Written by AbangNara | April 14th, 2009

isma dan zul

Kesian betul kami tengok Isma AF7 dan suaminya, Zul 2 by 2. Masing-masing mesti penuh rasa rindu di dada sampai ambil kesempatan buat mana yang termampu di atas pentas masa tengah berduet.

Itulah nasib bila benarkan isteri anda pergi menyertai Akademi Fantasia 7. Terpaksalah menahan apa yang berkobar-kobar di dada selagi isteri tak diundi keluar.

Ushar lagi gambar-gambar Isma dan Zul melepaskan kerinduan di dada masing-masing dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Isma nie anak dah 5 tapi badan still maintain mantap lagi. Guna jamu mak dara ke?

isma dan zul

isma dan zul

isma dan zul

155 responses to (GAMBAR)Isma Dan Zul Melepaskan Kerinduan Di Dada

  1. ain says:

    ish2 ksian sgguh noooooo zul tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. ain says:

    best la zul..bini dia still maintain bdn mcm ank dara lg..pndai jga

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. siezan says:

    kesian2.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. Bunga says:

    .: Lama laki dia nie kena tahan..abishh la bile bini dia nie kuar..silap2 tambah ank jd 6 org lak pasnie..haha :.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. julie says:

    Sampai menintis air mata dan sebak di dada bila melihat kemesraan Zul & Isma. Aku tumpang gembira. Aku faham perasaan mereka tu. Mesti Isma adalah seorang isteri dan ibu yang baik. Tengok dia dalam Diari AF7, begitu tenang nya rupa dia.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. flower says:

    bahagia btol dorang ni..
    ok la mcm ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. Anonymous says:

    jom le layan game nih
    http://imation0.mybrute.com/

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. mantikulaz says:

    biasalah,dah lama tak bermesrakan..
    hihihi..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. ko pehal????nyibokk says:

    adik duk kat oim kakak duk kat af..sama2 berjuang sunggoh…………….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ain says:

      tu la..adakah perjuangan depa akn berbaloi?kta tggu sja nti..
      dua2 ada bakat nyanyian

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Penari Poco2 says:

        aku xsetuju sgt2 cara dia orang pilih peserta pertandingan…

        mcm pilih kaum kerabat penyanyi yang dah ada album jer…tahun lepas, SAIDA, ada kaitan dgn CT, tahun ni isma kakak tomok, aril plak, adik irwan pilus.

        sdgkan org2 biasa yang lebih berbakat, dipinggirkan.

        ain, flower, fiza, budak genius, nekounam, pocongcomei….
        ko org setuju x komen aku nihhh….?

        SILA JAWAB SEBELUM SUBUH..!!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • flower says:

          aku jawab lepas subuh ni..
          tau x pe..
          tggu ler bakat aku di ketengah kan..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ain says:

          bla ko nk tnjuk bakat ko tu…aku org 1st nk sokong!ahaks!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ain says:

          setujuuuuuuuuuuu ko memg pndai kaji mcm budak genius gak..depa yg dpt final smua adk bradik artis2 lma..x aci!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ain says:

          klu mcm ni la cra depa..bakat2 generasi bru x ada la..yg ada smua di kalangan adk bradik artis huh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Anonymous says:

          tu pasal la aku BANGKANG sgt2 sampai aku naik BANGANG jd nye!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          waduh…lupe lg tarok name kat atas tuh…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Zaza Muhammad says:

          correction..Izwan Pilus, bkn irwan Pilus… aku pun prasan psl cronism ni.. sok2 mereka dan keluarga mereka lah yg ade lam industri seni kite… agenda tersembunyi AF, nk wujudkan drama…so kepada sesiapa yg teringin nk pegi uji bakat AF8, sila pastikan dulu, selidik salasilah keluarga masing2 mana tahu ade bau2 bacang ngan mana2 artis…. atleast penah bercinta ngan mana2 ex-student AF, so time audition tu bgtau awal2, make sure clearly stated..HAHAHAH!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Anonymous says:

          aku tersilap tekan la…

          aku sokong pendapat ko…yeah!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          aku la kat atas tu…hehe

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • flower says:

        btol 2..
        tggu n lihat sape yg dapt..
        masing2 ada bakat..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • flower says:

      ye la berjuang la depa ni..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. rozy says:

    nak cipta kontroversi la tu..
    lagipun orang yang dah popular ni biasanya dah banyak duit..
    so bolehlah diorang support topup..
    huhu..tak pun org yang minat ct, undi jugak saida, yang suka izwan, undi arill..yang tomok biasa la ramai peminat masa skolah2 menengah dulu…isma pulak tak tau..kakak tomook kan…kalau adik menang mesti diorang pun nak undi kakak dia banyak2 bagi menang jugak kan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. lilies says:

    rindu or what ever its..must remember this is MALAYSIA.. masih ada tatasusila bila membuat persembahan.. AF niyh ramai bebudak yang tengok,anak buah aku tgk siap tanya why hug cmtu .. hope next time lebih berwaspada.. neway all the besh..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. demn says:

    bosan la korg ni, bende2 ni pun nak citer pjg2. stakat peluk pinggang, ape korg nak kecoh2. mcm baik sgt je.

    Mind your own business la…Melayu selalu layu.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. cik bunga says:

    pelik sungguh aku…….yg ade laki n anak2 tu jg jelah laki anak2 kat umah……..nak myanyi watpe……aduhhhh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. singa ganaz says:

    zul nih dulu xde ler hensem mana…
    skrg rambut dh pacak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. rozy says:

    huhu..penari poco2..mmg mlm tu eku teus jawab..
    aku ni bru jugak kat sini..aku taktahu apesal aku nak reply kat korang punya komen tak boleh..sebab dia lari2..so aku takleh nak click..muahaha..sayang semua!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. nyampahnye.. says:

    afundi kuar je isma ni..cian kat husband dia..heee

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. nyampahnye.. says:

    afundi kuar isma!
    afundi kuar isma!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. ila says:

    keco2…laki die x keco korang plak nak manyak bunyi…huhu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. ila says:

    korang ni comment o chatin….?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. NAK WAT CAMANE NAK CARI DUIT, … TERPAKSELA BERKORBAN…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. umisalwati says:

    Astafirullah, jangan mengutuk orang lebih2, Kita cermin diri kita dulu. Apa2 pun mereka suami isteri, kalau tak rindu, tak lan sayang nama nya,
    Da muhrim, biarkan saja. Daripada Aril yg pegang Marsha bukan muhrim, dan Nabil peluk Irma. Itu semua takpa ke??? Nilai la sendiri

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. umisalwati says:

    Astaghfirullah. Buat2 la mengucap saudara semua
    Setidak nya Isma peluk suami nya,.
    Kenapa tak nilai Aril yg berpegang/peluk Marsha and Nabil yg peluk Irma, Mereka semua bukan muhrim
    Nilai2 la semua ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. xsukaisma says:

    apa?????body maintain???errr..tulung laaaa…bontot da kempisss!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. jenab says:

    iskk..mak2 baik duk umah jaga anak la dari masuk AF ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. haizac says:

    meluat je..penuh kepura-puraan..
    aritu aku nampak zul dgn pompuan mane tah main boling ..mcm laki bini..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. kirana says:

    isma harus jadi juara

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. kirana says:

    isma harrsu jd juara

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. fatimah says:

    afundi lah isma tau

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. boxer hugo bosss says:

    akhir nyer brsatu smule..pnat si somi tggu 3 bulan nie..
    pas2 jge bini elok2 yek..bini pun da jd artis skunk under mastro lak tue..nti ikat kontrak lak…jgn bg bini bukak sne sni plak cam lagu hot n cold tue!!!huhuhuuu…sekse somi tgk dose tuee….kalo nk seksi kat bilik tdo boley…itu xdosee…:D..
    anyway pun gud bless u all…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. Yana says:

    tu psl la si isma g peluk mylovely hafiz mase dlm diari mggu ke 8 tu … eeee jeles i tau .. ; ( sedih psl tringt laki die ke psl nak feel ngan hafiz.. emmmmm ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. pening says:

    biasela…name pun suami isteri…bila dah lama x jmpe..fhm2 jela….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. iefa says:

    romantik nyer…………………….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. iefa says:

    masym.. nyer yak…………….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. mira_lekiyour says:

    isma comey

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. fatiah says:

    kak isma you a maizing.you is popular.i love you song. i minat kak isma. thank you very mache.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. alya says:

    peluk isma tu hah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0