Written by AbangNara | April 4th, 2011

gambar abpbh2010

Terima kasih kepada Budiey yang tak mengenal erti penat mengambil gambar artis-artis yang comel. Layankan lagi gambar-gambar Lisa, Irma dan Liyana Jasmay di malam ABPBH2010 dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar abpbh2010
gambar abpbh2010
gambar abpbh2010
gambar abpbh2010
gambar abpbh2010
gambar abpbh2010
gambar abpbh2010
gambar abpbh2010
gambar abpbh2010
gambar abpbh2010

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

93 responses to (GAMBAR)Lisa, Irma & Liyana Jasmay Malam ABPBH2010

  1. nina says:

    nice

    0
    0
    • akuww says:

      irma sangat cun…

      0
      0
      • zey says:

        chantek sgt irma!!!!

        0
        0
        • Yati Kembung says:

          Please la. Korang macam tak ade taste.

          Baju macam sarung bantal budak2 je aku tengok. Lain kali jangan pakai baju sponsor…hudoh!

          0
          0
        • Pink says:

          yeap..irma mmg santek..tp baju outdated..owh pls la..sgt huduh ok..

          0
          0
        • sue says:

          kelas kow law sarung bantal ko rupe itu nox!!!!

          mmg la ramai pereka nak sarungkn hasil buatan tangan dorg pada artis2 tu…mase ni la dorg nak dapat name..mcm hatta dolmat tu sumer…

          kalau ko pereka pon..sah2 ko nk sponsor artis2 ni time ade award!!! cantik wat!!!! ko jek yang rabun hati…

          0
          0
        • potpet says:

          eh eh ckp byk plak die..kalau suruh ko yg buat kompOm sgt2 la takkan jadi secantik tu~ mmg jadi sarung bantal busuk ler lalalalalala

          0
          0
        • F bukan nama sebenar says:

          aku rase kalo si kembung nie yg jait baju mesti mcm guni beras..jgn la nk kondem org je kje..ade mcm ati busuk la aku tgk..hak3..sabO jela..

          0
          0
        • shimie says:

          Those dresses is mostly designs by 5 stars designer of mlaysia keyh, so…if u guys tade fashion sense n knowledge ..dun say sumthin dat u dun even know why it is designs dat way yaa…

          0
          0
        • shimie says:

          cik yati kembung…if u tade fashion sense ta pyhla na comment n tnjuk pndai…its just shows u as like u r loser je in fashion n styles. derr~

          0
          0
        • Liyana Jasmay sll je pakai baju cantik2 sesuai dgn umur dia :P

          0
          0
        • shhh says:

          baju mmg die mmg la kurang cantik but bile die dah pakai tudung tu, pakai baju apa pun akan nmpk cantik, ayu jer…

          0
          0
    • lina dollah says:

      yang penting my fav fasha sandha menang :)
      so..nora danish..u boleh nangis guling2 yer..setakat gedik2 u suara manja makeup tebal 8 lapis tu ada u masuk top 5?…top 20 pun u dah out from the list…boooooooooooooooooooooooooooooooooo

      0
      0
      • silentgirl says:

        auwwww..lina dollah..komen u ols kejam la! btol la…dr segi lakonan fasha S jauh tgl kan Nora D..fasha mmg talented dlm sume watak pn..pompuan kg, pompuan jht,placur..sume ok..nOra D lak terhad kpd watak yg safe..ala2 manja gitu..agak bosan..xde variety..in terms of look…fasha very sweet looking malay woman..xmake up tebal pn santek…but nora D pn comel gak…but only with make up yg tebal..huhuh!

        0
        0
      • nik100 says:

        c sendat 2 cantik apa haa??..npk tua dr umo 2 yg ko ckp cantik??..diapn hrp makeup je…melayu tulen knun…kn fsha ada ckp kat crita artis mlysia dlu yg dia 2 ada mix bangla..tpi le snang mngku mlyu tulin knon..huhuhu…

        0
        0
        • mulot murai says:

          betul tu Lina Dollah!

          Padan muka si Nora Danish..hanya layak didapur! HUK HUK HUK :(

          0
          0
        • Anie says:

          jgn ske kutuk2 org lebeh2… x mau x mau..

          0
          0
        • lalola says:

          kalo ko ckp FS 2 xcantek mmg ko jeles aka rabun….

          0
          0
        • shimie says:

          ko ni mesti ta cantik kan nik100…jeles orang cantik dr ko ke ape….henti2 kanlaa jeles tu, daa memang dea cantik

          0
          0
        • @ Lina Dollah

          Ko ni adik fasha ke hehe

          0
          0
        • nik100 says:

          nak jeles??..sory..not my test..pmpuan jalang cam die ni yg da trg2ngan sengek pn ko nak prthnkn..ko ngan fasha sme je sewel!!..tah apa2 jak sume pmpuan nie…da aq tak suke,nak wat cam ne???TAK SUKA FAHAM???

          0
          0
        • silentgirl says:

          nik100..ok la…no offense..lntak ko la kan ko xske fasha S ni..tp komen tu bragak sket la..jgn emo2 beb..nk ckp org sewel,jalang..sape kte nk mhukum org..xbaek la u ols ni..da ler pompuan…xmolek deh ckp kasar2 ni…isk2. u ols nk jalangkan sundalkan sgt Fasha S ni..xdpt mende pn..hihi. chill la..

          p/s: btw.its TASTE not TEST.by looking at ur words, ppl know how pathetic u are..peace!

          0
          0
      • kaki_g0ssip! says:

        I SOKONG U LINA DOLLAH!!! JGN KATA NORA DANISH, FANS DY PN BLH GULING2 NAGIS KT DAPUR 2.. NMPK SGT YG FS PUNYE LAKONAN LBH BGS DR DY!!

        0
        0
      • mia says:

        nora danish sibuk jage anak yg kena tgal dek laki yg kena rampas dek pisau cukur gitu. da dia mmg tak belakon kot skrg, cmne nk mnang award pelakon wanita. tak gitu?

        0
        0
      • nobody says:

        menang award kt dunia je.bkn leh bawak kt kubur pon!!

        0
        0
    • Dinda says:

      BOSAN DOWH MUKA LISA JEK…..
      CE LETAK GMBR ADIRA KE…..
      TP APAPUN IRMA SANGAT CANTIK………

      0
      0
    • abp watcher says:

      Lisa hot, irma ayu, but liyana jasmay?? wonder if the desiger measured her tits well.. longgar beb.. boleh simpan mcm2 dlm kopek 2

      0
      0
  2. comei says:

    nice dress tapi aku x dapat nak beza moden klasik ni. macam moden je aku nengok.

    0
    0
  3. akulah says:

    lisa- seperti biasa sweet , cantik dan sopan

    irma- lepas bertudung nampak lg ayu!

    liyana- comel!

    0
    0
  4. silentgirl says:

    sweet…lisa cun!
    irma lak anggun…
    liyana j plak..comel la..even aku xske die sgt..hihihi

    0
    0
    • Rainbow says:

      bapak ko! ko rabun ke hapa haa…..
      irma sweet beb! huh!
      ko ni mesti suka tgok yg terbuka2 je kan…..

      0
      0
    • Kurus says:

      aku suka ‘potongan’ baju irma.
      potongan dari bahagian baju, hingga ke bahagian ‘skirt’..
      potongan tersebut menaikkan kecantikan baju tersebut.

      yang lain tu, aku nk komen panjang lebar pun, camnohhh??? apa yg dapat aku katakan ialah, ianya adalah ‘peperangan’ di antara kesukaan kepada baju2 klasik barat VS usaha menterjemahkannya kepada imej sopan..

      0
      0
      • santai says:

        pd yg kutuk nora D tu, udah2 la tu…korang kutuk2 org wat tmbah dosa jer….nora D n fasha S msing2 de kelebihan trsendiri…kalau x tak kan de org offer diorang blakon….huhuhhu….

        0
        0
  5. y[o]n says:

    irma super gorgeous!!!

    0
    0
  6. H.k says:

    Siyes xpeenah aku tgk irma cantek mcm ni…

    0
    0
  7. ajuera says:

    cutenya liyana jasmay…suke la tgk dia ni…

    0
    0
  8. syira says:

    cantik ar lisa surihani …..x puas pandang

    0
    0
  9. Bubu says:

    irma and lisa is so lovely~~smlm mase tgk,seme puji lisa ngn irma,they indeed deserve for the compliments..;)

    0
    0
  10. Nazim Nasri says:

    tak sah kalau takde benda lilit2 kat body liyana jasmay ni.

    0
    0
  11. ntah says:

    irma mmg cntik sgt pakai tdg.tp kalau die ttp skit bhagian dada tu lg elok.sweet!

    0
    0
    • mai says:

      betul2… x pakai tudung dulu die punya ‘tu’ x der la besar. skrg nampak mcm besar je. rasa rimas lak tgk. tutup2 lg bagus.

      0
      0
  12. student bandung says:

    comey

    0
    0
  13. nadia says:

    smue nyer designer same ker..
    sbb ngok pattern silang2x jek…bhgn dada…

    0
    0
  14. what the? says:

    three of them, just one: Liyana Jasmay = Fazura (elegant and posh!)

    ps: sorry Lisa not on the list even she’s pretty, Irma? Hrmm .. slowly yea ..

    0
    0
  15. Rosdin says:

    Cantik la irma.kalu berganding ngan farid kamil kan bagus.

    0
    0
  16. leng says:

    tiga2 aku suka…cantik sangat…..

    0
    0
  17. ryonaize says:

    mesti la fasha menang. sb dia pandai berlakon. yela, tgk la dia berlakon dpn media bila timbul pasal gosip dia. berlakon jadi org yang tak bersalah. hak tuih dia

    0
    0
  18. wany says:

    jumpe lisa pagi td kt genting n masuk kt snowworld same timing ngn lisa n mia sara.siyes lisa n mia sgt2 schumel n tak sombong =)

    0
    0
  19. Lely says:

    Liyana mmg nmpak elegent…comel sgt…
    sesuai gan umo dia..

    0
    0
  20. akuhatta says:

    kalo ak jd nabil,siyes ak nangis sbb menyesal kecewakan irma…

    0
    0
  21. cahyahana says:

    liyana jasmay so cuteeeeee!!_!! suka sgt ngan liyana jasmay,even die x mng,lakonam die sgt hebat…
    Irma suka tgk die bertudung so jelita @_@
    to feberet abg Nara Lisa,suka lar tu,byk sgt pic Lisa kt blog abg Nara,tahu abg Nara suka die,tahniah ler mng :-)

    0
    0
  22. secret says:

    Irma paling kiut!! huhu name dia skrg meniti di bibir sebaris ngan Lisa Surihani okey!! Irma mmg ske kaler bju tu ek.

    DOA Sihat tubuh badan, pendengaran dan penglihatan

    0
    0
  23. dolphin says:

    aku sokong ko 110% RYONAIZE…

    Lisa – simple +classy…make-up pon ok (mcm fazura gak)…x mcm ada org tuh…base powder je dkt 3 inci tebal! pompuan melayu tulen sgt la konon…
    Irma – anggun tp bju nih…truk la
    Liyana – Cute, tp klau warna baby blue/dusty pink baru kena dgn umo…

    0
    0
  24. aku la 2 says:

    xpaham la main kutuk2 nie….dorg 3,3 santek..sekurang2nyer xde yg t’dedah sgt..irma u r da best…like 2juta kali….t’baekk ckp amik yg glamour 2 bhye..khas tuk bang bil..hahahah

    0
    0
  25. lady kb says:

    bgus lawak si zizan dari merapu etah ape2 si nabil . klu mgacara..irma u look nice….rugi si nabil tapi takpa..si nabil 2 mmg tak susuai ngan irma punn,…..irma u must looking better men 4 your life….

    0
    0
  26. bb says:

    hmmm..lisa again..n again..boring..irma?so beautiful.=)

    0
    0
  27. slumbercool says:

    sangat suka lisa n irma <3 <3 <3

    0
    0
  28. mimi says:

    baju irma mcm kampung jer. tak cantek lansung. kalo kat hollywood mesti dah kne saman ngan fashion police.

    0
    0
  29. mimi says:

    cutting baju lisa tak cantik. nampak tak smooth. maybe material tak sesuai kot.

    0
    0
  30. NoName says:

    “Pink says:
    April 5, 2011 at 7:42 am
    yeap..irma mmg santek..tp baju outdated..owh pls la..sgt huduh ok..”

    Oudated x outdated… ingat org yang update tu ikut sgt ke piawaian pemakaian muslim?? Patut kite bersyukur, ada jg artis bagi tauladan yang baik mcm irma n de’other actress… blm jd “HAJJAH” dah cube memenuhi hukum agama… tak mcm sesetengah artis yang dah jg “HAJJAH” tu… Nway, Congratz for all the winners….

    0
    0
    • alamaya says:

      hurm nak wat camana nokkkk… Diorg yang dah Hajjah tu pon lagi selesa guna gelaran Datuk / Datin / Dato’ dsbgnyee…

      0
      0
  31. Finas says:

    Liyana comey nye…

    0
    0
  32. lyla ahmad says:

    irma paling cantik….sopan je brtudung…..:)

    0
    0
  33. nunu says:

    U OLSS.. TAHNIAH PADA PASA SENDAT.. MEMANG LAKONAN MANTOP
    TAPIIIIIIIIIIIIIII PASA SENDAT TETAP PERAMPAS LAKI ORANG DAN MERUNTUJKAN RUMAH TANGGA NORA DANISHHH
    PERAMPAS TETAP PERAMPAS…
    KALAU BAB CANTIK SAMA JE… SENDAT DAN NORA DUA2 PAKA MEKAP TEBAL..
    TAPI NORA COMEL WALAU TAK MEKAP.. SENDAT TAK PAKAI MEKAP PUCAT SGT MUKA SBB MATA DIA JENIS KUYU

    0
    0
  34. mohd adam says:

    i love u 2 lisa

    0
    0
  35. shark says:

    baju lisa tak berapa lawala tp dia tap lawa

    0
    0
  36. zaia says:

    last!
    NO KOMEN..lol

    (khatam dh baca semua komen..hehe)

    0
    0
  37. alamaya says:

    alah..FS nih… nth2 dia borong semua surat kabar suruh semua fans, family n balaci2 dia isi undi.. pastu sewa berejam2 cc ke mana2 public internet cafe… khas untuk undi dia… maklum r…

    ‘Pencurik’ Hebat macam fasha ni kan bley buat apa saja… Jejai sengal tu pulak sayang sgt dgn Pompuan yang sememangnya ada masalah SoSIAL sejak dari bangku sekolah lagi… tak percaya? hurm tanya lah fasha tuh…

    Dia pernah dimasukkan dalam kelas tahanan sebab masalah soSIAL yang melampau… masa tu dia masih dalam alam persekolahan.. itu yang sampai sekarang perangai pun dah bertambah2 soooooo….. (korang sambung lah perkataan hujung tu)

    0
    0
  38. pinky rose says:

    Mmg klo tutup aurat trus npk cantik kan!xperlu tunjuk lurah punggung tonggek bajet pikat laki kaya n my vote always go to LS n irma sgt gojes lps bertudung.aku doa bias LS cepat brtudung.korng duk puja sgt standard sundal mcm fs tu ape cer? Korng suke ekk klo dia kaco laki korg???? Si ND tu da jd ibu xleyla wat pernagai cm sundal tuhhh pikirlaaa weyyyy

    0
    0
  39. mohd adam says:

    btol..btol..btol…
    kata ipin kepada upin
    huhuhuhuhuhuh

    0
    0
  40. Reena says:

    ND tu tak berlakon pun xpe..duit tetap masyuk.. tak yah susah2 nak pikat vip or memurahkan diri secara terbuka cam artis lain..lisa mmg sweet..sopan dan anggun..irma mmg comel..pakai apa pun comel.

    0
    0
  41. kemboja says:

    Cantik,sedap sikit mata memandang dr yg tebukak depan belakang,ayunya irma ..

    0
    0
  42. Erin says:

    Suka baju dOrg. Sweet.

    0
    0
  43. aida says:

    Comel loteh pelakon 3 nie.
    Sopan dan cantik … lagi buat ramai peminat.

    0
    0