Written by AbangNara | May 8th, 2009

cristine reyes

Inilah gambar awek yang sedang didukung oleh Awal dalam entri kami sebelum ini. Ada tekaan beberepa pembaca tepat sekali. Nama awek di dalam gambar ini ialah Cristine Reyes.

Memang high taste sungguh awek idaman Awal. Tak pandang gadis Melayu dah. Awek Philipina jugak yang menjadi idaman. Katanya Awal sekarang dalam proses tengah cucuk line dengan awek nie. Selalu berbalas-balas SMS sesama mereka.

Buat Awal, pandai ye anda memilih awek yang hot macam nie. Tak sangka tajam betul pandangan Awal sampai dapat ushar awek macam nie ada kat Philipina.

136 responses to (GAMBAR)Cristine Reyes, Awek Philipina Idaman Awal

  1. singa ganaz says:

    yeahhh awek awal dan akhir,….

  2. azfa says:

    baik tak yah pakai baju terus..

  3. lilies says:

    hurmm..tekaan sy betul..mmg sexy gal niyh..

  4. badboy says:

    penyedap jer ni…
    cam ni nak buat bini..
    sorry la

  5. badboy says:

    aku tak kisah pompuan nak seksi..tapi ni dah melampau.
    dia dapat duit buat cam tu
    kita dapat dosa
    aku baik tak baik sangat la..
    tp boleh la..

  6. badboy says:

    aku blajar kat cite bohsia tu…
    ayat power..

  7. badboy says:

    macam2..dah tengok ker belum ni?
    boleh tahan kurang ajar n kurang asam..

  8. badboy says:

    dah tengok la yang aku cakap..
    ni tengah menghitung hari nak tunggu syurga cinta..

  9. iu says:

    syok nyer awalll..dpt gf seksi-meksi..hari2 natap pun mesti mau..ala awal pun cute aper..oklah tuuu rezeki dia

  10. vimcci says:

    sexy nye -_-

  11. bUDaKGeNiUs says:

    TEKA-TEKI:

    Bentuk cantik sesuai utk gemok & kurus,
    Muke lebar tapi xde hidung,
    Bila masuk dia lurus,
    Bila keluar dia bergulung,

    APE DIA?

    ehehehe…

    • Penari Poco2 says:

      eh…kate xde comments dlm 2 minggu ni…???
      xpe2…

      biar aku jawab….
      jawapan dier….SELUAR DALAM….
      gerenti betul…kan…kan…kan?????????

      motif :
      masa nak pakai kaki kite lurus jer, seluarpun straightly naik atas…bila nak tanggal, dia gulung2 turun bawah plak….gitu???

      • Penari Poco2 says:

        …gulung2 turun bawah adalah style org yg malas…

        • Penari Poco2 says:

          agaknya ko punye style tak budak genius tanggal seluar gulung2..??
          hahahahahahah…

        • bUDaKGeNiUs says:

          Aku curi2 mase la poco-poco..
          I mean,aku x blh nak slalu buka beuatifulnara..

          Aku sbnarnya kene prepare coz dpt offer
          jadi design engineer kat JB..
          JPA plak panggil kitorunk bdk2 biasiswa graduate 3.5 above wajib apply perjawatan kat kerajaan..
          Dah terikat nie,
          Susah betul..
          Ingatkan JPA x panggil..
          Nie Plak fakulti offer jd tutor thn sambung phD bg kitorunk yg graduate 1class..
          BENGONG JUGA AKU DIBUATNYE…

          sori mengecewakan ko & kengkawan..

          p/s: Alhamdulillah,semoga u all guys berjaya dunia akhirat..q=)

        • Penari Poco2 says:

          eh, ko x jwb lg soalan aku kat atas tu betul ke x???

          yeke ko da dpt keje…ish, TAHNIAH…
          aku harap ko jgn ler lupa kami2 kat sini yer…
          LEBAY2 LG KAT AKU….hehehe…xde ko, xbesh har aku nak chat kat sini…

          ENGINEER + POLITICIAN = ENGPOL
          eh…sesuwai ker…hahahahahahah..

          p/s : jgn mara har nanti kene jual….

        • bUDaKGeNiUs says:

          HAMBEK….sesuke hati je ko nie ek?

          hahaha……….

          Ko tak tido lagi ke?
          Esok cuti kan?
          Bile nak wat kek utk aku?
          hehehe……

        • Penari Poco2 says:

          lps aku bg komen GABUNGAN kat atas aku trus tidur…
          baru je balik dari umah org meninggal ni…

        • Penari Poco2 says:

          aku tgh pikio kek lapis mane aku nak bagi kat ko bwk jb…hahahahahah….

      • singa ganaz says:

        pandai jawapannya…… xde yg sangkut2 ke…

  12. Penari Poco2 says:

    APSAL KAK NARA XNAK KOMEN PEPE KAT SINI NI…?
    BG LA KOMEN CKIT KAK NARA PASAL MODEL DR
    FILIPIN NI…????
    SESUWAI KE X JD GF AWAL???

  13. keyleedaud says:

    nak bikin bini ker camnie?…haiyooo

  14. lulu says:

    agak2 pompuan ni nak ke kat awal….

  15. daun kesum says:

    cehh..fotoshop byk ni…pompuan memane pon akan nampak sexy kalo pakai camtu (kalo body gitu le kan)…hahha…tang muke..fotoshop…lawa tapi muke bosan..tadek karakter…muke ade karakter haa tuuu..cam angelina jolie ke..megan fox ke..haa ni jenis muke yg leh ‘eat you alive!’…heh…

    • singa ganaz says:

      mmg ler fotoshop… kata nk buat cover magazine… kena lah edit banyak…. kasi besar mana yg kecik.. kasi putih mana yg hitam…

      • DelimaSaraa says:

        ayat power gituuu….

      • daun kesum says:

        yeap btul..cover mag ek..nak kasik mag laku..gitule gamaknyer…

        • DelimaSaraa says:

          bukan nak kasi laku jerr, tp dalam masa yg sama dia memenuhi citarasa semua pihak..jadi kalau dia bubuh gambor pompuan tu hitam + jerawat + kulit menggurutu + pakai pelik2 , aku ingat konpem jualan syarikat bulan tu terus menurun..

          so, kita2 ni lah yang pandai2lah buat pilihan…ustazah aku masa kecik2 dulu kata, zina mata pun salah satu zina gak…

        • singa ganaz says:

          pakej lengkap…

  16. DelimaSaraa says:

    uh uh uh…..tak pyh tgu malan pertama…..

  17. Vogue amnet says:

    macam muka girlfren anak datok K, cuba korang tengok betul2

  18. Gakuto says:

    hrm, nantilah baru ko tahu macama perangai perempuan² datang dari filipina ni, awal.. klu ko stay sabah, ko akan nampak perangai mereka yg sejati tak kira [email protected]… nasihat akulah, baik jangan buat bini..

  19. azam says:

    Ramai dari diorang ni freesex,nampak cantik bawah hancur…nak buat awek ke?main sedaplah.

    • Penari Poco2 says:

      azam…
      ko komen mcm ni kang daun kesum ngan batu lesung hentam ko plak!!!
      kalo pasal seksi2 ni komen elok2 nooo….
      kalo x, hancus muke ko kene tempek daun kesum yg dah lumat kene gilis batu lesung tu…
      so…my advice is BE CAREFULL FOR WHAT U HAVE SAID bro…!!!

      • mien.. says:

        powernye ayt azam ni…cm ade pnglaman jer…

        • singa ganaz says:

          pengalaman manis…

        • delimajelita says:

          hehehe…nak tambah sikit….pompuan muda-mudi skang ala-ala “jemput rase dulu kemudian baru beli ..upss.tp lelaki2 ..kalo nk rase free cannot la…duit poket biar kembong dulu” same la ngan kisah kekasih awal ni. huhuhu mintak jauh la anak2 abah aku ngan anak2 keturunan kami (anak2 abah aku) ni Ya Allah.

        • singa ganaz says:

          susah nk cakap… takut nanti terkena kt batang hidung sendiri….

          kita ada anak perempuan, keja jaga bebaik,… xtahu apa yg nanti masa depan…

      • daun kesum says:

        hi POYO…eh poco…:)..wahh sampai ke sini ko bawak mulut ehh….muslimah nye ko….

        • daun kesum says:

          aku agree ckp lion..takut2 nanti…”What Goes Around, Comes Around”….

        • delimajelita says:

          oleh itu, JAGA DIRI, HIASI PERIBADI

        • daun kesum says:

          delima tulis:
          hehehe…nak tambah sikit….pompuan muda-mudi skang ala-ala “jemput rase dulu kemudian baru beli ..upss.tp lelaki2 ..kalo nk rase free cannot la…duit poket biar kembong dulu” same la ngan kisah kekasih awal ni.

          and aku tambah:
          jaga mulut/perkataan… :)

          eh aku nak tanye ko kenal ke awek filipina ni?….mane ko taw die camtu?

      • azam says:

        Penari Pocong2….bunyi macam kau yang marah aku ni…
        aku mana ada carut…muke hancus apasal..panas…ni…

        • delimajelita says:

          ish ko ni kan kesom…(sambil tersenyum) ….boleh tak aku ckp ko ni kan x brapa nk cukup ilmu la…ko ni mesti gengster skolah zmn dulu2 eh? jenis x phm bahasa. Ko boleh tolong ddk diam tak? eiiiii….. >:)

        • DelimaSaraa says:

          cik kesum…

          saraa nak cakap sikit…rasanya delima cakap general..bukanya dia kata fokus pd sesiapa..dia just bagi pandangan..sama ada kenal ke tak, saraa rasa delima tu cakap secara umum..

          so, cik kesum jgan persoalkan balik kenal ke tak..kalau lah cik kesum jenis touch n go, patutlar cik kesum rasa cili begitu berapi..saraa fikir dari semalam lagi, kesian gak dekat cik kesum ni…uh uh uh

  20. deeper_conversation says:

    manis dan pahit..mknla gula2 nano

  21. delimajelita says:

    conget rambut sebab masam …uitt singa apa dah lagu tema gula2 tu?

  22. delimajelita says:

    hahahaha…tepat sekali…aku ingat lagi melodi dia tu

  23. kaki bantai says:

    smua nk rasa puki jer tu…nk yg lain dari yg lain.ko cye ke diowang nk kawen.butoh apa…

  24. azam says:

    Sememangnya kau adalah kaki bantai yang betoi….aku keje hotel,ramai staff aku dari sana….yang jantan dok jadi bapa ayam pada kengkawan pompuan…….tak caya pegi check kat bukit bintang….tapi dululah tapi sekarang dah pandai memilih yang ada duit….sorrylah.true story ni…

    • delimajelita says:

      azam aku caye kat ko..coz kwn aku pun jd duty manager hotel so kalo stakat artis n ker**** check in kepit2 tu dah x heran dah… kan..kan..kan..

  25. pening says:

    dasyyyat gak taste c awal ni ye…hai..dah krg ke awek melayu syawal oiii..sekali tgk awek filipina ni cam pornstar je…