Written by AbangNara | June 8th, 2011

gambar julia perez berbikini
Masa mula-mula Abang Nara terima gambar Julia Perez berbikini ini, ingatkan dia berbikini sambil memancarkan laser. Almaklumlah dulu Julia Perez ini pernah berjanji ingin memakai coli laser untuk mengelirukan pemain bola sepak Malaysia. Nampaknya janji masih tinggal janji. Mungkinkah Julia sedang membuat latihan sebelum pertembungan sekali lagi di antara Malaysia dan Indonesia

Semoga artis kita tidak ada sampai tahap berbikini sebegini dengan penuh rasa riang gembira.

Update: Carik sendirilah gambar Julia Perez berbikini kalau korang nak. Hehehehe.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

37 responses to (GAMBAR)Julia Perez Berbikini, Masih Tiada Pancaran Laser

  1. sue says:

    breast ori ka tu???

    0

    0
  2. kuya says:

    gila kentang owHHH~~!!!

    0

    0
  3. Erghhh says:

    betul la orang cakap kalau perangai buruk macam mane sekalipun rupa masih membuatkan orang hilang selera

    0

    0
  4. Cida says:

    semua x ori. X payah la ikut.

    0

    0
  5. yuyul says:

    tumpang tanya, dia ni islam ke kristian eh?

    0

    0
  6. lava says:

    huduh !!

    0

    0
  7. menyampah lak aku says:

    abg nara ni kutuk2 mcm innocent gla….tapi dok tgk gambar x senonoh…..bini tu x cukup ke?

    0

    0
    • cinnamon says:

      kan dia ada cakap, sekarang nie dia tengah seronok kahwin…tu yang dok layan gambar2 cengginie…hehee

      0

      0
    • Aku lagi menyampah says:

      dah memang itu tujuan blog ni ditulis..takkan dia nak puji kot, ko nak dia tulis “abang nara memang suka perempuan yang berbikini, semoga dia sentiasa berbikini lagi lepas ni”

      0

      0
  8. takutnyer tengok jupe says:

    takut lak aku tengok…. aah aku pon tertanya.. dia ni agama apa?

    0

    0
  9. seksiseksa says:

    tahnye abg nara ni. konon kutuk JP. padahal dia sndiri stim tgk gmbar ni. aku yg pompuan ni pn geram tgk. kesian la sama kt bini tu. mentang2 la bini abg nara x sebesar tu dia punya breast, abg nara syok2 lak tgk org len punya. kompem bini abg nara kecik ati. cm pervert pn ade abg nara ni. aisyy..

    0

    0
  10. aku pown nyampah says:

    elok la a.nara tambah saham akhirat..dok sebar2 gambar nih bang nara pon dpt saham jugak…dok tayang aurat org..yg tatau pon jd tau..terbaikkk la bang nara

    0

    0
  11. aku pon nyampah jugak says:

    terbaekkk la bang nara……..
    bang nara pon dpt saham sama la ngn pompuan nih…dok tayang2 aurat org..

    0

    0
  12. baby says:

    buat malu kaum hawa jer

    0

    0
  13. xyz says:

    perrghhh… terbaek~~!!
    dpt ni bermalam2 x tido… hahaha…
    gimme more…i want more~~!!!

    0

    0
  14. jabun says:

    bawah tembam atas montok

    abg nara dah explore dah semua part tu

    hehe…mantap!

    0

    0
    • kuman says:

      hahahaha paham maksud ko jabun tu sbb nara tak segan silu nk tayang gambar macam ni..ala bini kan sporting tak gitu nara..

      0

      0
  15. yaiksss says:

    cheap sale………………..

    0

    0
  16. angin kus kus says:

    hahaha…abg nara dh tukar gmbr JP…kena tarik telinga ngn isteri ke…..????

    p/s: bg muslim…jaga pandangan mata kita ok….

    0

    0
  17. xde sluor says:

    pehh…ada tatoo scorpion kt pinggang!!!!
    bisa ngepitttt bisa nyengattttt!!!!
    (perhatian…gambo dh ditarik oleh admin) heheh

    0

    0
  18. Izza says:

    Alahai, kesian BN. Buat itu kena kondem, ini pun kena kondem. Hehehe.

    0

    0
  19. AbangNara says:

    bini tak marah. bini ok je. hehehe. saja tarik

    0

    0
  20. Mya says:

    ape la korang ni.. agak la klu nk tegur org skali pn
    x baik taw nk sound abg nara cam tu ek
    bkn nk mem-back up pngantin br lak
    tp kte sesame org mlayu ckp biar la beradap
    nobodys perfect kn .. peace!

    0

    0
  21. Mya says:

    sabar eh abg nara
    dorang ni yg nk kne laser agknye
    huhuhuh

    0

    0
  22. aku lagi menyampah says:

    laser? laser? ouhhhh takutnya!!! (mata pandang atas, tangan di bahu)

    0

    0
  23. x heran says:

    isu lapuk dan memang bodoh sangat.

    0

    0
  24. mysara says:

    Nara nak elak blog ni drp jadi blog lucah kot..tu yg tarik balik siaran gambar2 separuh bogel yg menyeksa jiwa batin manusia tu..korang nak tgk, berlambak kat blog2 lain. Nice job Nara, peliharalah blog anda ini sebaik mungkin..ikhlas ni..hehe

    0

    0
  25. acong says:

    aikk tadi ada dah ilang????

    0

    0
  26. Maimoon says:

    Julia perez nih sape aku x kenal. Pempuan ni ke yg amik gambar bogel kat spa dgn adiknye. Tekakang koyak dgn bangga. Aku rase ni la pempuan tuh sb aku bkn minat sgt artis indon. Semua nmpk same

    0

    0
  27. astaghfirullah..

    0

    0