Written by AbangNara | April 28th, 2010

lawak lan pet pet

Memang lawak betullah Lan Pet Pet nie. Cool ~~~~~

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

75 responses to (GAMBAR)Lan Pet-Pet Bergurau Senda Dengan Wangi Fabulous Cat

  1. addin says:

    amboi nye dia -.-‘

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • nani says:

      agak-agak la lan pet2 oii…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • rosh says:

        x patut lah buat camtuh…
        gurauan yg tak kena pd tmptnya…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • joe says:

          ada org kata, gambar ni spontan..TAPI, aku rasa benda ni sengaja. SEBAB…kalo diperhatikan betul2 pada ‘pusat’ limau, terang2 hala ke depan…KALO gmbar spontan, takkan jadi ‘pusat’ limau tu ke depan. Mamat ni mmg selalu melawak tak kena tempat..aku rasa ramai pon dah tau

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • nani says:

        isshh seram aku…huhu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. maria says:

    sporting habis si wangi..

    klu i lama dah baling dgn limau tuh. nak letak pun letak la honey dew ke cam i punya ni haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jane says:

      dia sporting pasal dia takde prinsip mempertahankan maruah diri sebagai seorg wanita…. itu namanya bodoh

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • GIgo says:

        alaaaa… most of gurls out there memang camtuh kan… walaupun x di ekploitasi kaum lelaki… mereka sendiri yg exposed buah dada masing2 dgn cara tersendiri… 1 of the style is wears baju ketat2…. SO??? Cantik sangat ke buah dada tuuuu walaupun sebesar honey dew???

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • brader botak says:

      honey dew..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. natts says:

    chaiyok2… mmg bran tul lah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. anabobo says:

    gila la..klu aku da sah2 kne lempang.wt malu je.huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • GIgo says:

      alaaaa… jika lan pet2 wat camtu kat anda… kompon anda juga sukerrrr… hihihihihi…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. ctzen says:

    lalalalalalalalala

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. bernama says:

    lawak tak senonoh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. jane says:

    bini dia tak marah ke tangan dah masuk celah ketiak org tu ….. rase2 lawak macam tu melampau sebab tak hormat org pompuan…. bergurau mesti ada batasnya….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • anabobo says:

      tw xpe :)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • pizza says:

        Sume org tau tentang “loklaq” Lan Pet Pet. Yang si pompuan tu rela org bwk bergurau sampai tahap tu, sapa suruh? Akai tu dok tang mana?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. mulut_becok says:

    ntah…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. Neslo says:

    Kah..kah..kah… =P

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. FTNer says:

    peh..alien pun tak buat lawak macam ini..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • teh_ais_kaw says:

      hahahaha..klakarnye ayat ko..
      tp mmg pun,aku rasa ni lawak yg sgt bangang tu skali..wangi tu bukan sporting,tapi bangang sbb rela diperlawakkan sebegitu rupa.sekian,

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. ctzen says:

    ish ish ish…
    sentap aku tgk,
    kalau aku, terajang abis cite

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • anabobo says:

      mcm mne nk ltk pic ea ? huhu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ctzen says:

        maksud ko avatar ek
        gi register kat gravatar dulu
        isi pepe yg patut dn pilih atau browse gambo yg ko suka

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bunga83 says:

      betul18x……wat malu je…klu aku da tendang da..malu seh..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. scorpioncat says:

    sedey….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. XLAWAK PON…. :p

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. Anon says:

    huh??? gile ape…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. eldacute says:

    lar pe nk buat klu pompuan tue pn sme x kisah pe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. Ayie says:

    try letak durian..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. SIOT says:

    LAWAK BODOH

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. iniiii says:

    lawak kurang hajau….
    tapi nak kata apa…yg pompuan pun tak kisah…klau aku..dah lama si lan ni makan penampo

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. x-not-x says:

    ntahpape..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. Fact-oriented Person says:

    Lan PetPet memang terkenal dgn kekurang-lawakan dia..& jenis suka melawak tak kena tempat. Dulu ada penah masuk paper orang kutuk sebab bergurau secara hampeh di sebuah stesen minyak.. Tak abih2 lagi rupanya…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. manjalara says:

    lan awat han lolaq sangt, ada ka patut hang letak limau mcm tu, nasib baik dah lepas raya cina kalau tidak tak laku limau tahun ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. Jeaz says:

    try letak buah tembikai

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. cikedi says:

    tak senonoh….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. paper says:

    bodohnya lawak… dah xder idea ker. senario kalo nk wak lawak mesti ke arah censored, cara plg senang buat lawak bg org kekeringan ide…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. cili says:

    lawak yg x brp nk lucah.
    lucah yg xbrp nk lawak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jane says:

      itu namanya lawak bodoh oleh org bodoh dan perempuan bodoh yg biarkan dirinya diperbodohkan dan dimalukan….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. chot says:

    gua rasa ini lawak spontan je kot.pastu brader nara publish plak kt sini.kalo si wani ni x bising, kite pon rilek je la..jgn gelabah aym sgt.anggapla mcm lan pet pet tu gurau dan ter snap plak pic mcm tu.kite pon penah jgk gurau melampau,kan?cuma bezanya abg nara tak publish je kt sini.arachi? (faham x?)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. nooril says:

    spontan mak montan… kalo kene kat aku, dah memang kene makan kasut dak lan ni….tuan punye badan tu buleh selambe je pulak bile tangan laki manetah seluk celah ketiak…hmmmm……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. Gosipgurl_fea says:

    lol haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. sengal says:

    klo kurang didikan agama….mcm2 boleh berlaku…jadikn ini pengajaran..oleh itu..ajarlah anak2 kita didikn agama…agar lebih sopan d khalayak ramai..Tuhan tidak memandang wajahmu..tp d hatimu….jadikn ini pengajaran..bukn kritikan…semoga mereka mendapat hidayah dari Allah S.W.T.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. pacat says:

    lu mmg bran la beb…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. Jay Ar says:

    tulah.. lau 24jam mlawk je yg dia tau smpai lupe batasn. dia ingat semua benda leh wat main, smua perkara leh wat gurau.
    wat lawak pun nak guna otak brulah tak tkeluar lawak bangang!
    napelah dia tak nak contohi tan sri p ramli. lawaknya sampai sekarang x basi2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. ahahahahaha…korg suma nyibok pehal?actually kowang j,lez erk….ngaku jew la,lantak dowg la na wtpa pn..kubor msing2 liang lain2 la kwn…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Myra says:

      Ni lagi satu hampeh. Kalau orang komen tu, mesti la ada yg tak kena! Takde maknanya kitaorang yg komen ni nak jeles2….bukannya kitaorang ni artis pun! Sebab kubur @ liang lain2 la kitaorang tak mau benda ni berlaku lagi, sebab kalau kubur ngan liang sama, boleh gak tolong jawabkan soklan malaikat nanti! Ada paham?? Apedaa…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • onik says:

        myra…anda sgt spontan…komen itu sy sukaaaaaaa…..!!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Myra says:

          Takdela….aku paling benci kalau benda dah terang2 salah, pastu bila kita bagi komen (dgn niat menegur), ada pulak yg kata jelesla, itulah, inilah….
          Yang salah tetap salah, kita sebagai sesama Islam wajib menegur. Kang kalau Tuhan turunkan bala, bukan yg buat tu je yg kena, habis semua masyarakat terlibat sama!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • no name says:

          bodoh la ada ke jeles kaki mu di muka mu la

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. BlackBerry00 says:

    sori, ek..
    ni out of topic jap…
    aritu jumpe lan kat pasar tani
    time beli air, dye siap gaduh dgn sorg makcik tu
    sbb suara dye nyaring…
    org smua, dr yg x perasan dye ade kat situ
    boleh sedar yg lan senario
    siap gaduh dgn mkcik jual air
    smua menoleh dan geleng kepala…
    mcm tak caya….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. akuselamber says:

    ala rilex la….marah2 maki hamun kat sini per pekdah….bawak betendang….kalu ikutkan mmg la lawak dia memualkan..pon…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. aku ke says:

    seb baik limau mandarin. kot tembikai ke tak ke naye

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. Miss_hujaN says:

    Giler nye lawak wey ..


    Sent on a phone using T9space.com

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. puteri says:

    alah pic nie ada dlm wangi pnya fb….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. Jay Ar says:

    ooo.. mknenya dia mmang bangga le ngan pic ni..?? emm… bagus le, amalkan le selalu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. pizza says:

    Try org len plak buat lawak mcm tu kt bini dia…. Haaa, baru dia ada akai kot…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. wow!! says:

    letak la betik ape jadik tengok…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. arechu says:

    Adoiyai…lawak ar komen2 korang pasal pic lan ngan wangi tu…aku x nak komen ape2lah…cuma jdkan sume ni pgjrn supaye benda2 mcm ni x akan berlaku lg.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. no name says:

    aik bang nara lg gosip murahan. gmbr ni pun nk sebar ke. ape yg cool? xde adab memalukan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. virGiN says:

    Ermmmm…
    biOr btOLLLLL????
    X snOnOh tOl si LaN NiE..!!!
    hEy,,aLaU yOp pOn bUaT La bNdE laENnn!!
    yG brfaEdah skiTTTT!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. Only want to say your article is as tonishing. The lucidity in your post is simply striking and i can assume you are an expert on this field. Well with your permission allow me to grab your rss feed to keep up to date with incoming post. Thanks a million and please keep up the a uthentic work.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. Good stuff, thanks for posting. I was actually looking for something else and this site came up lol. Oh well, 2 minutes of my life gone! Totally worth it though!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. Wow, this was a really quality post. In theory I’d like to write like this too – taking time and real effort to make a good article… but what can I say… I procrastinate a lot and never seem to get something done.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. Exquisite, indeed. I like your artical and also the appearance. I can not wait to give it a try in this test blog. Your theme is very productive that should be hard to maintain up with you actually. Clean and readable. Very great blog. Great! I prefer it.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0