Written by AbangNara | June 8th, 2011

fasha sandha

Mungkin Fasha Sandha akan kelihatan anggun seperti di atas di hari perkahwinannya suatu hari nanti. Dengar-dengar cerita Fasha dah berbaik semula dengan kekasih lamanya, Jejai. Eloklah tue. Nora Danish pun dah ada kekasih hati baru. Tak salah rasanya Fasha kembali bertaut semula dengan Jejai. Tak gitu?

Oh ye, drama terbaru Fasha Sandha akan bermula 20 Jun ini menggantikan drama paling hangat masa kini, Nora Elena. Tajuk drama lakonan Fasha Sandha ini ialah Dewa Chinta. Tak sabar rasanya nak tengok lakonan Fasha Sandha yang tak pernah menghampakan.

Abang Nara doakan agar Fasha cepat-cepat bertemu jodoh. Sumpah seronok kahwin. Menyesal Abang Nara tak kahwin awal-awal. Hehehe (ayat bakar line)

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

28 responses to (GAMBAR)Fasha Sandha Cover Majalah EH! Jun 2011

  1. luvlavender says:

    muke aku lau di photoshop pun cantik mcm gini kowt..huuu

    0

    0
  2. mersiq says:

    hmmmmm…..

    0

    0
  3. datin says:

    hehe.msti abg nara tgh happy giler skrung kan????hri2 btau betapa bestnya kawen!!!untung bini bang nara!

    0

    0
    • liz says:

      baru lagi je nara tu..belum dilambung ombak..belum dilanda badai..masih jauh lagi perjalanan tu..tapi bab kawin sape2 pun excited..apa pun tahniah..

      0

      0
  4. kaki _ g0ssip says:

    actually aku bknla peminat setia Eh! ni. but since FS jd cover, blk keje nk beli kt mamak bwh opis aku nih!

    i adore u FS! dia cantik sgt2.

    0

    0
  5. Merpati Putih says:

    ni bkn pro pic dia kat FB ka?

    0

    0
  6. Awek Nadal says:

    cantik gak cover ni….

    0

    0
  7. larahati says:

    wat agen?? Jejai?? Noooooooooo
    bla fasha sma dia mmg akn ada kontroversi
    hmmm pa pa jelhhhh

    0

    0
  8. fasha mmg berselera ngan jejai says:

    beruk pon pakai makeup pastu buat photoshop pon cantek!

    0

    0
    • isssk says:

      iyer ker berok pakai makeup cantik?? cam tak cayer jer.. tapi muka engkau kalau dah pakai make up pun still maintain cam berok, tu aku cayer lah…LOL!!

      0

      0
    • Manjalara says:

      cube try wat potoshop kat area muke jek x yah wat kat leher sampai kebawah mesti penuh dgn segala jenis taik lalat gak nyee… ak yakin sangat !

      0

      0
  9. aza noh says:

    dia dah mmg cantik la…. x pyh photoshop @ edit mmg dah gitu muka dia….. dia nakal ckit tapi dia tetap cantik….. hihihi……………..

    0

    0
    • kaca says:

      apa ada pd rupa? at the end of the day akhlak mulia la yg akn mbantu (hr pmbalasan)

      0

      0
    • cun! says:

      setuju sgt dgn aza noh.. sy mmg tak suke fasha.. tp nk menafikan kecantikan dia mmg susah.. dah la cantik, pandai belakon.. mmg puas hati tgk dia berlakon..

      biarlah dia nakal, nnti dah berumur sket, taulah dia nk adjust attitude sendiri.. insya’allah

      0

      0
      • boboh kerrrr says:

        klu sempat…kta xtau bla masa Allah nak cabut nyawa kta….sempat atau x nak taubat?

        0

        0
  10. what the? says:

    primadona muda.

    ps: primadona tak berlakon cerita macam Ana Lulu.

    0

    0
    • tiara says:

      tu la bezanya comel dan cantik.. kalau comel mcm ND sesuai la berlakon mcm ana lulu ke puteri ke… klau brlakon mcm ala2 FS tu mmg la tak sesuai.. FS pulak klau berlakon ana lulu atau puteri pun tak sesuai gak.. ND bukan tak berbakat tp rezeki dia lebih kepada karakter dia… FS pulak dah rezeki dia dikurniakan susuk wajah dan karakter yg lebih sesuai ala2 primadona gitu.. masing2 ada kelebihan dan rezeki masing2… :)

      0

      0
  11. NenekPenne says:

    kalau kahwin dgn bukan laki orang atau bini orang, memanglah happy … :P

    0

    0
  12. Kurus says:

    sekarang jugak aku larik kuar dari ofis nk beli…
    kalo fasha jerk..laku siut..tk sempat taukeh susun kt rak..

    0

    0
  13. nonek says:

    bukan ker Dewa Cintaku tu bersiaran petang ganti ahmad albob yang punya…???ermm

    0

    0
  14. chinta says:

    aku baru je beli time lunch ari ni huhu…

    0

    0
  15. diRa says:

    ermmm xseRik2 ke FS ni yg jejai byk kaLi permainkn die..cam taRik taLi dah kan..jaNtan xDe pndiRian! waHai FS cariLah LeLaki Lain yg rmai Lg Lbih baek..kLu dh mak jejai dh xsuke tu xDe makNe La diteruskan hubungan tu..mkn ati je nti….pemiNat FS xnk tgk FS meRana kemudian haRi…jgn cpt trpedaya dgn pujukan jaNtan mcm jejai tu, haNya guNe duit semata2.

    0

    0
  16. Puteri Fina says:

    ish…. ish…. ish…

    0

    0
  17. Cik Ati says:

    Fasha memang cantik walau tanpa mekap. Lakonan pun best. Dia sekarang dah pandai jaga nama dia. Tak de lagi cerita2 kontroversi. Nama dia dah cukup popular dan tak perlu kontroversi2 murahan utk naik. Harap2 dia kekal imej begitu. Kalau dia kahwin sekalipun dgn Jejai tu, biarlah. Dapat pahala sbb buat benda baik , apa salahnya. Semoga ND pun akan dpt jodoh yang lebih baik dari Jejai dan dia reda bahawa kententuan Allah itu (penceraian dulu) memang ada hikmah disebaliknya.

    0

    0