Written by AbangNara | June 24th, 2011

juliana evans

Not bad jugak majalah By U nie tapi macam tak berapa femes sangat. Mungkin Abang Nara tak tahu sangat sebab dah lama tak beli majalah. Ada ke pembaca BeautifulNara yang merupakan pembeli majala By U nie? Yang jadi cover girl dia pun selebriti-selebriti yang boleh tahan famous jugak. Tak gitu?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

22 responses to (GAMBAR)Juliana Evans Cover Majalah By’ U

  1. narinanai says:

    adakah seperti beberapa majalah picisan yg lain?

    0

    0
  2. Mama says:

    Cantik.. make up wat die nmpk len…

    0

    0
  3. Mama says:

    Make up wat muka dia nampak lain..

    0

    0
  4. lily damia says:

    dah tak ada modal lah abang nara ni…. semua cerita ambik gambardari majalah, takpun dari facebook artis……….. gosip ! gosip! gosip !

    0

    0
  5. zaia says:

    baru lg majalah By’ U ni..tu yg tk bp famous

    0

    0
  6. zaia says:

    erm..klu nk tnjuk cover mag ni je nk komen psl ape ni abg nara?peha,lengan,tkpun zip dpn baju tu?mcm tkde bnda nk komen je..
    bosan la abg nara…

    0

    0
  7. zass says:

    Apsal sekrg ni bosannya BN? Takkan dah jadi husband org terus hilang idea kot…. patut lebih meletops gossip berhemahnya….2 heads r better than 1 kan….

    0

    0
  8. Kurus says:

    serius aku tk bosan lak dengan abang nara laki orang nih…
    cuma kalo dia ada bod bod sket tu yg aku nk letuk jerk paler dier lam mimpi
    tp apa kan daya usia akan mematangkan dia jugak..nanti..ihikk

    0

    0
  9. hothotheat says:

    motif…tayang selagi bole tayang=)

    0

    0
  10. mr pasola says:

    saya dah baca dah magazine ni…dia bukan majalah hiburan jer tp informasi remaja ada group indie, tip cantik, gadjet dan cara urus pc/laptop macam2 lagi pasal remaja ..kuiz lak best2 giler…:)

    0

    0
  11. rarerariraro says:

    ~~~~~~BOOOORRRRRRRIIIINNNGGGG~~~~~~~~~

    0

    0
  12. rarerariraro says:

    ~~~~~~~~~~~~~~~~BBBBBBBBBBBBBBBBBOORRINNNNNNNNNNNNGGGGGGGGGGGGGGGG~~~~~~~~~~~~~

    0

    0
  13. nia says:

    a’ah abang nara.
    xde gossip panas sket ke?
    sejak2 kawen ni abg nara kureng sket laa cter2 panas die.
    we want more! we want more!
    from u abg nara.
    hehehe.
    *p/s skunk ni ak syok bce oh bulan pulak.

    0

    0
    • missAsnsdT-araSecret4minuteWGf(x) says:

      aura boring hari nie len mcm kn?rase mcm huduh sgt BN ni..wahhahah..*gurau
      tkde yg nk komen dh,ntah mana prgi readers semua..semua org nk g tngok final ML.huhu..msuk2 je BN tk bnyk komen pn dr tadi cmtu je,cian~xD
      rupenye abg nara g honeymoon kt Korea,patut la citer/gossip mcm ala kadar jek,men letak cpt2 je ni,takut mood honeymoon hilang..

      0

      0
  14. pakai tudung cantik..kecantikkan bukan untuk tatapan umu tapi hanya untuk suami.. ^_^V

    0

    0
  15. MIANG REBUNG says:

    SEJAK KAWIN NI NARA ASYIK PAMERKAN PIC DADA , PEHA , BONTOT. HAI…..DAH APA KENA NI……

    0

    0
  16. lelaki says:

    x pnrnah beli jgk majalah by u ni..tp juliana evans mmg cntik.. :)

    0

    0
  17. nia says:

    haha.
    missAsnsdT-araSecret4minuteWGf(x) (ak ske nme dia)
    tp klu ak snsd dpn bru miss a. hehe
    oh abg nara honeymoon kat korea.
    xtaw laa plak.
    klu cmtu abg nara xupdate 2 minggu pon xpe.
    kita org paam :)

    0

    0
    • missAsnsdT-araSecret4minuteWGf(x) FTW says:

      hahaha..nama nk hilang bosan je la xD
      actlly semua aku suka sama rata je cuma miss A tu je la lbih 1 prsen tu psl slalu kt dpn..huhu..yg len2 tu kdudukn brubah2 mngikut musim tp prcentage sama je xD snsd tu paling lama minat dowh dh brthun2 dh,so aku fhm nape tu yg paling awk minat :D snsd <3
      btw tau sistar tk?best gak. bnyk group lama dn baru yg best tp bile2 t jgn la kuarkn snsd n miss A dr list awk ea!
      over lak :D

      0

      0
  18. missAsnsdT-araSecret4minuteWGf(x) FTW says:

    dtg blk pnyakit BN,submit komen tp tk kuar

    0

    0
  19. SEO Tools says:

    Genuinely.. I gotcha.. Hi there.. Thank you for spending the trouble to relay this issue, I wonder about this and like looking through much more about this subject. If you can, as you gain more information and facts, if at all possible, try updating your websites with additional posts? We all like the posts. See ya..

    0

    0