Written by AbangNara | September 9th, 2011

Tak tahu sama ada hormon bapa di dalam diri Abang Nara semakin tinggi ataupun ada faktor lain, tapi serius semenjak dua nie kalau tengok baby mesti rasa nak cubit je. Terlalu cute dan tak mampu ditahan godaan mencubit mereka. Gambar Alehandra Ahmad, anak Aqasha nie pun comel la sangat. Mesti menurun kekacakan ayahnya. Tak gitu?

gambar anak aqasha

Semoga Alehandra Ahmad sentiasa sihat dan cergas sepanjang tumbesarannya nanti. Dan semoga hubungan Aqasha sekeluarga semakin erat dengan kelahiran anak sulung mereka. All the best.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

25 responses to (GAMBAR)Alehandra Ahmad, Anak Aqasha Yang Comel Lote

  1. Chantek says:

    Alhamdulillah.. Tahniah kepada Aqasha & fmly.. Semoga Alehandra Ahmad menjadi anak yg soleh.. InsyAllah..

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      comel anak dia…tapi kt muka dia macm ada banyak bulu kn? apa kata pengomen2 semua betol tk cakap minah jambu ni?

      0

      0
      • saja komen says:

        mmg la minah jambu oiiiiiiiiiiii,,, nama pon baby bawu lahir… nnt bsr bulu2 halus tue hilang la ngok….

        0

        0
      • tamara says:

        minah….tak pernah tgk baby yg baru lahir ke? mmg ada baby yg baru2 dilahirkan ada bulu2 halus di bahagian muka..lengan (paras bahu-siku) n belakang badan….tapi lama2 bulu2 halus tu smakin hilang…….nk cakap apa2 pikir la dlu, tak pun tnya pada org yg penah ada anak/tgk baby bru dilahirkan….jgn cuba2 nk buruk’n/cetus apa2 slah paham pd baby tu…..

        0

        0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          ok ok minah jambu paham…..ye la minah jambu saja nk tanye kalau minah jambu kawin dn beranak setidak2 nye minah jambu dh tau knnnnnnnnnnnnnnnn……………….minah jambu takot jugak kalau2 minah jambu branak kelua anak minah jambu rambot afro camana …..

          0

          0
        • peah says:

          itu pun bergantung pada tahap kebuluan ko minah ooiii

          0

          0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          kau ni peah macm2 lah!!! benci gitu…………………… ).

          0

          0
    • nasi lemak iluminati says:

      macam nk tiru lagu alejando lady gaga jew?

      0

      0
  2. CikZie says:

    mst ensem n macho mcm aqasha sok.. :)

    0

    0
  3. zaia says:

    ni still lembik2 halus lg ni huhuhu..time cmni takutnye nk pegang..comel,nt klau dh beberapa bulan nt bertambah22 comel la..

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      eeeeeeeeeeeeeeeee minah jambu suka dokong budak kecik yg baru lahir ni ………….nak nak nye baby di bedong macm sedap gitu kalau di dokong macm best….kalau gitu minah jambu nk cepat2 lah cari laki nk kawin ! tapi sape yg nk ngan minah jambu yg suka pakai baju jarang2 ni?

      0

      0
  4. murni says:

    Seiras bapanya.

    0

    0
  5. Bunga Mawar says:

    Alehandra Ahmad da mcm nama lagu lady gaga
    alehandro haha

    0

    0
  6. july says:

    Bibir comelnya.. (mcm kilafairy) ini baru Original made.. huhuh

    0

    0
  7. rina says:

    alehandra mean pejuang kan?kalo x silap la…

    0

    0
  8. elis says:

    side burn sebijik aqashaa… congrats bro

    0

    0
  9. Kak Su says:

    Abg Nara..sbb tu org kata baby punya aura yg kuat…bila ada baby kita geram tengok..w/pun kita sendiri dah ada baby….

    0

    0
  10. amoy says:

    tomel sgt….. mcm papa nya

    0

    0
  11. gfpakmatempe says:

    waaah..side burn tu yang mahhal…benar bagai di duga.. sejibik papa dia..:)) tahniah!!

    0

    0
  12. tamara says:

    sideburn n bibir tu yg mahal…..bibir original :)

    0

    0
  13. teq0ren says:

    thniah aqasha dan isteri…smoga bhagia dgn k’hadiran org baru..

    0

    0
  14. aa says:

    nama x nak kalah

    0

    0