Written by AbangNara | May 31st, 2011

gambar perkahwinan ahmad fedtri yahya

Disebabkan ramai sangat yang request, Abang Nara pun tunaikanlah permintaan anda semua untuk melihat gambar perkahwinan Ahmad Fedtri Yahya, pengacara TV3. Kalau tak silap Abang Nara, Ahmad Fedtri berjumpa dengan isterinya, yang merupakan seorang guru di Masjid Taman Tun Dr. Ismail. Kalau silap tolong betulkan ye.

Lagi 29 keping gambar perkahwinan Ahmad Fedtri Yahya untuk tatapan anda dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Odisi Studio.

gambar perkahwinan ahmad fedtri yahya

gambar perkahwinan ahmad fedtri yahya

gambar perkahwinan ahmad fedtri yahya

gambar perkahwinan ahmad fedtri yahya

gambar perkahwinan ahmad fedtri yahya

gambar perkahwinan ahmad fedtri yahya

gambar perkahwinan ahmad fedtri yahya

gambar perkahwinan ahmad fedtri yahya

gambar perkahwinan ahmad fedtri yahya

gambar perkahwinan ahmad fedtri yahya

gambar perkahwinan ahmad fedtri yahya

gambar perkahwinan ahmad fedtri yahya

gambar perkahwinan ahmad fedtri yahya

gambar perkahwinan ahmad fedtri yahya

gambar perkahwinan ahmad fedtri yahya

gambar perkahwinan ahmad fedtri yahya

gambar perkahwinan ahmad fedtri yahya

gambar perkahwinan ahmad fedtri yahya

gambar perkahwinan ahmad fedtri yahya

gambar perkahwinan ahmad fedtri yahya

gambar perkahwinan ahmad fedtri yahya

gambar perkahwinan ahmad fedtri yahya

gambar perkahwinan ahmad fedtri yahya

gambar perkahwinan ahmad fedtri yahya

gambar perkahwinan ahmad fedtri yahya

gambar perkahwinan ahmad fedtri yahya

gambar perkahwinan ahmad fedtri yahya

gambar perkahwinan ahmad fedtri yahya

gambar perkahwinan ahmad fedtri yahya

Baca Yang Ini Pulak:-

61 responses to (GAMBAR)Majlis Perkahwinan Ahmad Fedtri Yahya

  1. Saya says:

    Simple jerr.. suka sgttt..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 62 Thumb down 0
  2. ira says:

    wah………………….. lembut wane bju pgantin.

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
    • kukukata.blogspot.com/2011/05/gambar-pasangan-gay-bersama-anak-anak.html says:

      mesti berpuitis gler time bercinta nih…..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  3. ira says:

    cntik !

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  4. mek norfa says:

    simple je kan.. selamat pengantin baru

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  5. dedy says:

    sangat sweet..humble..tak der pembaziran..tak payah mewah-mewah…sangat suka..tak heboh-heboh…suka….so happy for both of you…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 75 Thumb down 0
  6. pn_biskut says:

    percintaan yg boleh jd cth utk muda mudi kita.

    tahniah fedtri! moga bahagia hingga ke syurga..amin!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 0
  7. Kak Chik says:

    Cute je.. Semoga Panjang Umur dan dimurahkan rezeki.
    http://bit.ly/er7bc6

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  8. che' sha says:

    simple yet very nice :)
    wife pon sweet je..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
  9. Kuncu_Jahat says:

    ALHAMDULILLAH dan Tahniah.. moga kekal ke akhir hayat…. semoga dikurniakan anak2 yg soleh dan solehah..aminn

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  10. so cool says:

    tahniah!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. so cool says:

    tahniah…. sm0ga kekal hngga ke akhir hayat.. amin…:)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • YUSOFIDRIS says:

      DIAM2 DAH KAHWIN, TAPI ALLY TAK TAHU BILA, TENGOK FITRI MAT BUNGA2DAH NIKAH , MACAM TU LAH

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. nojie says:

    sederhana, cantik dan x membazir..alhamdulillah..wpun dia mampu nak wat majlis yg besar2 ran..inilah yg sebenarnya yg perlu jd ikutan..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
  13. marishadania says:

    sukanya tengok depa nih. pengantin perempuan tudung tutup “perhiasan” dada. Alhamdullilah :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 1
  14. CP says:

    Biasanya orang bila melihat artis kawen dgn gadis bertudung kita pun laju je puji bagusla cari pompuan bertudung yang baik dan nampak alim..walaupun tudung yang dipakai tu singkat,baju ketat ke apa kita still puji.tapi bila tengok isteri Ahmad Fedtri ni nampak berbeza tudung yang dipakai melepasi paras dada.. pengantin nampak tersipu2 malu..majlis pun nampak simple dan tak bermewah2..pelaminnya pun biasa2 mgkin utk tatapan famili shj..sekali pandang mcm melihat kenduri orang biasa2 je..damai je tengok gambo kawen dia ni.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 101 Thumb down 0
    • org penang says:

      kan? sejuk mata memandang..buat sekadarnya shj. xperlu nak grand2 walhal, sehari jer pun majlisnya..duit yg ada tu bleh wat ke benda yg lebih pekdah. pi tanah suci ker…moga berkat ALLAH sentiasa mengiringi pengantin baru ni.

      Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
    • cik kem says:

      jati diri melayu dan agama Islam mereka begitu menebal dlm jiwa mereka.. so apalagi nk kata.. tambahan pula wife dia dr Pasir Mas, Kelantan..

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  15. mak bedah says:

    simple je….suke..suke..suke…tahniah…..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  16. cik says:

    wiwit.. pengantin perempuan siap pakai stokin lg tu.. suke3

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 0
  17. MOSHI says:

    btol2…suke sgt..simple,tahniah pengantin!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. wani says:

    aduh. aku lupa lau x leh g jenguk kg dia kat pantai remis. rugi3. lau x leh nak mkn kenduri lagi :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. Clipkertas says:

    tahniah,, smoga brbahagia hingga akhir hayat…

    so simple n sweet mereka brdua,, suke3x

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  20. jue says:

    inila org kampung kat klate mmg kebayakan majlis nikah biasa2 je tambah2 kalu family jenis kuat agama sederhana and sweet…i like… naik seri pengantin dgn kesederahanaan nie :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 0
    • ezatil says:

      thankss..ada jugak yang memuji org kelantan wat majlis…sy pun org kelantan, sudah berkahwin n mmg majlis simple2 jer walaupun mampu….ader jugak kena kutuk kat tmpt kerja…wehehe….ckp majlis pelik x mcm kat luar huhu..tp, dah budaya kat sana majlis kawen mmg mcm tu jer hehe

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  21. lynn says:

    alhamdulilah selamat sudah…inilah budaya kelate…tahniah pangantin lelaki dah jadi org kg saya…jumpe d kg k..sweets

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  22. mysara says:

    Seronok tengok..simple & sweet. Lokasi pertemuan pun tempat yg mulia (masjid). Pemilihan berdasarkan petunjuk dr Allah (Istiqarah)..Allah menjadikan wanita yang baik untuk lelaki yang baik. Semoga bahagia hingga ke akhir hayat, dunia akhirat untuk mereka berdua. Amin.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
  23. missty says:

    suka..suka..suka..tak ramai selebriti yg down to earth macm ni..biasanya artis nk menunjuk2 je keje kawennya.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  24. teq0ren says:

    tahniah buat fedtri dan isteri…smoga kekal ke anak cucu..suka tgk majlis diaorg yg sgt b’sederhana..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. nad says:

    alhamdulillah..slmt pengantin baru buat fedtri & isteri..moga jodoh berpanjangan hngga akhir hayat..

    majlis ni simple..kelangsungan hidup selepas kawin tu lbh pntg.. :)

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  26. APAM TEMBAM says:

    Hopefully…FIRSTT !!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  27. love simple =) says:

    suke gile tgk majlis simple…jgn ikut mcm SY tau…lepas kawen, lepas tu kawen g..hehehehe..pasni, klu nk tambah, kn tolak satu(sapa la mangsa SY ye?)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • TRIPLE J says:

      WAAAA…btol a ape ko ckp..byak ckp,byak kawen…isshh dasat tol la sy ni.

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  28. tahniah fedtri yahya

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  29. macam2 says:

    nak tanya.boleh ke pakai bulu mata palsu ketika berkahwin? curious nak tahu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • cik polaris says:

      hurm, setahu saya bulu mata palsu adalah HARAM kerana ianya menampakkan kita telah merubah ciptaan Allah.. lagi satu mencukur bulu kening.. kalu saya slah mmafkan saya.. ini ilmu yg saya ada.. walluaklam..

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  30. Syed Muhammad says:

    Alhamdulillah…Selamat menjadi raja sehari buat fedtri dan isteri yg cantik dan manis…Semoga hidup kalian berdua sentiasa berada didalam kerahmatan, keberkatan dan kesejateraan dari Allah (S.W.T). Berbahagia dan kekal sehingga keakhir hayat..Insyaallah dan alhamdulillah.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  31. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    si fedtri ni dh berjubah ke? dn dia pn kawin ngan anak tok guru ke macm ashraff?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. kimberlyexeria says:

    waa..sweet n simple jee….sukenyer nenok..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  33. sailormoon says:

    tahniah buat pasangan pengantin baru…
    semoga bahagia dan ceria sehingga ke akhir hayat….
    bagusnya majlis yang sangat simple and very humble….
    seronok je tgk……….
    yg plg best ade gambar kawan i yg last tuh…
    amboi jauh dtg dari perlis…
    berbaloi2 dpt msuk beautifulnara yer……
    terbaik la ko cipun………….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  34. Anonymous says:

    sederhana pn x apa…asalkan meriah….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. mia says:

    si fedtri ni bukan la selebriti atau artis .Dia hanya berkerja di tv 3 saja ..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  36. kakakVavavoom says:

    Tahniah fedtri Yahya..suka tengok majlis kahwin macam ni…very down to earth…semoga kekal bahagia ke akhir hayat…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  37. hanya aku says:

    kurang paham la. knp sesetgh org yg komen ni nk jg cakap ttg budaya kelantan. walhal benda camni tak da kaitan dgn budaya pun…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
    • org penang says:

      hal2 walimah ni bukan lah tentang budaya semata..dlm islam kan dh bgtau, walimah tu buat ikut kemampuan tp sederhana itu lebih baik..dok negeri mana pun, kalo ikut garispanduan Islam, insyaAllah, mudah, simple dan selamat semuanya :)

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
      • mek says:

        tp most of us kelatenis mmg gtu.. so bila dh da contoh, it represents us lorhh.. xdnafi kt other states pon ada ksederhanaan, tp dh si wife kelatenis… we all pun sdikit impress and proud la. That is it. Alhamdulillah.. Salam Ramadhan.

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  38. muslimah anggun says:

    congrats fitri n anati…lelaki baik utk wanita baik.anati bekas pelajar agama maahad.adik beradik dia pun semua hafiz quran..semoga Allah memberkati kehidupan mereka dunia akhirat.
    bukan budaya kelantan yg dibanggakan tp sikap mereka sendiri,perkahwinan yg simple tp penuh barakah…amin

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  39. nuryn says:

    fedtri ni baik orgnya..di FB dia pun pnuh dgn hadis dan kata2 nasihat..betullah janji Allah,lelaki yg baik dgn wanita yg baik..

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  40. no name says:

    i like…camni la baru btl kawen…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. suwaibah says:

    tahniah my friend, nurul anati..terkejut gak bila tau kawen dgn fdtri..dlm invitation xtulis nama pengantin lelaki…mmg sococok…moga bahagia hingga ke syurga

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  42. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    bis selalu orang kawin tu tk betol NO NAME ???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. meowmeow says:

    korang bagai pinang dibelah dua!!
    smoger korang akan sentiasa mendapat rahmat Ilahi..
    smoger berkekalan hingga akhir hayat………..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. Rayy says:

    susah zmn skrg nie nk tngok pngntin perempuan bersanding tudung menutup dada… 1 dalam 1000 nie.. mmg bagus.. =)

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  45. shi lipis says: says:

    Tahniah……….tekejut dapat berita fedtri sudah berkahwin,senyap-senyap aja,tiada kecoh-kecoh pun….
    apa-apa pun selamat pengantin baru, sayangilah isteri anda seperti mana anda menyayangi keluarga anda.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. Taman Fadason says:

    Tahniah Fitri dan anati daripada kami Taman Fadason Kepong.
    Kak Zaireen & Huzairi (husband)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. zara says:

    begitulah cara org berpendidikan tinggi dan ada ilmu agama. perkahwinan yg sederhana tp mengharapkan keberkatan. p/s fedtri graduan usm penang, isterinya pendidik graduan upsi. tahniah both of u.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  48. cik naza('',) says:

    very simple..mudh2an psgn yg bkal ke jinjang pelamin pn lh wat cmni…simple but nice..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. symptomps says:

    I’ve been browsing on-line more than 3 hours today, but I never discovered any attention-grabbing article like yours. It’s pretty worth enough for me. Personally, if all website owners and bloggers made excellent content material as you did, the internet will be a lot more useful than ever before.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1