Written by AbangNara | May 4th, 2010

gambar comel lisa surihani dan amani

Wahhhhhhh ~~ Super comel Lisa Surihani dan Mia Sara Nasuha nie. Dedua pun tengah meletop bak gunung berapi dalam drama Adamaya. Sapa sini layan drama tue sila angkat tangan. Kami tak sempat nak layan pun sebab time-time pukul 6 tue still kat ofis lagi. Dengar ceritanya drama Adamaya nie memang best gila-gila punya. Betul ke?

Tapi Mia Sara Nasuha atau lebih femes dengan nama Amani dalam drama Adamaya nie tersangatlah cutenya. Rasa nak cubit-cubit jer kalau ada kat sebelah. Lepas cubit nak gigit-gigit pipi dia. Tembam semacam je. Geram pulak tengok. Besar nanti confirm akan jadi cun macam Lisa Surihani. Harap-harap nanti besar pun tak banyak kontroversi macam akak Lisa ek.

Lagi gambar tersangatlah cute Lisa Surihani dan Mia Sara Nasuha dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar comel lisa surihani dan amani

gambar comel lisa surihani dan amani

gambar comel lisa surihani dan amani

gambar comel lisa surihani dan amani

gambar comel lisa surihani dan amani

gambar comel lisa surihani dan amani

Baca Yang Ini Pulak:-

143 responses to (GAMBAR)Lisa Surihani Dan Mia Sara Nasuha Dari Drama Adamaya

  1. donut_cute says:

    mmg comel sesangat. dua2 comel.kecik2 dh pandai berlakon si mia sara ni.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  2. rehan says:

    comel sgt budak kecik ni… tapi suker dgr cara dia bercakap dlm drama tu..bertambah cute…!
    tgk iklan dlm astro beyond.. budak naik beskal tu la dia..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. locsin says:

    comel nya lisa n amani ni……..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. kakumi says:

    ank sp la si amani ni….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  5. megahertz says:

    drama AdaMaya x la best gila2.. biasa2 ajeee.. drama ringan yg santai. jln criternye biasa2 & x la ‘kona2′ mcm sstengah drama & mudah utk di fahami. tp pelakon2nye mmg best2…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Honeys says:

      setuju!!
      hope in the future dorg buat drama mcm ni lg..
      bkn mcm drama yg meleret2 ntahape jln citernye!
      nk merajuk, bergaduh bkn main pjg lg, smpai berepisod2
      x abih2 gak merajuknye, marahnye..letih weyy, muak!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • era shira says:

      btol3

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. insuraya says:

    mmg sgt cumel….mia sara…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. Tee says:

    Suke gile lah tgk AdaMaya…
    Comel gills plak tu Lisa n Mia nih…
    Harap2 nnt dpt next bb (gegirl) cam Mia ni… huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. mimi naim says:

    i love Adamaya..citer mmg best..x prh miss lgsung..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  9. fifie says:

    ha’ah mmg comel gila bdk ni..anak sape la ek..cute gilerrr
    n drama adamaya pon best..layannnnn

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. cili says:

    suka

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. aizuddin says:

    mesti mak bapak dy cute jugak..hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. Putri Cinta says:

    cutenya miasara!! geram tauu.. i love u lisa:)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. FTNer says:

    geram sangat tengok kecomelan Amani sejak dia mula muncul dalam drama Adamaya..

    kalau tak silap dia ada juga berlakon iklan..

    tapi kesimpulannya..dua-dua memang comel gila babeng!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. terrarossa says:

    tersgtlaaa cute nye si mia sara neh….anak sape ek??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. Bento Malaya says:

    Sangat tomey lah Amani.Lisa pun fuhhh….goyang guwe beb!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. no name says:

    comey3,,,,,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. sofea says:

    same2 tomey la diowg nie…so cute….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. tompok says:

    kite mmg x penah miss tau cite ni tiap2 ptg…..kadang smpi gado2 dgn ank sape dpt pgang remote dlu..hahahaha…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. SIOT says:

    BUDAK CUTE TU CAM ANAK JEPUN

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. SIOT says:

    X SUKA SAIN. SUKA FARID KAMIL LAGI BEST.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • dia says:

      sein lagi ok la…nmpk cool je…ehmm. kena cari husband mcm tu baru anamn umah tangga…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • sue_bear says:

        suke sein!!!….husben penyabar..sesuai dgn air muke dia….xsuke farid kamil…..blakon same jer lain2 citer….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aku_manusia says:

      ske sein!!! hensem n cool…. sesuai ngn watak 2…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. ct says:

    Mia..anak abg ipar suami sy….. Memang so kiut.. papa dia good looking gak.. ala2 chinese g2.x sangka berbakat beso c kecil nih..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. bella says:

    x suka dani..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. YubinWG says:

    alahai cute nyer..~~~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. hijau says:

    mmg cute..mia ni ade facebook byk agi gmbr die kt dlm tu frend die dh 26 rbu lbig bru 4 thun tu ramai nyer kwn die.. ni nma kat fb die ‘kami peminat adik mia sara@ amani’ try la tgk …….ayah die ade jgk brlakon dlm adam maya stu babak je kot…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. Jay Ar says:

    I… lov… u… lisa.
    pls…pls…pls… jgn seskali wat perangai yg bukan2.
    I akan minat kat u hingga ke hujung nyawa…. huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. luna says:

    mia sara ni anak sapa ah? anak syed husin ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. Nana says:

    hehe..
    saya pun minat sgt dengan amani.. hihi
    saya ade upload video amani.. klik kat nama saya.. =)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. putput says:

    super duper comey lisa ni…
    minat gile kt die…
    huhuh~~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. manjalara says:

    citer Adamaya memang best, tiap2 ptg pukul 6.30 mesti melekat kat depan tv, tak pernah mis satu siri pun, yg best nya gandingan pelakun yg memang sesuai, termasuk lah sikecik mia sara ni, hussein memang menjadi lah jadi seorang suami yg cool , lisa pun besttttt…. drama yg mudah difahami mcm ni memang semua golongan suka termasuk lah mak aku

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. Jay Ar says:

    aku nak nyanyi sikit sbelum wat keje.

    mari menyusun seroja bunga seroja…
    hiasan sanggul remaja puteri remaja…
    rupa yang elok dimanja jangan dimanja..
    pujila ia sekadar oh sekadar saja…

    lisa jga la penampilan, ye sayang…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. marziah says:

    adamaya memang best sgt…lom miss tgk lg….lisa n amani …cuit sgt….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. tunJin says:

    i rush balik umah tengok adamaya ni. mmg best!
    lisa ni memang comel kalau tengok gambar… tapi kalau tengok wajah dia masa dia berlakon dlam tv…. biasa2 jer, tak nampak pun keayuan dia…pelik!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. nano says:

    best citer ni kalau balik awal sempat la tengok..Sin berlakon jadi hubby cool memang menjadi . Kalau semua suami macam tu aman M’sia ni.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. serai_patah says:

    serai x penah mis pon 1 episod…best citew nie..sein lg best dr farid kamil….episod smlm kesian sgt..tgok muka adam npak sgt frust bila maya kena tgkap khalwat ngan dani…baik sgt adam 2…dlm citew 2 la…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. lyla ahmad says:

    wahhh cita adamaya ni mmg besh sgt2…org rasa nt bla dorg ni brjauhan mst baru maya trasa syg kt adam kn..plg mnympah kt dani..xabis2 nk cucuk wife org…tp adam mmg plg baik la..ade ke lg laki mcm ni kt luar sana??
    nway amani mmg sgt2 comel!!;)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Ryta says:

      Ada tu mmg ada laki2 jenis baik camni kat luar sana…tapi boleh dikira dengan jari la! Ibarat 10:1000 gitu!
      Anyway, Lisa ngan Amani mmg tomei sesangat! Citer Adamaya pun sempoi….sesuai dilayan pada petang yg santai…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. wAwA says:

    sekali tengok muka dak mia sara ni mcm muka budak perempuan mcm MONSTER inc…kasi ikat dua la rambut dia. sure sama! hehe…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. jibam gombak.. says:

    huh..c lisa ni xda keje ke???dada c miasara pon ko ramas?hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. ezla says:

    sgt suke tgok adamaya..lebih2 lg tngok amani..berangan nk dpt anak cute mcm amani..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. farisya says:

    x miss tgk adamaya.mia kecik2 dah pndai blakon dan hafal skrip.nti dah besar bleh jd pelakon popular……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. bertram93 says:

    lisa surirumah betul

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. Nurain says:

    alala..cutenyyyyya..nanti da bsar mesti cntik orgnya kn..
    kalu dpt ank secute mia,b’tuah bdn..hehee

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. ijan says:

    mcm anak aq jew bdk kecik ni yg akan lahir lagi 2 tahun..
    ingt nk mintak acuan kat parents die..Heheehe..
    i like cite adamaya ni.. tapi geram gak bile tgok lisa curang dgn suami senkdiri walau pun dipaksa kain dgn pilihan org lain.. BOLE PECAH OWH TV KALO EMOSI SGT..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. jupetra says:

    aku tgk lisa bese jer kalau dlm tv,x dek la gojesnye…
    tp,budak tuh memg kiut..wakkaka..mcm korean look…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. mira says:

    amani comel sgt2…i like…
    lisa surihani the best…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. herohensem says:

    Citer nie pasai laki dayus….dan tak ada maruah langsung. Tgk bini dok keluar pegang tangan dgn laki lain pun duk buat dek aja…apa punya laki camni….dah tu org Islam pulak…tak reti agamakah direktor yg buat citer ni…bangang!!! Buat malu org lelaki aja…bangang betul direktor yg buat citer ini dengan hangpa2 semua yg duk kata citer nie best….bangang2….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. ok aku mmg tgk cite ni tiap ptg..sp dr kombinasi pelakon mmg best…sein mmg sesuai ngan lisa dr farid kamil.. faizal yg jd dani pun ok smpai org boleh benci watak dani tu…tp aku rasa pengarah kene sensitif skit la..ade ke lps tgkap khalwat tu sein boleh tgk je dani tu…at least belasah la skit…he he he..ni nmpak lembik je tgk jantan lain dok kepit wife dia..ape cite…apepun cite ni mmg aku tuggu tiap ptg

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. Fact-oriented Person says:

    Lisa Surihani boley tahan cunnya..tapi tak minat sangat. Tapi that little cuty Mia Sara (Amani Adamaya) memang undoubtedly super-cute..berkenan tengok budak2 kecik comey camtu. Harapnya besar nanti boleh jadi insan yg solehah & berguna kpd bangsa..kalau kena acuannya. Guidelah kanak2 ni supaya bidang seni ni sekadar utk zaman kanak2..bila dah besar sket, kejarlah kejayaan akademik & agama kerana itulah penyelamat dari tercebur dlm dunia artis yg penuh tohmah serta fitnah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. kk says:

    cantik budak itu mcm anak aku nak besar ne

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. areya says:

    amani yg tersangat la cute n cumei..kalo dpt peluk dia…mau kasi bawa lari,pjm tuk beberapa jam..da tu putih la mcm lisa..padan la jd mak nye kan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. juliza says:

    yang comel tu anak zahnita wilson. ala model cantik. mak cun. bapak dia kureng ckit. patut la anak cun. contra.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Fact-oriented Person says:

      Salah tu..anak Zahnita bukan budak tu..tu cuma dlm iklan ape ntah diorang digandingkan sbg mom & daughter. In real life, mak & bapak si Mia Sara ni orang biase2 jugak..tak cun & tak ensem sangat, tapi anak comey giler..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. kiamat suda dekat says:

    TOMEY NYE DAK KCIK NEH
    SKE GK TGK DIA DLM ADAMYA
    TP BNCI GLE WATAK C DANI 2
    ASYK “B…B….B….B”
    EKR!!!!
    W

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. kyrana says:

    assalamualikum semua sye pun setiap hari tgk citer adamaya sbb ada bdk si Amani ni die ni cute sgt naik geram sye tgk…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. malaysian says:

    comel budak ni….
    kali ni baru aku suka tgk pelakon kanak2 yg comel jadi anak.kdg2 tu si pengarah ambik budak yg tak berapa nak comel jd pelakon…..tak sesuai…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. alif says says:

    cutela adik mia sara ni…klu aku jd adampn xnk aku tglkn maya dgn amani….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. zuma says:

    anak sape ni??
    cam penah nmpak jer sblom ni..

    comelnya lisa surih ani..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. arechu says:

    citer AdaMaya mmg best..aku termis 1,2 episod jer coz keje..yg pnting, hepi ending..citernye sempoi, x meleret leret, pelakon2nye best..pdn plak mia jd anak lisa coz dua2 cute..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. [...] Aku perasan yang keyword untuk Lisa Surihani nie on demand sekarang. Nak nak lepas tamatnya drama Adamaya hari tue. Entri kali nie sebenarnya pasal 3 perkara aku tak faham pasal [...]

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  58. miasara.blog says:

    comeynyeeee….!!!!
    mia @ amani…!!!
    jadi fans mia skang…!!

    BE MIA FANS

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. me says:

    anak zahnita wilson ni….comel macam mak dia…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. shahirah says:

    hai amani awk ni cute ar klau ley sy nk wk jd adk angkt he3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. wana says:

    cute gila

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aina and fad says:

      a”ah mang comel pown…….cm ne lah klau dye bsr kck2 dh comel

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. virGiN says:

    cOmeL yOp La si aMaNi NiEee…
    critEr yOp bEsT gLer..!!
    asL kOraNg X Nk wT aDamaYa 2 ????
    Lg pOn aQ mNaT gLer aT Lisa sUriHaNi..
    Nk jEr aQ jDi Un DiE kakak aNgkaT ..!!!
    hUk3…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. nurfariza says:

    cute glerrrrrrrrrr………..(^_^)……….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. sofea batrisyia says:

    suka betul tengok lisa n amani dlm adamaya..comel gilerrr..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. fans lisa says:

    i like 2 watch ur drama or movie…..very interesting b’cause u ……. anyway good luck lisa , my princess :p

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. wanie says:

    mia ni comel sgt la.bila mia facebook kenapa wanie wt x leh pun sbb wanie nk ad gn mia leh x klu x leh x pa la.nanti wanie buh gambar wanie.mia leh x wanie nk ambil mia sebagai adk angkat

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. wanie says:

    mia wanie trsilap tulis la mia yg bila mia facebook 2 wanie trsilap sebenarnya bila mia wt facebook

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. aisyah says:

    mia ni cute ler….klu mia jd adk akak pun cdap kan …..hehe
    mia pandai lakon sampai xnapak pun mcm mia lakon

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. eira says:

    mia ni comel sgt2…..pndai blakon plak tu..ssuai btul laa wtak mia dlm cter EPILOG SYURGA CINTA tu,,,,,,akak mnat sgt..smoga mia terus sukses dlm hdup……….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. emmy says:

    ada x dvd cter adamaya nih? i suka tgk cter nie…fanatik…kalau ada sesaper yg tau tlg inform yea,,,..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. nur farah says:

    eh geramnya tengok muka mia.saya tengok adammaya best.kalau lah adam[sein] nama sebenar ngan lisa surihani macam suami isteri yang real.alangkah seronoknya kalau mereka bertiga keluarga yang betul/????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. Way back I used shaving to eliminate my excess hair unfortunetly it was so painful that I decided to look for alternatives. I gave waxing a run and it worked somewhat but was very expensive. So I took forever reviewing the silk n sensepil styles. I actually purchased the laser hair remover and turned out being really satisfied with the final outcome. It gave me awesome hair removal at an great price. I definitly recommend it to anybody as opposed to sugaring.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. I switched specialists mainly because after a few years with Intense pulsed light, I believed the benefits are not worthwhile. And then I bought the silk’n hair removal. They will guarantee that after eighteen months in case that hair grows back, all treatments are actually absolutely free. They have both fractional laser and Ipl, but I am going to stay with fractional laser now being Ipl did not appear to decrease the amount of hair coming back.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. I have found stopping can be extremely difficult. I introduced myself to smokes when I was really young. It had been the most unfortunate wrong move I’ve made. At present 30 years down the road and I have emphysema. I experimented with each of the stopping products and yet none helped me stop. My last try is definitely the ecig in the end.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. Beautiful blog with nice informational content. This is a really interesting and informative post. Good job! keep it up, hope to read your other updates. Thanks for this nice sharing.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. Only want to say your article is as tonishing. The lucidity in your post is simply striking and i can assume you are an expert on this field. Well with your permission allow me to grab your rss feed to keep up to date with incoming post. Thanks a million and please keep up the a uthentic work.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. Legalsounds says:

    I thought it was going to be some boring old site, but I’m glad I visited. I will post a link to this page on my blog. I believe my visitors will find that very useful.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. I’m just doing research on line for the purpose of superb hotels that are operating out of Killarney when i located this web site. After i travel to my hotel room I am going to burrow more deeply on this site,list of hotels in killarney ireland

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. The Zune concentrates positioned on being a Cellular Media Device. Avoiding an internet safari browser. Not a games zombie. Maybe in the end it’ll perform better still endorsed by spots, yet for now it’s an implausible way to set up and listen to your harmony and movies, and is particularly without peer in that involve. The iPod’s strengths are really this net shopping and apps. In case others sound additional gripping, perhaps it s your most suitable option.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. Thanks very much for your brilliant blog;this is actually the words that keeps me awake with the day. I’ve been searching around for this web site when i learned about them from the colleague and was pleased when i was able to find it following searching for very long time. As being a avid blogger, I’m pleased to see others taking initivative and adding to the city. Wanted to comment to show my approval for your web site as it’s incredibly energizing, and many bloggers do not get appreciation they deserve. I am sure I’ll go to again and will spread the word to my friends.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. nur ashikin bt mohd idrous says:

    cute lisa surihani and mia sara nasuha so sweet

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. nadhrah says:

    salam

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. hai,kak lisa n mia …..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. I’ve read several good stuff here. Definitely worth bookmarking for revisiting. I surprise how much effort you put to make such a great informative website.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. Its like you read my mind! You appear to know so much about this, like you wrote the book in it or something. I think that you could do with some pics to drive the message home a little bit, but instead of that, this is fantastic blog. A fantastic read. I’ll certainly be back.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wanted to say that I have truly enjoyed surfing around your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. I’ve been browsing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me. In my opinion, if all web owners and bloggers made good content as you did, the internet will be a lot more useful than ever before.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. I think this is among the most significant info for me. And i’m glad reading your article. But should remark on few general things, The website style is ideal, the articles is really nice : D. Good job, cheers

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. Its like you read my mind! You seem to know so much about this, like you wrote the book in it or something. I think that you could do with a few pics to drive the message home a bit, but other than that, this is wonderful blog. A great read. I will certainly be back.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  90. I’m not sure where you are getting your info, but great topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for wonderful information I was looking for this information for my mission.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  91. Bellingham says:

    Excellent beat ! I would like to apprentice while you amend your web site, how can i subscribe for a blog web site? The account aided me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast offered bright clear concept

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  92. I am so glad I discovered this weblog. Thank you for the details. You make a lot of very good points in your post. Rated 5 stars!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  93. You really make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be really something which I think I would never understand. It seems too complex and very broad for me. I am looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  94. Fantastic beat ! I would like to apprentice while you amend your web site, how could i subscribe for a blog web site? The account aided me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast offered bright clear concept

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  95. Attractive section of content. I just stumbled upon your weblog and in accession capital to assert that I get in fact enjoyed account your blog posts. Anyway I’ll be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently fast.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  96. intan says:

    adess!cumey nyewr…..!jeles lhaa huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  97. Free wins says:

    woww.. your article is good. its helpful me.. keep posting buddy :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  98. Not long ago i discovered your blog and can be already reading along. I thought overall We leave my first comment. I don’t properly mention with the exception that I’ve enjoyed reading. Nice blog. For certain i will keep visiting this website really often.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  99. I was suggested this blog by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my problem. You are incredible! Thanks!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  100. There is perceptibly a bunch to realize about this. I suppose you made some good points in features also.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  101. The new mam says:

    The new Zune browser is surprisingly good, but not as good as the iPod’s. It works well, but isn’t as fast as Safari, and has a clunkier interface. If you occasionally plan on using the web browser that’s not an issue, but if you’re planning to browse the web alot from your PMP then the iPod’s larger screen and better browser may be important.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  102. That’s an appealing stance you took. When I look at the title, I right away had a disagreement of opinion, but I do see your side.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  103. Pretty impressive post. I just stumbled upon your website and wanted to say that I have really enjoyed reading your opinions. Any way I’ll be coming back and I hope you post again soon.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  104. Mendy Labuff says:

    Youre not the typical blog writer, man. You certainly have something powerful to add to the net. Your design is really strong that you could almost escape with being a bad writer, but youre even awesome at expressing what you need to say. Keep up the great work man!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  105. Hello there, You have done a great job. I will certainly digg it and personally suggest to my friends. I am confident they’ll be benefited from this website.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  106. Simple critical mail to hang on.. I am exceedingly impressed with this article. Looking an eye to tomorrow’s posts.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  107. Mladic said the costs incorporated big words and necessitated overtime to examine them.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  108. This really answered my problem, thank you!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  109. Once I originally commented I clicked the -Notify me when new feedback are added- checkbox and now each time a comment is added I get four emails with the same comment. Is there any approach you possibly can take away me from that service? Thanks!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  110. I like what you guys are up also. Such smart work and reporting! Carry on the superb works guys I have incorporated you guys to my blogroll. I think it will improve the value of my site :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  111. I have been surfing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me. In my view, if all webmasters and bloggers made good content as you did, the web will be a lot more useful than ever before.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  112. comel nya muka kak lisa dengan mia dua-dua nampak comel muah muah muah huhuhuhu.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  113. bluehost says:

    Hello, Just wanted to say your website is genuinely really good and I genuinely like the blog layout. Is it a created to order style or some theme I can get as well?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  114. I am really inspired along with your writing abilities well with the layout for your blog. Is that this a paid topic or did you modify it yourself? Anyway keep up the excellent quality writing, it’s uncommon to look a great weblog like this one today.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  115. hoho your post reminds me of funny thing my pal did, she walked into soaked napkin, yelled “wqgasdgb” and fell down… and food flew to plouse of nearby stander, this happened at our engagement lol…

    Anyways story short, you have written quite good article, makes me smile.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  116. allia says:

    comella mia…..lisa pun cun….ok..bye…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  117. I think this is one of the most significant information for me. And i am glad reading your article. But want to remark on some general things, The web site style is wonderful, the articles is really excellent : D. Good job, cheers

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  118. Just desire to say your article is as astonishing. The clearness in your post is just excellent and i can assume you’re an expert on this subject. Fine with your permission allow me to grab your feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please keep up the enjoyable work.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  119. Very fascinating post thank you for sharing I just added your site to my bookmarks and will probably be back. By the way this is off topic but I really like your blogs layout.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  120. With much more one thousand Designer attire,we supply Night Dresses,Customized Attire,formal gowns,cocktail attire with wholesale price”

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  121. olympus 330 says:

    I was really pleased to find this web-site.I wanted to thank you for your effort for this interesting post!! I definitely enjoyed each tiny bit of it and I’ve you bookmarked to check out new stuff you weblog post.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  122. nasza klasa says:

    If you could email me with a couple of hints on how you made your blog look this excellent, I would be grateful.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  123. Vito Rapacki says:

    Hi there! Do you know if they make any plugins to safeguard against hackers? I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard on. Any tips? Appreciate it!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  124. Vivian Nguen says:

    Hi, I think that I visited this blog before thus I am back to enjoy the good reading. I’m attempting to find good info to enhance my web site! I hope its ok to use a few of your excellent ideas! You really have a gift for writing. Thank you.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0