Written by AbangNara | November 2nd, 2010

gambar anak diana rafar

Agak terlambat untuk kami berkongsi dengan anda semua kegembiraan pasangan suami isteri Diana Rafar dan Zamarul Hisham. Pda 29.10.2010 telah lahir anak lelaki buat pasangan ini. Bayi yang masih belum diberi nama itu dilahirkan dengan berat 2.9kg.

Di atas adalah gambar anak lelaki Diana Rafar dan Zamarul Hisham. Kata orang tua-tua, anak lelaki kalau ikut muka mak akan jadi super hensem. Kalau anak perempuan pulak kena ikut muka ayah baru super duper cun. Betul ke?

Apa pun tahniah kami ucapkan kepada pasangan Diana dan Zamarul. Semoga lepas ini dapat anak perempuan pulak.

52 responses to (GAMBAR)Anak Lelaki Diana Rafar Dan Zamarul Hisham

  1. ratu hantu says:

    tahniah….comel…

    0
    0
  2. ratu hantu says:

    cute btul…

    0
    0
  3. ProfHariz says:

    Comel! I Like~

    0
    0
  4. bidadari dunia says:

    aku ikut muka bapak, maknanya aku cun..ekeekkeeke

    0
    0
  5. Hitam Manis says:

    comei..macam i masa kecil2..hihihihihi

    0
    0
  6. ad_hoc says:

    comei..comei…comei…mata sepet ek

    0
    0
  7. Delimasaraa says:

    comey sgt2..tahniah

    0
    0
  8. i followw says:

    Tahniah 4 zamarul & diana..semoga lebih bertanggungjawab dan tabah dalam mendidik baby comel niee..comel betullahh..jgn letak nama Mawi dah..x comel langsungg nanti..

    0
    0
  9. milix says:

    besday aku tu…cam tikut muke family mak die jerk..tomei

    0
    0
  10. nope says:

    comey nyer..
    tahniah

    0
    0
  11. Miss pocO says:

    bestnyer…

    0
    0
  12. intan rohaiza intan says:

    comei3 … tahniah buat anda ber2 … me like … :-D

    0
    0
  13. ima says:

    comel sgt…

    0
    0
  14. idina says:

    kt sni ada x yg tau cra mngatasi PROLAKTIN TINGGI? Sya nk dkt 3thn dh kwin p lum ad rezeki. Cm2 produk dh cba biodek,ubt hspital p lum mnmpkn sya hamil. Doktor ckp prolaktin tgi ssh nk hamil tgu hrmon rendah bru dpt hamil. Ada x ubat2 len tuk mngatasi mslh sya ni?

    0
    0
  15. suka2 says:

    wahh….kiutnye….ade gaye mcm tgh senyum sket…thniah pada kdua2 ibu n ayah..n tahniah jgk sbb x sorok baby…bkn mcm sstgh artis…sorok anak smpai bbulan2…bile nk tnjuk wat majlis siap dgn tema2 lg…lg bgus mcmni…

    0
    0
  16. idina says:

    prolaktin tgi sbb stress hormon jd tingi. doktor dh bri ubt bromocriptine sblm ni p mse check aritu doktor ckp dh turun p lum jgk hamil smpi hri ni. Spe2 yg tau tlg gtau ubt2/produk pe yg ptt d ambl.. Trima kasih..

    0
    0
  17. DiNdA kAnDa says:

    tahniah zamarul and diana..baby yg comel..Alhamdulillah…

    idina:try la tgk alamhamil.com..insyaAlah blh bantu apa yg patut…:))..doa bnyak2 k…

    0
    0
  18. aries_april says:

    bestnya ada baby…
    congratz tuk zamarul n wife

    0
    0
  19. idina says:

    trima kasih ‘dinda kanda’.. Lps ni sya tgk..

    0
    0
  20. SWEET says:

    Tahniah
    Mak Ayah Lawa
    Anak pun CUTE

    0
    0
  21. miss_pinky says:

    SUPER CUTE.
    :)

    0
    0
  22. villa says:

    waa…cumilnyaaaaaaaaa..anywayz congratz diana rafar n zamarul ye.selamat menjalankn tangungjwb sbg ayah n ibu…

    0
    0
  23. mieza says:

    comellllll

    0
    0
  24. diriku ini.... says:

    mmg comel tp harapnya si comel tu tak terima nasib spt yg menimpa pasangan artis yg lain…..saya doakan utk zamarul dan linda ya….harap doa saya ni mustajab dan diberkati ALLAH….

    0
    0
  25. jeng2 says:

    tahniah..comel!!!!

    0
    0
  26. nurelle says:

    chomelle…:))

    0
    0
  27. applelady says:

    CONGRATS to both of them…he’s extremly CUTE!!!awhhh lega kepala jap pas bace gosip2 panas nie tgk muka baby yg suci bersih n masih dlm lindungan para MALAIKAT rase tenang jap.:D

    0
    0
  28. kurus says:

    skali imbas sebijik diana kan..
    tapi jum kte teka..
    MATA DIA IKOT SAPER?? eheks

    0
    0
  29. siti says:

    aku ikut muka mak tetap cun, kakak ikut muka ayah tp xsecun aku… hehehe

    0
    0
  30. jujut says:

    zamarul ni ada anak lain dari bekas bini dia yg terdahulu ..

    0
    0
  31. pingkypanthers says:

    eee…
    comeinya…
    tahniah pd diana…

    0
    0
  32. putrione says:

    comey1000x……

    0
    0
  33. bakawali girls says:

    semoga menjadi khalifah dimuka bumi ini…..kepada linda & zamarul….tahniah yer….semoga kalian mencorakkan yang terbaik kepada putera anda….

    0
    0
  34. saye suke tngk lisa nari poco2 sbb comel..hehe

    0
    0
  35. bakawali says:

    tahniah buat linda dan suami…comel baby…

    0
    0