Written by AbangNara | June 29th, 2011

fazura neelofa bertudung

Memang wanita kalau bertudung kecomelan dan kecutean dia akan bertambah beratus-ratus kali ganda. Lagi-lagi kalau anda seorang wanita yang bernama Fazura yang memang sudah sedia ada cun. Confirm ramai lelaki, mak-mak dan datuk-datuk di luar sana yang cair melihat keayuan Fazura bertudung sebegini. Kan?

Lagi beberapa keping gambar Fazura dan Neelofa versi bertudung dan tak bertudung untuk Kitab Cinta dengan membaca entri ini sepenuhnya.

fazura neelofa bertudung

fazura neelofa bertudung

fazura neelofa bertudung

fazura neelofa bertudung

fazura neelofa bertudung

fazura neelofa bertudung

fazura neelofa bertudung

fazura neelofa bertudung

fazura neelofa bertudung

fazura neelofa bertudung

TAGS: ,
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

150 responses to (GAMBAR)Bila Fazura & Neelofa Bertudung Untuk Kitab Cinta

  1. meme says:

    lawo sangat Fazura~

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 104 Thumb down 6
    • cik omei says:

      1000% setuju…huhuhu
      amek pix pun tak ngengada kn cik meme..so sweett..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 84 Thumb down 7
    • akukaya says:

      si neekopek ni gedixxx..yuckss

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 119 Thumb down 2
    • Kika says:

      Fazura sweeet sangat…amek gamba pun x sentuh pelakon lelaki tu….yang minah sorang ni sape tah Neelofa tu….tak kenal labgsung!!!….sengaja la tu merapatkan nasi lemak 2 hengget dia kat pelakon lelaki tu….perempuan murahan!!!!…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 81 Thumb down 0
      • Mrs.Mr..... says:

        btl3x…aku nyampah tul ngan minah gedik sorg nie.Kl posing 2 xde la yg sopan,sik nak posing menggatal a.k.a menggoda la konon.Plezz….
        Tgkla dlm magazine pun,sik nak tayang bogy je posingnye,suka sgt pose2 mcm 2.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
    • Eizus Tshirt says:

      cantik diorang bile bertudung.

      n see….bile dah bertudung….adab2 bergambar pn terjaga…n seterusnye klu dah bertudung n menjiwai islam… mst x ada isu2 perkara haram akan di kaitkan. Allahuakabar…

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • elise says:

      ya fazura cantik sgt.. tambah2 lg bila btudung.. smoga dbukakan hatinya utk btudung lpas ni :)

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • !S!WCRTESTTEXTAREA000003!E!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. gambar awal2 smo sejuk mata memandang. tp lama-kelamaan sorotan gambar tu jd kurang elok dari segi islamiknya

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 106 Thumb down 4
  3. basshunter says:

    menyampah plak aku tgk neelopak tu…gedik semacam je…kemain rapat lgi dada ko kt laki tu..miang tul bdk ni.
    fazura gak yg ayu…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 158 Thumb down 3
    • miss_hujan says:

      neelofa posing menyental…dadaku di bodymu…hahahahah

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 110 Thumb down 1
      • aishah sazali says:

        setuju sgt…nk ngempeng2 lak….tangkap gmbr biasa2 da la ni nk pegang2….

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 1
      • keropokmony says:

        cik abg tu pon ape lg bukan main feellll lg la tu….geli2…ntah haper2 ntah…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 3
      • Mira Nair says:

        melebih-melebih je si neelofa ni bila bgambar. mcm laa wat cover majalah nk wat pose2 mcm tu…mamat indon ni hot gak

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 51 Thumb down 1
      • keropokmony says:

        yg si jantan tu kemain suke la tu….heiii ntah hape2 ntah…

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
        • blacktie says:

          neelofa yg gedik.. posing mcm nak main aje..kahkahkah

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 2
        • yume says:

          neelofa tuh patut amek kelas bagaimana nak bergambar dengan lelaki! tak pun pergi belajar dengan fazura tu.. semua gambar dia getik jer lebih. sedangkan fazura biasa2 jer bergambar…

          Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  4. supernova says:

    gambar last skali x bley blah btol

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 50 Thumb down 2
  5. mizziee says:

    benci neelofa!!! hari2 nk cri pasal dngan gambar2 di yg x digoda tapi mnggoda org lain!! :P !! benci!!!!!!!!!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 2
  6. wartawan gosip says:

    Hmmm Neelofa Dan Fazura Bergaduh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. wartawan gosip says:

    Hmmm Kenapa Neelofa Fazura Gaduh?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. jesnita says:

    sape pelakon lelaki nie??ensem…. :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 3
  9. mszbaboo says:

    lawanye Fazura ble pakai tudung..ble xpakai pon cantik gak tp ble pakai, manis sgt2! jeles la~~

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 47 Thumb down 5
  10. brunei guy says:

    apesal aq tgk c nolepak ni kalo brgambo msti gedik bosan la ngan dia ni

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 2
  11. Baby says:

    Hmmmm tak kira lah for whatever reason, orang melayu islam kita memang banyak main2 dengan tudung ni.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 62 Thumb down 2
  12. toknekpiah says:

    oh em gee..gedik nak mampos si neelopak niee….ape keheinye nak ngendeng2 gitu..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 2
  13. chikeding says:

    tu la beza profesional ngan budak2 men kotak..gmbr last dh mcm cacing sembelit 4 bulan..meliuk lentuk ngengada taik kuda

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 57 Thumb down 2
  14. terrarossa says:

    org lelaki tu..kalo dikatakan dia adik si fazura pon mungkin org percaya…muka cam ada iras laa…ke aku yg rabun ni…..hehhe….tapii..muka lelaki tu cm ada iras seseorang yg dikenali ramai….sape ek?? adeehh…jenuh memikir ni

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
  15. haiqal says:

    Kalau tengok kan,muka Fazura macam bersih.I mean segar tak macam sesetengah artis yang suka tempek bedak semua.Macam kecantikan dalam.Bhahah

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 1
  16. yang says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 41
  17. farah atikah says:

    aku suke giler tgok crite nie….lg2 tgok fazura bertudung…seyes, lawo giler…xsabar nk tgok sape yg dpt wali sbnye….tp ble nealofa tbe2 muncul dh rse xbest lak…jgnlah plak die yg dpt wali…dhlh gedik, konon xsuke wali padahal dh syok dh…wat nealofa>>>berlakon jd pompuan, not gedik…harap2 sgt mustika kawen ngan wali…memg xleh trime klu wali jatuh kt tgn org len…kdg2 germ gk ngan wali cz xhargai pe yg mustika dh wat…laki2 memg gini ke???…nk tunggu kite sujud kt kaki diorg bru nk caye yg kite syg die….(sorry, cbermksud apa2)…pe2 pn jom tgok kitab cinta mlm nie….dugun..dugun…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 2
    • kucingemok says:

      tp bg aku mustika dalam cerita ni yg desperate habis…baru jumpa kejap, xkan nak soh wali buat keputusan there & then, dah la mamat tu byk benda nak kena pk, mustika tu lain la, lahir2 je dah kaya… wali bukan x caya cinta mustika, dia cuma x yakin dgn diri sendiri jer, lelaki yg betul2 menyintai, takkan senang2 menabur janji, sbb kalau dia x boleh tepati, dia hanya akan menyakiti org yg dia sygi, dan seumur hidup dia akan menyesal

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
      • farah atikah says:

        ceh, byk pengalamn tul cik kucing gemuk…xslh pendpt awk tue..betul gak…mustika nmpk cm desperate…kt situ nmpak sgt xlogiknye…klu sy pun xkn berani pg indon demi nk jumpe mamat nie…tp fikir +ve, kt situlah betapa berharganya si wali…cm2 care org nk dptkn die…sume tue nk gmbrkn xternilainya laki2 yg dektkn diri pd Allah lebih dr segalanya…so kena lh korbn byk skit even nmpak xrelevan…wali pn nmpk suke mustika tp jodoh msg2 xsiapa tau…2 yg wat crite nie lg menarik….heheheheh..(maaf klu terksar)

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
        • kucingemok says:

          dont apologise, u dont nothing wrong =) …stiap org ada pendapat masing2…apa2 pun, i agree with u, klu suka seseorg, nak2 seseorg tu mmg worth nak dijadikan suami/isteri, why not kita usaha sampai dapat kan? cuma cara usaha tu la… cinta tu tak boleh dipaksa, tapi boleh dipupuk..

          Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
        • yume says:

          tak dapat tengok cerita ni sebab member umah ramai tak layan.. so dapat tgk yang diupload sahaja.. x feel sangat.. citer ni masa baca buku dia tu memang terfikir mustika/zulaikha nampak desperate nak ngan wali/yusuf tapi bila fikir balik sebenarnya tak ada istilah desperate pun… :D dan saya suka dengan fazura yang membawakan watak mustika dan hardy yang membawa watak wali.

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • Kuruih says:

      wow…best lah baca.. korang…..
      tp aku sian ngn shah jazel n mamat ni yg tpaksa berlakon ngn kakak kakak derang…
      yang kakak2 tu pulok. tpaksa buat muka inosen tahap paling suci…supaya nampak muda n sesuai..

      apa2 pun masih panjang lg lah prjalanan pelakon2 lelaki yang muda2 belia ni…mrka sgt berbakat..keep it up

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. yang lakinya hensem dan yang perempuannya comel..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  19. maya says:

    da lawa bertambah lawa..
    tp neelopak tuh aje yg gatai pon..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  20. majun sangkut says:

    Neelofa GEDIKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!! ko gedik ngan Shahz Jazle ko tu je la!!!!!!!!!!xya nak gatal ngan orang lain….x layak la wei jd dewi remaja kalau mcm ni….aku tgk akhir2 ni dewi remaja semuanya bajet mantap n GEDIKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zaman dulu2 semua perangai bagus2 je…yang skrg ni, semua nak tayang aset….Neelofa…ptuihhhhhhhhhh…..buat malu orang Kelantan je ko ni wei…..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 60 Thumb down 0
  21. suffer8zine says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 59
  22. bkn hipokrit says:

    mmg la cun..tp sekadar dlm lakonan je kan..?? ;-P klu realitinya barulah kita bg salute spring haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  23. basshunter says:

    nape asik muka laki tu je? xde pelakon laki lain ker? akakaka..drama psl keagamaan, tp pelakon spoil..
    shah jazli tu pn ade berlakon gak kn dlm ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • yume says:

      mana ada shah jaszle lah… itu citer lain.. ini citer dah nak abes dah…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • anna suraya says:

      tu citer tahajjud cinta la….ko wat revision dulu sebelom komen..

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  24. SPEK HITAM says:

    aku tak berapa nk suka NEELOFA la, takpekan?
    fazura, you rawks!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 0
  25. miss_pocahontas says:

    kak fazura sgtttttttttttttttttttttttttttttt cantik n ayu cam gadis melayu terakhir..
    awat si neelofa ni gedhik sgt?begambor tu kalu xcucuk aset kat laki tak sah..hmmm

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
    • Amier says:

      Emm…Cucuk sikit baru ada mari….tapi kalau buah dada dah memang besar bergambar rapat tentulah terkena sedikt sebanyak.
      Apa nak buat… kesegaran dan kekentalannya tentu terasa jugak.

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  26. misteri human says:

    sape tahu email abg nara?saya perlukannye untuk menceritakan sesuatu tentang kitab cinta ni…smoga allah membalas perbuatan mereka..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  27. akulahpompuanittew says:

    tgk pic2 Fazura dari atas smp ke bawah sejukkkkkk rasa hati, muka lembut, sopan, cantik…sebab tu la dia maintain dlm industri seni ni kan??TAPI bila tengok pic si Neelofa tu kat bawah2 tuh, Allah…azabbbbbbb!!gedik nak mamposss!!!!tgk laki tu x de la nak melayan dia, dia yg gedik sorang2…!!x lama le kor Neelofa org x suka tgk pompuan gedik.ilang cantik kor tuh!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  28. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    burok nye neelofa bertudong ! macm bapok siam pulak minah jambu tengok ! fazura jambu bila bertudong…

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      ops ! jangan marah minah jambu tersalah tengok ! gambar pertama tu lelaki kn???? minah jambu ingat kan neelofa bertudong tampa make up ……..dhhhhhhhhhhh tambah lagi minah jambu nye dosaaaaaaaaaaaa camana ni bang naraaaaaaaaaaaaaaa????? bang naraaaaaaaaaaaaaaaa !!!!! menyampah lah bang nara niiiiiiiiii

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  29. Abang Lie says:

    awek sebelah kiri gambar pertama tu pun ayu jugak.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  30. fazura memang maintain cun

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  31. wartawan gosip says:

    tapi dengar2 dorang gaduh ek?
    http://www.ohbintang.co.cc/2011/06/neelofa-fazura-bergaduh-kerana-siapa.html

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. kata kata says:

    mmg x dinafikan mereka sgt cantik bahkan bertambah manis jika bertudung. tapi kenape x amik pelakon yg btol2 bertudung.tudung tu wajib di sisi agama tp sekarang ramai suka bt main2.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  33. dengar2 diorang gaduh ek.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  34. paku says:

    mak aiiiiiiiii seksi rupanya wali nih…yg lain tu mmg dah tau dahhhh

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  35. Wyna Nubies says:

    citer la kat sini….
    tp,ni la cara nak hubungi abg nara..
    cer citer kat abg nara..abg nara plak jgn lupa citer kat kitorang plak eh..huhu~

    http://beautifulnara.com/contact-us/

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. Wyna Nubies says:

    As Salam,

    cerita ni mmg seronok utk ditonton…
    tambah lg dgn fazura yg cantik dan cun..
    wali yg hensem tu…
    tp,tgk kat utube jer la..bru episod 2..
    korang,jom ramai2 tgk cerita ni..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  37. saya says:

    saya suka fazura..sopan bila bergambar..andainya dia mendapat hidayah seperti yg lain..bagusnya..neelofa pulak..hum..no komen…hehehe..saya sokong fazura!!!artis yang dikenali bukan kerana kontroversi..=)

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  38. SnowK says:

    untung la lelaki nie..2 pompuan rapat ngn die..tau la hensem..: :P

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  39. Prema Yan says:

    Fazura n nelofa pilihan vip mcm i jugak. X kesah la kalau ada yg kata faz n nel pempuan hipokrit. Yg penting boleh pancing vip dan tarik perhatian org kaya kaya

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  40. Tergoda tengok pic no.1- siapa gerangannya disebelah Fazura tu…ayu dan mengancam…….
    Aku cuba zoom kaki Fazura ada kelihatan callus….
    ini bukannya apa tekanan bila pakai kasut , mungkin ketat atau kerap pakai high heel. Sebelum pakai kasut sapukan lotion , elak geseran kulit, sebaik2nya pakai dari jenis yg. lembut atau dari kasut kulit.Aku pernah jadi macamni…lepas tu aku rawat dgn. air suam + minyak zaitun > rendam kaki 1/2 jam >kulit2 keras kembang > guna berus plastik lembut dan sental kulit tersebut, pas tu lap kaki hgga. kering dan sapu ngan Bio oil…hasilnya memuaskan.Kaki perlu dberi rawatan bukan hanya muka saja, ada yg. sapu dgn. krim temulawak, nak tutup parut2 kecil aku sapu liquid make-up. selamat mencuba petua orang tua. Urut2 kaki untuk lancarkan aliran darah terutamanya tapak kaki.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
    • papeje says:

      ko ni dtg dr mana??

      Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
      • Dari awan nano……..aku berada dimana saja…..

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
      • sharifah says:

        tulah kekadang ai konfius dengan engko ni kekadang baca komen ko ada gak rasa ko ni seorang lelaki..kekadang ada gak seolah2 ko ni pompuan..hehehe ntah ntah ko ni dua alam tak ..hehehe ampunkan patik tuan hamba patik sekadar bertanya.

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
        • zaia says:

          haha.yela!betulbetulbetull!..mula2 aku ingat lelaki.sbb pe,komen2 dia mcm llaki,seingt aku,dia prnah mngaku sbgai lelaki,lau tk silap la..mayb boleh dianggp sbagai pakcik/uncle sbb nick dia->ORANG LAMA HATI MUDA,g pun dia prnah komen cmni ->”Tak ada anak dara kalau tidak bolih aku pinang buat nantu”..(aku g cari td komen ni..xD)

          pstu kan,kdg2 dia komen sopan2,elok2 komen dn agak brhemah la,prnh nasihat2 gak..tu klu pkai nick ORANG LAMA HATI MUDA.
          skali tetibe dia pkai nick MULUT CAPOI,bercapoi22 komen dia.hahaha!
          (tuka nama tp icon sama,so org yg sama kn?)

          Skg ni komen mcm pmpuan lak.agak trkezut jgk la.Siapakah dia ini?
          ke dia kongsi akaun dgn org len,kongsi email tp nama asing2?..misteri BNtara..huhu..

          Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
        • TANYALAH PAH OIII….TAK MARAH AISHHH….BIASAAA..TENTANG 2 ALAM TU, SIMPANG MALAIKAT 44 , SPESIS TU YG. AKU ANTI…JIKA KEJALAN SBELAH KIRI. JIKA OK. ALHAMDULILLAH NK. BUAT MCM, MANA KEJADIAN ALLAH….LELAKI, PEREMPUAN DAN KHUNSA…..tapi aku bukan spesis tu….
          aku seorang musafir, pengembara mencari sesuatu dibumi Tuhan….cuma kelemahan aku mudah kesian kat orang…airmata mudah mengalir ….melihat kedaifan seorang….aku benci penganiayaan dan kemungkaran,……. tiada ku takut tiada ku gentar hanya Allah bersamaku…apa yg. rezeki kita ada bukan untuk diri kita bantulah pda yg. memerlukan itulah sebagai tanda kasih sesama insan. jangan kaya didunia miskin diakhirat.

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • majun sangkut says:

      ko ni salah channel ni….nak jual2 barang, sila g mudah.com..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  41. rianda says:

    eeeee…menggediknye si neelofa ni.org tu x pape die kan men himpit2 nak peluk2 lengan plak. x malu ke? muka lawa tp mcm murah sgt mcm pmpuan tah pape ok. fazura cool je. sweet. sesuai la hardy dgn fazura. <3

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
    • ape pon x2 ley says:

      btol2 sje je nk menggedik x ttu psl!!!!!! ye la ingt diri tu bgos sngt! BAJET ~ NEELOFA GEDIK NAK MAMPOS~

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  42. hihi says:

    neelofa gedix…fazura ok jer…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  43. juice says:

    plastik…..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  44. kesuburan says:

    alahai ayunya fazura bertudung..sgt cantik

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  45. nusa says:

    dah beberapa kali baca kat paper statement fazura kata dia semakin suka bertdung, dan dia kata mmg nak bertudung nanti. semoga cepat2 terbuka hatinya, amin amin amin ya rabb!

    kawan2 jom kita doakan faz yang cantik ni pakai tudung!

    p/s: lofa cantik. pakailah tdg dik. sejuk mata melihat kamu.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  46. kid says:

    ah cuuuunnnyaaaa… pheewiit fazura!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  47. noral says:

    sukenye tengok org cantik2 ni….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  48. rimaihhhh says:

    naperr lofa tu pose smpai mcm tu? aduh potong siot. makin lama dah boleh nmpak si lofah ni harapkan seksi je bakat tak kemane pun. fazura pose elok je takde nak rapat2 yg lofa smpai nak cucuk sgt tetek tu dah kenapeee?????? nyampahhnyeeeeeeerrr aku nengok!

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  49. ianrafique says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 15
  50. love fazura says:

    Fazura mmg cantik btudung..hrp2 Allah bg hidayah kt dia 1 hr nt..love fazura..
    tp kdg2 rs sdh..btudung dlm cte..kt luar hncur..cm mhina jek

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  51. ari says:

    Ya ampun, aku tak pernah minat dgn fazura selama ni tapi bila bertudung, sejuk mata memandang. I’m in love babe…pakai lah terus

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  52. syqic says:

    cantek kalu hati tu xchantek xgne gak. blakon je bertudung lua ntah papa. bila la nak sdar tu.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. wanita yg. paling cantik terdiri daripda muslimah yg. soleh…..mereka itu lah bidadari……

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  54. Jambu says:

    Ni yang nak rasa nyanyi lagu sabun di bilik mandi bila tgk gambar last tu. Sabun… di bilik mandi, sabun… di bilik mandi, sabun… di bilik mandi

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  55. Ayin says:

    kurang sopan sungguh si neelofa nih…asl tgkp gbr je nk melekat mcm tuh…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  56. amirah says:

    x cantik pon..menyampah adalah

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  57. Lalal Lulu says:

    macam iras Yusry KRU or Aidil Zaquan pun ada juga mamat ne..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Kurus says:

      ye ker?…hrmm
      aku tk tepekio pon shingga baca komen nih..

      Yusri tu.. aku suke lah pengarah terbaik.. tp..muke..hrrmmm
      aidil tu pun.. aku suke la pemain bola terbaik.. tp muke..hermmm..
      bukan nya tk hensom.. tp..

      mamat ni macho.. n muke dia sangat syncronize.. perfecto..
      bentuk tubuh pon.. yg dua lagi tu.. hrmmm.. jgan sama kan lah..
      mamat ni sama taraf dengan arabian, sepanyolan look yg A level..

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • Kurus says:

        maybe kalo norman haking masa mude.. ada kut..
        hrrmmm.. tp pancaran mata galak..tk nak lah!!
        pancaran mata dia ni sgt sukar didapati.. ok
        n bibir tebal..pon tk gak lah.. ni bibier mungil..perfecto lagi

        so mamat ni menang lagi lah..!!!

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  58. adnil says:

    boring arr baca web BN nihh… selalu tak update content… boikot jom…!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  59. kebarakare says:

    hahahhahaha…citer bukan main..mginsafkan diri…tp bgambor plak bukan main..hehehehehe~ seb baik la pelakon2 ni hanya berlakon~~~~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. oh…neelofa…huhuhuhuhuhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. mea says:

    fazura bgambar takde pulak pegang2…si neelofa jugak yg lebeh…blweeeekkkk….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  62. uwais says:

    puak2 celake yg mempermainkan agama!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. teddycomey says:

    hahaha..sma spesis ngan kilaperi tu..amek gmbr sje nk menonggek atas bwh…hahaha!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. teddycomey says:

    nelopak ni spesis kilaperi lh..amek gmbr msti nk menonggek atas bwh…menci je tgk..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  65. Kurus says:

    jauh gak muke ngn kaki..eh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. Lynda says:

    fazura cantiknya… bertudung pun cantik… bertuah sape yg dpt kawin dgn fazura… yg si neelofa tuh ape hal plak nk pegang2 mamat tuh… cehhh!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  67. neelofa says:

    perghhh…berair cik ki mama tgk hardy ni.. sedapnye… sgt lazat uollss~

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  68. akhm4r says:

    wey NEELOFA!! ko pegi balik duduk kelantan lagi bagus ah weyy.tayang tete ko pehal?sangap lebih ekh?hahaha kesiannn aku tgk ko.mesti org2 kelantan malu kan ade pompuan klantan cm ko nih.tgk FAZURA tu dh lama glamer.dh ramai peminat.tp cool jerk.ko tu yg baru nak up.so guna eset sbb nk cpt dpt nama.puiihhhhhh!!!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 4
  69. neelofa says:

    hey akhm4r, tutop mulot ko mak hayam! ko tu pn same, p blk kg ko kt kadazan dusun tu..menyumpit lg baekk.. sodih mama!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 7
  70. za says:

    cantik fazura pakai tudung

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  71. eiyana says:

    siyes cantek sngt…comey bila dia kai tudung…sweet…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. dol says:

    fazura ayu. neelofa blk la kelate sental muko mu denge buduuu jaa…kui3

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  73. AAAAAAAAARRRRRRRRGGGGGHHHHHHHH!!!!!

    MUKA PONDAN PIC ATAS TU MCM HANTU MAKNYAH PUAKA NIYANG RAPIK!!

    KALO AKU NAMPAK DIA JLN MLM2 PAKAI TUDUNG TU MESTI AKU DAH TANGGALKAN TUDUNG DIA PASTU LARI LAJU2 SAMBIL MENJERIT HANTU MAKNYAH SUNDAL MLM!!

    WAKAKAKAKAEHEHEHEHEWKAKAKEHEHEHE!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • mulut capoi says:

      entahlah kadang2 aku tengok lawa, harini pulak macam muka jemuan,,,,lelaki rupanya haramjadah sngguh,,,main2 pakai tudung nu, aku mula2 tengok naik angau…..siapa gerangan mek itam tu…..rupanya pak kaduk…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. Awek KL says:

    ini adalah salah 1 bukti yg org islam sendiri m’hina islam..berlakon pakai tudung tp kehidupan sebenar…xmcm org islam pun..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  75. Ada Nur di matamu.. says:

    siyess..mmg natural beauty si fazura nih.aku masih terbayang2 lg betapa spontannya lakonan dia dlm filem pisau cukur.nak compare fazura dgn neklupa?ishhh..apa kelasss..takleh campur category dgn neklupa tu.fazura ada kelas dia tersendiri.neklupa satu kelas dgn kill the fairy tu,kilapairy.sampai dgn asben aku,mak abah aku satu family minat dgn fazura nih..wajah dia mmg tiada tolok bandingnya~sungguh fotogenik !!jauh skali nk ada gambar2 murahan,gossip2 murahan cam neklupa ke,kilapairy ke..ni la baru artis contoh.tak gitu kengkawann??

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  76. fiedodido says:

    bek x pyh pkai tdung berlakon…dlm muve jer alim… kuar muve tlnjg bogel… sy ikut skrip..pngarah suruh… allah pny suruhan knp x ikut????

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  77. milo says:

    lucu bile bc komen2 yg mnyentuh psl agama kt web gosip ni..alim2 pn bc gosip jgk ye? haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. Suri says:

    Mula2 tersenyum so sweet, smp part lofa otomatik hilang rs nak senyum, laki tu pun mcm x minat nak pegang dia huhu, Knp la film ombak rindu x ambil fazura, alahai mesti sweet jd izzah

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  79. t33nwitch says:

    muka laki tu mcm harold golding kot…but for me its typical malay face… Bleh jumpa kat mana2..Bangladesh pun ada..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. Bolong says:

    wa…..hensemnyer laki tu……..berair pukee i tgk…huhu…..sedap.!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  81. akunamatata says:

    hensem gak si Hardy Hartono Danurussami ni ye.. tapi fazura tetap di hatiku

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. BABY says:

    fazura sangat2 cantik dan ayu!! haiyyaaa… kalau lah cantik cm nie, mmg best!! nway, fazura sepadan lah dengan hardy hartono nie.. hehehehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. korang says:

    ak bru tau name2 spt neekopek & norman taik pas bc komen2 korang ni..haha..sonot2…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  84. Andika says:

    banyak saja crita agama… belakon mcm takde rasa salah dan segan… malaysia dah jadi mcm indonesia… drama berciri islamik pakai pelakon yg takde ciri islamik… berpura2 dalam beragama… hipokrit… benar la kata Ali Setan dunia hiburan ni susah nak jadi mukmin sejati…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  85. ruru says:

    bile aku tgok tjuk entry ni, aku tgok la gmbar first, ingatkan fazura ngan nelopak bertudung , haha

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  86. taji says:

    dh slalu dh tgk neelofa pkai tudung time kt sekolah dlu..huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0