Written by AbangNara | May 18th, 2009

gambar terbaru farid kamil

[poll id=”19″]

78 responses to (GAMBAR)Farid Kamil Dengan Fesyen Rambut Terbaru

  1. ONCET says:

    perghhh….

    lenmacam nyerrr….ni dia wat untuk citer pe lak ni?

    0
    0
  2. yann says:

    X hensem pun………

    0
    0
  3. delimajelita says:

    Aik..cam salah tgk jer ni…adoiii….x ensemnye lahh….

    jelita: suka tgk pesen farid kamil dlm i’m not single …sempoiii jer.

    0
    0
  4. Anne says:

    xcomel langsong….
    selekeh…..

    0
    0
  5. ANDY CHESTER says:

    ……ke laut

    0
    0
  6. Lovelyvic says:

    Dulu Farid Kamil ni antara hero kegemaran aku.
    Walaupun bnyk parut jerawat, tp muka dia manis dan hensem. Cair aku tgk…. tapi…….
    Farid Kamil lately semenjak putus dengan Irma Hasmie dah mcm sakai je aku tgk. Masa jd pengarah… dgn fesyen rambut semak… lemas aku tgk…
    La ni buat rambut gini plak…
    alahai abang farid… kami mahu abang farid kamil yang dulu…
    tak suka la rupa abg yg baru ni…
    teruk sgt ke frust ngan Irma bang?
    bukan ke abg Farid yg tinggalkan Irma? Nape nyer teruk sgt… Kesian Lisa Surihani… dpt Farid versi semak tak hensem.

    0
    0
    • zatul says:

      since aku tau dia ni ada amik drugs aku terus x minat dia…

      0
      0
      • gosip je kot………

        0
        0
      • zatul says:

        nak kata gosip my frend pernah nampak dia ngan piere lalok luar club kat penang…masa tu ada festival filem…n ada gak yg kata dia mmg layan ice…x tahu la kan sbb x nampak ngan mata sndri…tp x yah terkejut la geng artis ni banyak benda yg diorg dah biasa buat…kita je yg x tahu.

        0
        0
        • iQ says:

          amboi2..sedap mulut je nk kate org.artis ni malaikat ke??sdp2 mulut nk kate org wat jht sume.kalo nmpk ngn mata sndri xpe la ni.ni la melayu, xleh tgk melayu naik.ade je la dengki busuk hati nk wat fitnah.padahal kwn die tu ntah sape2 nk wat cerita.suke suke hati nk kate ank org amik ice la ape la..sebelum ckp hal org pk dulu dri sndr..what goes around comes around,kate kt ank org nnt org kate kt ank awk plak.

          0
          0
        • iQ says:

          lg satu kwn awk tu nmpk die kat club, yg kwn tu g club wat pe??kalo club tu de ice x possible kwn tu pon amik ice..da terbuka pekung sndri.ntah2 awk tu pon g club amik ice.

          0
          0
        • kris says:

          klau ye pun betul,tak perlu sbnrnya crita pasal kburukan org. nnti tuhan buka ksalahan awak dpan smua org kat pdg msyar mau?sy sgat marah dgan org yg pkai tudung tp xtahu jaga prgai.lagi baik yg ada dreadlock tp hati bersih.

          0
          0
  7. LaRa says:

    mcm rambut reshmonu hik3..
    x sesuai la….

    0
    0
  8. bahulu hangit says:

    ganas tu…siap tindik telinga…tp aku rase die pkai yg tampal jer kot..beli kt uptown byk…

    0
    0
  9. max says:

    ya Allah, memang artis sekarang ni penghuni neraka la, nape la ditindik telinge, bukan ke haram bagi lelaki, sekarang ni yg jelas haram macam dah jadi biase je bagi artis sekarang ni, akhir zaman

    0
    0
  10. bobolia says:

    gilalah…makin lama artis malaysia makin menunjukkan kebodohan mereka yg sgt bodoh dan peminat yg x da otak je yg layan artis2 bodoh camni…….

    beutifulnara….apsal x da citer pasal RAIHAN…..Raihan lagi hebat pada CT pun x da kat sini huhuhu sedihnya…Raihan 2x buat persembahan kat royal albert london hall dgn dijemput x da ke citernya….

    0
    0
  11. x says:

    apakah ini?? Nasional Geografik?

    0
    0
  12. xyz says:

    hahhahaha hampeh….mcm bagus…

    0
    0
  13. Kak Su says:

    Dulu minat gak ngan dia ni. Tpi skrg minat giler kat Zul Huzaimy. Tak suke la lelaki / pompuan pakai stail rambut cam tu. Nampak cam kelapa…ops telebih sudah…sory…

    0
    0
  14. tyrabanks.. says:

    hish…lmbt plak gmbar ni nak keluar… x dpt tngok lgi ni..

    0
    0
  15. tyrabanks.. says:

    astaga.. buruk nye…(dah dpt nengok dah)2@#$@!???

    0
    0
  16. LaRa says:

    kening dia tue aku tgk cm cukur jer..
    ?????????
    halus semacm je pun…

    0
    0
  17. iu says:

    mcm penah kulihat cam tp siapa ya..eheheh cam negro version kulit putih

    0
    0
  18. wife giler2 says:

    Tak sesuailah bro…

    0
    0
  19. ikan mati says:

    siap dengan subang.. nampak macam fasha sandha dalam impak maksima pun ada huahuahua

    0
    0
  20. kipas sush mati says:

    kompem die xmandi pasni…huhuhuhu

    0
    0
  21. yann says:

    tukar nama jerk ar mamat ni leh pnggil dia pasha sendat

    0
    0
  22. boxer hugo bosss says:

    nie wat rmbut cmnie ni msti de sbb..nk kuar filem lg ke beb??hahahaa…
    nak kate akon bkn..nk kate sean paul pun bkn…nak kate eminem pun bukn jgk..lntok ler tp muke die nie soft ler cam lalok je xsesuai wat nigger style nie…pas nie suh die lakon dlm cite u got served ler….rmbut da cam org street dance..haha..

    0
    0
  23. (^^,) says:

    “ceh..patutla mop lantai aku ilang!” marah si syarizan kpd encik farid kamil

    0
    0
  24. (^_^) says:

    “yang abg amik mop lantai buat rambut ni kenapa? camne sy nk mop rumah ni?” kata fasha kepada farid kamil.

    0
    0
    • minnie comey says:

      “laa…abg cube carik mop yg kaler putih tu..tapi xjumpe..tu abg curik mop ayg…sorila yg..nnt abg blikan yg baru ye..kite cuci dgn daia..lupekan yg lain..”pujuk encik ahmad kpd puan lisa.

      0
      0
      • damia says:

        muahahahaha….
        lwk tul (^_^) ngan minnie comey ni..
        bleh msuk ‘anak wayang’ kowg ni..

        0
        0
  25. Ehem says:

    pergh..terhibur aku baca komen org2 yg x keje dalam ni
    nak2 lagi minnie vs (^ _ ^) punyer komen

    0
    0
  26. vampiregal89 says:

    hahaha..asl la die wt fesyen rmbut
    cnney.. xde fesyen laen da ke..
    dr dlu smpai skrg stail rmbut xde yg
    kne.. kn bgus klu ptong kemas cket..
    muke da hensem.. ehehe..
    PEACE!

    0
    0
  27. maly girl says:

    tak paham betul org2 lelaki islam nie…takkan tak tau lelaki yang betindik tu haram….buduh sombong betul!!!!! ingat lawa sangat le tu…

    0
    0
  28. cherish says:

    farid kamil tlgla ptong rmbut wt cm rmbut ms u blakon filem cinta fotokopi dulu…kemas & sweet sgt…

    0
    0
  29. tasyha says:

    ok per pepn ak ske ng imej bru dia n..superb…

    0
    0
  30. soda says:

    x encem lar

    0
    0
  31. Sial je ko Farid.. Haram lelaki pakai subang..
    ko tak blajar agama ke..
    Dunia dah nak kiamat agaknya..
    Masya Allah..

    0
    0
  32. fifi says:

    Aq minat ko farid,tpi sejak aq tgk ko pkai subang dh kurang r.. Kalau aq sorang x pe ko hilang peminat tpi aq tkut semue peminat x nk jdi fan ko.. sedarlah farid,ALLAH laknat lelaki pakai subang.. Nauzubillah min zalik…..

    0
    0
  33. ej says:

    huduh

    0
    0
  34. ryan says:

    mcm sial..mcm hensem ler tu..

    0
    0
  35. roldam says:

    macam taik!!!!

    0
    0
  36. shida_aun says:

    xpe aku x kisah aku suke giler rambut tebaru ni,coz aku mmg suke die slalu ubah imej ni,lain dr yg lain .hu hu,,,,hu

    0
    0
  37. dyba says:

    mmg lawa gler rmbut dye 2…tp bg aku,aku lbih ske lgi klu rmbut dye mcm dlu lagi lawa..huhu..

    0
    0
  38. NURSRIMAN says:

    comelnya die,sy amat meminati farid kamil

    0
    0
  39. sangkurianG says:

    weyyy…itu rambut cornrow laaa…bukan dreadlock..rambut tu bukan permanent pun…bole relai balik..

    0
    0
  40. Hitam Putih says:

    mmg x sesuai FK tukar fesyen rambut camtu..
    napa ekk.. mungkin sesajer je kot..
    apa2 pun kita cuma boleh komen.. sy lebih suka style
    yang lama.. ok apa.
    pas ni lepas le rambut tu ye… baru la nampak cute.

    0
    0
  41. secret designer besut says:

    semak awr bro..ak fan kau ar

    0
    0
  42. mnm says:

    Kalau ya pun dia salah, tak payahlah nk kutuk2 smpai mcm tu.. orang yg p mgutuk dia pun berdosa gak.. tak baik ckap mcm tu.. kalau ya pun nak tegur, diplomasilah skit.. k.. tq..

    0
    0
  43. afhatin says:

    farid kamil yg dulu lg hensem..
    skrg dgn ramb ut pjg x hensem la abg farid..
    tkr la imej biaq nmpak smart ckit..

    0
    0
  44. fairuz says:

    sape yg pandai2ckap farid ambik drug..sila tunggu di akhirat utk minta maaf..dia x penah sentuh benda2camtu.saya antara insan yg paling rapat dgn dia dari kecik hingga sekarang.dia cukup hormat pd org tua xkira sape pun.selama 29tahun saya kenal dia..dia tak penah kata kat org yg dia tak kenal dgn panggilan “taik”tapi ada org kat sini,kenal pun tak,sedap2mulut hina dia.syabas krn dah tempah tempat keneraka

    0
    0
    • cidA_pake says:

      eum aq skong ar dgn ko fairuz emang dyeorg xptut 2duh farid cam2….eum nop wat cmner manusia nh pnuh dgn hasrat dgki btol x fairuz

      0
      0
    • miera says:

      indeed…mengata orang memang dah jadi bahan santapan masyarakat kita yang pendek akal….farid bukan orang macam tuh lah…

      0
      0
  45. ain says:

    sweet..stylo

    0
    0
  46. cidA_pake says:

    laaa.yg korang dgki sgt dgn farid 2 apehal..ikowt dye lar nk tindik ke x….2 dose dye an…arap korang x menyibuk nk jaga hal2 farid or artis len%

    0
    0
  47. ani says:

    hensem ape farid kamil buat rambut camtu

    0
    0
  48. ani says:

    bru la nmpk stylo

    0
    0
  49. noryuhana says:

    hi!farid kamil.

    0
    0
  50. eda says:

    biarlah die…die pn yg tanggung dosa die tu..hahaha…

    0
    0
  51. lala says:

    npew rambut u mcm rel krete api….heheeheh….jgn mrh..

    0
    0
  52. aj says:

    l0rh…k0rang sesedap ja kut0k 0rang,,nak teguq p0n agak2 la…kal0 ye p0n benda semua t0 d0sa…kutuk p0n d0sa jugak…sebelum teguq 0rang…teng0k dirie sendiri dulu…bukan islam ajar kita untuk lebih beradap kan….

    0
    0
  53. cy_silky says:

    8 least he try a new hair style…not bad…

    0
    0
  54. ekyn says:

    nice hair do. . boley taw ta buat kat salon mane???

    0
    0
  55. Alegro says:

    You must take part in a contest for among the finest blogs on the web. I’ll recommend this website!

    0
    0