Written by AbangNara | December 14th, 2010

adira af8

Cute gila wei Adira AF8 nie. Kami pernah terjumpa dia sekali masa majlis berbuka puasa Astro. Kecik molek je orangnya. Macam budak tengah amik PMR. Comel sangat-sangat. Walaupun kami tak berapa layan sangat AF8, tapi kami tau kewujudan Adira nie. Almaklumlah mata kami ini cepat sahaja menangkap kecomelan wajah seseorang.

Lagi gambar Adira AF8 di majlis bertemu peminat dengan membaca entri ini sepenuh. Klik sini kalau anda nak jadi fans Facebook Adira AF8.

adira af8

adira af8

adira af8

adira af8

adira af8

adira af8

adira af8

adira af8

gambar adira af8

adira af8

adira

adira af8

adira

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

103 responses to (GAMBAR)Adira AF8 Di Majlis Bertemu Peminat

  1. ProfHariz says:

    Sangat best! Bilalah gamaknya af9 plak nak kuar? Nak cuba gak nasib nie :P leh ada peminat.. hehehe~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • 3H says:

      time glamer je ramai peminat. tgk je la ex-AF dia..Mawi. ke mana hilangnya peminat2 dia yg histeria x hengat tu??

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • diana says:

      sabah sarawak je beria kat AF ni

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • lady says:

        Ye ke sabah & swk je yang beria kat AF ni?
        Mejoriti yg tengok konsert kat dewan tu org sabah & swk jugak ke… dan yang berbaris-baris datang audition kat semenanjung tu org sabah & swk jugak ke?????
        ermm.. hebat jugak rakyat sabah & swk ye, byk DUIT. Dpt dtg memeriahkan & beri sokongan pada ASTRO utk meneruskan AF nie…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • =.= says:

          Sabah Sarawak ni mcm obses la dgn reality show , mcm AF. Dorang kan kuat mngundi 30 , 50 sen sume tu.. Baru la dapat modal balik kt Astro.. Kalau tk rugi ah. Try korang tgk org KL , Perak ? Diorang obses sgt ke. Tk kot (rasanye)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • PEDAL says:

        SAYA INI BUKAN LAH PERMINAT AF PUN, TAPI JANGAN LAH CIK DIANA BERI KOMEN BERSIFAT KENEGERIAN. ISU SENSITIF ADIK OII!! KITA KAN 1 MALAYSIA TAK BAIK MEMBEZAKAN SEMENANJUNG & SABAH, SARAWAK. DIMANA PUN KITA BERADA, IANYA TETAP BUMI TUHAN.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • flojerz says:

        nmpk sgt la Sabah Sarawak lebih berbakat drpd ….. fhm2 sendiri la. :)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • meng says:

        so what????!!! jeles la 2…. org sabah srwk je slalu menang…. klu org semenanjung mng pun sore xsedap… hrp undian kesian je…. ;-)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • diana says:

        la? mmg betul pon sbh srwak yg beria2 kt AF.. mngikut graph sabah sarawak penyumbang undi plg byk. yg semenanjung tu sume family dorg je undi. yg dlm dewan tu semua family & kwn2 dorg yg dtg sokong laa.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ana says:

      klit dy mudah kena keloid lau luke…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • cik joyah~ says:

      lawa la plak kakak si adira tu… time kat af8 comot je~

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. aku glemer says:

    huh! besar giler pacat kt tangan dia…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. mamanyabudi says:

    cantik…tapi skirt pendek sgt lah lau panjang nmpk sweet….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. mcm chinese girl pulok…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. RiRi says:

    comel :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. miss suka masak says:

    cantik…….

    natural beauty~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. non says:

    haah comel lah dia nie

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. kurus says:

    tiba2 aku minat lak ngan kakak n abang lam gambo last tu..ahaks

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. nazario says:

    macam bju org tue la… adira…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. pu3 bayu says:

    seksi juga budak ni..dulu2 kat kg,simple saja..ramai lg yg nature beautiful kat kg dia,lg lawa2..huhuhu..lgpun dah tak berapa layan sgt af ni sejak abis af3..af dah tah seronok..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Kuku besi says:

      Ada aku kisah ko layan ke tak AF..Bukan nye kecomelan Adira akan luput kalau ko x layan AF

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • adik katu says:

        kuku besi kesah tue, sbb tue die komen hahahahahaha…..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • dy.smith003 says:

          hahahaha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Pendekar says:

          Betul tu adik katu…..
          kuku besi bodoh……
          bg statement yg makan diri dia balik…..
          aku sgt benci org yg suka kata ”ada aku kesah”…….
          tp padahal kesah nk mampos…..
          tu la tiru sgt azwan ali sux tu…..
          kan dah jd bodoh…..
          hahahaha….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Kasih says:

        aik sapa lah yg guna id kuku besi ni kan?? sbb aku kenal baik sgt2 gan org yg guna id kuku besi ni…

        ello babe, apsal lu x link lu nyer website kalo btl lu ni kuku besi….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. cilipadi says:

    pacat tu BCG kat lengankiri dia tu….miss suka masak pun sure ada pacat mayb xsebesar adira kot…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • miss suka masak says:

      oooooooooooo

      bcg erk..

      btaw la awal2..

      ingtkan pe tadi..

      erm miss pon ada..

      tapi xsebesar 2 la..

      thanx 4 d info kay

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ATTENTION says:

        BCG besar tu,huduh la….ln kali pakai baju ada lengan ckit la biar tutup BCG tu,lg baguih tutup aurat skali…ngeh3…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. Kuku besi says:

    Alamak beautiful nara..salah link lah tu..Ni lah link Adira Frenz Fan page yg betul http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Adira-Frenz-Fan-Page-Official/116893118377358?v=info

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. brader abg bro says:

    artis tanpa produk….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Kuku besi says:

      Produk apa yg ko nak?? Dah ada 2 single la weh.. tak lama lagi dia akan keluarkan album lah.. ko tu keluarkan air liur je lebih..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • dy.smith003 says:

        peminat tegar adira kuku besi nih..hahaha

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • brader abg bro says:

        perghhhhhhhhhhhhhh…2 single..
        bykkkkkkkkkkk tuuuuuuuuuuuuuuuuuu….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • lalalala says:

        brader abg bro, cakap lain kali fikir. nak2 dia dah ade 4 lagu dh.

        oh kuku besi, adira ade 4 lagu dah ar..

        lagu2 adira

        1.ku ada kamu
        2. ni aku tk ingat lagu kedua ni. tp lagu ni untuk series drama yg faezah elai tu berlakon. lagu dia mcm slow
        3.lagu tema mari menari
        4.ilusi (lagu tema awan dania)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. bawahlicin says:

    ermm bontot boleh tahan gak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. Y says:

    bg aku dia nie biase je orgnye…lain org lain cara dia pandang seseorang tue kn?so terpulangla cmne korang menilai..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • fays_wise says:

      ye betol tu.. sokong sangat dengan Y..
      orang macam2 cara boleh nilai tapi tengok lah penilaian cara yang mana lebih membawa manfaat.. peminat yg sentiasa positif akan pandai menilai.. tengok dari segi rupa dan luaran tengok lah berapa lama akan bertahan.. kalau tengok dari segi bakat dan usaha walaupon org pandang sebelah mata artis tu akan tetap boleh maju dalam diri sendiri dan meninjau ke pelbagai cabang.. :)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Kuku besi says:

        Apa ko merepek ni ah..ingat org ada masa ke lak layan bebelan ko ni..Adoyai!!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Pendekar says:

          aku tgk ko ada masa je kuku besi dok layan bebelan
          fays_wise….
          hahaha…..
          kalo ko xder masa mai beli kat aku….
          aku ada byk masa terluang ni…..
          sejam aku jual rm100…..
          hahaha….
          kuku besi sux….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • miss suka masak says:

          kuku besi peminat fanatik adira…

          rilex lah…

          masing2 ada pandangan peribadi..xperlu melenting..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ATTENTION says:

      yes….betul3

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. miss_pinky says:

    ADIRA MMG CUTE.
    SUKE SGT.
    :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. oren says:

    aii.. pacat besar bwk2 tutup ler..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. miss says:

    cumel…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. ina says:

    adira cute..klu neolofa yg PDR tu cantik ,,,
    xpuas tngk mka adira sweet ja,,,(^_^)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. noeseha says:

    biasa je dia ni akhlak agak kureng …..org rapat dengan dia tau la dia macam mana plastik habis…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. tiesya says:

    Banyak sangat artis realiti yg di puja bila panas dan dilupakan bila dh sejuk beku huhuhu…fanatik yang melampau memuja2 padahal byk lg artis lain yang berkualiti dalam industri itulah mentaliti peminat masa kini di malaysia huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. misha says:

    For me dia ni biasa-biasa saja dah banyak kali terserempak di luar muka dia tak ada la comel mana kat luar nun banyak lagi yang betul-betul comel dan mantap sorry la ye pada peminat yang terlalu memuja

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Kuku besi says:

      Tak pelah skrg ni ko yang comel… satu Malaysia ngaku ko lah yang paling comel…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. lulu says:

    mawi tu kacang lupakan kulit..kalau aku tau..bagus aku xpayah undi die mase af3 dulu…sob..sob

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • lulu says:

      tiba2 cite pasal mawi plak..sorry

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Pendekar says:

      byk org kata mcm tu….
      tp bg sy mawi still ok…..
      xlupa pada ajaran agama….
      org mungkin marah dia sbb dia putus tunang…..
      tp itukan jodoh…..
      it’s better dr siti sbb siti kawen dgn laki org kan?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • gadez marah says:

        ko pehal masok2kan nama dato ct kat cni?bistu itu bukan jodoh ka namanya?bangang la ko!wat aku hangin jak dgn ko ney!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. kiki says:

    ..ramai lg artis20 realiti bersikap kacang lupakan kulit..semua naik n jatuh pun sebab ada peminat2 yg panatik!!! Hurmmmmm

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ATTENTION says:

      Oiiiii dengar cni komen aku….!!!!
      itulah namanye LUMRAH alam…..jgn terlalu memuja muji, nti habuk pn tarak…..
      bila kite terlalu fanatik kt seseorg,kentut dia pn kite kata wangi….tp bila sekali dia bt salah, kite akan sukar menerima kslhn dia….
      terlalu benci akhirnya bole jd sayang….mcm tulah jugak, terlalu minat akhirnya bole jd benci….so biasa2 je udah la..
      ingat pd yg ESA lg bgs.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. nabbella says:

    apakan kamu ucap2 si adira ne? ya nada jua ucap2 kamu. komen atas ah, ada urang ucap suara si adira macam kambing ah. palui jua! suara mu lawa sangat laa yg ko ngucap suara urg tu? stfu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Pendekar says:

      ikut suka la org nk kata suara dia mcm kambing ke katak ke……
      semua org ada pandangan masing2…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • beautyNdAbeast says:

        ya la.. pndgn kta sendiri kn…so disini, c pendekar ni sora dia maybe teruk dari kambing n katak..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kicap cap kipas udang says:

      nabella,
      Biarkan ta lai,andangnya bisidia atu..kelagi ta jua..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. HUHU says:

    napa suara dia mcm kemek aje…pun boleh jadi penyanyi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. s0ts0t says:

    kakak adira yg suka tumpang p0pulariti. Kuikui

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. turn left turn right says:

    xkenal

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. Kuku kulat says:

    kengkadang artis tu biasa2 je..tapi peminat fanatik tu yg lebih2..bak kata pepatah: “lebih sudu dari kuah”..

    ye tak “KUKU BESI?”

    p/s:tak la comey mana pun si adira ni…suara pun suam2 kuku je.. (sorry yea fan2 fanatik adira..jgn marah!) :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ATTENTION says:

      lebih sudu dari kuah…???hmmmm bkn stkt sudu, dah tukar SENDUK pn…hahahhaahh…

      skg ni fanatik la, tgk jela nanti…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • miss suka masak says:

        bagi miss pon…….

        adira nie biasa2 jek..

        bukan nak kata miss sedap nyanyi ke apa ker..

        tapi nie pandangan peribadi lah..

        4 me…

        dat girl juz biasa2 jek..

        xleh nak tanding ag ngan stacy..full package..

        sile dislike fanz adira

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. kuntakinte says:

    adira nih pemes gak ekk aku tengok kalu tengok kat komen retis lain taklah banyak ni..kalu dak ni bak kata korang tak lah femes sangat mak aii banyk pulak komen nyer…walupun positif ker negatif..

    si juara af8 pun tak banyak cam ni threadnyer ekekek

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. miss suka masak says:

    baju adira nampak cam xsesuai la ngan age dia…

    mcm tua jek…………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. badukang says:

    EMBEKKKKKK….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. elfy [email protected] says:

    wah cute nye…..tangkap cintan camni…hahahah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. han says:

    skali tgk mcm bunga citra lestari time belum kawin..2 kali tgk dah org len…hahaha..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. adiKEra says:

    cunn ke dia ni??ermm boleh lerr….suara pn mcm nk pnggil ujan turun,camna la boleh wat sampai dua album????ada ke org nak bli…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. fkdsjn says:

    tak baik korang ni judge2 muke orang. semua orang tak sama. manusia lain2. rupenye lain. semua cantik semua sempurna. cukup fizikal, ada hidung ada mata ada telinga, ada semua, maknanya cantik lah dia tu. tak perlu banding2 biasa ke buruk ke. setiap ciptaan Allah s.w.t semua sempurna..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • gadez marah says:

      dorang ney sempurna la kununya fkdsjn..tu pasal la dorang nak kutuk ciptaan ALLAH

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. han says:

    tetap cantikkk..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0