Written by AbangNara | February 3rd, 2011

erra fazira

Dari dulu lagi asyik tertanya-tanya, kenapa ramai sangat orang suka dengan Erra Fazira nie? Selalu artis Malaysia kalau dah kahwin populariti confirm jatuh merudum, tapi Erra rileks je maintain popular. Mungkin sebab Erra memang betul-betul berbakat. Apa pandangan korang?

Yang penting Erra memang super duper gorgeous masa memakai baju designer Hatta Dolmat. Lagi gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

milk a deal

MilkADeal memang selalu bagi deal yang terbaik. Yang terbaru, bayar RM10 untuk dapatkan voucher RM30 di AcmaMall.com. Kalau korang seorang wanita, memang ini adalah offer yang tersangat best sebab AcmaMall ada jual barangan-barangan make up macam Gucci, Anna Sui, dan banyak lagilah. Gunakan voucher dari MilkADeal untuk dapatkan diskaun sempena CNY. Abang Nara nak belikan perfume Gucci kat bawah untuk si dia yang tercinta:-

milk a deal

Voucher diskaun yang dibeli dari MilkAdeal boleh digunakan dari 20 Februari sampai 19 May. So kalau korang beli voucher tue dulu pun lagi bagus sebab tak perlu tergesa-gesa nak gunakan voucher. Tunggu apa lagi? Beli sekarang jugak di MilkADeal.

erra fazira

erra fazira

erra fazira

erra fazira

erra fazira

erra fazira

erra fazira

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

220 responses to (GAMBAR)Erra Fazira Yang Cun Melecun Dengan Baju Designer Hatta Dolmat

  1. Paan Jr says:

    pemes tol mamat hatta ni skang huhu

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
    • Eri Fazirra says:

      Menawan…ada class !

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 4
      • CSI Kuala Lumpur says:

        AKU HERAN BETUL ..KENAPA DESIGNER2 DI MALAYSIA SUKA BUAT DRESS ALA2 BEROPOL-ROPOL MACAM GINI?

        DAH MACAM TIRAI ORANG KAWIN DAAAAA!

        SORRY, NOT MY TASTE! :(

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 60 Thumb down 13
        • big haha says:

          tula pasal.. mesti berambu ramba,labuci2,kain berlapis2 untuk nmpk cntik ke???nsb bek erra yg pki,kalo org biase mcm kampung desa je..eh,tp ak takde master in fesyen la

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 9
        • robert kong says:

          kentot busuk gak

          Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 9
        • http://kukukata.blogspot.com/2010/12/sekarang-aku-nak-isap-ko-punya-pulak.html says:

          pesen namanya ha3….

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          dlm dunia ni mana ada orang kentot wangi !! ada ke? cuba terang kn kt minah jambu ni…terima khaseh thank Q

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
        • haha says:

          haha …minah jgn tak tau ada org kat dunia kentut dan taik tak berbau..hahaha….aku lah tu!

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 4
        • Mak Aji Modern says:

          Hatta Dolmat memang bagus..kemas jahitannye, terletak cutting nye dan teliti susun ombak2 labucinye. Tapi…

          Hatta perlu mencari identiti sendiri dan buang mentaliti yg terlalu ‘kemelayuaan’ didalam setiap ciptaannye dan designnye supaya dapat bersaing dengan pereka2 bertaraf antarabangsa macam Bernard Chandran, Zang Toi, Tom Abang Saufi, Olsen Liew, Clavin Thoo…untuk keperingkat lebih tinggi. Kalau boleh buatlah sesuatu pembaharuan. Design diatas sudah pernah lihatlah. Yang lain sket adalah Erra Fazzira sebagai model.

          Hatta orangnya berbakat..Semoga berjaya…insyallah untuk pereka muda ini ! Amin

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 6
        • jeng2 says:

          aku xminat..mybe bkn taste aku kot..psl tgn beropol,bwh baju beropol n kain pun gitu..xnmpk lawa.serabut

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 3
        • orang biasa. says:

          Kenapa mesti buang identiti melayu, baru dapt bersaing diperingkat antarabangsa, Satu pendapat yanag sangat tidak logik. Likat saja ya fesyen bollywood, masih mengekalkan identiti bangsanya tapi gah diperingkat antarabangsa.

          beropol2. labuci dan kemelayuan adalah identiti dan trademark dia. Bukan mudah menjadi seorang desingner, tapi mudah menjadi pengkritik. Komen sana sini…..nak dpat idea nak siapkan satu baju, bukan satu kerja mudah…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 50 Thumb down 2
        • Mak Andam Melampau says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 22
        • Don says:

          rekaan melayu x boleh diiktiraf as identiti? rekaan barat/oriental br bleh kate international? klu bropol2 byk kain kate tlebih kain,klu tjuk sana sini kata kebaratan pulak???

          @____@

          Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
        • Budak Nakal says:

          baju macam baju alien…berkepak sana..berkepak sini. Dah macam belalang pulak aku tengok si Erra..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 3
        • apa sajelah says:

          Macam baju Indon jew…

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
        • sally says:

          u hv no taste

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    • apo? says:

      ini bukan cerita lama ke?

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • xreti berpesen says:

      hm,bkn ke dulu rizalman merajuk skjp dr industri esen sbb si hata dolmat niciplak rekaan die.
      n if korg prasan la,rekaan hatta dolmat ni mst ad bygn rizalman..kalo tgk je bju xtau sape pereka nya,mst ak ingt rizalman,tp sbnr nye hatta dolmat.
      tol x?’
      pape pn ske rizalman!
      haha;D

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
      • lala says:

        eh rizalman ada buat pesen ropol2 mak ngah mcm ni gak ke? aku rasa design rizalman lagi western la.. lagi satu, nak buat design melayu, buatla. tak kisah. tp jgnla sampai nampak mcm badut pulak dah. itu design badut namanya, bukan design melayu

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • erna teteye to minah joko says:

      wanita akhir zaman.. membiarkan dirinya diperaga dan dilihat orang. yang melihat pula memuji2 dan mngaguminya tanpa rase berdosa…aduyaii

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
    • huahuahua says:

      hurmm tu la…sket pun x rugi kalah malaysia project runaway dlu..makin bertambah2 rezeki lagi adele……..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  2. Rezab says:

    chunnn!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 7
    • saya sayang mama says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 27
      • meow says:

        sy setuju kecantikan seorg wanita hnya boleh diperagakan kpd yg halal dan yg muhrim nya shj .

        Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 11
        • KUDA says:

          Ya mama n meow…klu u bdua ada FB jan upload pic anda. Upload pic kuda atau kucing. Tak pasal2 anda dpt dosa kering memperagakan kecantikan anda sbb yang tengok tu 99% bkn murhim. cadangkan jg kat abang nara, pas ni jgn ada pic artis wanita dlm beautifulnara. letak semua pic artis llaki. pic apek cina pun kami tak kisah,..

          Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
        • saya sayang mama says:

          saya ada fb… rugi x guna kemudahan untuk berdakwah.. minta maaf sape yang x setuju.. tapi pada saya, kecantikan hanyalah untuk Allah.. Dia yang menciptakan, dan dia yang akan mengambil balik.. x perlu tunjuk2.. pinjaman sementara… bukan mcm bagus, tapi itu hakikat..

          bt the way, saya x kutuk erra, erra memang cantik.. cuma komen saya di atas tu adalah lebih cantik baju tu kalau yang bukan islam peragakan… salah satu tarikan agar bangsa bukan islam berminat mengenal islam.

          p/s : doakan semoga rakyat di mesir selamat di sana akibat masalah megara tersebut.

          bagi yang x suka komen saya nie, saya minta maaf..
          assalamualaikum.

          Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 12
    • non says:

      aah.cunnya hatta ni.hoho

      Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 5
  3. ratu says:

    canteknyer kak erra….
    cuke sgt!!…^_^

    Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 6
  4. saja says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 22
    • aparaa says:

      ketat??? klu pkai dress gni pun laki mrh…bek awl2 laki dia kawen ngan ustazah. 4 me,.dress ni modest untk standard artis.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 19
      • tina says:

        modest???in terms of islam masih lagi haram dan berdosa..modest kut celah mana tu?

        Hot debate. What do you think? Thumb up 25 Thumb down 27
        • januari says:

          susah klu nk campur kn artis ngn islam.. cam tak kena. komen baju je la.. nk komen pasal agama, masing2 da fhm sendri

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 46 Thumb down 7
        • Kambing Hitam says:

          to januari,sori coz mencelah..
          agama tu la yg mndidik kt dalm khdpn,kalo kt ketepikan agama apa kt nk jd??
          Cuba tgk bollywood,diaorg mesti da terapkan Agama Hindu dlm setiap Filem diaorg…
          kalo sesama Islam xtgor,x’n nk tgg kafir plak yg nk tgor kt Org Islam ni…bkn suma org fhm bab Agama,,
          C’mon la,antara cr kafir nk jthkan Islam adalah melalui pakaian,,,jgn la jd org yg open sgt…
          Pk sket k??
          Dalam Islam sndr MEWAJIBKAN penganutnya menutup aurat…
          so xslh rasanya menegur bnda yg bek…

          Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 5
        • aparaaa says:

          hello cik tina…..i said “modest for artis” ok…not modest for islam.
          baca biar betul n komen biar bfikir. n klu compare ngan pakaian artis lain yg dedah sana sini,..dress ni da kira stndard ok.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 46 Thumb down 6
      • kisah says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 23
        • Tengku Zawyah says:

          cara utk ingat mengingati tu kene lah ikut adab dan sopan org melayu…
          jgn mudah melenting,cermin diri kite dulu yg penting…
          takot2 per yg kita ckp akan terpantul kat diri sendiri…. life is alwiz fair and square………………………………………………………….
          TZ tahu saper lah diri TZ ni, tp TZ nak anak2 mude zaman skg ni beradap sopan dan tahu menghormati org tua…
          Tp TZ tak tua lg tau….hehehe ;)

          Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          dh dh cukop ! asek nk begadoh je kauorang ni lah! benci tau minah jambu! kite kn komen pasal baju erra ni.. bukan nk berceramah ugama kt sini!! zawyah mari ikot minah jambu komen rabak2 kt sini….jangan layan lah orang2 macm gini buat habis beras je !!!

          Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 4
        • ceh says:

          kalau nak cakap psl agama kat sini,takpayah tengok.dosa mata jugak tuu.apadaa!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 2
        • aparaaa says:

          betul betul betul betul….
          heran tul lah. ramai sngt orang2 alim kat cni tpi layan gosip artis. asyik2 alasan untuk saling mengingatkan. klu btul2 nak ingatkan artis tu,..hah!.. p FB or twitter artis tu. berilah segala nasihat anda. tpi dgn bahasa yg bersopan please. sbb ramai ‘guru agama’ kat cni yg suka guna bahasa kesat. memalukan..

          Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      laki dia tk cakap ape2 dn tk tnye pasal baju kau sebok tnye pasal laki dia pesal? orang komen pasal erra nye baju cantek …kau pulak komen pasal laki dia marah tk marah !!! ha nanti meleret lah orang komen pasal laki dia pulak …marah tk marah dia pakai baju cm ni ! stupid !!!!!!! kalau laki dia marah kauorang tkan nampk erra pakai baju ni di ruangan komen ni bahlol!!!!!

      Hot debate. What do you think? Thumb up 16 Thumb down 20
      • MY.OwNz says:

        sopan skit pls……small matter only…..

        btw….jgn la suke2 pangil org lain stupid….

        tah ap2 la….

        Lolx

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 3
        • Hmmmm says:

          betul la. tak suka bila mak cik2 kat sini gaduh2 this page is supposed to be fun.

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
        • yanie hakim says:

          nk tnya apa blog ni ttg minah jambu 24jam mengadap computer ke? ermm komen ngarut2 sj pls la ikut tajuk jgn syok sndr ok

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jeng2 says:

          tau xpe..pelik lah dgn org yg tiba2 nak maki org sesuka ati..kat sini pun dah mcmni..ntah apelagi kat luar.

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          ops! sori ye MY.OwNz minah jambu tersasol tadi jangan marah ye…..minah jambu tk akan komen macm gitu lagi ok….assalamualaikum …..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
      • kisah says:

        bukan minah jambu ni tapi minaj sengal xde keja mngadap pc 24jam

        muhahaha

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
      • saya sayang mama says:

        yang kau tu komen pasal baju la sangat?

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
        • mak enon says:

          udah udah le tu….haiiii bebudak nihhh…xdak keja btoi!!!

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
        • yanie hakim says:

          ermm, erra mang cantek, cantek asli org kata. tp hope pas ni erra bley sesuaikan bj gan usia dia dan kekal kn kecantek kn tu utk org yg tercinta

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  5. lalalala says:

    sy lebih suka erra sbg penyanyi drpd pelakon..walaupun suara dia tak hebat cam ct or ziana, tapi lagu2 yang die nyanyi menyentuh perasaan..ewah2 cam lagu pasrah, yang terindah hanyalah sementara, berteman sepi, ingin tahu….dia nyanyi dari hati..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 5
  6. pinkrose says:

    jelita…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 3
  7. sweet mummy,,,,,
    suka erra fazira

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 3
  8. BOB says:

    dia serius dlm tiap2 kerja yg dia lakukan…
    commitment pada lakonan dia, nyanyian dia (walaupun voice x sehebat ct, tp dia ada usaha hayati nyanyian dia)..
    itu pendapat aku…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 2
  9. nana says:

    wajar lah dia cantik..baper ribu pulak maintenance dia tiap bulan utk kekal jelita kurus sentiasa.. :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 1
  10. ROSMUNA IBRAHIM says:

    memang minat …cantik

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 3
  11. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 19
    • Tengku Zawyah says:

      hye minah…
      TZ nak sponsor ko baju utk bday anak TZ nnti tau. baju lut sinar. wajib pakai tau minah. t mesti menyerlah kejambuan minah nnti. hehe :)

      Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 4
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        kau ni macm2 lah zawyah! kau kalau nk sponsor minah jambu pn sponsor lah baju yg jarang2 dari atas sampai ke bawah baru lah terserlah keayuan dn kejambuan minah jambu…..pe2 je kau ni.. ha ha …

        Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 11
        • Tengku Zawyah says:

          sweet lah u ni…
          i makin lame makin suke ngan u lah…
          bole jd BFF i tak??!!!
          ahaks…. ;)

          Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 7
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          Boleh boleh boleh…minah jambu pn suka jadi BFF kau….pasal kau ni open minded bagos…..tk macm orang yg komen2 kt atas otak diorang ni tk tau la diaorang tarok kt mana ….otak diorang ni jenis otak udang tau….asek nk pikir yg bukan2 je kn

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 6
    • Amier says:

      Tak payah baju ni, baju kelawar sudahlah.

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  12. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 13
  13. apa2jer says:

    suka nye colour hijau nie……

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  14. bb says:

    sebabnya, Erra ni mmg cantik, jelita, anggun,tinggi, berbakat, merendah diri, tak perasan lawa x mcm sesetengah artis lain.Dia ni, dgn org tua pun peramah.Kami yg pmpuan ni pun boleh terpegun melihat kelebihan, keanggunan erra ni.apa lagi lelaki!

    Tapi bb rasa Erra lg cantik klu pakai tudung mcm kat cerita pasrah tu.lebih terserlah keanggunannya.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 3
    • Tengku Zawyah says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 18
      • bb says:

        i’m muslim, plak dh jd ibu mmg la wajib pakai tudung.npe, u tak pakai ke?hehe.sorry tengku(ye ker tengku?), sy tk bminat dunia glamour.;-p

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 1
        • Tengku Zawyah says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 24
        • Aku says:

          Kekekee..trgelak sesorang aku baca komen pakai tudung ikut tema nie.. Sbb nya aku prnh trbaca pasal fatwa beruk.. maaf la mcm kasar sket..tp bukan aku ckp..ada satu blog tu inform.. baca kat keretamayat.blogspot.com

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
        • meow says:

          tak payah nk mencapub sgt la

          Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 7
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 20
        • ntah apa2 says:

          ooo.. pakai tdung klu hati da ikhlas… ustaz mna ajar korang? meh cni.. ajaran sesat mna korang ikut nih? klu nk ikut hati bersih, aku rsa la, 1/10000000 kot bilangan pompuan pkai tdung… dada pon kna tutup okeyh.. bukan rambut jer.. klu tutup rmbut tp nmpk jelas bnda dok tertonjol kat depan nk buat hape???

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
        • ntah apa2 says:

          ada ke aku sebut psal purdah ke, niqab ke? x der kn? aku sruh tutup pkai tudung lpas dada jek.. ssah sgt ker??? susah ker????????????

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
        • bb says:

          hmm..whatever.that’s ur choice.=)

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
        • yul.kimn says:

          xminat dunia glamor…minat bce gosip dunia glamor yerkk…hmmmmmm…….

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 12
        • bb says:

          bace tk smestinya kite ikut cara hdup glamour.think rational.at least kite tutp aurat, n 4 the future kite step by step berubah kpd khidupan ad din yg abadi.bb pn bkn baik sgt, but jgn 100% kite mletakkn diri kite d tmpat yg slah.pls dnt get me wrong, tu cuma pndpat sy..

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          poh…poh…poh..dah!!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 6
  15. zettyhumaira says:

    org kalu dah cantik.. pkai ape pun cantik. peraga baju tido mesti cair meleleh punya. untung laki dpt bini secantik erra..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 3
  16. marsyamia says:

    erra ni mmg cun…
    btuah bdan….
    :-)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 5
  17. peri jeruk says:

    kenape era napk cm bsa je cm gegasi hahaha

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 14
      • peri jeruk says:

        otak cm berok?wow..otak ko ke??beruk mmg ske makan jambu..ni jambu blakang umah aku ko rupenye pcuri..dah mmg ye die gegasi dr hatta domat tu…kalu ko napk die kecik alamatnye mmg sah otak ko beruk..upss…xmara la minah…skeati ko la nak wat ape pun janji ko bhg…cume mesti cikgu ko sedih sbb jenuh ajo ko yg benak ni kate rupe otak cm berok….auw….ngadap la komputer tu 24 …eh xde tinggal sejam due ke untuk mandi,berak makan n SOLAT?????……..NAK BLS AG PEDAS BLS LA SBB KO AKAN DAPT BNYK RATING unlike…>_<

        Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
  18. skdr berkongsi.. says:

    aku suka erra…coz dia gemble n simple ……:)…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 4
  19. suka ati aku. says:

    aku suka erra selain dia cantik dia jarang pakai baju2 seksi wpn seblm dia kahwin lg..dia pandai jaga maruah diri dia..tak mcm sesetengah artis yg galak dok tunjuk ketiak,paha..dahlah muka tak berapa nak lawapn..cthnya nurul wahab si itam legam tu..geli aku tgk..dah nak jd negro je sekarang..pakai asyik tak cukup kain jer..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 5
  20. yat says:

    some people are born to be a star like erra
    some people are born to be minah pot pet macam…u know who

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 3
    • Tengku Zawyah says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 15
  21. merpati putih says:

    cantik kaler baju tu..sesuai ngan erra..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  22. Cili_Kering says:

    cantek….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  23. snowy says:

    apa dayaku ada rupa yg cantik jika akhirnya dimamah tanah dimkn dek cacing
    apa hebatnyer ada keta sport jika yg membw ku nanti van jenazah….
    apa sronoknya ada anak genius jika tiada yg mendoakanku..
    apa bestnyer ada harta bnyak tp akhirnya mnjd warisan saudaraku..
    apa guna pakaian cantik tp akhirnya kain kapan pakaian kekal ku…
    Ya Allah, hamba ini lemah tanpamu

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 1
  24. mia says:

    hahahahahahahah…tergelak bace komen2 kat atas ni…nway, erra bruntung dikurniakan wajah dan body yg cantik……

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  25. Breakeven says:

    thanks to Aku..saya suka blog tu..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  26. Zul's Stuff says:

    mg cun arr era fazira ni…klau wt isteri pun ok..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4
  27. lolyat gang says:

    bile masa ntah si era ni berbakat
    manade bakat
    nyanyi suam2 kuku
    berlakon pun takat harap crite jiwang nangis2 je la

    btw hatta dolmat ni anak or cucu hamzah dolmat ke ?

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 5
  28. Tengku Zawyah says:

    u noe wut!!!
    bile TZ type name TZ kat google image, terkejut berok TZ !!
    asal banyak sgt gambar si Manohara Odelia Pinot kat ctuuu.
    arrrrrh, x syok la klau camtu.!!!!!
    ni mesti ade nak lak’nat pics i ni. mentang2 i dah berusia ckit. :(
    MINAH JAMBU, i need u. ahaks

    Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 9
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      ape lagi ni ha……zawyah ? diorang letak gambar manohara ? ni mesti muka zawyah macm manohara ni kan? dh dh sabor jo jangan cepat melenting! nanti minah jambu siasat dulu sape yg buat keje ni ok dh dh jangan nangis….

      Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 9
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        zawyah mana kau? tadi kau seru nama minah jambu…..bila minah jambu dh datang kau pulak yg hilang……kau g jumpe mateair ke?

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 8
        • Tengku Zawyah says:

          Minah!! :( sedeh ni tau. huhu.
          asal la letak muke manohara tuu.
          U jew yg paham ati TZ tau.
          Minah2, TZ xde mateair laa. Tz bru jew kehilangan suami tau. ahaks :(
          btw, jom lepak BB. i fetch u ek. kite SISHA!!! ahaks

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 7
        • MisstauruS...MisspocO says:

          nak gak search…camna nk bukak… tolong ajar aku sket…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
        • big haha says:

          macam kampong korang ni

          Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 3
        • MisstauruS...MisspocO says:

          kalau kampong camna bang…?

          kira mundur la ek…

          org bandar pun ramai asal dr kampong bang…

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          ye ke? cian nya kau…jom kite g cari mateair pas tu kite seret dia g sisha amacam jadi? pas tu kite g clubing sampai pagi ok jadi? kau jangan pikir pasal laki kau yg dh hilang tu…mari ikot minah jambu cari mateair ok zawyah..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 6
        • lolyat gang says:

          aku setuju dgn Big Haha

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
        • Tengku Zawyah says:

          ok2. biar TZ ajar ek.
          alalala, mkin ramai sekutu TZ. ahaks :)
          pgi kat search engine, type http://www.google.com.
          then, g kat google image. kat situ, type name i tau. ejaan:
          (TENGKU ZAWYAH). u bole tgok gambar2 i kat ctu ek. hurh, si manohara pulak yg terlebih kat ctu. x sesuaiiiiiii. :(

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 6
  29. awek fesbuk says:

    alaaaa nih cilok pesen saloma la nih…..x ORI…!

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    • farapink says:

      btol2.. kembanh sunggoh.. tp tang beads die nmpak cun,, teratur je..

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • topi says:

        ohhh… pesen saloma eh… patutla nampak familiar. tp jgn tak tau, pesen tu bukan pesen melayu, tu pun cilok kat hollywood (ni ditujukan pd yg kata ropol2 ni pesen melayu). tu pun pesen hollywood zaman 1920an lah.

        eh skarang ni ramai sgtla pulak designer tempatan buat ropol tangan ni. besar2 kedabak pulak tu. fesyen muslimah pun sama. tak caya bukakla fesbuk, dh mcm funfair la pulok. srabut

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  30. hepigirl_lin says:

    ishhhhhhh korang nie…leh tak komen tu sekadar komen jer..perlu ke tiap kali komen mesti nak gado-gado…no gado-gado lar…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  31. Amier says:

    Wanita berumur melebihi 30 thn bila berat badan dah mula nak naik, pulak tu physical activity berkurangan, perut mula nak buncit(doreh).Baju rekaan sebegini baik bagi perut buncit, jerut kuat pada perut.Boleh cover sikit, dada plak nampak makin menonjol,bentuk badan kelihatan lebih mengiurkan.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      kau ni nampak kt dada je ke? boleh tahan kau punye mata eh eh eh dashat dashat…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
      • MisstauruS...MisspocO says:

        hahahaha… pas bukak baju, buncit dia turun balik ke bawah…

        x bleh bygkan…kekekeke…

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
      • Amier says:

        Kalau itu gambar ada belakang pusing boleh nampak lain bahagian plak tertonjol.

        Serupa itu lagu..

        Kasi depan
        dia mau belakang pusing
        Keci-keci lembu jaga
        Sikit besar masuk askar

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  32. far says:

    pelik doh gambar second last. cam erra tu gergasi

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      camera tu close up lah….bab tu nampak muka erra tu mcm besar……lagi pn erra tinggi jantan yg kt sebelah erra tu jantan pendek mesti gambar tu nampak macm tu….bodoh betol !

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 5
    • Amier says:

      Gambar yang second last tu sebenarnya Shrek dari makhluk hijau ogre dah bertukar jadi manusia manakala Princess Fiona belum lagi bertukar jadi manusia.

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  33. TZ and minah gila says:

    TZ ngan minah macam xdak maruah sorry.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 3
  34. fashiontorture says:

    terlalu beropol2 berkecelaru mata tengok.. *terlebeh* kat perut/pinngang tu nak sembunyikan lemak ye? wow.. ni karar baru -poop karar ke? minta maaf. But please try again ye.

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  35. Piston Pecah says:

    terbaik jugak kan rekaan baju hatta dolmat nie

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 6
  36. Reena says:

    Erra ni cantik, selamba dan pandai bergaya..muka dia ni wat gaya apa pun suma masuk..jarang tengok dia selebet.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
  37. TENGKU PONDAN JAMBU says:

    AKU RASE TENGKU ZAWYAH NGN MINAH JAMBU BATU NI ORG SAMA…SESEDAP MENGATE ORG….NE SEME KEJE PONDAN JE YANG RAJIN WAT GINI!!…
    P
    O
    N
    D
    A
    N

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 3
    • dah naik meluat says:

      kat sini ramai yg perasan dia fofular .Dulu miss suka masak .. dah skrang ni ntah apa 2 lagi .Semua nya nak tarik perhatian .Tak tahu meluat org nak baca .. laen kali bukak blog sendiri le ..

      Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
      • melor says:

        eh best ape baca komen minah jambu…aku enjoy je
        tak suka jgn baca…..minah jambu best!

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 8
        • pic says:

          masalahnye die ni suke kate org..
          mcm die bagus sngat cik melor
          sory yer c.melor

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
        • Tengku Zawyah says:

          ewah2 uol. mulut macam ape lah. uol x kenal tengku zawyah mmg haram punya. hanya org2 miskin macam uol jew yg x kenal i ok.
          SALAM UNUR DIRI. bye2 suma. :)
          ps: klau otak kampung nak main deskop mmg camtu. susah tgok org elit mcm i ni nak komen. hahahahhahahahahahhahahahahahhaha

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 6
        • Puteri Bunian the series says:

          Wait Guys…
          chill up k….
          dun put ur emotion too harsh into this comment space..
          for me, im juz enjoy while go through this comment space, there have a lot of fun here..
          Yaa, maybe they juz want to fulfill their leisure time with gving some variation of comment,bt yet its fun wut….
          s0, chill k………………………………………………………………………
          :) ;)

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      lu tu yg pondan!! pondan je yg suke komen gini macam !dasar pondan gila…!!!

      Hot debate. What do you think? Thumb up 1 Thumb down 9
      • melor says:

        …ala minah abaikan je komen dorang tu …dorang jeles kat minah…sebab minah memang fofular….hihi

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4
      • TENGKU PONDAN JAMBU says:

        aii mara napak…jnganla mara kang tekelua aura jantan u auww..u kan hebat sgt ske mengutuk 24jam…dahla taste uncle seeker..ueww…

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • TENGKU PONDAN JAMBU says:

      eh sape yg dislike ni ni??pondan ke auww

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
      • Tengku Zawyah says:

        hahahaha.
        hanya pondan yg akan dengki ngn pondan. hahahahhahaha
        btw, TZ mmg pondan pon. 3 anak i yg dulu sume i kutip dr umah kebajikan.
        DK, maapkan mama. :(
        anak2 i, ibu mmg pondan. hahahahhahahahahahahahhahahahahahahah

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          eh zawyah pesal kau ni??? terjerit2 pesal? kalau kau tu pondan diam2 je lah jangan kasitau orang! kau ni pon…..tk tau nk simpan rahsia lah!!! tersentak minah jambu sekejap tau!!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
        • TENGKU PONDAN JAMBU says:

          wow..pengakuan berani mati…antara pondan yang berani bersuara di malaysia…tp xbole tabik la…pondan taraf lebih rendah dr paria….jadilah lelaki sejati cm uncle seekers pujaan minah jambu batu

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          oi…pondan jambu! lu pn pondan jugak kn? jadi ok la tu sama2 pondan ha ha ha……kalau lu pakai baju macm erra dh tentu terserlah kepondanan lu pasti jambu punye…..minah jambu pn leh tompang hapi…….jom g sisha kite jumpa TZ kt sana jadi?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
        • TENGKU PONDAN JAMBU says:

          xpela…i xjoin pondan2 cenggini..lagipun i geli la sisha bekongsi taik gg ngn org lain hahaha

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  38. valentino says:

    belum ada lagi fashion designer melayu yg berjiwa clean yet sophisticated dan elegant. semua cam makngah punya fantasy!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  39. akuhatta says:

    tang lengan tu cntik..cm english style..tang dada..ade blink2 cm bju pengantin pulak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
    • sape says:

      english style ke. org putih pun gelak tgk ropol2 besar gitu. mcm bozo the clown

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  40. NAK says:

    erra memang terbaek…erra & nasha, model2 yg ader class tersendiri

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  41. Nibong Tebol says:

    only one thing nk tanya.. ”Cun ker….??” that’s all :P

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 5
    • MisstauruS...MisspocO says:

      mmg cun, cuma cun tuk suami jer…lg bagus…

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      nasha & erra minah jambu sememang nye cun habis…jangan tk caya kite ada class ok..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 7
  42. MisstauruS...MisspocO says:

    kpd kak erra…

    hope x pakai bju ketat metat lg pasni… kak erra kan dah ada suami, bentuk tubuh bdn tu khas buat tatapan suami akak jer…

    maafkan adik, teguran ikhlas di pagi jumaat yg mulia…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 16
  43. lalala says:

    knape klu org nk tgr ke arah kbaikn msing2 mlatah…
    n knape org yg menegakkn bnng yg bsh rmi yg skong???
    kite sbgi org islm kne tau ar yg mne elok n x…
    renung2kn n slmt b’amal…hihi…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  44. BumbleBee says:

    cantek tp nmpak ‘busy’ laa dress ni… takper, improvekan lg yer hatta..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  45. zul asmara says:

    cantik tp tk suka warna baju tu~~

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  46. haha says:

    tak cantik langsung rekaan dan warna..mcm kain langsir

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  47. perghh..memang hot mamas la die ni..malatop!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  48. hodoh says:

    uhuuu….grand prix for kategori feshen kelambu berabuk !

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  49. miszLyssa says:

    ******** WEIRD DRESS***************

    -CM DPT INPIRASI DR BJU TAWEN C WIFIEY C KMBR JERRRR…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  50. miszLyssa says:

    SLH EJE DAAA……INSPIRASI LAAAAAAAAAAAAAAAAA

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  51. papa porno says:

    mcm stail2 yg dato’ siti suka..v serba serbih!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  52. aenaziz says:

    gaduh je korg nie…asikkkk

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  53. OA says:

    .. apa da gambar cantik buat senget terus jadi tak cantek ..
    .. ada satu tu ..tangan era ter crop … syg gambar cantek jadi tak cantek ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  54. Baju die mmg meletopp la….Bape riban la sepasang yerh?? hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  55. erna teteye to minah joko says:

    wanita akhir zaman.. membiarkan dirinya diperaga dan dilihat orang. yang melihat pula memuji2 dan mngaguminya tanpa rase berdosa…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  56. hajimaru says:

    kalau dh muka cntik pakai baju kain guni pn cntik..haishhh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  57. shark says:

    memang cantik mcm itik mcm baju sailormun pn ada hehehe jgn marah

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  58. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    kalau ct yg pakai baju ni pn akan kene kutok jugak macm erra… yg tak kutok hanye minah jambu je….sebab nye minah jambu tk suka lah kutok2 ni dosa tau ! jangan tk caya….i lov u erra..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
    • MisstauruS...MisspocO says:

      alaa akak…elek aarr… mmg la kutuk mengutuk org tu berdosa akak…

      tp akak kene ingat gak, kalau dh jd isteri org tu still tayang2 body kat org ramai, x berdosa ker akak… jgn kate isteri org, anak dara pun kira berdosa gak akak kalau tayang2 body kat org bkn muhrim ni akak…

      ni yg wat misspoco sedih ni akak, sbb misspoco syg kat erra fazira ni, dan xnak tgok dia p pamer body dia kat bkn muhrim… suami dia kene tanggung sume tu akak dunia akhirat…

      astaghfirullahadzim…

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        tkpe la mis poco..erra tu tau la jaga maruah dia…..dia kn skali2 je pakai cm gitu kn….dia bukan nk pamerkn body dia.. tapi dia pamerkn baju je kau ni pon ……lagi pn erra tu celebrity kalau dia tolak nanti ape pulak kan…….suami dia dh izin kn tkpe lah……kite jangan pikir yg bukan2 la ok cukop time kite taubat lah….

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
        • minah jambu 12jam mengadap computer says:

          minah jambu 24jam mengadap computer says:
          February 6, 2011 at 10:32 am
          “kite jangan pikir yg bukan2 la ok cukop time kite taubat lah”——-> wei minah jamban, kalau Tuhan bagi cukup masa untuk bertaubat, bolehla nak taubat, kalau Tuhan cabut nyawa jap lagi? macamana? ko nak tanggung dosa dia ke?

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          dn bukan kau jugak yg tanggong dosa dia kn? kenape kau nk melenting 12jam? kau ni sakit ke? ni kan ruangan komen rabak…bukan komen untok menasehatkn orang….dn sini bukan tempat untok nak bersarah.atau pn sarahan…..minah jambu pn tau dosa pahala nye….. kau ni yg tk tau gak nye ! yg kau tau tengok orang punye dosa je…..ape kau tkda dosa ke??? baik nye kau 12jam….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          TZ mana kau!!!!!! tolong minah jambu ni….ada orang dh menceroboh minah jambu…tolong…TZ tolong…..kau ni asek nak sisha je lah ! tk ingat kwn lagi la kau ni…

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
        • MisstauruS...MisspocO says:

          akak! yg 12jam tu ckp betul la akak… mane kita tau cukup jam ke x cukup jam ke nk btaubat akak… aduhaiii… sedihla misspoco camni, sbb suami dia pun x marah dia buat camni… biar jela dia ye akak ye… dosa msg2 tanggung…

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  59. biskut says:

    seorg suami di anggap dayus jika membiarkan is3nye kluar umah dgn memakai mekap yg tebal2 dan merelakan is3nye dipuji2..wallahualam…betulkan klu sy slah

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    • MisstauruS...MisspocO says:

      awk mmg betuuuuul…

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      kau ni ape lah biskot skali aku gigit kau baru tau!!! kau ingat ni zaman 100 ke pe??? kau ingat senang nk masok shurga? asalkn kite buat yg baik2 sudah lah… orang buat perkara baik pn belom tentu jugak masok shurga jadi lu pikir lah sendiri ya biskut……..kau ni mesti biskut lemau ni kn ? bab tu kepala hotak kau pn lemau BWEK!!!!!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
      • pic says:

        nasihat org pndai je si minah ni

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • minah jambu 12jam mengadap computer says:

        minah jambu 24jam mengadap computer says:
        February 6, 2011 at 10:40 am
        “orang buat perkara baik pn belom tentu jugak masok shurga”
        wei mnah jamban———–> ko Tuhan ke boleh tau org wat baik, tak masuk syurga? pandai mengata biskut tu lemau! kepala hotak ko tu yg lemau sbnrnya!!

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          eh eh eh….kau ni biskut ke? kn minah jambu dh makan biskut tadi………biskut kalau makan dengan teh panas2 ..fuh! tk tau lah minah jambu nk kate ape ye…..si 12jam pn nk rase jugak biskut lemau ni…nah ambek kau 12jam menyebok aje huh!!!! nyah kau dari sini!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  60. ng fesyen, oklah tu…ada identiti tersendiri..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      minah jambu bukan ape pic minah jambu tk suka lah komen pasal baju erra pas tu orang2 ni masok kn pulak komen halal haram dn sebagai nye …tk sesuai perkataan yg macm tu di ruangan komen yg rabak ni!! ni bukan ruang sarahan……si erra tu tau la pakaian yg di pakai tu baik tk baik nye rabak tk rabak nye!!! benci lah minah jambu ngan orang2 ni kampong betol!!!!! cuba kepala hotak tu jangan pikir yg bukan2 !!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
      • minah jambu 12jam mengadap computer says:

        minah jambu 24jam mengadap computer says:
        February 6, 2011 at 2:56 pm
        “benci lah minah jambu ngan orang2 ni kampong betol!!!!!”
        wei minah jamban—————-> macam ko tu bandar sgtla? tu pasalla ko ni ckp tak serupa bikin! otak ko tu dah lemau!

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          sape ni? minah jambu kenal ke? Ooooooo si 12jam rupe nye ye…kesian kau sakit rupe nye..dh makan obat blm?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          BWEK!!!! he he mari kita ketawa kn 12jam..ha ha ha ha ha ha ha ha …!! adoi…sakit perot minah jambu ketawa…ha ha ha ha ha ha ……miss poco mana kau? kau pn sisha jugak ke ngan TZ? nanti kau tk ajak minah jambu eh…!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
        • Tengku Zawyah says:

          alaaa minah. biarkan budak2 tuu. see, nampak sgt komen dorg mcm budak2 bru pas menaip. hahahaha. TZ bkn ape, tgok komen2 dorg sedeh sgt tau. mcm nak bukak clas typing jew. hahahahahha.
          btw, TZ bz lapang2 ni. huhu. TZ ajak Zaza jln2 g JB.
          Minah, juz biarkan jarimu menaip ok. Dosa pahala bkn kat tgn dorg. ;)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          betol tu TZ…kau lah teman sejati dn sehati sejiwa….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  61. ida4141 says:

    perhati elok2 wajah erra.. ingtkan erra ni tak mudah terpengaruh dgn ‘sahabat’ yg buat botox kt muka…
    dulu aku puji sbb erra kekal dgn keaslian wajah nya tp now….
    knp la erra?? knp??? kau dh cukup cantik n cukup sempurna, knp buat jugak???

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  62. dunyaplastik says:

    mana ada artis tak pakai botox derrr.. satu lgi mak datin2 tak kira lah mlayu ke cino ke. muka smacam aje tiap kali tengok. ko bukaq la mjalah tatler tu skali skala. kesian bab terlalu harapkan rupa dan wajah. masing2 nak tunjuk lebeh terrer lagi dari yg lain. what a world!!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  63. missniza says:

    dah makin popular dah si Hatta Dolmat ni..dia ni dulu pernah masuk reality tv ala-ala runway project tu kan?

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  64. orca1604 says:

    susunan labuci2 lawa.sapa yg nk buat wedding gaun or nikah boleh apply kut labuci2 mcm design ni.anyway baju color dah lawa.cuma kain kat pinggang tu maybe agak disturbing sikit. ape2 pon tahniah hatta dolmat yang cuba menyampaikan idea beliau.hope anda boleh buat design yang membolehkan org memakai pakaian diwaktu santai :-)

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  65. zr8 says:

    cantik baju si hatta dolmat nie…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  66. zr8perfume says:

    i like baju nie

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  67. fashion council says:

    Less is more!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  68. icex says:

    kelakar la baju nie… cm terlebih2 plak

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  69. what the? says:

    saya tak rasa bila wanita 30-an ke atas perlu kekal kurus melidi kering macam ini, nampak tua sebelum waktunya, penting sangatkah muka dan tubuh badan ini? nampak sangat-sangat tak menarik, dengan mekap sebegini rupa, pakaian sebegini rupa, ibarat pertambahan umur tak memberi apa-apa perubahan pada mereka, semakin ligat lagi adalah.

    ps: kakak saya berumur 30-an ke atas dan berbadan agak berisi sikit, tapi anehnya orang ramai ingat dia masih 24 tahun, dengan 2 orang anak.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  70. nana says:

    TAK CANTIK POWN……………………..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
  71. quEenr!an@ says:

    aku suke era cz die mempunyai kecantikan yg asli not like other artis yg suke botox membotox….cm A.AIDA smlm aku tgk melodi muke OUT giler nyer ketra botox die lg2 kt mulut patut la mulut laserrrrr jer….’padan muke die kn saman” ngata si halimah jongang…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  72. seductive2_5malaygurl says:

    kalau nk tegur bab2 aurat wanita bukan kt ruangan ni lah..kepada sesiapa yg jadi ustaz & uztazah, anda x perlu lah ‘berlakon’ baik utk dpt perhatian…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 4
    • mamarazi says:

      nk tegur tak payah jd ustaz atau ustazah sebab mmg dh salah..pada2 la nk beri komen pun..

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    • ngongek says:

      name nko je da menunjukakn ko ske mende2 lagha…. (mungkin tak..) actually tak boleh asingkan agama dan kehidupan.. jgn jd cam org barat. otak kolot… nko jgn ingt nasihat berkaitan agama hnya kat masjid2 jer.. mane2 pun boleh dan perlu… biasanya org yg hanyut je berpikiran cam nko nih… (hrap2 nko tak seburuk yg aku sangka…)

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1