Written by AbangNara | September 16th, 2011

Oh sangat sweetnya keluarga Erra Fazira nie. Nampak bahagia sangat-sangat. Ditambah dengan kehadiran Aleesya yang comel lote. Marilah kita sama-sama doakan agar kebahagiaan mereka berkekalan sehingga akhir hayat.

keluarga erra

Lagi beberapa keping gambar keluarga bahagia Engku Emran, Erra Fazira dan Aleesya dengan membaca entri ini sepenuhnya.

keluarga erra

keluarga erra

keluarga erra

keluarga erra

keluarga erra

keluarga erra

keluarga erra

keluarga erra

keluarga erra

keluarga erra

keluarga erra

keluarga erra

keluarga erra

keluarga erra

keluarga erra

keluarga erra

keluarga erra

keluarga erra

keluarga erra

keluarga erra

keluarga erra

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

61 responses to (GAMBAR)Keluarga Bahagia Engku Emran, Erra Fazira Dan Aleesya

  1. yaya says:

    alhamdulilah..semoga kebahgiaan mereka berkekalan..:)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 123 Thumb down 5
  2. n o n a m a n i s (: says:

    comelnye aleesya pkai telekong…hehe

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 54 Thumb down 3
  3. diba says:

    comel gile anak beliau..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 3
  4. nuulalee says:

    muka aleesya sebijik muka erra.:)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 65 Thumb down 5
  5. a n g a h says:

    sonok nye..;)
    sjak dr umo 9thn minat kt erra…..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 4
  6. mie says:

    mse kecik nampak sgt kecomelan 2… tpi ble da bsar ckit, perrghhh lawoooo…………

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 5
  7. dayang says:

    paling penting badan erra fazira maintain habisssssss!!!!!macam anak dara gituuuuuu,…..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 43 Thumb down 3
  8. blacktie says:

    segakk masyaAllah budak ni.. semoga jadi insan berguna bila dah besar nanti ye aleesya!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 59 Thumb down 12
    • blacktie says:

      sapa plak yg dislike komen aku ni.. mesti dengkis..akkakaka.. atau bajet anak ko sendiri hot ke.. please lar..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 13
  9. Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 31
  10. angah says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 44
  11. edry says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 82
    • yusry says:

      KEPALA HOTAK KAU!

      MARAH LA LISA!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 4
    • gigi says:

      ni la contoh terbaik. typical malay. mulut senang melemparkan fitnah tanpa megira perasaan org lain. kalau Emran baca ni, tak ke sakit hati die? .

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 79 Thumb down 5
    • bujang says:

      Wajah Yusry macam muka Freddie Fernandez…seperti anak dan ayah.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 6
    • edryngang says:

      ko pandai2 je buat statement mcm tu ekk…. sja nk jdi tanduk syaitaan…kl die ada iras muka yusry pun, apa ko nk buat? yusry hensem ape… Kau?

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  12. orgtuo says:

    olololo..tomeynyer pic yg pakai telekoung tu..baguz era pezira kekecik lg dah biasekan anak die pakai telekoung…semuger jd anak yg solehah nnt yer Engku Aleesya..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 2
  13. nurul says:

    mcm Suri Cruise pun ada..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 8
  14. doa pengubat segala says:

    Mmg lerr diorg ni aman damai jer..peminat mmg sentiasa doakan yg terbaik utk artis kesayangan mereka.cuma yg merimaskan lagi menjengkelkan,gelagat wartawan hiburan tempatan yg asyik meroyan duk buat citer kisah umahtangga artis itu,ini bergegar.saja jer nk tambah dosa sbb duk rasa dosa kat bahu masing2 tu still ringan lg.Bila dah senget bahu tu sebelah,baru nk berenti kot..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 40 Thumb down 0
  15. bujang says:

    Biarkan mereka dan keluarga mereka bahagia.
    Comel sungguh anak Erra …..sayang uncle tengok.
    Semoga jodoh mereka kekal hingga akhir hayat….anak pengikat dan tunggak k/sayang ibubapa.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 0
  16. NUR says:

    Alhamdulillah…..walaupun sekarang dah lama tak nampak foto – foto raya dan sebagainya Erra Fazira bersama suami dan anak, tetapi sekali sekala dapat tengok macam dalam Blog ni rasa seronok je tengok kebahagiaan mereka….Engku Aleesya pun dah besar….

    Foto 1 – Bila la nak ada adik ni ???
    Foto 2 – Anak ayah ..Rock !!!
    Foto 3 – Pandainya membaca ?? Talkshow ‘ tu :-)
    Foto 4 – Senyuman menggoda mom dan anak
    Foto 5 – Doa cepat – cepat dapat adik ke Aleesya ??
    Foto 6 – Sejuk perut Erra Fazira mengandung ..
    Foto 7 – Sayang mom :-)
    Foto 8 – Kenangan Raya pertama kali Aleesya 2009….
    Foto 9 – Bagusnya kecil – kecil dah diajar solat
    Foto 10 – Lambaian seorang Ibu Ratu Cantik ….
    Foto 11 – Kenangan Raya 2010…comel aksinya :-)
    Foto 12 – Alamak ! mom pulak hisap puting Aleesya!!
    Foto 13 – Kecil – kecil dah jadi tetamu di Konti Radio…
    Foto 14 – Baru tumbuh gigi sebatang ..hehehe…
    Foto 15 – Bersama Makcik Umie dan Makcik Ziela
    Foto 16 – Bersama Makcik Salma Mentor 5
    Foto 17 – Comelnya duduk dalam kereta….
    Foto 18 – Wah!! mentang – mentang le Ayah & mom
    suka naik motor, Aleesya pun nak ikut juga..
    Foto 19 – Makan apa tu ??? Kalau tak silap ni masa
    sekeluarga tunaikan Umrah tahun lepas kan?
    Foto 20 – Comelnya anak beranak….
    Foto 21 – Cutenya …..
    Foto 22 – Santai sekeluarga….makin low profile Engku
    Emran sekarang sejak jadi CEO Bernama…

    Sama – sama kita doakan semoga kebahagiaan mereka kekal selamanya amin…..

    Dunia ini adalah perhiasan dan sebaik-baik perhiasan ialah wanita (isteri) yang solehah. Salah satu tanda keberkatan wanita itu ialah cepat perkahwinannya, cepat pula kehamilannya dan ringan pula maharnya (mas kahwin)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 9
  17. hehehe says:

    2 la ikut resmi pd makin tunduk makin berisi walaupun dah jd ceo bernama tp still lg low profile…anak dia mmg tersgt cml skrg nie…mcm anak i jugak tersgt la cml tp naughty…wakakaka puji anak sendiri heheheheh

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 9
    • mulut capoi says:

      Aku suka sikap macam tu, selalunya berdegar2 hanyalah tong kosong.
      Bertuah Erra dapat EI, Sama2lah jaga hati antara satu sama lain.
      Apa lagi nk. cari ….syukurlah tu…cuma tambahkan zuriat lagi, anak ni akan menambahkan lagi rezeki, setiap anak itu Allah telah menetap rezeki mereka.

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  18. suri says:

    like mother like daughter.. so adorable.

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  19. semoga berbahagia lah hendak nyer….

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  20. amieds says:

    saye rase kalah Suri (ank tom cruise and katie holme)
    cute bebenor lah ank erra ni..
    semoga bahagia hendaknye

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 5
  21. aleesya girl says:

    best la tgk pic diorang ni ..xpuas rsanya..semoga hubungan mereka bahagia selamanya..

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  22. danish says:

    Comel betull anak pasangan ni

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  23. choki says:

    lembap la nara ni update… ckp blog gosip.. choii~ dah naik muak aku tgk sal anak erra ni..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 13
  24. bai says:

    omg! so cute esp yang pakai telekung and sembahyang tu…alhamdulillah!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  25. kupiah merha says:

    em cute anak era macam maknya dan era bertambah cute ketika memakai tudung
    http://facebook.com/kedaisiti

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  26. sayangselasih says:

    cutenya bila dia pakai telekung tu..baguslah didik anak solat dari kecik…alhamdulilah

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  27. kaki ayam says:

    aleesya ni mcm anak katie holmes la pulok…kecil2 dh mewah dgn harta benda…mak bappk ada $….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4
  28. emalin says:

    erra junior…. so sweet and beautifulll baby….

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  29. lolok says:

    wah..cunnya anak dia. bleh ganti tempat mama ye pasni jadi mss universe heeeee

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  30. papadom says:

    erk comel tapi tebalnya kening baby dia. macam laki la pulak. hmm

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. wink wink says:

    perh coppy paste muke erra! ahahah comel!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  32. erapajira says:

    uols semua, mek nak tanya ni. uols tau tak mcm mana nak jadi mcm era ni? yelah, dulu jadi escort dato2 n vip2 highclass kat malaysia neh. eh apa?uols tak tau ke yg retis neh memang murahan, cuma bezanya dia ada ‘harga’ skit jah? iols bukan bwk cerita tau. ini luahan artis2 sendiri. mana tak nya, era kene cerai MUNGKIN sebab abg yuci tau yg dinding era telah dibolos lebih awal sebelum deyolls kahwin? so the drama nok! ramai org speku abg yuci yg mati pucuk, walhal? dia tak rela berkeluarga dgn perempuan ada ‘range harga ni’! mungkin abg yuci bakal bertemu era junior kalau2 dia berkahwin dgn lisa surihorny pulak? jeng jeng jeng

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    • NUR says:

      Kenapa la masih ada manusia yang suka bercerita kisah silam orang ??? Perlu ke ??? Cuba bayangkan kalau orang buka keaiban kita ??? Perkara yang lepas biarkan berlalu..Itu antara Erra dengan pencipta Nya…Sekurang – kurangnya Erra dah buktikan dia boleh berubah …..Walaupun saya golongan profesional, tetapi saya respect dengan Erra ni sebab dia bukan macam segelintir manusia yang peragainya lebih teruk daripada perbuatannya yang suka membuka aib orang..nauzubillah….

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  33. aann says:

    ada 1 pic mcm pic anak kwn saya je…confius dah ni…rasa-rasanya kawan saya tu bukan lah artis…bayang-bayang kawan saya pun ada sekali dalam pic tu…mana la abg nara ambil pic ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. sweet31 says:

    comelnye anak erra.. dia tau x dia anak erra fazira?? hehehe… geramnye aku! ya allah.. kekalkanlah perkahwinan mereka berdua supaya dia boleh mendidik kanak2 secomel ini ke jalan yg diredhai allah…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  35. wid says:

    comeynyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0