Written by AbangNara | January 19th, 2010

diana daniele

Semakin lama kami tengok, semakin cantik si Diana Danielle nie. Sudahlah cantik, pandai pulak berkata-kata. Berlakon pun boleh tahan jugak bestnya. Takderlah kaku semacam jer. Memang mengkagumkan jugak kata-kata English yang dikeluarkan oleh Diana Danielle nie, Superb!!!

Kami nak melahirkan rasa kekaguman kami kepada si Diana Danielle nie sebab bangkit dengan cemerlangnya selepas tragedi buruk dia dengan Syamsul Yusof Haslam. Tambah best kalau tak silap kami, Azean Irdawaty pun puji bakat lakonan si DD nie. Kiranya memang betul-betul berbakat lah nie. Bukan bersandar pada rupa yang cun jer.

Tahniah buat DD. Semoga terus maju di masa hadapan. Ada lagi gambar Diana Danielle dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Pastikan korang baca jugak apa yang ditulis di setiap gambar tue. Banyak benda baik yang boleh diambil dari kata-kata DD.

diana daniele

diana daniele

diana daniele

diana daniele

diana daniele

diana daniele

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

85 responses to (GAMBAR)Diana Danielle, Beauty With A Brain

  1. Clipkertas says:

    1st ker??!!
    go DD go..

  2. nothing 2 say says:

    bestnye kata2…. english dd dpt A1 ker? mmg superb

  3. shila says:

    haah awak orang pertama hehehe ,cantik betul gambar diakan manis jea bile tersenyum.

  4. [email protected] says:

    haahlah awak yang pertama.Cantik ganbar diakan manis jea bile tersenyum.

  5. fahnees says:

    takk minat sgt ngan die ni..tp takder la kisah sgt..
    apapun..good word..

  6. keroro says:

    lagi cantek klu tambah tudung kan? kuikuikui~

    • Clipkertas says:

      huuummm…..
      ko nie, gadis2 tudung nie ayu dan trsendiri..
      klu DD nie, die ade part yg cantik pd pndangan aku…
      huhuhuu…

  7. syeela says:

    DD cantik lah,nie baru dalam gambar kalau jumpe depan mata mesti lagi cun,anak kacukan nie mestilah BI A kan.kan.kan

  8. daus says:

    Aku minat giler dgn awek ni… hoho…
    Minat dia coz berlakon dlm filem muzikal Magika…

    P/s: jom download ebook buat duit MRR, percuma jer:
    http://bit.ly/6v9ydD

  9. Clipkertas says:

    pet… nak tanyer
    cafe tpt aku kerje, ade gak offer PruBSN gak..
    tp aku tak tau branch mane…

    aku ngah bincang ngan hubby aku, nak amik tuk anak aku…

  10. HantuPensil says:

    perghhh comeii gilerr….

  11. serai_patah says:

    tomey2….

  12. shaa says:

    cptnyerr korang

  13. AnneDeSilva says:

    hohohoho..
    cantek?

  14. sWeEtDaRLinG says:

    eiii abang nara, tak mau scha dah erkk, amek diana danielle laaa yaaa…. sweetdarling tak mauu kaa, yo laar sweetdarling bini orang, anak tigo.. ngeh ngeh ngeh

  15. double b says:

    sya dengar ;agu penyembuh rindu – dd n mawi..mula2 dengar mcm ada tak kena coz suara dd ni jenis yg tebal..p bila dah dengar ulang kali, best gak suara dd ni..fiza pun dh jatuh minat kat dd nih..

  16. alpha says:

    cun…and nice words too

  17. mmg cun la die ni siot!!!!

  18. Lensa.blog says:

    The nice word is easy to create,but,the nice speech is undefine.

  19. iman says:

    i..like diana denial…..sure most it!…ever…how about u all..come to my blog.. ohkodok.blogspot.com (sesekali support plak blog tempatan)

  20. kiki says:

    beauty with brain ke SPM dapat 2 A je?

    hahahahahah

    i think she’s bitchy.. she cant act la, dey!!!

  21. candymafia says:

    rambut dia da pjg..bila dia kuat dr plkn haa?

  22. Piston Pecah says:

    ala…lisa surihani pon..hihi

  23. GadisAyu says:

    memang cute la dia ni

  24. tish says:

    grammatical error banyak je -___-“

  25. akmal says:

    biase je eng nye…tp info psl ISS tu kagum gak ar die bleh tahu…

  26. dewi google says:

    cantik betul gambar dia

  27. Luv_Lisa_00 says:

    d most gorgeous n adorable female artist ever..!!!

  28. kecum says:

    cantek tu mmg cantek..tp kentut makdatuk sama je baunya

  29. Simon Seow says:

    Amboi, cantiknya.

  30. wahahah DD i like you…die ni memang penuh visi dan misi.harap2 karier terus menjadi dan kekalkan free kontroversi..

  31. shira says:

    wah….cantiknya muka diana danielle nie…

  32. mini says:

    beauty with brain? lakonan best?
    dia ni blagak ada.lakonan kayu.

  33. sha sha says:

    lawa tizzzzzzzz zaqyah lg……ape2 pon dd stil cun…..tp no 1 kt mesia aku rase tiz zaqyah gak …kekeke

  34. aza says:

    sorry to disappoint you abang nara;semua quotes dd tu tak original;semuanye dari excerpts speech from well known intellectuals the world over!!!

    • matai says:

      apapun sekurang2nya dia berpilosopi gitu bagus lah… dari berpilosopi macam gaban artis yg aku tahu asik2 nak melawa.

    • NinyUK says:

      I couldn’t agree more with you because they are well known intellectual quotations obviously. But at least she does some effort by quoting them. :)

  35. dila says:

    she is a very pretty girl, a natural beauty no doubt. just want to make some corrections: “I will strive for succeed anyway” should be “I will strive for success anyway”. as for the “science’s understanding”..it would be better to say “by understanding science”. the first quote sounds very familiar… and I don’t think it applies to Malaysia. It’s already on the world map, so to speak. In other words, the world already know us.

    • matai says:

      emang org tahu malaysia tapi siapa tahu kita? jadi she may meant for diri sendiri kat mana nak letak DIRI kita dimata dunia. bukan MALAYSIA sahaja.

    • lola says:

      “.. science’s understanding” and “by understanding science” has completely different meaning. In the context of what DD said, she wants to learn about life’s existence through the eye of science (thus ‘science’s understanding’) other than what Islam taught us. If she say “by understanding science”, the whole sentence does not make any sense, UNLESS you omit the ‘besides faith’.
      Anyway, there are some mistakes in her other quotes, but we can’t be sure its her or typo from the writer.

  36. penbiru says:

    cantik? grammatical error tu satu.. her spm results were terrible…

  37. pon says:

    cantik, for sure

  38. zz says:

    baik nye ayat.. tak cakap semua nye die copy but some of it.. plagiarism sungguh minah ni~ dont take people’s words without quoting..people might think its yours..too bad, its not~

  39. comelnya says:

    cantik, ramai lelaki mengakui kecantikan dia tp xderla sampai angau. tp kalo pakai tudung confirm ramai lelaki jadi gila n jatuh cinta setiap hari mcm wardina lepas pakai tudung ramai gila lelaki tertonggeng n bengang tambah2 husband wardina xcukup ensem, nyesal semua xberani nk ngurat wardina, ingatkan high taste rupanya cukup dgn menjadi lelaki berjaya, berpelajaran n paling penting kenal masjid.

  40. ashikin e-kin says:

    diana denielle cantik ape? cun melecun….

  41. eiyla_sci says:

    Elfrida kat pneng pown lg cun……….

  42. My lecturer was talking about this idea just last week. I really should get back to operating on my engineering management assignment as opposed to reading blogs – I despise homework assignments but I really like the net LOL

  43. nur aina says:

    cantik la diana danielle ni…nk no fon blh????

  44. syamrien says:

    i love u DD,Tunang aku pn suka dgnya. .yg penting cntk luar,cntk dlm yer. . .

  45. farridhwan says:

    she cute and berbeza daripada pelakon wanita lain….3<3

  46. I’m not that much of a internet reader to be honest but your sites really nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your website to come back down the road. Many thanks.