting, sikap atau perangai tu kena ‘cantik’.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
  17. effie says:

    pada pandangan korang mmg dia tak hensem, tp pada pandangan Rabecca dia hensem, mana korang tau kan??..itu yang penting…

    mungkin suami dia ada ciri2 yang berjaya memikat hati rabecca..doakan yg terbaik sudahlaa..

    Semoga kekal bahagia hingga akhir hayat utk Rabecca dan suami..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  18. bunga sakura says:

    pic edit giler2 sey! nmpk la muka tu licin! tp real pic dlm entry sblom ni, nmpk la semue lobang2 kt muke tu!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 7
    • dea says:

      kalo dlm pic kawen2, mmg le potografer edit skit2.. pic seumo idup tuh.. er.. mesti sakura nih lom kawen lagik kut.. :p

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  19. Kambing Hitam says:

    memang xslah dia plh lelaki yg x hnsm…
    itu jodoh dia..
    tp cuba ltkkan lelaki tu sorg yg xhensem dan xb’harta,mcmaner?nk ke dia dkt lelaki 2..
    bodoh la si rebeca ni kan??
    btol x?knp perlu cr duda kaya?HARTA KEKAYAAN tu suma duniawi je…
    Aku mmg Anti Rebecca…
    Islam hanya pd nama…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 11
    • MCM2 HAL.. says:

      Semua owg ada hak untuk memilih pilihan suami/isteri masing2.. salah kew dia nak cari yg berduit…if ko ada kat tempat dia for sure ko pun xkan menolak punyakan.. ckap mcm diri ko perfect jew…

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  20. sM says:

    aku pnh dgr sorg ustaz ckp, if we don’t like or hate somebody because of his/her attitude, itu adalah dibenarkan. cthnya, seorang anak yg benci bapaknya sbb dia kena rape ms kecik

    but if we don’t like or hate somebody & kutuk2 rupa paras & fizikal dia, itu namanya mengutuk ciptaan Allah. hukumnya apa ye kawan2? *ckp ala2 cikgu yg femes yg utube tu. aku dh lupa nama*

    that’s y walau sejahat mana pn firaun, kita blh kutuk pbuatan dia yg against nabi tu tp never critisize dia pny fizikal. ok? ;)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
  21. Reena says:

    Memang meletop mekap kakak ella si saidatulnisa ni. Smooth & tak pecah..tak taulah plak kalo gambar ni cantik pasal photoshop kaaaann..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  22. bla bla bla says:

    ada iras muka maya karin pulak time ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 5
  23. +Negative says:

    Tahniah! semoga berbahagia hingga ke akhir hayat. Kepada korang yg tak ada kerja lain asyik mengutuk asal kejadian rupa orang, sedar2 la. kot2 satu hari nanti korang beranak cucu cicit mcm yg lebih kurang mcm Shrek, baru korang tau. ingat la hukum karma. tak ada manusia yg sempurna di muka bumi. aku ni tak de la minat dgn rebecca ni tapi aku tetap doakan supaya perkahwinan mereka bahagia.

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  24. nescafethreeinone says:

    memang cntik..sememangnya cantik foto yg ditangkap jurukamera tuh..hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 5
  25. Cik Kim says:

    muka control ayu….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 10
  26. YAYA says:

    eemmm memang jodoh rebeka.tapi rebeka nak ke dkt laki dia kalo laki dia tue org biasa.. poket cukup makan?dah la poket cukup makan, x hensem langsung.. aku jamin 100% rebeka x nak. ini pun sebab poket tebal.. artis kan suka cakap itu jodoh saya.. saya terima seadanya… ha ha ha.. kalo si azam plak.. rebeka lawa tentu lah dia nak walau dia sedar diri dia x ensem.. sesab poket dia ensem.. memang jodoh rebeka dah.. tp aku x caya dia kawin kerana cinta.. pooorahh x kan nak amek laki miskin yang x branded yg x bleh g overseas? kan kan kan.. belambak lagi mamat ensem kat luar sana.. tapi yelah poet tak tebal !!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 4
    • SaChA says:

      apa masalah ko kalo dia kawin ngan laki kaya pun..ko jeles ke sbb ko xdapat laki kaya..lantak dia la nak kawin ngan sape pun..bukan ada kaco idup ko kan..aku ni bukannye suke sangat rebecca tu tp aku peduli apa dia kawin ngan sape..kawin sbb duit ke..itu hidup dia..

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
    • nurul says:

      yg ko sakit hati sangat kenapa??? dah tuhan kata tuelah jodoh dia… biar lah dia kawen ngan saper pun…

      kalau kawen pakai cinta jerk, lepas kawen ko nak bg anak org makan apa??? makan cinta jerk ke?????

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  27. baby says:

    biarkan je la…..itu jodoh dia…kita pun xtahu diri kita mcm maner nanti…encem tp xguna….buat pe…..hodoh tp bertanggungjwb..alhamdulillah…tp kalu xencem lepas tu xguna…he he mmg agi teruk…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  28. adeng says:

    Tahniah la d ucapkn smoga berbahagia…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  29. marshmallow says:

    make up by saidatulnisa mmg marvelous..

    cantik sungguh rebecca..

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  30. Laura Ashley says:

    Beautiful !! Becca, semoga kekal ke akhir hayat :-)

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  31. nepomz says:

    da jodoh die..
    terima shje…
    mne laa taw diorg bahagia smpi ke anak cucu..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  32. Jelita says:

    ala x hensem pun xpe..janji ada harta, kawin dapat hadiah rumah, honeymoon d overseas, duit berkepuk pas x yah bersengkang mata shooting cari duit. laki dah mampu tanggung ..kalau sebut hubby u sapa? …lawyer… anak dato’. ko ada? kehkehkeh….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 3
  33. aku says:

    aku lak tgok cam BEAUTY and THE BEAST jea weh..eheheh

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 9
  34. Nina nino says:

    Ada plak yg komen ‘dia desperate’ ‘laki dia tu hodoh, agak2 kalau orang biasa (x kaya) rebecca nak ke?’ pelik aku, lantak dia la kawin sbb duit ke ape ke.. Laki tu duda. Bukan dia kawin ngan bapak korang yg korang nk sakit hati….! Hensem ke x hensem ke dia yg sanggup nak mengadap lakj tu, yg kawin dia. Tpi org lain yg sibuk nak buat andaian bukan2… Nanti kawin dapat muka mcm The Goblin baru tau..! Dahla ngutuk2 tu bila masa nak mintak maaf kat dia..?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 2
  35. Caldina says:

    Tahniah Rebecca dan suami… semoga berkekalan sehingga ke akhir hayat…

    Sama cantik dan sama padan….. manis aje dan ada sinar bahagia di kedua2 wajah pengantin…

    p/s: kepada yg mengutuk/menghina, tolong perbanyakkan membaca kerana menghina ciptaan ilahi tu umpama menghina ciptaanNya…. nauzubillah….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
  36. Mustika says:

    Allah yang tentukan jodoh kita, bukan kita yang tentukan jodoh kita sendiri…terjadinya seorang wanita adalah daripada tulung rusuk kiri lelaki. KIta adalah gambaan kepadan pasangan kita ..krn kita adalah sebahagian daripada dia…Janganlah pertikaikan ketentuan Allah terhadap kita mahupun kepada seseorang…Wallahu’alam

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  37. sue says:

    mcm sesuatu la muke husband die ni…
    su bukan nk kutok @ kate beast ke ap…tp seyes kot..muke die..erm anak2 die tomel2 jek ku lihat~!! nape eh..nk kata mate redup pon bukan…

    aish! ntahla…
    tp mmg sesuatu la pade wajah beliau!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 6
  38. detektif conan says:

    ish korang ni…semuanya tak kena lah!alah.korang pun kalau ada laki kaya yg nak!korang bantai gak kan?sbb tak da laki kaya yg nk korang,tu la korang dengki kan???yg penting dia tak rembat laki org,n tak buat bnda2 haram sudah la.dulu aku pun pkir bkn2 gak ngan rebecca ni.tpi lepas aku tgok gmbr dia satu family yg abg nara letak tuh..sejuk ja ati aku.muka dia mmg ikhlas n sayang kat budak2 tuh!dh rezki dia kan.

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
  39. lily harum says:

    cantik robekka ni….mungkin hubby dia pun jenis yg berharta dan berhati mulia jugak kot……apa ada pada muka ensem kalo menyakitkan hati jew…apa pun smoga berbahagia…..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
  40. Ieza says:

    Naper la org luar nak mempertikaikan ttg keikhlasan hati pasangan suami isteri ini? Tak baik. Sepatutnya kita mendoakan yg pernikahan mereka bahagia hingga ke syurga. Doakan juga semoga suaminya boleh membimbingnya dari kemungkaran – tak ada seksi-seksi lagi dah.
    Selamat Pengantin Baru.

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
  41. what the? says:

    inai di jari, takutnya macam kuku hantu , apapun , sangat cantik!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 5
  42. akudiriku says:

    KALAU KITA DIKURNIA KESEMPURNAAN JGN DICACI KEKURANGAN ORG.. SESUNGGUHNYA SEMUA YG ADA DI DUNIA MAHUPUN ALAM LAIN ADALAH HAK MUTLAK ALLAH S.W.T TERMASUK DIRI KITA SENDIRI.. SEMUA HANYA PINJAM PINJAMAN

    JIKA ALLAH INGIN MENARIK BALIK SEGALA KESEMPURNAAN YG DIKURNIAKAN KPD KITA, SEKELIP MATA IANYA BOLEH BERLAKU.. SEMUDAH KUN FAYAKUN~

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  43. katak itam says:

    ish tak hensem.hopefully bekka kawen bukan sebab duit! dislike lah kalau nak dislike..saya hanya insan yang lemah…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 1 Thumb down 9
  44. jane says:

    kalau nak ensem tapi takde duit nak jaga keluarga pon tak guna… kita toksah la jadi hipokrit…. sungguh org suka kata ‘duit bukan segalanya….’ habis yg kita kerja keras buat overtime, belajar sampai dpt degree, master, phd supaya gaji dpt lebih tinggi…ni bukan ke utk cari duit yg byk utk keluarga ke…jadi bila dah dpt laki loaded…grab aje la takyah kita kerja teruk sangat….apa2 pon inai dia memang horror….

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  45. Nur Amina says:

    korang semua yang mengutuk eloklah tu dapat dosa berat, ish tak takut ke? kang di a kawn ngan lelaki hensem pun korang mengata jugak, ya Allah, bertaubatlah yang mengutuk tu, tak belajar agama ke?

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  46. sara says:

    saya ni laki pun takde la ensem mana…tapi saya tak nafikan duit adalah salah satu elemen penting dlm bekerluarga…kalo ensem pun bukan leh wat beli barang ke wat mkn ker…kan???…dulu sy ada bf ensem sgt…tapi keje cikai jer…tapi utk masa depan anak2 saya nanti saya memilh utk seseorg yg sedikit berduit dan ada sedikit kerjaya…sbb rumah tangga boleh runtuh kalo kita asyik dok gaduh pasal duit kurang nanti…(Pendapat saya la..) sbb zaman sekarang ni sumer perlu pakai duit…bukan pakai muka yg ensem jer…alhamdulillah skang saya bahagia disamping suami n anak2 saya yg saya pikir telah mendapat lebih daripada sy dapat masa kecik2 dulu..(dulu susah jugakla)..saya juga ada kereta n rumah milik saya sendiri..)…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
    • kura2 kecil says:

      saya sgt stuju. dlu ada bf yg hensem, mcm model. pastu blaja tak abis, takat spm je.pastu nk join kwn2 kje part time. smpai ke sudah tanak sambung blaja.. muka hensem,tapi nk harap aku ni yg bergolok gadai utk dia, I AM SORRY la. saya ni dh la tader adik badik laki, jadi bler nk berlaki ni, nk cari yg bertanggungjawab, bkn nk cari anak ikan. kalau nk cari yg jenis jambu,segan nk g kje,sibuk cari peminat je,bolehla cari kalau mak ayah korang kaya raya,kalau sederhana je,tapayah la makin nyusahkan mak ayah jaga anak2 korang nnti. alhamdulillah hidup saya bahagia, berjumpa dgn org yg kerja keras,tak seiras aaron aziz pon takpe, tapi menyenangkan hati saya. lelaki zaman dulu, sgt bertanggungjawab, wpun tak kaya raya tapi berpenatlelah jaga keluarga, lelaki zaman sekarang, ramai anak org kaya dan sgt sibuk menjaga muka. sekian pendapat saya.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  47. lolyat gang says:

    cantik gamba2 jangguttouch ni
    kudos to them

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  48. garpu says:

    aku igtkan die kawin dgn radhi oag…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
  49. masz says:

    cantik dan berseri rebecca.. semoga cahaya itu terus menyinari mereka sekeluarga.. dan kita doakan agar mereka bahagia untuk dunia dan akhirat.. tak baik kawan2 bercakap bukan2 dan kutuk2…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  50. masz says:

    cantik dan berseri rebecca.. semoga cahaya itu terus menyinari mereka sekeluarga.. dan kita doakan agar mereka bahagia untuk dunia dan akhirat.. tak baik kawan2 bercakap bukan2 dan kutuk2…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  51. chidori says:

    terbaek la si azam dapat barang baekk.. huhuhu..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  52. lely says:

    cntik rebecca time ni…tahniah n smoga kekal ke akhir hayat…aminn..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  53. LOUIS says:

    apasal die nikah tak pakai tudung elok2 ye,… ni dah nampak die ni takkan bertaubat dari imej seksi kan……..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 8
    • megahertz says:

      tk leh judge cmtu.. yg nikah tutup2 rapat pn, still dok tayang bahu kt org lagi.. (klu dh tayang bahu, bayangknlh tahap mana londehnye pesyen baju tu..)

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  54. akus says:

    ape pun tahniah wat rebecca dan suami..moga jalani hidup rumahtangga dgn aman harmoni..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  55. nana says:

    Walaupun gigimu berselerak, tatapi duit mu tatap menjadi pujaan hatiku… muahahaahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 6
  56. CILI PADI says:

    TENGOK MUKA REBECCA NI SEKALI IMBAS MACAM MUKA SENIWATI ARWAH RAHMAH RAHMAT AAH..
    *SENIWATI PADA ZAMAN 60AN YG PERNAH DPT GELARAN SOPHIA LOREN SINGAPORE*

    SELAMAT PENGANTIN BARU SEMOGA BERKEKALAN SEHINGGA KE AKHIR HAYAT.

    SEBURUK2 REBECCA NI YG DI KATA MATA DUITAN,
    PAKAI BAJU SEMUA SEKSI RABAK, BERLAKON SUAM2 KUKU..
    SEKURANG2NYA.. DIA KAHWIN DGN DUDA..
    BUKAN NYER PERAMPAS, PEROSAK RUMAHTANGGA WANITA LAIN… :D

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  57. CILI PADI says:

    TENGOK MUKA REBECCA NI SEKALI IMBAS MACAM MUKA SENIWATI ARWAH RAHMAH RAHMAT AAH..
    *SENIWATI PADA ZAMAN 60AN YG PERNAH DPT GELARAN SOPHIA LOREN SINGAPORE*

    SELAMAT PENGANTIN BARU SEMOGA BERKEKALAN SEHINGGA KE AKHIR HAYAT.

    SEBURUK2 REBECCA NI YG DI KATA MATA DUITAN,
    PAKAI BAJU SEMUA SEKSI RABAK, BERLAKON SUAM2 KUKU..
    SEKURANG2NYA.. DIA KAHWIN DGN DUDA..
    BUKAN NYER PERAMPAS, PEROSAK RUMAHTANGGA WANITA LAIN… :D

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  58. Y says:

    korang yg kutuk laki dia tue tlg nilai balik diri korang tue,sempurna sgt ke?xbaik kutuk ciptaan Tuhan..benda lain korang leh la kutuk tp terang2 kutuk dr segi fizikal npe?agak2la nk mengutuk pun…aku xla minat diorg nie,tp sgt benci kt org yg mengutuk ciptaan Tuhan,klu cmnie punya sempurna ciptaan Tuhan pun dikutuk oleh korang,cmnela agaknye klu yg xsempurna tue kan?korang kutuk gak ke?

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  59. Auta says:

    ad ak kesah??? jgn kutuk org..nnti bini/laki k0rang hodoh baru nangis xberlagu…huhu…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  60. kau dan aku says:

    kahwin orang mengata,tak kahwin pun orang mengata.pening kpala.nasib baik aku bukan artis

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  61. sabar je la says:

    tba2 gua pun rsa nk komen kt sni

    jap2..lu org kt atas2 nih..yg kutuk2 sgt knape??
    masyaAllah…die berkahwin la weh..bukan bersekedudukan tanpa sah, sudah2 lah
    ape yg penting kita doakan je la kebahagiaan, handsome ke tak ke duit byk ke tak ker, biar je….
    abg nara dh bper kali pesan..komen tuh biar la berlapik sket…die post gmbr2 nih bukan suh korang kutuk kaw2…

    **tpi tu la kan..korg2 yg kutuk laki die tuh, hmm,,,nmpk sgt bfren korang…awek korang …cun, handsome bagai kan….tu yg korg sedap punyer kutuk org kan…ALHAMDULILLAH….korg ptt bersyukur ngn kurniaan Allah pada korg.

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  62. Miss X says:

    eeee… korang semua nie tak baik tau mengutuk die.. Bukannye die yang mintak dipertemukan ngan Jodoh dia..
    Allah s.w.t yang menentukan segala2nya…
    Doakan kebahagiaan dia sudah lah…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  63. combat says:

    klau dpt laki hensem pun hidup susah nk bt ape?
    hensem tu tk kekal lama..makin lama makin dimamah usia..
    dah tua nnt ilang smua hensem tu..
    baik pilih lelaki berharta..sape nk idup susah..

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  64. Yellow says:

    bagus la dorang kawin dari duk serumah tapi tak kawin-kawin….

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    • MisstauruS...MisspocO says:

      cam perli si memek nampk…hehehe…

      harap norman baca yg ni…

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  65. sesuai sngt diorg berdua…
    rabeca pon bukan segak cun mana sngt..
    sesuai dpt laki cm2.. heeee

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  66. BlackBerry00 says:

    apa ada dgn hensem..???
    klau tak reti nak jaga hati isteri…

    biarlah tak hensem
    biarlah org nak kutuk
    skrg2nya dorg diijabkabulkan scr sah
    dan yg plg penting…
    RNI tak ‘rampas’ laki org

    ape2pon, CONGRATS to both of you, ya…!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  67. leha says:

    tak kahwin sah2lah salah, dah kahwin biar ajelah. who knows maybe it is really love kan. buruk sangka is a big no no!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  68. cja says:

    apalah yg korg dok kutuk2 rebecca…biarlh dia kawen ngn llaki kaya pn….mungkin dia ikhlas kawen ngn llaki tue…..so korg jgnlh dok kutuk sana sini…cermin2 diri sdn bhd sblm ngata org…wassalam~~

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  69. Dentyne says:

    peh lepas ni pisau cukur pon beroperasi la

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 6
  70. cahaya says:

    semoga kasih yang ikhlas berkekalan hingga ke akhir hayat…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  71. lisha... says:

    tahniah n semoga berkekalan….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  72. whatever says:

    Xyahlah nk ngutuk2 sgt rupa fizikal org… bukan satu kewajipan pon pompuan cantek kene kawen ngn lelaki xhensem… mcm tu jugak sebaliknya ~ Laki hensem poket kosong pon watpe??? hidup merana adelah…esok2 bini kene tanggung segala… dh banyak kes mcm ni… realitinya, perempuan sekarang lg suka lelaki yg stabil…+ baik + penyayang tu haruslah kan… dunia skrg semua perlukan duet… awak pilih nsem , ensem jelah yg awat dpt ~ kalau dh kerepot sok lusa habok pon tarak… ensem tu pakej jelah weiii….

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  73. min says:

    seriously, aku belum penah tgk pompuan cantik kwen ngn laki yg tua n x kaya..so rebeka ni spesis ape??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 8
    • xx says:

      jangan cakap macam tu…tu dah jodoh dia..tak kan la die tak ade rasa sayang sikit pon kat laki n anak2 tiri die…
      ARGHHHHHHHHHHHH
      KENAPA SEMUA ORANG KALAU POMPUAN KAWEN LAKI KAYE CAKAP SEMATA2 PASAL DUIT???

      MARION N SM TU PON KORANG KUTUK.
      PLEASE LA OK!JANGAN BERFIKIRAN KOLOT!

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  74. rora says:

    nice job from juggut touch…dulu ambil gambar aqasha n baizura…memang amazing!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  75. anonymus says:

    name nur islam,tp xpkai tudung…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 6
    • =) says:

      kau ni nama je islam tapi mengutuk belakang.sama je dik oii.takde pun jatuh hukum murtad kalau bukak aurat.berdosa besar ye.engkau ni dh macam mengkafirkan sesama muslim lagi boleh batal syahadah.baik mengucap

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  76. Aku says:

    Aishh..ckp xingat yg kdg2 bnda kita ckp tu balik kt diri sdiri. Aku tgk laki dia nie xde la cacat memana. Cukup kaki tangan.. So apa masalah nye?

    Kutuk punya kutuk..esok yg mana xkawen ag tu dpt balik pe yg korang dok doa ari nie..hehehehe.. Korang yg xkawen ag nie..yg dok kutuk smpai brbuih mulut nie confirm ke dpt laki mcm yg korang dok imagine tu???

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  77. sukasuki says:

    mcm intan sarafina artis yg xglemer tu pun ade.lawa la jugak minah ni dlm gmbr ni la yg sblm2 ni aku xpernah nak ckp die lawa.biase2 aje.tp laki die ni kan bg statement suka kat becca sbb die lawaaa.maka becca pun jawab suka kat ‘abg’ sbb duit…..biase laa laki mane xnak pompuan lawa,bukan lawa pun atleast ade rupe ade body mantopp gitu,becca ni biase2 aje.n pompuan manee la yg xnak laki berduit,zmn skrg ni hensem x hensem blkg kire yg penting duit tu ade,keje bagus,klau kaya tu bonus,yg penting ade DUIT.xpecaya aku ade pompuan lg yg nak kawen ngn laki xde keje xde duit….klau kawen pun sbb dah jodoh kan,tp klau nak carik mestilaa yg ade duit,no 2 baru rupa paras.ataupun yg ade rupa paras tp keje cth je la ye, buruh ke,tukang kasut ke,tukang sapu DBKL ke,ade korg nak?ade ade?klau diberi pilihan mesti nak yg ade duit jugak kan,yg atleast ade kete,g keje pakai smart2 pakai kemeja,kasut hitam berkilat,wowww.lelaki idaman sume wanita tu.klau dpt yg akitek,doktor,lawyer,bisnesman,engineer,designer,developer,pilot,chef,hmmmmmmmmmmmmm syoknye lg lg dpt yg pandai masak.kan kan kan.jgn hipokrit la ckp duit xpenting zmn skrg.ape slhnye kawen dgn lelaki sbb kaya,yg senang kte dan keluarga kite jugak.kite pompuan susah2 beranak bg anak kat laki,xkan la laki stakat kua duit yg byk utk pompuan tu pun korg nak berkire.kan kan kan???

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  78. rossdale says:

    fulusss $$$$$. baru terang bijik mata

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  79. sesukaje says:

    alhamdulillah, at least mereka ni dh berkahwin scr sah…bkn bersekedudukan…x pyh la kita sume sebok2 nk komen kenapa becca plh suami dia ni etc…dh ni jodoh yg ALLAH ttpkn utk dia,siapa la kita nk pertikaikn…

    lg 1…lumrah manusia sume ske benda yg cantik2 esp bab fizikal la…tp klo terjumpa org yg kurang cntk @ hensem, jgn la org tu dikutuk/dihina….kena igt la bukan dorg mntk nk dilahirkan mcm tu…dh ALLAH yg takdirkn mcm tu…nk buat cmne…kita yg sbk mengata dan mencemuh fizikal org lain ni pon bkn la perfect sgt…entah2 yg dok sbk mengutuk ni SS…dok rs mcm diri tu cun sgt,tp pd pndgn org lain…….pikir la sendri, sekian TQ

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  80. bobo says:

    mmg laki dia x hensem..x menarik perhatian pompuan lain…tapi bagi saya kita x de hak nak kutuk2 org sesuka hati..ape salahnya kita doakan ksejahteraan kluarga diorg…kalo btul niat dia jahat..kawin kerana harta..itu urusan dia ngan tuhan…lagipun laki tu ada jgk duit yg bnyak…korang yg kutuk dia tu dapat ape?

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  81. fcukk says:

    gig laki ni macam x pernah gosok…. kuning…mcm nk muntah…. tu pun dia nk….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
  82. Murni says:

    Rebecca looks so nice in that nikah outfit. Cantik je. Takyah sexy sexy la, Pn Rebecca lepas ni. :)

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  83. Cekodok says:

    Kat mesia nie mmg ramai laki hensem tp ramai gay hahahha

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  84. hajimaru says:

    Memang betul la nasihat Luqman Al-Hakim..manusia ni memang susah nk dipuaskan hatinya…ada je yg x kena..biarlah dia nk kwin ngan org x ensem ke cacat ke..dh jodoh dia….ramai sungguh manusia penyibuk d muka bumi ini..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  85. gambar last nampak dia macam MAYA KARIN la pulek

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  86. hairudy says:

    tahiah rebecca and JT Photographer nice pix… keke

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  87. Sakit Mata Tengok says:

    Hmmm..apa-apa pun tahniah dan selamat pengantin baru..tapi yang nak tergelaknya dalam paper mana ke tu hari siap kata rumah baru dia orang kat Sering Ukay yang harga RM500,000 tu rumah mewah..tolong la tak mewah mana pun setakat rumah teres..saya pun duk kata situ gak tapi phase 2..kalau rumah Linda Onn yang harga Rm juta2 tu boleh la kata rumah mewah..wartawan ni pun..berpada-padala…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  88. cicakgirl says:

    adoooii..aku xpaham la bila artis dah kawen secara halal pn kena kutuk jgak x kawen lagi la kena kutuk (straight untuk normiang dan memeh!)…hurmmm…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  89. cucucacacici says:

    ha tau xpe…KERANA NAMANYA DUIT WANG MONEY…becoz dlm dunia ini SGL2NYA MEMERLUKAN DUIT….xhensem xpe…duitttttttttttttttt tohhhh VIP sgt2..percayalah…dan krn duitt…..manusia sggup wat ape shj…melacur mencuri merompak mmbunuh..dan yg xhensem ada uang leh tawen ngan pompuan jelita bagai…..duitt duittt duittt….rebecca jgnlah menafikan kata hati kau yg smmgnya berkawen kerana dia berduit…..hensem tolak tepi ye dok….yg pg leh idoo sng mewah…pakai jenama2..makan pat mewah2…rumah beso2 alam..kete2 menjalar2…..rebecca og rebecca..kau yg memilih….maka …yg terindah itu hanyalah sementara….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  90. zai says:

    patut juga pilih yang ada duit tapi yang penting memang dah tersurat jodoh mereka. bagus la kahwin daripada buat maksiat.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  91. kiera says:

    first of all,
    mata dia mmg mcm tu ke?
    just wondering
    bukannye aku kutuk ciptaan tuhan ke ape
    mane tau b4 sanding kena serangan allergic or sengat tebuan ke ape

    2nd,
    x wat video kawin ke?
    kan tgh trend skrg ni

    3rd,
    bagus pilih org kaye
    yg laki make sure wat pre-nup agreement ala2 hollywood
    yg pompuan sila kikis betul2

    sekian, terima kasih

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  92. cipan says:

    apsal ngn mate mamat tu?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  93. yul.kimn says:

    lawa plak aku tgk rebecca ni….

    ag lawa dr ayu raudah…dier nmpk gak serinyer..

    ayu kureng…huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  94. syafiq says:

    suka tgk foto janggutouch ni… retro2 gitu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  95. not wow says:

    sesuai sgt dgn rebecca mamat tu, perempuan hidung tumpul, lelaki mata kecil on 1 sight..
    lots of congratss!!1

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  96. ana says:

    alhamulillah…kawin gak akhirnyer… semoga suami dia dpt buka pintu hati utk tutup aurat rebbeca tu …klu tak nnti suami dia sah2 suami dayus….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  97. HERAN says:

    HAIRAN ERKK…KAWIN TIME TENGAH HARI …TAPI KENAPA MCM BARU BANGUN TIDO…HHAHAHAA

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  98. Kepada yg mengata dan berckp negatif alhamdulillah terima kasih byk2,semoga Allah s.w.t SENTIasa melindungi anda semua.dan kepada peminat TERSAYANG yg SENTIasa menyokong saya terima kasih yg tidak terhingga…i love you all.n may Allah bless.amin

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0