Written by AbangNara | June 17th, 2011

askar datuk siti

Baris ~~ Baris ~~ Baris sedia !!! Memang comel. Itu sahaja yang mampu dikatakan apabila melihat Datuk Siti berpakaian lengkap sebagai seorang askar. Kalau beliau sanggup dicorengkan mukanya, mesti nampak lagi real. Tak gitu? Apa pun buat masa ini, title askar paling comel nampaknya akan dipegang oleh Datuk Siti.

Rupa-rupanya bukan Datuk Siti je yang join askar wataniah ini. Ramai lagi artis lain yang turut sama. Antaranya hero Malaya Shaheizy Sam, Intan Ladyana, Aizat dan Anna Raffali. David Teo pun ada jugak. Apa yang dilakukan oleh selebriti-selebriti ini diharap dapat meningkatkan lagi penyertaan anak muda ke dalam askar wataniah.

Apa pun jom layan gambar Datuk Siti dan selebriti lain memakai seragam askar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

askar datuk siti

askar datuk siti

askar datuk siti

askar datuk siti

askar datuk siti

askar datuk siti

askar datuk siti

askar datuk siti

askar datuk siti

askar datuk siti

askar datuk siti

askar datuk siti

askar datuk siti

askar datuk siti

askar datuk siti

askar datuk siti

161 responses to (GAMBAR)Datuk Siti Ialah Askar Paling Comel Di Dalam Dunia

  1. aspire5580 says:

    bgus2..skrg dah daftar..skrg nie masa buat latihan fizikal pulak..hehe

    0

    0
  2. Jena jen says:

    Smue nampk chumil kecuali david teo. but i dont get it. Are they just wearing uniform to show off o doing the real job?

    0

    0
  3. reza says:

    semua comel….ct biasa2 je..mcm yg lain. anugerah tuhan…semua istimewa..

    0

    0
  4. zzzzzz says:

    aduh, baju askar tapi pakai high heels ehehehee

    0

    0
  5. hanimadulebah says:

    david teo pon comel jugak….

    0

    0
  6. sayangselasih says:

    alahai kiutnya dato ct..tpi aku rasa..kiut lagi david teo.hahaha..bagus2 skrg-kurangnya ia dpt bgi manfaart kepada artis kita..

    0

    0
  7. Fieza says:

    adess.. comel sungguh.
    tp buruk lak ai bila tunjuk gbr penuh. artis wanita pakai baju celoreng with high heels ??? eww

    0

    0
  8. wan says:

    intan ladyana palign comel laa

    0

    0
  9. kid says:

    david teo pun comel.. hehehehe
    Fabulous Friday #1 | ShaKiddo

    0

    0
  10. kid says:

    david teo pun comel.. hehee
    Fabulous Friday #1 | ShaKiddo

    0

    0
  11. SHESHUKA HEARTY says:

    ok la jgk…tp aku rsa comel lagi kasut yg datuk ct pkai dlm pkaian askar dorang ni…ni baru la *comel*..SHESHUAI..hehehehehee

    0

    0
  12. Anonymous says:

    aahahahahahhaah pakai baju askar with high heels..!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  13. bkz says:

    ish2………….ni askar btul2 ke sbb nk blakon ekk????cpius…sbb ade david teo..hehe…mene tau flm baru sam n ct??? msti gmpaq

    0

    0
  14. Merpati Putih says:

    agk2x le….wataniah d wjibkan pkai tdung le…..then…xdanya VIP pass nk msk…orng lain….p reg nma….reramai…trsesak2x nk ambl bju..korang sng je lalu VIP claz…nmpk sngt nk cr pblsti mrhn….kna ragging bagai..konpon CT jd group leader….brni kerat 1 tbuh badan..mmg dia yg jdi..orng pakat nk plih dia…even low education….BTW..nice jga CT yg dahi senduk ni dressing…..shower cap tu buang je lah….kang x buang..lari2x…jtuh..kang ssh :-)

    0

    0
    • mdm Pong says:

      takat spm pgkt 2 tak layak jd leader. Rasanya dikalangan

      antara deorang kt atas siti yg paling Low education

      jdi dia lebih layak jadi tukang kilap kasut je..

      0

      0
      • jokong_mas says:

        dia takat SPM pun…tapi sikap dia better than you…siapa awak nak rendah-rendahkan martabat orang?? education tinggi pun tapi mentaliti masih tahap bawah tak guna jugak dik oii…

        0

        0
        • setakat spm jer says:

          tak payah la nak merendah2kan pelajaran orang lain.walau setakat SPM dia bleh berjaya ma…walau dapat PHD PUN tapi otak letak kat lutut wat per.walau belajar tak tinggi tak semestinya tak bleh berjaya dalam hidup.sekurang2 yer dia kayo dari ko tu.ko hado

          0

          0
        • johano says:

          Kau ni mdm Pong. Jenis orang yang kutuk tahap pendidikan orang lain, kau ni mesti masuk IPT bodoh2 je kan? Tu pun tak score. And kalau score pun sijil tak laku.

          Sebab aku rasa kalau kau dapat pendidikan tinggi yang berkualiti, mentaliti kau tak macam ni.

          BTW, artis2 ni masuk untuk promosikan askar wataniah ni. Cubalah paham konsep.

          0

          0
      • mak siku says:

        tak baik merendah2 kan orang.walau belajar tak tinggi tak semestinya tak bleh berjaya dalam hidup.belajar tinggi2 tapi otak kat lutut apa gune kan…..walau belajar tahap SPM JER dia bleh jadi kaya tau..kau ado.

        0

        0
        • anon says:

          saya x nak merendah2kan education siti…tp dlm askar wataniah nk jadi leader kna ada higher certificate….siti spm kureeng tp die kaya..sbb cari duit yg penting hati dan akal…nk jadi leader xkira harta tp education…xnak la nnt pe lak askar lain ckp..femes n kaya je leh jd leader..yg penat lelah blaja tinggi2 jd prebet cabuk je…pasni rmi la yg nk jadi artis dulu kemudian baru masuk askar..tp tu klu siti jd leader la…kang ada yg bagi arahan kawad berlagu2..huhu….klu siti x jd leader pastikan latihan sama la..xnak la ada special treatment…insya’allah sume artis2 ni bole thn kot…

          0

          0
        • dct says:

          siti masuk wataniah ni nk jadi leader ke masalahnye???? ape ko merepek ni??? haha btw, kita kena akur ini adalah strategi utk ramaikan lg anak muda join wataniah ni… even siti ni x sesuai, sumbangannya adalah dpt menarik lg ramai org join.. tapi kalau ko yg blaja pandai2, bape kerat je ko berjaya tarik org masuk??? aiyoooo~~

          0

          0
        • mdm POYO says:

          kalau 10 thn yg lalu asal nk mintak kerja dgn kerajaan
          mesti kena ada org dalam..kalau ada org dalam sekolah takat 3 suku pon sesenang nk dapat kerja..tak pon makbapak sebok nak mintak rekomen dari YB..ini yg menyebabkan graduan yg betol2 layak susah nk dpt kerja
          Tapi sekarang ini zaman dah berubah orang dah tak respek dengan pengaruh2 YB/ Dato2. alamat masuk tong sampah jelah…..

          0

          0
        • Nanako says:

          AKU PUN PELIK NGAN ISSUE KORG NI..SITI MASUK WATANIAH NI TERUS N KONFEM KE DIA JADI LEADER???AHAHAA THNKS TO ANTI CT~PASAL KORANG TIMBULKN ISSUE CT JADI LEADER NI,KANG MESTI CT BETUL2 KENA PILIH JADI LEADER~AHAAHAA BUKAN MAIN CERAMAH PASAL TAHAP EDUCATION TUU~~

          0

          0
        • MK says:

          kekadang aku rasa ramai yg bangang dr spm pangkat dua. hello, apakah tujuan utama memasukkan DCT dlm AW? untuk menarik minat. siti dipilih menjadi ketua dr kalangan artis untuk tujuan promosi. diulangi PROMOSI. waktu belajar tak belajar subjek MARKETING ek? bangang pun takyahlah tunjuk sangat. dia bukan dilantik jd Ketua AW Malaysia, cuma kalangan artis. dah sah2 lah tak de latihan berat sangat memandangkan mereka ARTIS yang membantu promosi AW. bukannya AW yang membantu promosi artis2 ni. huhuhu… please jangan tunjuk bangang anda di sini.

          0

          0
        • mdm Pong says:

          agaknya dulu-dulu siti ni malas belajar,jenis otak bebal..

          0

          0
        • anti mdm PONG says:

          kau ni pehal?? kau yang otak bebal sebenarnya.. ckp jela kau pon takat spm je.. sekali aku PONG kang baru taw!

          0

          0
        • peminat mdm pong says:

          idop mdm PONG!

          KASI PANAS FAN SITI

          HAHAHAHAHAHA

          idop mdm PONG!

          KASI PANAS FAN SITI

          HAHAHAHAHAHA

          Idop mdm PONG!

          KASI PANAS FAN SITI

          HAHAHAHAHAHA

          0

          0
        • apa2 says:

          a kau ni yg bebal. . skurang2 ye dowg dpat gak rse mcam mana jdi askar ,.. klu kau x was ati dgn dowg apa kta kau yg msuk …. aku thu kau cmburu kan ..bab kau x dpt msuk cm dowg haha , , asl dlu kau minx askar x dpt kew 2 yg kau jdi cm ni kan

          0

          0
      • kiki says:

        kurang ajar pktaan ko ni kan .. msti ko x pnah kne sman mlut kn 2 la sdap ati ko jew nk ckp spm org lain kan .. asal ko ye spm bgus sgat kew ,, ,, cmen dri 2 dlu bru tgok dri owg lain ada fham minah

        0

        0
  15. titi says:

    masa ni majlis penyerahan uniform, so mula2 diorg pakai baju biasa then baru sarung uniform..so diorg xpakai fullset skali boot…

    0

    0
  16. PapaJahat says:

    syok laaa…sapa yg ajar nt…keh3!!…

    0

    0
  17. ecah says:

    haip!! menurut salah seorang artis tu, saiz but dah diberi tp x sempat nak bagi skali smalam.. huuu.. consider lah kan.. bukan salah dierorg.. dari segi pemakaian laa.. ok chiow!

    0

    0
  18. Ayin says:

    comel la intan ladyana… high heel 2 mmg xkena lgsg.. harap2 diorg kena training cam askar lain gak… bru diorg tau cmne perit jerih nk pertahankan negara..

    0

    0
    • bini askar says:

      yup betol tu…aku sokong diorg sume kne rekrut sbjik mcm askar kt luar sane……biar diorg pn dpt rase perih jerih askar negare kite mpertahankan negare..kuar msuk utan..jalan laju bpuluh2 KM dgn bwk beg + senjate yg berKG2 berat nye…hamek ko! nak rase sgt kn….xpe2…..bgus jgk artis kite wat cmni utk promote rmai lg msuk askar…..bab education tu no komen la…sape yg jdik leader t msti akak dtentukn org atasan askar wataniah t….mgkin ke diorg akn choose ikot populariti or tahap kaye??? erm…kite tgk je t k.. pape pon HIDUP TENTERA MALAYSIA!! ughh onbehalf of my hubby…hehehe -bangga jadi bini askar-

      0

      0
      • bini askar jugak.... says:

        sokong!!!! -RAMD4-

        0

        0
      • RINA says:

        memang betul….tak kira la diorng artis ke orang biasa…rekrut tetap kena buat…senang-senang je diorang masuk tanpa rekrut sebulan ….nak jaga muka ker…kalu nak jaga muka xyah masuk ??????///

        0

        0
  19. Ayin says:

    comel la intan ladyana…harap2 diorg receive training cam askar lain gak…no special treatment..br diorg tau perit jerih nk pertahankan negara.

    0

    0
  20. yang says:

    aku pun nak masuk askar wataniah pas ni…hehehe

    0

    0
  21. cinta says:

    mcm mane tu??? pakai seragam askar tp pakai kasut bertumit tinggi…melanggar etika pemakaian askar diorg ni ..

    0

    0
  22. zifie says:

    hah!! tak setuju dgn statment datuk siti paling comel.. dh kawin dh tua.. intan lidyana lah yg paling comel.. hehe..

    0

    0
  23. Mila says:

    Aloh ramai nyer dok jeles dgn Ct. Bese ar, org popular konpom Kementerian offer dia masuk & Ct nih mmg minat benda2 lasak camni, tak masuk pun dia mmg popularlah x perlu benda ni pon da popular bangat. Dah dia masuk bukan dia mintak pun jadi leader ke apa. Tak puas hati g ar bgtahu dekat Kementerian Pertahanan ada bran ke tak? Hahaha cakap pakai lutut ar

    0

    0
    • Sunshine says:

      bkn jeles tp kalau btul2 minat make sure buat training sama seperti yg lain…baru betul…baru dpt kepuasan jd askar…for jurulatih yg bakal train artis2 ni pls r bg dorg training yg sama seperti yg lain…bg comanda rest cket…side roll fwd roll…bg muntah2 cket..hahahaha..neway pls dun wearing heel with loreng…sgt2 x seswai n buruk!!!

      0

      0
      • nyanya says:

        ah, kau ckp berapi, kau mampu ke? btw, aku caye, nnt yg melatihnya mst kesian gak ngan ct, tp itulah kelebihan atas ‘kekurangan ilmu’ dia, sbb dia dah dihormati oleh org lain…… kannnnNN~

        0

        0
      • izz says:

        aku pun xfaham gak…belum pape lagi dah kutuk memacam.. jeles ke ape pun aku xfham..klu dah ati cam tu …xleh nak wat ape lahh.. org2 cam ni lah yg nampak lebey mundur dr yg kurg dr segi pelajaran… slain pelajaran pengalaman pun penting ler…

        0

        0
  24. Mila says:

    well excuse me, tengok muka pon Intan Ladyana tu dah kalah. Muka kurus melenkung cun pebenda. Aku ingat sama cun dlm gambar rupanya jauh lagi Ct lagi cun huhuhuhuhu.

    0

    0
  25. curry bean says:

    tang kasut tu …kantoi….high heel bro. ngeh ngeh ngeh,,

    0

    0
  26. cik anne says:

    serabut je intan ladyna ngn rmbut mengurai die tu pkai topi askar..
    mungkin ini slh 1 cara untuk siti menguruskn bdan..

    0

    0
  27. along says:

    david teo paling hsome sekali. wahahahaha

    0

    0
  28. askar says:

    aku nak tunggu diorang datang latihan di kem… setakat mana ketahanan mental diorang… tu yang penting…

    0

    0
    • Anonymous says:

      betul tu..kita tgk mentaliti dan stamina siapa yg bertahan…dalam tentera,semua tu mainkan peranan penting.

      0

      0
    • onbehalf of suare ati ATM (area-RAHSIE!) says:

      btol tu…aku nk tgk diorg kne ragging t… tahan x tahan…
      ragging ketahanan mental je ckup x yah msuk2 lumpur, kawad tgah2 hari laaa…tu je ckup..tgk canne….bleh pegi ke x..
      stakat playsing bju kt bdn dgn heel kaler2 tu x pyah la….dtg cni tgk sndr khidupn sbenar nk jdik askar….jgn sarung celoreng je lebey…..makan mknn mess tgk sdap x sdap…..hahahaha

      0

      0
  29. pin2 says:

    Minta maap pengetahuan teman kureng sikit, apa sebenarnyer askar wataniah ni? apa tugas dorg sebenarnyer? Ada sesaper yg tau? ….

    0

    0
    • cIK mANIS says:

      askar wataniah ni askar simpanan…training same as askar biasa…but based on trainer dorg…training diorang mcm2 termasuk pengendalian senjata,kawad,ilmu perang…n mcm2 lg…mmg best join wataniah ni…mental n fizikal mmg di uji…exp yg sgt berharga…g la join…dpt elaun lg..hehe…if u r diploma or degree holder will be a leader…comm as left.

      0

      0
      • pom pom girl says:

        macam mana kalau kite dh kerja skarang pastu nk join wataniah?kire join utk isi masa lapang hujung minggu :p

        0

        0
        • shazha says:

          boleh je join utk isi masa lapang…training die hujung minggu jer…mmg best…

          0

          0
        • cIK mANIS says:

          Yup…boleh di kire mengisi mase lapang jugak la … dr x buat pape weekend tu p la lapor diri kat pusat latihan wataniah yg berdekatan… experience tu…bkn sng nk dpt…

          0

          0
  30. budak br blaja says:

    salam. nape ble bkk page len die jd mobile theme ya? x feel la nk tgk2 page cmni. tukar la balik bole

    0

    0
  31. sue says:

    mcmne nak join? aku minat gak..tp umor dorg da lebih 25 kan..pesal blh join eh? pelik la…

    0

    0
    • Anonymous says:

      mestilah boleh…pi lah join…kalu nk datang lah ke kem 502,saya pun askar wataniah kat sana…walaupun saya keje ngn badan beruniform tapi sy tetap pi latihan askar wataniah..tambah pengetahuan,tambah kawan,tambah manfaat dan tambah pendapatan..

      0

      0
      • bini askar says:

        bg kwn2 yg x tau kem 502 tu kat Sungai Buluh, Selangor…..unit infantri..

        0

        0
      • INFO... says:

        bg kwn2 yg x tau kem 502 tu kt mane…kem tu tletak kt sungai buluh, selangor…unit infantri..

        0

        0
  32. pin3 says:

    ko ni bkn main mengkal la askar wataniah pon xtau..phuuii..syialla..

    0

    0
  33. luvlavender says:

    kasut xtahan u.caner nk kawad ni.hehhe

    0

    0
  34. lalalala says:

    oklah dieorang nak join askar wataniah. niat yang baik tu utk improve soft skill masing2 beb!

    dieorg tu semua org yg berjaya dalam hidup beb! spm bukan pengukur hidup. member2 aku ramai straight A SPM , pastu keje biasa2 jer.

    ukur baju di badan sendiri beb!

    0

    0
    • bujang says:

      cuba kira berapa ramai yg straight A nie x berjaya ngan budak SPM yg berjaya .. bukan nk kata budak spm ceroi nie xde mase depan .. tapi lebih selamat untuk jngka masa panjang ngan straight A spm nie .. ade degree lebih selamat dr xde degree .. pikir jangka masa panjang bukan dekat ..

      Wataniah dpt elaun tapi terok la .. kdg2 siap kena bogel lagi kena nyanyi lap jamban guna berus gigi .. tapi artis kalau masuk paham2 jea la .. pngkat naik, latihan x terok publisiti lebih ..

      0

      0
  35. gadiskampung says:

    pe lh..nk join wata pn kne melaram dgn high heels????erm…ni bru pkai bju loreng pn dh melaram.cbe bg pkai bju no3.cnfirm lg melaram. adoi..
    tp aq plik la,dlu aq n budak2 len dpt bju loreng jnis poket senget ni sb ktorg kre batch pr1 dpt, dorg ckp bju ni xdpt dlluskn..tp npe stil dpakai erk??

    0

    0
    • fia says:

      tulisan gadis kg ni mengingatkan sy kt sy la..cian die..bju no 3 kne buang.huhuhu :(

      0

      0
    • jejakabandar says:

      adoi.. abeh nak buat cmne.. da diorang ingat sampai sana nanti ada boot. bolehla tukar kat sane.. skali x dpt full set pulak.. dah, jgn bisingla!

      0

      0
  36. BumbleBee says:

    dah agak dah…tinggi semacam jer… high heels.. (sbb aku tau CT bukan setinggi mcm Erra, dynaz, nasha utk nmpak menyerlah dr org lain)

    0

    0
  37. phuiih says:

    baju da betul da..bwh sluar jeans pulak..pakai le btol2…syialla..phuiiih

    0

    0
  38. misu says:

    nape pakai kasut tinggi masok askar..???

    0

    0
  39. misu says:

    nape pakai high heel??peliknye

    0

    0
  40. zaira says:

    memang comel ..tapi tak lengkap…yg artis sorang lagirambut panjang di lepaskan… bergaya pakai kasut tinggi ..kalau buat kemas dan proper sikit ..lagi nampak mantop…. walau pun hanya nak bergambar…kena ikut …rule lah sikit sebab pakaian dah seraganm..keng…

    0

    0
  41. lolo says:

    bingung ke apa korang yg dok bising2 ni.dorg wat ni just to attract people join askar wataniah.walaupun tak ade buat kerja apa2, role diorang adalah as role model.toksahla sempit sgt pemikiran.then,diorang dtg pakai baju biasa je, utk bantu kementerian tarik org dan bg publisiti.so, wartawan nak amik gambar, suh la pakai baju celoreng tu, gimik je.tuh pun bnyk kompelin.apa dengki sgt dgn siti tu tah.aku pun tak de la suka dia, tp tak adalah bingung sempit sangat pemikiran ni. haih.

    0

    0
  42. hacker says:

    bangga sgt ka siti pakai sarung pale cm tu.. dah cm stail yahudi ja..

    0

    0
  43. joyah rock says:

    apsal boobs CT terlebih menyerlah?

    nyum nyum

    0

    0
    • norim says:

      2 sbb depa pkai bj asl trs sarung bj uniform 2 la.. bkn depa buang bj asal… 2 yg nmpk up skit… hohohoho

      0

      0
  44. rabbit lovers says:

    intan ladyana chomel..cam rabbit muke die..comell.suke2x…

    0

    0
  45. hoollaaaaa says:

    cantik ladies punya kasut…masuk askar pki high hills eaa…hehehe~~

    0

    0
  46. Chantek says:

    cantiknya intan ladyana.. cmna nk buat rambut lembut cmtu ye? kena rebonding ke apa? atau bt treatment jek stp bln? ada sesiapa blh tolong bg info x?

    0

    0
    • Chinta says:

      Chantek :ko rendam rmbut ko dlm air panas jer,jdi la rmbut cam intan ladyana tuh.soklan cmtuh pon nk tnye ke??

      0

      0
      • Chantek says:

        haLoooo nenek ! ko fikir semua org otak bijak mcm ko ke??? ni lah padahnya terlebih pintar.. sebab tak taw lah aku bertanya.. salah ke weii?? bangap !

        0

        0
  47. haha..sempoi lah..nk jadi jugak lah.. :D

    0

    0
  48. entahler says:

    masalahnyer bila cakap masuk wataniah beria je fokus siti sorg je..konon2 tak taw la artis lain masuk sama..skrg baru cakap artis lain rupanya ada masuk sama..poodah..peminat siti jangan fanatik sangat. aku pun bukan tak suka siti sangat tapi aku nyampah bila fanatik tak tentu hala pada seseorg tak kirala siti ke sapa ke..

    0

    0
  49. ieda_mj says:

    intan comel!

    0

    0
  50. mami jun says:

    ek eleh ko nie ENTEHLER poyos jerk..klau nyampah jgn dok kt cnie..p bace entry lain..ishkk..cbuk jerk..

    0

    0
    • entahler says:

      nila makhluk yg takleh terima kritikan..aku dah terang2 cakap aku bukan tak suka sangat kat siti tu tapi aku nyampah org2 lain yg fanatik tak tentu hala..obsessed..itu pendapat aku kalo tak suruh pun ko terima. mami jarum betolla ko ni.

      0

      0
  51. budak u says:

    spm je pon tetap jadi jutawan..!! Yg grad tinggi bagai pon, duwit banyak mcm ct ke? Huhuhu.. Ok pe, arini jd askar wataniah.. Aritu dah jd bln sabit merah.. Mana tau pasni jd bomba plak ke.. Caiyok ct.. I likeee….

    0

    0
    • spm says:

      hebat nya siti spm boleh jdi jutawan lepas ni ko nasihat kan adik2/ anak2 ko cakap pda deorang sekolah tinggi mana pon tak boleh jadi jutawan ..
      kalau ada datuk yg kayaraya jgn segan jgn silu kebas je..asakn boleh jadi kaya raya..

      0

      0
      • budak degree says:

        siti kalau x kawen ngan dato pon die memang dah kaya.. die sendiri pon da jadi dato. sian kau ni.. dala takat spm, mentaliti rendah pulak tuh! cube bukak sikit pemikiran kau tuh..

        0

        0
    • APPLE GREEN says:

      Jadi jutawan kalau jual suara
      Suara pompuan tu AURAD HARAM

      0

      0
  52. pendekar laut says:

    skg negara kita aman..xsemesstinya artis je..smua lapisan masyarakat at least ambik port bnde2 cmni..aku harap malaysia aman selamanya..

    0

    0
  53. minah celupar says:

    elow spm…lu ugt ct yg terkedek kejar datuk k ke?dh tentu ct kaya sebelum jmpa dtk K lu lupe datuk ct adlh penyanyi no1 m’sia.lu ckp jgn main hentam la…sbb die kawen ngn datuk K owg igt br die kaye?ape la sngal kowng ni..ckp je peminat p sume tu x taw

    0

    0
  54. wak kardi says:

    yes… meh la msok 514… aku tnggu btol2 dpn pintu guard room.. jgn harap nk dpt layanan VIP ea… KJ pown aku hayun semacam je…

    0

    0
    • mat tiarap says:

      eleh,dok 514 ade hati nak hayun org,ingatkan komando atau para,setakat 514 xyahla,kau pun sama je dgn geng2 keparat ni

      0

      0
  55. ubi bin kayu says:

    aku suka part kawad nk tgk boobs spe paling menyerlah..ekekeke

    0

    0
  56. Fida says:

    Lagi la susah nk mengandung if wat benda lasak2…

    0

    0
    • bini askar lagi... says:

      a’ah…pgkal la aku tgh mgandung….lau x, aku pon nk join…smgat ni! skali tnye big boss, pas bsalin pon x dpt jack nak msuk…..worry if hensem2 guy kt wataniah gugat iman ku…kah3……insyallah mi x gtu b…mtk jauh kn…amit2..

      0

      0
  57. gadisss says:

    adoi blh tak aku nk tergelak tgk diorg pakai heels dgn baju askar tu..hahaha

    0

    0
  58. phuiih says:

    apepon korang best! syialla..phuiih

    0

    0
  59. Mila says:

    Bnayak lagi yg ckp pakai lutut erk? Adui aku ingat org pandai (kunun pandai) ni ckp pon ada otak ini otak letak dekat lutut. Hahaha dah org tu ada SPM aje pegi lantak diala, dah kaya pon dah derma duit dekat sekian2 org pon, ko ada? Takda plsss shut up. Then kalo dia g blaja tggi pon korang still ckp Diploma / Degree beli la hapela semua benda nak kutuk. Org buat baik salah, x buat baik lagilah salah. P tgk cermin tgk balik sempurnakah aku ini? Korang dgn CT jauh bagai langit dgn bumi.. Plsss lah x koser aku haha

    0

    0
  60. ladyGIGIH says:

    huh semak jek dak ana tu…x suke…

    0

    0
  61. kenapa? says:

    Dorang nie sume dah tau nak pakai baju askar tue kan? Nape la xsediakan sekali kasut yg sesuai..klu xpenah tgok askar pakai heels, well here u go..

    0

    0
  62. aizat? says:

    Yg Aizat tu lagi bebal.
    org pakai full suit, dia pakai jeans..
    xkan xda size kot.
    kt da kurus.
    sengal

    0

    0
  63. Only CT (In The World) says:

    We luv u Dato’ CT…..semoga cepat dikurniakan cahaya mata……..Amin………

    0

    0
  64. maharajalawak says:

    wah..zahid hamidi salam gn ct?? ap sudh jd dato??

    0

    0
  65. maharajalawak says:

    dato zahid salam gn ct?? ap sdh jd dato

    0

    0
  66. luv shaheizy sam says:

    xde sape ke nak ckp pasal hero malaya pakwe i??

    0

    0
  67. educated malay says:

    bangsa melayu kononnye kaya dengan budi bahasa. tengoklah ayat2 orang melayu kat ruangan komen ni. sumenye sumpah seranah, kutuk mengutuk.

    0

    0
  68. hamba allah says:

    tak payah hidop ngan asik nak kritik org…
    jangan pk diri bek sangat k…
    sebelom cite kelemahan org…
    tengok diri sndr dlu…
    even fb ataw ap2 laman sosial ialah laman sosial…
    jangan nak maki sesuka ati….
    harap diperbeki bahasa anda…
    BAHASA MELAMBANGKAN BANGSA…..

    0

    0
  69. faiq says:

    bukan nak cakap … pakai kasut tumit tinggi tuuutuu…HAHA…lawak2…klu yer pun tukarlah kasut dulu …

    0

    0
  70. nia says:

    askar pakai heels…
    hihihhihi

    0

    0
  71. maliq says:

    try tengok gambar ana rafali tengah terima cenderahati tu…macam nampak tits je, ke mata aku terlalu tajam?hehe..

    0

    0
  72. prebet minah says:

    alaaaa korang ne C.T belom masuk latihan dah kecoh satu kampung…ni la tabiat org melayu .. tang high heel pun jadi isu… adoooooi

    0

    0
  73. ntah says:

    alahaii..xsggp ku mlhat siti yg cmey kne phsycal traing..cmne la agknya..lps ke tdk nk wat kmando rest ni..xdpt ku membayangkan(nyanyian anuar zain)..berusahalah wahai AW..nnt ku nk p mlpor kem skli dgn siti la lepas tauliah..wahai siti tunggulah khdranku..kta wt PT skli..hehehe..

    0

    0
  74. Afiq says:

    kita tengok depa nie dapat tahan lama mana..hehe..

    0

    0
  75. poyoyis says:

    brisan askar pempuan mmg comel…paling comel tang kasut perempuan…heheh….

    0

    0
  76. y[o]n says:

    askar pompuan blh makai mekap and kasut tinggi cenggitu ke? aku pn nk join! haha!

    0

    0
  77. aku jujur says:

    pakai pakain seragam army tp pakai kasut tumit tinggi….cemar maruah army jer..hampeh sumer just nak glamour

    0

    0
  78. ntah says:

    da ja artis yg dah tauliah jd pegawai AW..tp xrmai pn tahu..slh stu yg aku thu da la artis laki ni..mmg popular gler arh..xda pon org kcoh2..one more thing,even kau dpt straight A’s pn x smstinya kau pndai dlm askr..try dlu msk beb..then u’ll know how hard it would be..

    0

    0
  79. mulut capoi says:

    BERTUDUNG TUTUP AURAT LAGI COMEI.

    0

    0
    • syam says:

      betul2 sokong 100%…dari bertudung leh plak die bukak sikit demi sedikit tuk nmpk kan rmbut knape tu?????

      0

      0
  80. larahussain says:

    kalau dah pakai uniform tu pakai ar kasut askar gak..memalukan askar jer lah wek :P

    0

    0
  81. insankecewa says:

    kalo nk masuk askar….xkire la askar wataniah ke ape… jgn samapi memalukan askar dan menyebabkan org pandang rendah dekat kerjaya askar…. xde org yg peka ke pasal benda nih? uniform da salah poemakaian… camane nak wat training???

    0

    0
  82. sal says:

    ala sbb die artis no. 1 die sorang r comelll….ceh…intan n ana tu comel jugakkkkk!!!!!!!!!!!

    0

    0
  83. mazda says:

    no 1 ? x kuasa nk iktiraf no.1. hebat lg P.Ramlee & Sudirman! skrg dh x brp nk laku…so byk le masa nk join itu ini…siann…fanfanatic xyahlah sokong byk2..geli ar

    0

    0
  84. syam says:

    knape mst siti duk dpn n plg menonjol…knape brpengaruh sgt ke…cian kt artis2 lain mcm duk blkg die je….lain kali biar r adil

    0

    0
  85. sukahati says:

    mesti lah siti duk depan…ikut title nama lah beb….heheh…nanti masa dorang wat latihan tolong lah amik pic gak…nak tgk pakai makeup n kasut tinggi tak…heheh…tgk askar lelaki kat pic tu…mcm nak tak nak jer dorang amik gambar….siap satu pic tu half jer…huhu

    0

    0
    • mdm pong kembali yuhuuuuu!!! says:

      ketua di barisan hadapan dikalangan artis..emmmm..
      mdm tengah pening kepala sekarang ni memikirkan keLogikan nya……

      ciri2 ketua kat atas
      – berpendidikan tinggi ?

      -boleh bertutur bahasa omputih dgn lancar ?

      -berkepimpinan?

      -ikut title namalah bebe???

      ————————————————————–

      0

      0
  86. jay ai says:

    kelakar siottt….pakai celoreng..tapi kasut…ha…ha….tak sesuaiiiiii….

    0

    0
    • pegawai aw says:

      salam to all…rata2 pegawai n anggota tidak berkenan dengan etika pemakaian artis tersebut..mungkin pihak protokol sepatutnya lebih peka isu ini,…jgn kerana mereka artis boleh di ambil mudah..mungkin penyertaan mereka tidak memberi kesan tidak lebih hanya sekadar publisiti..agak memalukan apabila pakaian loreng dipakai bersama high heel n jeans..askar wataniah perlu mematuhi etika pemakain yang sama seperti askar tetap..kami tidak mahu orang awam memperlekehkan aw…kepada anda semua jika mahu menjadi pegawai aw anda perlu menyertai palapes semasa di universiti @ sesiapa yg mempunyai degree ada juga perlu bermula dari bawah sebagai parajurit muda yg kemudian perlu mengikuti kursus untuk mendapat pgkt pegawai…pegawai mmg yg ada degree sahaja..pegawai dari palapes di tauliahkan oleh agong @ sultan…tahun ini pentauliahan di adakan di UTHM..pada 9 julai 2011..sesiapa yang berminat menyertai aw sila rujuk dengan kem aw yang berhampiran anda..

      sekadar berkongsi.

      0

      0
      • aku bukan tentera says:

        betul tu, wpun aku bkn aw tp bekerja dlm kerjaya beruniform gak. at least intan ladyana tu ikat rambut kalau x dpt sanggul. ni dah mcm apa dah aku tgk.. disiplin memakai uniform tu yg penting…

        0

        0
  87. kakchubby says:

    huuuuuuuuuuwweeeeeeeeeeeeekssss!!!!!

    0

    0
  88. mulut capoi says:

    kiri kanan3…..jalan kedeeepan…..hentak kaaaakii..berhenti…dengan kasut tumit tinggi dan tajam…berguling2 jatuh menyembah bumi…baaru masa kawad dah kantoi…x sesuai kasut tu, jika pakai uniform biaqlah lengkap dgn. kasutnya…mencemarkan.BAGI MANJA BUAT APA KAT ARTIS……NAK MASUK JADI LASAK , BUAT BETUL2, ATAS PENTAS LAIN lantak ko oranglah memang semua org. tau ko org. tu artis…kena pandai sesuaikn diri dan keadaan, masamendiang Lady Diana dulu pun dia ada pakai pakaian tentera tapi segak lengkap…buat malu saja…kahkahkah..semua org. tengok ketawa ……

    0

    0
  89. mulut capoi says:

    BILA KAWAD NANTI BERGEGAR NASI LOMAK.

    0

    0
  90. JAMBU BUSUK says:

    ct…nampak cantik bila mekap, kalau tak kerana suara maka x ada siapa pandang.

    0

    0
  91. kakikanan says:

    bgs lar ltk artis sbb nk tarik rmi yg join wataniah nik…
    n hope jgn nnt bile d minta jd barisan dpn negara meke2 nik yg lari dlu…

    0

    0
  92. ajima says:

    Siti and the girls Kalau nak jadi askar wataniah pun ,pakai lah betul2 mana ada askar pakai tumit tinggi, Abang Nara tak ambil gambar penuh,Ini saja propa lebih suruh masuk hutan dia orang lari dulu. Setakat tayang muka ja lebih.

    0

    0
  93. ANN says:

    org lain masuk askar wataniah x kecoh pn..dah la pakaian x ikut etika berpakaian yang btul dan tidak ikut protokol yg sebenar..amat memalukan apabila pakaian seragam di pakai bersama seluar jeans dan kasut bertumit tinggi..bukan kah pakaian melambang darjat dan maruah sesebuah organisasi atau jabatan…

    0

    0
  94. RINA says:

    memang la artis….kalu dh masuk dlm nie,x boleh la terus ambik kawad ikut jam …kena ade training 1 bulan….kalu artis boleh buat,orang biasa pun x yah la g training 1 bulan nie…pihak yg bertanggungjawab patut ambik tahu hal nie….kita sebagai unit berunifrm,tidak boleh beza-bezakan kedudukan….mentang-mentang diorang artis popular,senang-senang dapt masuk…orng biasa kalu nak masuk ,macam-macam kena buat…..ujian kesihat la,kena lari pusing padang la…..tue pun belum tentu dapt masuk …….pihak berkenan tolong ambik PERHATIAN !!!!!!!!!!

    0

    0
  95. faa97 says:

    go go abg samm . korg memang cool derrr .

    atien_yeayea@yahoo.com

    0

    0
  96. saya budak ROTU says:

    err..ape ni pkai high heels.kasi malu je kan/rambut sam pon pnjg ..askar mcm tu ke ?

    0

    0