Written by AbangNara | March 19th, 2011

gambar irma hasmie

Pedulikan gambar Miera Liyana yang berpakaian agak pelik untuk kelainan, gambar Irma Hasmie semalam di majlis Rafflesia ABP memang sangat-sangat menarik. Ini adalah pertama kali Irma muncul di khalayak ramai dengan imej bertudungnya. Sangat-sangat manis dan mampu mencairkan jutaan hati orang.

Mungkin Irma akan berkata sebegini  di dalam hatinya selepas melihat gambar Miera Liyana:-

[note]Saya tak lain saya OK [/note]

Lagi gambar terbaru Irma Hasmie dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Budiey.

gambar irma hasmie

gambar irma hasmie

gambar irma hasmie

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

147 responses to (GAMBAR)Irma Hasmie Yang Tak Perlu Kelainan Untuk Popular

  1. Nazim Nasri says:

    cantiknya ALhamdulillah :D

    0
    0
  2. Obefiend says:

    NOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

    i love ur short cropped hair…. :(

    0
    0
  3. Anabobo says:

    Sweet snguh ! Bgus la irma . Jgn jd artis hipokrit!

    0
    0
    • comei says:

      memang sweet kan?org yang kalo dah cantik, dia akan btambah cantik + manis dengan bertudung…hope tingkah laku pun cantik juga nanti :-)

      0
      0
  4. cik pulau says:

    cantiknya dia bertudung…

    0
    0
    • budak nakal says:

      suke imej baru cik irma ni, alhamdulillah…cuma pas:ni pakai baju longar2 sikit ya..

      0
      0
  5. gadisfebruary says:

    lawa nye dia…tmbh minat dgn irma ni… ^^

    0
    0
  6. syasya says:

    Alhamdulillahh…cantik sgt2! nabil mmg xlayak dpt yg scntik erma…

    0
    0
  7. nema says:

    alhamdulillah .. cantek sgt !

    0
    0
  8. stroberi says:

    semoga Allah sentiasa bersamamu…mmg cantik..

    0
    0
  9. eyna says:

    sweet btl irma bertudung…alhamdulillah….
    tahniah irma!!!

    0
    0
  10. anum says:

    cantik sangat..

    0
    0
  11. waa says:

    likes..irma maintain gojess…

    0
    0
  12. Muslimah says:

    Alhmdulillah…sejuk mata memandang..ayu n anggun…nampak sopan dan manis..smoga istiqamah dan brtambah baik..insyaAllah..

    0
    0
  13. tiada nama says:

    mmg cantik irma pakai tudung, bila agaknye dato’ siti nk pakai tudung sempurna cm ni yek?mmmmmmmm…….

    0
    0
    • ewan says:

      ct xbleyh pkai cmni la..nt jtuh saham plak..xpon nt dato k cri y laen….hahahahahaha..byk kli pegi mekah pon mcm 2 jgk kdaannye..mak ak jgk y xmerasa lg pegi mekah..nt org anta mak g mekah ea..:(

      0
      0
  14. mmmmm says:

    so cute!!!!!!!!

    0
    0
  15. adiemiey says:

    sgt2 cantik…. alhamdulillah…

    0
    0
  16. Anonymous says:

    …Nama pon pelakon..dun judge to early..

    0
    0
  17. Merpati Putih says:

    hope….brtrsan…..xda sapa prnh lari dr bt kslpn…

    0
    0
  18. jBUN hensem says:

    gadis melayu memang menawan…hakhakhak

    0
    0
  19. diela says:

    lgi cntik klu dia lbuhkan tudung smpe tutup dada..bknkah e2 gris pnduan memakai tudung??

    0
    0
    • Muslimah says:

      Xpe,skurang2nye die da mula berubah..kite doakan yg terbaik utk die,mudah2an bertambah baik n sempurna pemakaiannya…insyaAllah..

      0
      0
    • miswill says:

      Give her time, pleaselah don’t make such a big deal out of this….peace

      0
      0
  20. bungakejora :) says:

    cantik…harap2 kekal la :) nie baru kat kelainan dlm hidup
    baru la sejuk mata mak2 tengok :)

    0
    0
  21. miyoung says:

    alhamdulillah irma berubah..hopefully irma sentiasa mendampingi rakan2 yg betul agar dia dpt mendalami lg ilmu agama dgn lbih baik..dia dh mula pakai tudung pn ok..i like!!!!!!!!!!!

    0
    0
  22. AkuCintaMu says:

    Alhamdulillah…mg menjd hamba disayangi Allah…mg dpt jodoh yg dpt membimbing Irma ke jalan yg lbh baik….amin…

    0
    0
  23. noor_D says:

    manis dier pakai tudung…n baju dier pon kelas…saper designer? hee

    0
    0
  24. LIA says:

    cantik sgt irma ni

    0
    0
  25. iffayuna says:

    rugi nabil.. huhu

    0
    0
  26. Zura says:

    manis je irma nie bertudung…suke ngan profile irma nie..

    0
    0
  27. misz myza says:

    cantikkkk.. bagus la.. moga dapat jodoh yg terbaik daripada sebelum ni..

    0
    0
  28. makcik limau mendarin says:

    mcm ni la bagus, xyah nk citer poyo2, senyap2 da berubah.. tahniah n alhamdulillah;)

    0
    0
  29. mysara says:

    Yup2 u r very ok, Irma. U don’t hv to be ‘different’ in such cheap way..

    0
    0
  30. guli pecah says:

    cantik..mcm org nak kwin je…

    0
    0
  31. lololili says:

    BENGONG OBE NEH!!!!!

    0
    0
  32. ahmadhaikal says:

    harap dia berubah. tak pakai dah seksi-seksi..

    0
    0
  33. gilameroyan says:

    Canteknyer irma lepas ni mesti ramai nak msk meminang :)

    0
    0
  34. NaNa says:

    kak irma sgt cantik….hope dpt bakal suami yg baik jugak…=)

    0
    0
  35. umie says:

    cantikkk!!!

    0
    0
  36. dyaliela12 says:

    alhamdulillah ….. amin

    0
    0
  37. siput borneo says:

    alhamdulillah irma da brtdng smoga murah rezeki…

    0
    0
  38. Akoo says:

    Percayalah Irma anda telah membuat satu keputusan dan penghijrahan yg tepat dlm hidup anda. Harap anda lakukan seme ini kerana Allah Taala, bkn kerana anda tidak lagi popular atau sbb2 lain. Yg penting anda sudah dapat hidayah dari Tuhan, jgn berhenti buat amal jariah Irma.. teruskan buat yg lebih baik dari ini kerana Tuhan tak meminta rezeki dari umatNya tapi dia yg memberi rezeki kepada kita.. alhamdulillahhh…

    0
    0
  39. maswari saman says:

    Itu yang lebih baik bagi wanita…….tapi jgn lak bertudung tapi berpakaian ketat udeh…………sia-sia namanya.

    0
    0
    • bulan terang says:

      mmg sia2 .. maseh belum sempurna lagi tu .. sepatutnya pakai tudung labuh utk menutupi bhg dadanya …

      0
      0
  40. moin says:

    dulu xsuka die ni.
    mnyampah je tg galaxy
    sekarang like2 berjuta kali!

    0
    0
  41. zairi says:

    agak2..mas kahwin dia ni berapa ribu ha..?

    0
    0
  42. mira says:

    cantik…

    0
    0
  43. jd says:

    she is pretty but very proud..met her at the curve with nabil…in watson was at the back of them at the cashier..so damn proud cant even smile

    0
    0
    • BumbleBee says:

      dier bukan joker nak menyeringai tersengeh jer… fahamilah dier juger manusia beser…(try imagine kalo diri sndiri tu public figure…takkan tiap2 kali masuk ape2 kedai nak kene laung ‘hai everbodyyyy…irma in da houseee’)

      0
      0
      • jd says:

        u dont seemed to understand english….wht i mean is a simple smile..not tersengeh..tu la…ask to learn english tak nak…sekarang tak paham langsung

        0
        0
        • keroro says:

          jd.. aku phm maksud dia…dia bkn xphm english la beb.. xkan nk senyum memanjang..dia pon manusia biasa gakk.. simple smile?? mcm2 manusia pnya ada..

          0
          0
    • lala says:

      5 kali aku tilik bace baru faham. proud? i think you should correct your vocab. it should be ‘arrogant’ or ‘not friendly’ i guess. or senang cite, sombong. peace ;)

      0
      0
      • rini says:

        itulah..aku pun plik ngan ayat dia, berkali2 baca.susah org duk ingt dia teror english, siap advise org len lagi, what a shame, padahal sendiri punya ayat english berterabor

        0
        0
        • BumbleBee says:

          tuhla..’JD’ bajet dier sorang jer ade english education…org laen takat spm jer..lol (yg ni x rasa diri sndiri tu PROUD plak??)

          tuhlaa org cmni jenis x bleh org laen lebeh dr dier…biler bertemu buku dengaan ruas(ade org laen lebeh nmpak PROUD dr dier) mula laa dier x puas ati. Cakap irma tu xnak senyum..dah kalo dlm internet tulis komen jer pun ko dh ade gaya macam bagus, kt luar apetah lg(imagine muka cm bagus ko yg ade English Education tuh).mmg layak laa irma x senyum ngan ko cenggituh…:P

          0
          0
        • maluuu nyer.... says:

          kan dah malu….hahhaha… gelak guling2 ak… 2 la len kali nk tegur dlu org..tgok2 kita dlu…uhhhuuuuuuu

          0
          0
  44. syas says:

    that mean irma hasmie dpt hidayah time pergi mekkah haritu ,alhamdullilah:)

    0
    0
  45. cik embun says:

    perubahan kearah yg baik..bgus!!! tahniah!!

    0
    0
  46. bawang bakong says:

    semakin minat aku kt irma nie pas dia pki tdung,,semoga rezeki anda mencurah2 lepas nie irma yg cantik secantik bidadari syurga wahhh! meletopsss

    0
    0
  47. cik mimie says:

    apsal sume yg komen memuji pown dapat dislike?? plek2

    0
    0
  48. Nana says:

    CANTEK NYE!! sukeeeeeeeeeeeee~~~!

    0
    0
  49. mr.tobeq says:

    pakai tudung pun pkai gk.. tp cre pkai tdug tuh kne la btol.. klu tkat berbelit sna sni.. tp sbhgian yg ptot d tutup x d tutup.. lbh kurg jee..

    0
    0
    • BumbleBee says:

      berilah dier masa. sedangkan Allah pun masih memberi kter semua masa utk bertaubat sebelum dunia betul2 kiamat~

      0
      0
    • nora says:

      betul3x….jgn nama jer pakai tudung….ramai dah pakai tudung tapi baju macam balut buah nangka..tiulah yang byk diperkatakan oleh ustaz2 kita sekarang….baju yang meliputi badan haruslah longgar…ni kepala bertutup tapi hampeh….baju seksi bukan main. Bukan baju je malah makeup pun tak boleh sebenarnya. Lebih2 lagi ukiran mata…pakai celak,maskara,..semua tu apa? untuk menyuntik lelaki tgk supaya cantik? Zina mata namanya. Habis pahala..Nawaitu kena batol. Pakai basic je sudah ok. Muka tak rosak…senang nak sembahyang. Ingat senang ke nak sembahyang kalau dah pakai complete set tu. Nak basuh ambik masa….

      0
      0
      • aku says:

        berilah irma masa untuk betulkan cara berpakaian dia tu.. jangan hentam dia. kalau perlu tegur, tegurlah secara berhemah.. kita sesama islam.

        0
        0
      • mimi says:

        hish nora nie. aku sepak jgk kang. pelan2 la……tak kan dia nak g event tak make up muka mucat mcm org sakit. dia artis beb kenala jage imej sket. laen la ko. blh selebet2.

        0
        0
  50. hamba allah says:

    wahhh cantiik menawan hati laa wahai sii dara jelita ne ehehe ..terserlahh kewanitaan mu wahai irma hasmie..anggun sungguh dan sesungguh nya compem farid kamil tetarikk dan jatuh hati kembali kepada mu ehehe…<3 ;)

    0
    0
  51. elly says:

    kelihatan hot giler…memang hot girl lah irma ni walaupun without blow curvy hair..suka sangat

    0
    0
  52. Miss Poco says:

    Artis skg ni if nak dapat kan publisiti bila nama dah jadi suram ada 2 cara, pertama berpakaian mendedah sana sini n kedua terus litup, konon imej baru…then akan ada artis yg lain ckp “welcome to the club”…….

    Dunia Glamor, Penoh ngan Sampah Sarap!!!

    0
    0
    • 1st time says:

      hey der, lu nape nak ckp org mcm tu kot… org tu da nak bertudung tu kira ok la.. kita xtau niat dy cane.. biarlah kita sama2 doakan dia berkekalan bertudung… wth la u…

      0
      0
    • jena jen says:

      irma lbh popular dgn kisah cinatan cintun dgn 2 lelaki popular . Artis suam2 kuku mmg suke tarik perhatian.,either berbogel or berbungkus. Ahakz!

      0
      0
      • Miss Poco says:

        jena jen, totally agree with u, orang2 kat luar sana senang jew di tipu bulat2….btw,i admit that she look so good with her new look, but if irma rasa ngan bertudung dapat selindung perangai sebenar die…die berjaya setakat ni…!! :)

        0
        0
        • nora says:

          boleh tau what u mean by that statement????share with me/us?

          0
          0
        • anonly says:

          yeah, dia ni clear dari gossip sebab tu orang nampak manis. sesiapa yang duduk area damansara perdana for sure pernah terserempak dengan dia & nabil breakfast tiap2 pagi. tapi takpe, bersangka baik je la kan…

          btw, since dia pun dah bertudung ni. mungkin betul sedang berubah… doa aje lah yang terbaik untuk dia. eventho aku x minat dia, tapi dia fotogenik, cantik dalam gambar.

          shape muka dia ada sikit2 macam aida khalida kan?

          0
          0
      • nora says:

        ingat org bertudung semua bagus sgt ke? bertudung ada kod etikanya. bertudung kena ada pakej iaitu jdn kuar sgt tv, pakaian longgar2,…….sakit mata kalau org yg bertudung menagih popularity saja. Dah ramai artis yg bertudung sebab nak raih simpati. tgk pemakaian pulak….macamana.

        0
        0
        • Y says:

          Manusia yg cuba berubah lg bagus dr org yg hanya reti mengeji ttp diri sendiri xbetul. INGAT EK NORA,BERTUDUNG BKN SBB NK TUNJUK BAGUS OR MERAIH SIMPATI TP IANYA TUNTUTAN AGAMA ISLAM DAN PEMAKAIANNYA ADALAH WAJIB BG SETIAP WANITA ISLAM.

          0
          0
    • aku says:

      siapa korang semua sampai boleh baca niat dia pakai tudung. bersangka baik lah sesama islam. yang lepas-lepas tu dia nak seksi ke buat apa ke, itu urusan dia dengan ALLAH.. bukan kerja kita nak jatuhkan hukum.. mungkin dia memang ikhlas & wajib menjaga aurat dia sebagai seorang umat ISLAM.. sama-sama lah doakan yang terbaik untuk kita semua…

      0
      0
      • maluuu nyer.... says:

        Astaghfirullahalazim… korg semua… jaga percakapan korg semua… jgn memfitnah fitnah org … x baek wey… jgn la tmbh2 kn dosa korg 2… haisshhh…. kdg2 ak gerun baca komen2 korg nie… kalo nk kolen pon brpada pada la wey… jgn nanti berbalik pd kita dh la…nauzubillah…
        Ingat lah… bkn artis jer bg2… org2 kita yg manusia2 biasa nie pon same je buruk nyer… cuma kita x nmpak n kita x knl mcm artis2 kita… ak ade jer ramai kwn2 cm 2.. pakai tdg tp..bju lengan pendek..nmpk leher la… tp ape ak ley wat…tegur baek2..tp ape ak dpt… ptus shbt… tp ak tetap brdoa moga Allah memberi kan dia hidayah… 2 jer mampu… Waallahualam…

        0
        0
  53. OMG says:

    sopan yer.sedap jek mata memandang..tak mcm si sorang tu nak lain dr yg lain konon yer.. last2 dpat negativity ‘compliment’ dr org lain..

    0
    0
  54. gyulee gyuri says:

    nampak lebih berharga…kalau cantik sekalipun tapi terdedah sana sini nampak terlalu murahan…keep it up irma..~!!

    0
    0
  55. ema says:

    harap berkekalan la hendaknye tudung ni…mahal u dagu n idung tu..hehe

    0
    0
  56. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    kalau minah jambu jadi irma minah jambu berhenti je belakon….tk payah lah nk berlakon2 lagi……kalau nk kasi irma watak untok drama watak ape yg dia boleh pn minah jambu pn tk tau ! tepaksa pegang watak pompan baik2 je lah!! pada hal irma pelakon yg serba boleh ….kalau dh pakai tudong terpaksa kasi watak kakak2 mak cik2 watak uztazah cik gu itu je yg boleh….boring kn!!!

    0
    0
    • Miss Poco says:

      Betul tu minah jambu…alang2 nak bertudung kan, so stop jew dalam dunia hiburan ni…
      jelas2, imej bertudung tu nak di jadikan tiket utk nama die jd sebutan semula….semoga “rezeki” irma bertambah!!!

      0
      0
  57. atieku says:

    sweet je irma pakai tudung..

    0
    0
  58. alg_scOOt says:

    syukur kalo dh btol2 btudung…insyallah hidup akan trus bi berkati..amin…

    0
    0
  59. jojo says:

    siti bila lagi nak tanggal jala jaring2 atas kepala tu

    0
    0
  60. jane says:

    irma pakai tudung memang cantik ….tapi baju ngan tudung tu macam utk pengantin je…… tak kena occasion…

    0
    0
  61. kipas puteh says:

    cantek sangat :)

    0
    0
  62. stalker says:

    sekurang2 nye die berusaha menjadi seorg insan yg lbh baik. kite patut support bknnnye asek nk kondem jer. kite bknnye perfect mane pn. renung2 kan dan slmt beramal:-)

    0
    0
  63. Dauspozi says:

    AKU SUKA IRMA HASMIE YANG BARU NI!!!

    0
    0
  64. panazzz says:

    irma mmg cantik…..tp cantik ag law bju yg dpakai tdk mgikut bntuk tubuh…cunnnyyyyaaa

    0
    0
  65. Abg Kacak says:

    sian obe, makin kurang la artis yg di puja..saba obe..haha
    ko maintain je ek pasal komen2 ni..org pangkah ko camne pun ko tetap wat kayu je..aku respek la pendirian ko..tu je la yg aku respek, tang len mmg ko jahanam la..haha

    btw, nice la, irma da pakai tudung wlupun bju die still ketat menampakkan tubuh bdn..sikit2 berubah ye..ubah laju2 terkejut plk kan..yg penting istiqamah..

    0
    0
  66. cacing kerawit says:

    awak comeyyy

    0
    0
  67. WOODY says:

    KIRA OK LA TU DAH BERTUDUNG DARI ARTIS DAH TUA PUN MASIH X SEDAR2 LAGI.

    0
    0
  68. Myra Dolce says:

    perghhhh…
    tetibe terMINAT lak kat die ni…
    hurmmm manis nye…
    klu akupon pkai tudung mesti manis cani

    0
    0
  69. annagurl9972 says:

    sweetnya irma…tahniah….trskan ya..jgn buka-buka…

    0
    0
  70. pening says:

    Tahniah Irma…moga kekal dgn imej ini….^_^

    0
    0
  71. sinar says:

    cantik… sbb dah mmng orgnya cantik pun. tapi nak bagi cadangan je la, tudung tu kasi longgar sikit. tak minatla tgk fesyen tudung ketat2 kat leher ni, dah mcm penyu pulak aku tgk. lagi cantik kalau dilonggarkan pada bhgn leher tu. baju pun kasi longgar sikit… sikit je tak byk. lagi cantik nanti, percayalah

    0
    0
  72. aku la 2 says:

    indahnyer ciptaan tuhan…cantik tul irma nie….

    0
    0
  73. Choko says:

    ngapelah aku tak pernah jumpe die in person…hadey…kalau aku popular berdesup suh mak aku masuk minang die…..

    0
    0
  74. Tok Kadi says:

    tahniah irma, moga perubahan ini kekal abadi. ini baru satu permulaan…

    0
    0
  75. mira_lolipop says:

    Salam, Bertudung tu WAJIB bagi sume WANITA ..

    tak payah gado2..nnti kita tambah dosa..

    doakan yg terbaik.sekian

    0
    0
  76. mawarmerah says:

    syukur,,bagus bagus i like
    harap biar kekal selamanyer begini ye,,,
    x payah dah seksi seksi lagi
    semoga ditemukan jodoh yg baik baik :)

    0
    0
  77. botol kicap says:

    sorang lagi dah berubah,artis yang lain bila lagi

    0
    0
  78. zassss says:

    alhamdulillah…lately makin rmi artis kite yg dh bertudung… hrp2 irma akn kekal dgn imej yg ayu ni..jgn arini tutup penuh pastu makin lamer makin terbuka dan terbuka hingga menampakkan sebahagian kepala mcm dot..dot..dot… x pn terus x pki mcm artis tuttttt ni…sementara nk hilangkan gosip panazzz jek…buat irma….i like ur new style!

    0
    0
  79. kentut says:

    jgn pulak bertudung sbb k pujian dari org je
    bertudung tu bio le iklhas
    huuhuuhuuh

    0
    0
  80. miss boc says:

    shateklah..manis je..

    0
    0
  81. ericha says:

    since i see irma ni bertudung..rasa hati ni nk berubah la..sampai biler nk free hair..Ya Allah swt,berikan aku hidayah…amin..

    0
    0
  82. MisZ NoNi says:

    Aku lagi prefer Ana Rafali, pakai baju semua longgar longgar..

    0
    0