Written by AbangNara | December 8th, 2010

gambar fasha sandha cover majalah hai

Bergetar jantung kami melihat gambar Fasha Sandha yang hitam menawan berposing untuk majalah Hai bulan Disember 2010. Kalau jantung kami pun dah bergetar, sudah tentu jantung Abang Jejai akan luruh terus. Memang cantik, cun, menawan dan sedikit menggoda aksi Fasha Sandha untuk cover majalah Hai ini.

Sekali pandang memang tak nampak sangat tapi kalau anda tengok lama-lama, anda akan perasan ada sedikit photoshop digunakan di rantai dan lurah dendam Fasha Sandha. Kami tak berapa pro bab photoshop ini, tapi itulah pendapat kami dari pandangan mata kasar.

Apa pun Fasha Sandha memang nampak sangat gorgeous dalam cover majalah Hai. Patutlah abang Jejai terpikat.

213 responses to (GAMBAR)Fasha Sandha Yang Hitam Menawan Untuk Cover Majalah Hai

  1. aishah says:

    1st!

    0
    0
  2. Fairytopia says:

    aku firstt…ngeh3~~

    0
    0
  3. Bawang Merah says:

    wow! nak terkeluar bijik mata I.. nasib baik tak jatuh.. kalau jatuh, kan jd kerja nak kutip pulak..

    0
    0
    • Jatuh mata tak pe..boleh pakai gam…jatuh pahala..siapa mau ganti? Mari kita tanya Majalah Hai :(

      0
      0
      • macam2 ada says:

        Sebab orang tua2 cakap – kalau nak cari bini, jangan pilih yang suka baca majalah Hai!, Mangga @ URTV (ade lagi ke majalah ni?)

        0
        0
        • NUR says:

          Dah lama tak beli majalah Mangga ….URTV dan Hai ni…rasanya masa zaman sekolah menengah je kot rajin baca…tu pun sebab nak baca cerita pasal Erra Fazira je:-) hehehe….Tapi sekarang fikir dulu kot nak beli majalah – majalah ni sebab zaman dah berlalu…sekarang layan majalah yang lebih ‘profesional’ sikit…..hiburan ni kat internet dah berlambak – lambak..search je:-)

          0
          0
        • Prempuan, Isteri &... pil kurus says:

          betul..cerita artis mimpi dipatuk ular pon ade…Kekadang kesian ngan masyarakat kita nie. Tak tegur salah..ditegur pun salah…

          0
          0
        • 3H says:

          x mo la bli majalah skrg..asik2 dok tepi kolam jer..eee igt majalah sports illustrated ke?

          0
          0
  4. Lucah, nampak….Lurah Dendam II :)

    0
    0
    • Ryta says:

      Lurah dendam Pasha Panda kaler hitam…
      ekekekek….
      Boleh geng ngan Nana tiak hitam….
      Ada barang hitam tapi still mao tayang….
      p/s: kalau ye pun nak tayang, sila tonyoh dulu tak kira la ngan limau ke, lulur ke….adoyaiiiii…memalukan!!!
      :-(

      0
      0
  5. miss R says:

    seksa….

    0
    0
  6. Fairytopia says:

    ehh…

    0
    0
  7. sje nk mnyibuk says:

    siann…nsi lmk 50sen..

    0
    0
  8. senduk kayu says:

    hah!tunjukla, tunjuk segala apa yang ada!

    to jejai:thanx r bg share fasha kat sume orang..x yah susah2 nak tackle or bg hantaran ribu2..segala lurah dah kami tengok..

    0
    0
  9. puteh says:

    makkk oiiii… seksa mata….

    0
    0
  10. MeLia says:

    Mudah-mudahan wanita ini diberi hidayah untuk berubah…. Aminnnn…

    0
    0
  11. Fairytopia says:

    agak2 korang la nape ye tgn dia tu pegang bwh kain tu???jeng2~

    0
    0
  12. mama panas says:

    lurah berdendam mesti ada…..

    0
    0
  13. Piratz says:

    panjang gile leher!!

    0
    0
  14. mama mia says:

    bukan superimpose abg nara, tp photoshop..

    0
    0
  15. sembahyang mahgrib ke belum, you olz !!!! :)

    0
    0
  16. haha.. says:

    haha…beso lg dr beruk betina nya..

    0
    0
  17. fifa says:

    hahahahahahahahahahaahahha si fasah senah ni.adoiiii

    0
    0
  18. Miss pocO says:

    cantik nye baju…wat baju tido lg baguih ni…

    0
    0
  19. shah says:

    i just dont understand y ppl like her… shes not even beautiful… and sorry to say she cant even act… lol

    0
    0
  20. joe says:

    rntai lehar nmpak mcm xreal..

    0
    0
  21. tepong says:

    apsal clevage dia pelik sgt? hahaha

    0
    0
  22. fifa says:

    shah : sgt setuju dgn anda! i dun like her ;)

    0
    0
  23. nialenglui says:

    santek ! sayasuka :)
    but sexy sngt… :(

    0
    0
  24. fifa says:

    klu psl fasha mesti beratus2yg kutuk.perasan x?haha

    0
    0
    • gurly says:

      agak la..tp die kesah pe pon kan? bg die..’the more u keep talking about me..the famous i am’..aku xnk ktuk pape..hope 1 mase nt die akn brubah..(;

      0
      0
  25. MuJE says:

    oh yeah! i loike lurah dendam pasha

    0
    0
  26. martha says:

    fasha akan jawab ‘sy sda bsedia dgn apa yg org akan cakap, inilah harga yg perlu dibayar bila memasuki dunia seni’ statement bongok!

    0
    0
    • Dunia seni atau… dunia perampas suami orang ? Whoopsssss…

      0
      0
      • rozita che wang says:

        kalau c [email protected]@jejai atau mana2 suami lah…kalau iman kuat tak lah mudah dirampas oleh pompuan lain..jgn salahkan satu pihak ja….selain tu ada lain2 sebab dan selebihnya adalah takdir…. tuhan lebih tahu..jgn kita judge….takut kita akan melakukan benda yg serupa suatu masa nanti.

        0
        0
    • nana says:

      org xkn ckp klu c fasha sendat ni baik perilakunye..
      nk jd artis buat la perkara2 yg baik jer..baru la suma org akan LIKE..

      0
      0
  27. Pinkred says:

    Cntik perangai macm puaka buat oe be ci org mcm nie puaku

    0
    0
  28. memang lain dari pic lain la pic fasha sandha ni..nampak hot lain macam ja..huhu..

    sape2 yg suka komen aku sila kunjungi blog aku..click kat aku punya nama ja..promote sket beautifull nara.

    0
    0
  29. Hamba Allah says:

    apela nak jd dgn dye niew…
    aurat tuw…
    abg nara pun, ske plak…
    ape daaa…

    0
    0
  30. myss says:

    FASHA SANDHA ??? buwekkk!!! thumbsdown

    0
    0
  31. phreak-id says:

    eleh ciput je.. tak berahi pun..

    0
    0
  32. peace says:

    1st

    0
    0
  33. CANTHEK says:

    nasi lemak pn dh lendut…

    0
    0
  34. laila junhyung says:

    seksi gler dowh!!!!

    0
    0
  35. marshmallow says:

    wahhh… seksinye minah nih. kalau pakai baju biasa yg tak seksi tak leh ke??? bg aku dia saje nak promote diri dia, nak attention sbb dia tau kalau dia pakai seksi ramai yg menyampah, tp secara tak langsung, maknanya public ambil tahu psl dia, sbb tu dia suka provoke org dgn gamba2 maut mcm nih.. AKU TAK SUKA PASHA SENDAT!!!

    0
    0
  36. ooo says:

    mungkin orang yang edit gambar ni perlu belajar dengan orang yang mengsuperimposekan gambar nabil..hahaha

    0
    0
  37. zuanzuan says:

    ……pakai cincin lagi tu…. xreti jd model cover girl or nak tunjuk satu malay….tuk pikir sape bagi cincin tu kan!!!!!!…..menyapa!

    0
    0
  38. tish says:

    nampak desperate nak buat comeback lah minah ni
    trying too hard!

    0
    0
  39. nalala says:

    1st…yeah!!!

    0
    0
  40. az says:

    kadang2 aku pelik dgn editor majalah artis2 ni, diorang takde ‘rules/law’ ke utk tangkap/letak gambar2 artis seksi…maksud aku, cth mcm ni, takkan editor main approve je…die sedar x die bersubahat sama….mmg lah dlm kepala die fikir nak untung je, tapi die x leh cakap janji saya keje halal…..wahuallam….

    0
    0
    • kukik says:

      xde nye editor majalh cenggini nk pakai purdah litup bagai..kang tertukar ngn majalah al-islam plk..cari makan beb..derang x kisah dh halal haram

      0
      0
  41. Dhia Widyan says:

    pose sexy maut pon bkn dpt byaran mcm kat hollywood..artis kat m’sia ni xbyar pon sanggup pose cam gini…moga2 pasni beliau dptla berubah ke arah yg lebih baik..kan ke kita sume bru je masuk thn bru hijrah…pastikan thn baru lebih baik dr thn yg sebelumnya…

    0
    0
  42. Reena says:

    Graphic designer memain..editor tak check ke keje?Menawan? Tak langsung!!! Harap fasha berubah? Hmm..aku berhenti berharap…dgn minah cleavage gelap..

    0
    0
  43. lantak p says:

    dah boleh tutup kau punya lurah tu fasha..tak menarik langsung kot…tangan belah depan mcm tak tahan nak kencing..tangan belakang tak tahan nak berak…dah terkentut pun kot…hahahaha…

    0
    0
    • Mem Besar says:

      wow imaginasiii..
      biarkanlah Fs tu..zaman dia dh blalu, dewi2 remaja baru tu lebih hott, kenalah dia bbuat sstu. So jejai ngok apa lagi, pasa dh dh blalu zamannya.Mulakan operasi sblm tlmbt pd dewi2 R yg tgeh hot ttu, Ngoratttt Dowhh

      0
      0
  44. oren says:

    eeww bikin malu je pose mcm tu.. kalau lurah baekkkk ok gak.. ni dah mcm 2 tahun punya mak menyusukan anak! minum je la collagen bagi tegang2 skit..

    0
    0
  45. macam2 ada says:

    Dia cakap dia tak peduli apa orang lain nak kata apa… Takpe la, tapi dia patut peduli apa yang ALLAH kata tentang dia!

    0
    0
  46. SWEET says:

    Artis biasa ler
    Kalau x seksi bukan namanya Artis
    Kita tegur ke marah ke
    Artis tetap juga dgn image seksi

    0
    0
  47. AkuCute says:

    Tetiba rasa geli geleman + loya pulak tengok pompuan yg jd cover majalah HAI nih!

    0
    0
  48. aku says:

    kenapa lendut je..

    0
    0
  49. aku serius says:

    aku nak komen bagai nak rak bukan kau nak ambil pot pun, jadi ape kau nak jadi jadilah.. kau yang mintak bukan kitaorang yang doakan..

    0
    0
  50. RiRi says:

    Awal Muharam aritu tgok TV9 de telemovie KHILAF..fasha jd heroin….sungguh ayu time tu..pakai tudung..mmg manis sgt2..klu btl2 dia pakai tudung.. mesti comel..maybe 1 day…..hope dia akan berubah..begitu juga aku..amin… :)

    0
    0
  51. tah pe2 jer.. says:

    selisih malaikat 44……

    0
    0
  52. tOmEii says:

    pasha sendat….
    auwwww
    gojes sgt la tu knony…
    euuu xske3….

    0
    0
  53. kueh lompang says:

    Kenapa posing tangan kat situ? Cam tahan kencing je…WHATEVERRR!

    0
    0
  54. Mat Pintu says:

    mana satu nk beli nih? majalah Hai ke majalah intrend. intrend ade fazura, hot jgk siot!!

    0
    0
  55. cilipadi says:

    budak ni muka cantik ….tp sayang langsung xpelihara n xhargai anugerah yg diberi….rugi2…

    0
    0
  56. pacat says:

    Mak aku cikgu fasya sandha kat sekolah dulu. Mak aku cakap camni, kalau nak jadi artis, jangan buat perangai macam x-student mama tu ye.?

    Hahahaha. si budak pindah randah sekolah ni….

    0
    0
  57. anie88 says:

    nasi lemak da basi r….da kne hingap banyak lalat….

    0
    0
  58. JAHAT BENAR says:

    PHOTOSHOP??? rasa nya kcik lgi kot nasi lemak 50sen dia dri kat gmbo atas..TIMBANG2 20sen lh

    0
    0
  59. hantupensil says:

    wow pacatttt…
    i loikeee….

    0
    0
  60. Ikan Bilis says:

    wa….Fasha ne mesti sedap kalau bawa main….air banyak ker??? hik hik

    0
    0
  61. sengal says:

    naper peminat yg komen kt ruang ni plak yg gaduh ek….fikir dululah…suker dia nk komen aper…tp jgn berlebihn..kite ni dh ler x kenal semasing…x pasal2 dpt saham free…padahal artis tu rasa kudis pun…kite plak yg gdh2 naper…..ptt jadikan ruang ni untuk nasih menasihati sesam kite ok…:)

    0
    0
  62. lala says:

    fasha gemuk!

    0
    0
  63. ina says:

    kulit dia x cantik!

    0
    0
  64. Mensbrief says:

    Aku tak nampak apa yang korang nampak….bagi aku fasha sanda ni biasa jer walaupun dia artis….hahhaha tak mampu menaikan nafsu aku untuk melanc**…

    0
    0
  65. bintang malap says:

    standard la tu pasha sendat…ko tengok Mangga lagi teruk..

    pasha ni ada bakat…die pakai baju mcm ni bukan utk publisiti murahan tapi da memang pakaian dia ari2 pun cenggini…mudah-mudahan ati die trbuka la nk bertaubat

    satu jela aku tak suke ko ni pasha…jejai juga yg ko mau??? u’r fired!!

    0
    0
  66. yummyya says:

    ape kejadahnyer pakai cmni..dhle mcm nk melompat ……… die punyer..aku tgk die ni makin menyeksi..xsedar2 walaupun dihentam…agaknyer bilela nk bertaubat…

    0
    0
  67. lisa says:

    nak tergelak plak tgk sape yg suka pic fasha nie..mm, overoll tepuk la dada tnya la selera..mybe cr camnie dye nk tarik perhatian peminat semula..kecantikan tunjuk pd suami bkn khalayak ramai fasha..tq..

    0
    0
  68. bukan manohara says:

    cantik baju pasha sendat…baju tak cukup kain nih!!..

    0
    0
    • Rooney says:

      komen basi….asyik2 ckp x cukup kain…bodoh la korg ne….kolot!

      0
      0
      • Hantu Susu says:

        Kesian…Nak modern kena seksi ke? Amatlah tersalah konsep nye bang.

        Seksi hanya sesuai untuk GRO, gimrama, gin setan, hantu..dan seangkatan dengan nya. Seksi bukan bermakna dedah kangkang sini.

        Abang Rooney nie PR Fasha ke?

        0
        0
  69. anggun ke... says:

    lurah dendam fasha nie salah buat kot. Nampak macam berlubang je. Ke fasha ni ada penyakit jantung berlubang. Hikhikhik…

    0
    0
    • Rooney says:

      Mcm cacat jer lurah c Pusat S*ndal ne…entah2 tet3k dia tu dah mcm tet3k nenek tua 100 tahun…kah kah….c biawak jejai jerangkung hisap kuat sgt kot…kah kah kah

      0
      0
  70. Tarik Tali says:

    dah lanjut dah fasha punya… pndai jejai main tarik2… ada bakat no! haha

    0
    0
  71. lalalilu says:

    nama saya jejai.
    hitam nmpk bergaya. :p

    0
    0
  72. halilintar says:

    pergh lurah mcm da slalu kena cekau je. berdaki tgh tu…

    0
    0
  73. AKU LA says:

    MACAM ORG TUA PUNYER JER…. LONDEH……

    0
    0
  74. parah sandha says:

    korang yang kutuk2 ni ingat x kena hazab kubur ke..? lantak la dia nak buat ape.. bloggers suka sangat jadi batu api kan…?

    0
    0
  75. qq says:

    hahaa. lurah fake! :P

    0
    0
  76. azam says:

    lurah die jauh bebeno..kalo mampat sdp sikit nk tgk haha

    0
    0
  77. fatihah says:

    pndpt saya, kebanyakan artis malaysia lebih suka memakai pakaian ke arah kebaratan.sedangkan malaysia adalah bangsa yang mempunyai nilai ketimuran,kesopanan yang manis dipandang..saya harap, pihak yang bertanggungjawab dapat memantau etika pemakaian artis malaysia ini kerana ia boleh jadi ikutan dan kebanggaan anak2 muda perempuan yang meningkat dewasa…ingat kita orang ISLAM..ada aurat yang perlu di jaga..hidup hanya sekali dan mati itu pasti dtg bila2 masa saja..so WATCH OUT!

    0
    0
  78. ditto says:

    hehehe… sian dia.. igt nak dpt perhatian malahan dapat cacian..

    0
    0
  79. Hagimaru says:

    x baik ngutuk org keterlaluan..kita ni pn bukan mulia sgt..dlm Islam suh tegur secara berhemah bukan menghina..

    0
    0
  80. syasya says:

    ruangan ni pon mmng suruh kutuk2 orgkan? klu tak nak kutuk org jgn nak join ruangan ni…. bukak ruangan sendri… klu tak caya tanya bang nara tu.. apa tujuan dia buat ruangan ni dan sediakan tmpt2 utk org komen? tanya laaaa…..

    0
    0
  81. bawahlicin says:

    bawah ok..gebu..atas tu kureng sikit..

    0
    0
  82. adaakukesah says:

    layut la..ada hati pulak nak tayang..adoiyaiiii kesian

    0
    0
  83. kurus says:

    posing, kedudukan kepala, leher, bahu, pinggang, pinggul..sangat sangat perfect..kecuali tangan kanan tu lau ketepi sket..sure daboom..

    arahan mata, idung, bibir, gigi..memang ada seni.
    (tang post mortem ker photo shop tu..tk ya sebotlah..korang da sebot..tk brapa nak seni lah shading dia…..)

    0
    0
    • kurus says:

      kelebihan fasha adalah..walo dr sudut mana pon gamba dia diambik..tetap nampak purpekk..
      sebab muka diamond oval..struktur muka mmg muka lensa..purpek..letak dahi kena ngan idun..tulang pipi..mata cantik..kening..syukurlah ko fasha..anugerah Ilahi..smoga ko jagai ia dengan kudrat

      0
      0
  84. kurus says:

    oh yah mekap mata, bulu mata, cahaya d mata..wow..memang kerja keras, homework bagos..boleh improve lagi..

    aku nak beli lah majalah Hai ni..
    best gak majalah ni kadang2..tk la mahal sangat…tp slalu bila letak atas meja jerk..sure ilang..tk kembali ke tuan punya..ape da

    0
    0
  85. kucingemok says:

    semoga Allah beri hidayah dan dia sempat bertaubat sebelum dirinya yg dirasakan cantik itu menjadi bahan bakar api neraka….

    0
    0
  86. syasya says:

    mcm busuk je bau celah alur dia tu! hehehehe… tu yg jejai suke tu!… hehehhehe

    0
    0
  87. rasheedbangla says:

    Agama Islam sudah memberi peringatan dalam Al-Quran dan Hadis. Bahawa yang ramai menjadi penghuni NERAKA adalah wanita. Memang kubur asing-asing tetapi saya hendak juga berpesan kepada Fasha Sandha bahawa anda dianugerahkan cantik rupa paras oleh ALLAH maka Bersyukurlah dan beringatlah bahawa setiap INSAN itu akan tiba masa AJALNYA. Dimasa itu kesalan airmata darah sudah tidak berguna. Bertaubatlah wahai Fasha. Nikmati hidup ini dalam keimanan. Amin.

    0
    0
  88. nixx says:

    kopem dah kna tebuk dgn jejai ni…….
    jejai muka huduh cam anji** tapi dpt
    main fasha jga…

    0
    0
  89. JINGGO says:

    klu lurah ats dh hitam,.yang bwh punya kaler ape ek?

    0
    0
  90. mem says:

    asal len mcm je breasts dia??? geli lak aku tgk..

    0
    0
  91. Intrusa says:

    sorry to say.. setau I, ‘buah’ ank dara xgitu rupanya.. sbb I pun pnah jd ank dara.. cuma xdedahkan je la buah buahan tu utk tontonan ramai.. Itu mcm ‘buah mak dara’ .. ye la I dah ada anak, so I tau transfomasi ‘buah’ anak dara ke seorg ibu mcm mana rupanya.. +ve thinking.. Photoshop!!!!!!!

    0
    0
  92. wawa says:

    aku nk ckap apa pun x twu la,,mka dia mang cun ja.,…tapi…hehheheh

    0
    0
  93. ina says:

    jenis t*** dah kene ramas la nie jatuh mcm beranak 10… senang jer nak tau dia dah main ke belom tengok punggul dia melebar atau tidak. org yg dah nikah dah kawin punggung melebar t*** tu yg dah nikah tau la dia dah main ke belom…

    0
    0
  94. There are some interesting time limits in this article however I donít know if I see all of them heart to heart. There is some validity but I will take hold opinion until I look into it further. Good article , thanks and we wish extra! Added to FeedBurner as effectively

    0
    0
  95. annoying says:

    hahah….apesal nmpk tet die cm da belubang,,,muahaha

    0
    0