Written by AbangNara | April 6th, 2011

last abp

Yes, akhirnya sampai juga kita ke entri terakhir yang berkongsi gambar sekitar malam ABPBH2010. Lepas ini kalau tiada aral melintang, tidak akan dikongsikan lagi gambar-gambar malam ABPBH2010. Abang Nara akan update seperti biasa pulak mulai esok. Layan gambar hasil bedilan Fit Sparrow dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Dah tua gila pun leh dapat bayi kembar tiga.

last abp

last abp

last abp

last abp

last abp

last abp

last abp

last abp

last abp

last abp

last abp

last abp

last abp

last abp

last abp

last abp

last abp

last abp

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

92 responses to (GAMBAR)Entri Terakhir Untuk ABPBH2010

  1. zaia says:

    aku first kot??

    0
    0
  2. Gila Stats says:

    Ha ha… tajuk nara ni bunyi ‘seram’ sket la, ala2 salam terakhir. Btw, xper byk pon event setahun skali. Byk2 yg main hentam jer fesyen2 tu, ada gak yg masuk. Aku suka bunya pd gown marsha… sweet :-)

    0
    0
  3. cikboo says:

    marsha & irma sangat cantik bangat~~~~~~~

    0
    0
  4. zaia says:

    ske tengok dress siti saleha,marsha,dn irma.
    liyana cute

    0
    0
  5. Sinar R says:

    perghhhhh marsha…….. comei jugak..

    0
    0
  6. ehem says:

    besttttt

    0
    0
  7. farah says:

    liyana wowowowowowowoowowowoowowowowoowowo!!!!! so cute love her dress, n muka dia, make up dye… huh! she look natural beuty n elegan on that night…

    0
    0
  8. hothotheat says:

    makeup alia tak cantik …

    0
    0
  9. Cik Nin says:

    To Irma Hasmie Ibrahim : moga tetap pendirian.

    To yg lain2 : malu la sikit kat Marsha Milan Londoh tu…

    0
    0
  10. BN=BARANG NAIK=BABI NEGARA... says:

    ok lah tue….

    0
    0
  11. aqu anna says:

    cayunk irma!

    0
    0
  12. merong says:

    SELAMBE JER NARA NI KUTUK ORANG TUA GILE. DAH REZEKI DIE NAK DPT ANAK UMUR MCM TU. REDHA JELAH. REZEKI ALLAH NK BG….
    cube kalau orang tua tu plak saman ko, sbb ko dah menghina dan mengaibkan die. malu x?? so pk2 la dulu sebelum nk menulis dan mengata orang tu dollll……..

    0
    0
  13. lyana says:

    pict rita rudaini xde ke??
    nk tgk pict dia yg trbaru..pls…thanks..

    0
    0
  14. ADLIN AMAN RAMLI says:

    buruknya muka aleeya dan natasha x sesuai dgn umur nmpak tua dr usia….

    0
    0
  15. mysara olan says:

    Nak pic Ana dahlia lagi…

    0
    0
  16. apa beza artis malaysia dgn artis Barat?? x de beza..

    Entri Terbaru Saya :
    Video Seks Anwar : Permainan Politik yang Jijik dan Memalukan!

    0
    0
  17. matmamat says:

    si jue evans punyela meleret kain dia,,betis peha x reti nak cover gak. org ckp die ni kaki clubbing.hadtoiii (versi johan)

    0
    0
  18. Kurus says:

    kt post ni marsha angkat…gaun…hiihi..
    paling cantik lah

    0
    0
  19. jane says:

    overall….semua design macam sama je… kalau tak ropol sana ropol situ… bunga sana bunga situ…macam takde class… rasa yg paling cantik baju maya karin….

    0
    0
  20. cuba komen saja says:

    dress/gown yg dipakai marsha itu sngt cantik pada bahgian atas

    0
    0
  21. silentgirl says:

    natsha H- dress lawa..
    liyana J- dress ok…tp part boobies npk cm longgar..huhu
    leya-make up cm org tua
    marsha-mcm ice queen…santek gak
    irma-cun gak…tp tdung cm srabai sket.
    jue E-cun nya…baju pn lawa!
    faezah E- merahnya…
    alyah-gler horror muke die
    ella-pn horror gak…da tuo makcik..tp ngengades!

    0
    0
    • Kurus says:

      hihihii… kan sg kan…
      paper pon seblum abang nara buat entry post pe ker mende.. suker dier lah.. yg setrusnya.. jom kte bagi ucapan tahniah lah kpada pereka preka handalan malaysia kita…. bravo bravo..

      aku lom komen secara menyeluruh.. kan sg kan..hihihi..
      aku pon nk jugak lah.. percuma gak.. tk der org tanya pon..hik hik..

      0
      0
      • Kurus says:

        top 8 paling paling cantik
        berdasarkan pakaian, kesesuaian bentuk badan n personaliti. kelebihan trend, kesesuaian rambut n lain2,

        fasha sanda
        scha
        diana danielle
        nita (adakah itu nita? Paradignma 2 gmba sblah zizan)
        faeza elai
        marsha
        irma
        juliana evans
        (top 3 ke atas tu my fav)

        senarai cantik bhgn ke 2 (separuh akhir)
        RCW
        Memey
        Taukey rafflesia
        fathia
        Jue aziz
        Miera Liana
        Lisa Surihani
        Dynaz
        Tiz Zaqyah
        (yg sorang mcm doll tu pakai baju srba ptih, sanggul lntang)

        Senarai tk brpa memerlukan kecantikan pakaian.
        pls note: kekonfidenan kpda bentuk badan di sini top score

        Farahdiya
        Kiera Fairy (tu ke nama dia anak rohana jalil?)

        Senarai cantik dalam kategori trsendiri

        Datuk CT
        Yuna
        Rita Rudani

        0
        0
        • Kurus says:

          fasha sanda.. tk perlu ulang komen sblum ni..perfect for her
          scha.. baju tu tk snang nk potong n jahit..trendsetter
          diana pereka tahu perawakan dia..(at least di mata kta)

          nita? how i wish lisa could hv wr this dress n hs a little bit of fless n bntuk badan mcm ni..
          faezah elai, marsha n irma ada dlm list atas ni sbab kelebihan bntuk badan yg mengangkat baju itu jd lebih cantik
          juliana – trendsetter, but not perfect yet (stilll i wnt hr in my top list)

          0
          0
        • belacan hangus says:

          rupanya ko fan fs..baru ku tahu..hehe

          0
          0
        • Kurus says:

          RCW = dia cantik, too cantik, so
          Memey = kalo bhgn atas bju tu disematkan sket n rambut dia bg mcm umur dia, she cld hv bn in my top list
          Taukey Rafflesia – tanyalah kpda chinese tng dinner dress, they know how.. but cuba lagi di bhgian pinggang
          Fathia – smua sudah kena dgn raut wajah mirip arabian,,tp kain agak tk brapa flowww.. we want curve bit
          Jue Aziz – thnk you for experimenting.. almost there..try lg
          Miera Liana – sikit nk letak dlm my top list, tp adik.. naper ada jerk ‘kayu’ penyokong, sponge pad trkeluar..
          Lisa Surihani – so much effort, so much time, almost there.. tk ska lengan pendek tu..try approach lain maybe, bit too skinny
          Dynaz – org sgt sgt cantik, tp besarnya X? mmm..pst pst..trim sket lg la..
          Tiz Zaqyah – made it becoz she cld pull the white dress dgn ketinggian tk sebrapa n badan berisi.. mekap trsgt hitam trkejut aku..tp ok..lah
          (dolly) saper nama ek?? prcubaan yg menjadi..kalo dia buat muka periang sket..mmg kena dgn pakaian..tp tk

          0
          0
        • Kurus says:

          hehehe.. belacan.. aku pun tk sedar aku minat kt dia..hikhik.. tp aku duduk sorang2 jerk pasan.. dier tk tau pon..kah kah..

          0
          0
        • Kurus says:

          Datuk CT – tk perlu dibentangkan panjang lebar..
          Yuna – hello Yuna, cuba nanti tukar kaler baju tu ke putih atau pink cair atau biru cair.. sure meletops!!!
          Rita Rudani – sgt cantik sbg ibu mengandung

          Yang kategori strusnya bg Faradia n Kiera Fairy, sesuailah dgn kategori di atas. tk nk hurai..
          sekian, terima kasih.

          0
          0
  22. ruminah sidek says:

    gambau ruminah sidek tak de bedah nara… maq nak tengak noq Flisssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss!!!!

    0
    0
  23. ajuera says:

    suka baju marsha londoh…=)

    0
    0
  24. nom4 says:

    x suke juliana evans!

    0
    0
  25. epl says:

    knpa dngn yuna?? :(

    0
    0
  26. kak ninie klate (jgn marah, kiki) says:

    nape bju marsha yg pling mnutup kulit, pelik….
    n the dress is beautiful on her…

    0
    0
    • yanyan says:

      btl weh…yg melayu plak g tnjuk2 yg xspttnya…even kalu baju dia trdedah kat blkg jgk, org xkata ape sbb taw dia tu sape…

      0
      0
  27. sukalisasurihani says:

    juliana evans lawa oh,terpikat aku.tapi kalo buat bini,,,emmmm,,malanglah aku,hahaha

    0
    0
    • Tina turner says:

      Ko malang kalau Juliana Evan jd bini ko? Die pon rasa malang kot dapat ko sebagai husband haha

      0
      0
  28. aman says:

    ternyate aku da jumpe awek lg hot dr juliana evans..wallaweh hai marsha..bye juliana evans

    0
    0
  29. HUMMER69 says:

    Designer yg badan mampat tu nampak gaya mcm geng lembut je! Pernah nampak dia pat tv siput rambut dah serupa mcm sabut kelapa! :((

    0
    0
  30. HUMMER69 says:

    Artis melayu wanita kebanyakkan dressing desperate terikut2 budaya barat artis Hollywood… Sifat malu dah takde. Kalo tak nampak ketiak, tak nampak longkang, bontot buat2 tonggek, tak nampak betis, tak berkemban memang tak sah! Kila is 1 if those yg look more like a bitchy slut than a celeb. :(((

    0
    0
  31. miuhaha.sandha says:

    1st time tgk marsha x seksi meksi!!!

    0
    0
  32. mysara says:

    Suka tgk Siti Saleha, lawa..
    Juliana Evans – Nak juga tayang kaki, walaupun samar2..hehe
    Yang mana satu Ana Dahlia? Takkan yg 1st pic tu kot? Tingginya

    0
    0
  33. mak dara says:

    semua santeeeek

    0
    0
  34. cemut says:

    irma cantik….dulu aq xmnt pon kt die,tp slpas die pkai tdung,aq mula meminati die….ceewahhh ayat….heheh
    wanita melayu lebih cantik bile bertudung…..

    0
    0
  35. HuH says:

    YEZAAAAAAAAAAAAAA……” nampak aurat la”……….

    LoL

    0
    0
  36. feyus says:

    Terakhir?..bagusla rasanye.. pening tengok baju2 artis nih.. mcm2 warna..xleh ke kalau ada tema sume warna sama je..:)hehehe. cadangan je.
    Tutorial untuk Social Seeding Churpchurp (assignment)

    0
    0
  37. Wak Lu says:

    suke tgk baju liyana jasmay..cm ala2 alice wonderland x trlalu overan ngn bunga2…just nice ngn umur dia….xoxoxoxoxoxo…(fashion police) ahahahahaha…

    0
    0
  38. merong says:

    so, ko sokong la pengunaan bahase yang mcm tu. cetek sungguh pemikiran ko lalola…..

    0
    0
  39. effie says:

    most dress terlalu sarat dgn perincian manik2..

    0
    0
  40. sigma says:

    suka tengok bju marsha

    0
    0
  41. Malisa says:

    paling cantik make up natural ..irma hasmie…, liyana jasmay, DD, lisa,

    Paling Hodoh make up scha..err ada satu pic mungkin lps party make up cair serabai giler..

    Tok ti tu fesyen rambut..tutup separuh pun hilang.artis paling hipokrit..

    0
    0
  42. zue says:

    tak paham la fesyen artis m’sia ni…berserabut penuh dgn ropol & manik.kelakar! cth..baju dynaz dll (taktau name artis lain).sgt kelakar la abg nara!!! tlg la make it simple & elegant mcm design rizalman.cuba baca komen dia kat fb

    0
    0
  43. insan biasa says:

    haaisshhhh xphm2…artis pmpuan yg seksi2,dedah sna cni xkena ban plak..yg faizal tahir bka bju pon dh kna ban..plik2….pelikkkkkkkk!

    0
    0
  44. abang musang says:

    man, ko bile la nak kecik… huhu… dari ko student sama je… huhu

    0
    0
  45. Tanah says:

    TAHNIAH kepada mereka2!!!… kerana telah menempatkan diri kedalam neraka..
    dan malaikat pun berkata : kita bako aja…

    0
    0
  46. genuine1224 says:

    marsha cantik dan sopan..kan bagus klau artis2 pompuan ni pakai gitu..xperlu nak sepsi2 pun bleh cantik apeeee…

    0
    0
    • hide n seek says:

      tersopan sikit kat sini. Jgan risau, nanti occasion lain terbuka pula.sabar dik

      0
      0
  47. Syue Mustafa says:

    Juliana Evan memang cantik sangat kat luar. Muka bersih jer.

    0
    0
  48. Datin Ghairah says:

    aku lg cun sbb x ske dedah2…sbb yg cun perlu disimpan bebaik…auuuuwww

    0
    0
  49. jessica4141 says:

    TAHUN NI BAJU2 ARTIS UTK ABP MEMANG CANTIK2…
    CONGRATS SEMUA….

    0
    0