Written by AbangNara | July 8th, 2010

arja lee bogel

Memang bagus betul Arja Lee nie sebab sanggup berbogel. Mula-mula dia shoot pakai seluar dalam tapi katanya tak realistic. Itu yang dia bogel terus. Tapi ada sedikit pelik dengan statement dia:-

Saya yang bersetuju untuk berbogel tetapi jangan terkejut andasemua tidak nampak “anu” saya kerana saya sudah “menyembunyikannya”

Sembunyikan atau terlalu …………. sampai tak nampak terus?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

144 responses to (GAMBAR)Babak Bogel Arja Lee Dalam Filem Anu Dalam Botol

  1. key says:

    naper takde org komen?

    • Pisces says:

      dia pakai cawat ker?

      • milixs says:

        dia ikat tarik bakang..hahahaha

        • cici says:

          aah baru nak ckp…die tarik ke belakang then selitkan celah ontot die..hahahahha

        • Pikachu says:

          Apa yang aku perasan, kebanyakan artis yang bawak watak ‘pelik-pelik’ dalam drama/filem akan cakap macam ni. ‘saya dan ……………. (nama watak) adalah 2 orang yang berlainan’ atau ‘itu hanya lakonan semata2’ atau ‘ kami menggunakan teknik camera untuk menampakkan watak itu real (tapi ye ke atau hanya alasan saja) . Pada aku, kalo nak menjiwai watak sekalipun, tak payahlah terlalu bodoh smpai tak boleh berfikir sebagai seorang manusia yang waras. Lebih2 lagi sebagai Islam. Kalau aku jadi pengarah, aku nak orang2 mcm ni berlakon satu adegan dalam sarkas, yang penuh dengan harimau/singa dan binatang2 lain yang jinak. Tapi adakah orang2 terbabit nak berlakon watak mcm ni? KAN HANYA MENJIWAI WATAK? Andaikata pelakon terbabit diberi watak sebagai penjinak binatang. Tak gitu?

        • futuremg says:

          Pikachu-kalo berlakon adegan sarkas ngan binatang bukan tanak, tp mau melayang nyawa tuh…sebonaeh diorg nie nk copek glamer….dulu ko kenal ker saper arja lee?…skang dah kenal tul tak…kan ker fofuler tuh..

        • hem says:

          takde akta penapisan filem ke untuk elak dari buat filem tajuk yang provokasi, adegan yang mlampau ni? kalau Tok Mat masih ada mesti semua ni tak jadi…

        • FASHION says:

          hahaha..lwknye komeng ko ni..

        • FASHION says:

          komeng cici yg lwk..ontot..hehehe

        • anu mu says:

          bior je la….anu dia, bukan anu korg….wakaakaka

    • kurus says:

      ABANG NARA…naper tk letak gambo paul the oracle octopus.. lg best..

    • bkn xnk komen..tp geli nk komen..ahakz!

    • au says:

      kan ke anu dalam botol…sah2 ler simpan dalam botol…mana nak ada lagi kat situ..

    • comel says:

      wahai Arja lee…tak guna belajar tinggi kalau tak tahu nak sayang dan hormat AGAMA……nescaya tak kemana….
      rezeki yg halal patut dicari dgn cara yg halal…bukan cara yg haram…berbaliklah pada AL-QURAN dan AS-SUNNAH.
      wahai Raja Azmi…jgn kau cuba babitkan insan lain dlm perkara yg dilarang disisi agama walaupun secara langsung atau tidak langsung…

      • Ef says:

        Tpi kn…. mcm mne dgn cite2 yg minum arak, aksi2 pnz, naked artist dlm filem, yg dulu2 tu, mse tok mat ade dulu…. mse tu knpe x berpandukn Al- Quran…. hmmmm…..

  2. antifasha gila2.... says:

    dia ltk salotape

  3. natts says:

    macam2 hal…suka ati ko lah..

  4. ANIGONI says:

    Apalah nak jadi dgn artis2 Melayu ni….dah macam artis BARAT…sungguh memalukan…Dah tak ada perasaan malu ke, berbogel untuk tatapan orang lain walaupun tak nampak body awak tu…eee GELI tau…

  5. jmr says:

    ANU DIA MASUK KE DLM KOT..MASAK KEPALA KURA2 TUE…

  6. Tiffany says:

    Niat tak menghalalkan cara…

  7. ascariz says:

    die kepit la…aku pnh tgk omputih wat cm2 dlm citer pe tah. die kepit. trus xnmpk. cm siot je..

  8. acquagirlz says:

    dh di masukkn dlm botol..tu yang x nmpk..jeng3x

  9. nad says:

    bogel la 100x pun
    yg aib ko jugak

    • cik joyah says:

      hahahahh~
      btol2~

      • akuxstatik says:

        tol 2…nath ape2 ntah….saje nak wat laku filem…2 r orang seni skang nie..xtau batas berkarya dalam negara islam…egt hollywood ke…bukan kagum,meyampah lagi ade

  10. putry sarah adreena says:

    ntahhhh..padulikkk la ko sna..

  11. miss toopex says:

    mace2….

  12. BumbleBee says:

    aik..leh sembunyi2 laks… cam biskut~

    cesss….. aperla, xde cara len ke nk wat kontroversi?

  13. putry sarah adlyeeyana says:

    dia n sapa ah?..penah belakon apa..

  14. Lady_Starlight says:

    Bongok…..ntah pape je smpai kene bogel2 nie.kalau ye pun nak cari rezeki,agak2 r la wei…

    • Ryta says:

      Dia nak fofular sekelip mata la tu Lady_Starlight….
      Cara mudah untuk raih perhatian….cam mengong jek!
      Kan satu Malaya dah tahu saper itu Arja Lee….tak gitu? Cesss….

  15. aida says:

    btl2!!

  16. secret says:

    ala setakat cm ni pn nk kecoh ke.. lantak dia lh nk bogel ke nk ape.. kubur masing2.. ape bran x tnjuk semua.. alang2 bg semua tnjuk.. baru anda bran.. kecoh lh. aku pn nk gak tgk.. hahahahah

    • prihatin says:

      sbb kubo masing2 le kene nasiht dr skrg.kalo kubo same.leh le tlg backup bile malaikt mungkar nakir tanye dlm kubo nnti

  17. miey says:

    haha.kelaka la actor ni.wawa

  18. Kak_teh says:

    hehehe..dengan pengakuan tu terus filem anu tu kena cek semula untuk tapisan..xckp or xngaku bogel xleh ke?? cam bangga lak ngaku bogel nih?? confuse la…

    • Norulhuda says:

      tu la pasal mcm bangga je bgtau 1 Malaysia yg dia bogel…ish ish ish…x perlu confuse kat diorang ni…nk glamer + publisiti murahan mmg ini cara org ‘PANDAI’…tajuk cite pown dh geli…

  19. yanz says:

    ni namanya publisiti FREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE….raja azmi, paham jer ler…

    • jay ai says:

      betul…..apa la yg ada dlm fikiran raja azmi ni….suka buat filem yg ada unsur sex….tapi tak laku gak filem dia…….tobat2 la….david teo yg bukan islam pun buat filem islamic…..

  20. zasyagirlgirl says:

    Sapa Arja Lee ni? xkenal pun…. ANIGONI pe ade hal artis skrang ni bukan tahu malu ker tak? xfaham corak kehidupan artis zaman sekarang ni… nth pe nth

  21. arra says:

    pelik la ngan raja azmi nie…

    • Fact-oriented Person says:

      She’s weirdo. Filem2 dia dari dulu lagi memang pelik..banyak berunsur seksual. Ntah la..tak penah rasa nak tengok filem2 dia.

  22. aku says:

    batok

  23. laser says:

    cameraman..director..bla..bla..bla..x nmpak gak ke??

  24. akubest says:

    aku boikot crita ni.mula nya rasa gak nk tgok..sekali siap ngaku bogel lg..bye2 je la jawabnya.x hingin aku nk tgk.

  25. Dauspozi says:

    Dia kepit… xyah salotape pon… huhu, pelakon citer shewolf pun bogel gak, dia juz kepit… kah3

  26. open mind says:

    mantapnya punggung ..

  27. Norulhuda says:

    dh hilang kewarasan agknyer…bkn die sorg je semua krew2 yg terlibat…giloss!!!

  28. jane says:

    kan dia cakap kat suratkabar dia kepit…. lagi satu zul handyblack dlm ‘mantra’ pon bogel gak utk citer tu… aiii suke ati ko org la…. duit punya pasal ape pon sanggup

    • Ryta says:

      Sebab “burung” dia cinonet je kot jane…tu pasal boleh main kepit jek! Kot besau la “burung” eh tu…nak kepit camana? Jap2 jatuh! Huhuhu…

  29. ko pn same says:

    size mini kot..padanla x nmpk..muahahaha

  30. lalalllala says:

    tunjuk2 bontot ni ko ingat LPF lepas ke?buek ponat yo..

  31. unwanted says:

    lepas ni jgn jadi pelakon porno sudah..ha3

  32. bawahlicin says:

    ntah aper2 la filem raja azmi ni..

  33. pizza says:

    Haduiiii… buat malu kaum lelaki btul. Nampak sangat kemaruk nak glamer.

  34. ckap aje. says:

    bodo yg amat. xsedor ke kt malaysia neh islam byok.
    aku ase cm mlysia doh x amik pduli sal agama.
    klu kiter bio aje mnde neh, lme2 mlysia neh doh jdi ngara barat.

  35. Zaza Muhammad says:

    bkn camera trick, tipu2 atau CGI wat everlah, dia ngaku sendri….
    lepas dia wak pengakuan, pihak berkenaan telah menjalankan siasatan, maybe akan didakwa kot tp tak sure dr segi apa… so BN cuba2lah usha lai erk..

    • Zaza Muhammad says:

      PULAKKK!!! dah jadi trend ke ni…. ade plak sorg artis lelaki khabarnye bogel, Zul Handy Black lam filem Mantra tp stakat ni dia lum wak apa2 pengakuan lai…
      Pls lah..stoplah…xsuke aaaa. pelakon yg hebat xsemestinya dedah segala mende…aduhhh!!

  36. orang luar says:

    nampak ke tak sama jer

  37. Leo says:

    bodo..haha.. buat keje bodo.. buat skit kontoversi bagi filem ni akan org berduyun-duyun org nak tgk, tang mane babak bogel ni… wahai pengarah/penerbit / ape segala… ko memang teruk…rosak bangsa…

    • jay ai says:

      jgn bimbang kalau raja azmi punya film ..buat la camana pun kontroversi….tak laku……

      to raja azmi……berkarya biarlah yg boleh mengangkat maruah diri dan keluarga……..jangan lah berkarya sehingga org menghina diri kita…..jaga maruah diri, dan keluarga….sbb perkara yang baik org slalu lupa tapi yang tak baik…org akan terus bercakap selamanya……

      • cikedi says:

        benar..sampai mati org akan bercakap..

        • jane says:

          betul tu jay…. first citer dia dulu ‘black widow’ pon tah ape2 …. takde sedih takde happy takde thrill…. dia buat citer ikut sedap dia je…. tu yg tak laku tu….

        • Ryta says:

          Raja Azmi saje nak perabih duit dia la tu jane….
          Dulu masa arwah Yasmin Ahmad wat filem, dapat anugerah, dia kutuk2! Sekarang ni aku nak tengok lak sejauh mana kehebatannya jadi director!

    • Leo says:

      same2 la kite boikot.. pengarah/penerbit ni manusia hanya nak merosakkan bangsa… tau nak untung… Kalau dia untung nanti dia nak buat lagi teruk kontroversi…

  38. cik syazni says:

    kalu ikut utusan dia kata dia selit celah peha..haha!

  39. kechik says:

    arja lee nie xsilap azhar AF bape ntah..dye kuar time prelude..x femes pon dye nie..bogel2 nie kes nk cpt femes r nie..sumenyer sanggup..DUNIA DUNIA..

  40. […] Sumber artikel penuh di : Beautiful Nara […]

  41. what the.. says:

    fak yu

  42. DaHLia says:

    tu laa abg Nara, pelik gak, apsal statement tu lak dia kuarkan… ingat nak sgt tgk agaknya…hahaha

  43. tengokdandengar says:

    apsal la dah bogel pas2 cover lak gambo 2h. Bajet macam xnmpk ker bontot 2h.Aku rase artis2 yg berbogel nih memang nk kene hukuman kerane berbogel di khalayak ramai.bongok 2l, kalo sorang2 pon mane bleh trus bogel.Kene jage jugak kehormatan 2h.Huhu….

  44. cikedi says:

    Raja Azmi ni biasalahh berkarya,,..mana ada filem dia yg tak kontroversi..semua kontroversi….sbb ?? sbb ?? sbb?? jalan cerita hampeh…tp nak org p pawagam…ini lah caranya….sudah sudah lahh berkarya tuu….penghinaan lagi dpt…kenapa lah biarkan diri di hina??? cari la benda lain yg byk lagi elok n baik utk di contohi….

  45. adeknowray says:

    Raja Azmi x suruh bogel la tapi dia yg nk bogel Raja azmi terus kuar dari bilik tu tinggal pengarah n krew laki2 je. Masa Arja Lee ni kuarkan statement, dia xtahu pun yg Raja Azmi cancle amik gmbr dia bogel ni. Raja azmi amik scene masa dia pakai suar ketat tu sbb Raja Azmi xnak pasal hal bogel ni, filem ni x lepas. Ada kuar kt surat kabar….
    Korg jgn lak ckp saya back up Raja Azmi ni sbb saya suka dia dia yek hehe… Saya cuma nk terangkan sbb terbaca kat akhbar aritu. Utusan x silap saya..

  46. pening says:

    Ala Raja Azmi ni kalau buat citer msti ada kntroversi..citer dia merapu je..,wat abis duit je waft filem yg ntah ape2 ntah…

  47. sis says:

    ntah pape dah..

  48. Reena says:

    Tajuk sebenar filem ni ialah Anu Celah Bontot..kihkihkih..

    • Ryta says:

      Lawakla Reena….
      @ tajuk lainnya: Anu Terkepit, Ada Dalam Botol!!!
      Huahuahuah….

    • jay ai says:

      stuju…..

      • teh_ais_kaw says:

        wakakkakkaak..lawak gile korang ni..mmg ssuai btol tajuk baru tu..
        by the way,aku rase rj azmi ni mcm sex maniac pun ader gak..kalo filem die buat je mesti kontroversi yg mcamnih..sblum kite slhkn pelakon,slhkn die dlu sbb die yg kuarkan modal,die punye idea..so..lu pkirla sniri..

  49. Fact-oriented Person says:

    Sedikit demi sedikit artis2 Malaysia mula mengikut stail huduh lagi bodoh artis2 Hollywood..

    Malas nak cakap panjang2 satgi dianggap hipokrit & belagak baik pulak, tapi yg pastinya tak perlulah nak buat sesuatu yg amat tak perlu semata2 kehendak pengarah & filem..kita semua ada agama jadi buatlah spt memang kita ni beragama.

  50. Reena says:

    Aku paling benci ayat2 cliche artis yg kata, “Saya hanya melakonkan watak. Itu bukan diri saya. Kalau org ramai benci dgn watak yang saya lakonkan, bermakna saya telah berjaya membawakan watak tersebut. Seksi atau tidak, itu bukan kehendak saya. Saya hanya mengikut keperluan skrip dan kehendak pengarah.” How shallow…

    • jay ai says:

      kononnya ayat selamat le…..tapi
      dia org lupa ke…..walaupun watak yg dilakunkan…anu…bontot tetap sama jugakk…..

  51. z says:

    deme ni suka ckp cm xberagama…
    siap mngaku lg..
    aku lak yg malu..

  52. umie alif alyaa says:

    nk nama ‘naik’ cepat tu..

  53. BlackBerry00 says:

    sape dye nih..??
    ade ke filem melayu nie..??

    aku cuma layan LBS..
    LOVE LISA SURIHANI..
    lalalalallalalalaaaaaaaaaaaaaaa <3

  54. ingin tahu... says:

    aku just ingin tahu la kan….
    pic kt bN ni yg gmbar mamat ni berbogel ka?

  55. basshunter says:

    gmbr gelap cmtu je, xnmpk ape pon..xyah ngaku bogel pon lg bgs ..kui3

  56. alim says:

    baik artis malaysia atau pun indonesia masing masing nak tunjuk hebat tahniah buat mereka

  57. alim says:

    tunjuk kehebatan

  58. mawar berduri says:

    ni bknye ape…nk glamer cpt tuh….sggup bogel! happa punya org lah…wat malu kaum agama sendiri…poyo!

  59. mawar_berduri88 says:

    syg nyer…………
    bru nk wat sugar daddy………………….

  60. tanpanama says:

    ada lagik sorang artis lelaki bogel..zul handy black dlm film mantra. tu pun bagi jawapan “atas tuntutan watak”.
    nanti kalau kat sana pun jawabla benda yang sama.

    p/s: dah bogel kalau filem tak box office sia-sia je..

    • teh_ais_kaw says:

      itu la pasal..atas tuntutan watak ya?ikut kehendak pengarah la..skrip la..di mana tuntutan anda sbg seorang muslim/muslimah?nmpak gaya kedudukan pengarah lagi tinggi dari Allah SWT.ckp pngarah kena ikut,no kompromi! jwpn artis laki pun dah sama dgn artis pompuan..mmg dh nk kiamat dunia ni..nauzubillah..

  61. aihhh macam2 artis sekarang ni nak cari publisiti punya pasal

  62. yuskl says:

    nape la die orang ni…..x payah la nak jadi yahudi sangat,sampai nk bogel2 mcm tu.dh hebat sgt ke lakonan ko tu. aku rasa kita nk buat filem cara kita je. kalau bogel pun bukan boleh kutip duit sampai bjuta.banyak ape filem kita yang dpt juta ringgit, x payah bogel pun….biar kita bodoh tp jangan jadi diri kita terlalu bodoh semuanya….ingat tu

  63. roskl says:

    entah la mcm2 dia org ni…..x habis2 nk buat onar yg x sudah2. cukup la….x kemana pun awak tu kalau bogel pun……..buat la perkara yg berfaedah pada kita dan org lain……bukan buat benda bodoh yg x berfaedah mcm ni……kita hidup pun x lama….

  64. pasha panda says:

    tuhan tak suka orang yg berlebih-lebihan……jgn sampai satu malaysia kena bala.tanda dah keluar…..awan bentuk jenazah
    …..besar jelas lak tu

  65. anti filem melayu kontroversi says:

    direktor ngan pelakon filem ni same bangang

  66. iffa says:

    ish, tjuk pun dh wat org tkut nk tgk..ape la nk jd.ape dh xde idea sgt ke nk wt filem..haish!

  67. bawahlicin says:

    bontot dia..auwwwww!

  68. regina says:

    kisah pelakon bogel nie dah lame la.kalo u all nk taw,azmil mustapha kt dalam filem mekanik tahun 1983 pown bogel gak.

  69. sedar says:

    laa jantan rupanyer ingatkn tine…..
    jgn terlalu mengikut budaya barat hingga x tahu halal n haram….

    • Fact-oriented Person says:

      Kadang2 bagi kebanyakan artis2 Malaysia ni, halal haram bezanya cuma pada ejaan & sebutan je.. Kalau tak takdela asyik bagi justifikasi pd perkara yg terang2 salah..semua bersebab yg menghalalkan cara.

      Lantakla korang wahai artis2 Malaysia…

  70. betolcakapaku says:

    alah arjan lee ni yg belakon iklan minyak tyt tuh..

  71. fendi says:

    malaz la nk komen ….bkn takot tp tu kan kehendak die .barang die ..biar la dia t/jawab dgn kelakuaan die ……..saye nasihat kan cepat bertaubat sebelum nyawa smpai ke halkum ……smpai bekas mufti pun kecam ,,,,,tp sayer enjoi gak ade sket kelainan dlm industrri …kalu x leh jual kt msia jual la kt luar ,biar negara luar terkejut dgn filem yang dilahir dlm OIC ……..

  72. aku says:

    Engkaulah sahaja (Ya Allah) Yang Kami sembah, dan kepada Engkaulah sahaja kami memohon pertolongan.
    Tunjukilah kami jalan yang lurus.
    Iaitu jalan orang-orang yang Engkau telah kurniakan nikmat kepada mereka, bukan (jalan) orang-orang yang Engkau telah murkai, dan bukan pula (jalan) orang-orang yang sesat.

  73. nasimanis says:

    apa nak jadi dengan artis skrg……… kena berbogel kot baru buleh femos…otak letak kat mana?

  74. teruna insan says:

    kenapa letak diri murah sangat.. think b4 act.. adoi.. susah nk didik budak skang.. ingat tuhanlah oii..

  75. mantera says:

    ek eleh director bodoh, pelakon pon ikut bodoh.. Aku dah lama tak tengok filem melayu. Paling minat cerita2 p ramlee. Yg lain hampeh! Ptui!

  76. zaq says:

    korg yg komen2 ni mmg hipokrit….filem2 barat yg tayang kat pawagam malaysia yg ade adegan sex..bogel..gay..lesbian..korg tgk gak kannn..lg2 pompuan yg suke kat edward cullen citer twilight tu..dlm citer tu bnyk adegan kissing..tu yg dak2 pompuan ni suker kan…HIPOKRIT la korg..director cina korg support..director melayu korg boikot..mmg dasar melayu suke jatuhkan sesama melayu…kaum lain gelak sinis je tgk gelagat korg ni tau tak…cess~

  77. Blackmore says:

    budak usm mamat ni..mmg suka mencapap.. tau x mncapap tu pe?? haha… dia bajet hot je kat jmpus ni.. pdahal bukan la hebat mana.. bdk2 kos dia pun nyampah dgn dia.huh

  78. kucingebu says:

    confirm la cerita ni tak hit cinema. tengok director, raja azmi pun dah geli. LARI JAUH2 DARI MENONTON CERITA RAJA AZMI. wahahaha…

    • jack says:

      eh, arje lee ni lelaki ke. Mati2 aku ingt pompuan. Tu yg dok search tuuu… hehe.

    • apa2 ajer says:

      Aku pong….!!! Cerita raja azmi sumer aku x penah tengok… Tak tau kenape… tapi bila nengok dier pun aku dh rase nyampah… huhuhuhu

      • comel says:

        cepat glamor kat dunia pun kejap je….kat akhirat nnt pun glamor gak….depan semua makhluk dipertontonkan…..masyaALLAH… ingatlah mati wahai semua pihak yg terlibat…terutama pengarah n penulis 2…..
        INGAT kita ni hamba yg terlalu kerdil disisi yg ESA…..kejap je dia bg glamor tu…tup2 tak sempat nak rs pun…

  79. AFDHALUDDIN says:

    berape kene bayar.
    ckp je lh.
    awkkan pelukan duit.

  80. Syok says:

    aku pong bogel gak…masa kecik je…cinoni weiii…

  81. Well, this was kind of boring but whatever.

  82. I thought it was going to be some boring old post, but it really compensated for my time. I will post a link to this page on my blog. I am sure my visitors will find that very useful.

  83. eeeeeeeeee tak malu betul lah!

  84. sincere says:

    “Yang baik jadikan teladan, yang tak baik jadi sempadan”. Setaip manusia dikurniai akal, hanya kita perlu memilih darjat /peringkat “akal” yang nak digunakan dalam menilai sesuatu perkara., termasuk menilai filem ini. “Dalam baik ada buruk, dan sebaliknya”. Orang kita memang suka yang sorok2, yang kurang jelas, maka timbullah adat kita yang suka meneka, mengata, mencemuh. Tajuknya ….dalam botol (dapatkah anda menghuraikan intipati maksudnya)? Dah dipaparkan yang benar, tetap dipertikai. Di dalamnya penuh dgn segala unsur kebenaran kepada kita umat manusia yang sentiasa diduga dalam liku-liku kehidupan. Nilailah secara rasional, dlm semua sudut. Banyak lagi cerita2 benar, cuma ramai takut memaparkan kerana tak ramai orang kita menggunakan “akal” secara adil dlm membuat penilaian. Syabas kepada keberanian pihak2 yg terlibat memaparkan KISAH BENAR ini! Kalau dah pun nama kisah benar, apa lagi selain yang benar.

  85. sincere says:

    Syabas Zaq. Semoga ramai mcm Zaq. Hipokrit tak molek………

  86. When points go negatively wrong intended for one’s state, out of the box currently the case with regards to the United States, precisely what is basically required is expect as well as optimism, not rage as well as lose faith. There can be a lack from the the former along with a flood on the last mentioned from the impacted region. The main difference in frame of mind among Clinton and The federal government responding to this crisis informs us nearly all we need to know about the 2 presidents

  87. gsdfgf says:

    Enjoyed looking at this, good stuff, regards .

  88. deals sg says:

    I think it is among the most significant information in my situation. And im glad reading your article. But need to remark on some general things, The web site style is wonderful, the articles is very excellent : D. Good job, cheers

  89. kill roaches says:

    What is the procedure to copyright a blog content (text and images)?. I wish to copyright the content on my blog (content and images)?? can anyone please guide as to how can i go abt it?.