Written by AbangNara | March 24th, 2009

gambar rambut pendek faizal tahir

Terkejut jugak bila tengok Melodi di TV3 Ahad lepas. Gambar imej baru Faizal Tahir berambut pendek sangat-sangat nampak lain dengannya yang sudah sinonim dengan rambut panjang mengurai.

Nak kata tak sesuai taklah jugak. Mungkin betul kata Faizal Tahir yang dia mahukan kelainan dan tak mahukan peminat dia boring dengan wajahnya yang sama.

Bagi kami di BeautifulNara, kami tak kisah Faizal Tahir nak rambut pendek ke, rambut panjang ke, rambut botak ke, asalkan suara dia maintain best dan lagu yang dia nyanyikan meletup sampai ke syurga.

Bagaimana pula dengan anda? Rasa-rasa sesuai ke tak sesuai imej berambut pendek Faizal Tahir ini? Mungkin anda rasa dia lebih muda dengan imej baru ini? Atau tidak sesuai dengan usianya yang dah tua?

57 responses to (GAMBAR)Faizal Tahir Berimej Baru Dengan Rambut Pendek

  1. eton(bukannamasebenar) says:

    aku rs lg ok rmbut die pnjg dlu..
    rmbut pndek ni nmpk die gemok la…

    0
    0
  2. adrina says:

    tidak sesuailah rambuat die gitu..
    patut kc pendek lagi rambut tu….
    kan dah berumur..n beranak .kna ubah imej lebih mature

    0
    0
  3. lyeina says:

    Hmm..look diff.. quite ok lar..

    0
    0
  4. Mrs.M says:

    I like…very handsome…
    Compare b4,RIMAS jer aku tgok..

    0
    0
  5. flower says:

    aku rasa ske tgok dia rmbut panjang lg..hensome…

    0
    0
  6. Isis says:

    Handsome!!!! Saya suka..

    0
    0
  7. garfield_82 says:

    ABANG PEJAL…I LUV U ABANG PEJAL..MUAHHHH….hehehhe….

    0
    0
  8. ni says:

    mane mane pn blh la…..asalkan x susahkan org…

    0
    0
  9. azma says:

    rambut dulu lagi cute hehehe anyway u look handsome

    0
    0
  10. kepoi says:

    mcm xsesuai jek….

    0
    0
  11. minat faizal sgt says:

    xkisah la abg pejal nak gaye cne pun…yg pntig bakat yg ad,gua respek kat lu la bro…sore mantap n power giler!!pegi d lantok ngan org yg xabis2 nak ngutuk jer!biase la…kite xle nk puaskn ati sume org….moga succses

    0
    0
  12. chantek says:

    bg aku, die rambut pjg ke, rambut pendek ke…die ttp the best…suara power…muke pun hensem…pakej tu….hehehe

    0
    0
  13. ain says:

    rmbut yg terkini la lg ok!
    rmbut yg dulu2 nmpk mcm serabut jer
    skrg ni nmpk la kemas ckit……..

    0
    0
  14. angah says:

    okee. tetap maintain hensem.

    0
    0
  15. graduate says:

    haha..tgk ah btul2..gmbr kanan mcm pian cecupak je..haha!

    0
    0
  16. idah says:

    abg faizal encemlh bila brmbut pendek, tp me x kesah abg faizal brmbt pendek ke, pnjng ke me ttp skng abg faizal:-)

    0
    0
  17. yati says:

    hai..abg faizal!!!semakin hensem r rambut pendek!!!!huhuhu..

    0
    0
  18. yop says:

    lagi cantik rambut panjang nampak macho and smart

    0
    0
  19. pR!nCeEs$ [email protected] says:

    adik tak dapat tengok la gambar faizal dekat melodi plesaee… masukkan video dia dalam youtube bleh adik cari

    0
    0
  20. tuit says:

    kemas….. mkin nsem…

    0
    0
  21. purpletulips says:

    handsome wehhh..macam hero jepun pun ade :p

    0
    0
  22. […] kami dah letakkan gambar terkini Faizal Tahir dengan imej berambut pendeknya. Kali ini kami nak memuaskan lagi hati die hard fans Faizal Tahir dengan pose istimewa dari Faizal […]

    0
    0
  23. zaza says:

    suka tgk gaya rambut baru ni…almaklum anak dah 3 nak kena la tunjuk gaya kemas sikit…korg x de ke gmbr anak dia yg baru ni…faizal ni dlm sibuk2 dia pun sempat buat anak yek…tiap2 tahun 2. anyway tahniah…

    0
    0
  24. iffa says:

    salam wat sume chatters…apa2 pun rambut yg digayakan oleh BB kita tetap peminat no 1 dia.. pd saya klu dh minat penyanyi 2,tak kira apa jua fesyen yg digayakan..dia tetap melekat di hati..jgn sampai dia terlibat dgn gejala yg xchat…ckp lh…tetap minat faizal tahir!! bencinta…best sangat..tahniah faizal!!

    0
    0
  25. naima mora says:

    omg….. so cute

    0
    0
  26. farah farina says:

    smart glerr faizal..aQ ske la…;

    0
    0
  27. fAeiZ M_Z says:

    aRh,
    pe owg nok kte,kte lah…ak tgok faizal rmbot pndk lagi eNsem,lgi kMAs drPd rmbot pNjng…sRabut jer… =D

    0
    0
  28. wanie8991 says:

    hai faizal,rmbut u yg skunk memg ok lorh………..nampk comey jer..ok r 2..cmart jer wat rmbut pendek camtu…hencem gak…..biar maintain jer wat rmbut camtu.

    0
    0
  29. izzuddin says:

    abang faizal hesem la nama ayah saya pun faizal

    0
    0
  30. nyza says:

    faizal tahir tetap cool x ksah rmbut dye pnjg ke pendek…………kau tetap di hati

    0
    0
  31. aina says:

    love faizal tahir my superman ever n ever….muahhh

    0
    0
  32. pinas says:

    saya mengucapkan selamt menyambut hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin

    0
    0
    • syada says:

      harus bagaimana lagi dan terus begini dengarkan aku lihat ke mata ku cukup sudah kau menghukum….lupe lirik dowloud la lagu ni…. hanyut lagu best..

      0
      0
  33. biggest fan of faizal tahir says:

    nsem la abg pezal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! luv u ab pezal!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  34. huril ain says:

    camne pn rambut abg faizal,i tetap pminat no 1 u…4ever!!!!!!

    0
    0
  35. sarah says:

    masa faizal tahir rambut pendek memang hansem gilerrrrr!

    0
    0
  36. syada_aleeya says:

    comel la…faizal la peminat aku mase dulu sampai skarang…

    0
    0
  37. rina says:

    muka x hensem sngt………………… tpi suara best sngt aq pun ska gk diee

    0
    0
  38. lailatul says:

    lagu-lagu smua best…….dan suara best aq

    0
    0
  39. rulles says:

    erghhh!!!

    0
    0
  40. Seeing that i have been exploring temporarly for a pleasant study with reference to this one topic . Researching in Yahoo I lastly came across this web site. Reading these details I am relieved to convey that I get a good uncanny feeling I came across precisely what I needed. I most certainly will make sure to remember this web-site and check it out consistently.

    0
    0
  41. Elane Dazzi says:

    Well, this was kind of boring but whatever.

    0
    0