Written by AbangNara | May 23rd, 2009

engku aleesya majlis cukur jambul

Memang bertuah Engku Aleesya anak Erra Fazira dan Emran nie. Kecik-kecik lagi gambarnya ditunggu semua orang. Kalau kami jadi Erra, mungkin kami akan jual gambar anak kami dan buat duit macam artis-artis Hollywood.

Petang tadi buat pertama kalinya gambar Engku Aleesya dapat ditangkap di majlis cukur jambulnya. Nampak sihat dan berisi anak pertama Erra dan Emran nie.

Tahniah kami ucapkan kepada wartawan-wartawan hiburan. Akhirnya dapat jugak ambil gambar Engku Aleesya. Kepada Erra dan Emran, sila jaga anak anda dengan baik ye. Bukan senang nak menjadi anak kepada seorang selebriti.

Lagi gambar Engku Aleesya di majlis cukur jambul dengan membaca artikel ini sepenuhnya:-

32 responses to (GAMBAR)Engku Aleesya Di Majlis Cukur Jambul

  1. mien.. says:

    ye,ye kak erra ku syg!!!!

    0
    0
  2. mien.. says:

    eh2,aku plak yg 1st ek…

    0
    0
  3. mira says:

    comel yer….cute sgt.2

    0
    0
  4. Afham says:

    tahniah2..

    0
    0
  5. grunge girl says:

    tembamnya… beketul2 lengan dia. cam nak cubit2 je pipinya yg gemu.. skrg kita da npk da bukti cinta mereka b2… hrp2 ikut jejak ayahnya yg bpndidikan dan sentiasa d rspct org kan… tahniah2 buat kmu b2. hot papa & hot mama 2009..

    0
    0
  6. x-not-x says:

    cutela…mmg comel sgt mcm baby lain..harap2,jgnla jd artis…semoga dia jadi anak yg solehah…amin…

    0
    0
  7. ain says:

    tahniah erra..

    0
    0
  8. ain says:

    semoga kekal berpnjangan ke akhir hyt

    0
    0
  9. DelimaSaraa says:

    anak era – alessya….

    anak awi plak – aleeya…

    cam lebey kurang plakkkkk..dua-dua ada alee…

    0
    0
  10. alfa says:

    apa plak nak kaitkan nama anak erra n ank awi… korang ni opputunis la, pantang ada persamaan skit, terus nak kaitkan… dah kebetulan sama.. Engku Aleesya memang comel dan cute. puas hati la erra dan emran. emran nampak caring sangat kat aleesya. Jelas nampak kat wajah dia, dia nampak risau takut aleesya nangis sebab org ramai. Aku jugak bapak, aku tahu la perasaan emran dlm majlis anak kesayangn yg dihadiri ramai org mcm tu.

    0
    0
  11. Kak Su says:

    Ee..cutenya anak Erra ni..Erra pn mantain jelita la.

    0
    0
  12. damia says:

    bby nguap punyer ar comey…
    btw, dlm hrian metro ari ni d ruangn ‘cak-lg artis bercerai’..is it refer 2 our no 1 female singer?…cian kat dier!!!

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      saper?

      0
      0
      • damia says:

        dlm ruangan tu tulis, celeb ni bru jer kematian ahli kuaga n baru pulang dr bercuti (tuk menenangkn fikiran)!!! is it tok t?? omg!!!

        0
        0
        • DelimaSaraa says:

          aduhlarrrrrrrrrrrrrr…biar betull kak iti dah dapat status J….yabedabedooooooooooooooo

          0
          0
        • tyrabanks says:

          kau ni xbaik la saraa… suka sgt yabedabedoooo kat org… lainkali…..hephep horayyyyyyyyyyyyy

          0
          0
        • Kak Azie says:

          Makanye, adik-adik dan kawan-kawan sekelian…

          janganlah ambik orang punye…itukan dia punye.. apasal nak ambik….tunggulah [email protected] tahun nanti, baru boleh ambik …kalau nak ambik juga…itu kau punya pasal..kau tanggunglah risikonya..

          (Betul ke gosip tu… pandai-pandai aje Metro ni…)

          0
          0
  13. keras kejung says:

    come tol anak die

    0
    0
  14. Nadia Nabil says:

    aku rasa nak sekel je kepala manusia yg menimbulkan isu2 persamaan nama anak erra n awie tu..
    ko kalau dah pemikiran kampung tu duk diam ajelah..
    suka sgt menimbulkan isu2 yg RUBBISHHH ..get a life k !!

    btw, Engku Aleesya mmg cute n tak byk karenah according to heer grandmama.. hehe

    0
    0
  15. ONCET says:

    kiut..era n emran pun nampk rilek and cool jer..mmg leh respect ler laki bini ni…once dia ckp dia nak bagi media tgk ank dia masa majlis cukur jambul, btl2 dia panggil media…so, orang pun tak sakit ati..huhuhu…

    congrats era n emran…

    0
    0
  16. Kak Azie says:

    asyik ayah aje yang dukung, kalau ibu dukung mesti nangis…

    lepas tu bila ibu dah tak tahan dengan tangisan anak ibu pun manjauhkan diri sebentar kerana terharu dan tak tahu nak buat ape… ayah terus memujuk dan mendodoikan anak hingga anak tertidur..

    Mesti sayang ayah kan… alahai ibu, kesiannya…

    Jangan abaikan perasan anak.

    TAHNIAH…jaga anak baik2 biar jadi macam bapanya

    0
    0
  17. lya says:

    ank die xdela comel sgt. dahi suak sgt. pastu muke die lak mcm org tua. korang x perasan ke?

    0
    0
  18. fnd says:

    alh comel mende… macam budakĀ² laaaa

    0
    0
  19. nur irdina says:

    wah!! cute anak erra cam mak die beb

    0
    0
  20. kamyteman says:

    comelnye anak kak erra mcm mak ayah dia kecik2 lg daa pames

    0
    0
  21. rashida rahman says:

    cuteeeeeeeeeeee sgt??
    thniah…….
    hehehehe……

    0
    0
  22. AKU.. says:

    kak azie kepoh..xde sape pon yg amik hak sape.,.org jerk kepoh lebih..

    0
    0
  23. Excellent document and i favor your attitude towards improving standards. Thanks for putting this material up. This really is Specifically what I have been searching for. Keep blogging. Receiving excited about reading through your up coming article.

    0
    0