Written by serenity | November 20th, 2012

Sedar tak sedar pasangan yang pernah menimbulkan kontroversi ini akan melangsungkan perkahwinan tidak lama lagi. Khabarnya, tarikh majlis pernikahan Khairul Fahmi Che Mat atau Apek dengan Leuniey Natasha akan dimumkan oleh Apek dalam satu sidang bersama pihak media yang akan diadakan di Hotel Royale Bintang Damansara, esok.

Pihak Royale Bintang juga ialah merupakan penaja lokasi perkahwinan mereka. Khabarnya juga, di majlis perkahwinan mereka akan mengenakan busana pengantin rekaan pereka Ezuwan Ismail. Malah Ezuwan telah tweet sekeping gambar yang menunjukkan Leuniey sedang fitting sehelai busana rekaannya.

Amacam, cantik tak? Dengan ini juga kami kongsikan dua gambar Leuniey dalam satu sesi fotografi dengan The Photolicious. Enjoy!

p/s : Kereta dari Korea utk dijual!

 

99 responses to (GAMBAR)Apek Dan Leuniey Umumkan Tarikh Pernikahan Esok, Busana Pengantin Dari Ezuwan Ismail

  1. Bola says:

    Bagus la..makin mmuah termuntoh baca kisah playboy ni

    0

    0
    • Jejeri Gemuk Gedempol says:

      Patah seribu hati kuuuuuuuuuuuu…

      0

      0
      • Mail Kerbau says:

        ……nasik lemak 50 sen je !!!!!!

        hahahahahahaha

        0

        0
      • Kak Melah says:

        selamat jalan….romeo!

        0

        0
      • aku suka KFCM says:

        kompom tak sampai 2,3 tahun ko cerai!!!!!

        0

        0
        • ayreena says:

          astagafirulahalzim… tak baik doa..
          tahniah apek..
          tp mengapa wajahmu menyemak didalam mimpi2 ku saban malam…
          haih,.

          0

          0
      • Ko Kesah says:

        fuhh siap adakan sidang media..dasak mcm artis lak..rasa diri popular kerr..keh3

        0

        0
      • Anonymous says:

        bajet artis le pulak pempuan ni… tetiba glamer… apa2 je lah apek janji mu bahagie..
        Dahlia Teck jugak melopang gigit jari hahaha… Dahlia Teck barang mainan si apek je..

        Leuniey , harap anda sentiasa merendah diri dan bersikap sederhana yer.. jgn berlagak and perasan mcm neelopak

        0

        0
        • Errr says:

          Jejari runcing ko taknak sebut sekali…dia pun bola jer bg apek…

          0

          0
        • mellila says:

          jejari runcing da sah2 pnh jd tunag die cume x de jodoh je…dlm crite apek ni yg plg jahat adalah dahlia tick3…ak hapy sgt apek n leuniey ni.same sepadan :).doa kan yg tbaik utk mereka.semoga kekal till jannah amin.

          0

          0
        • Anonymous says:

          jejariruncing adalah mangsa keadaan yg disebabkan oleh dahlia teck tu…
          atleast ada jugak le hubungan rasmi diantara jejariruncing and apek.. tak le mcm dahlia teck show off tu.. surprise party bagai.. hahaha…masa tu dia ingat dia pempuan dh habis cun ler sbb berjaya rmpas apek dr tunang dia.. last2 kena tinggal gitu je..

          0

          0
        • Err says:

          Tunang ke tak tunang kesama jer…
          Lainlah pernah jadi bini…
          Dahlia ngan jejari sama taraf jerk…

          Nak tanya kalau tunang tu dapat apa? Jadi isteri baru boleh kata lain lol..

          0

          0
        • NONA says:

          NTAH KNAPE AKU RASE BAKAL BINI APEK NI MCM KUAT BERANGAN LAK,,

          0

          0
        • Anonymous says:

          To errr..
          Atleast tunang tu mulia la sikit dr jd pempuan simpanan mcm dahlia teck tu…
          Apa la si dahlia tu tgh buat skrg ek…huahuahua

          0

          0
        • Anonymous says:

          hahaah sian dalia teck. tu laa sapa suruh rampas tunang org. at least jejari runcing tu mmg apek pernah serius dgn dia. dalia teck tu stok geli2 apek jer. tp apek mmg cibai. dia ingat dia hensem ke jd playboy?
          compare ngan dalia teck, aku jauh lebih suka si leuniey nie, walupun susah nak eja nama dia

          0

          0
        • Apa rah says:

          To anon sekalian,
          No wonder lah bertunang dah boleh ngadung ( others lah )
          Dah boleh bangga eik ngan status tunang?

          Ko tak rasa sama ker tunang ngan tak tunang?
          Kalau gi mana2, org akan panggil X apek jugak…
          Lainlah lueniey, jadi bini- barulah d namakan jodoh..

          Kesian jejari makin tembamlah pasni..
          Derang tunang pun sbb kena paksa…kan apek dah g tahu…

          0

          0
        • Anonymous says:

          org tak banding kan jejariruncing tu dgn leuniey ni… org ckp pasal dahlia teck la… si perampas perasan tu… mmg la tunang takde apa2 lg cuma tinggi darjat sikit dr jd perempuan simpanan stok geli2 mcm dahlia teck tu… berlagak kot minah tu masa dpt rampas apek dr jejari runcing tu…
          now rasakan hahahaah….

          0

          0
      • Jejari x runcing says:

        buang karen jer patah seribu kalau ngan apek ni…

        0

        0
      • airliur says:

        Jemput Nik Aziz gi kenduri dia nanti, melopong tgk baju pengantin perempuan.
        Kalau aku dah resdong hidong dgn kekabu2 tu (mcm bulu ayam ye jgk)
        sroott…sroottt…

        0

        0
    • Busuk Budu says:

      nama dah busuk; kawin je lah!

      0

      0
    • Akak Geleng says:

      tudong/hijab mana..masyaallah!

      0

      0
      • baik says:

        Akak Geleng, pkataan masyaAllah bukan utk pkara buruk…. MasyaAllah digunakan hanya utk perkataan indah…

        0

        0
        • Anonymous says:

          baik,

          ko yg silap! betul la akak geleng tu
          masyaAllah untuk diucapkan yg tak baik
          subhanallah barulah untuk yg indah

          0

          0
        • baik says:

          Owh gitu ke? Nape aku dgr ceramah Dato Abu Hassan Din dia ckp camtu?? Nape dlm hadis pun dinyatakan mcm tu?? Mana 1 yg btl plak ni? Ko ke atau org ulama’?

          0

          0
        • nfa says:

          masyaAllah untuk yg indah la..subhanallah pun utk indah gak. Innalillah baru utk yg x elok

          0

          0
    • Mak Encik says:

      Tahun ni macam berlumba2 lak celebriti buat surprise #tunang, #kawin, #mengandung & #bersalin.
      depa mmg berlumba ka?
      apepun, #Alhamdulillah, #Tahniah everyone.

      0

      0
    • fedap says:

      mmuah pun boleyyyyyyyyy

      0

      0
  2. VJAYJAY says:

    RETIS2 M’SIA..KALAU AMIK GAMBAR TAK POSE TONGGEK TAK SAH KAN????

    0

    0
    • Anonymous says:

      ye ke tonggek? gambar yg mane ea?
      nampak die stand mcm biase je..
      tp kak ziana r tu mmg pose tonggek.
      huhu

      0

      0
    • mamee monsters says:

      apa2 pun baju yg tgh fitting kononnya tu lansung xlawa…macam zaman rohana jalil ja…

      0

      0
  3. tien tien says:

    da nak kawen da?

    0

    0
  4. Mak Jay engkau! says:

    boleh la.. moga berbahagia… jgn apex nampak yang lain tinggal plk yg ni .. cm yg lain2 heheh

    0

    0
  5. Mak Jay engkau! says:

    jgn lepas ni apex tinggalkan cm yg lain2 :) heheh

    0

    0
    • apa2 aje.. says:

      cuba doa yang baik2..kurang2 dia ada gak niat nak mendirikan masjid..nak wat pahala..aptb..mungkin lepas kawin nie dia berubah..think positive..

      0

      0
      • Anonymous says:

        Tak kisah lah siapa pun mereka.ini adalah berita yg baik.aku sukeeeee…. Tahniah dan selamat pengantin baru.semoga cekal menghadapi ujian hidup berumah tangga.

        0

        0
  6. nowanie says:

    cantik gewe nih ;)

    0

    0
  7. Jarum Suntikan says:

    Cantik macam tak ori. Cucuk muka lebih sangat…

    0

    0
    • bibik says:

      woi muka dia mmg macam tulah..dari kecik kot..kalau kau tengok dia live baru kau terpesona terpaku terpukau dengan kecantikan dia, mmg dlm gambar nmpk cam cucuk tp realife cantik sangat ciptaan Allah ni tau..

      0

      0
      • seliper getah says:

        Dia dah adjust sket muke dia tu.. Kang aku tunjuk bukti muka dia dulu. . Haaaa terkojut kau… Hahaha.. Dia xbersyukur.. Org xbodoh la nk percaya ckp dia mix blood smp dagu naik pipi ke depan.. Abes umie aida tu asli ke muka?? Tgk btl2 la weh. Jgn tertipu… Kwn aku ckp dia cucuk kt satu clinic ni.. Aku tahu lah semua psl dia… Oppsss… Tahu ke? Jgn sampai i pecah rahsia siapa leuniey ni sebenar… Yg tak kenal siapa leuniey ni, jgn duk agung2 kan.. Lunie gelap je dulu….

        0

        0
        • akupunyepasal says:

          hahaha, tau xpa, si leuniey nie dlu mmg gelap jea. abapa name jafar pun da tukar jadi nazri. terok betol smpai nama bapak skali dy tukar kan. nie mesti nazri nak tmpang publisiti jigak kan. hahahaha

          0

          0
  8. takeiteasy says:

    x da story lain keee????????
    pompn 2 cantik tp kan bgs pilih bju kawin yg sopan ckit yg menutup aurat bru dpt berkat

    0

    0
  9. Izna says:

    Ishk, Napelah c Apex nie x tunggu ja AFF suzuki habis dulu.. x menyempat2..
    men bolanya entah ape2 ntah.. nie lah ahli2 sukan sekarang,..
    tgk mcm Dato Nicol N David. dimana kedudukan dia sekarang, ada dia nak
    terhegeh2 cari laki.. selalu tgk ahli sukan mcm nie, baru dpt kejayaan sikit mula
    dah nak cari perempuan.. masih muda lg ape, bukan dah tua pun.. mcm mana sukan di malaysia nak maju

    0

    0
    • No Name says:

      Elok la dia kawin..daripada kehulu kehilir berdua..nanti ada plak yg ketiga..lain pulak gosip yg timbul..mana tau..bila dah dapat..performance lagi mantopppss dan meletops:)

      0

      0
    • takeiteasy says:

      yup btl aku sokong komen di ats
      set la 1 matlamat bg jd pemain no 1 Msia yg mmg btl2 handal then kawin laa
      tgk LCW n Nicol depa sggh2 nk harumkn nma ngra sampi tepikn hal peribadi ni bru mng2 ckit trus berjoli tup tup kawin la plak
      apa pn pas kawin nnt bg pandai main bola naa jgn buat kesilapan yg bodoh
      antra semua atlet yg mengharumkn nma ngra yg beragama islam setau aku Sazali Samad je laa lain x teringat la plak
      klu ada gtau naa

      0

      0
    • NBH says:

      Pung! Pang! Pung! Pang! ckp mmg senang…benda xpakai modal….
      Sampai lupa benda nie sume keje Tuhan…

      Cuba la bg contoh org yg sama agama…br bleh nk compare..ini dok bg LCW ngan NAD… dorang tu klau kuar mana2 ngan gf/bf pun xdak org nk kisah sbb bangsa dorang bukan mcm bangsa kita…kawen awal salah..kawen lambat pun salah…. Keje nk kondem je…

      Sume xkena….aku xtau la apo lg yg si apek nie kena buat…. Dulu masa dia hidup bagai buaya darat…mintak dia kawen cpt2 elak benda xelok… Aih..alih2 skrg org nie da nk kawen, dikatanya tak menyempat… Agaknya si apek nie kena kawen dgn yg dok kritik nie kot br senyap….

      Xyah nk guna point mentang da berjaya mula nk cr pompuan…aku rasa rata2 manusia nie xkira laki atau ppuan, asal tumbuh bulu je dah merenyam nk cr pasangan…ye dak.. Jgn nak menafikan la sedara, sbb mmg tu lumrah manusia.. Lain la klau xdak nafsu…

      Aku tgk xdak sapa pun kritik kt DD & FK yg kawen awal tu…rileks je.. Alhamdulillah ramai yg mendoakan utk pasangan tu.. Tp nape benda sama xbleh nk buat kt pasangan nie???? Korang dendam sgt ngan si Apek nie, dia pernah mainkan ati dan prasaan korang ke?????

      Dah sampai masa dia kawen….sapo ler kita nk halang2… Benda nie bukan keje kita…keje Tuhan… Klau ada yg nk pertikai lg… mohon bertaubat lah… lama2 klau dibiarkan boleh rosak akidah… Dorang kawen nie ketentuan Tuhan… Xkan korang lupa asas Islam nie kena pegang 5 rukun…salah satu percaya qada dan qadar Allah taala… So dia kawen nie termasuk dlm percaya apa yg Allah taala rancang utk dia..

      Tolong jgn jadi Islam baka semata-mata…tau asas yg 5 tu pun dah cukup…Jgn jadi manusia keras ati sgt…abes benda da ke korang nk pertikai sampai keje Tuhan pun nak kaut sekali….

      0

      0
    • suka suki says:

      dah sampai jodoh… tp, ramai laki tkut nak pinang nicol, coz nicol kaya sgt.

      0

      0
  10. Anonymous says:

    aku first!

    0

    0
  11. wiwi says:

    Agaknya kalau khairul fahmi tu kerani biasa, hendak ke Leuneiy….

    0

    0
  12. Anonymous says:

    aku first?

    0

    0
  13. aqilah says:

    Apa yang glamour sangat Apek & Leuniey ntah lah. Perasan betul dua2 ni, lagak macam artis pulak. Berbangga dgn LCW dan Nicol sebab utamakan pencapaian dulu barulah nak kahwin, ni Apek baru setahun jagung dah mula nak kahwin. Apa daaaa…

    0

    0
    • apa2 aje.. says:

      dah jodoh dia..LCW lain..org cina memang ler macam tuh..diorang akan kumpul duit byk2 dulu baru kawin..sebab belanja kawin deme bukan murah2..kira meja..kalau takder 20k keatas toksah harap ler depa nak kawin..kita ni islam n kalau dah gatal tak tentu hala tuh kan diwajibkan kawin…dari dia kulu kilir berdua takder apa2 ikatan tuh..baik kawin.pahala dapat..boleh hindar dosa berkepit belum kawin n dari mulut2 org..sekian

      0

      0
  14. farisya anastasia says:

    Biasa je baju dia…xdelah meletupppp sgt u ols…ahahaha…I tahu ni taste leuniey..eyuwww dah la gediks.. Suara u ols dah mcm itik tersepit.hahahaha…dah la uols..semoga bahagia hendaknye!!!! Giteewwww….

    0

    0
  15. saya suka says:

    doakn la yg terbaik buat diorg…xperlu kot nk ckp lps 2,3 thn cerai… hurmmm

    0

    0
  16. harry potter says:

    adik 2 org ni kawin muda harap2 jgnlah separuh jalan mcm artis2 sblm ni. Rmai yg buat itu ini, grand2, mengalahkan ank2 raja. Tapi tup.. tup.. cerai. Semoga kekal selamanya!

    0

    0
  17. Anonymous says:

    xminat..bukan selebriti pun…next!!!

    0

    0
  18. Anonymous says:

    artis ke…

    0

    0
  19. mak jemah says:

    apek ni suko sangat kat pompuan seksi2 kn…. sebelum ni pun byk gosip dgn pmpuan yg berseksi jgk… akhirnyo mu nok kawin jgk deh… hrp mu dan bakal bini mu tu beruboh deh…ke aroh KEMANISAN IMAN…sekian

    0

    0
  20. Pelik says:

    setakat pemain bola sepak jer pn kawin nk kecoh…

    0

    0
    • ida says:

      ‘Pemain bola jer pun’?
      Pemain bola Msia ada gaji RM30k sebulan…hehe
      Nanti ada yg naik jadi RM80k pun..
      Tapi tu lah, wang bukan segala2 nya..

      0

      0
  21. naz85 says:

    Sumbangan melalui SMS

    Para dermawan juga boleh memberikan sumbangan melalui SMS. Hanya ikuti langkah mudah ini untuk menyumbang:

    1. Taip PALESTIN (10 / 5/ 3 itu adalah nilai sumbangan yang ingin disumbangkan)
    2. Hantar ke 39111

    Contoh: PALESTIN 10 dan hantar ke 39111

    Mulakan sekarang. Terima kasih atas sumbangan anda semua.

    Mohon sebarkan.

    ~ Aman Palestin ~

    0

    0
  22. Daku says:

    Walau siapa pun kalian berdua. Semoga jodoh kalian berpanjangan dan saling lengkap-melengkapi. Ajal maut jodoh pertemuan semua rahsia Allah. Kita ada hak untuk meminati, menyukai mahupun membenci kerana kita semua adalah manusia biasa. Semoga jodoh kamu, jodoh Daku dan jodoh semua pembaca BN bersama pasangan pilihan masing2 akan terus kekal hingga ke pintu syurga dan sentiasa berada/sentiasa berusaha berada di landasan Allah. Amin.

    0

    0
  23. momoe says:

    mcm ni la selebriti bolasepak msia..ptt la prestasi bola sepak negara mkn merudum jer..

    0

    0
  24. Geram says:

    PADA AKU LA..DARI DAHLIA TECK TU BAIK SI LEUINEY NI…JEJARI RUNCING PN OK GAK..TPI KADANG JEJARI RUNCING PN OVER GAK…

    0

    0
  25. XMINAT APEX says:

    aku TAK MINAT apex.knon die terer bebenor ler jge gwang gol..
    klo bukan sb ade pertahan yg bgus.blom tentu die bgus.da la perasan ensem..
    ensem lg aron aziz….!!!!
    LOVE ARON AZIZ………..;)

    0

    0
  26. podeh says:

    Alahai Budok Kelate.. Guana mu jadi lagu nih.. Aurat tu…

    0

    0
  27. Anonymous says:

    agak2 kalo dia pkai mcm ni nk ke dia jemput menteri besar klate tu ye…

    0

    0
  28. takeiteasy says:

    klu x jemput kna tarik balik la hadiah rumah yg tlh di beri
    klu mentri besar klate p mesti dia kna mengucap pjg klu si pengantin pompn pakai baju x cukup kain

    0

    0
    • pizza says:

      “klu x jemput kna tarik balik la hadiah rumah yg tlh di beri” —-> beragak sket yer kalau nak fitnah Dato’ Nik Aziz. Alim ulamak besar tu. Alangkan Lim Kit Siang yg sekular abis tu pun segan dgn beliau.

      0

      0
      • Anonymous says:

        ulamak besar pun dia bukan maksum. byk jer aku tengok dia buat statement yg salah. so berpada2 la nak ckp mcm tu. mcm la dia tu keturunan nabi.

        0

        0
        • mak timoh says:

          maksum belakang kira… org sebar fitnah zaman skrg suke ckp berlagak..
          nama lagi manusia akhir zaman…

          0

          0
  29. the poyo gal says:

    Cite dah pum pang pum pang nak kahwin kekal nye kena lah lama ye… Harap Allah bg petunjuk kt apex yg the playboy mata buaya sgt… Luniey kau jgn lah nnt apex dah tinggal spender ko tggal kan pulak… Ko kan perempuan mata duitan…kteorg nk tgk nnt kalau apex dah tak femes duit tak byk ko bersama di lg tak… Nnt taw2 lepas kawen keluar statement ‘kami tiada persefahaman lg’…. Jgn la cmtu pulak nnt….

    0

    0
  30. itik gembo-gembo says:

    Apex yg byk keluar duit. Leuniey ni tukang minta duit je…. Tahu dah cite ni. Setajat butik tu klau takde job nak make up org, xde la byk sgt duit tu..jual karme pun orang punya.bukan dia pakai pun karme tu. .alahhhaaiiii….

    0

    0
  31. Jejariketik says:

    Alahai inikah sudahnya cete apex last2 kawen dgn muka botox cucuk cucuk adoyai..muka tak ori nk touchup mcm mana pon still nmpk huduh n x ori..anywy kesian la x tunang leuniey dulu yg baik itu..apakan daya nk kejar apex yg glamour..pompuan mcm ni x sesuai dibuat bini woii..tahu melawa jer masak?, jga rumahtangga?…oh noooo cian apex..Setahun jer la tempoh Sure Cerai

    0

    0
  32. Anonymous says:

    tebalnye make up..brp inci tu…warna kulit muke ngan bdn jauh beza…huhuhu..

    0

    0
  33. ixora says:

    Agak2 dia cucuk jgk tak muntut dia bg putih mcm muka dia? Hikhikhik….bg dua bijik muntut dia naik mcm pipi dia…leuniey oiii. . Tak payah la nak pertikaikan cakap kau mmg dr dulu camtue… Sape yg duk puji2 dia dlm instagram tu pun sama jgk..dagu bengkak kot.saya tahu lah ayah saya doctor..dia pun cakap leuniey cucuk muka…muda2 dah cucuk…tak sayang muka ke cik???

    0

    0
  34. harus lah says:

    Semoga bahagia apex buaya dgn leuniey minah fake. Apex ni semua perempuan cantik nak layan… Leuniey tak jealous ke??? Sesuai lah tue.. Baru kenal dah nak kawen. Nampak sgt ade muslihat di situ ye pembaca2 sekalian…

    0

    0
  35. mimi bukan sedara Leuniey says:

    alahai korang ni. Tak payahlah mengutuk si Leuniey ni.
    Kalau tengok pic kat instagram, byk kot gambar dgn family dia.
    Tengok tak mak dia, memang cantik okay.
    Biasalah kalau dulu gelap sikit. Makin kita bertambah usia, kan kita ada rasa nk jadi cantik. Tak caya korek balik gamabr2 lama korang. cantik ke? bersyukurlah ye.

    Tak baik mengata orang. Biar apapun, doakan yang terbaik utk pasangan ni.
    Dari kutuk mengutuk dan membuka aib orang, jomlah derma untuk Palestine dan doakan keamanan di sana. Ada juga pahalanya ye kawan-kawan.

    0

    0
    • bedah sana says:

      Sebab mak dia pun cucuk lah… Bukan besar benar kelantan ni adik oiiii…. Pusing2 situ jgak… Memang lah muka sama dgn mak…orang2 yg tak tahu cerita kenapa duduk agung2kan family leuniey ni???orang kahwin charge mahal2.ingat butik tu dekat KL ke??nak tahu jgk mana dia cucuk ke?

      0

      0
  36. chemicalnova says:

    oh no.. jam la nnt bila dorang kawen kt area curve. damn

    0

    0
  37. zaza says:

    alahaii,,,siap wat majlis d kl xthnnyer,,,pdhal org kelantan jerr..tp sibuk nk wat d hotel grand2,,ermm,,,sedar laa skit woitt apex n leuniey tuu,,leuniey tuu nk duit jer tuu..huhh

    0

    0
  38. Anonymous says:

    hmm..dulu xngaku bagai..siap kluar paper metro lagi..siap angkut mak bapak backup ckp xde ape2 ngn si apek nie..last2 nk kwin..ape celop..

    0

    0
    • kuih says:

      Biasa lah…. Family leuniey nak merasa keluar paper…orang jakun mmg camtu..xde pape sekarang??????alohhhlaaaa….hahahaha…

      0

      0
  39. harimau Malaya says:

    ade jgk yg komen bajet artis nk wt sidang media. hello, bg aku la, baik la ahli sukan negara wt sidang media drpd artis2 tuh. at least dyorang ade gak sumbangan pd negara. artis bg hape? gosip melebih. low minded punya melayu yg bg komen camtu.

    0

    0
  40. sickkkkkk says:

    Datuk Lee Chong Wei kahwin tak ade pun buat press conference. Padahal dia lg bagus dlm bab sukan…ni apex baru umur 23 kahwin cerita dah macam mengalahkan ape…lagi sombong berlagak lah bakal isteri dia yg dagu panjang tu…

    0

    0
  41. kuah lemak cili says:

    Xpyh nk patah seribu dgn apex ni… Family perempuan di lebihkan.. Family sendiri kemana?? Malu ke nak tunjuk mcm family leuniey???family leuniey nmpk je kaya..tapi duit mintak apex jgk.percaya lah…apex dah takde duit nanti xdenye mak luniey tu nk apex lagi…time tu kau mendapat lah apex…

    0

    0
  42. fizrul says:

    cantik gila dia ni…kalau la aku dapat bini cantik mcm ni…fuh bahagia hidup..haha

    0

    0
    • gucci says:

      Tu baru nampak luar… Dalam??? Lembut ke??hahaha..mengada2 lg ada lah..
      apek apek.. Kata kenal dr simplysiti. Tapi cerita pasal korang keluar dulu dari iklan simplysiti…..penipu lah….tolonglah org cmni…

      0

      0
  43. Anonymous says:

    Leuniy tak cantik la… Takat mekap je…Mak dia pun seghupa…. That day makan duduk sebelah meja dgn diorang; ingatkan nyonya … oppss amoi cina mana.. Rupanye dia…memang tak lawa…

    0

    0
  44. Kuntum says:

    Kesian… baju telaNJANG yang dipilihnya..
    Semoga insaf & bertaubat.

    0

    0
  45. Zizan says:

    semoga berkekalan jodohnya…jom semarak cinta di Galeri Malam Pertama Cameron Highlands hanya di MARDI Station CH

    0

    0