Written by AbangNara | January 13th, 2011

fazura cheongsam

Terasa macam pantun dua kerat pulak tajuk entri di atas. Tapi memang bila tengok gambar Fazura pakai cheongsam, satu perkataan je terkeluar daripada mulut ini. Awesome!!! Memang sangat cantik, menarik, tertarik, Fazura memang da bomb!

Ada jugak artis-artis lain yang turut menunjukkan semangat 1Malaysia dengan memakai cheongsam. Kalau tak silap ini sempena event  Rafflesia – Green Cheongsam CNY Celebration. Banyak jugak artis yang datang antaranya Nasha Aziz dan Erra Fazira.

Sila baca entri ini sepenuhnya untuk melihat lagi gambar ke”awesome”an Fazura memakai Cheongsam. Kredit gambar kepada Facebook Nur Fazura.

P.S: Sumpah lawak Zizan nie ajar orang cakap Terengganu.

fazura cheongsam

fazura cheongsam

fazura cheongsam

fazura cheongsam

fazura cheongsam

fazura cheongsam

fazura cheongsam

fazura cheongsam

131 responses to (GAMBAR)Bila Fazura Pakai Cheongsam, Memang Awesome

  1. MakTom says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 55
    • gilo says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 62
      • mys abby says:

        fazura gak comel..
        erra tak elok pkai camtu……….
        eja tu pkai cheongsam terbaru ker..??huhu

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 1
        • Kasih says:

          comel nyer fazura tu… bj pun kena gan dia.. tp nape bg eja cam tu.. buruk nyer….. bj erra tu dh cntik tp fesyen rambut tu yg xkena sbnr nya….

          tp may be mekap tu terlampau tebal tu yg nmpk muka artis2 kita dh cam x ORI lak… huhuhu…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 1
        • amina says:

          Tu bukan cheongsam.

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
        • haniezz says:

          fazura pakai xnmpk cheongsam tp sopan dia xnk tbelah kiri kanan tuh…bab tu aku sokong la weh

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • mak merah says:

        ha…betol..ku tengok nasha pun mcm al bapok jugak..
        eeeeeee…uweekkk..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 1
      • ani says:

        yg pakai rambu2 kaler ijau tu eja ke?

        Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
        • lavender says:

          kalau ko tak ckp tak perasan..rase nye btol eja..
          mcm ape jek..???hmmm

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
        • huhee says:

          mcm sesame street …..hahaha…siyes buruk giler…!!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 1
        • Ryta says:

          Patutla bulu ayam serama kat rumah jiran aku abis semuanya togel…nak buat baju bigbird untuk si Eja pakai rupanya!!! Kuang3…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 2
      • amanda says:

        woiiii .
        kalau ye pun na belajar mengira better g sekolah balik lol .

        fazura awesome !!!!!

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
      • http://kukukata.blogspot.com/2010/12/sekarang-aku-nak-isap-ko-punya-pulak.html says:

        cheongsam ke tuh???

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
      • biarla senegheh says:

        100% agree

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    • aleya says:

      pazura lawa yg len mekap cm bapok gila

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
    • haha says:

      tenet2 saya alien pakai cheongsam dari angkasa lepas.

      baju juliana evans je aku rse yg nmpk normal

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    • quEenR!ana says:

      nasha- aku lah diva kt cni..huhhh
      eja- alamak malunyer pakaian aku pling buruk(berbulu ayam)
      pompuan botak- aiseyyyyyyyyyyyy ak jer yg xde rambut..huk..huk..huk

      fazura-clr bju da ok tp rambu-ramba yg kt bahu and perut tu yg wt spoil x kn lgsung ngn clr bju die..sory u allzz

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  2. paanjr says:

    waduhh~~ cairr :D

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    • hijau says:

      takdelah cheongsam sangat,tp ade la sket2 cheonsamnya…tapi yg paling penting fazura kaler baju nmpak lain dr yg lain n menonjol.die cool je..suke.

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  3. cikedi says:

    love fazura

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
  4. yong says:

    x suka la pulak wrna ny

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
  5. lawa … malatup!!

    erra n nasha pn de…malatup gak!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 5
  6. cik epal says:

    kalau wane merah lagi HOT!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 3
  7. manis nye fazura..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
  8. maria says:

    wow.so beautiful.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  9. ???/// says:

    cntiknya fazura….awesome…..nice dress…n erra n nasha pun awesome jugak….

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  10. zaia says:

    aura gorgeous Fazura nie lain dr yg lain..
    smakin lama smakin nmpk menarik trtarik kau mmg da bomb

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 3
  11. qistina says:

    si botak tu pon ada pakai gak, serba x kene laa sume…kaler n make up kot
    hmmm apa2 pon tak kisah laa

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
  12. ehem says:

    mmg cun

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  13. LONDON says:

    Fazura masih muda
    Cantik la dia
    Cuba tengok Era Fazira & Nasha Aziz
    Cantik juga tapi dah nampak usia dah tua

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
  14. elya says:

    tak paham..napa kaler hijauu??napa biruuu??tak naik laa…kaler cheongsam tu…
    buat laa merah kee….br laa nmpak ummmphhh!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 4
    • BumbleBee says:

      dah nama tema pun Rafflesia – “Green” Cheongsam CNY Celebration ….. x baca ke cik kak?? ni mesti tngok gambar jer kann…. :)

      Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  15. cy strawberi says:

    wowwww… kakak ku fazura memang gojes… wallah… ^___^

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  16. sff says:

    cm pepoyo plak pic nasha nie…

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  17. Pocoyo says:

    Korang baca kosmo tak..?? Pasha panda merajuk ngan Jejai…sbb jejai g jepun ngan Nora Danish… So dia bawak diri ke Bali n pakai bikini kt bali untuk release tension.. bile dh kena hentam sbb berbikini terus tk jadi nk datang ke Majlis nie.. har har har… padan muka pasha panda….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 0
    • oren says:

      ye ke kau…mesti tension kalau bf cenggitu punya prangai. kot la nak rilis tensen bawa2 ngaji quran ke bawak2 berzikir ye jugak. majlis ni FS xpegi. yg ABPBH tu reti pulak dia nak tadah muka dia

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
      • tu takat majuk ngan BF kalau majuk ngan Laki

        entah2 pegi bali telanjang terus…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 0
      • Kasih says:

        mmg dh cam 2 tradisi family jejai.. bila drg bercuti mmg di bw nya si ND dan anak nya skali bercuti… walau just bekas menantu tp mak jejai tu sgt2 sygkan ND… sbb tu xprnh drg tgglkan ND tu walau kemana…

        fasha gan mak dia tu?? malas nk komen sbb cam ner mak dia cam tu lah anak dia si fasha tu…. adoiiiii….

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
        • kn kasih………..seronok sape2 kapel ngan pasa.
          .
          asal majuk je pakai bikini asal majuk je pegi beach..

          lau aku jagi BF pasa nak hari2 tengok dia

          majuk….hehehe……………………………………………~

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
        • Ryta says:

          Amboii Belacan hangus….kemain lagi ko ek…
          Tinggi harapan?? Huhuhu…
          :-P

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
        • Kasih says:

          belacan.. hehehehe… tp aku xkoser lah lau nk tgk fasha majuk ari2 cam tu… cam memudaratkan pahala lak nnt tgk aksi2 dia sj hahahaha….

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • kasut tumit tiggi says:

      dlm paper kosmo , wartawan tanya mama fasha sanda ‘ apa perasaan mama ble fasha berbikini?’ n jawapan mama dia…klw di BALI XKISAH la tp klw di Malaysia mmg xblh pakai…..
      ( jawapan seorang ibu yang beragama Islam!!!!!hahahahaha)

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 0
      • BumbleBee says:

        ke mana tumpahnya kuah kalau x ke nasik….

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
        • haku ler says:

          naseb mak dia x cakap, bikin yg same tu jugak yg makcik pakai gi phuket, korang x kontroversikan pun?

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
      • Budi says:

        rasa macam nk jumpa mak dia la..nk ckp depan2..cakap kat sini..mak dia buat bodo je..

        Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
    • mawar says:

      hahahaha… ko tgk la komen mak si pasha dlm kosmo “kalo kat bali xpe la dia berbikini.. tp kat malaysia xleh” sengal…. npk sgt la mak dia pn sama xreti nk didik…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
      • MCM2 HAL.. says:

        Asal ngan FS 2 ekk??salah kew jejai g cuti ngan satu family dia + bwak ank dia n ND sekali,2 pun mesti coz bekas mertua ND yg ajak…Lgpun FS 2 bukan nya menantu means ada kaitan dengan fmily jejai pun… nmpak sngat dia yg over lebey.. Dah salah sendiri tp nak bubuh atas kepala owg len plak.. 2lah What u give, u will get back my dear.. You are not responsible for what people think about you. But you are responsible for what you give them to think about you

        Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
      • sara says:

        kalo dia pandai didik anak dia takkan bg jadi artis…sumer dah tau artis tu jenis camana kan…opssss..

        Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
        • BumbleBee says:

          ade artis yg elok…cuma sgt minority. Dan kurang terkenal sbb kurangnyer kontroversi nk masuk nwspaper.

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • Cik CT says:

        2 la pasalnya, siap ckp mse bercuti kt thailand pn cik FS nie pkai pakaian yg sama(bikini) tp x gamba x publish n x msk paper, pe pandapat korang? mak dia malu org ckp dia x pandai didik ank, tp apa maksud statement dia kt kosmo 2?

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  18. oren says:

    memek muka nasha aziz xbleh blah….wahahahah

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
    • zaia says:

      hahaha.len mcm ckt memek mke dia,mybe trlebih feel model kot.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
      • hantula says:

        org perasan die la satu2 super model…sume pose nk over2….fazura gk terbaik…cool…but maintain ccunnnnnn

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  19. PaiChoW says:

    Lawak la nasha… tak sesuai….. lol…. :D

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  20. blast says:

    wow!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  21. oren says:

    baju juliana evans santek gak + legging. xde la aku geli sgt nak tgk vulu kaki korang… anw,baju2 mcm tu aku pakai taim malam nak adap muka laki aku je weh.. huh

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 6
  22. Cempaka says:

    Takde yang berkenan… Tah apa2 je pesen dorang ni…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  23. eli says:

    sweet….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  24. Tiffany says:

    A model is always a model.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  25. mangkuk says:

    kalau dah tua mana le sesuai nak bermodel lagi .Dah tak ada muka seksi lagi .. dah rupa muka bojan tua ..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
  26. orca1604 says:

    lawa2 baju tu sume.kaler pon cantik2..Erra dah macam org kaya dlm cite cina.hehe.fazura pon lawa.baju die yg 1st tu teringin plak nk pkai.hehe.Nasha…model tetap model.pandai bergaya ngan baju.cantik.NICE & GOOD JOB..ade ilham la lps ni nk tempah baju ikut mcm dorg.mana yg sesuai la. :-)

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  27. 1 pn xde yg aku berkenan..ntah fesyen ape yg di wt..ntah ape2 lh kadang2 artis ni pakai..lg2 si nasya..mak ai muke x blh blah..cm tip top sgt je..jd lh model yg semua org tgk sesuai..ni dgn muke cm ape,pakai lg ntah fesyen ape2 jelh..eee x sesuaiiii……………..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  28. mana cheongsamnye? xnampak mcm cheongsam pon. heavy sgt la makeup fazura tu, mulut merah menyala

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
  29. marshmallow says:

    w/pon mcm2 citer pasal fazura ni, tapi aku ttp suka kat dia.. muka dia sweet gitu..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  30. Lynn says:

    lawanya baju fazura ni.. nak buat raya tahun ni lah.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  31. huhu says:

    yg baju bulu2, diri belakang kiri sekali 2 eja ke? nampak mcm kesian je dpt baju rupe gitu

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  32. najmi says:

    cantiknya fazura, kak nasha kenape camtu yg gamba hujung?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  33. joyah katik says:

    eja pesyen ayam serama masuk reban..aku takut bulu ayam serama dia kena mercun jer..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  34. cameliaspear says:

    x npak dedah sgt pn,nasha aziz mmg over ler

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  35. missyqaldina says:

    thanks to bang nara coz read my email bout this..:)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  36. lalala says:

    omg.sumpah nasha aziz mcm drag queen

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  37. nana says:

    first time erra tak cantik
    tapi aku rasa semua nampaktak cantik
    maybe sbb baju kot

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  38. Jelita says:

    mmg sume nmpk kureng la… erra x sesuai, rambut pun kelakar je. mmg sume x cantik sbb cheongsam tu x kena dgn kalor hijau. i mmg notice muka nasha nmpk pelik..somewhere somewrong

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  39. lola says:

    burok gile baju eja….lawak lol!!! mcm sesame street…HAHAHAHAHAHHAH!!!! ;)

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  40. ImaDean says:

    yesss!! fazura mmg hot. apa pun dia pakai..mmg sangat gojes. Tp frust cane dia leh tak dpt top 5 abpbh. Selalu camtu…hmm penat dh ngundi!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  41. Iyo Laa.. says:

    baju eja tu dh mcm big bird dlm sesame street sbb tu muka pn x ceria kot..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  42. Lady_kiki says:

    sape sebelah fazura tu..cm pondan pn ade..hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  43. Beautiful pari-pari says:

    tu ah..mmg muka nasha aziz lately ni obvious giler nmpk lain..aku dulu giler minat dia sebab dia mmg naturally cantik…tapi skang ni..aku xtau la ape kene ngan hidung dia..dagu dier..siyesly da xnmpk cantik langsung..pada sume artis yg nak wat operate muka untuk cantik,better jgnla…syg jer…Tuhan bagi muka da cantik,xperlu buat ape2 dah..kalo x,jadila mcm artis2 kiter skang ni..hidung da teconget,dahi da luas,bibir da tejuih dah mcm bibir kene sengat tebuan aku tgk…haih..siyesly mmg da xlawa…to nasha aziz,i miss ur original gojes face yg dulu…skang u mmg nmpk da xlawa…so soryy…but i tetap akan sokong u dlm industri ni.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  44. kasut tumit tiggi says:

    minat gler dgn nasha aziz…tp knp muka dia xblh blah dlm pic kat atas?

    kecewa…..huhuhhu

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  45. kakchubby says:

    mcm minah senget je akak tengok si nasha tu lately. apsal ek? mmg muka x boleh blah! dari muke artis2 yg ada dlm pic ni mcm ‘berbulu’ je dgn pe’el si nasha ni…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  46. lolyat gang says:

    nasha tu ingat dia hot lg ke ?
    da x laku da weh !

    jue evans = i like

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  47. aku says:

    memang x sesuai erra pakai skirt…kan dah jadi ibu..dah le mekap tebal 4 inci..nasha pon rupa bapok dah, pose over tau la model..eja macam x redha je dapat baju sesame street tu..hhahahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  48. YAYA says:

    KAH KAH KAH musti pasa panda bengang giler sekarang satu mesia tau bf dai pegi holiday sama ngan jandanya!!!kah kah kah pasa berangan nak kawain tai x kawen2 pon.. pasa panda ni memang x berkemaluan langsung..sah2 korge si jejai tue x suka dier.. kalau x nape korge jejai x masuk pinang lg sampai takat nie?kesian kot pasa panda..tu lah sape suruh x jaga akhlak?kalau bukan kaki clubbing ,bukan suka wat kontroversi, bukan sexy ..musti mak dan ayah jejai buleh timbag2 nak g minang ko.. tp kalo dah jd cam gini, orang tua ganyut pun x sudi dgn ko

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  49. tak Anti says:

    hahahaha.. apa lah cik nasha tu.. terover la pulak .. =)

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  50. pudingjagung says:

    semua yg lawa dah nmpak x lawa..make up ntah apa2.mcm nyonya2 zaman dulu..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  51. aku says:

    cntek2…like dat….hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  52. Khairi says:

    Kalau bahagian kain yg jarang tu guna untuk keseluruhan baju aku rasa lagi mengancam ngeh33…

    dush!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  53. jelas terpancar nasha aziz sudah tua…..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  54. jane says:

    YG CANTIK FAZURA DGN JULIANA….yg botak tu tak sanggup eden tengok….erra dah boleh bayangkan rupa dia masa tua nanti….nasha over sangat….ija kenapa baju dia sorang ada rambu ramba…cis pasha sendat plak takde …oh ya dia tak nak pakai chongsam ketat sangat dia nak pakai loose2 macam bikini ke…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  55. silentgirl says:

    fazura! my favourite..tp xske la die wat hairdo cmni..die sgt gojes klu lepas rmbut…

    – jue evans- comelnya…my favourite gak
    – errra- ok la
    – nasha- npk cm die plak main ambassador..sbb baju die agk lawa sket dr yg lain..n pose die plak cm agak melebih sket..hihi
    – eja- nape npk cam seekor ayam perisa pandan?haha
    – eika af-fringe die tu mmg rmbut betol or extension? color xsame plak.
    – irma- pon cntek gak…
    – julia ziegler-npk cm tua..
    – sape akak botak tu?

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  56. tah sape says:

    nampak fazura tapi mane cheongsamnye? tu bukan dress ke. pasni aku nak pakai boxer ngan singlet pastu ngaku dressing punjabi la pulak

    nak muntah haku nengok nasha. model sangat la tu

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  57. Reena says:

    Fazura ni cam ala2 Camelia..pakai biasa2 pun lawa.. apatah lagi kalo dressing glamor..terserlah keanggunan dan kegorjesan dia. Nasha tu mmg la kena pose model pasal kalo tgk dr bj2 yg lain, bj dia kira the main dress. Hmm..lawa gak si Kila tu, anak rohana jalil..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  58. eddi says:

    Wow, sungguh cantik dan menawan.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  59. marshmallow says:

    muka nasha makin lama makin nampak pelik laa.. nape ekkk.. dlu2 muka dia sweet, skrang nampak weird sesangat.. takooottt..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • anonymous says:

      dy pkai botox ke tw bedah plastik dy nye dagu 2..bab 2 r jd runcing..tp siye s x lawa//lawa g nasha yg dulu..ble dy nk kawen eak..ari 2 kate nk kawen ngan cine 2..tp smpi skang x kawen pn..da taraf andartu da nasha ni..kawen ler cpat2 kang x smpat nk branak da monopouse…opssss….sowi…nasehat je soh kawen cpat..jgn mrh..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  60. Miss Belut says:

    fasha sandha: ape kelas aku nak join function nie? better aku berbikini kat bali, still pakai pario kaler ijau… still ikut tema ape….”

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  61. HYPPO says:

    Muka si Julia Ziegler tue mmg npk tua..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. Brader says:

    wat the f***….????? tolong lah..tk tau yg mana lagi gaudy lagi. mcam muka bapok pon ada. fesyen rambut ntah apa ntah…merepek la.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  63. CT says:

    siapalah makeup diorg nih..tebalnya..jd cam pondan..
    era pakai wig yg x kene..
    nasha selalu grand jer penampilan..knp kali nih..adusss..
    nasib fazura cantik..pening nengoknyer yg lain tuh

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  64. gyulee gyuri says:

    ni baru tahun 2011 dh pakai mcm2…tak tau lagi tahun 2020..ada gak yang pakai seluar kat badan baju kat kaki…hikhikhik…fazura mmg dh okey baju dia..tp nk tunjuk gak bonggol dia sket…hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. rossdale says:

    yg mude2 tu ok la gak. tp yg veteran sume x masuk la. make up berkilat, botak la, baju bebulu, posing pn x tau

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  66. ehem2 says:

    korang ni buta ker haper….?????cheongsam per jadah mcm tu….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  67. nona says:

    fazura muka natural beauty. jenis pakai lipstick je dah boleh jalan. muka dia fresh.

    yang lelain tu muka harapkan mekap 5 kilo; jenis kalau tak pakai mekap tebal2, mesti pucat macam ikan kat pasar malam

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  68. fatimah begum says:

    baju fazura tu langsung takde ciri2 cheongsam pun

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. dimple k.f.s says:

    nasha,jgnlah over sngat..saper yg gondol tu..mcm shoalin soccer dah aku tengok..hahahahaha..faz n erra..both of yu mmg cantek.faradhiya muka yu lucu sngat..mcm pondan..hahahahaha..sorry yerr :)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  70. tina says:

    fazura cute giler..i like..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. akuzle ayu says:

    den kecian tgk nacha ajis now… mcm loklak ajer…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. Wilma Mat says:

    Moral of the story is that jangan pakai make up tebal sangnt, tu yang nampak macam bapok tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. nano-nani says:

    Syukur alhamdulillah aku tidak dilahirkan cantik…kalau tak ,mungkin dah jadi artis atau model yg mempamerkan aset yg Allah kurniakan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  74. nano-nani says:

    Syukur alhamdulillah aku tidak dilahirkan cantik…kalau tidak,sudah tentu aku akan menjadi artis atau model yang mempamerkan asset2 yang Allah kurniakan….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  75. Preferably, when you gain knowledge, are you able to mind updating your website with an increase of information? It is very ideal for me.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0