Written by AbangNara | July 13th, 2010

gambar erra fazira aleesya

Pejam celik dah setahun dah umur anak Erra Fazira dan Engku Imran. Makin cute. Macam mak dia. Lagi gambar Erra Fazira bersama Aleesya dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Hilangkan lagi stress anda dengan gambar yang ada hanya di Malaysia.

gambar erra fazira aleesya

gambar erra fazira aleesya

gambar erra fazira aleesya

gambar erra fazira aleesya

gambar erra fazira aleesya

gambar erra fazira aleesya

gambar erra fazira aleesya

82 responses to (GAMBAR)Erra Fazira Dan Aleesya Dalam Majalah In Trend

  1. putry sarah adlyeeyana says:

    1stt..heheheh..dapat hadiah….comelnyaaaa anak nie..nti besar jgn jadik cam artis2 malaysia yg hampeh ah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • sakura says:

      Lawak la anak erra panggil dia ERRA. Kejadahhnyeee. Hahahaha. Tu la kene ajar dari kecik panggil Mom ke , mummy ke ibu ke ummi ke. Yg lain pun main peranan kene panggil erra mom, barula aleesya ikot.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • lusia says:

        care la tu anak die pggil “erra”… ley la erra coverline… mcm bwk adik gitu…hehe

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • quEenr!an@ says:

        tul ker ank die pggl ERRA jer??
        kalu aku sti menangis cause ank pggl cm tu cam pggl kawan2 die plak…..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. bittersweet says:

    comelnye…….mcm mak dia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. aku says:

    mcm mak aper.. bulat . mcm bapak dia la.. mak dia muka bujur sireh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. BlackBerry00 says:

    CUKUP SAYANG NGN NARA’s
    DARI TAKDE MOOD NK BUAT KEJE
    ALIH2 TENGOK POST BN PASAL ERRA NGN ALEESYA NI
    JADI BERSEMANGAT LA PLAK

    THANKSSSSSSS SOOOOOOO MUCHHHHHHHH

    BEAUTIFUL NARA
    U R D BESTTTTT……. THUMBS UP, DEAR!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • miss_pinky says:

      betol2.
      aritu,u bru request kn.??
      now da kua,haaha.
      bagus2.
      love BN.
      :)
      thumbs up everyone.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. insuraya says:

    sukenye…suke sgt…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. tuperware says:

    comel lagi anak nabila huda..apsal tak panggil ummi? kan lebih baik..artis la katakann

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. sekuk meri.... says:

    cOmel….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. basshunter says:

    cute2….gmbr no 1 tu cm lawak plak..hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. zuria says:

    + comeiii~~~ suke~~~~ era mmg mantain~~ anak comei… xpuas tgk.. nak lagi.!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. lukluk says:

    abg nara neh amik pic dar blog oh bulan ke??? sama je pic…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Hmm.. says:

      bengong la ko ni..mmg la gambar sama…da terang2 kata gambar tu dr majalah intrend…lgpun pe salahnye berkongsi maklumat…org melayu ni suka sgt dengki mendengki….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • luklu says:

        aku xcakap pun salah..tapi sekurang2nya bg ler credit kt oh bulan…cz abg nara neh amik terus dr foto dr blog tuh bkn dia snap sndri dr mjlh intrend…badigol!!…sedap je kata aku dengki…xda masa nk dengki2 neh!!…buat apa nk dengki..xlogik btl laa ko neh…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • luklu says:

          lagi 1 utk pengetahuan ko..oh bulan kuar dulu citer pasal neh..kiranya dh lama dh pic neh…xtaw benda sibok je ngata org…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Hmm.. says:

          haha…unta2 ko ni admin ohbulan..tu yg ko sakit hati sgt!!! hahahahahaha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Hmm.. says:

          4 ur info, aku pun surf ohbulan jugak..then aku tau la beb…tp ohbulan ni lembab sgt nak update sampai x update langsung hari tuh!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. apa2 ajer says:

    Dahi jendol cam anak I yg sulong.. Org kata kalau dahi jendol nie bijak.. Mmg betul sbb anak I terang hati dlm pelajaran… umo 3 thn dah kenal abc n dh boleh mengira 1 hinga 100 dalam english… Kalau ajar cepat menangkap..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • riaknya ko apa2 ajae says:

      RIAK DAN BANGGA LAH HEBAH SATU MALAYSIA PASAL ANAK KO…

      ALIF BA TA BLEH BACA SAMPAI HABIS TAK? BERAPA SURAH SURAH LAZIM YANG KO DAH AJAR AGAR DIA DAPAT HAFAL???

      ORANG KATA DAHI JENDOL BIJAK, YEA KE???? …. HARAP BIJAK SAMPAI BESAR JANGAN SEPARUH JALAN SUDAH…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • hmmm... says:

        Anak sulong cerdik hebah… Anak kedua slow nape tak nak cerita

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Toncet says:

          Camtu tak payah la beria kau suh anak ko belajar pandai2.. nanti kalo kecik2 dh pandai, besar jual roti canai plak.. hahaha! lawak antarabangsa kau nie… ni ke alasan kalau anak kurang bijak…? atau anak kurang bijak sbb maknyer sibuk bergosip xder masa nak tgok perkembangan anak.. hahahaha!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Toncet says:

          watpe nak dengar citer anak mane yg slow…kalo aku baik amik contoh anak bijak, nak tau rahsia gak.. lain la ko pun nak ajar anak jadi slow gak mcm ko.. lol… tu la x puas hati, nak cari salah jer… hati bangkai betul kau nie…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • BumbleBee says:

        tul gak…org yg bijak kechik2 x semestinyer blaja tinggi2… tngok jer laa yg sebelum ni kata umur muda lg dh pandai membaca, end up dewasa just jual roti canai kt gerai….
        (bukan bermaksud nk mengutuk kerjaya yg halal tu)
        just nk highlight kan kt sini yg kecik2 pandai x mencerminkan masa depan yg cerah… vice versa.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Mia... says:

          ala.. ‘ape2 ajer’ nak citer berkongsi jer.. jgn la pk bukan2 korang nie nak buruk sangka aje… aku baca biasa jer, xder la mcm riak ke ape ke… biasa la mak mane tak hepi anak pandai, seronok nak kongsi ngan org… bila baca komen camni lagi aku rase motivated nak ajar anak aku kasi pandai betul betul tak kira baca alif ba ta ke, abc ke, ngaji ke etc.. sume mula dari kecik, yg penting usaha mak bapak… jgn bila tgok org lain lebih kita nak mengata/ mngutuk ajer, sampai ke sudah tak maju… hati biarlah bersih, baru hidup kita dan anak2 selamat… buang la busuk hati, buruk sangka tu…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • gosipgurl_fea says:

          hahhaha wat a bullshit statement from you ms dahi jendol??? hahahhahah

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • TGI says:

          Dasar perempuan melayu busuk hati… Sbb tu ketinggalan x mahu belajar macam mana nak majukan diri. Tak boleh tengok org lain senang. Asyik sembang, ngumpat nak jatuhkan org lain.. bukan nak usaha bersaing… Org melayu bisnes pun nk jatuhkan sesama sendiri… Sampai bila pun kau org miskin banding kaum lain yg bsusah payah hidup berdikari…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • huah says:

          betul lah tuh mia… napela mesti nak ade negatif . aduyai. aper2 je tuh kongsi je pengalaman je, bukan nak riak kot cubalah bersangka baik dahulu… asek condemn dan jatuhkan org je….. aduhai… gelapnye dunia korang ni.. haih…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • miss zorro says:

          bende camtu pon nak wat kutuk..salah ke nak memuji anak sendiri..org melayu yg busuk ati btol la..ati x bersih..org bagi komen cmtu pon nak dengki..bagusla anak die dapat bace abc n kire sampai seribu seklipon..kan anak melayu dan of cos islam…cubela ade rase nak memuji skit..paling x pon cakap la bagus..pasni bole ajar yang lain plak..ni ade je nk kondem!!! fikiran jahiliyah btol..kuno x bertempat..otak beku..bodoh! x bole nak tengok anak org maju ke depan!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • AL'ASR says:

        aiikkk….. sampai camni awak komen, rkaa. dari statement ko, orang dah boleh agak camna awak nyer akhlak!!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. man says:

    hebat betul ye ciptaan Allah….cantikkk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. natts says:

    comel… and mom vouge…i likeeeeeeee

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. […] Sumber artikel penuh di : Beautiful Nara […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. . says:

    abg nara amik sebijik dari oh bulan…dah lame depa buh gmbr ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. Norulhuda says:

    erk!!! bkn dh lama kuar kt in-trend ke?? x up-to-date la bang nara~~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. jmr says:

    cun giler ank beranak nih!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. mr roti says:

    mak cun,anak cun..cucu?cun gak kut.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. kiko says:

    comelnyer………….alangkah beruntung kalu dpt ank sebegini comel…..fotogenik!! geram tgk….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. BlackBerry00 says:

    ape daa…
    mmg pun dari majalah in-trend
    aku pun ade majalah tu
    lagi ‘seri’ mata aku tgk gambar2 yg ‘cmni’
    dari yg ‘cmtuuuuu’….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. kutu kepala says:

    comelllll….tak sabo nak baby girl sendiri

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. pascual says:

    bkn da lama ke gambar ni kat in trend???lembap nya..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • akuxpaham says:

      BETUL DAA.. NI PIC LAME
      NTAH2 BAJU ANAK DIE TU PON DAH SENDAT SKRG

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. AbangNara says:

    iyer ker gambar lama?
    sorilah.
    tak tau sebab x beli in trend.
    maafkan patik ~~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Zaza Muhammad says:

      abgnara… post aaa gambo nikah ke kawen Annahita Bakavoli, opss Datin dah skarang… hmmm diam2 je dia tu. pandai tol simpan rahsia kapel ngan Datuk….. elok aa camni kan, drpd dok ngaku2 lam twitter atau wak kenyataan lam paper konon bercinta bla2…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. rosmah says:

    Kesian baby… kecik kecik dah subject to abuse…those dresses are so…not appropriate for babies…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BumbleBee says:

      baby pakai ape pun comey… lenlaa kalo mak budak (enot, didie alias…etc)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jane says:

        wakaka…. tul tu bbee… kalau enot, didie alias dok sama ngan anak erra tentu budak tu nangis…kan budak2 takut clown….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. Zaza Muhammad says:

    cumei cumei….
    just teringat kate Erra…ari tu amoh over expose sesgt ank dia tp kecik2 dah ade program realiti… semoga membesar dgn sempurna..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. follow me!! says:

    so cute..
    like mom like daughter….
    join me on here!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. arra says:

    comey laa!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. putriana says:

    bestnye tgk gmbr2 ni…
    bila agaknya nk ada rezki dpt ank…dh lame kawen..
    beruntung bg yg dh punya permata hati…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Sabar says:

      Ye la.. sy pun sama.. sedey jek nengok org happy ngan zuriat sndri… harap ada la rezeki ku lps ni utk timang baby.. u all kat BN ni.. tolong doakan utk kami ni yea… :(

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. open mind says:

    comel jgak la .. namanye pun bebi mestila comel .. tp lg suka anak yatt .. lg comel dari ni ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. betul says:

    sgt comel, baby paling comel di kalangan baby artis

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. awek cun says:

    sebiji muka aleesya ikut papa dia.tp btl lah anak prmpuan kena ikut muka papa…lelaki ikut muka mak baru sejuk rumahntgga

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. cili says:

    jelita nya erra. my taste.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. hana konda says:

    hepi tgk erra n anak die

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. Reena says:

    Anak sasha elite lagilah comel..walaupun aku tak minat si sasha tapi bila tgk kecomelan anak dia si adam aryasena tu..terus hati aku termelekat kat anak dia. Comel sangat!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. more photo says:

    cute….erra n alesyaaaa…..like mama like daughter…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. Ubat Kuat says:

    kecik comel…besar mesti lg comel.. :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. KeDaI SeKs says:

    jangan besar buat masalah dh la..skrg ramai artis bermasalah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. kecik2 dh terpaksa jadi model..hahaha..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. TOK WAN says:

    Hehehe! Rambut Aleesya tak banyak, macam rambut Tok Wan jugak.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. aku says:

    xcomel pun..comel sbb dy tembam jer aku npk..kalu dr segi bibir..mata..kening..xdela sgt..hehehe..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. rio says:

    ish dah bole pencen pon ni dah habis dah zaman dia ni
    layan anak je

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. I agree with your thoughts here and I really love your blog! I’ve bookmarked it so that I can come back & read more in the future.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. quEenr!an@ says:

    tembam nyer alessya nie….
    bg susu per ek?//

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. ektposeis says:

    You are my breathing in, I have few blogs and very sporadically run out from brand :). “Follow your inclinations with due regard to the policeman round the corner.” by W. Somerset Maugham.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0