Written by AbangNara | November 26th, 2010

gambar aleeza kassim

Terkejut beruk kami tengok gambar Aleeza Kasim masa muda remaja kat atas tue. Serius beza gila dengan yang sekarang. Nampak innocent dan baik je. Nampak seperti gadis Melayu terakhir. Oh ya, gambar ini diambil masa Aleeza Kasim masuk pertandingan Dewi Remaja dulu.

gambar rozita che wan

Ha yang nie cuba korang teka gambar sapa pulak. Inilah Rozita Che Wan. Tak sama langsung kan dengan Rozita Che Wan sekarang? Memang nampak jelas perubahan muka RCW nie. Dulu lain, sekarang sangatlah lain. Ini pun time RCW try masuk Dewi Remaja dulu.

Lagi beberapa keping gambar artis-artis lain masa muda remaja dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada forumer CARI.

1. Gambar Aleeza Kassim Lagi

gambar aleeza kassim

gambar aleeza kassim

gambar aleeza kassim

gambar aleeza kassim

2. Gambar Rozita Che Wan

gambar aleeza kassim

3. Sofea Jane (paling kanan) dan Ogy Ahmad Daud berbaju kuning

gambar aleeza kassim

4. Paling kiri mata anda – Sh Sheril Aida – bekas penyanyi & mak sedara Scha Dewi Remaja 2005, no 2 dari kiri Rehana Yasin pelakon “Gila-Gila Remaja” skali ngan Faizal Hussin

gambar aleeza kassim

5. Paling kiri mata anda Sh Shawati pembaca berita TV3, Mimi Wahedah model, no 4 Lily Patra pelakon, ke 6 Aleeza Kassim, ke 10 Azah Aziz pelakon yg kini dok Perancis

gambar aleeza kassim

6. Sebelah kiri mata anda no 3 Kuza pelakon, no 4 Umi Aida (masa tu pakai nama Ermie Zura) – x masuk top 10 pon, no 6 pemenang Jasmeen Dhillon, no 7 Irene Santiago baru umo 16 taon, no 9 Jasmin Hamid umo 17 kut.. x masok top 10, no 13 Roslinda Rasul bini Joe Wings

gambar aleeza kassim

Baca Yang Ini Pulak:-

122 responses to (GAMBAR)Aleeza Kassim, RCW, Sofia Jane Dan Ramai Lagi Semasa Muda Remaja

  1. ProfHariz says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 22
    • milix says:

      BN..pic no 3..kanan skli tu bukan sofea jane la..tu jasmine kaur/dhillon yg menang tuk thn tu
      aleeza muke nmpk bam2…come ..mte same…RCW…mmg nmpk len..haha…rambut lulu2

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 1
    • miss annur says:

      dulu bulat2.. skrang panjang2, bujur2.. sebab cocok2.. hehehe.. i like..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 1
      • ann says:

        depa guna ayaq embun pagi ms dulu2 lani ayaq embun pagi dlm bahasa saintifik = botox.. warghh!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
      • silentgirl says:

        muke aleeza kassim jauh sgt beza! dlu muke gomok..skang cm jerangkung..aku rase dlu lg better. RCW pon sgt lain..tp dr dlu smpai skang mmg ske pesen bkemban je ek? n aku pnh tjmp dewi remaja zaman dlu2 kakak aku smpan..perghh.. trend dlu2 sume stock rmbut nk kembang pny..bole sorok henpon dlm rmbut! haha.. pe la plak bdk 10-20 taun akan dtg tgk magazine kte skang..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 0
        • darla says:

          hahaa rcw memang minah kemban kot?=p

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
        • silentgirl says:

          RCW npk cm seorang yg byk bulu plak dlm remaja tu..beza dgn muke skarang yg licin,runcing..tp mmg xtaw plak die ni finalis dewi remaja..pape pon bkemban gak pilihan fashion die dr dlu smpai skang.

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • ariisa says:

      apa mksud u siti bkn barang pertama?? sbnrnya i dh tahu mcm2 ttg ct..mmg sme mnusia x perfect..tpi ct nie a little hypocrite lh kn..org rmai x kn caye..dh lh rebut hak org..tpi kalau die beria2 sgt kat datuk k, if he doesnt like her x jdi gak kn? same2 miang..skrng hidup die sgt senang…dh mewah dh..hihihi btw ttg entri nie i rase aleeza kasim nih buat rhinoplasty..same dgn rcw..pastu cocok sana sini..malaysia nie bkn hollywood ppl..kita nie org islam, nak cantik pun x pyh nak guna brg2 palsu..we need to accept mcmana we look like..x grateful ker tuhan bgi kite sempurna?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 10
      • Permata says:

        yeke wei. OMG tak sangkaaa okkkkkk!!!

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
        • ariisa says:

          Ntahla..i rase skrg biar la die dgn idup die..sbb kite yg comment pun bknnya 100% perfect kn? Cume i jz love to comment dri perspective i, kalau salah biarlh, aslkn i trus terang. Ttg isu ct nie i x nk ckp apa2 lgi..mmg dia buat bnyk salah tpi itu hal dosa die..mcm i, x bleh imagine if i sefofuler die, sbb org rmai expect bnyk sgt walhal di hanya seorg mnusia..hiburan adalh skadar hiburan..mnusia ada pemikiran yg lain..mcm dunia, ada baik & jahat..fikiran kita sntiasa brlainan..jdi lbih baik focus kpd diri kita dulu sblm kita ‘ngap’ org lain..cume part yg paling disappointing ialh wujudnya ‘role model’..i disagree sgt2. kbnykn artis dgn title trsbut hnya control depan public shaja & brubah warna blakang tbir. & bila diaorg dh ‘busted’ dgn klakuan ngatif, mcm2 lh alasan kuar..happens all the time..mase 2, mcm ribut lh org sbb x sangka org yg diliht sgt baik slama ini hnyalah klakuan palsu smata2. Motive di sini = jadi diri sndiri, biar smua org lihat kbnran diri tnpa kepura-puraan. Sejahat mana pun diri kita, jdilh diri sndiri, jgn pura2 baik tpi hati busuk..itu lbih truk dri jahat sbnrnya. peace 2 d jungle

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
    • misz myza says:

      hmmm… motip cerita ct dalam komen ni??? cerita ni kalo u x citer, rse nye org lain pun dah pernah bce kat mana2 forum.. xyah ulang tayang ek… oopss.. i bukan peminat fanatik ct, tp i minat dgn dianye bakat… biarlah dia tunjuk baik ke, tunjuk sopan santun ke kat dpn masyarakat… asalkan jgn tunjukkan terang-terangan mcm artis lain yg gi club then posing sakan, tgkp gambr bg semua org tgk… betul kata u, artis bukan idola kalo dr segi peribadi, tp dari segi bakat, usaha dorang mungkin kita boleh buat contoh…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 18
      • don says:

        dalam Islam tak pernah cakap boleh buka aib orang, encik/cik artis bukan idola.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
      • nana says:

        well aib memang wajib ditutup. kalau pun ct tu merokok etc memang patut la dia sorok pun.. everyone have skeleton in the closet. buat apa dia nak tayang2 kat semua and jadikan orang saksi kejahatan dia..

        ye ke Dk kata ct bukan brg pertama…tak baik tuduh org berzina tau.. ikut Islam kena kemukakan 4 saksi. ada ke??. . elleh Dk pun brg entah ke berapa.. ada hati lak nak brg pertama. emmm typical lelaki

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
      • kakak naraa says:

        x baik tau cakap cam gitu….

        wearetheslave.blogspot.com/2010/11/hukum-melakukan-onani.html

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • darla says:

      npe plak cite sal ct neyh?

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
    • detective conan says:

      berani gila kau dowh buat statement mcm ni..kalau dato ct baca..habis kau

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • LaDyLaLyaNa says:

      apa nie…dlm entry nie pun awk post? Apa yg awak tak puas hati dgn ct? saya buka fanatik ct, tak minat papaun cuma rasa tak selesa hal begini diulangtyg@post seolah2 ct berhutang nyawa dgn awk. Hal nie dh lama berlalu kenapa nak ditimbulkan kembali? Awak nie siapa? Fazley yg terlibat pun tak bising2 kecoh! Awak tak mengenal ke apa itu Takdir dan Suratan Ilahi? Tiap apa yang terjadi, selain dari ikhtiar kita ianya juga adalah Ketentuan dari Allah. Setiap apa yg berlaku pasti ada HIKMAH disebaliknya! BerIMANlah kepada Allah…Allah itu lebeh bijaksana! Buruk dan baik Allah lah yang pemberi balasan yang sangat hebat. Kita adalah hambanya. awak, saya juga ct! Kita punya bahagian masing2. Fazley sudah bahagia dgn kehidupanya, Tengku@Xwife DK jugak dah carryon with herlife. InsyaAllah dia pasti punya kebahagiaan tersendiri yang kita tidak ketahui.CT? Kita tidak tahu apa yg tersirat dalam kehidupan jiwa dia sebenarnya. Kita sebagai hamba Allah adalah lebeh baik mendoakan mareka2 ini bahagia dan mudah melalaui kehidupan di alam Allah ini. Andai ada keburukan dan nista yang kita ketahui simpanlah ianya tertutup rapat. Jangan kita jadi pembuka aib orang sebab Allah sangat benci dengan orang yg membuka aib seseorang sebab Allah sendiri Maha Kaya dan lebeh berHAK untk membalas setiap apa jua perbuatan kita. Soal ct…kita tak bodoh sgt untuk menilai dirinya….apa pun yg dia cuba sembunyi(haknya)namun kita yg punya akal waras tau menilai samada dari kehidupanya, penampilanya, tuturkatanya dsgnya. Tapi SIAPA KITA ! Kita adalah SAMA seperti CT, punya aib dan kekurangan sendiri…!

      Sebagai manusia kita saling memberi nasehat memberi peringatan sesama kita dan sentiasa mendoakan kebaikkan buat sesama insan!

      Bersehkan lah hati !

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 68 Thumb down 5
      • miss suka masak says:

        hurm bagus la ko nie lady…

        tkesima jap ak baca comment ko…by d way..

        support gak kenyataan ko 2…..

        xperlu la aibkan owg…

        walaupon seteruk mana pon sehipokrit mana pon ct..

        kita sbg manusia xde hak nak buka aib ct..

        sejujurnya ak mang bukan peminat ct dan ak xminat pon ngan ct…

        cuma 2la..

        xelok kita nie bukak aib org..

        2jek..full stop~~~

        Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
      • woot..woot says:

        euww..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. Jiji says:

    Keh keh keh muka hingusan je semua kan? ;P

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  3. MeLIA says:

    Errmmm… Wajah dulu sume nmpk baik je…. Wajah sekarang wajah matured dah berpengalaman dan dah mengalami bermacam2 asam garam hidup…. Apa pun, kain putih, kalu dah dicorakkan dgn pelbagai warna…….

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
    • detective conan says:

      bagi aku umur diorg pun makin meningkat mesti la nmpk lain dr waktu muda dulu..macam mak kita dulu klu umur 20 thn korang ingt muka still sama ke bila nk masuk 40 thn..perempuan mmg nmpk lain muka dia nak nak yg da bersalin..(kawan perempuan aku yg ckp tak)

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  4. RiRi says:

    ingat plak masa dolu2 baca remaja…

    aleeza kassim ke?len nye muke dia..huhu..dulu lg lawa..
    rozita pn dr dewi remaja ke…huhu…

    kbykkn artis dulu2 dr dewi remaja ye…huhu..lawa2 dorg ni..huhu

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 4
  5. nissa says:

    dulu lain..sekarang lain..tp..mereka ttp chantek!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
  6. sinichi x kudo says:

    peh memg innocent mke masing2 saat mude remaja….
    plg byk berubah aleeza kasim n rcw…body mkin bgetah….huhu

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  7. nurelle says:

    le x i ckp aleeza kassin dlu lg chantek dr skrg..
    skrg mke die cm org saket je…erkkk…;O

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  8. JAY_AIzan says:

    itukah rozita che wan yg menjadi kegilaan jejaka2 di opis ku… tak sama

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  9. Ain Syuhada says:

    Mke dorang cun lah ! Dulu , kini dan selamanya tetap cun dan meletop !

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  10. amirah says:

    lawa aleeza dulu..skrng ni kurus sgt.

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  11. Kasih says:

    dl wajah hingusan, skarang wajah penuh keyakinan… asam garam hdp tlh mematangkan mereka sumer….

    BN, tu bkn sofea jane tp jasmine kaur la….. jasmine hamid & umi aida slim jer masa tu, tp skarang lg cntk…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  12. JAY_AIzan says:

    sophia jane memang cantik dari dulu lagi…
    tgkla ank2 dara dia pun lawa2
    aku memang minat sangat dengan dia sejak sekolah menengah lagi… siap bergaduh dengan kakak, berebut poster dr majalah URTV

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  13. miss suka masak says:

    nape mcm baik2 jek masa muda2 dulu…

    muka pon cam xbsalah jek……ala2 suci gtu…

    seriously senyuman rozita atas 2 nampak more ikhlas…hurm

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
  14. lolyat gang says:

    tp apesal muke aleza kasim skang da nampak mcm orgputih plak ?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  15. it's me says:

    pergh.. lain betul muka masing2??? hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • deana says:

      sama je…biasa la muda n tua, cuba letak pic abg BN 20 yrs ago, msti lain gak…ada org dlu kurus pstu gmuk, ada yg dlu gmuk pastu kurus..make up & trend fashion also play an important role…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. Gegeh says:

    wei BN.. ko nieh kena g study dulu Dewi2 Remaja semua.. please.. kt rumah aku der lgi magazine lama2 tu.. FYI.. Sofea Jane xder masuk dlm pic tu wokey.. that is Jasmine Dhillon Kaur, dan sorang lagi BUKAN OGY.. Ogy tak penah masok Dewi Remaja wokey.. perempuan baju kuning tu tak Linda Rasul or mayb orang lain.. hurm.. jgn sesuker hati bgi info.. wat malu kaum jerk

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
    • mrs rain says:

      sofea jane ngan ogy mmg confuse, lenlain tu betul

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • nurelle says:

      la…jgn r mrh..bese r tu tsalah info..
      klo slah…u jz have 2 bg info yg btol..nnt BN update r..
      aiyakkk..chill…..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    • regina says:

      gegeh,kalo ko ader lg magazine lame2 kt umah ko,boleh tak ko kongsikan byak2 gambar lama artis2 kt dalam magazine tu dkat page BN nie? teringin jugak nk tgok….

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • hemm says:

      setuju lah.. mmg bukan Ogy.

      ramai lagi yg pernah masuk dewi remaja ni.. julia rais, nasha aziz, wan khatijah..

      i suka tengku anis pemenang pertama dewi remaja.. her look very melayu sejati

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  17. lavender says:

    dulu muka asli .. sekarang dah jadi plastik ..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
  18. eliz says:

    ak ala
    muke masing masing xleh blah

    nak2 RCW
    bulu mate tak tumbuh lg eh

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  19. aries_april says:

    RCW dlm remaja?
    bla dia msk prtndngn tu?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. masta says:

    uiks…yg pic no 3 tu yg pkai baju kuning bkn Ogy la…sape tah…tp bkn Ogy la…hehe

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  21. abby says:

    muke aleeza kasim de mcm muke ayu raudhah plak da. hhihih

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  22. aku teka je says:

    abg nara pic group no. 3 tu kena btulkn ckt.. kanan skli bkn sofe jane tp jasmine kaur.. klu ikut urutan dr kanan mata pembaca, first jasmine kaur, jasmin hamid, umie aida, sofea jane, ogy, xkenal, irene santiago n last xnmpak (pic blur huhu).. klu slh tlong btulkn erk

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  23. aku teka je says:

    apapun serius beza gile muke RCW n aleeza kasim, klu abg nara xtulih nama puas gak aku nk amati pic sapekah itu huhu

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  24. naturalbeautycuteforeva says:

    muka rocita che wan lain gila, dari bibir, hidung, mata hinggala bentuk muka. bukan sbb chubby yer, bahagian rahang dgn dagu nampak berubah bentuk dulu nampak lebih lebar cam muka ayu raudhah skang ni nampak bulat n tirus.
    patutla anak2 dia xnampak iras dia, ropanya iras dia zaman ori (dulu)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  25. abangnara says:

    terima kasih untuk info gambar no 3 tue.
    heheh ^_^.
    korang mmg best

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 4
    • hehehe xpe aa.. mmg sofea jane ngan ogy xpenah msk dewi remaja. yg batch tu Umi Aida, Kuza & Jasmin Hamid, tak silap tahun 1991, Ogy dah kawen tahun 1990…
      ade gak artis kite jadi finalist tp tarik diri sblm bertanding cam Wilma Muhammad & Emilia Rosnaida (wife AC). Wilma tu khabarnye dah bernikah sblm final so xlayak aaa bertanding. pastu EMilia plak menang Miss Malaysia/Tourism International, so xlayak aaa bertanding…

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • regina says:

      abangnara,bestla gambar2 lame artis nie. uploadkan byak2 lagi yer…. tringin nk tgok dorg zaman2 remaje dulu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. luvlavender says:

    lau dieorang ni sume tgk balik sure gelak kn. ngn fesyen yg dikire “in” time 2..muke yg msih mude remaje..hehee..
    apepun dieorang mmg pndai jga kecantikkan diri..walau dh berusia tp maintain cantik.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  27. Jumie says:

    aaiiiyoooo! thanks u olls for sharing ni. memang now nampak beza sangat. cheatinggg!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  28. rora says:

    dari dulu suka berkemban…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. sha-hir@meng says:

    orang dlu2 seksi xde pun dipertikai kan..
    tp sekarang seksi cmfm jd cite hot..
    heheheh.knape ek??

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • aries_april says:

      skrng orng dh fkr dosa phla

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • silentgirl says:

        btol! dlu..zaman2 dorg ni..xde plak org ckp sexy ke pe..sbb org xkesah dosa pahala..pastu, dlu xbyk kes rogol. tp bkn nk ckp la..kdg bkn faktor pakaian je bole tjadinya aktiviti rogol merogol org ni..kdg pompuan tu sopan je pkai tdung, baju pon elok..tp jd gak mangsa rogol. progol skng ni da bole scan d sbalik baju agknya..haishhh! nauzubillah min zalik!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • regina says:

      zaman dulu gadis melayu nk masuk ratu cantik pown org x kesah…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. non says:

    mak aiii beza sungguh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. aku serius says:

    Evolusi Artis…kire mcm zaman ais, zaman batu, zaman gelap n zaman revolusi etc

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  32. jc dtg says:

    wahhhhhhh. abang nara simpan lagi majalah remaja nie ekkk. saya sudah humban ke laut semua dah..haha3.
    semuanya dah tua belaka.. termasuk yang pernah memiliki majalah ini..haha3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  33. Reena says:

    Hensemnyerrr Ridzuan Hashim…ohh..aku tirgoda..dulu lah..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  34. ntahapaapantah says:

    perghhh time ni zaman mak aku tgh glamer hahaha..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. Miss pocO says:

    hehehe…lucu weiii pic ni…tp cantik2 belaka…

    kenangan di masa silam…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 0
  36. nic@pet says:

    dari muda lagi dorang seksi2…
    kita jenerasi muda sekarang tengok makcik2 nik seksi mcm pelik jer…

    tapi sejak mula2 dorang muncul memang dah seksi….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  37. kak timah says:

    hmm .. klau macam ni kan seronok .. x ada blurr2 pon .. seronok nak baca .. seia dan sekata .. hehehe ..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  38. Belacan~hangus says:

    kalau suruh deorang pakai

    balik fesyen mcm tu

    nak tak deorang skarang…kehkehkeh..!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. akma says:

    tak boleh pegi tengok kening masing2 . tebal tak ada bentuk.. hehe.. dulu saper kening tebal dianggap cantik.. sekarang saper paling nipis.. dianggap paling cun ler.. tengok baju……. kalau pakai zaman ni.. makkkkkkkkkkkkkkkkkk aaaaiii.. sure kena hentam ngan pereke2 terkenal malaysia..wakkaka.. macam elok untuk buat kain lapik kaki jer.. hehe.. zaman tu dah abis cunnnnnnn . depa tu yek,..ehhee..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  40. kak timah says:

    sekarang ni org islam dah x bole masuk pertandingan ratu
    .. hukumnya haram ..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  41. ct says:

    lg cantik aleeza dulu2….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • cik intan says:

      haah kan. cun je aku tgk.

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
      • miss suka masak says:

        ak pon setuju gak…

        leeza y dulu2 more naturally..muka pon pure malay..

        cam ayu gtu…

        y skang nie nampak kasar…garang n cam mix ckit…

        maybe perubahan masa kot

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  42. 13821321 says:

    aku ingat time Aleeza kasim menang..beza gila dulu dan skrg…biasalah .umur dah lanjut..(tp tak insaf2) ..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • Miss pocO says:

      rasanya sume yg kat atas tu still seksi lg kan…

      kecuali kak ogy, sheril aida dan sape2 la yg x kenal…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. Piston Pecah says:

    lain eh?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. Miss pocO says:

    cantik nama…

    pandai mak bapak ko bagi…

    alhamdulillah…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 43 Thumb down 0
    • nic@pet says:

      ader gak manusia mcm kat atas ni…
      yang mcm ni le yang kalo nak meninggal susah…
      sebab banyak menghina orang, kalo orang yang dihina terasa, n u pulak tak mintak maaf,, samapai ke akhirat le u bawak dosa tu,,,

      time nak mati nak mengucap pun susah,,,
      selagi ada masa lebih baik minta maaf dulu

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  45. Riri says:

    Yang baju kuning tu bukannya Ogy la
    tu Melisa Saila

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. MakTom says:

    nara tak salah… kalau salah cakap la elok2… yang hang dok maki2 anak ikan maktom ni knape? blog ni jugak la hang duk bukak hari2..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  47. wahdi says:

    Azah Aziz bukan duk perancis ye bang Nara, dia dok Perancis dulu 2 thn je… dia dok kat Montreal Canada ^^

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  48. Siti tanjung says:

    Penah dengar RCW bekas ratu cantik. Ingatkn miss universe rupenye dewi remaja. Tak menang pn. Mane dpt title ratu tu? RCW bermisai dulu2 he he he

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • regina says:

      die pernah msuk pertandungan ratu cantik dulu,lepas jd ratu,baru die join masuk dewi remaje plak…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. dewi says:

    yang baju kuning tu aku rasa bukan ogy semua tu finalis dewi remaja jasmeen kaur yg menang tmpt k 2 irene santiago dan tmpt k 3 jasmeen hamid .aku dulu suka koleksi majalah remaja sanggup save wang belanja sekolah untuk beli majalah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. Amoi says:

    Choi…cerita pasal Siti la best…Petikan forum tuh adalah kisah fitnah Siti yg tersebar luas tuh kan…sampai masok makamah bergaduh dgn Sharifah Aini kan…Ermm kalau tak silap ada kawan rapat saerah yg bgth i…i ingat lagi kisah cinta Datuk K tuh kan mmg sblm Datuk K bercerai tp yg Fazley tuh setahu i..Family Fazly yg tolak siti sbb SPM jer…Family fazley tgk education la..tgk skrang fazley kawen ngan sape?Kisah wartawan tuh pulak tak pernah lak i dengar…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 4
  51. lalalala says:

    eh gamba dlm paper lame ngan aleeza kassim tu ridzuan hashim mase tgh ade rambut ke?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  52. hanie says:

    tak bilanya baju kuning tuh fauziah ahmad daud,…bila masalak dia gus-gus si jasmin hamid? dia zaman lain la

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. zzzzzzzzz says:

    CUBA TENGOK BIBIR RCW SKANG..LAIN SANGAT..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  54. gile skema dulu..tapi nape RCW lain gile dulu2..huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. OrangePink says:

    tu bkn sofea jane ar…lain benor muka dia pun!! tapi i tak tau la sape..yg nyata mmg bukan sofea jane!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. lor.. tak abis2 lai psl Siti tuh.. dah2 le mende dah lepas. aku bukannye kipas susah mati Siti tp bosan le dok ungkit2 hal lelama nih… our interest shud be in future lor coz we will spend our life there…
    yg pasti Siti tu manusia biasa, xde hebat sesgt xde buruk sgt dan kite jugak masing2 ade kehebatan sendri. mungkin jika Siti kenal kita, dia mungkin akan cemburu dgn apa yg kite ada, kite nmpk dia ade segalanya, kemewahan etc tp bahagiakah dia, lena tak tido dia di saat kite lena tido dibuai mimpi… who know’s!? <– sekadar contoh….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  57. exa says:

    syabas mere bete… mana celah bang nara korek pic ni sume?? kagum jap

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. sabila says:

    CUKUPLAH BUKA AIB ORG…DAH BYK SGT DOSA…XTERTNGGUNG DOSA LAEN…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. kak ninie klate (jgn marah, kiki) says:

    bkn supposely didie alias pun msuk dewi remja ke, rsanye dia ada mntion dia msuk dwi remaja msa dia join sehati brdansa, tp x igt zmn bla, bla yek???

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0