Written by serenity | June 7th, 2014

Ramai tahu yang penyanyi yang popular dengan lagu ‘Kalau Aku Kaya’ iaitu Awi Rafael pernah bercinta dengan ratu kontroversi iaitu Hanez Suraya. Hanez telah menemui pengganti Awi namun Awi nampaknya kekal solo. Bagaimanapun baru-baru ini BeautifulNara menerima tip yang Awi sebenarnya sudah mempunyai pengganti Hanez.

Dengarnya pengganti yang dimaksudkan ialah seorang gadis kacukan Melayu-British bernama Sarah Noble, yang juga penyanyi kumpulan Girl Republic.

Menurut sumber BN Sarah sememangnya kekasih Awi.

Tapi, biasalah, artis. Kalau tanya pun mesti tak mengaku.

Kepada Awi, jika tak betul berita ini abaikan saja, udah namanya gosip, emang begitu, enggak?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

22 responses to (GAMBAR)Awi Rafael Temui Pengganti Hanez?

  1. mami jemah says:

    hok aloh,, janji perangai xmacam si hanez suraya tu ya noks…
    congrats awi darling !

    0

    0
    • Jiwalara2u says:

      seksi gilo retis skrg ni…

      jiwalara2u.com/rangsang-suami-lakukan-seks

      0

      0
      • say no to cadbury says:

        nara…. tolong buang iklan sebelah yg ada cadbury tu, “All is good” konon…. memang lah good kau letak babi

        0

        0
      • Anonymous says:

        mana komen aku tak keluar.. ????? Kalau komen tak senonoh keluar pulak.
        admin blog ni islam ke tak ????

        0

        0
      • dino says:

        suara si awi ni best pempuan boleh terpikat walaupun muka ad bekas2 jerawat mcm hanez surayon.

        0

        0
    • say no to cadbury says:

      ingat cadbury ingat babi…ingat babi ingat cadbury, SAY NO TO CADBURY BABI LAKNAT, AYUH BOIKOT

      0

      0
  2. anon says:

    cantek….nampak muda je, mcm budak2.

    0

    0
    • puikkk says:

      nampak muda celah mana?????????
      nampak tua tp tak sedaw diri pki skirt hado la..
      mmg taste awi ni yg tinggi2..putih2..rambut perang eh? huhu..
      tkpela..asalkan bahagia yer dok? kbai..

      0

      0
    • Hanez pi cari duit sndri ... says:

      Jangan macam Hanez dah TUA tp PERANGAI BUDAK2 …. huhuhu …. ‘ KALAU AKU KAYA …..’ AWIE R… KAYA DUIT mmg BONUS tp KAYA HATI lg SUPER DUPER BONUS … kan .. kan .. Hanez… kan Hanez da Pening Sakit kpala sbb KAYA BUKAN dr DUIT DIA tp dr DUIT ORG….
      Congrats awie tinggalkn Hanez semmgnya TESERLAH PERANGAINYA HANCUS & dpt awek baru. Smoga semuanya berjalan lancar ….

      0

      0
  3. tuan rumah says:

    mmg btol pon.. siap duduk serumah lg kt sri hartamas.. mslhnye si awe rafael ni menyewa rumah tp sgt liat nk byr.. bulan ni pnye sewa pon xbyr lg..

    0

    0
    • TUAN RUMAH mara... MANA SEWA? says:

      Aduh … tuan rumah pun tak yah citer kat satu dunia … TAK BAIK & DOSA BUKA AIB ORG … itu urusan awk dngn dia … bg jer notis awal sbb mrk ada DEPOSIT masuk umahkan? Suruh jer depa kluar … apa susah…awk mmg berhak.. lgpun itu rumah awk. DUDUK SATU RUMAH …? KAN ITU RUMAH AWAK… Knapa tak panggil JAIS. Rumah awk sarang maksiat weiiiii ….. Awk tanggung skali dosa maksiat mrk. Dpt DOSA FREEEE O C sbb awk dah tau tp buat tak tau. Klu sy dah lama halau kluar … Aduh TUAN RUMAH DO smthing laaa …. ok chow. Wasallam.

      0

      0
  4. Rafael juga nama anakku says:

    Tuan rumah cam ni pun ada lagi! Awi Rafael make the right choice like you did before (by dumping Hanez out of your life) I hope you find happiness with this innocent looking girl but DO IT RIGHT! All the Best……… from Lion City.

    0

    0
  5. Missy says:

    Muke cam yasmin hani

    0

    0
    • minah jambu merah biru says:

      tapi yasmin hani lagi jambu…ape2 pon tahniah awi kerana dapat mateair baru sikit lebih kurang ada macm mat saleh sikit hehe…lov uuuuuuuu !

      0

      0
  6. Anonymous says:

    Lorrr…. kenapa pompuan tu amik gambar tgn dua2 kat ‘situ’? Tgh menggaru ke?

    0

    0
  7. brohantu says:

    cantik.. Aku tengok dah geram…

    0

    0
  8. Melati says:

    Seorang lagi gadis buta yg minat kat Awi ni, setelah Anez Suraya celik sebab tu Anez lari cepat2…

    0

    0
  9. Melati says:

    Satu lagi gadis buta,,,selepas Anez Suraya.

    0

    0