Written by AbangNara | September 19th, 2011

Anda masih ingat dengan Felix? Ala Felix yang pernah satu ketika dahulu popular bersama Mawi di dalam Akademi Fantasia 3. Takkan tak ingat kot? Kalau tak ingat pun buat-buatlah ingat dan ucapkan tahniah kepadanya Felix dan isterinya Lydia yang telah selamat bergelar suami isteri 17 September lalu.

gambar kahwin felix af3

Cantik kan isteri Felix? Semoga Felix dan isteri berbahagia sehingga ke akhir hayat. Lagi beberapa keping gambar perkahwinan Felix dan Lydia daripada Facebook David Aramaitii dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar kahwin felix af3

gambar kahwin felix af3

gambar kahwin felix af3

gambar kahwin felix af3

gambar kahwin felix af3

gambar kahwin felix af3

gambar kahwin felix af3

gambar kahwin felix af3

gambar kahwin felix af3

gambar kahwin felix af3

gambar kahwin felix af3

gambar kahwin felix af3

gambar kahwin felix af3

gambar kahwin felix af3

gambar kahwin felix af3

gambar kahwin felix af3

[jetpack-related-posts]
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

31 responses to (GAMBAR)Felix AF3 Dan Lydia Selamat Bergelar Suami Isteri

  1. papa says:

    congrates…cantik isteri

    0

    0
  2. basshunter says:

    cantik…make up pon simple…
    felix da tembam..huhu

    0

    0
    • hahaboy says:

      sekali pandang felix mcm pak cik dlm raja lawak tu. yg group R2 tu.

      0

      0
      • zara says:

        aah la..sy pun trpikir gak kt mn la prnh tgk muka ni..myb dia dh tembam skit kot smp npk cmtu.

        p/s: wlpun komen u ni agk naughty,tp sy nk gelak gak,hahahahahahahahaha…

        0

        0
  3. aanya says:

    wao congrats felix!
    semoga bahagia :)

    0

    0
  4. Franc says:

    Congrates bro..GBU..

    0

    0
  5. MR_RIGHT says:

    makin gemok plak. bahagia kott.. hehe.
    wife die cantek. sepadan jekk^^

    0

    0
  6. anaLUV says:

    congratez felix n wife..GBU.

    0

    0
  7. wah tahniah Felix..susah susah je..
    p/s da tembun da tu

    0

    0
  8. Tahniah felix dan isteri..kawin sudah felix..hahaha.tanhiah2
    http://amoibeautiful.blogspot.com

    0

    0
  9. baju kebaya dot-dot says:

    ape la agaknya keje si felix sekarang ni ye? maklum la…sejak dah jarang keluar TV ni. sama je mcm geng AF seangkatan dia si Mawi tu.
    pape pon all the best to you, felix..

    0

    0
  10. Tembam seh Felix….Tahniah…

    0

    0
  11. pizza says:

    Senyap2 jer kahwin. Bagus la tu, takde kontroversi. Pic last tu, hamboihhhh, dress pengapit lg over dr bride tuuu. Jang org concentrate kt tuttt si pengapit lebih2 dr pengantin, dah ler.

    0

    0
  12. pinkSLAYER says:

    congrates Felix :)

    0

    0
  13. student bandung says:

    igt dulu dia ni pakai selipar n kain je masa af bgtau die dpt msuk af..ahaha

    congrats!

    0

    0
  14. suarapeople says:

    laen muka felix..tp terbaek lah…cute.hahaa

    0

    0
  15. ison says:

    laaaa mati2 aku ingat dia ni melayu islam ngeee

    0

    0
  16. jus says:

    x bleh baju diorg punye pengapit tu… -_-“

    0

    0
  17. orkid says:

    kualiti gmbr kawen dia x bgs lol

    0

    0
  18. hehehe says:

    sk tang renda2 baju wife felix…nampak cantik…tahniah pengantin br…

    0

    0
  19. zara says:

    gambar x lawa la.. i mean kualiti.. hurmmm

    0

    0
  20. Aramaiti!!! says:

    Congrats kpd Felix & isteri… susah-susah… Aramaitii!!!

    0

    0
  21. aufa says:

    suka tgk felix dlu…plg suka masa dia nyanyi lagu semut merah dlm af3…hahaha…dolu2 gossip ngan akma…akma dh kawin ker blum yer…

    0

    0
  22. chicha says:

    felix keja di bahagian perhubungan korporat di sebuah badan berkanun di sabah. DJ adalah keja sambilan beliau.

    0

    0
  23. shan says:

    wah..tahniah abg felix wife..selamat pgantin baru..emm..korang dah kwin..yg aku ni bila la lagi ni..hahahahha

    0

    0