Written by AbangNara | April 28th, 2010

lawak lan pet pet

Memang lawak betullah Lan Pet Pet nie. Cool ~~~~~

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

75 responses to (GAMBAR)Lan Pet-Pet Bergurau Senda Dengan Wangi Fabulous Cat

  1. addin says:

    amboi nye dia -.-‘

    0
    0
  2. maria says:

    sporting habis si wangi..

    klu i lama dah baling dgn limau tuh. nak letak pun letak la honey dew ke cam i punya ni haha

    0
    0
    • jane says:

      dia sporting pasal dia takde prinsip mempertahankan maruah diri sebagai seorg wanita…. itu namanya bodoh

      0
      0
      • GIgo says:

        alaaaa… most of gurls out there memang camtuh kan… walaupun x di ekploitasi kaum lelaki… mereka sendiri yg exposed buah dada masing2 dgn cara tersendiri… 1 of the style is wears baju ketat2…. SO??? Cantik sangat ke buah dada tuuuu walaupun sebesar honey dew???

        0
        0
    • brader botak says:

      honey dew..

      0
      0
  3. natts says:

    chaiyok2… mmg bran tul lah..

    0
    0
  4. anabobo says:

    gila la..klu aku da sah2 kne lempang.wt malu je.huhuhu

    0
    0
  5. ctzen says:

    lalalalalalalalala

    0
    0
  6. bernama says:

    lawak tak senonoh

    0
    0
  7. jane says:

    bini dia tak marah ke tangan dah masuk celah ketiak org tu ….. rase2 lawak macam tu melampau sebab tak hormat org pompuan…. bergurau mesti ada batasnya….

    0
    0
  8. mulut_becok says:

    ntah…..

    0
    0
  9. Neslo says:

    Kah..kah..kah… =P

    0
    0
  10. FTNer says:

    peh..alien pun tak buat lawak macam ini..

    0
    0
    • teh_ais_kaw says:

      hahahaha..klakarnye ayat ko..
      tp mmg pun,aku rasa ni lawak yg sgt bangang tu skali..wangi tu bukan sporting,tapi bangang sbb rela diperlawakkan sebegitu rupa.sekian,

      0
      0
  11. ctzen says:

    ish ish ish…
    sentap aku tgk,
    kalau aku, terajang abis cite

    0
    0
  12. scorpioncat says:

    sedey….

    0
    0
  13. XLAWAK PON…. :p

    0
    0
  14. Anon says:

    huh??? gile ape…

    0
    0
  15. eldacute says:

    lar pe nk buat klu pompuan tue pn sme x kisah pe

    0
    0
  16. Ayie says:

    try letak durian..

    0
    0
  17. SIOT says:

    LAWAK BODOH

    0
    0
  18. iniiii says:

    lawak kurang hajau….
    tapi nak kata apa…yg pompuan pun tak kisah…klau aku..dah lama si lan ni makan penampo

    0
    0
  19. x-not-x says:

    ntahpape..

    0
    0
  20. Fact-oriented Person says:

    Lan PetPet memang terkenal dgn kekurang-lawakan dia..& jenis suka melawak tak kena tempat. Dulu ada penah masuk paper orang kutuk sebab bergurau secara hampeh di sebuah stesen minyak.. Tak abih2 lagi rupanya…

    0
    0
  21. manjalara says:

    lan awat han lolaq sangt, ada ka patut hang letak limau mcm tu, nasib baik dah lepas raya cina kalau tidak tak laku limau tahun ni

    0
    0
  22. Jeaz says:

    try letak buah tembikai

    0
    0
  23. cikedi says:

    tak senonoh….

    0
    0
  24. paper says:

    bodohnya lawak… dah xder idea ker. senario kalo nk wak lawak mesti ke arah censored, cara plg senang buat lawak bg org kekeringan ide…

    0
    0
  25. cili says:

    lawak yg x brp nk lucah.
    lucah yg xbrp nk lawak…

    0
    0
  26. chot says:

    gua rasa ini lawak spontan je kot.pastu brader nara publish plak kt sini.kalo si wani ni x bising, kite pon rilek je la..jgn gelabah aym sgt.anggapla mcm lan pet pet tu gurau dan ter snap plak pic mcm tu.kite pon penah jgk gurau melampau,kan?cuma bezanya abg nara tak publish je kt sini.arachi? (faham x?)

    0
    0
  27. nooril says:

    spontan mak montan… kalo kene kat aku, dah memang kene makan kasut dak lan ni….tuan punye badan tu buleh selambe je pulak bile tangan laki manetah seluk celah ketiak…hmmmm……

    0
    0
  28. Gosipgurl_fea says:

    lol haha

    0
    0
  29. sengal says:

    klo kurang didikan agama….mcm2 boleh berlaku…jadikn ini pengajaran..oleh itu..ajarlah anak2 kita didikn agama…agar lebih sopan d khalayak ramai..Tuhan tidak memandang wajahmu..tp d hatimu….jadikn ini pengajaran..bukn kritikan…semoga mereka mendapat hidayah dari Allah S.W.T.

    0
    0
  30. pacat says:

    lu mmg bran la beb…

    0
    0
  31. Jay Ar says:

    tulah.. lau 24jam mlawk je yg dia tau smpai lupe batasn. dia ingat semua benda leh wat main, smua perkara leh wat gurau.
    wat lawak pun nak guna otak brulah tak tkeluar lawak bangang!
    napelah dia tak nak contohi tan sri p ramli. lawaknya sampai sekarang x basi2

    0
    0
  32. ahahahahaha…korg suma nyibok pehal?actually kowang j,lez erk….ngaku jew la,lantak dowg la na wtpa pn..kubor msing2 liang lain2 la kwn…

    0
    0
    • Myra says:

      Ni lagi satu hampeh. Kalau orang komen tu, mesti la ada yg tak kena! Takde maknanya kitaorang yg komen ni nak jeles2….bukannya kitaorang ni artis pun! Sebab kubur @ liang lain2 la kitaorang tak mau benda ni berlaku lagi, sebab kalau kubur ngan liang sama, boleh gak tolong jawabkan soklan malaikat nanti! Ada paham?? Apedaa…

      0
      0
      • onik says:

        myra…anda sgt spontan…komen itu sy sukaaaaaaa…..!!!

        0
        0
        • Myra says:

          Takdela….aku paling benci kalau benda dah terang2 salah, pastu bila kita bagi komen (dgn niat menegur), ada pulak yg kata jelesla, itulah, inilah….
          Yang salah tetap salah, kita sebagai sesama Islam wajib menegur. Kang kalau Tuhan turunkan bala, bukan yg buat tu je yg kena, habis semua masyarakat terlibat sama!

          0
          0
        • no name says:

          bodoh la ada ke jeles kaki mu di muka mu la

          0
          0
  33. BlackBerry00 says:

    sori, ek..
    ni out of topic jap…
    aritu jumpe lan kat pasar tani
    time beli air, dye siap gaduh dgn sorg makcik tu
    sbb suara dye nyaring…
    org smua, dr yg x perasan dye ade kat situ
    boleh sedar yg lan senario
    siap gaduh dgn mkcik jual air
    smua menoleh dan geleng kepala…
    mcm tak caya….

    0
    0
  34. akuselamber says:

    ala rilex la….marah2 maki hamun kat sini per pekdah….bawak betendang….kalu ikutkan mmg la lawak dia memualkan..pon…

    0
    0
  35. aku ke says:

    seb baik limau mandarin. kot tembikai ke tak ke naye

    0
    0
  36. Miss_hujaN says:

    Giler nye lawak wey ..


    Sent on a phone using T9space.com

    0
    0
  37. puteri says:

    alah pic nie ada dlm wangi pnya fb….

    0
    0
  38. Jay Ar says:

    ooo.. mknenya dia mmang bangga le ngan pic ni..?? emm… bagus le, amalkan le selalu…

    0
    0
  39. pizza says:

    Try org len plak buat lawak mcm tu kt bini dia…. Haaa, baru dia ada akai kot…

    0
    0
  40. wow!! says:

    letak la betik ape jadik tengok…

    0
    0
  41. arechu says:

    Adoiyai…lawak ar komen2 korang pasal pic lan ngan wangi tu…aku x nak komen ape2lah…cuma jdkan sume ni pgjrn supaye benda2 mcm ni x akan berlaku lg.

    0
    0
  42. no name says:

    aik bang nara lg gosip murahan. gmbr ni pun nk sebar ke. ape yg cool? xde adab memalukan

    0
    0
  43. virGiN says:

    Ermmmm…
    biOr btOLLLLL????
    X snOnOh tOl si LaN NiE..!!!
    hEy,,aLaU yOp pOn bUaT La bNdE laENnn!!
    yG brfaEdah skiTTTT!!!!

    0
    0
  44. Only want to say your article is as tonishing. The lucidity in your post is simply striking and i can assume you are an expert on this field. Well with your permission allow me to grab your rss feed to keep up to date with incoming post. Thanks a million and please keep up the a uthentic work.

    0
    0
  45. Good stuff, thanks for posting. I was actually looking for something else and this site came up lol. Oh well, 2 minutes of my life gone! Totally worth it though!

    0
    0
  46. Wow, this was a really quality post. In theory I’d like to write like this too – taking time and real effort to make a good article… but what can I say… I procrastinate a lot and never seem to get something done.

    0
    0
  47. Exquisite, indeed. I like your artical and also the appearance. I can not wait to give it a try in this test blog. Your theme is very productive that should be hard to maintain up with you actually. Clean and readable. Very great blog. Great! I prefer it.

    0
    0