Written by AbangNara | January 22nd, 2010

nana af

Wah, sejak si Nana AF nie berkahwin dengan Brian, langsung senyap tanpa khabar berita. Nampak sangat gembira melayari bahtera rumah tangga. Tup-tup tetiba gambar terbaru Nana AF dah keluar dengan gaya barunya yang tersangat cute. Rambut pendek tue beb. Gigi pun dah lawa dah.

Tahniah kepada Nana kerana berani membuat pembaharuan dalam penampilan. Kami suka dengan gaya nie. Nampak lagi muda, ranggi dan kelas gitu. Lagi gambar terbaru Nana AF dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

nana af

nana af

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

43 responses to (GAMBAR)Imej Baru Nana AF, So The Very Cute!!!

  1. iynies says:

    nana ker…. :D sweet ler….

    0
    0
  2. fifie says:

    biase2 je..
    x minat die

    0
    0
  3. BumbleBee says:

    comeiii… biler nk ade rezeki baby plak ni? :)

    0
    0
  4. boleh la..ok ckit dari imej lama..tapi mmg style dia senyum camtue eh?ker senyum paksa?? :)

    0
    0
    • BumbleBee says:

      sbb dier penah pakai gigi besi kot dier senyum cmtuh… member2 aku yg pakai gigi besi 4/5 thn skang dh bukak…mulut diorg bler bercakap or senyum akan lain dr beser…mungkin terbawak2 perasaan sbb ade besi dulu…he he he

      0
      0
  5. khylle says:

    ok ler!!nama pun artis..cuba u org bgtau ada x artis
    popuan kt malaysia ni x cantik??

    0
    0
  6. ada….tapi lebih berbakat,,slalu berlakon watak2 kampung…mmg hidup watak dia..

    0
    0
  7. May says:

    ta minat laa..

    0
    0
  8. AG JUNIOR says:

    kurus dan tgi……

    0
    0
  9. nazlieza says:

    comel…but lg suka imej nana yg lama..ayu jerk mse tu..

    0
    0
  10. noname says:

    kurusnye dy…jeles i~~

    0
    0
  11. Geli Hati says:

    Boleh but still seksi

    0
    0
  12. mojoko says:

    Memang la…bila dah berpunya..makin berseri laaa….dapat ‘baja’ lebih….hehehehhe…

    0
    0
    • Zaza Muhammad says:

      ‘baja lebey’ xde maknanyee klu xde ‘hasilnye’…..
      xpe Nana, keep on usaha, jgn le dok pk nk jaga body atau berhoneymoon…. rugi oooo.. huhuhu

      0
      0
      • anailz says:

        at least dia jaga penampilan untuk suami dia..supaya suami tak bosan..something, malaysian women should contohi… :)

        0
        0
  13. DeeDee says:

    dulu masa memula dia keluar AF, aku rasa dia tak cun sgt. tp sekarang dia memang cun :D

    0
    0
  14. DULU [email protected] SEKARANG JADI PRODUK AF PALING LAWA…..

    TANIAH UNTUK NANA

    0
    0
  15. pinkypanthers says:

    hmmm…….
    x minat…

    0
    0
  16. eton (bkn name sbnr) says:

    tantek..
    nara,g la korek2 pasal abg nana ni….JAJA(owg kuat sinar fm)….skg die ngah bcnte ngn sowg pelakon wanita yg dlu pnh digosipkn punca penceraian bell ngasri….pelakon tu nme die farah putri mullyani….
    hehe

    0
    0
  17. zaynola says:

    aku rasa dia cantik tang lurah dan bukitnya jer…

    0
    0
  18. rudi says:

    yaww….. panjang nye kaki.. grrrrrrr awww…lipat pari sekali tengokkkk

    0
    0
  19. radhi says:

    tomok ker nana?mcm tomok…RASERNYA TOMOK BUKAN NANA

    0
    0
  20. pening says:

    pelik tgkkan artis2 ni..lps kawin..makin seksi plak..

    0
    0
  21. Amay Hamidi says:

    Saya suka gaya ni..Ala-ala kumpulan Feminin..Teringat zaman remaja tahun 92 dulu..

    0
    0
  22. MissN says:

    Nana u mmg la stylish.. tp anugerah Tuhan bg u slh guna.. Artis skg berebut nak tayang aset sdgkan xlah sempurna mane

    0
    0
  23. bini org says:

    cute ke?
    sexy je aku tgk
    tak cute pun..

    0
    0
  24. NinyUK says:

    sweetnnye dia :)

    0
    0
  25. chumil says:

    chumil lg cute lar…
    xtpu…=D ngee

    0
    0
  26. GadisAyu says:

    memang cute la.

    0
    0
  27. mcam noni jer…korang tengok la cerita kau dan aku kat astro.. macam noni la.. hehe.. sekapal kan.. hehe..

    0
    0
  28. oohhoii says:

    LURAH DENDAM!!

    0
    0
  29. nian says:

    mcm rihanna je….

    0
    0
  30. ^.^ says:

    ngee, lawa,cute N seksi. Cyg2 dah kena kebas..hehe

    0
    0
  31. apitt says:

    Cute gila kan.
    tkjot gila tgok nana baru ni.
    hheee !

    0
    0
  32. yuyi says:

    cute hape camtuh. tetap kampung-looking even dah belanja ribu raban.

    0
    0