Written by AbangNara | June 29th, 2011

fazura neelofa bertudung

Memang wanita kalau bertudung kecomelan dan kecutean dia akan bertambah beratus-ratus kali ganda. Lagi-lagi kalau anda seorang wanita yang bernama Fazura yang memang sudah sedia ada cun. Confirm ramai lelaki, mak-mak dan datuk-datuk di luar sana yang cair melihat keayuan Fazura bertudung sebegini. Kan?

Lagi beberapa keping gambar Fazura dan Neelofa versi bertudung dan tak bertudung untuk Kitab Cinta dengan membaca entri ini sepenuhnya.

fazura neelofa bertudung

fazura neelofa bertudung

fazura neelofa bertudung

fazura neelofa bertudung

fazura neelofa bertudung

fazura neelofa bertudung

fazura neelofa bertudung

fazura neelofa bertudung

fazura neelofa bertudung

fazura neelofa bertudung

TAGS: ,
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

150 responses to (GAMBAR)Bila Fazura & Neelofa Bertudung Untuk Kitab Cinta

  1. meme says:

    lawo sangat Fazura~

    0
    0
  2. gambar awal2 smo sejuk mata memandang. tp lama-kelamaan sorotan gambar tu jd kurang elok dari segi islamiknya

    0
    0
  3. basshunter says:

    menyampah plak aku tgk neelopak tu…gedik semacam je…kemain rapat lgi dada ko kt laki tu..miang tul bdk ni.
    fazura gak yg ayu…

    0
    0
    • miss_hujan says:

      neelofa posing menyental…dadaku di bodymu…hahahahah

      0
      0
      • aishah sazali says:

        setuju sgt…nk ngempeng2 lak….tangkap gmbr biasa2 da la ni nk pegang2….

        0
        0
      • keropokmony says:

        cik abg tu pon ape lg bukan main feellll lg la tu….geli2…ntah haper2 ntah…

        0
        0
      • Mira Nair says:

        melebih-melebih je si neelofa ni bila bgambar. mcm laa wat cover majalah nk wat pose2 mcm tu…mamat indon ni hot gak

        0
        0
      • keropokmony says:

        yg si jantan tu kemain suke la tu….heiii ntah hape2 ntah…

        0
        0
        • blacktie says:

          neelofa yg gedik.. posing mcm nak main aje..kahkahkah

          0
          0
        • yume says:

          neelofa tuh patut amek kelas bagaimana nak bergambar dengan lelaki! tak pun pergi belajar dengan fazura tu.. semua gambar dia getik jer lebih. sedangkan fazura biasa2 jer bergambar…

          0
          0
  4. supernova says:

    gambar last skali x bley blah btol

    0
    0
  5. mizziee says:

    benci neelofa!!! hari2 nk cri pasal dngan gambar2 di yg x digoda tapi mnggoda org lain!! :P !! benci!!!!!!!!!!!

    0
    0
  6. jesnita says:

    sape pelakon lelaki nie??ensem…. :)

    0
    0
  7. mszbaboo says:

    lawanye Fazura ble pakai tudung..ble xpakai pon cantik gak tp ble pakai, manis sgt2! jeles la~~

    0
    0
  8. brunei guy says:

    apesal aq tgk c nolepak ni kalo brgambo msti gedik bosan la ngan dia ni

    0
    0
  9. Baby says:

    Hmmmm tak kira lah for whatever reason, orang melayu islam kita memang banyak main2 dengan tudung ni.

    0
    0
  10. toknekpiah says:

    oh em gee..gedik nak mampos si neelopak niee….ape keheinye nak ngendeng2 gitu..

    0
    0
  11. chikeding says:

    tu la beza profesional ngan budak2 men kotak..gmbr last dh mcm cacing sembelit 4 bulan..meliuk lentuk ngengada taik kuda

    0
    0
  12. terrarossa says:

    org lelaki tu..kalo dikatakan dia adik si fazura pon mungkin org percaya…muka cam ada iras laa…ke aku yg rabun ni…..hehhe….tapii..muka lelaki tu cm ada iras seseorang yg dikenali ramai….sape ek?? adeehh…jenuh memikir ni

    0
    0
  13. haiqal says:

    Kalau tengok kan,muka Fazura macam bersih.I mean segar tak macam sesetengah artis yang suka tempek bedak semua.Macam kecantikan dalam.Bhahah

    0
    0
  14. yang says:

    iras gambit saifullah nih

    0
    0
  15. farah atikah says:

    aku suke giler tgok crite nie….lg2 tgok fazura bertudung…seyes, lawo giler…xsabar nk tgok sape yg dpt wali sbnye….tp ble nealofa tbe2 muncul dh rse xbest lak…jgnlah plak die yg dpt wali…dhlh gedik, konon xsuke wali padahal dh syok dh…wat nealofa>>>berlakon jd pompuan, not gedik…harap2 sgt mustika kawen ngan wali…memg xleh trime klu wali jatuh kt tgn org len…kdg2 germ gk ngan wali cz xhargai pe yg mustika dh wat…laki2 memg gini ke???…nk tunggu kite sujud kt kaki diorg bru nk caye yg kite syg die….(sorry, cbermksud apa2)…pe2 pn jom tgok kitab cinta mlm nie….dugun..dugun…

    0
    0
    • kucingemok says:

      tp bg aku mustika dalam cerita ni yg desperate habis…baru jumpa kejap, xkan nak soh wali buat keputusan there & then, dah la mamat tu byk benda nak kena pk, mustika tu lain la, lahir2 je dah kaya… wali bukan x caya cinta mustika, dia cuma x yakin dgn diri sendiri jer, lelaki yg betul2 menyintai, takkan senang2 menabur janji, sbb kalau dia x boleh tepati, dia hanya akan menyakiti org yg dia sygi, dan seumur hidup dia akan menyesal

      0
      0
      • farah atikah says:

        ceh, byk pengalamn tul cik kucing gemuk…xslh pendpt awk tue..betul gak…mustika nmpk cm desperate…kt situ nmpak sgt xlogiknye…klu sy pun xkn berani pg indon demi nk jumpe mamat nie…tp fikir +ve, kt situlah betapa berharganya si wali…cm2 care org nk dptkn die…sume tue nk gmbrkn xternilainya laki2 yg dektkn diri pd Allah lebih dr segalanya…so kena lh korbn byk skit even nmpak xrelevan…wali pn nmpk suke mustika tp jodoh msg2 xsiapa tau…2 yg wat crite nie lg menarik….heheheheh..(maaf klu terksar)

        0
        0
        • kucingemok says:

          dont apologise, u dont nothing wrong =) …stiap org ada pendapat masing2…apa2 pun, i agree with u, klu suka seseorg, nak2 seseorg tu mmg worth nak dijadikan suami/isteri, why not kita usaha sampai dapat kan? cuma cara usaha tu la… cinta tu tak boleh dipaksa, tapi boleh dipupuk..

          0
          0
        • yume says:

          tak dapat tengok cerita ni sebab member umah ramai tak layan.. so dapat tgk yang diupload sahaja.. x feel sangat.. citer ni masa baca buku dia tu memang terfikir mustika/zulaikha nampak desperate nak ngan wali/yusuf tapi bila fikir balik sebenarnya tak ada istilah desperate pun… :D dan saya suka dengan fazura yang membawakan watak mustika dan hardy yang membawa watak wali.

          0
          0
    • Kuruih says:

      wow…best lah baca.. korang…..
      tp aku sian ngn shah jazel n mamat ni yg tpaksa berlakon ngn kakak kakak derang…
      yang kakak2 tu pulok. tpaksa buat muka inosen tahap paling suci…supaya nampak muda n sesuai..

      apa2 pun masih panjang lg lah prjalanan pelakon2 lelaki yang muda2 belia ni…mrka sgt berbakat..keep it up

      0
      0
  16. yang lakinya hensem dan yang perempuannya comel..

    0
    0
  17. maya says:

    da lawa bertambah lawa..
    tp neelopak tuh aje yg gatai pon..

    0
    0
  18. majun sangkut says:

    Neelofa GEDIKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!! ko gedik ngan Shahz Jazle ko tu je la!!!!!!!!!!xya nak gatal ngan orang lain….x layak la wei jd dewi remaja kalau mcm ni….aku tgk akhir2 ni dewi remaja semuanya bajet mantap n GEDIKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zaman dulu2 semua perangai bagus2 je…yang skrg ni, semua nak tayang aset….Neelofa…ptuihhhhhhhhhh…..buat malu orang Kelantan je ko ni wei…..

    0
    0
  19. suffer8zine says:

    lawanya neelofar, nice pix, jangan lupa komen saya punya #WW juga :)

    0
    0
  20. bkn hipokrit says:

    mmg la cun..tp sekadar dlm lakonan je kan..?? ;-P klu realitinya barulah kita bg salute spring haha

    0
    0
  21. basshunter says:

    nape asik muka laki tu je? xde pelakon laki lain ker? akakaka..drama psl keagamaan, tp pelakon spoil..
    shah jazli tu pn ade berlakon gak kn dlm ni..

    0
    0
  22. SPEK HITAM says:

    aku tak berapa nk suka NEELOFA la, takpekan?
    fazura, you rawks!!!

    0
    0
  23. miss_pocahontas says:

    kak fazura sgtttttttttttttttttttttttttttttt cantik n ayu cam gadis melayu terakhir..
    awat si neelofa ni gedhik sgt?begambor tu kalu xcucuk aset kat laki tak sah..hmmm

    0
    0
    • Amier says:

      Emm…Cucuk sikit baru ada mari….tapi kalau buah dada dah memang besar bergambar rapat tentulah terkena sedikt sebanyak.
      Apa nak buat… kesegaran dan kekentalannya tentu terasa jugak.

      0
      0
  24. misteri human says:

    sape tahu email abg nara?saya perlukannye untuk menceritakan sesuatu tentang kitab cinta ni…smoga allah membalas perbuatan mereka..

    0
    0
  25. akulahpompuanittew says:

    tgk pic2 Fazura dari atas smp ke bawah sejukkkkkk rasa hati, muka lembut, sopan, cantik…sebab tu la dia maintain dlm industri seni ni kan??TAPI bila tengok pic si Neelofa tu kat bawah2 tuh, Allah…azabbbbbbb!!gedik nak mamposss!!!!tgk laki tu x de la nak melayan dia, dia yg gedik sorang2…!!x lama le kor Neelofa org x suka tgk pompuan gedik.ilang cantik kor tuh!!

    0
    0
  26. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    burok nye neelofa bertudong ! macm bapok siam pulak minah jambu tengok ! fazura jambu bila bertudong…

    0
    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      ops ! jangan marah minah jambu tersalah tengok ! gambar pertama tu lelaki kn???? minah jambu ingat kan neelofa bertudong tampa make up ……..dhhhhhhhhhhh tambah lagi minah jambu nye dosaaaaaaaaaaaa camana ni bang naraaaaaaaaaaaaaaa????? bang naraaaaaaaaaaaaaaaa !!!!! menyampah lah bang nara niiiiiiiiii

      0
      0
  27. Abang Lie says:

    awek sebelah kiri gambar pertama tu pun ayu jugak.

    0
    0
  28. fazura memang maintain cun

    0
    0
  29. kata kata says:

    mmg x dinafikan mereka sgt cantik bahkan bertambah manis jika bertudung. tapi kenape x amik pelakon yg btol2 bertudung.tudung tu wajib di sisi agama tp sekarang ramai suka bt main2.

    0
    0
  30. dengar2 diorang gaduh ek.

    0
    0
  31. paku says:

    mak aiiiiiiiii seksi rupanya wali nih…yg lain tu mmg dah tau dahhhh

    0
    0
  32. Wyna Nubies says:

    citer la kat sini….
    tp,ni la cara nak hubungi abg nara..
    cer citer kat abg nara..abg nara plak jgn lupa citer kat kitorang plak eh..huhu~

    http://beautifulnara.com/contact-us/

    0
    0
  33. Wyna Nubies says:

    As Salam,

    cerita ni mmg seronok utk ditonton…
    tambah lg dgn fazura yg cantik dan cun..
    wali yg hensem tu…
    tp,tgk kat utube jer la..bru episod 2..
    korang,jom ramai2 tgk cerita ni..

    0
    0
  34. saya says:

    saya suka fazura..sopan bila bergambar..andainya dia mendapat hidayah seperti yg lain..bagusnya..neelofa pulak..hum..no komen…hehehe..saya sokong fazura!!!artis yang dikenali bukan kerana kontroversi..=)

    0
    0
  35. SnowK says:

    untung la lelaki nie..2 pompuan rapat ngn die..tau la hensem..: :P

    0
    0
  36. Prema Yan says:

    Fazura n nelofa pilihan vip mcm i jugak. X kesah la kalau ada yg kata faz n nel pempuan hipokrit. Yg penting boleh pancing vip dan tarik perhatian org kaya kaya

    0
    0
  37. Tergoda tengok pic no.1- siapa gerangannya disebelah Fazura tu…ayu dan mengancam…….
    Aku cuba zoom kaki Fazura ada kelihatan callus….
    ini bukannya apa tekanan bila pakai kasut , mungkin ketat atau kerap pakai high heel. Sebelum pakai kasut sapukan lotion , elak geseran kulit, sebaik2nya pakai dari jenis yg. lembut atau dari kasut kulit.Aku pernah jadi macamni…lepas tu aku rawat dgn. air suam + minyak zaitun > rendam kaki 1/2 jam >kulit2 keras kembang > guna berus plastik lembut dan sental kulit tersebut, pas tu lap kaki hgga. kering dan sapu ngan Bio oil…hasilnya memuaskan.Kaki perlu dberi rawatan bukan hanya muka saja, ada yg. sapu dgn. krim temulawak, nak tutup parut2 kecil aku sapu liquid make-up. selamat mencuba petua orang tua. Urut2 kaki untuk lancarkan aliran darah terutamanya tapak kaki.

    0
    0
    • papeje says:

      ko ni dtg dr mana??

      0
      0
      • Dari awan nano……..aku berada dimana saja…..

        0
        0
      • sharifah says:

        tulah kekadang ai konfius dengan engko ni kekadang baca komen ko ada gak rasa ko ni seorang lelaki..kekadang ada gak seolah2 ko ni pompuan..hehehe ntah ntah ko ni dua alam tak ..hehehe ampunkan patik tuan hamba patik sekadar bertanya.

        0
        0
        • zaia says:

          haha.yela!betulbetulbetull!..mula2 aku ingat lelaki.sbb pe,komen2 dia mcm llaki,seingt aku,dia prnah mngaku sbgai lelaki,lau tk silap la..mayb boleh dianggp sbagai pakcik/uncle sbb nick dia->ORANG LAMA HATI MUDA,g pun dia prnah komen cmni ->”Tak ada anak dara kalau tidak bolih aku pinang buat nantu”..(aku g cari td komen ni..xD)

          pstu kan,kdg2 dia komen sopan2,elok2 komen dn agak brhemah la,prnh nasihat2 gak..tu klu pkai nick ORANG LAMA HATI MUDA.
          skali tetibe dia pkai nick MULUT CAPOI,bercapoi22 komen dia.hahaha!
          (tuka nama tp icon sama,so org yg sama kn?)

          Skg ni komen mcm pmpuan lak.agak trkezut jgk la.Siapakah dia ini?
          ke dia kongsi akaun dgn org len,kongsi email tp nama asing2?..misteri BNtara..huhu..

          0
          0
        • TANYALAH PAH OIII….TAK MARAH AISHHH….BIASAAA..TENTANG 2 ALAM TU, SIMPANG MALAIKAT 44 , SPESIS TU YG. AKU ANTI…JIKA KEJALAN SBELAH KIRI. JIKA OK. ALHAMDULILLAH NK. BUAT MCM, MANA KEJADIAN ALLAH….LELAKI, PEREMPUAN DAN KHUNSA…..tapi aku bukan spesis tu….
          aku seorang musafir, pengembara mencari sesuatu dibumi Tuhan….cuma kelemahan aku mudah kesian kat orang…airmata mudah mengalir ….melihat kedaifan seorang….aku benci penganiayaan dan kemungkaran,……. tiada ku takut tiada ku gentar hanya Allah bersamaku…apa yg. rezeki kita ada bukan untuk diri kita bantulah pda yg. memerlukan itulah sebagai tanda kasih sesama insan. jangan kaya didunia miskin diakhirat.

          0
          0
    • majun sangkut says:

      ko ni salah channel ni….nak jual2 barang, sila g mudah.com..

      0
      0
  38. rianda says:

    eeeee…menggediknye si neelofa ni.org tu x pape die kan men himpit2 nak peluk2 lengan plak. x malu ke? muka lawa tp mcm murah sgt mcm pmpuan tah pape ok. fazura cool je. sweet. sesuai la hardy dgn fazura. <3

    0
    0
    • ape pon x2 ley says:

      btol2 sje je nk menggedik x ttu psl!!!!!! ye la ingt diri tu bgos sngt! BAJET ~ NEELOFA GEDIK NAK MAMPOS~

      0
      0
  39. hihi says:

    neelofa gedix…fazura ok jer…

    0
    0
  40. juice says:

    plastik…..

    0
    0
  41. kesuburan says:

    alahai ayunya fazura bertudung..sgt cantik

    0
    0
  42. nusa says:

    dah beberapa kali baca kat paper statement fazura kata dia semakin suka bertdung, dan dia kata mmg nak bertudung nanti. semoga cepat2 terbuka hatinya, amin amin amin ya rabb!

    kawan2 jom kita doakan faz yang cantik ni pakai tudung!

    p/s: lofa cantik. pakailah tdg dik. sejuk mata melihat kamu.

    0
    0
  43. kid says:

    ah cuuuunnnyaaaa… pheewiit fazura!

    0
    0
  44. noral says:

    sukenye tengok org cantik2 ni….

    0
    0
  45. rimaihhhh says:

    naperr lofa tu pose smpai mcm tu? aduh potong siot. makin lama dah boleh nmpak si lofah ni harapkan seksi je bakat tak kemane pun. fazura pose elok je takde nak rapat2 yg lofa smpai nak cucuk sgt tetek tu dah kenapeee?????? nyampahhnyeeeeeeerrr aku nengok!

    0
    0
  46. ianrafique says:

    neelofa memang cunn.. i love you baby..

    0
    0
  47. love fazura says:

    Fazura mmg cantik btudung..hrp2 Allah bg hidayah kt dia 1 hr nt..love fazura..
    tp kdg2 rs sdh..btudung dlm cte..kt luar hncur..cm mhina jek

    0
    0
  48. ari says:

    Ya ampun, aku tak pernah minat dgn fazura selama ni tapi bila bertudung, sejuk mata memandang. I’m in love babe…pakai lah terus

    0
    0
  49. syqic says:

    cantek kalu hati tu xchantek xgne gak. blakon je bertudung lua ntah papa. bila la nak sdar tu.

    0
    0
  50. wanita yg. paling cantik terdiri daripda muslimah yg. soleh…..mereka itu lah bidadari……

    0
    0
  51. Jambu says:

    Ni yang nak rasa nyanyi lagu sabun di bilik mandi bila tgk gambar last tu. Sabun… di bilik mandi, sabun… di bilik mandi, sabun… di bilik mandi

    0
    0
  52. Ayin says:

    kurang sopan sungguh si neelofa nih…asl tgkp gbr je nk melekat mcm tuh…

    0
    0
  53. amirah says:

    x cantik pon..menyampah adalah

    0
    0
  54. Lalal Lulu says:

    macam iras Yusry KRU or Aidil Zaquan pun ada juga mamat ne..

    0
    0
    • Kurus says:

      ye ker?…hrmm
      aku tk tepekio pon shingga baca komen nih..

      Yusri tu.. aku suke lah pengarah terbaik.. tp..muke..hrrmmm
      aidil tu pun.. aku suke la pemain bola terbaik.. tp muke..hermmm..
      bukan nya tk hensom.. tp..

      mamat ni macho.. n muke dia sangat syncronize.. perfecto..
      bentuk tubuh pon.. yg dua lagi tu.. hrmmm.. jgan sama kan lah..
      mamat ni sama taraf dengan arabian, sepanyolan look yg A level..

      0
      0
      • Kurus says:

        maybe kalo norman haking masa mude.. ada kut..
        hrrmmm.. tp pancaran mata galak..tk nak lah!!
        pancaran mata dia ni sgt sukar didapati.. ok
        n bibir tebal..pon tk gak lah.. ni bibier mungil..perfecto lagi

        so mamat ni menang lagi lah..!!!

        0
        0
  55. adnil says:

    boring arr baca web BN nihh… selalu tak update content… boikot jom…!

    0
    0
  56. kebarakare says:

    hahahhahaha…citer bukan main..mginsafkan diri…tp bgambor plak bukan main..hehehehehe~ seb baik la pelakon2 ni hanya berlakon~~~~

    0
    0
  57. oh…neelofa…huhuhuhuhuhuhu

    0
    0
  58. mea says:

    fazura bgambar takde pulak pegang2…si neelofa jugak yg lebeh…blweeeekkkk….

    0
    0
  59. uwais says:

    puak2 celake yg mempermainkan agama!!

    0
    0
  60. teddycomey says:

    hahaha..sma spesis ngan kilaperi tu..amek gmbr sje nk menonggek atas bwh…hahaha!!

    0
    0
  61. teddycomey says:

    nelopak ni spesis kilaperi lh..amek gmbr msti nk menonggek atas bwh…menci je tgk..

    0
    0
  62. Kurus says:

    jauh gak muke ngn kaki..eh

    0
    0
  63. Lynda says:

    fazura cantiknya… bertudung pun cantik… bertuah sape yg dpt kawin dgn fazura… yg si neelofa tuh ape hal plak nk pegang2 mamat tuh… cehhh!

    0
    0
  64. neelofa says:

    perghhh…berair cik ki mama tgk hardy ni.. sedapnye… sgt lazat uollss~

    0
    0
  65. akhm4r says:

    wey NEELOFA!! ko pegi balik duduk kelantan lagi bagus ah weyy.tayang tete ko pehal?sangap lebih ekh?hahaha kesiannn aku tgk ko.mesti org2 kelantan malu kan ade pompuan klantan cm ko nih.tgk FAZURA tu dh lama glamer.dh ramai peminat.tp cool jerk.ko tu yg baru nak up.so guna eset sbb nk cpt dpt nama.puiihhhhhh!!!!

    0
    0
  66. neelofa says:

    hey akhm4r, tutop mulot ko mak hayam! ko tu pn same, p blk kg ko kt kadazan dusun tu..menyumpit lg baekk.. sodih mama!!

    0
    0
  67. za says:

    cantik fazura pakai tudung

    0
    0
  68. eiyana says:

    siyes cantek sngt…comey bila dia kai tudung…sweet…

    0
    0
  69. dol says:

    fazura ayu. neelofa blk la kelate sental muko mu denge buduuu jaa…kui3

    0
    0
  70. AAAAAAAAARRRRRRRRGGGGGHHHHHHHH!!!!!

    MUKA PONDAN PIC ATAS TU MCM HANTU MAKNYAH PUAKA NIYANG RAPIK!!

    KALO AKU NAMPAK DIA JLN MLM2 PAKAI TUDUNG TU MESTI AKU DAH TANGGALKAN TUDUNG DIA PASTU LARI LAJU2 SAMBIL MENJERIT HANTU MAKNYAH SUNDAL MLM!!

    WAKAKAKAKAEHEHEHEHEWKAKAKEHEHEHE!!

    0
    0
    • mulut capoi says:

      entahlah kadang2 aku tengok lawa, harini pulak macam muka jemuan,,,,lelaki rupanya haramjadah sngguh,,,main2 pakai tudung nu, aku mula2 tengok naik angau…..siapa gerangan mek itam tu…..rupanya pak kaduk…..

      0
      0
  71. Awek KL says:

    ini adalah salah 1 bukti yg org islam sendiri m’hina islam..berlakon pakai tudung tp kehidupan sebenar…xmcm org islam pun..

    0
    0
  72. Ada Nur di matamu.. says:

    siyess..mmg natural beauty si fazura nih.aku masih terbayang2 lg betapa spontannya lakonan dia dlm filem pisau cukur.nak compare fazura dgn neklupa?ishhh..apa kelasss..takleh campur category dgn neklupa tu.fazura ada kelas dia tersendiri.neklupa satu kelas dgn kill the fairy tu,kilapairy.sampai dgn asben aku,mak abah aku satu family minat dgn fazura nih..wajah dia mmg tiada tolok bandingnya~sungguh fotogenik !!jauh skali nk ada gambar2 murahan,gossip2 murahan cam neklupa ke,kilapairy ke..ni la baru artis contoh.tak gitu kengkawann??

    0
    0
  73. fiedodido says:

    bek x pyh pkai tdung berlakon…dlm muve jer alim… kuar muve tlnjg bogel… sy ikut skrip..pngarah suruh… allah pny suruhan knp x ikut????

    0
    0
  74. milo says:

    lucu bile bc komen2 yg mnyentuh psl agama kt web gosip ni..alim2 pn bc gosip jgk ye? haha

    0
    0
  75. Suri says:

    Mula2 tersenyum so sweet, smp part lofa otomatik hilang rs nak senyum, laki tu pun mcm x minat nak pegang dia huhu, Knp la film ombak rindu x ambil fazura, alahai mesti sweet jd izzah

    0
    0
  76. t33nwitch says:

    muka laki tu mcm harold golding kot…but for me its typical malay face… Bleh jumpa kat mana2..Bangladesh pun ada..

    0
    0
  77. Bolong says:

    wa…..hensemnyer laki tu……..berair pukee i tgk…huhu…..sedap.!

    0
    0
  78. akunamatata says:

    hensem gak si Hardy Hartono Danurussami ni ye.. tapi fazura tetap di hatiku

    0
    0
  79. BABY says:

    fazura sangat2 cantik dan ayu!! haiyyaaa… kalau lah cantik cm nie, mmg best!! nway, fazura sepadan lah dengan hardy hartono nie.. hehehehehe

    0
    0
  80. korang says:

    ak bru tau name2 spt neekopek & norman taik pas bc komen2 korang ni..haha..sonot2…

    0
    0
  81. Andika says:

    banyak saja crita agama… belakon mcm takde rasa salah dan segan… malaysia dah jadi mcm indonesia… drama berciri islamik pakai pelakon yg takde ciri islamik… berpura2 dalam beragama… hipokrit… benar la kata Ali Setan dunia hiburan ni susah nak jadi mukmin sejati…

    0
    0
  82. ruru says:

    bile aku tgok tjuk entry ni, aku tgok la gmbar first, ingatkan fazura ngan nelopak bertudung , haha

    0
    0
  83. taji says:

    dh slalu dh tgk neelofa pkai tudung time kt sekolah dlu..huhu

    0
    0