Written by AbangNara | October 4th, 2010

ferrari merah siti nurhaliza

Gambar kereta Ferrari Datuk Siti Nurhaliza memang dah lama jadi idaman kami. Kalau dapat nie lenjan kat NKVE 180 km pun tak rasa gegar. Rasa-rasa kalau balik Kelantan 4 jam pun boleh sampai nie. Warna pulak warna merah. Memang meletup nyah ~~

Kereta Ferrari ini digunakan semasa open house Raya SimplySiti baru-baru ini. Tak tahulah pulak sama ada memang milik Datuk Siti atau sekadar ditaja untuk event tersebut. Tapi yang penting memang meleleh air liur jugak tengok kereta nie.

Lagi gambar kereta Ferrari Merah Datuk Siti Nurhaliza dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Abang Jejai Teratakarmo.

P.S: Join Facebook BeautifulNara atau follow Twitter BeautifulNara untuk borak-borak santai bersama kami.

ferrari merah siti nurhaliza

ferrari merah siti nurhaliza

ferrari merah siti nurhaliza

ferrari merah siti nurhaliza

ferrari merah siti nurhaliza

Baca Yang Ini Pulak:-

109 responses to (GAMBAR)Kereta Ferrari Datuk Siti Nurhaliza

  1. chiara says:

    hurm…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    • FASHION says:

      hurm jugak..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • jed hijau says:

      tumpang 1st yek…..dah setahun rasanya tak masuk cni…
      ni masuk2 nak merasa lak…..
      tumpang pun jadilah….kalau tak dapat…..hohohoho….

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  2. [...] Panas, (GAMBAR)Kereta Ferrari Datuk Siti Nurhaliza Submitted by selebriti on October 4, 2010 [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  3. nic@pet says:

    menarik

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • sebokmama says:

      bila la kita nak dpt naik je ye…klau hrp nak beli kempunan le kalau masih kat tahap skarang ni….uhuk uhukk

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
      • nic@pet says:

        pesal naza italia kak,,,,

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
        • rosh says:

          taja kot…
          kalu tak mesti DK bawak…yelah bini dia kan…xkan bg org lain lak bwk…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
      • Caldina says:

        ko pergi naza kat PJ tu…. kat situ ada track utk test drive… ko mintak utk test drive…… itu pun nak kena bgtau ke ? satu lagi… ko pi jumpa sales exec dia nama Azman….

        p/s: pasal ko mintak nak rasa naik aje kan ?? bukan nak beli.. so aku dah bagi ko line…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. aku ler says:

    mcm kete tajaan je…erm ntah le. tp x nmpk lak dato’ k.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  5. miss_pinky says:

    cantik mmg cantik,duit pn cantik,haaha.
    :)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  6. Honga says:

    prasan x ??? CT x pakai safety belt….rilek jer…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Opz! says:

      benggap btullah ko ni…mestilah dier tak pakai dah dekat garaj………lau gambar nie diambik waktu die dekat tengah jalan..tu baru salah..pe kene mengene die pakai atau tak bile dekat garaj….haiya….!!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Honga says:

        nape x leh pakai ke kat garaj??? sian kat abg driver bengap nk mampos…pakai belt kat garaj..!!! mne le tau tetiba jer abg driver tertekan paddle minyak…kan…..power hp keta tu weiii….

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • ahaks says:

          siti xpakai belt coz takot merosakkan kandungan… oopss.. mengganggu kandungan.. ahaks..

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  7. Ct duta ferari kot baju pn same kaler. Sebelah tu boyfriend ct yg tebaru. Panaz!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. aries_april says:

    i nk ferrari 360

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. it's me says:

    rasanyer lebih elok x ber serkop kepala tu.. free hair je balik dr buat tudung tu mcm fesyen..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • cik lopes says:

      comment ni dah lapok lah kak

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • lalang says:

        ok per comment tu.. baru tokti tahu yg org masih concern tentang janji2 dia n dia pun xyah nak mainkan agama dia.. tanpa lapok, siapalah cerita terbaru. yang lama berganti yang baru tapi yang jgn dubuang yg lama. value tu penting..

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  10. salih says:

    hahaha sah2 kena taja. no plat pon naza…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  11. Ramai kata ct bermisai. Mungkn ada sesuatu sb tu ct simpan misai. Contohnye dr rozmy rambut kepet. Npe ye? Sesuatu…mmm

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • Clipkertas says:

      die amik ubat hormon kot… utk mgandung,,
      bab tu nmpak cm de misai tu…
      huk huk

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  12. Norulhuda says:

    ct best ^^

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. tolonglah says:

    ni semua mengundang riak , belagak n menunjuk2… aduhaii

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • senah says:

      pulak daaa..klau ko la ade kete ferrari..ko jalan kt tengah jalan tu..org ckp ko menunjuk2..ko panasss x?
      pleasee laa..jgn keje nk buruk sangka jee..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tolonglah says:

        ni bukan cerita yg atas jalan.. nk tunjuk2 kat press.. siap amik gmbr.. dh beli dah la.. kalau dh bwk atas jalan, org nk ckp apa pun lantak la.. adoiii senah.. faham la betul2 ayat dulu br ko nk panass.. buruk sangka? aduiiiii xde buruk sangka dh sbb smua org dh nengok pun .. alahaiiii

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • cik lopes says:

          abes tu ko nak dia bawak kete apa? motos scoot zaman 60-an tu ke baru nak ckp dia tak mnunjuk?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jokong mas says:

          bukan nak membela sesiapalah…tapi 1st gambar tu memang muka ct muka riak…sorry to say..

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • Dee says:

      Kereta ferrari takkan nak bawak gi jalan2 atau gi keje pulak. Memang kebiasaan bagi orang kaya..kereta mewah dibeli utk dibawa ke majlis2..so mmg betul la apa yg ct ni buat..xpayah la kita nak buruk sangka lak

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • chix says:

      xpela…..biarla dia….nak rase ape pun….org kampung baru nak merasa naik ferrari….

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  14. azharie says:

    uuu..merahnyeee…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. noni says:

    errrrmmmmmmmmmm

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  16. sepupu pak ngah says:

    ni promosi 2+1 namanya .. product ct +keta naza ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. MisS pOcO says:

    salam sume…

    ok la tu keta ferrari…

    yg peliknya sume wartawan ade siap amik gmbr skali, ape maknanyer…

    bygkan kalau yg miskin tgok ni…tak ke meleleh…

    aduyaiii…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  18. nobody says:

    hmm…menarik, tertarik, ferarri mmg Da Bomb!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  19. aries_april says:

    asl tok k x bawa?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. razis says:

    wowwww..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. juli says:

    btl atau tak , kita tak sure
    tp rasanya bkn ct punya tp sepupu datuk K punya. En. Hizal tu. pemilik syrkt keta Iktikad Raya.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. kereta dah ok
    caler baju pun ok
    apasal tudung main
    cekup atas kepala je..
    then seat belt pun tak pakai..
    abang driver je beria-ia…hemmmm

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  23. affa_anis says:

    salaam
    still tak leh lawan bentley ac mizal yg berplat persendirian. ke ni kereta tajaan? kalau kereta sendiri, nape datuk k tak drive? :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. Mummynazhan says:

    Mana nye datuk k? :) datang sowang2 ke..?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. sabrina says:

    nk jgk naik ferrari

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  26. sabrina says:

    nk jgk sbjik ferrari..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. otayzzz says:

    gambar last… perasan x… siti color rambut…. kua kua kua….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  28. Opz! says:

    wwwuuuuoooooooooo!!!!!!!!…….memaqng kelas lah kereta dierrrrrr……MELETUP!!…DAHLAH WARNA MERAH KESUKAAN AKU PULAK TU……

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  29. hairan says:

    HAHAHA..

    RAMBUT MAKCIK SITI NI LEBIH MENYERLAH DARIPADE KETE FERRARI DIE…

    MAKIN TUE RAMBUT MAKIN PERANG KE MAKIN PUTIH YE??

    AISEH..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  30. guest says:

    korang ne slalu pkir yg negative je. asal tentang ct, tak habis2 kutuk2. dh rezeki dia dapat naik kereta cm tu. kita patut ny bsyukur kerana saudara islam kita mndapat rezeki. kutuk2 ckp ct menunjuk2 ne nmpak mcm rasa dengki. tipu lh kata tak jeles, anggap sja ini sbagai motivasi tuk kita beusaha lebih. cukup2 lh korang kutuk, ct dh byk x harumkn nama negara malaysia, jgn bila dia dh tak ada baru lh korang terhegeh2 nak menghargai dia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. aku says:

    hahahha…lau nk nek kete camtu…keje kuat la wei…sdiri mau igt daaaaa……hahahha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. shaz says:

    ya ALLAH ya TUHANku berilah aku kekayaan seperti siti nurhaliza dan org2 yang kaya di dunia ini… amin…….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  33. miera says:

    siti byk berjasa pada negara,why?coz nm malaysia harum coz siti nurhaliza,brunai,indon,singapore,arab,india,japan,korean,thailand,filipina,semua kenal ct?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hamba says:

      kat padang masyar esok2 semua tu tak diambil kira… tambah lagi naikkan nama negara dgn suara… suara wanita aurat wey….

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  34. hai says:

    apa yg bestnya naik kreta ni kalo xpecut… harap dia memecut, stakat duk mewah n selesa, biasala tu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. Reena says:

    Emmmm…lame…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. villa says:

    aah la rambut ct perang..isk3..dlu hitam bersinar n berkilat je(pantene)haha

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  37. nasyah says:

    i wish she will fully cover her aurat in a correct way….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  38. intan says:

    kesian…kak siti…lagi cantik kalau tak pakai tudung la. pakai serkup tu macam opah kat kg aku lak. kalakar betul la….la..la…siti ni kalau pakai tudung memang cantik la….asal tak nak pakai?

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • tika says:

      kalau pakai tudung dah tak sesuai lah nak menyanyi lagu cinta kaseh .Lagi tak sesuai nak menari tergelek gelek .Dia tahulah apa nak buat .. insyaallah lambat laun dia akan menutup aurat seperti yang dituntut ..mungkin masa tu dia dah mengundurkan diri dari menyanyi..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • sini says:

        haha… ini peminat membawa rebah di pintu neraka

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • SWEET says:

          HAHAHA HAJJAH
          MELALAK LALAK DI DEPAN ORG RAMAI
          JUAL AURAT SUARA

          PAKAI BAJU KETAT MENDAT
          BERGOYANG GOYANG PUNGGUNG
          HAJJAH KIRA & KANAN

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  39. F-O P says:

    Tah hairan la kalau dah kaya mcm Siti, apa nak semua dpt (dgn izin Allah)…

    Keter Ferrari kt atas tu jenis Ferrari California…450bhp V8 dgn top speed 310kmh. Tp maybe (maybe laaa) keter Ferrari tu masih blum keter Siti sbb blum ade official plat no..kalau dah beli, biasanya dah ade. But it will be hers anytime soon if she really wants to have it. Sblm ni Siti naik keter Ferrari 430 Scuderia, kaya btul Siti ni!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • yg confuse says:

      FOP boleh cerita kat aku sikit, apa makna barakah tu?

      aku tgk ct ni walaupon pekerjaannya menyanyi tapi nampak macam berkat je rezeki dia, berkat ke?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • F-O P says:

        Kpd ‘yg confuse’…just….don’t be confused okay;-)

        First off, sy cuba jwb seringkas mgkin sbb huraian ttg konsep rezeki adalah amat panjang…& jwpn sy bukanlah yg terbaik, cuma diharap dpt kurgkan kekonfiusan tu & sy cuba perjelaskan sekadar termampu…

        Jawapan sebenar hanya Allah yg tahu, Dia memberi rezeki kpd sesapa shj yg Dia kehendaki, tidak semestinya kalau seseorg itu kurang rezeki & tidak kaya bermakna rezeki dia tak berkat, & tak semestinya org kaya raya plak membawa makna yg rezeki dia sentiasa berkat. Tanyalah mana2 Ustaz sekalipun & insya-Allah diorg akan jwb something like this jgk..

        Ajal & rezeki antara lain adalah ketentuan Allah, & bergantung jugak kpd usaha kita selain menyerahkan usaha kita dgn bertawakkal & berdo’a kpd-Nya. Kekayaan di dunia tidak bermakna Allah amat memberkati rezeki seseorg, kerana antara yg terkaya di dunia bukanlah dari kalangan org Islam, maka agama & iman bukanlah penanda aras (KPI) keberkatan rezeki seseorg.

        Jika kita amalkan Ayat Seribu Dinar, di situ terdpt sedikit penjelasan dari Allah ttg rezeki-Nya. “wayarzuqhu min haitsu laa yahtasib”, Dan Dia memberi rezeki dari sesuatu yg tidak dijangka. “wa inn ta’udduu ni’matallaahi laa tuhsuuhaa”. Ketahuilah bahawa kekayaan di dunia mmg amat indah, tp boleh jd suatu ujian yg amat2 besar. Tanggungjwvb bila diberikan kekeyaan jgk amat berat, berbeza sgt dgn org biasa2 atau sederhana.. Zakat bg mereka2 ni adalah pelbagai termasuk zakat pendapatan, zakat zahab wal fiddhoh (emas & perak) & mcm2 lg.

        Setakat ni dulu, nanti kalau ada kemusykilan lg, boleyla kita sama2 kongsi ye;-). Sy bukan mengajar di atas, sy cuma berkongsi sedikit ilmu yg Dia berikan..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. Leo says:

    bertuahnya badan… semakin kaya raya sejak kawen datok K… rezeki…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. mahazan says:

    (GAMBAR)Kereta Ferrari Datuk Siti Nurhaliza
    emm bestnya

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. jo says:

    hasil duet haram…makanlah ko kt dunia nie..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  43. xkan jd penumpang je…xbwk skali ke dato ct?
    hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. Hajimaru says:

    siti memang ada ferrari sebijik la…ak penah tngok masa proram hiburan indonesia g lawatan umah siti..mak aih…..berderet keta2 dia…ferrari pn ada satu..tahniah2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. Gegeh says:

    tu keter Datok K la.. hari tu depa mai Penang, lepak kt Nasi Kandaq tepi Bukit Jambul.. habis pi blok keter lain..alaih2 tgk2 yg keluar Datok K Siti dan anak2 Datok K.. pi pekena nasi kandaq kt situ

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. perisik says:

    wow..
    dulu ferrari WKF 1, yg ni misti KCT1

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. mas says:

    apsal kekok benar dato siti naik ferrari?…. lain mcm jer…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  48. mas says:

    kete spnser ler…. naza punyer

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  49. mama zharfan says:

    me dtg tgk pics…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  50. pingkypanthers says:

    pergh ferrari siotttt…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  51. beLLa says:

    best siot!
    doa2la siti neh pakai tudung penuh. kan lebih sopan..;)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  52. ya …betul tu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. Megan Fox says:

    Ni semua Gimik je. Kalau orang ade duit semua boleh. Takan Dia datang nak naik vespa kan.(vespa pun cool ape) Takut orang kutuk pulak, jadi satu kelainan lah. Ni mungkin kereta sponsor.hehehe (jangan mare )

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. Oden says:

    Siti naek kete ferari..korang kata berlagak nak menunjuk nunjuk…Sok kalo die naek Moto kapcai korang kata siti kedekut pulak…mcm2 la korang ni….

    Biarlah Siti bahgia ye….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. [...] (GAMBAR)Kereta Ferrari Datuk Siti Nurhaliza (100) [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. [...] (GAMBAR)Kereta Ferrari Datuk Siti Nurhaliza (103) [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. hafisvr4 says:

    best la dato siti dapat pakai ferrari, ni dato beli sendiri ke suaminye bagi?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. ROCK SLAMBER says:

    APER-APER JER LAWRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. Hi my friend! I wish to say that this post is awesome, nice written and include almost all important infos. I would like to look extra posts like this .

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. Thanks a bunch for sharing this with all people you actually recognize what you are talking approximately! Bookmarked. Please also consult with my site =). We could have a link change agreement among us

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  61. I would like to thank you for the efforts you have put in writing this site. I’m hoping the same high-grade site post from you in the upcoming also. Actually your creative writing abilities has encouraged me to get my own site now. Actually the blogging is spreading its wings quickly. Your write up is a good example of it.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0