Written by serenity | March 30th, 2012

Diam tak diam, sudah hampir dua bulan juga personaliti TV3, Ally Iskandar mendirikan rumahtangga dengan pelajar kejuruteraan warga Malaysia di Korea Selatan yang juga seorang penulis blog, Farah Lee. Farah telah menulis tentang kehidupannya bersama Ally selepas berkahwin dalam entri terbarunya.

sudah masuk dua bulan perkahwinan kami. alhamdulillah, masih rasa keberkatan mereka yang banyak mendoakan kesejahteraan rumah tangga kami. harapnya doa itu tiada berhenti. amin.. perkataan ‘sudah dua bulan’ atau ‘baru dua bulan’ kadang datang silih berganti. ‘sudah dua bulan’ tapi aku masih rasa seperti baru semalam berkahwin, kebahagiaan jelas terasa (waaa.. suami kat malaysia, aku kat korea ?.?). ‘baru dua bulan’ tetapi banyak yang telah aku pelajari dari perkahwinan ini, dan masih belajar.

Farah telah meletakkan gambar terbaru mereka ini di blognya.

Dari apa yang ditulis oleh Farah, dapatlah disimpulkan yang kehidupannya bahagia sekali. Semoga pasangan ini kekal sehingga ke akhir hayat dan ke anak cucu.

Yang Ini Pun Best Jugak:-

    TAGS:
    PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

    51 responses to (GAMBAR)Foto Terbaru Ally Iskandar Dan Farah Lee

    1. Allen says:

      abang Ally berisi.bahagia,alhamdulillah

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 57 Thumb down 0
    2. AnakAyam says:

      aku yg last cop…

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    3. nani says:

      sweet sgt…semoga bahagia selalu :)

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 1
      • Anonymous says:

        happy sokmo…wlaupom berjauhn,iktn psti akn kekal..insyaallah……………………..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    4. caniey says:

      sweet sgt diorg nie..like sgt2..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 1
    5. pinky says:

      alhamdulillah… trpancar kbahagiaan =)

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 1
    6. caniey says:

      sweet sgt diorg nie..moga bhgia ke hjg nyawa..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
    7. si lijah says:

      sejuk mate melihat pasangan ini. Berkat bercinta selepas kahwin :)

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 1
    8. xyz says:

      semoga berbahagia hingga ke syurga…amin

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
    9. maria says:

      mke sm je,smoga ally dpt bimbing wife jd wife mithali..mueh!!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
    10. [...] Lee. Farah telah menulis tentang kehidupannya bersama Ally selepas berkahwin dalam entri … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged Ally, Farah, GAMBARFoto, Iskandar, Terbaru by Azrael. [...]

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
    11. [...] Diam tak diam, sudah hampir dua bulan juga personaliti TV3, Ally Iskandar mendirikan rumahtangga dengan pelajar kejuruteraan warga Malaysia di Korea Selatan yang juga seorang penulis blog, Farah Lee. Farah telah menulis tentang kehidupannya bersama Ally selepas berkahwin dalam entri … Continue reading → [...]

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
    12. meeradriana says:

      wahhh..bahagianye dia..
      aq mmg adore farah lee nih..
      semoga bahagia hingga akhir hayat..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 3
      • ninonino says:

        adik baru lps SPM yer?
        aq aq aq..
        aku lah!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 5
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Tu la pasal… bebudak kelahiran 90an onwards jer yang taip “aq” nih… tu pon dah ada anak kembar, aku rasa dia sekolah sampai form 3 jer kot… pastu abis sekolah terus pak dia bagi menikah, sebab mengaji sekolah “cangkoi”..
        Sebab tu yang tak berapa cerdik sangat tu… tau kutuk Memey & Siti jer keje dia..

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    13. ctie says:

      Kawen kerana agamanya, Insyaallah sentiasa diberkati selalu.
      Ally + Farah + Happily Ever After

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 0
    14. hehehe says:

      mmg sweet jer tgk dia org nie…bgs farah tepek gambar korang suami isteri byk2 kasi x tunang ally meroyan…apa da ally dah jadi laki ko dia duk meroyan teringat ksh lama…pada pn farah semoga bersbr n menjlni kehidupan dgn penh pancaroba bl berjauhan dr suami…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 3
    15. chentalove says:

      suweeettttt sgt…
      smoga bhgia…

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    16. kapel sweet says:

      sweet sangat

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    17. kapel sweet says:

      sweet sangat…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    18. zzzz says:

      loving couple<3

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    19. loving says:

      wah…bahgia nye….ptt la ally makin b’isi skrg……mmg spadan kmu b’2.

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
    20. nurul says:

      auchhhhh…so sweet n i’m getting so jealous…hope u guys happy till the end of ur life..:)

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    21. feyus says:

      Peergghh.. Farah Lee sebenarnya seorang blogger rupanya. Semoga mereka berbahagia selalu.

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    22. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

      jambu farah lee ni dh ngandong lm ni ???????

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
    23. Anonymous says:

      semoga bahagia…amin..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    24. 12345678910 says:

      Waah, aku harap aku pun akan jadi pasangan cam diorang . Terpancar kebahagiaan :)

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    25. Lols says:

      Masa nikah dulu nmpak malu dan segan, masa sanding nmpak dah selesa ngan each other, masa ni nmpak sgt mesra n loving smpai pegang rapat2 lagi! Hahahahah i like! Mcm ni la yg sepatutnya :D.. Semoga berbahagia hingga akhir hayat!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 1
    26. wawa says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 34
      • wakakaka says:

        biarla dia nak tulis kat blog dia..itu hak dia..lagipun apa yang dia tulis tu x melampaui batas pun…kan dia da cakap kat blog, apa yang dia lakukan sekarang semuanya dengan keizinan suami..apa yang penting, kita doakan dia bahagia smpai akhir hayat..jgn nak berfikir negatif sangat k..x elok untuk hati dan akal kita…=)

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 6
      • sesape jea says:

        cth2 org dengki!

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
      • Anonymous says:

        ek eleh wawa, dasar pendengki!! ko cari la laki, xyah nak mendengki dgn kebahagiaan org lain, busuk sgt hati ko niiii!!!1

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
    27. sweet32 says:

      mukenye iras.. semoga jodoh berpanjngan.. cepat2 dpt baby.. nnti menyesal.. mcm aku, tangguh2 last2 dah 7 thn x dpt2… :-(

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    28. Idir says:

      aku ternanti komen ustajah2 bn kat sini..tak dapat komen pasal tudung, pasal bende lain pun takde ke…frust aku…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    29. juju says:

      eleh, pandai je ckp, ko pn mesti ade tayang2 gambo ko ngn dlm facebook, gmbar dating ke, kawen ke, bia la die nk post pon, blog die..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    30. Ummiekin says:

      Alhamdullillah..sesungguhnya pilihan Ally Iskandar memperistrikan Farah Lee memang tepat. Bila baca blog Farah Lee spt dapat menilai beliau seorang wanita yg dulunya seorang remaja yg tidak tercemar oleh peredaran zaman. Semoag Ally Iskandar dan Farah Lee kekal bahagia hingga ke Syurga dan dilindungi Allah ke atas rumahtangga yg baru dibina ini. Amin

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    31. Raudhatul says:

      sudah masuk dua bulan perkahwinan kami. alhamdulillah, masih rasa keberkatan mereka yang banyak mendoakan kesejahteraan rumah tangga kami. harapnya doa itu tiada berhenti. amin.. perkataan ‘sudah dua bulan’ atau ‘baru dua bulan’ kadang datang silih berganti. ‘sudah dua bulan’ tapi aku masih rasa seperti baru semalam berkahwin, kebahagiaan jelas terasa (waaa.. suami kat malaysia, aku kat korea ?.?). ‘baru dua bulan’ tetapi banyak yang telah aku pelajari dari perkahwinan ini, dan masih belajar.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    32. Adam says:

      Sangat secocok!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0