Written by AbangNara | June 26th, 2010

gambar seksi baby res2

Akhirnya kami berjaya mengupdate blog ini selepas 2 hari terbiar usang. Maafkan kami. Ada komitmen kerja yang tak dapat dielakkan. Harap anda semua sihat-sihat belaka ye. Hari ini kami tinggalkan anda dengan 2 keping gambar Baby Res2 yang … Korang isilah sendiri tempat kosong tue ye. Enjoy ~~~

gambar seksi baby res2

165 responses to (GAMBAR)Baby Res2 Yang …

  1. Zaza Muhammad says:

    mmg sedey tgk gambo2 ni….speechless!! semoga dia mendpt hidayah suatu hari ni dan bertaubat sementara pintu taubat masih terbuka. Allah Maha Penyayang dan mengasihani, Dia akan ampunkan walau sebesar mana dosa hambaNya yg bertaubat nasuha…amin..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Zaza Muhammad says:

      lor patut aaa gambo xkua, ehhhehe silap tulis email keh keh keh….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • wak kordi says:

      ko+aku+bang nara+pengunjung BN pun kena bertaubat sama. buka laman web yang mengumpat, mengeji, memfitnah, buka aib orang lain. lepas tu bole smbg ayat ni dgn….”semoga kita mendpt hidayah suatu hari ni dan bertaubat sementara pintu taubat masih terbuka. Allah Maha Penyayang dan mengasihani, Dia akan ampunkan walau sebesar mana dosa hambaNya yg bertaubat nasuha…amin..” jangan pandai tgk dosa+kemungkaran orang lain tapi kekurangan diri buat2 x nmpk, jgn jadi holier-than-thou

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ti says:

        betul jgk tu wak kordi.. salah org lain nampak, salah diri sendiri kadang2 kita tak perasan..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Fact-oriented Person says:

          Maaf..tapi sekadar pendapat peribadi dari sy ialah, biarlah kalau seseorang nak bercakap yg baik kerana kesudian menyebut perkara2 yg baik tanpa mengira siapa diri pengkomen tersebut. Kalau ada yg mencerca & mencaci lagi menghina, maka tegurlah mereka..kerana ianya tidak sebaik komen2 yg diberikan secara baik & jujur.

          Kita kena ingat bahawa mungkin ada org yg btul2 baik yg komen di sini, namun berminat utk ambik tau isu artis2 Malaysia kini. Sy tak nafikan komen2 di atas, namun jangan pula bersangka buruk pd mereka2 yg memberi nasihat secara baik & berhikmah..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • zaff says:

          Pada saya, sebenarnye….penyebaran gambar sebegini pn sebenarnye tak elok, satu, sebab melanggar privacy orang and menimbulkan fitnah dan buah mulut…sebenarnye memang tak elok kalau kita duk bercerita keburukan orang, kita kene cermin diri kita sendiri, banyak je cermin kat kedai2 tu, then, kita tanya, kita ni dah cukup tak segala kebaikan untuk menjadikan kita satu daripada penghuni syurga, wallahualam…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Zaza Muhammad says:

          dari mengumpat mengeji betterlah doakan yg baik2..
          tatau le org lain, tp sejak jenguk blog ni aku create networking, jadi kekwn laks tp xde aaa kutuk2 org just sharing crita masing2 plak….
          sekati aaa org nk ckp apa janji kite tahu apa yg kite ckp dan nawaitu kite… no one’s perfect lah…manusia mana yg tak buat dosa, masing2 ade akal dah ble fikir sendri tp klu tgk kemungkaran sesuatu yg kite wase salah, kena kata salah tp jgn le smpi mengmupat mengeji sehingga menimbulkan fitnah….sbb mende depan mata skalipun blum tentu itulah kebenarannya.
          yg pasti bile tgk kemungkaran at least kena terdetik lam hati yg mende tu salah, itu adalah selemah2 iman…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • otakSempit says:

        wak kordi <– ko pun layan BN wat pe… pergilah website lain.. ape kata ko bukak website ko sendiri

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Meena says:

      x bpe berkenan tgok org bgosip kat sini then letak gmbar budak… seolah2 budak kecik tu pun tgok gak gambar2 seksi tu dan join gosip ni.. huhuu.. just my opinion… (x salah bgi opinion kan.. sama la mcm u bgi opinion u kat org lain gak kan…)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ninakarina says:

        ni satu lagi publisiti murahan…sebab suatu ketika dahulu pernah menjadi artis, hingga kini orang ramai sibuk nak memperkatakan ttg dirinya yg tak se’popular’ mana…kepada pembaca yg lain, ramai lagi perempuan MELAYU & MENGAKU ISLAM seperti sipulan di atas…ada you all kisah & nak bagi komen…saya insaf…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Zaza Muhammad says:

          bravo.. klu nk fikir, fikirlah camtu… bkn seme komen kat cni ditujukan kpd post yg berkenaan tetapi utk org lain dan diri sendri, malangnye sesetengah pihak plak menganggap komen2 sebegini sbg hipokrit atau berlagak baik…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • baby face says:

          Yup…2 yang baby x paham…ade je manusie kat luar sane 2 yang ….x tau r nak cakap camne…Rasenye da beribu kali cakap “YANG BAIK JADIKAN TAULADAN,YANG BURUK JADIKAN SEMPADAN..”pahe dok..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • mas da queen says:

      Hola~~ Come visit my blog. http://marblepiece.wordpress.com
      Mostly humor and amazing things. See ya~~

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. hmmm says:

    Masyaallah……Moga2 dia diberi hidayah…Amin…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. pemerhati says:

    sape dia ni weh?? xkenal ponn?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Zaza Muhammad says:

      dia ni mase zaman akak skolah lu, penyanyi kumpulan Res2 (Restu) …. group sezaman ngan Feminin…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • pemerhati says:

        ouhh.. patot la xkenal.. hehehe.
        haish, melayu zaman sekarang.. benda2 macam ni da macam minum air je.
        senang je nak buat.. hmmm

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. c h e n t a says:

    sape die nie??
    x kenal pown..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. artistakfemes says:

    “…mungkin pelanduk 2 serupa. Itu bukan I la, tak pun superimpose! Ni mmg nak jatuhkan nama baik I.”

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Leo says:

      ko ni baby res2 ke…?

      Ape he dah macam nk terkua je kopek… lg skit je tuh.. ape pesyen ko ni..?

      “oh so sweet anak anjing ni tau” konon2 …

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • pemerhati says:

        leo, artistakfemes ni saje nak perli baby res2 ni je lahh. bukan dia ni baby res2..
        isy, tu pon xpaham kee..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Papa says:

          troll’d and winrar.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • lladynoe says:

          Kalo betoi ni kak baby,n0e doakan semoga allah memberi petunjuk dan hidayahnya kat akak..Xmau r camni,kan x manis dipandang…dunia da akhir zaman,.kembalilah kejalannya selagi mase masih ade..AMIN…..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • cik nini says:

          itu bukan anak anjing la…kalo ko tgk betul2..itu anak babi…haisss

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Leo says:

          saje buat2 x paham la beb… >,<

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. emmadeenz says:

    alamak..anjing la pulak…mmm…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. uba says:

    ok lah…untuk santapan mata….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. elya says:

    yang tak sekolah langsung masa kecik2 dulu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. someone says:

    pic ats xckup ken..yg bwh xckup benang..
    nsib bek ko no xfemes..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. cino says:

    yg sblh pkai bju biru 2 pe ke he nyer nk mjilat subang org?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • baby face says:

      Lapo sangat kot..xde duit nk beli makanan….baju pown sume x cukup kain….mmg tol2 daif…meh r datang umah baby,nanti baby bagi makanan yang sedap n baju2 lame baby yang da xpakai 2,…Baby kesian sgt kat akak 3 orang ni..hi..hi..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. sukun says:

    ish,,,dulu gambar jadi penari gelek ni gambar mcm nie plak kuar,,amereka tol minah nie

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. jull says:

    subhanallah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. […] Res2 yang … Korang isilah sendiri tempat kosong tue ye. Enjoy ~~~ Yang Ini Pun Best Jugak:- Beautiful Nara This entry was posted in Gosip Artis Malaysia and tagged GAMBARBaby, Res2, Yang. Bookmark the […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. Ariel says:

    muka tak brapa tp body fulamak….terangkat…..korang kena mencontohi dan meniru cara Baby tu berpakaian…mantap…sih…jgn pula mengutuk dia….ntah2 korang jeles ya?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Dauspozi says:

      Jeles apa kebendanya… Macam la pompuan tu cantik… MasyaAllah… astaghfirullahalazim… moga pompuan tersebut diberi hidayah dan insaf…

      Dunia nak kiamat!!!
      Dunia nak kiamat!!!
      Dunia nak kiamat!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • joyah says:

      ni ariel peterpon n petergay punyer geng kut haha

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. azie says:

    ermmm….dh tgk actually gmbr ni blog lain..mmg speechless.lg2 gmbr pegang anjing tu…tak belajar dr pengalaman lalu.biar la die ngn lelabunye

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. yula says:

    dunia akhir zaman

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. More candid picture @ bby restu @ club..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. orked says:

    macam-macam…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. seksi…..seksa pon jgk…hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. julia says:

    masayallh hanjing btoi minah nie ermmm

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. jmr says:

    susah sudeh minah nih..erm…pelik tol

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. mamamia says:

    masya Allah…..semoga cepat-cepat taubat….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. normala says:

    What they do in their own time is strictly their business…

    I think you, Nara, has to jawab dalam kubur nanti apa kah tujuan Nara meletakkan gambar seperti ini dalam blog Nara knowing full well these kind of gambar will invite pelbagai cacian and komen dari orang ramai. I’m sure dosa Nara tentu berlebih lebih semenjak Nara ada blog ini – becos you cause a lot of people buat dosa by mencaci dan mengutuk artis2! Find it in your heart and ask yourself for whose benefit and why you run this blog and put pics like this in it. Orang Melayu kita memang lah suka mengutuk dan menghukum….Biarlah Allah sahaja yg buat demikian!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aku plak says:

      setuju dgn normala. sila tutup blog ini. jom joget2 ngn MJ @8tv

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • princess says:

      xstuju ngan normala…
      hey you….if u so kind la kan…..
      xpyh la sbok2 nk bce blog ni…then xpyh bce pape pn kat blog ni..knon bek sgt r….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • seseorang says:

      rsa mmg btol pe yg normala ckp psal blog nie akan mengundang kuttukan “and wat so ever”, but NARA sebenarnya nak org fikir.. bkn mencontohi…fhm x cik normala? sya rsa oleh sbb itu lah jga blog ni xptut di tutup! klu mnyampah sgt, jgn baca blog ni.. sekian

      p/s: cik mala ni org kat ats ke? hangen sakan plak ye . . .

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Zaza Muhammad says:

        aku rase aaa majoriti yg bace blog ni berakal dan muamayyis, yg tahu fikir mana betul dan salah. masing2 kena fikir sblm komen apa2 sbb tuan blog ni xpaksa pun org kutuk2. tu tanggungjwb sendri. klu perkara mcm ni expose, sekurangnya org tahu dan sesape yg kenal tlg bg nsihat kat empunye badan… dan sbg org yg berakal, kite perlu tegur cara berhemah dan misalnya dlm kes ni, doakan semoga dia diberi hidayah supaya dia pulang ke pangkal jln… dan sekiranya perkara ni x expose, mungkin dia makin hanyut..
        aku pun xsuke org caci maki kutuk2 melampau2 lam blog ni atau mana2 blog pun, mungkin mereka2 yg suke kutuk2 guna kata2 kesat tu berfikiran sempit dan cetek pemikiran yg tak ble fikir akibat akan dtg..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • baby face says:

          betul betul betul…I pikir nara wat blog nie just nak share je ngan public to judge artis kite yang menjadi ‘IDOLA’ n ‘IKON’ masyarakat zaman skang nie…yang baik jadikan amalan yang buruk jadikan pengajaran,jangan diikut…nak xnak kene terima hakikat kebanyakan artis zaman skang nie memang da ‘terlampau’…agree ngan si dauspozi…same2 kite doakan semoge semua hambanya diberikan hidayah..AMIN : )

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Fact-oriented Person says:

          Setuju. Ini adalah blog gossip, & semestinya banyak bercerita isu2 artis Malaysia & realiti semasa ttg lifestyle mereka. Ada juga diselitkan isu2 lain spt isu serangan Israel terhadap kapal Mavi Marmara yg juga mendapat sambutan para pengkomen di sini, dan rata2nya mengutuk & mengeji kekejaman Israel Zionis laknatullahi ‘alaihim ajma’iin.

          Kita tak tahu niat sebenar BN dlm blognya ini sama ada benar2 bertujuan mengaibkan semata2, atau sbg pemberitahuan berkenaan kehidupan artis2 Malaysia sama ada boleh dijadikan tauladan, atau sempadan. Kadang2 kalau tiada blog sebegini, mungkin ramai yg kurang maklum berkenaan isu artis2 yg kini semakin menjadi2 akhir2 ni. Isu ini kurang mendapat perhatian pihak berkenaan & berkaitan spt Kementerian Penerangan dlm memantau pemakaian artis etc..mungkin pendedahan berterusan sebegini akan mendapat perhatian akhirnya, mudah2an..sy sendiri berharap begitu, insya-Allah.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Yaya says:

          Jgn la lurus sgt.. Blogger ni cuba provoke u all dgn bahasa menarik dan sinis n kdang2 kutuk je so dat u all galak nak komen. Actually buka semata nak suruh pk dan tegur, tpi dia tau org Melayu ni pntang nmpak bahan camtu, laju je nak komen, kutuk especially. lagi menarik bahan, lgi bnyk smbutan. Nak nak kalo kuar gmbar seksi atau cite Fasha Sandha penuh dgn bahasa hinaan dri kaum melayu.. Dia seronok tgok korang komen tak kira kutuk, hina, tegur, puji, gaduh etc. Why? Sbb lagi menarik gambar dan gosip, lagi bnyk pgunjung. Lgi untung Nara sbb ramai advertise pduct/ service termasuk 18sx kat sini. Semuanya bsandarkan keuntungan semata tnpa kira apa balasan dia dapat mgalakkan org Melayu mgutuk, gaduh sesama sendiri. Kalau dia cuma nk share tnpa niat lain, tntu dia kaburkan bahagian tertentu kat gmbar tu. Gmbar ni pun bisa menaikkan nafsu shawat kaum lelaki atau gejala sosial d kalangan anak2. Nak baca gosip artis, tpi tjumpe gambar nie plak..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Meena says:

          BNara: 1.Dedah aib org lain (kadang2 gambar dan gosip bukan artis pun ade..) 2.Galakkan org fitnah,hina,kutuk org yg jdi bahan gosip tu (sama ada dgn gambar atau dialog rekaan atau ayat provoke nara) 3.Tempat pembaca gaduh, salah paham dan maki hamun pembaca lain yg komen. . 4.Letak gambar seksi x cover lgsung (walaupun tujuan apa sekalipun) tetap seksi tuk pdangan mata, menaikkan nafsu lelaki 5.Remaja dan budak2 (anak2 atau adik2 kita) yg cuma nak tau tntang artis mudah terdedah kpd pengaruh buruk dr blog gosip nie (gambar, cerita, komen teruk) 6.Pembaca pun dedahkan aib org dgn share cerita buruk artis (walaupun u all kata tak kutuk, tpi still ada share cerita buruk yg tak pasti kebenarannya, boleh membawa kpd fitnah) 7.bercerita sesama sendiri tntang artis=mengumpat (letakkan diri anda d situasi ini.. jdi bahan umpatanorg d website. bagaimana agaknya rasanya?) 8.komen & bahasa buruk mencerminkan perangai buruk org Melayu yg suka jaga tepi kain org lain, dan x berbudi bahasa bila komen.. malu kat bangsa lain kalau tbaca website nie. 9.menceroboh privacy org lain.. curi gambar org di fb, twitter, kwn2 etc tanpa kebenaran tuan punya gambar (cuba letakkan diri anda d situasi ini, and people talking bout ur personal life).. just sharing my points of view,,,kalau betul niat nak share crita artis (tnpa mngundang komen buruk) tentu BN gunakan bahasa2 yg x provoke, mengundang buruk sangka, ditambah lagi dialog rekaan (kadang2 melampau bila dialog tntang hubungan kelamin suami isteri, atau erti kata lain lucah…) kalau betul niat bn nak tegur artis, kenapa double standard? sesetengah artis favourite takde huraian gosip yg melampau, brbanding artis lain. kenapa juga menyanjung artis luar yg juga berpakaian seksi.. cth, wondergirl… mereka juga bad example yg bawa bad influence.. (atau bila talking bout advertisement, principal boleh berubah?) kalau betul x suka artis pakai seksi, kenapa letak iklan 18sx di sini? kenapa puji Diana Daniele lebih2 sedangkan dia juga pakai seksi. u all x nampak ke BN x consistent dlm setiap gosip di website nie? tak sedar ke website serupa ini juga yg mnyumbang kpd gejala sosial, keruntuhan akhlak dan jenayah rogol zman sekarang…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • lalala says:

          ni bukan masalah berakal atau tidak, persoalan nya nara yg bagi platform untuk org bercakap, sama ada baik atau buruk, sama2 dapat dosa, nara bg platform dan org kalau dia kutuk sudah jadi satu dosa, dan ape yg artis tu buat un dosa, semuanya membawa saham, sedikit sebanyak.. jangan ckp ko tak payah baca kalau ko baik sangat, tq for ur personal tot, but i just dont understand, what do u have in ur mind nara btw? rasa mcm nak interview ko lah, sebab aku rasa sekarang sedikit sebanyak jaga mcm mana pun pasti terbuat dosa, tapi buat satu blog mcm ni yg ntah tak tahu nak kata, ape yg ada dalam fikiran ko ye? duit yg ko dapat? segala sumber halal ke? aku tak tahu sebab tu aku tanya, kang ada pulak tukang jawab bg pihak nara, just give some words of two nara? the rest dont try to mess, tak yah jawab, tq!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • lalala says:

          share kat public? dont be such a saint babe! dont, kakakakakakakaka so funny, niat tidak akan sesekali menghalalkan cara, dont be, pls! konon nak share, do u know how much they earned just by doing all this crap? konon la kan oh nak sedarkan org bla bla bla, duit masuk kat belakang, dont be such a naive readers, behind all this crap what isit their BIGGEST drive, MONEY MONEY.. i dont think ada good motive, if there is might be 20%?

          dosa artis ni buat pun mungkin dah sama dengan dosa org yang buka platform mcm ni untuk org lain.. in the end semua org buat dosa.. ketua dia sape? ask urself..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jane says:

          setuju dgn FOP….. this people are public figure….so perkara2 sebegini adalah lumrah dlm hidup artis..baik artis di m’sia atau di artis di luar negara….gosip sudah menjadi asam garam dlm dunia artis….itu adalah risiko yg mereka kena hadapi bila mereka ingin menjadi public figure…..kalau artis mempunyai sikap dan peribadi yg baik sudah tentu org akan memuji dan komen yg baik2 tetapi kalau melakukan perkara yg tidak disenangi sudah tentu mereka akan dikritik…. lagi pon ini adalah blog untuk org bagi komen…. mungkin org yg komen disini kadang2 org lain rasa komen mereka melampau tapi tak lah sampai melampau seperti mana yg artis yg melampau tu buat…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. bunga says:

    hmm tunjukkan je la sume, watpe nk tunjuk sparuh jer, dosa still sm gak..
    nape x cium jer hanjing tu.. xpun pegang ler binatang yg idung lubang besa lak pasni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. dahlia says:

    kat blog lain tunjuk dia bercium sakan dengan jantan mana tah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. gosipgurl_fea says:

    gemok tak lawa huh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. hanna says:

    pe benda ntah minah nie…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. beRRy says:

    tolong la jgn wat dialog yg ntah hape2. dahla org dlm pic tu dah camtu. ade plak dialog tambahan nk memeriahkn suasana plak yek? kamon la abg nara~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • nad says:

      berry oo berry. ni blog abg nara. suka hati dia la nak buat apa. kalau tak suka tak payah baca. thank you very much.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • baby face says:

        yupp..also agree wiz jane…very intelligent statement…xsuke xpayah bace,abis cite…nak mengira dosa pahala bukan urusan kita…cume pada pembaca blog nie,pikir2 kan n nilai2 kan r ape isi yang terkandung dalam blog nie…rasenye sume da capai kematangan tuk judge mane baik n buruk…k…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Yaya says:

          Jgn lupe dialog lucah artis2 yg baru berkahwin, yg direka2 oleh bn (sesetengahnya di delete selepas pembaca komplen) sedangkan berkahwin tu adalah prkara baik.. X patut djadikan bahan lawak atau kutukan.. hubungan suami isteri adalah satu perkara peribadi yg x spatutnya djadikan bahan sndiran, atau dialog rekaan.. Adakah bila bn share berita artis kahwin, itu sahaja d pkiran blogger yg mahu dkongsi bersama pembaca…? Kalau betul nak tegur artis seksi, mengapa pula share gmbar artis luar (peterpan, wondergirl etc) sedangkan mereka artis luar yg bawa pengaruh buruk utk anak2 muda..? Kalau larang artis seksi, kenapa letak gambar artis luar seksi yg mgalakkan kita memuja (mgkin juga boleh jadi ikutan remaja)…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. entah says:

    korang nie takder sense of humor langsung.
    sapa xnak tgk xyah la masuk
    cakap berapi sendiri tgk.
    what the sh00t

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. BumbleBee says:

    aisey…leteh nk komen artis2 macam ni… lg kuar surat khabar psal artis dgn selamber pegang anjing amik gmbr(kes sharifah sofia)…lg dgn selamber yg len ikut buat…so, malas layan~

    dier ni kantoi srp/pmr dulu kan pastu x nk skolah dh? sorry kalo terlebeh sudah~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. gelenya says:

    me layu x semestinya islam……berapa ramai me layu tunggu q nak keluar islam..senang..kalau pegang anjing ngan babi x yah samak……klu islam wajib kena samak!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. aku moden says:

    mcm da org xde agama..bt malu org islam je..baik bogel je. pelacur pun org byr tok tgk tubuh..yg ni lg murah free je xyah byr satu malaysia..oooppps satu dunia tgk free.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. aku moden says:

    sejahat2 laki pun da tentu xnk ambik ppuan mcm ni wat bini.kalo bg kat bapak ayam pun dier xnk la wei..so sedar2 la diri tue sikit..xyah nk bg org tgk free2…nanti kuar kt melodi mintak maaf…meyampah..mintak maaf konon nya kekhilafan diri..hahaha..ayat sama je

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. Zaza Gabor says:

    Kesian betul. Dah tak nyanyi lg jd dia keje ape skg? Mcm gaye kupu2 malam. Pic dia tgh comolot jantan npe tak upload? Gempak tgk pic tu. Rakus skali seb baik takde vd sex

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. yana comel says:

    doggie comel :D hahahah. ntahpape lah artis malaysia ni. dog pun ko nak men. even if its cute doesnt mean u hve to touch it. sengal kuasa dua.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. hafifi says:

    atoiyai…
    semangke ke ape 2??
    nape ek,kalo da x popular still dress up cm2?
    ape salah korg elok2 je..btol x?
    huhuhu..jgn kelip mate,skali ni rezeki,hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. sedagar org... says:

    klu aku kt posisi yg bawah tu best gak…kt dada tu… ulang skali lagi..posisi kat dada..muah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. jimmy says:

    Aku rase semua artis kt malaysia ni mereka kutip kat tmpt clubbing..
    Nara pun satu, suka letak gambar bg dosa free kt semua..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. jentayu says:

    Di mana MELAYU nya dan di mana ISLAM nya ?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. makyong says:

    santapan mata.fuyyo…bes gilek.fmliy die xgase pe2 ke ble tgk pc ni?espcially mak pak die?seram banget aku.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. cikedi says:

    just nak tny…sbb mmg tak tahu…dia ni agama islam ke bukan??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. Muslimah says:

    Ya Allah…Kau berikanlah petunjuk kpd kami hamba2Mu yg hina ini…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. Nadri says:

    org yg kat sblh tu geram nak jilat subangnya yg besar @pun yg ehem, ehem yg gebu dan putih tew..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. lesbian says:

    sedap kalo nyot2 nenen gebu nih!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. makyong says:

    metro hari ni dah kuar cita ni.tuan punya diri xmoh komen pe2.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. pape je says:

    DUNIA2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. pape je says:

    bajet lawa lerr tuu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. haha says:

    ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. mamat says:

    boleh tahan besar jugak erk..haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Fact-oriented Person says:

      Besar apa tu? Mesti nak cakap besar dosa kita tgk gambar dia..dia plak tak dpt dosa kot sebab tak hipokrit & tak kacau org lain..bak kata sesetengah pihak yg tak suka nasihat-menasihati..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • mamat says:

        barang besar la..hahaha

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • fikir says:

          ko ni sengal ar mamat.. FOP tu dok perli ko ler.. dia tgh kasik nasihat tu.. positif sket mamat.. hoh!! kang ada plak commentor lain yg bising2 kata kt suma kt cni melayu yg suka pk negative jek..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Fact-oriented Person says:

          Hehe..good one fikir. Kena jaga2 percakapan tu..kat sini ada golongan yg sentiasa memerhati utk menghentam komen2 berunsur nasihat yg belagak baik, semata2 kerana ‘apa yg artis2 ni buat adalah strictly their business’…bak kata normala.

          Semoga lepas ni geng2 JAIS MAIP JAWI & semua penguatkuasa agama pencegah maksiat di semua negeri bertaubat dari trus menangkap mereka2 termasuk artis yg buat maksiat kerana semua2 tu adalah hal diorang sendiri yg tak perlu diganggu.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. arjunacinta says:

    emmmmm…………..bawak2 la bertobat

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. betty says:

    MANTAP!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. babytomei says:

    perempuan laknak (dikutuk) makhluk di langit n dibumi….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. superimpose says:

    Mcm biasa,itu bkn gmbr sy,itu gmbr superimpose.pelanduk 2 serupa,bla3,etc.wtf

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. datinserry says:

    kepada pemilik blog beautifulnara, ingatlah. setiap satu klik peminat u click, n baca… u akan dapt satu dosa… kalau dorg postkan apa u all gossipkan, bertambah dosa yg u dpt..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Fact-oriented Person says:

      Wow..how do you know all that..in detail? Are u sure anyway datinserry?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • anonymous says:

        wah..kalau mcm tu kat neraka nanti penuhlah dgn blogger saja,ya tak datinserry?tak semesti blogger beautifulnara saja ya tak?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Zaza Muhammad says:

          camne plak klu yg peminat yg click tu bace crita berkenaan, kebetulan dia kenal ‘yg berkenaan’ dan menasihati yg berkenaan, dan yg berkenaan tu akhirnya bertaubat dan kembali ke pangkal jln…. satu dosa gak ke?
          Dosa pahala, nawaitu seseorg tu urusan Allah…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • lalala says:

          alolololo, pro betul, benda mcm ni takde banyak mana kearah kebaikan, sume nye ko baca jelah komen, mantap la, posisi dada la, semua komen mcm mana? yg nasihat2 bape banyak, boleh pulak eleleh kenal, nasihat, dang! tergelak la aku baca zaza punya komen, berianya back-up baik..

          dan bg aku lepas org tu dimalaukan (even dia malukan diri dia sendiri) terpampang sana sini, ko ingat dia akan insaf? chances are slim, dia syok lg ada.. lgpun kalau dia malu ke ape ke ada dia kisah, haha so motif nak nasihat tu tak releven la, saying post gamba kat sini n konon dia insaf?

          duh duh duh!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Zaza Muhammad says:

          Pro ke contra ke……setiap perkara buruk yg berlaku tentu ade hikmah disebaliknya, sesuatu yg berlaku sudah pasti bersebab.. take it or leave it..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. velasrizal says:

    wooho..mmg terbaik dari ladang..

    Jom Karaoke : Wali Band – Baik-Baik Sayang

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. hazleen says:

    dia ni org islam ka bkn….npa jdi mcm tu skali…klu btul la dia ni org islam…mmg akn mmalukan smua umat islam

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. ila says:

    hr ni kuar front page metro tp gambar cam lain jer.. haha metro edit xbg nampak sexy sgt.. haha..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. axio says:

    eh aku baru dpt gmbr ni…
    dah ada 89 komen…
    apalah korang…cepatnye.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. abg jack says:

    mcm tetek silikon jer
    mcm anjin kurap jer
    suma x best..x best
    gamba ct x de ke

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. open mind says:

    dari pndgn aku.. tujuan nara tunjukkan gamba2 mcm nie bukan apa .. nak tunjukkan yg artis tue bukannya baik sgt .. kalo isu dosa tue .. tetapla salah .. sebb mengaibkn tuan punya bdn .. kalo dah nampak dahla .. tak payah sebar2 .. islam pun tak kasi kita membuka aib .. apatah lg aib org lain ..

    .

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. cakap biar serupa bikin says:

    wei LALALA, kalo ko taknak tambah dosa tak payah la bukak BN ni..macam baik sgt la plak!

    ni la realiti artis melayu..takkan tak paham2..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. Reena says:

    Dah dia bangga tunjuk, org tgk ler..pastu nak salahkan org lak pasal komen/caci/keji/puji//kutuk/hina dan lain2 yg sewaktu dgnya. Org kalo dia ada rasa malu, dia takkan dressing camtu. Dia ni mmg dr zaman res’2 pun dah seksi. No wonder wonderpet la…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. Fact-oriented Person says:

    Rasanya kalau berterusan begini, baik di’disable’kan bagi komen oleh pelawat2 blog..semua sekali. Lama dulu takde gaduh2 gini, skrg ni mcm2 pendapat sampai gaduh2. Maybe itu jalan terbaik tuk menghentikan perbalahan sesama Melayu Islam dlm BN ni. Kenapa tak boleh isu artis2 ni dibincangkan @ didebatkan secara berhikmah lg berdisiplin? Susah nak jawab hal tu…

    Dlm isu ni, kalau kita tak puas hati atau tak setuju dgn pandangan org lain, cuba tegur or argue (mujadalah) dgn berhemah.. Nak berbeza pendapat pun ada adab2nya, & jangan terlalu mengutuk & menghina artis2 yg dipaparkan di sini kerana bentuk hinaan boleh melambangkan diri pengkomen tu. Sy semakin risau nak bagi komen dlm keadaan skrg ni, agak meruncing. Bila nasihat atau tegur dikatakan nak belagak bagus & baik, sedangkan hakikatnya takde sapa2 sorang pun yg mengenali diri sy. Tunjuk ‘alim mcm ulama’ muktabar pun still tak membuatkan kita dikenali..lainla kalau guna nama btul.

    Tapi pd masa yg sama memang tak suka nak bersetuju dgn mana2 artis yg selalu buat perangai spt kat atas..sebab maybe andainya artis2 ni sedar dirinya dikritik dek gambar2nya yg dipaparkan blog BN, harapnya memberi sedikit kesan..kalau tak berubah sepenuhnya.

    Apapun yg baik & mahmudah pd artis2 Malaysia ni kita puji & bangga..manakala kalau sebaliknya maka anda tau sendirilah natijahnya.. Maybe jadi silent reader adalah lebih baik, atau paling baik tak layan trus blog ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Zaza Muhammad says:

      TAPI klu hidup xde direction, semua kena blaja sendri atau mengalami sendri, sudah terhantuk baru nk terngadah susah tu, sanggup ke hadapi dugaan seme ni. klu semua perkara baik2 belaka smpi bila kite nk belajar. takan nk kena try & error je… tatau le org lain tp klu aku tgk sesuatu yg xpatut, terdetik lam hati, jgnlah perkara2 begini berlaku kpd diri sendri atau ahli keluarga atau sahabat2… tepuk dada tnye iman…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. hehehe

    wak kordi…bgus komen tuuu…tp yg ni aku stuju…

    aku xkisah pn BN kuar kn artis berpakaian teruk terdedah cam dh xnak kai baju n g clubbing…tu lg bgus…

    sbb leh bg pengajaran yg berguna…

    so klu artis yg truk sosial dia xreti nk sedar so go to the hell lh…ingt sapa kata dlm Islam xleh jg tepi kain org…

    bende simple jerrr cam hang dok berjiran tetibe rumah sblah awk tu anak dia balik ngn seorg prempuan sdgkn kuarga dia xde xkn nk biarkn jaaa so kenelh tgur dan tanya…

    ni lg gambar pakaian perghhhhh pstu kat clubbing ai xterasa ka benci kat maksiat?so perlu ker kesian biarlh komen yg bawa kesedaran dan ilmiah…;p tu lg pegg anjing dh samak ka blum…klu samak lg trima ka solat 5waktu?so?watever la la la la la…

    mexico vs argentina sapa menng;p

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • baby face says:

      Mesti r argentina………bab de my ex -boy play…MESSI…haha…However i like your comment…hidup ARGENTINA..walawe…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. jojo says:

    stim tgk..dah dosa dh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. miss_in says:

    gilo la pompuan nih!!!!subhanallah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. C_ilipadi says:

    dia pegang natang apa 2 aku x kenai la..kucing ka..jauh pulak rupanya..maklumla rumah org melyu menatang lagu ni x penah ada ..cicak ada la..he3..hmmm kena jemput ustaz tarbiah ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. miss_pinky says:

    ek eleh,sape2 yg xberkenan or xpuas ati ap2 yg bang nara kua kn di sini,g la bace blog len,xpyh la nk nasihat org plak.
    xsuke,xpyh bace la oit.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. Yaya says:

    Nmpak sgt blogger suka gambar2 sebegini. Gambar2 seksi lain juga seronok jadi tontonan dan bahan untuk lelaki berfantasi. Cuba pk apa lgi sbb kita asik dpertontonkan gmbar sbgini, smpai super impose. Adakah blogger mahu brkongsi hobi melihat gmbar seksi? Atau menarik perhatian pembaca untuk mginklankan pduk2 d blog ni. Kalau betul niatnya bgus untuk mnyedarkan artis, memang dpuji. Tpi jgn ghairah kita nak mnyedarkan org lain, anak2, adik2 kita terdedah dgn pngaruh buruk di blog ni sdgkan niat mereka kdangkala cume search bahan lain d internet. HMetro, tv juga bebas siarkan gmbar2 seksi mnjolok mata. Itu jdi bahan bacaan semua lapisan masyarakat, termasuk kanak2. Wlpun mreka bukan pmbaca, tpi akhbar2 ini tergantung d mana2 kdai runcit. Mngapa hanya mnyalahkan majalah mangga, sdngkan gambar2 d blog ini juga seksi2 belaka, sumbernya bukan hanya majalah mangga, tetapi juga fb, blog, twitter, atau mana2 smpanan peribadi artis/ kwn2 artis… U all patut sedar sume media2 ini mnyumbang kpd kepincangan masyarakat kita sekarang…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Zaza Muhammad says:

      hmmm mmg dah sedar…lama dah. akak bkn baru setahun dua guna internet… dah lebih 10 tahun. internet kan borderless, ni baru sikit bertimbun lai yg lun explore.. cuma satu je, kite kan ade akal, pandai2 le filter sendri…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. miey_baby says:

    YANG…………..HANYUT

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. TA says:

    YANG JELIR LIDAH BELAH KANAN N KIRI BABY TU PONDAN LA.PONDAN……MANUSIA YANG TUHAN LAKNAT

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. saje says:

    benda2 seksi ni enjoy masa muda jer..semuanya sementara..bila dah tua, sakit nanti baru la nak menyesal..
    ni bukan gmbr candid ni, mmg artis tu dah bersedia nak tgkap gmbr mcm tu..pastu nak menyalahkan org pulak bila gmbr tersebar..

    lain kali kalau abg nara taknak org mengumpat/ gaduh2 bagiler facebook acc artis ke email artis ke biar komen terus kat artis tu sndiri..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. SIOT says:

    SIOT BETUL

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. apa2 ajer says:

    Tu anak kambing ke turrr..?? Makin menjadi2 perangai artis skang nie.. Bangga giler dapat pegang menatang tu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Fact-oriented Person says:

      Bukan..tu hamster saiz besar punya. Maybe guinea pig. Ala ko ni apa2 ajer, Islam kan mudah.. Bak kata mereka2 yg suka amik mudah ttg Islam nih, pegang & peluk & cium la menatang tu & lepas tu samak la, apa susah..diorang (artis2) dah terer bab2 cara nak samak ni, sebab tu selamber jee..

      p/s: Ni cuma petikan kata2 bg mereka2 yg suka amik mudah dlm agama Islam..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. mamat sengal says:

    xboleh tahan woooo…barang besar…mantap

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • samalahkita says:

      nasib baik peter pan dh masok lokap, kalau tak boleh lh tngok porn dgn yg ni pulak..barang baek punyerrr..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. babytomei says:

    bagi pndpt aku..elok jg ada blog2 mcm ni sekurang2nye aku dpt tau n sedar bhw dunia artis tak sesuci murni yg diorg lakonkn kt layar perak…inilah dunia sebenar diorag..jadi bl ade pihak yg bongkarkan kegiatan xsihat diorg ni..sebagai masyarakat, aku dpt tau pe sebenarnye sikap artis yg org duk puja n sanjung sgt2…pengajarannya kita jgn contohi sikap mereka. kritikan jg sbg tanda benci kita kpd cara hidup camtu…bg yg xsuka komentar2 kt sini, elok msuk blog tarbiyyah islamiyyah..supaya korang xpyh susah2 gaduh ngn org2 kt sini..chowww

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. pasha panda says:

    bang nara,hari ni hari bang nara sakan membuka aib orang,sok lusa ngan dosa yang bertimbun2 dan berat tu,Allah balikkan pulak kat bang nara,dijadikan anak bang nara yang laki gayboy,yang pompuan plak trouble…..beringatlah sebelum terkena.lumrah dunia ni,selalu kita mengata orang itu ini,patu terkena kat batang idong sendiri sebab tuhan nak tunjuk

    aku setuju 200% dengan pendapat meena.lagi satu bang nara,kalau bukan artis tak payahlah nak masukkan dalam ni kecuali kisah takziah contoh ada kematian atau kecelakaan.jgn lah sampai anak,beradik,boipren,kengkawan,sanak sedara ,bini artis pun kena umpat dalam ni juger.

    harap harap bulan puasa nanti abang nara censor sikit kandungan web ni.sebab abang nara ni memang daring ye letak gambar yang ala ala soft porn.cthnya gambar kes ariel ,banyak gila gambar yg x patut letak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. basshunter says:

    gile betul bby erin ni….dr dlu smp skng bju2 sume jenis x cukup kain..pgg ank hanjeng lg…wtf!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. apa2 ajer says:

    Cam siot jer muka bapuk yg terjelir2 turr… Ingat cun sgt la turr…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. Pak Din says:

    Wei wei….relax relax….jangan gado-gado. Apa yang Baby Erin buat tu memang salah disisi agama Islam. Tapi itu jalan yang dia dah pilih, dan jalan yang dia sendiri secara sukarela dan rela hati nak buat untuk cari makan. So, tak perlu la kita nak gado-gado kat sini kerana dia. Dia dapat dosa tayang body, kita pulak nanti dapat dosa kerana ngumpat dan caci-mencaci dia.

    Daripada dok gado sesama sendiri kat sini kerana dia, baik kita doakan semoga Allah s.w.t beri dia hidayah dan tunjuk jalan yang benar dan lurus agar dia bertaubat.

    Wokey, now Pak Din nak gi kedai mamak gi tengok bola. Sape nak ikut?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • mamat says:

      Mamat nak ikut abg din…tp mamat nak air tembikai baby res2 tu..haha

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. Norulhuda says:

    bangga ye pose ngan anjing….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. peace says:

    alo evrybody dont gado-gado. mkn lah gado-gado. dia ni mmg dr sek ren cam gini sbb family bangsa jenis yg tak amik pot. so biarlah si baby terjun ke api bersama dosa-dosanya dan kita pulak amiklah iktibar dr ini semua. adios. brazil brazil brazil

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Pak Din says:

      Iyo, pak din sokong kau.

      tapi brazil dah kalah nak oi. sorry la. pak din baru balik dari kedai mamak ni ha

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. taki says:

    aurat 2 x panda nkk ttp

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. ratu says:

    yang rase alim sgt tu nape bace gak blog nie ?x yah layan blog2 hiburan mcm nie g tgk astro oasis sudah…nie bukan nak mengaibkan cume nak g gambaran perangai artis kita nie ade gak yg tak ok,buat pengajaran,, (^_^)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • mamat says:

      yeahhhhh…letak gmbar buah ko la plak..ke buah ciku je?haha

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. Tak bersalah says:

    oiittt.. gaduh besau ek.. Sbnrnya maklumat ni nak suh kita bukak mata tgk sendiri terhakisnya sifat2 melayu .. apatah lagi nilai agama pada zaman kini.. Sekurangnya dgn ada pendedahan sebegini buat mereka sedar apa kesalahan mereka.. kata2 kita juga mampu nak ubah seseorang..sambil2 tu kita doakan mereka2 ini masuk iman dan berubah. Klu tiada pendedahan sebegini maka kita tidak tahu bertapa parahnya nilai sosial masyarakat malaysia kini.. Nauzubillah.. aku bagi pendapat aku jer.. jgn lak bantai aku..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. zameer faiz says:

    subahanalallah…insaflah wahai baby erin,dunia dah akhir zaman..xtkt ke dgn allah?!!!anda ada ank perempuan,xtkt ke dia ikot jejak lgkah anda….!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. rOy says:

    goreng pun sodap

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. myer says:

    bang nara dh marah sgt psl komen2 kt cni.lek ar.klw xnk mrh,xyah la bkak citer klw tau komen melampau2.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. apa2 ajer says:

    Asal trend skang nie kalau amik gambo mesti terjelir-jelir lidah…. Teringin nk jadi biawak kot…!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  90. rio says:

    betina laknatullah
    dah tak reti beza halal haram

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  91. malik besi says:

    perghh..geram ak nengok buah dade dye..nk je ak sepak ngan kasut bola bior pecah..macam dye sorg je ade..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  92. Could someone explain what the author meant in his continue paragraph? He makes an awesome start but lost me halfway with the article. I had trouble following what the author is trying to say. The start was great but I feel he needs to use writing a better bottom line.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  93. Dear Web site owner. My partner and i actually enjoy that article and your internet site all in all! Your piece of writing is actually quite plainly written and very easily understandable. Your Blog style is amazing as well! Would be great to discover exactly where I can acquire that. If possible continue to keep up the excellent job. We require a lot more this kind of web masters like you on the net and much less spammers. Great mate!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  94. We’re a small grouping of volunteers and starting a new scheme in our community. Your blog offered us with helpful advice to work on. You’ve done an impressive job and our entire group will be thankful to you.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  95. Thank you for an additional important article. The place else might anybody get that type of info in such an entire means of writing? I’ve a presentation incoming week, and I am looking out for such information.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  96. Really nice design and excellent articles , absolutely nothing else we want : D.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  97. click here says:

    I have bookmarked your blog titled as (GAMBAR)Baby Res2 Yang … | Beautiful Nara since it served the right subject which i was searching for and i was happy to see moderated comments which helps to keep the discussion healthy.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  98. Cayla Scelfo says:

    Definitely believe that which you stated. Your favorite reason appeared to be on the web the easiest thing to be aware of. I say to you, I definitely get annoyed while people think about worries that they plainly do not know about. You managed to hit the nail upon the top and also defined out the whole thing without having side-effects , people could take a signal. Will likely be back to get more. Thanks

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  99. Oh my goodness! a tremendous article dude. Thanks However I am experiencing difficulty with ur rss . Don’t know why Unable to subscribe to it. Is there anybody getting equivalent rss drawback? Anybody who knows kindly respond. Thnkx

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  100. היי קבלו אתר בנואים עץ גושני, מדרגות מעץ, עיצוב וילונות. מומלץ מאוד!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  101. el nido says:

    Topologists do it openly, in multiply connected domains

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0