Written by AbangNara | February 2nd, 2010

lisa surihani

Sebenarnya kami letak gambar-gambar artis Malaysia semasa malam bersama bintang FINAS nie sebab ada Lisa Surihani je. Super duper cute dia nie. Ayu semacam je. Renungan mata Lisa memang mencairkan. Menusuk tajam ke dalam jiwa raga kami. Ternyata kami tewas dengan renungan dia.

Ada gak gambar Melisa Saila yang tetap maintain macam umur 20-an. Serius muka dia tak berubah langsung. Sebijik macam dulu. Kalau tak caya korang kena tengok gambar dia dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Gambar ehsan CuteCarry.

lisa surihani

p style=”text-align: center;”>lisa surihani

p style=”text-align: center;”>lisa surihani

p style=”text-align: center;”>lisa surihani

p style=”text-align: center;”>lisa surihani

p style=”text-align: center;”>lisa surihani

p style=”text-align: center;”>lisa surihani

p style=”text-align: center;”>lisa surihani

p style=”text-align: center;”>lisa surihani

p style=”text-align: center;”>lisa surihani

p style=”text-align: center;”>lisa surihani

p style=”text-align: center;”>lisa surihani

p style=”text-align: center;”>lisa surihani

p style=”text-align: center;”>lisa surihani

75 responses to (GAMBAR)Artis Malaysia Di Malam Bersama Bintang FINAS

  1. minah bibir merah says:

    yuhuuuuuuuuuuu…
    ape2 jelah…

    0
    0
  2. fifie says:

    yang pkai bju kurung putih polka dot tu sape??
    mcm selekeh je appearance die

    0
    0
  3. fifie says:

    gile seksi nonis..tembus smpi dalam bole nmpak..huh

    suke dgn vee n rashidi..stay cute je

    yang last2 tu sape ek??mcm x populer jek
    bulu mate x hengat..mcm kak ning gak

    0
    0
  4. Piston Pecah says:

    oh! lisa surihani….suci je dari jauh & dekat…hihi…
    LJ pon ok, tapi biar “he” komen…hoho

    p style=”text-align: center;”>

    0
    0
  5. sukasuki says:

    yg last tu bukan baru form 2 ke anak sedara
    si juliza adlizan yg masuk pertandingan nyanyi ape tah kt tv9 dlu.berduet tu.skrg blakon cte razak mohaiden
    yg ntah pape tu.filem xde kualiti…

    ape kes si julia mcm org sakit je masuk majlis
    agak2 la blakon dpn tv nk mekap tebal
    srius x cun minah ni nama je mix.lisa yg ori
    melayu lg superb!

    0
    0
  6. sakura says:

    isshhhh cun la lisa ni…ayu jer…

    0
    0
  7. addin says:

    tembus sane, tembus sni. ayoo~

    0
    0
  8. BlackBerry00 says:

    artis ke pic no. 2 tu??
    mcm ape tahhhh….
    lawa lagi nek jah
    siap mekap bagai..
    ni mcm tak mandi 10 hari pun ade gak…

    0
    0
  9. bol rada bol says:

    luv lisa surihani……..maintain cun yek…jgn lupe Allah wlau di mana beradee…..

    0
    0
  10. HantuPensil says:

    wah2..cun2…hehehhe

    0
    0
  11. aries april says:

    simple je dia…..
    cute

    0
    0
  12. aries april says:

    apa besen la dia orng pkai..hahahahahaah
    liyana cam orng mngndung 5 bln ja…
    pas tu sapa tu x-GF pierre tu…
    asl la trk sngt pkai tu..
    mmg tema kuno ker smua ni?
    baik si nonis tu yg nmpk mda…

    0
    0
  13. May says:

    ayoyoyo…lisa mmg superb cun melecun….tp kekadang aku nengok seimbas pes lisa ni ada ala2 sememeh plak…hehehe jgn mrh yewww peminat2 lisa….

    uikkk????lianat jasmat me tuh???sungguh tak cunnyer dia…kih3

    0
    0
    • aries april says:

      lisa mmg cun abis..
      dia skli pndng mmg nmpk cam momok tu..
      tp dia lg cun dr momok tu….

      then si liyana tu…
      abis pose dh kot..
      smua besen yg sma ja dia pose…
      xda ubh lgsg.

      0
      0
    • anda_manusia_poyos says:

      May says:
      February 2, 2010 at 9:26 am

      jd KUTUK org lebey2 tu halal lah??????ada pahala????hahahahaha…anyway i tetap suka Pasa Sanda ni karena mmg sjak beliau masuk arena seni pon aku dah soka.Dan olih krn bliau tak knl aku dan tada pa2 mslh ngan aku, so i still o…kkkkkkkk ngan pesa sande ni…

      <<<—- so kalo ko plak yg kutuk Liyana Jasmay x cun dibolehkan laa ni yer??? panggil memey suhaiza = sememeh…buleh jugaklah yer? …..

      hipokrit & belagak baek~

      0
      0
  14. anne says:

    aiya…baju noniswara boleh see thru maaa…

    0
    0
  15. x sememeh says:

    SUKE TGK VEESHIDEE. SWEET SGT. SEMOGA BAHAGIA KE AKHIRAT…..

    0
    0
  16. minah bibir merah says:

    pesen aper daaaaa si azzarima pakai tu…

    0
    0
  17. ^.^ says:

    aik, poco2 tukar name?? lawanye lisaaa N cuteeee nyee liyanaaa

    0
    0
  18. mini says:

    liana jasmay plg bruk.bedak tebal gile.nmpk bercapuk n bersememeh.

    0
    0
  19. PonTi says:

    Lisa memang tetap cantik walaupun dia kurang fesyen..

    0
    0
    • Clipkertas says:

      lisa pakai blaus plastik sampah pun tetap cantik….
      klu pakai dress paper lame pun cantik gak……

      short kate la….. mmg d’beutiful n wonderful lah! lisa nie…..
      uhuhu

      0
      0
  20. yana says:

    pada nonis : “can see through the clothes”..
    (nyanyi ngan lgu ‘kiss me through the phone’)
    haha!!
    lisa maintain cun..
    luv ya!!

    0
    0
  21. Clipkertas says:

    whatever….
    fasyen tetap fesyen…
    tapi sendiri kene igt la beb….
    ukur baju di badan sendirik….
    Lu pikir la sendiri…

    0
    0
  22. juli says:

    cantik ke lisa tu? tgk cam bese jer. lg kiut si LJ tuh. Melissa Saila lg ayu dr si lisa surihani.

    0
    0
  23. candy says:

    sape laki yg pakai kemeja kuning hitam tu..kemain bergambar ngan artis2..abg nara ke? hehe
    yg last skali tu form2?giler ar..

    0
    0
  24. dibo says:

    CANTIK NYA SIBAJU PUTIH TU….CAIR TENGOK.

    0
    0
  25. lisa surihani paling cantik :)

    0
    0
  26. pening says:

    Lisa plg manis…dressing Nonis tu sepatutnye lbh sopan..dahla jarang, bju pendek lak tu..tp nape c Julia tu..mcm pakai baju dok kt rmh je..da abis modal ker??…

    0
    0
  27. kurus says:

    ITU BUIKAN AZHARINA LAH..ASYIK NGUTUK ASHARINA JERK.. DIA BUKAN PELAKON.. ITU EZLIN LAH.. HAH..CANTIK LAH TU KALAU EZLIN..BIAS

    0
    0
  28. pinkypanthers says:

    azharina ni mmg x pndai berpesen…
    slama ni pun apa yg dia pakai sumernya x kena…

    0
    0
  29. yaddy says:

    sentiasa suke vee.manis orgnya.lisa paling cun.liyana jasmay..mekap dia oh no-no!

    0
    0
  30. […] (GAMBAR)Artis Malaysia Di Malam Bersama Bintang FINAS (69) […]

    0
    0
  31. […] (GAMBAR)Artis Malaysia Di Malam Bersama Bintang FINAS (70) […]

    0
    0
  32. What a waste of time. You’re poor english made this article hard to read. Learn to write.

    0
    0
  33. What a waste of time. You’re poor english made this article hard to read. Learn to write.

    0
    0
  34. quEenr!an@ says:

    julia zigler nape x make up??
    make da abis ker or xde or nk sponser??
    x cantekkkkkk langsung..muke berminyak ley wt minyak masak…hahahahahahahahahaha
    liana jasmy mantain cute
    lisa ayu…..

    0
    0
  35. I am only commenting to let you understand of the terrific discovery my wife’s girl had using your site. She mastered a wide variety of things, which include what it is like to possess an ideal coaching nature to let many others without problems fully grasp a number of grueling subject matter. You undoubtedly did more than people’s desires. I appreciate you for imparting such productive, trustworthy, informative not to mention unique tips on your topic to Ethel.

    0
    0