Written by AbangNara | April 14th, 2009

isma dan zul

Kesian betul kami tengok Isma AF7 dan suaminya, Zul 2 by 2. Masing-masing mesti penuh rasa rindu di dada sampai ambil kesempatan buat mana yang termampu di atas pentas masa tengah berduet.

Itulah nasib bila benarkan isteri anda pergi menyertai Akademi Fantasia 7. Terpaksalah menahan apa yang berkobar-kobar di dada selagi isteri tak diundi keluar.

Ushar lagi gambar-gambar Isma dan Zul melepaskan kerinduan di dada masing-masing dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Isma nie anak dah 5 tapi badan still maintain mantap lagi. Guna jamu mak dara ke?

isma dan zul

isma dan zul

isma dan zul

155 responses to (GAMBAR)Isma Dan Zul Melepaskan Kerinduan Di Dada

  1. ain says:

    ish2 ksian sgguh noooooo zul tu

    0
    0
  2. ain says:

    best la zul..bini dia still maintain bdn mcm ank dara lg..pndai jga

    0
    0
  3. siezan says:

    kesian2.

    0
    0
  4. Bunga says:

    .: Lama laki dia nie kena tahan..abishh la bile bini dia nie kuar..silap2 tambah ank jd 6 org lak pasnie..haha :.

    0
    0
  5. julie says:

    Sampai menintis air mata dan sebak di dada bila melihat kemesraan Zul & Isma. Aku tumpang gembira. Aku faham perasaan mereka tu. Mesti Isma adalah seorang isteri dan ibu yang baik. Tengok dia dalam Diari AF7, begitu tenang nya rupa dia.

    0
    0
  6. flower says:

    bahagia btol dorang ni..
    ok la mcm ni..

    0
    0
  7. Anonymous says:

    jom le layan game nih
    http://imation0.mybrute.com/

    0
    0
  8. mantikulaz says:

    biasalah,dah lama tak bermesrakan..
    hihihi..

    0
    0
  9. ko pehal????nyibokk says:

    adik duk kat oim kakak duk kat af..sama2 berjuang sunggoh…………….

    0
    0
    • ain says:

      tu la..adakah perjuangan depa akn berbaloi?kta tggu sja nti..
      dua2 ada bakat nyanyian

      0
      0
      • Penari Poco2 says:

        aku xsetuju sgt2 cara dia orang pilih peserta pertandingan…

        mcm pilih kaum kerabat penyanyi yang dah ada album jer…tahun lepas, SAIDA, ada kaitan dgn CT, tahun ni isma kakak tomok, aril plak, adik irwan pilus.

        sdgkan org2 biasa yang lebih berbakat, dipinggirkan.

        ain, flower, fiza, budak genius, nekounam, pocongcomei….
        ko org setuju x komen aku nihhh….?

        SILA JAWAB SEBELUM SUBUH..!!!

        0
        0
        • flower says:

          aku jawab lepas subuh ni..
          tau x pe..
          tggu ler bakat aku di ketengah kan..

          0
          0
        • ain says:

          bla ko nk tnjuk bakat ko tu…aku org 1st nk sokong!ahaks!

          0
          0
        • ain says:

          setujuuuuuuuuuuu ko memg pndai kaji mcm budak genius gak..depa yg dpt final smua adk bradik artis2 lma..x aci!

          0
          0
        • ain says:

          klu mcm ni la cra depa..bakat2 generasi bru x ada la..yg ada smua di kalangan adk bradik artis huh

          0
          0
        • Anonymous says:

          tu pasal la aku BANGKANG sgt2 sampai aku naik BANGANG jd nye!!!

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          waduh…lupe lg tarok name kat atas tuh…

          0
          0
        • Zaza Muhammad says:

          correction..Izwan Pilus, bkn irwan Pilus… aku pun prasan psl cronism ni.. sok2 mereka dan keluarga mereka lah yg ade lam industri seni kite… agenda tersembunyi AF, nk wujudkan drama…so kepada sesiapa yg teringin nk pegi uji bakat AF8, sila pastikan dulu, selidik salasilah keluarga masing2 mana tahu ade bau2 bacang ngan mana2 artis…. atleast penah bercinta ngan mana2 ex-student AF, so time audition tu bgtau awal2, make sure clearly stated..HAHAHAH!

          0
          0
        • Anonymous says:

          aku tersilap tekan la…

          aku sokong pendapat ko…yeah!

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          aku la kat atas tu…hehe

          0
          0
      • flower says:

        btol 2..
        tggu n lihat sape yg dapt..
        masing2 ada bakat..

        0
        0
    • flower says:

      ye la berjuang la depa ni..

      0
      0
  10. rozy says:

    nak cipta kontroversi la tu..
    lagipun orang yang dah popular ni biasanya dah banyak duit..
    so bolehlah diorang support topup..
    huhu..tak pun org yang minat ct, undi jugak saida, yang suka izwan, undi arill..yang tomok biasa la ramai peminat masa skolah2 menengah dulu…isma pulak tak tau..kakak tomook kan…kalau adik menang mesti diorang pun nak undi kakak dia banyak2 bagi menang jugak kan

    0
    0
  11. lilies says:

    rindu or what ever its..must remember this is MALAYSIA.. masih ada tatasusila bila membuat persembahan.. AF niyh ramai bebudak yang tengok,anak buah aku tgk siap tanya why hug cmtu .. hope next time lebih berwaspada.. neway all the besh..

    0
    0
  12. demn says:

    bosan la korg ni, bende2 ni pun nak citer pjg2. stakat peluk pinggang, ape korg nak kecoh2. mcm baik sgt je.

    Mind your own business la…Melayu selalu layu.

    0
    0
  13. cik bunga says:

    pelik sungguh aku…….yg ade laki n anak2 tu jg jelah laki anak2 kat umah……..nak myanyi watpe……aduhhhh

    0
    0
  14. singa ganaz says:

    zul nih dulu xde ler hensem mana…
    skrg rambut dh pacak…

    0
    0
  15. rozy says:

    huhu..penari poco2..mmg mlm tu eku teus jawab..
    aku ni bru jugak kat sini..aku taktahu apesal aku nak reply kat korang punya komen tak boleh..sebab dia lari2..so aku takleh nak click..muahaha..sayang semua!!

    0
    0
  16. nyampahnye.. says:

    afundi kuar je isma ni..cian kat husband dia..heee

    0
    0
  17. nyampahnye.. says:

    afundi kuar isma!
    afundi kuar isma!

    0
    0
  18. ila says:

    keco2…laki die x keco korang plak nak manyak bunyi…huhu…

    0
    0
  19. ila says:

    korang ni comment o chatin….?

    0
    0
  20. NAK WAT CAMANE NAK CARI DUIT, … TERPAKSELA BERKORBAN…

    0
    0
  21. umisalwati says:

    Astafirullah, jangan mengutuk orang lebih2, Kita cermin diri kita dulu. Apa2 pun mereka suami isteri, kalau tak rindu, tak lan sayang nama nya,
    Da muhrim, biarkan saja. Daripada Aril yg pegang Marsha bukan muhrim, dan Nabil peluk Irma. Itu semua takpa ke??? Nilai la sendiri

    0
    0
  22. umisalwati says:

    Astaghfirullah. Buat2 la mengucap saudara semua
    Setidak nya Isma peluk suami nya,.
    Kenapa tak nilai Aril yg berpegang/peluk Marsha and Nabil yg peluk Irma, Mereka semua bukan muhrim
    Nilai2 la semua ni

    0
    0
  23. xsukaisma says:

    apa?????body maintain???errr..tulung laaaa…bontot da kempisss!!!

    0
    0
  24. jenab says:

    iskk..mak2 baik duk umah jaga anak la dari masuk AF ni..

    0
    0
  25. haizac says:

    meluat je..penuh kepura-puraan..
    aritu aku nampak zul dgn pompuan mane tah main boling ..mcm laki bini..

    0
    0
  26. kirana says:

    isma harus jadi juara

    0
    0
  27. kirana says:

    isma harrsu jd juara

    0
    0
  28. fatimah says:

    afundi lah isma tau

    0
    0
  29. boxer hugo bosss says:

    akhir nyer brsatu smule..pnat si somi tggu 3 bulan nie..
    pas2 jge bini elok2 yek..bini pun da jd artis skunk under mastro lak tue..nti ikat kontrak lak…jgn bg bini bukak sne sni plak cam lagu hot n cold tue!!!huhuhuuu…sekse somi tgk dose tuee….kalo nk seksi kat bilik tdo boley…itu xdosee…:D..
    anyway pun gud bless u all…

    0
    0
  30. Yana says:

    tu psl la si isma g peluk mylovely hafiz mase dlm diari mggu ke 8 tu … eeee jeles i tau .. ; ( sedih psl tringt laki die ke psl nak feel ngan hafiz.. emmmmm ..

    0
    0
  31. pening says:

    biasela…name pun suami isteri…bila dah lama x jmpe..fhm2 jela….

    0
    0
  32. iefa says:

    romantik nyer…………………….

    0
    0
  33. iefa says:

    masym.. nyer yak…………….

    0
    0
  34. mira_lekiyour says:

    isma comey

    0
    0
  35. fatiah says:

    kak isma you a maizing.you is popular.i love you song. i minat kak isma. thank you very mache.

    0
    0
  36. alya says:

    peluk isma tu hah

    0
    0