Written by serenity | March 30th, 2012

Diam tak diam, sudah hampir dua bulan juga personaliti TV3, Ally Iskandar mendirikan rumahtangga dengan pelajar kejuruteraan warga Malaysia di Korea Selatan yang juga seorang penulis blog, Farah Lee. Farah telah menulis tentang kehidupannya bersama Ally selepas berkahwin dalam entri terbarunya.

sudah masuk dua bulan perkahwinan kami. alhamdulillah, masih rasa keberkatan mereka yang banyak mendoakan kesejahteraan rumah tangga kami. harapnya doa itu tiada berhenti. amin.. perkataan ‘sudah dua bulan’ atau ‘baru dua bulan’ kadang datang silih berganti. ‘sudah dua bulan’ tapi aku masih rasa seperti baru semalam berkahwin, kebahagiaan jelas terasa (waaa.. suami kat malaysia, aku kat korea ?.?). ‘baru dua bulan’ tetapi banyak yang telah aku pelajari dari perkahwinan ini, dan masih belajar.

Farah telah meletakkan gambar terbaru mereka ini di blognya.

Dari apa yang ditulis oleh Farah, dapatlah disimpulkan yang kehidupannya bahagia sekali. Semoga pasangan ini kekal sehingga ke akhir hayat dan ke anak cucu.

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

51 responses to (GAMBAR)Foto Terbaru Ally Iskandar Dan Farah Lee

  1. Allen says:

    abang Ally berisi.bahagia,alhamdulillah

  2. AnakAyam says:

    aku yg last cop…

  3. nani says:

    sweet sgt…semoga bahagia selalu :)

    • Anonymous says:

      happy sokmo…wlaupom berjauhn,iktn psti akn kekal..insyaallah……………………..

  4. caniey says:

    sweet sgt diorg nie..like sgt2..

  5. pinky says:

    alhamdulillah… trpancar kbahagiaan =)

  6. caniey says:

    sweet sgt diorg nie..moga bhgia ke hjg nyawa..

  7. si lijah says:

    sejuk mate melihat pasangan ini. Berkat bercinta selepas kahwin :)

  8. xyz says:

    semoga berbahagia hingga ke syurga…amin

  9. maria says:

    mke sm je,smoga ally dpt bimbing wife jd wife mithali..mueh!!

  10. […] Lee. Farah telah menulis tentang kehidupannya bersama Ally selepas berkahwin dalam entri … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged Ally, Farah, GAMBARFoto, Iskandar, Terbaru by Azrael. […]

  11. […] Diam tak diam, sudah hampir dua bulan juga personaliti TV3, Ally Iskandar mendirikan rumahtangga dengan pelajar kejuruteraan warga Malaysia di Korea Selatan yang juga seorang penulis blog, Farah Lee. Farah telah menulis tentang kehidupannya bersama Ally selepas berkahwin dalam entri … Continue reading → […]

  12. meeradriana says:

    wahhh..bahagianye dia..
    aq mmg adore farah lee nih..
    semoga bahagia hingga akhir hayat..

    • ninonino says:

      adik baru lps SPM yer?
      aq aq aq..
      aku lah!

    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      Tu la pasal… bebudak kelahiran 90an onwards jer yang taip “aq” nih… tu pon dah ada anak kembar, aku rasa dia sekolah sampai form 3 jer kot… pastu abis sekolah terus pak dia bagi menikah, sebab mengaji sekolah “cangkoi”..
      Sebab tu yang tak berapa cerdik sangat tu… tau kutuk Memey & Siti jer keje dia..

  13. ctie says:

    Kawen kerana agamanya, Insyaallah sentiasa diberkati selalu.
    Ally + Farah + Happily Ever After

  14. hehehe says:

    mmg sweet jer tgk dia org nie…bgs farah tepek gambar korang suami isteri byk2 kasi x tunang ally meroyan…apa da ally dah jadi laki ko dia duk meroyan teringat ksh lama…pada pn farah semoga bersbr n menjlni kehidupan dgn penh pancaroba bl berjauhan dr suami…

  15. chentalove says:

    suweeettttt sgt…
    smoga bhgia…

  16. kapel sweet says:

    sweet sangat

  17. zzzz says:

    loving couple<3

  18. loving says:

    wah…bahgia nye….ptt la ally makin b’isi skrg……mmg spadan kmu b’2.

  19. nurul says:

    auchhhhh…so sweet n i’m getting so jealous…hope u guys happy till the end of ur life..:)

  20. feyus says:

    Peergghh.. Farah Lee sebenarnya seorang blogger rupanya. Semoga mereka berbahagia selalu.

  21. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    jambu farah lee ni dh ngandong lm ni ???????

  22. Anonymous says:

    semoga bahagia…amin..

  23. 12345678910 says:

    Waah, aku harap aku pun akan jadi pasangan cam diorang . Terpancar kebahagiaan :)

  24. Lols says:

    Masa nikah dulu nmpak malu dan segan, masa sanding nmpak dah selesa ngan each other, masa ni nmpak sgt mesra n loving smpai pegang rapat2 lagi! Hahahahah i like! Mcm ni la yg sepatutnya :D.. Semoga berbahagia hingga akhir hayat!

  25. wawa says:

    x payahla bg tau satu dunia klu kita tgh bahagia..ckupla kmu suami istri aja yg tau..suma kehidupan kita xkan itu pn nak d share d blog. simpan la sebagai rahsia peribadi sendiri.

    • wakakaka says:

      biarla dia nak tulis kat blog dia..itu hak dia..lagipun apa yang dia tulis tu x melampaui batas pun…kan dia da cakap kat blog, apa yang dia lakukan sekarang semuanya dengan keizinan suami..apa yang penting, kita doakan dia bahagia smpai akhir hayat..jgn nak berfikir negatif sangat k..x elok untuk hati dan akal kita…=)

    • sesape jea says:

      cth2 org dengki!

    • Anonymous says:

      ek eleh wawa, dasar pendengki!! ko cari la laki, xyah nak mendengki dgn kebahagiaan org lain, busuk sgt hati ko niiii!!!1

  26. sweet32 says:

    mukenye iras.. semoga jodoh berpanjngan.. cepat2 dpt baby.. nnti menyesal.. mcm aku, tangguh2 last2 dah 7 thn x dpt2… :-(

  27. Idir says:

    aku ternanti komen ustajah2 bn kat sini..tak dapat komen pasal tudung, pasal bende lain pun takde ke…frust aku…

  28. juju says:

    eleh, pandai je ckp, ko pn mesti ade tayang2 gambo ko ngn dlm facebook, gmbar dating ke, kawen ke, bia la die nk post pon, blog die..

  29. Ummiekin says:

    Alhamdullillah..sesungguhnya pilihan Ally Iskandar memperistrikan Farah Lee memang tepat. Bila baca blog Farah Lee spt dapat menilai beliau seorang wanita yg dulunya seorang remaja yg tidak tercemar oleh peredaran zaman. Semoag Ally Iskandar dan Farah Lee kekal bahagia hingga ke Syurga dan dilindungi Allah ke atas rumahtangga yg baru dibina ini. Amin

  30. Raudhatul says:

    sudah masuk dua bulan perkahwinan kami. alhamdulillah, masih rasa keberkatan mereka yang banyak mendoakan kesejahteraan rumah tangga kami. harapnya doa itu tiada berhenti. amin.. perkataan ‘sudah dua bulan’ atau ‘baru dua bulan’ kadang datang silih berganti. ‘sudah dua bulan’ tapi aku masih rasa seperti baru semalam berkahwin, kebahagiaan jelas terasa (waaa.. suami kat malaysia, aku kat korea ?.?). ‘baru dua bulan’ tetapi banyak yang telah aku pelajari dari perkahwinan ini, dan masih belajar.

  31. Adam says:

    Sangat secocok!!