Written by AbangNara | February 17th, 2011

gambar kyla fairy

Seriously tak sangka ada rakyat Malaysia yang berbibir seseksi Kila Fairy atau nama sebenarnya Syakila Nisha Jahangir Khan. Kila adalah anak kepada penyanyi terkenal, Rohana Jalil dan baru berusia 19 tahun. Selain daripada hebat menyanyi, Kila Fairy dah pun menceburi bidang lakonan. Rasanya kemunculan pertama Kila ialah dalam drama Hotel Mania.

Baru-baru ini anak Rohana Jalil ini femes sekejap apabila digosipkan bercinta dengan Yusry KRU. Tapi kedua-duanya dah pun menafikan gosip tersebut. Abang Nara yakin selepas ini lebih ramai yang akan tergoda dengan kecantikan Kila Fairy terutama bab bibir tue. Oh ye, bibir Kila Fairy adalah asli ye. Tak ada suntik-suntik. Tak percaya tengok gambar masa dia bayi di bawah.

gambar kila fairy

Lagi gambar Kila Fairy untuk tatapan anda semua dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Anugerah suami mithali jatuh kepada…

gambar kila fairy

gambar kila fairy

gambar kila fairy

gambar kila fairy

gambar kila fairy

gambar kila fairy

430 responses to (GAMBAR)Kila Fairy, Anak Rohana Jalil Yang Bibirnya Lagi Seksi Dari Angelina Jolie

  1. bb says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 49 Thumb down 92
    • me says:

      tp tetap nmpak x ori la bang nara..gamba yg pkai bj hitam tu bibir dia xla ‘gebu’ semacam..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 146 Thumb down 14
      • ABANG JAIJAI says:

        takde nampak mcm kacuk sgt pon. tapi tang bibir tu nampak ‘ITIK’ sangatlah. sampai pelik dan menimbulkan kejutan pemerhati

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 149 Thumb down 12
        • esmeralda says:

          bibir nampak muncung jer. tapi aku x percaya la teknik mekap tu. memang nampak x real langsung. ada plastik sket la. sorry la ek. memang nampak sesangat….

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 131 Thumb down 9
        • kukukata.blogspot.com/2010/12/sekarang-aku-nak-isap-ko-punya-pulak.html says:

          CUCUK SANGAT…..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 75 Thumb down 10
        • iskandar says:

          sesungguhnya membuat fitnah tu lebih berdosa drp membunuh. jadi dah tau sangsi, tkyah nak ckp pe2. kalau betul dia tk cucuk, kn tk pasal2 dapat dosa free..apalah!!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 93 Thumb down 16
        • Saya says:

          Iskandar, bygkan kalo sok bgn pg tiba2 muka sy cntik cm erra fazira dan krus cm nasha aziz..dah kalo kontra gila musti la ada apa2..psl dh terang2 nmpk jauh beza..musti la org psoalkn..

          ang nara ni pun, saja nk wujudkn psoalan dihati.. hurm

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 51 Thumb down 10
        • bb says:

          sy ni bukannya nak backing mane2 artis pun.enjoy bn ni pun just 4 fun.sy pn, bukannya baik sgt.tp suke jgkla surf blog2 agama spt halaqah dsb..klu ada bnda baik yg boleh dikongsi, kita kluarkan lah kan?

          Dari Abu Hurairah r.a., katanya Rasulullah SAW bersabda yang bermaksud, “Hindarilah prasangka, kerana prasangka itu berita yang paling bohong. Jangan saling mencari-cari keburukan orang. Jangan saling mengorek rahsia orang dan saling menyaingi. Jangan saling mendengki, jangan saling marah dan jangan saling tak acuh. Tetapi jadilah kamu semua bersaudara sebagai hama-hamba Allah.” (Sahih Muslim)

          ini adalah salah satu hadis nabi yg meminta kita spy jgn bsangka buruk dgn org lain,mengata mcm2 jika kita sndiri tk tau kbnarannya.n klu nak cari lg banyk pnjelasan..boleh la google sndiri.

          wallahualam bi syawaf..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 100 Thumb down 9
        • wee wee says:

          cucuk ker…??aku pun pernah wat bibir seksi secara tak sengaja. bila aku bangun tido tba2 bibir aku besar dan muncung semacam…TIDAKKKKK aku kena gigit semut….

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 91 Thumb down 5
        • lala says:

          tp bibir baby tu pon cm tu gak.. xcucuk kot..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 9
      • gua says:

        saya xsuka fitnah..tp ade bebrapa kemusykilan la dgn muka dier ni.gmabr first and dan setersunya sngt lain ok..gmbar first dagu 4 segi gmbar len dagu cam kene kikis pleks..and bibir pon xle selebar dan sejuih itu…the rest i accept sb mekap…mcm len sngt nih…betol ke ori kak..xplain jujur plezzz…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 68 Thumb down 9
        • Periuk says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 70
        • namaku AhMeng says:

          aaa betul. sebeelum mengata orang tengok cermin dulu. hak hak hak. btw aku tak rasa dia ni cucuk. kalau cuck pun, biarlah. kita tak rugai pape pon. heh

          Hot debate. What do you think? Thumb up 17 Thumb down 19
        • Lynn says:

          cantik la….
          iras angelina jolie pun ada

          Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 16
        • gua says:

          marahnya hang periuk..kot mulot hang cam periuk kot..saya bertanya saja..xsalah rasanya bertanya ori atau palsu bile kite rase ade kemusykilan…

          saya ade mata..saya tgk berdasarkan apa sy lihat..xpayahla emo periuk…sume orng ad e pandangan..terpulang pade beliau di atas mahu berkata benar atau tidak,tp sbagai pemerhati saya hanya bertanya..dan itu hak saya mau berkata positif atau negativ?kan?kan?periuk?

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 45 Thumb down 8
        • mia says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 29
      • bb says:

        mgkin teknik make up kut…lipstick kite2 ni pun wlupn bibir tak seksi klu pakai lipstick ngan lipgloss skali, ttp nmpk mcm tebal sket..tgok bibir dia mase kecik, kan nmpk tebal tue..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 27 Thumb down 20
        • GilaStats says:

          Aku pon rs “teknik makeup”, tambah2 lagi kalau pakai lipstick yg “mahal”, ada added-value gitu. Kan kak pah pernah citer lipstick yg riban-riban yg dia pernah pakai ada beri kesan sebegitu……

          Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 21
        • pfft! says:

          dia buat mulot muncung la tu. konon nak menyeksikan lagi bibir dia tu. bukan cucuk atw psl lipgloss. cercuba muncungkan mulut korang n pose seksi.. jadi tak?

          mesti jadik nya

          Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 7
        • silentgirl says:

          ahaha…psl teknik make up tu i rase la kan…lipstick ape la sgt yg bole watkan bibir die terjungkit sbgitu rupa..sbb yg i tau..nk bg effect sexy n pouty mouth..kte kne lukis bibir with lipliner..before put on the lipstick n gloss..tp seems that, xde tanda2 liplining plak kat lips die.tgk jelah yg baju itam tu…xplak tlebih jungkitan nya…ok…take it as gud..maybe die saje muncungkan mulut die..tp muke die tbe2 jd gojes plak kan..dr yg baju itam tu…muke yg petak..da jd tirus..hidung yg pesek da jd sdikit mancung…ntah ler kan..tp seriously said muke die mmg mggoda..klu kate pornstar pn org caye! opsssss!!

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
      • sukaati akula.. says:

        tulang rahang manusia xkan berubah melainkan ade wat surgery or cucuk or whateverla..mas ekecik pon rahang dier da 4 segi..obviousla…runcing semcam dagu..sbab abg nara letak gmbar pix hitam tu buat aku pk len macam..yg pic hitam tu yes nmpk btol anak rohana jalil..yg len sume nmpk cam ank kacuk plak..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 6
      • skotsedia says:

        mcm die buat2 me’moncong’kan bibir tu… x letih ke dik… kang otot2 muke kendur sebelum usia tu… euuuwwwww

        Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 4
      • anies hisham says:

        laaa br tau dia ank rohana jalil..x de la seksi..bese je. tp skali pandang mcm megan fox… tp dia megan fox versi tanah melayu

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
      • marris says:

        Memang nampak cucuk pun banding ngan gambar ngan mak dia…mak dia pun sekarang dah muka monster dak…anak mesti nak try gak

        Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
      • LaLa says:

        gambar pkai bju hitam tu … (rupa dia sebenar kan ) ? yg lain tu semua dah photoshop ker ?? adoi … mcm2 la skrg ni , kalau hitam , blh inject jadi putih , yg tak cantik blh injek botox jd cantik … semua pun Fake ..

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
      • kepo says:

        btul2..x mcam real la.then dia pny hdung cam buat je coz gmbr dia time baby2 dlu hdung KEPEK jerrrrrrrrrrrrrrr

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • BUNGA says:

        nmpk bebenor botok nye…like mother like son…kuikuikui..

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • attention says:

        betul tu, tak pyh la nara coverline si hipokrit ni. ktorg celik mata hati lg utk menilai. pic ms baby tu nmpk berbeza teramat sgt tang hidung, pic dgn mak dia yg bj hitam tu pn nmpk lain bebeno hidung dgn bibir dia yg skg ni. Body dia yg skg2 ni pn nmpk sgt berubah.

        To : kila fairy tales
        sesama manusia bole ko nk menafikan, tp tuhan mengetahuinya. idup klu nk menipu dan merubah kejadian asal alamat tak berkat la kerjaya ko nti..

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • dolly says:

      takda maknanya bibir ori…dah nampak sgt muncung2 mcm tu..huhuhu..sah2 la sutik sikit2 kan,,

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 43 Thumb down 4
      • dolly says:

        PLASTIK!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 45 Thumb down 3
      • Periuk says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 44
        • dolly says:

          aiyo..plastik la periuk…bkn nak pertikaikan,tp dah mmg korang semua pon perasan ada kelainan tang bibir dia..
          mata dia pun cun,tp ada org ckp dia cucuk kat mata?tak kan,sbb kita leh tengok mata dia ori punya,just bibirnya je yg pelik

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 3
        • Periuk says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 50
        • yanie hakim says:

          aku rsa yg plastik ni hng periuk.. apa kta lau hng ni brni sgt hng ltak la avatar gmbr hng bg kmi smua tgk, mcmn? dh btl dia main ccuk2 hbs tu hng kta jgn pertikaikn mcmn pla? lain lah lau ada yg mengta ciptaan asli di wjah dia tu adoyaiiii..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 15
        • bling says:

          ye le periuk. memang sah2 nampak dia plastik

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 2
        • pakai baju bunga-bunga says:

          sgala-galanya nmpk plastic..obvious sgt la…suh bdak 5 taun tgk pun dia dpt detect kelainannya la

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 3
        • Periuk says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 43
        • gua says:

          over ler dier ni dok protect minah kat atas tu..ke ko nih kila..konpius aku..ktrg kt sini cuma PELIK..salah ke suspicious?

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 1
        • bling says:

          awat emo sangat tu? sensitip bonar la ekau ni. dah lebih dr 10 org cakap benda yang sama. ye la tu. bukak matamu beso2 sket, memang nampak tran tang tang dia bibir plastik

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 3
        • dolly says:

          periuk ni tangkap feeling habis, mesti ko pun main cucuk2 jugak kan

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 3
        • apa2jer says:

          hiiii….periuk ni marah sgt nya….mungkin periuk ni ank rohana ataupun kerabat diorg…hehehe…sabo ko periuk…die pulak yg emosional sgt ni….. kan abg nara bagi ruangan komen mmg ler utk org komen….jadi klau ko tak nak tggok org komen jgn ler masuk ruangan ni…dah salah masuk periuk lak c periuk ni….hehehe…..sabo aje ler ataupun apa2jer….

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 2
        • cik wiwin says:

          kami rasa periuk ni adik beradik kila fairy ni kot.. backing nauu.hehe

          Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 4
        • sue says:

          periuk..nape ek ko emo lebih…

          adekah ko ni manusia yang sedang d perkatakan ini????

          @pon ko ade hubungan gan orang yg sedang d perkatakan ini???

          hmm>>musykil gan org berEmo xdak tempat ni<<

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 2
        • anne says:

          sokong sue nth2 dia kowt org y dlm pic nie..walamak aish
          haha
          ala mucungkan bibir jerk ak negok,ekeke yo lah y pes tuh xderk lah ketara sangat bibirnya bila single2 pic tuh dia muncungkan bibir ala AJ alohai nk jugak org pnggil dia AJ malaysia nah hambek haha

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 2
        • pakai baju bunga-bunga says:

          tudung periuk dia ilang kot…tu yg emo semcm..hmm tpu la klu teknic mekap n camera trick.xkan la dr muka bulat dan lebaq bleh jd lonjong mcm tu..impossible.klu saja muncung pun x kan nmpk seperfect itu

          Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
      • iskandar says:

        tsk tsk taak takut dosa betul budak ni

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
    • MCM2 HAL.. says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 40
    • cik embun says:

      cube anda juih bibir mcm ank rohana jalil nie.. mesti nmpk seksi jugak… klw xnmpk seksi mgkin nmpk sekse .. oppssss!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 5
    • feroz says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 24
    • quEenR!ana says:

      pic yg bju itam tu die ngn mak die ker?
      asl bibir die x setebal skrg?
      bibir “buat” ker nie?
      seriusly mmg npk lain sgt2…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 2
    • apo? says:

      mak borek ank rintik la..apa2pun muncung donald duck lg cun..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 2
    • jiwa kental says:

      ha’aaa laaaa…..beza giler beb gambar die…..xtau la make up terover sampai muke jd len ke or what…tapi gambar first 2 skali tengok cam artis hollywood pown der…cam p**n star pown de gak…huhu….jangan mara haaaaaa….

      Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
    • dolly says:

      aku berani potong jari, hanya botox dan cucuk2 semata2!!
      pakcik kwn aku doktor pakar botox,sekali dia tilik dah tau ni plastik punya..muka tak padan ngn umur la…lama2 nnt kecutla tu..menyampah ah aku tgk!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 4
    • Lipstick Hijau says:

      mak dia ratu cucuk…..eeerrrkk…seram jer aku tgk dua beranak ne….bibir dia tu x seksi pun….memanjang mcm itik ade la….ari tu i ade nampak Kila dgn kwn die kat mid valley….aduhai…kulit muka dia tk cantik….banyk jerawat pasir…..huhuu

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 4
    • acong says:

      bibir seksi ala-ala Tonny Jaa @ Ong Bak :D

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
    • KAK RATU says:

      emak dia sendiri pun cucuk juga..kan?…

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    • aloy says:

      BOTOX!

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
    • matin says:

      mmg seksi..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • Monster ya? Hahaha

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  2. singa tido says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 43
    • jabun hensem says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 28
    • TREX says:

      bg aku bkn bibir eh seksi..ade yg lg seksi..korg sendiri tgk la..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 9
      • jabun hensem says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 14
        • singa tido says:

          singa kebas dulu.
          hahahaha

          Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 10
        • anti - singa says:

          miang nye kome. agak2 la weiii..

          Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 6
        • TREX says:

          kite bako je mah dier..

          Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 8
        • dayana says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 25
        • singa tido says:

          baru lepas amik buluh tadi,tu yang miang semacam…

          Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 11
        • Amier says:

          Bibir Kila Fairy ni memang seksi tapi bukan jenis macam Angelina Jolie tebal bibir bawah, bibir Kila Fairy lebih mirip Michelle Pfeiffer watak catwoman dalam Batman Returns.

          Elok dah tu pakai baju rimau kumbang, sambil berlagu….

          I’m going on a manhunt, turn it around
          Women have been hunted,now they’re huntin’ around
          Manhunt, we all got the need
          The one that’s been waitin’ has taken the lead

          Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 6
      • Lipstick Hijau says:

        betul ker 19 tahun ne….aku tgk mcm 43 tahun pula…..muka x fresh……dah mcm makcik2…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 6
    • N says:

      kalau yer pun bibir seksi, ate dah tak reti nak senyum mcm org lain ke..?
      perlu ke meng’itik’kan bibir tu…?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 2
      • XooXoo says:

        gmbr lama (baju hitam) nmpk sgt kontra dgn rupa nyer skrg….

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
      • Lipstick Hijau says:

        korg tau x, bibir mcm Kila ne kalau tidur mulut ternganga luas mcm mulut buaya…kepala paus pun boleh muat….aku ade dua org kwn yg mulut mcm ne…….pas 2 bnyak la lalat2 yang dok lepak kat tepi bibir dia tu….eeerrrkkkk…… jgn marah k, ini just imaginasi jer….hehehhe

        Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 4
        • cheetah purple says:

          nie kire da melampau klau kpale paus pun muat…kuat jugak imiginasi ko nie erk lipstick..ak dpt bygkan klau kpale paus msuk dlm mulut die nie..

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  3. bb says:

    tp seksi jugak dia ni kan…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 7
  4. xoxo says:

    mungkin bibir ori la tu..Tapi omak dio tu den tak pasti la ori ke idak..rasenyer cam botox jek..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 2
    • Lipstick Hijau says:

      ala….mak dia tu tgk dr 499km dah tau ciplak….dah tua xnak tua…..

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
  5. amirulez says:

    bibir besar2 bukan lawa pun… yg kecik bru comel.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 3
  6. me myself says:

    asal gambo dia ngan rohana jalil & gambo ngan retis2 lain sgt beza muka?confuse…..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 1
  7. hikhik says:

    macam pelik je

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 2
  8. LULU says:

    amek pic buad mulut haih

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 4
  9. oopocot! says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 17
  10. sape sape la says:

    Mentang besar ye..dah keje nye moncong je amik gambar hehehe….

    Gambar first gojes..dah mix2 la katekan..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 8
  11. exa says:

    bulatnya mata dia masa tecit…kiut

    Hot debate. What do you think? Thumb up 1 Thumb down 9
  12. kaki ayam says:

    geliii la lak aku tengok bibir si kila nie…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 3
  13. jay says:

    mmg lawa!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 13
  14. diana says:

    geez!one word
    bapok

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 7
  15. PELAM says:

    mcm ape jer?

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  16. Delaila Rose Maria says:

    CANTIK KILA NI, TAPI BIBIR TU KAN DI INJECT SEBAB MAK DIA KAN SUKA CUCUK2 BOTOX. KILA INJECT BIBIR DIA DI AUSTRALIA, ASAL NYA BIBIR KILA TU MACAM YANG DALAM GAMBAR BERSAMA ROHANA TU, MANA ADA LEKUK PUN.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 4
  17. dea says:

    hoho..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4
  18. halimah jongang says:

    hai la ana jalil .. kok ngajar ank daranya berseksi .Sejuk perutnya ngandungkan budak ni ..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 2
  19. nissa says:

    seksi nye bibir die..lawa~

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 13
  20. alynn says:

    yup. so sexy. like !

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 11
  21. lolyat gang says:

    badan mantap beb

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 12
  22. yanie hakim says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 15
  23. TREX says:

    melontik beb..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 4
  24. bilis goreng says:

    kelaut jgk la dia ni nnt…bakat belum teruji…dah timbul mcm2 kontroversi…..nk jual bakat ke nk jual diri…???adoyaiiii…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  25. Kasih says:

    anugerah Allah tu, mmg cantik kila ni… tp nape kak rohana biarkan ank2 seksi… bersederhana kn elok.. papepun moga bahagia, Amin…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 7
    • Delaila Rose Maria says:

      SEJUK PERUT ROHANA JALIL MENGANDUNGKAN ANAK2 DIA DAN BIAR ANAK2 DIA SEKSI, SUKA ANAK2 SEKSI SEBENARNYA ROHANA NI, DUNIA2.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 3
    • Nia Reezalia says:

      memang cantik tapi seksi sangat. harap tu kila berjaya lah dalam industri yang dia ceburi kan, amin..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 10
      • yanie hakim says:

        mmg lawa hbs tp lau bkn y btl bt apa kn? biar lah srdhna sj dan cntk smljd br lah cntk kn… tp tu antra dia dgn allah lah kn, amin..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 9
  26. Kancilbiru says:

    oh dia ni la yang bikin maria farida panas dengan shah jaszle tu eh…

    ni bukan ori ni Bang Nara..celup gak! :P

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 3
  27. putput says:

    mcm botox je….
    pic bju hitam 2 xdela lawa pon…
    bese2 je…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
    • Delaila Rose Maria says:

      MEMANG CUCUK PUN MASA MEREKA BERCUTI DI AUSTRALIA BARU2 INI. TENGOK MAK DIA SUDAH LAH BUKAN MAIN TEGANG MUKA DOK CUCUK2 TU.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 4
      • Periuk says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 18
        • Delaila Rose Maria says:

          BUKAN FITNAH TAPI KENYATAAN, CUBA TENGOK BETUL2 WAJAH DIA MASA BERBAJU HITAM BERSAMA ROHANA JALIL TU, MANA ADA LEKUK2 PUN. LAGIPUN SAYA TAHU LAH MACAMANA RUPA BENTUK BIBIR KILA TU SEBAB KAMI BELAJAR DI KOLEJ YANG SAMA. TAK ADA MASA NAK FITNAH2, ORI KE KALAU DAH TERJUIH SAMPAI MACAM TU SEKALI.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 3
        • Periuk says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 21
        • Delaila Rose Maria says:

          YANG AWAK NAK SENTAP NI KENAPA PULA? AWAK NI KILA YA, KILA KAN KAN KAN SEBAB TU AWAK TERASA DENGAN KOMEN2 YANG BETUL MENGATAKAN AWAK CUCUK KAN.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 2
        • so what says:

          periuk..periuk..ckp mcm bagos n baik sgt..
          terlebih sentap per kess? ko sedara dia ker smpai ko tau sgt org lain memfitnah ker x..org takleh cuit dia langsung smpai ko bambu abis2an..ko ngekor ker dia gi mane spjg mase n watper sume? ker ko tu dia atau serumah ngan dia smpai ko yakin sgt dgn penilaian ko?

          well, different ppl hv different views..takyah sentap lebih n emo terlampau!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 2
        • nanako says:

          ada lagi kau periuk. aku igt dh gantung periuk dah. gila backing anak rohana jalil ni pehal beb. kau jiran depan umah dia ea?

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
        • apa2jer says:

          betui ler c periuk ni…ingat kan dah bocor kena buang dlm tong sampah tapi masih ade g rupe nye….diam aje ler ko periuk….atau mungkin ko ni kila, tu yg tak mau diam….huhuhu….

          Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 4
        • momok says:

          die nak buat bibio beso piok le gamaknye…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ryan says:

        tp apa tujuan awk nk bgtau sume org delaila?klu betol pun..tak yah nak publish.mmg bnda tu haram, tp mengaibkan org tu jgk dosa.ingat tu.

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
        • Delaila Rose Maria says:

          MEMBERITAHU DAN MEMFITNAH ADALAH DUA PERKARA YANG BERBEZA. JIKA AWAK NAK KATAKAN YANG SAYA CUBA AIBKAN KILA, ADALAH LEBIH BAIK AWAK TUJU KAN AYAT TU PADA SAUDARA NARA TUAN PUNYA BLOG INI SEBAB DIA YANG MENCETUSKAN ISU CUCUK MENYUCUK INI. SAYA HANYA MEMBERITAHU DUDUK PERKARA YANG SEBENAR SEBAB MEMANG SAYA TAHU KILA MELAKUKAN SUNTIKAN DI BIBIR DIA TAPI ANDAI KATA AWAK TAK DAPAT TERIMA APA YANG SAYA KATAKAN ITU TERPULANG, KERANA KOMEN ITU ADALAH HAK MASING2.

          Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
        • ryan says:

          mmg berbeza.tp cube ngko bace komen ko balik kat atas.mberitahu aib org.dosa tu kan satu aib.n klu btol pun ko satu kolej ker, kenal ker, ko tau dia g australia ke, buat botox, tak perlu nak publish.dri org tak tau, jd tau.n bertambah2 benci.mmg komen hak masing2.tp sbg org islam, hanya kita yg dharapkn mnjaga aib saudara2 kite.

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
        • serai.. says:

          ryan…awk knp nk marah..kalu rs awk tu TERLEBIH BAIK knp msk blog gosip..dh thu ni BLOG gosip lol….

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  28. bluecrystal says:

    semalam beli urtv (cover pasha sanda), macam nk tejojol bijik mata tengok gambo kila ni dengan yusri kru..melentik kalah mas idayu!

    aku pempuan tengok malu je rasa…die ni dala muda remaja lagi…mak die tak segan ke?adoila

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 2
  29. Malaysian Lady says:

    Mulut dia mcam Jessica Simpson wktu jessice simpson suntik collagen dalam bibir dia.Tak caya,google tgk jess simpson.

    http://www.usmagazine.com/uploads/assets/photo_galleries/regular_galleries/127-celeb-makeovers-before-after/photos/1250786224_jessica_simpson_lg.jpg

    ala…kalau dah cucuk tu,jgn deny ye.Org Malaysia boleh bezakan antara ORI dgn TAK ORI.

    cheers!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
  30. intan rohaiza intan says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 10
  31. fifi says:

    ade ke bibir org melayu cmni? pes time aku tengok ha..klu die cucuk pn xkn die nk ngaku…artis la kate kan….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
  32. hehehuhuhaha says:

    ala..maknye pon cucuk2..ank compem la main cucuk gak…tgk muka rohana jalil tuh..dah mcm muka apa dah..nak awek muda la konon..

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  33. joyah_sp0rt says:

    TP LAU KORG BIJAK MENILAI GMBR, ADE BEZA LA BIBIR YG GMBR 1ST N GMBR2 YG BWH..
    LAU TGK BTUL2, GMBR YG NGN MAK DY TU, BIBIR BWH DIA X NMPK MCM LEKUK. TP LAU TGK GMBR YG SETRSNYE,BIBIR BWH DY ADE MCM LEKUK!

    LG1 KN, DY NI PENIPU TAU! ADE DLM 1 ARTIKEL NI, DY KATA NAMA KILA FAIRY NI YUSRY YG BG SBB YUSRY NK DKT2 KN NGN NAMA DY. THEN RECENTLY AKU ADE BACA DLM 1 MAJALAH NI,DY CKP NAMA KILA FAIRY NI AKAK DY YG BG SBB TIME CHILDHOOD DY SUKE MAIN2 ALA2 FAIRY TALE! DUHHH!! WHAT A LIE!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 5
    • Periuk says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 28
      • joyah_sp0rt says:

        LUMRAH HIDUP..! AND AKU RS KO PN SAMA SIBUK JGK KOT. SBB TU KO BG KOMEN KT CNI. LAU BTUL KO NI JG TEPI KAIN SNDR & TEPI KAIN FAMILY KO, KO XYH SIBOK BG KOMEN KT CNI HOKAY! CHOCHINCHOWWWWW.. BERAMBUS KO!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 5
        • Periuk says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 24
        • joyah_sp0rt says:

          XNK!!! AKU CUME DGR CKP MAK BPK AKU JE.. YG KO NK EMO NAPER?? SI POYO BIBIR TEBAL NI GF KO KE??

          BTW AKU NI PPUAN YE! BKN LAKI HANGET MCM KO! SORYLA BRO, NK CERAMAH G KT FORUM AGAMA.. NYWAY RMI LG KOT YG KUTUK MENGUTUK KT FORUM NI, YG KO NK MRH AKU SORG JE PEHAL???????????? DUSH!!

          Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 6
        • Periuk says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 22
        • so what says:

          ko tak jage tepi kain org kat sini ker PERIUK?
          stiap komen org ko nk jwb..bizi body tul! kain ko per citer? sure koyak rabak gak! konon nk bg motivasi..camtu ko kata motivasi? caci maki ada lar! self-defense tu seni mempertahankan diri ok..ko tu yg DEFENSIVE terlebih2..tinggi taraf konon padahal english pun x pandai!
          mluat aku baca komen2 ko dr atas nk membela si kila ni seolah2 semua pengomen jahat memfitnah tp ko sorang yg suci dlm keladak..
          ko sndri kata sini ada kebebasan besuara..abis tu per hal komen org sume ko bidas n suro org lain diam n stuju aje dgn pndpt ko? kalo ko baik sgt ko x kepoh msuk n leave comments kt blog gossip ok!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 5
      • anti-periuk says:

        WEI..PERIUK NI..KILA SEBENARNYE..SBB TU DIE EMO SESANGAT..HAHAHA KANTOI!!!!
        BIBIR JUIH CM ITIK..LENTIK BERIA PUN WAT PA..UNDANG DOSA N MAKSIAT JA..X TAKUT DOSA KA WEI….

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 4
        • pakai baju bunga-bunga says:

          suka ati dia ja nak suh dgr ckp dia.dia tu sapa???penjual periuk ke?dia jugak yg ckp kat cni ada freedom of speech…yg dia dok kondem pndpt org tu apsal..jiwa kcau btol la periuk ni

          Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 4
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          kau ngan periok ni macm monyet lah asek nk betekak je kt ruangan komen rabak ni………relex ar……….dosa dia tnggong sendiri …..jadi ape nk di heran kan…………………….be coolllllllllllllllllll

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
      • serai.. says:

        cian periuk..huhuhu

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
    • Delaila Rose Maria says:

      JOYAH, BETUL TU. SAYA PUN BUKAN NYA NAK FITNAH KILA NI TAPI SESUNGGUH NYA MEMANG BETUL PUN DIA CUCUK MASA BERCUTI KE AUSTRALIA BARU2 INI BERSAMA KELUARGA DIA. TENGOK MAK DIA SUDAH MACAMANA. PUNYA CUCUK BOTOX SAMPAI NAIK TEGANG KULIT2 SEBAB NAK AWEK MUDA, MESTI DIA GALAKKAN ANAK DIA CUCUK JUGA KAN. SIAPA YANG CUCUK DAN NAK MENGAKU LAIN LAH IFA RAZIAH TU DIA SENDIRI KATA DIA RATU BOTOX KAN. TENGOK GAMBAR DIA YANG ORI BERBAJU HITAM TU DAN AKAN NAMPAK LAH KEASLIAN BIBIR DIA SEBELUM DICUCUK.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 4
      • Periuk says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 25
        • Delaila Rose Maria says:

          NI KENAPA YANG NAK MARAH2 NI, AWAK NI KILA YA> KALAU NAK MINTA BUKTI SURUH LAH TUAN BLOG NI YANG LETAK, KENAPA AWAK MINTA DARI SAYA PULA? AKAL YANG SIHAT DAPAT MEMBEZAKAN YANG MANA ORI DAN YANG MANA CUCUK. SAYA TAK SURUH AWAK PERCAYA APA YANG SAYA TULIS, TERPULANG LAH. SEBAB SAYA TULIS YANG SAYA NAMPAK DAN TAHU. JIKA AWAK NAK TERIMA, AMBIL SAJA TAPI KALAU TIDAK TAK ADA PAKSAAN UNTUK MEMPERCAYAI NYA, FAHAM.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 4
        • Periuk says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 32
        • Delaila Rose Maria says:

          MATLAMAT SAYA UNTUK MENABUR PASIR DALAM PERIUK NASI KILA? AWAK PASTI NYA GILA KERANA MENYOKONG KILA MERUBAH CIPTAAN DARI ALLAH KAN. NAK MINAT MACAMANA KALAU LAGU DIA PUN TAK PERNAH DENGAR, LAKONAN DIA PUN TAK PERNAH TONTON, NAK TULIS APA TENTANG KARIER DIA? DIA SENDIRI YANG MINTA UNTUK BAGI PUBLISITI MURAHAN DENGAN CERITA2 KARUT CIPTAAN DIA SENDIRI WAHAI EN PERIUK!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 4
        • joyah_sp0rt says:

          AKU SOKONG KO DELAILA! OVER TAU SI PERIUK HANGET NI! MCM BGS.. AKU RS DY NI KILA FAIRY LA.. XPN MAK KILA (ROHANA JALIL). HAHAHA

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 7
        • Delaila Rose Maria says:

          PELIK PERIUK NI KAN JOYAH. SALAH KE KITA SUARAKAN APA YANG KITA RASA? KALAU TAK BOLEH TERIMA TAK APA BUKAN NYA ADA PAKSAAN PUN. TAPI SEKILAS PANDANG ORANG YANG TAK KENAL RAPAT KILA MACAM SAYA NI PUN BOLEH AGAK YANG KILA NI CUCUK BIBIR DIA. TEKNIK MEKAP PUN TAK MAMPU NAK MERUBAH BENTUK ASLI YANG LEPER KE LEKUK KAN.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 2
        • joyah_sp0rt says:

          HEY PERIUK NGOK NGEK! KO NI MMG SAH LA KILA FAIRY YG NYAMAR JD PENGOMEN KT BN NI KN.. HUHU.

          Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 5
        • pakai baju bunga-bunga says:

          encik periuk/puan periuk…wat apa la nak menaikkan org melayu yg mcm ni..x dak sumbangan pon kat bangsa, agama dan negara.inilah umat akhir zaman…

          Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 4
        • XooXoo says:

          chup..chup…rasa gelihati bila periuk kata “tak berapa berkenan orang Melayu jatuhkan orang Melayu yang nak naik.. “…heheh tak mau la aku nk naik kan org melayu cam gini……

          Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
        • eyfa says:

          si periuk ni x abih2 nk bukti2..

          Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 3
        • Periuk@Kila says:

          haha ye mmg aku lah Kila Feri…aku saje letak nama periuk…sbb aku nak back up diri aku!

          Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 5
        • serai.. says:

          sah periuk ni x normal..org normal mcm ada cm gini..
          r u ok periuk..cian kat dia..x sihat ye..ke mmg sifat awk suke bangkang pendapat org lain..
          relax ler..kat sini org nk bg pendapat je..
          percaya @ tak terpulang..kalu rs x mau terlibat x yah ler join this blog..

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
      • joyah_sp0rt says:

        KAN!!! BGS.. KO MMG BIJAK MENILAI GMBR..

        PERIUK BONTOT HITAM : KO TU YG DH TUA UMO 40-AN,SILA KE MASJID UTK BG CERAMAH HOKAY! KT CNI MMG UTK BDK2 MUDA REMAJA MCM AKU NI! KO ORG TUA, G BERAMBUS DUK RMH ORG2 TUA!
        XSUKA AKU BG KOMEN, KO JGN BACA.. BEBAL!

        Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 6
        • Periuk says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 24
        • anne says:

          over taw bahasa periuk nie,xsukew baca,mula nk nasihat org pastu bole plk nk cakap y melarut2 sokong suma stement diatas kecuali PERIUK nie aish nama xderk lebih komersial ka??

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 4
        • apa2jer says:

          dah2 ler tu periuk buntut itam hoooiii….org dah tak suke berambus aje ler….mmg tak tau malu betul ler c periuk ni….majoriti tak suke awak jadi paham2 aje ler….tak kan bebal sgt kot…..

          Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 3
      • harimau malaya says:

        klu betol pun..jgn la dedahkn aib org..tak baik..

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
  34. i am xoxo says:

    name gedik bdn buat2 lentik.yarksssss

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
  35. mia edora says:

    pokoknya aden tak berkenan sekdi semacam bakat tak tahu lg mcm mana belum apa2 lg dah nampak over…………..blah lah..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
  36. mia edora says:

    opss.bkn sekdi salah taip seksi…………………………

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  37. nia says:

    pic yg ngn mak dye to la pic ORI

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  38. Tok Kadi says:

    jangan kau pandang bibir yang manis,
    kerna dia bisa menghancurkan…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 2
  39. oopocot! says:

    dier ni mix apa???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
    • joyah_sp0rt says:

      DIA MIX PAKISTAN YG JUAL KARPET TU. HAHA

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 4
      • singa tido says:

        jual karpet kereta….

        Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
      • Periuk says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 30
        • joyah_sp0rt says:

          THUMBS DOWN 1000XXX FOR U PERIUK! KO XYH NK TUNJUK GOOD2 KT CNI OKAY! NK TUNJUK BAIK,G KT SURAU OR MASJID!

          Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 13
        • Periuk says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 22
        • anti-periuk says:

          JOM WAT KELAB ANTI-PERIUK EMOOOOO!!!
          HAHAHAHA..NMPAK SNGT KO NI KILA KANNNNN…JENG3xxxx

          Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 7
        • joyah_sp0rt says:

          G LA MAMPOS MUKA KO PERIUK! SUKA ATI AKULA NK CACI ARTIS MANE! YG PNTG AKU X CACI MAK BPK KO SUDAH KN!

          Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 8
        • i am xoxo says:

          jual kapet pn kire business jugak ape? hikhikhik. relax r cool2 cukup

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
        • ted mosby says:

          ini sudah bikin panas(ikut cam wartawan melodi pale jendol tu)

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
        • aku ler says:

          periuk – jual karpet pun bisnesman gak pe.. huhu..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • harimau malaya says:

        cantik sgt ke ko joyah?

        Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
        • joyah_sp0rt says:

          even aku x cantik pn, aku ttp BERSYUKUR dgn ape yg dh tuhan cipta utk aku! x yh nk suntik sana cni….!

          Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 5
        • dayana says:

          yer la. klu yer pun jgnlah asek nak ckp buruk jer psl org.kite tak smpurna .hampir sume kat blog ni asek nak cari slah org jer.berbaik sgka tu lg baik.

          Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 11
        • mamarazi says:

          aku rasa pernah baca dayana pun kutuk pengomen lain jg kn haa..ko pun suka juga ckp buruk ttg org lain..cakap tak serupa bikin betul lah ko ni dayana ooiii..

          Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
        • dayana says:

          @mamarazi xcussme??sy baru 1st time join blog ni/ile tu ea?mgkin nick serupa kut?

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 6
        • mamarazi says:

          1st time? jgn tipu dayana oii.. tu haa dkt post safura maafkan ifa raziah kan ada ko komen kan? avatar ko pun sama sj dengan yg ini… setiap org disini avatar nya hnya 1 untuk 1 email saja dayana oii… ni tetib alak avatar ko warna ungu, nak menipu pon agak2 lah ooii…

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
        • dayana says:

          mane2 ngkolah pn mamarazi ea?yg pnting ko bahagia.mnipu?kesian ko..

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 6
        • mat jambu says:

          betul lah mamarazi, sama…
          dayana ni agak2 lah nak menipu pun..
          kan ko ada komen di page safura tu…
          ni kata first time pula…
          sah2 ko menipu kan…
          kesian ko kan…

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  40. miaw miaw says:

    mybe tknik berlipstick tu yg mnampakkan ketebalan bibir si kila ni…muke mmg naturally sexy….she’s mixed…her dad from pakistan kan..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 11
  41. seksi bile dtmbh dgn gincu.
    klu original nye…bibir die x warna pink la.

    pape Alhamdullilah dgn kurnian Allah. (^___^)

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
  42. mamaHom says:

    tgu dia matilah kalo nk tau plastik ke x…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 3
  43. asm says:

    alah ape nak diherankan. kalau betul die cucuk2, biarlah die tanggung akibatnya. duit dia, dosa-pahala dia jugak yang punye

    kalau dia xcucuk, org2 yang fitnah pula fkrlah akibatnya.

    senang cite, baca boleh, pcaya jgn apatah lagi serkap jarang. senyap2 sudey

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 4
  44. saya says:

    Abg nara kata betul. bibir minah ni asli masa kecik2 .. xde cucuk2. Tang gambar dia skrg ni, kalau dia nak menafikan bibirnya tu mmg natural, rasa2’y hhmmm….. lawak betol…….. bersyukurlah dgn apa yg kita ada ya syg….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 2
  45. kailan ikan masin says:

    minah ni desperate ke?? nak jadi cam megan fox ek??
    style pun ada gaya megan fox. huhu. kesian dgn minah ni.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 4
  46. kutu says:

    sexynye bibir….xkisahla ori ke x…….like2….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 7
  47. kikikikik says:

    kenapa lerr nak tiru bibir angelina jolie tak ader pendirian

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 5
  48. effie says:

    cantik n seksi ar bibir dia, buleh la lawan angie jolie tu.. (walaupun guna teknik mekap)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 11
  49. anugerah matahari popular says:

    wow,,, cantek n seksi bibir nya 2….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 5
  50. bella says:

    muke mang cntik ble make up die over tp klu die make bese2 je xlah cntik sgt cm pic dgn mak die tuh…..
    cra dia pkai lipstick pn mang men kn pranan tuk bibir die nmpk lg seksi…. anway bibir die mang da sksi pn cme lipstick tu je yg lg mnmpakkn betapa sksi nye bibir die mngalahkn angelina jolie….
    tang mata tu pn lg menyerlahkn kecntikkn die ble die pkai cntact lens…. anway u look gorgeous kila….
    but bersyukur lah jugak ats kecntikkn yg de tuh k…..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 5
  51. Princess says:

    saye jmpe mak die muke pn mcm pelik jer dr dlu,lawa lg yg dlu dr skrg,mcm plstik jer,nk snym pn cover,bkn fitnah sy de mkn jamuan ari rye bsme rohana,pe nk heran kalo ank die bg bibir tebal ski….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  52. Piston Pecah says:

    baik punyer kan…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 5
  53. lala land says:

    hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
  54. Princess says:

    saye jmpe mak die muke pn mcm pelik jer dr dlu,lawa lg yg dlu dr skrg,mcm plstik jer,nk snym pn cover,bkn fitnah sy de mkn jamuan ari rye bsme rohana,pe nk heran kalo ank die bg bibir tebal skit….

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  55. kutu says:

    sodapnye kailan ikan masin…nyum2….emm btol ckp ko….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
  56. me says:

    berbezala sgt…..
    dari tang idung….bibir…then dagu…..
    org bute jer yg xdpt nak mnilai….

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  57. suffer8zine says:

    fuhhh muncung

    Terkini : 700 Ribu Kondom Hilang

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  58. Zya says:

    Rohana Jalil yg dah tua pun muka plastik, anak dia dah tentu la plastik jgk. Dah rupa pelik bibir dia tuh, bkn seksi lagi dah..seksa adela

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
    • Mitra says:

      Yes, Kilafairy dgn mama dia mmg selalu suntik pun, selalu datang kedai I, dekat ioi Puchong. Muka mereka mmg tak original pun.

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  59. lepau says:

    suami rohana jalil ni inspektor polis daa .. jgn main2 nanti kena tembak ..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  60. fuyo….moncong je bibir nye…..ada insurance ke tu..???

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  61. what the? says:

    sorry, not original to be sexy like this, publicity maybe.

    ps: elok sangatke angelina jolie tu ?

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
  62. zzz says:

    macam bibir burit jer…hahahaha…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 7
  63. kuuuu says:

    lain gile tgk pic1 beza ngan pic3 gambo ngan mak diye…
    time pakai bju itam tu????
    – idung ala2 jambu air ckit cmne leh kecik tang dpn?
    – bibir xla sseksi angelina jolie skrg…pehhhhh
    – dagu plak kotak jer…..skrg berbentukkkkk

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
  64. hahaha~ says:

    jap lagi lam neraka, sume tu kene bakar, kne cucuk besi…orgnye islam, tp dalam ic je..MasyaAllah..sedarlah wahai artis2 sume…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
  65. sadis says:

    mcm plastik jer.. xnmpk ori..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  66. Nia says:

    alaa..die pndai ambik gambar je…ade gambar die yg xcantik..gambar first tu ade gak mcm angelina jolie..yg last ngan jamal abdillah tu mcm megan fox..tapi gambar yg kat tgh ngan mak die tu..hampeh…trick camera je….

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  67. bluecrystal says:

    apesal die takle senyum ceria sikit, nampak gigi ke?kejang ke bibir dia?..hehe aku ni masuk BN je mengumpat

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  68. razis says:

    betulla. kalah Angelina Jolie siot…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  69. angkasa says:

    klau la btol mulut dia ori….mmg seksi ori la…tapi suka plak aku tgk bibir dia…seksi siutttt

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 4
  70. fairly says:

    ntah la. Mbe pic 1st tu time x makeup or x makeup sgt,muka pun npak pucat je. Yg pic lelain tu makeup tebal sgt…tu yg menampakkan si kila lawa sket. Tang bibir tu tak tau la…ori ke tak ke…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  71. maryam says:

    boring betul artis skang ni cakap takde coherence lgsg ngn bentuk muke.. teknik make up la, amek air smyg la, xmain cucuk2 la..adoii..kekadang nak lebih lawa sgt ni pon susah.jadi mulut ikan emasla..drpd cantik ori terus muke menakutkan.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  72. leng says:

    cantik gak anak Kak Rohana Jalil ni yea..bodynye mantap gitu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4
  73. lily harum says:

    harap adalah jurugambar d malaysia ni snap gambar minah ni tanpa make up…selesai pertikaian kat sini…dia cucuk ke atau sekadar teknik make up

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  74. dimple k.f.s says:

    LUCU BTUL LAH BIBIR YU ITU..MCM ALIEN LAH PULA..HAHAHAHAHAH…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
  75. PSM says:

    tak la…ori tu…biasalah umur br 19 thn….mmg la nampak lain-lain gambar sebelum2 ni…budak baru nak membesar kan …surelah muka nampak lain2 sikit…apa lah korang ni…tak baik buat fitnah….lagi satu teknik makeup pun lain dalam gambar2 ni…memang la nampak lain-lain..pengantin pun kalau dimekap kan jadi lain wajahnye..apa la korang ni

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 4
  76. luvly lace says:

    sorry to say dis tp dia pernah jd my junior tp sekolah rendah dulu bibir dia seriously mmg sgt lain n biaser2 tak tertonjol mcm nie…lbh cantex bibir yg lame yunk oi…muka mmg cun tp tang bibir dah rupe itik pulang petang….hahha

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
    • Rin says:

      haha, kata kunci nya ialah itik aka daisy duck! :D
      skali pndang mcm vanessa hudgens, tp mgkin ms muda remaja ni je lah kot, dh masuk 20an x lama lg konfem lain trus.
      anyway, nama dia x best lgsung, getik jek nk sebut kilafairy… wekkks!

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  77. wassini says:

    geli la weh tgk bibir die…bajet hot la tuh…cube la senyum nmpk gigi….nk tgk manis ke x…..kesian aa tgk die neh….

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
  78. jiwa kental says:

    ape2 je laaaaaaaa

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  79. mamamia says:

    bibir saye lagi sexy kot… hahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      bibir minah jambu lagi atas bawah seksi…………jangan tk caya…………

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  80. danial_love says:

    bibir seksi pun kalau untuk dijilat api neraka buat apa..???alangkah baik jika bibir anugerah Ilahi digunakan untuk mengucapkan perkataan yang baik2..berzikir..membaca Al-Quran dsbnya agar di akhirat nnt ia bisa mengucup pintu syurga..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 1
  81. mamamia says:

    alamak danial.. insaf…

    jum berzikir.. abg nara.. berzikir jum~

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  82. teacherfara says:

    itik.. :P

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  83. danial_love says:

    ada ibubapa zaman sekarang merasa bangga jika anak2 mereka menjadi artis..amat malang sekali anak yang dilahirkan dengan penuh susah payah dan kesakitan diwarnai ketulusan jiwa mereka untuk menambah kesakitan ibubapa di alam barzakh dan di akhirat..adakah lagu2 yang melalaikan itu merupakan pengharapan kiriman doa dari si anak tika jasad ibubapa terbaring gersang dan kemarau titipan doa dari anak2 yang akan ditinggalkan..oohhh..bilakah umat kini akan sedar…??

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
  84. danial_love says:

    Ya Allah..Engkau lindungilah saudara-saudaraku muslimin dan muslimat dari fitnah dunia dan fitnah zionis agar kami semua dapat mengisi syurgaMu yang penuh kenikmatan dan kekal abadi..agar kami dapat bersua dengan kekasihMu Muhammad S.A.W dan mendapat syafaat darinya..sesungguhnya aku amat menyayangi saudara-saudaraku muslimin dan muslimat dan aku tidak mahu diriku dan mereka semua tercicir dari makfirahMU Ya Allah..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
  85. ctm says:

    awat tetiba dagu dia jadi panjang berbanding yg baju itam tu?? bibir pon cem tak berapa nak real.. tapi have got to admit.. finally ada someone lagi chantek dari Lisa dan Fasha.. (Fasha cantek oke.. tolak tepi perangainye yang tak semenggah tu)

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
    • cheetah purple says:

      msh ade lagi yang lebih cantik dr tu..cantik luar sje x ckup klau tidak di dalam(hati)..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. CILI PADI says:

    MAAF BERTANYA….
    DULU BIBIR TAK TEBAL KENAPA SEKARANG TERJUIH?
    KENAPA DULU KILAFAIRY MACAM PERIUK BERKARAT SEKARANG MACAM PERIUK BERKILAT?

    MUSYKHIL… :(

    Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 4
    • CILI PADI says:

      NAK TAMBAH SIKIT… SEKALI IMBAS MUKA ROHANA J SEKARANG MCM ADEK PADA ARWAH MONA F :(

      SAYA SALAH MASUK WEB KE… NI BLOG BN ATAU CERAMAH FORUM PERDANA? :(

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  87. danial_love says:

    drpd kita menilai keburukan diri makhluk Allah yang lain..marilah sejenak kita menyelami diri kita buat seminit..apakah kita telah sempurna dari sifat2 mazmumah…adakah kita rela kata2 nista yang kita pahatkan di sini menjadi rujukan generasi anak cucu kita di masa akan datang..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 5
  88. addyhaiqal says:

    ermm dia mmg memiliki bibir yg sexy……

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
  89. shiro says:

    terpaksa aku scroll up balik nak tgk semula gambo dia pas baca komen2 korg ni..kompius aku. cantik je aku tgk pic 1st,,pastu pic yg tak makeup tu dia mcm gemuk cket laa…dah kurus kot skarang,,,ngeh3..mana da cucuk la(ayat biasa artist)

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 4
  90. boneng says:

    alaa..ape nk peliknye muka leh berubah what.. kalau org tengok muka aku dulu dgn skrg pun jauh ssgt bezanya… aku x cucuk2 pun…true story okay.. n maybe mekap tu yang menampakkan kelainan c kila fairy ni… think +ve okie.. (^o^)v

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 5
  91. Lely says:

    dia ni ke yg penah kuar gosip lam metro kata mak ngan anak sama2 cucuk???? hurmmmm….

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  92. woi says:

    yg gambar anak beranak tu muka orang asli je. hidung pun kepek lagi.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  93. pedulik hapa says:

    perlu ker ambik gambo muncung2 mcm 2.. nmpk cam itik sungguh.. haiishhh

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  94. shafa says:

    cantik sangat ker???knpe saya tgk macam agak menakutkan….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  95. gosipgurl_fea1 says:

    wow kalau comment hal fizikal org ..tak mau kalah .. cantik atau sempurna sudah kah yang berkenaan tu. ;)

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  96. gonjess says:

    ntoh..mak aku cite molot ayah die pn ala2 gitu gak.mak aku knai ayah die taim skola dolu2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  97. kila perry says:

    cantek n seksi

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  98. along says:

    tak kisahlah bibir seksi ke, gosip dgn yusry ke…
    yang penting Kila ni buktikanlah dulu bakat dia dlm nyanyian atau lakonan. ni setakat berlakon hotel mania jd ekstra, aku yg duk tgk hotel mania tu pun blh lupa mana satu watak dia… buktikan dulu bakat diri, populariti akan dtg sendiri… produk msti terbaek beb…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  99. jojet says:

    lawa doh anak dia!sekali tgok mcm cucuk..tp tgok gmba masa budak tuh nmpak mcm mmg mulut dia mmg giteww..aku masa skolah dlu pon muka lebar,huduh sikit drpada skg ni..tp bila da besar2,jaga makan,diet sikit terus muka aku pon berubah..ada tulang pipi,dagu nampak terbelah,muka kurus sikit..terus cikgu2 aku dlu cop aku cucuk muka walaupon hakikatnya aku jaga muka pon tak,apa lg nak cucuk2..

    yg pakai bju itam tuh gmba lama tuh..masa tgah belengas lagi..dah besar mesti ler lain sikit..tp kalau btol cucuk xtau la kann..tp dia lawa kot!!ngeh ngeh!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 4
  100. anonly says:

    sangat ketara dia buat something kat bibir tu. kalo mekap pun, takkan gambar dari tepi pun nampak bibir terjuih? ingat tengah shooting CSI ke nak amek gambar segala sudut.
    tp, gambar dia pakai jeans tu cantik. nampak la muda baru 19 tahun, yg lain mcm over makeup. nampak tua dr usia.. tp, mata dia cantek

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
  101. miss wawa says:

    kalau mak da cucuk anak apa kurangnye!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  102. juice says:

    camne abg nara leh cakap bibir tu asli?? dlm paper aritu kan dh kecoh pasal suntik2 dia nih…abg nara pantang tgk pompuan cantik tau..celik sikit mata tu…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  103. balak says:

    fewittttt…mengodakan….I like!!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 4
  104. apa2jer says:

    komen2 yg byk ni bukan hot artis kila tapi panas nye c periuk lak….tu pasal buntut c periuk ni itam legam…..p ler cuci bersih2 buntut ko tu dulu periuk woooii…..ini ler pasal beli periuk murah dah buntut itam….hahahahahaha……

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
  105. :) says:

    gambar first sgt sgt sgt sgt sgt hot!
    biarlah cucuk ke tak, tak kacau orang lain pun kan :)

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  106. Rosila says:

    Nampak macam bukan bibir asli pun klu dibandingkan dengan gambar yg baju hitam tu.. Mungkin tiap kali nak foto shot dia sengaja juihkan bibir dia, biar nampak mcm tu kut . Cuba try test buat cam tu..jadi tak.!! Hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  107. Gincu Bling-bling says:

    Kayla … Kalau orang tanya cakap lah macam ni: Petua kecantikan bibir I ialah makan segenggam cili api tiap-tiap hari dan sapu air bisa sengat tebuan, supaya bibir bengkak dan tembam macam I. I memang tak suntik bibir uols…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  108. senyum says:

    makcik rohana jalil ni xda suntik2 ker?aku rasa dia buat dagu dia… kalau mak biasa suntik2, anak?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  109. Isk says:

    nampak macam minah ni buat nose job je, dalam gambar lama hidung penyek, dgn jamal gambar tu hidung mancung tak hengat.

    AKu pong rasa yang bibir dia ni di ‘accentuate’kan dengan botok, kasi plump dan montok. sebab curve on top lups tu weird sangat. Nampak cam sumbing.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
    • K says:

      agreed..btol3..curve yg berlebihan wat dia nmpk mcm sumbing..gamba yg ori tu biase aje bibir dia..tetibe now jadik tersumbing..salah suntik kot..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  110. azie says:

    terang lg bsuluh bibir tu suntik…ape la abg nara ni…xkn xjelas kot….bibir org malaysia (normally asia) smua sm…xde makne nye lahir2 trus lentik mcmtu…ishhh…tp xpe la…biarla dia nk wat ape….bibir dia….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  111. saya says:

    apa la nk compare dgn bibir masa baby…semua baby bibir mongel n muncung gitu…aku pun dulu masa baby bibir seksi tp bila dah besar pjg ni ilang dah keseksiannya…haha…ngaku je la bibir tu plastik..apa ssh..angelina jolie konon…cam langit dgn bumi jek…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  112. ikha says:

    mak ngan anak same2 cucuk..mak pon suh anak ikut.haihh..dunia dunia

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  113. NoorAfzan says:

    semacam je tgk bibir dia..heheh~

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  114. aishwarya miss world ever after says:

    hai xreal la. hidung pun ketara lain2 dalam gambar2 tu. bibir seksi asli akan nampak cantik bukannya nampak pelik dan cam seksa jer tengok. nampak kejang jer, penat la. dagu pun nampak lain compare yg gambar baju itam tu

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  115. sioh says:

    tp aku kesian ler kat Rohana Jalil dgn geng2 yg seangkatan dgn die such as Ifa Raziah,Ramlah Ram,Nasha Aziz,Zila Bakarin,Azean Irdawaty dll dah ler kertu hahaha…mmg ler rupa die kureng tp lg die cucuk Botox lg pelik muke die hahaha…..atas dunie ni hang seronok ler…bila hang dlm kubur esok2 baru hang tau hukum ubah ciptaan Allah ni….sekurang-kurangnye bersyukur ler dgn apa yg Allah kurniakan ke atas kite…ade org lain lg teruk pade kite ada yg cacat tp diorg rileks je….hidup atas dunie ni jgn pikirkan benda2 duniawi sgt sometimes kena pikir jugak bekal kite di akhirat nanti …pesanan ni aku tuju khas kat semua umat Islam atas muka bumi ni termasuk diri aku sndiri Amin ya Rabil alamin…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
    • joyah_sp0rt says:

      nasha aziz ade suntik botox ke?? x prnh dgr pn.. setau aku wajah NA tu asli ok! x main kot dy botox2 ni sbb dy dh mmg lawa.. dh nama pn model kn.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 5
      • kasut tumit tiggi says:

        klw ada masa tgk la pic nasha dlu n sekarang….n den focus kat dagu, hidung, bentuk muka……

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  116. Redgurlz says:

    Tau la bibir tuh sexy, ala2 Angelina Jolie tp tak payah la nak pose pon ciplak pose Angelina Jolie.. Menyampah aku..Sebagai peminat setia Angelina Jolie, aku jelas dgn pose2 angelina jolie coz aku ade pic angelina jolie berpose gitu… Menumpang glamor betol!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  117. syaz says:

    ala rohana jalil nih kn org kota tinggi ,,,
    kat batu 25 .. kwn aku ni jiran lama dia ..
    kwn aku ckp dia ni smbong tau ,,blgak mklum dah famous ..
    famous ke ??
    tapi mgkn dia dah jdi artis so kne la blgak skit ..
    aku bkn nk dengki ke apa ,, kita ni kalau dah famous jgn lah lupa dri , Takde yang kekal didunia nih … Allah tu bile2 leh tarik apa yng dia beri pada kita ..
    Mgkn dgn pminat dia tak smbg tp lau dgn org kg sndri pun nk blgak ,, cmne??

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  118. Miza says:

    Alah biarlah dia cucuk ke tak, tu tak menjejaskan ekonomi negara aku dan korang kann..(hohoho bak kata nabil weih)

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  119. ted mosby says:

    19 tahun mudanye daging segar ni….mesti tembam ni hehehehe srot srot…..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 3
  120. orang Mesia says:

    Ala.., Mak dier pun buat BIBIR ngan IDUNG ape…… huhu.. nampak ngat…….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  121. meow says:

    mak botox anak pun follow ler.. hmmm

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  122. zettyhumaira says:

    KIRA BOLEH LA…………..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4
  123. kembali senyum says:

    nmpk sngt cucuk nye. x suke ah die ni. xde lah best mane pun bibir tejuih mcm uh

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  124. meow2 says:

    dulu msa aku kecik aku penah nmpk bdk ni ngan mak dia kat hospital kota tinggi, dak ni x lawa pun, muka pun mcm bdk kmpg yg biasa2 jer.. asal dh beso bibir dia leh jd gtu yer…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  125. Lolito says:

    solek baru nmpk seksi…tgok pic dgn mak die tuh…
    xnmpk yg istimewanye….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  126. Lolito says:

    ekhhh..tapi…laen ar…cube tgok dagu die..cam botox…betol x xpenah cocok2????rasenye cam tipu jek….berbeze giler ngn pic yg bertige tuh…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  127. anak dara says:

    KLU TGK TIME PAKAI BAJU HITAM TU BERKARAT JUGAK RUPANYA… YANG LAIN HARAP MAKE-UP JE LEBIH….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  128. a-no-ni-mus says:

    eh caner dia putihkan 1 bdn dia?? nk tau gak rahsia..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  129. atul says:

    pendapat sy la…tgk gmbr dia ms bdk2 tu mcm btl je.tp gmbr dia dh besar ni dia sj je wat2 kedepankan bibir dia,ala mcm bdk2 br pkai lipstik tu..nak bg nmpak seksi.bab cucuk tu maybe gak,sbb mak dia pun sk cucuk2 gak,ha ha

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  130. kikilala says:

    ini rahsianye kalau nak tau plastik ke x muka seseorang.

    1. senyum cover. xleh over2
    2. idung x leh pegang n goyang2.. nnti senget.
    3. x bole dok kt panas terik.. nnti cair. huahuahua!!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  131. ctm says:

    kenapa mak dia nak marah dia nak buang bulu roma.. mak dia tu pon sah sah botox.. haiyah..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  132. fcukk says:

    perasaan knon, mcm angelina jolie …boleh blah lah… muka dah lah macam bapok…pondan…muka plastik… bodoh…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
  133. kuda laut says:

    tgok pic dia ms kecil idung mcm mak die jer….tetiba pic bertiga idung mancung lak… kacukan ke buatan?
    sgt berbeza la…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  134. wintergurl says:

    ic wajah pun seiras dengan Jolie.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  135. binggu says:

    sape de tgk melodi ari tu?

    to me, artis kena la jge muka, dia ni time kne interbiu ngan melodi ari tu, mak aih.. garnier, tolg la bg produk free kt dia ni… supaya jd cun cm lisa surihani…

    tang bibir tue, a little weird tp dh ciptaan ALLAH kan. terima la.. klo nk ubh mmg HARAM except utk prubatn (kes sumbing) n etc.. tp tang jerawat tue jgn hrpkn mekap n superimpose je..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  136. chix says:

    ape puuunnn…..angelina jolie LAGI cun & sexy la dr minah ni….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  137. GGG says:

    mulut macam donald duck !!!! apahal dia nih nak kena muncung2 mulut ? konon seksi aaa ? tyra banks penah cakap,tak perlu muncungkan mulut utk nampak seksi ! ;) body language,how you smile pun boleh nampak sexy ! hodoh laa kila u buat mulut mcm tuh ! and tolong jgn sombong.u artis br nak up ! igt tuh ! n tak perlu nak sexy melebih,dah banyak dah artis sexy ! menyampah.kalo dulu before org kenal,nak add kat fb pun berabad nak approve ! sombong bebenor ! skrg dah jadi artis,’ramah’ laa plak. haha ! mcm tuh eh bila dh jadi artis ? -.- kalo nak tgk fb dia search kilafairy page ! ;) anyway kila,can i call u mrs donald duck ? ahaha. sorry ! :P

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  138. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    bibir dia macm bibir tebalek je minah jambu tengok………tapi jambu jugak la…………………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  139. hana says:

    aku rasa kalau dia tak wat muncung tu…lagi elok.tah apa-apa.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  140. sontel says:

    Umo die bru 19 taun tp ngapa nmpk cam tuo je ? cm umo 29… ke 39 taun…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  141. apa saja says:

    mcm sengaja dijuih2kan bibir tu..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
    • K says:

      mmg sengaja pun..
      gamba pakai baju itam time lum glamer tu elok aje bibir tak sumbing dan muncung2..tak perlu lar nak muncung juih bagai dan begambar seksi..kalo dah berbakat lagi sempoi lg org suke..bkn yg over dan x kene gaya!

      naper aku tengok dia ni mcm dah tua? berbanding ngan artis2 keliling dia tuh..dia mcm dah 30++

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  142. eez says:

    rasanya mmg cucuk kot. lain ngan gambar pakai baju itam tu. masa tu pun rohana jalil tak wat mancungkan hidung kan…agaknya masa mak dia nak mancungkan hidung, wat sekali ngan anak dia si kila tu..pakej, dapat murah sket kot. hidung si kila ni pun dah mancung jugak kan..cuba korang tgk betul!!! aku ni bab tgk2 org mmg tererr..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  143. siti payung says:

    macam pelik je muka kila ni hitam boleh jd putih apa rahsianya aku pun nk try jgk laaaaaa

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  144. hide says:

    bibir dia masa pakai baju hitam nampak biasa mungkin sebab dia senyum sikit kot..bibir dia time baby memang seksi kot

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  145. izman89 says:

    Sempit nye otak korang niehhh… kulit masa remaja gelap mungkin sbb masih sekolah hari hari kena panas atau besukan,

    Gamba yg 3 org tu lighting camera mungkin terok.. lepastu kan die senyum tutup bibir dlm gamba tuu mmg lain la nampaknye.. sebab gamba lain semua die moncongkan..dan tak senyum aduhhh kenapa mesti fikir kearah negative.

    Yg org dok heboh pasal bibir die ni mcm jolie kenapa?
    aku rasa tak sama pun.. yang sama iras dengan jolie sbenanya adalah MATA,RAHANG dan AURA budak ni.
    Aku rasa budak ni tak besalah pun sbb bukan die sendiri bagi statement yg mengatakan bahawa diri dia mcm angelina jolie. Wartawan yg ckp betul tak?

    entah la fikirlah diluar kotak pemikiran,jgn nak mengaibkan org je keje.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  146. anak dara says:

    xsuka budak nie… klu di angkat2 mesti budget mcm diva…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  147. Cahaya says:

    Msa dia pakai baju hitam nampak bibir sebenar.. lg pun bibir dia xde lh cntik sgt.. cuba tgk bibir dia bhgian atas trlampau lekuk lh!!! Gaya mcm t0 nk ckp style Angelina Jolie?? mcm bumi dgn langit lh.. Dh mcm bini d0nald duck jer bibi dia t0 (tgk gaya dia p0se pakai baju warna kuning) s0ry..xde niat nk kutuk.. tp ia adalah kenyataan!!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  148. caldinan says:

    suma aku x suker tpi ….aku suka rambut dia….. cantek….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  149. AsamGaramGula says:

    dah cium dah pun bibir dia ni… biasa je rasa mcm bibir2 yg lain

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 4
  150. amar2118 says:

    aku baru je prasan kila ni berlakon dalam citer mistik alam hitam malam tadi…mmg cun n mantoppzz kila ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  151. ei says:

    x men cuck kunon…dulu dagu pendek da panjang, pp x la gebu…itam je lak tu…..bibir tu pulak..da macam bontot kucing aku je….tipu lg hipokrit ..tau x mengubah ape yg Allah bri itu adalah haram dan berdosa besar…..taubat la weeehhhh

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  152. abglezersgt2! says:

    NAMPAK SGT LA KAU SUNTIK BIBIOR KAU TU,DIK OIII!
    GILE NAK NGAKU TYME2 BARU NAK NAEK CAMNI?HARUSSSLAH PECAH LOBANG KAN…XPE LA DIK,USAHA LG MEMBERI STATEMENT YG MENUNJUKKAN KETIDAK CERDIKKAN ARTIS MALAYSIA.

    *BTW,MAK DIA PON BG JWPN TEKNIK SOLEKAN SAAT DIAJUKAN SOALAN PERUBAHAN WAJAH KAK ANA SGT DRASTIK! PANDAI AJAR ANAK, KAK ANA!BRAVO!LOL

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  153. Malaysian Lady says:

    Say NO TO PLASTIC SURGERY!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  154. farah says:

    hurm, ari tu ade tgk cite dia berlakon, baru2 ni je…yg cite dia bela hantu tu ..belakon ngan jasmin hamid.. hmm mula2 tgk dia berlakon *1st time tgk la ni..memang terdetik hati ini berkata2.. erk? nape dia ni ek..? cantik tp macam ade yg tak kena…sy pun terasa cam dia ubah2 sikit muka dia… tgk gambar n tgk dia berlakon kan lain…. bila tgk dalam cerita mmg nampak cam dia cucuk…tp tak tau la kan…tak baik wat2 cite..mintak2 tak la kan…

    kalau real la muka dia ni…mengis anjelina jolieeee..huhu
    sudah2 la cikgu.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  155. larissa_alisa says:

    ala…
    muncung je lebey..
    try xmakeup tgk ade bibir tu nk “tonggeng”..
    xde punyer..
    19 tp mcm 26 thn..
    alahai artis skang

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  156. amma says:

    camne muka 4 segi boleh jadi tirus doo ?? amagaaddd ! mak borek anak rintik . obvios bodoh is obvios ! hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  157. Antu Kak Limah says:

    mulut nenek aku dr kecik smpai la ni same jerr aku tgk..xde la lekuk huduh cam gmbor atas tuhh.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  158. plastik says:

    memang nampak plastik sokong korang yang kata bibir dia len…
    memang nampak lain sngat la…..
    x ori…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  159. HMMM….YUMMY3…i know this girl’s..mungkin die belajar drpd artis2 senior kot..cucuk tang sana,tang sini..xlme lg mesti cucuk kt tutt..tutt..tutt!!!!jeng..jeng..jeng!!aduyai…..spe nk jawab??

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  160. senget says:

    mulut tapir lg cantik….:)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  161. org ke binatang?? says:

    ak xpam artis skang ni…
    makin pelik…
    xdela lawa sgt bibir 2, bibir kura2 lg lawa..
    hua3

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  162. abang musang says:

    mungkin kena sengat dek tabuan kot.. tak baik2 lagi sampai skarang..huhuhuhu….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  163. reina says:

    alahai…pihak media takyahla sensasikan pasal bab bibir ni…takde benda yg luar biasa pun…thick lips perhaps?tp looks to me,dia menjuihkan bibir saje everytime posing for the camera.Sheesh itu kot bayangan dia as sexy?LOL

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  164. solomolo says:

    cube Abang Nara kumpul semua gambar2 dia dari remaja sampai sekarang…dari situ semua b0le teng0k perubahan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  165. ming ming says:

    dahsat seh bibir dia!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  166. M says:

    Plastik….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  167. miss 9na says:

    hmm,bagi aku memang tak seksi pon…nampak pelik lagi adelah..tak tau tang mane yang lawa sangat tuh…badan dia je kot.Cube pehati gmbr dia yang tak make-up tu,langsung tak cantik…..harap make-up je baru nampak lawa….tak macam megan fox pon..jauh panggang dari api..plus bibir dia memang tak cantik..PELIK

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  168. angelina jolie celup says:

    betoi la memang x lawa lah..huduh aku tgk,bibir sexy kemenda nya,mcm itik nk sondol taik..ahhahaha,wehhhh xyah la tunjuk bibir tu,huduh!!! memang la si kyla tu cucuk tuh,nampak sgt…xsah la nk menipu org itik oiii..mak hang pun sama cucuk jugak,xkan la hang nk dok diam ajo..nk menipu kat org buto buleh la oiii..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  169. NSI says:

    menyampah aku tgk…saje je amik gmba nk jungkit2 kn bibir tu..ku tarik kang baru tau..trus jd mcm muncung itik..tgk pic yg amik bertiga ngn mak dia tu ok la plak..xder pon terjungkit2..so kesimpulannya dia saje je jungkit2 kn..kang aku jungkit kang baru tau…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  170. lalala says:

    mcam megan fox…serious…with black hair dan rambut nya sungguh black..megan fox malaysia..hot!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  171. chepah says:

    Salam…rasenye x perlu la kita sume nk bgaduh n pertikaikn bibir die tu..ntah2 mmg ciptaan Allah mcm tu..apepon.kite doakn yg terbaik utk die..jgn pula kite yg tmbh dosa ni ye..k,Assalamualaikum..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  172. sweetlolly says:

    agak2 zaman sekolah bibir dia mcm ni gak ke/?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  173. karak says:

    gler poyo n degiks arr die ni..lebih2 sgt..meluat aku tgk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  174. sarip dol says:

    gambar baju hitam tu hidung nampak besar skit tapi gambar yg last terus mengecut dan bibir atasnya takdelah mencuat yg bahagian atas.hmmmm, zaman moden ni semua suka bagi alasan je. tak semestinya buah kacuk dapat isi manis.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  175. tamokisah says:

    i think she looks like a bapuk fullstop.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  176. si chantek says:

    tgk lah senidiri ye… cucuk ke tidak…???

    http://storydarishelly.blogspot.com/2011/02/bibir-kila-fairy-cantik-la-sbb-silicon.html

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  177. nea says:

    beza sangat gambar masa dengan mak dia dan sekarang.tipu sangat kalau dia cakap tak cucuk semua. bentuk muka tak berubah lah kalau bertambah usia.lagi pun dia baru 19.takkan sampai berubah rubah muka kot.

    1) bentuk muka dulu empat segi dan takdak bentuk,sekarang dah bersegi segi,ada dagu,
    2) hidung dulu kembang besar,sekarang dah mancung and kecil

    korang cuba tengok betul betul

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  178. gersang says:

    perghhhhhh bibir kila mmg seksi giler…………body pun mantap……..kalo aku dapat bibir dia memang habis aku kejekan….kalo aku dapat body dia sampai lembik aku kejekan…….sedap giler badan kila ni………sedappppppppp

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • kila fairy says:

      hye tq,u berapa thn?…u punye fb?…sye nk ajk fanz sye keluar mkn kt hotel 5 bintang…skali menginap kt sne…slalu bkk fb ok…<3…muahhh…tq my fanz…xDD…i love u…u hendsome..bye

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • kila fairy says:

        jom men ats katil…tetek…kotek…bontot…mulut..cium2..ohhhh…this great…pepetkite jumpe kt cc..streetzone..desa pandan..ok

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • kila fairy says:

          sesape tlog like ok..and comment…sye ckp cam nie sbb ,sye nk cri kekasih…nk ajk men ats katil……..hye….nk berkenalan bley..?….hye sapa nama,blh knl ataupon tidak…duduk kt mne dgn sape…blh kite men bersama!!!…………..muahhh…i otak blue..jom lh sesape yg berani nk men ngan sye…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  179. sayang bukan benci says:

    kesian tgk budak kecik tuh…x sngka dah besa jadi cmni…ingat ke boleh jadi pemimpin masyarakat ke.. role model..ke…ni tak…nak jadi angelina jolie konon…muncung itik lebih…x de identiti…x yah lah jual bodi tu…kesian..awak mengeksploitasi diri sendiri tok cari makan..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  180. Needa says:

    hahahaha, kelakarnya.. lain bebeno dgn yg bibir dulu katenya tak cucuk.. mak bising cukur bulu tgn?? kencing je.. bukan nak aibkan sesapa, tp mak die pun cucuk kasi tegang.. ahahahha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  181. Bang Long says:

    Oooo la hai, seksi bibir, baju pun takleh lopong banyak lagi ke?? pakai la elok sikit. kak rohana jalil tolonglah nasihatkan anak. padah kila fairy jadi artis, semua tahu sape parents die, and dpt tau mcm mana parents die jaga dia..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  182. Bang Long says:

    lagi satu, tak faham, bile interview nanti ckp ‘saya hanya mencari rezeki yang halal’. halal ke dok terdedah sana sini? pa dia tuuuuuuu

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  183. kak nam says:

    nampak sangat muke beliau x ori :p

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  184. hAHA! says:

    Sukii!!!But Klw Dye pkai tudung lgi comeykan!>>>

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  185. noname says:

    kalu di perhatikan betul2 mmg berbeza gambar dulu dan sekarang, xcually killa ni mewarisi bibir mak die, cam dlam gambar yg baju hitam tu.. bibir atas nipis bibir bwah tebal, berbeza dgn gambar terbaru skrg bibir atas lebih tebal dari bibr bawah, so if u say its makeup teknik..its wrong, lipstik hanya boleh membuatkan bibir seseorg tu nampak penuh dan seksi not to bengkak2 or muncung.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  186. hanis says:

    plik la….xckup2 yg allah kurniakn…kte ptut b’syukur n menjaga bkn m’ubah…da trang2 dlu n skrg jauh sgt beza..xblh make up konon…make up tbal 10 inch

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0