Written by AbangNara | November 11th, 2010

abby abadi

Ceria dan gembira sungguh wajah Abby Abadi menyambut hari jadi Zul baru-baru ini. Kami suka tengok kegembiraan yang terpancar di wajah Abby. Walaupun tengah stress dengan kes bekas suaminya, namun hidup dan perjuangan harus diteruskan. Tak gitu?

Semoga Abby terus ceria dan bersemangat menempuh hidup ini. Lagi gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kalau anda peminat Abby, jangan lupa join Facebook Fans Abby Abadi.

abby abadi

abby abadi

abby abadi

abby abadi

abby abadi

abby abadi

abby abadi

abby abadi

abby abadi

228 responses to (GAMBAR)Abby Abadi Sambut Hari Jadi Zul, Ceria Sungguh Wajah Abby

  1. […] Panas, (GAMBAR)Abby Abadi Sambut Hari Jadi Zul, Ceria Sungguh Wajah Abby Submitted by selebriti on November 11, 2010 […]

    0
    0
    • gilo says:

      seronok aku nengok…mcm happy je…

      0
      0
    • Rindu says:

      Betul ke zul tu nakkan Abby… aku rasa tak je.

      0
      0
    • nameless says:

      Boleh pandang-pandang (boleh pandang-pandang)
      Jangan pegang-pegang (jangan pegang-pegang)
      Duduk renggang-renggang (duduk renggang-renggang)
      Bertambah sayang (bertambah sayang)
      Biar malu-malu (biar malu-malu)
      Biar segan-segan (biar segan-segan)
      Kerna malu itu perisai orang beriman

      Kalau berpacaran jangan tunggu lama-lama
      Kalau dah berkenan jumpalah ayah dan mama
      Hantarkan rombongan meminang dengan segera
      Kalau terlambat kekasihmu disambar buaya

      0
      0
    • joyah says:

      zul ni kalau x pakai baju mau histeria anak gadis…apatah lg mak janda. wakakaka

      0
      0
  2. makarina says:

    gud gud gud

    0
    0
  3. afd says:

    1st kah???
    hahahaa..comey plok abby ni..makin lame makin comey..muge2 bhagia ngan zul ni..huhuhu

    0
    0
  4. bobo says:

    kenapa aku lihat macam kegedikkan ibu beranak 3 ini cukup terserlah?

    0
    0
    • rona roni says:

      hahhaha…mmg gedik dan gelenyar…..yg aku pelik sampai arini pn xngaku bcinta…kalo dh pgang2 tgn mcmni xkn nk consider kwn lg kot…..aku ngan kwn lelaki aku xde plak pgang2 tgn gini……..

      0
      0
      • allid says:

        depa xmau mengaku sudahla…awat, jeles ka? gedik ka cmtu? aku tgk ok ja….asal dia hepi sdahla….dia dh lalu byk benda menyakitkan.bila gelak lebih skit, org kaya bkn2 pla…dunia2….xleh tgk org len bahagia…

        0
        0
      • aMoI cHaNtEk says:

        ai rona roni yg ko gelenyer n pelik bla abby-zul xngaku cinta knpe? lantak diorg la.. YE KER KO X PNH PEGANG TANGAN DGN LAKI KO,NTAH2 LBH DR TU… UWWEKKK!!!! baik sgt ke ko tu??????

        0
        0
      • anoneemus says:

        tu la tu la setuju dgn amoi cantek ni.rona roni peminat memey kutttt.kekekekekeke

        0
        0
      • delena says:

        koya la mu ni!

        0
        0
    • nyampah says:

      aku tengok pun macam gedik jugak pompuan ni.perasan

      0
      0
      • hola says:

        to nyampah : are u jealous????… bg aku abby tak gedik pun.. ok what….

        0
        0
        • sweet_lady says:

          Gedik2 Abby pun, tak delah sampai kena tangkap khalwat dan meruntuhkan rumahtangga org lain.. tak macam yg sekor lagi tu.. tak padan dengan umur, dah mcm2 kontroversi…

          Abby pun berhak untuk bahagia… kita sebagai peminat, doakan saja kebahagiaan dia..

          0
          0
        • so what says:

          yess..aku nmpk abby berseri2 dan nmpk bhgia sgt..
          dulu dpt laki yg membebankan dan buat idup merana..
          u deserve happiness tis time abby..

          0
          0
        • anoneemus says:

          betul betul

          0
          0
      • anoneemus says:

        ni pun peminat memey ni.

        0
        0
        • nyampah says:

          bukan masalah die layak bahagia ke apa ke.semua orang layak untuk bahagia.tak boleh nak nafikan.tapi agak2la.ni saya tengok si zul tu tak la lebih2 sangat kalau nak bandingkan dengan dia.saya tak nak sentuh bab memey.sebab ni gambar abby,bukan memey.kalau kuar gambar memey baru komen lain plak.

          0
          0
        • ubi says:

          nmpak si zul tu kontrol macho je…..nmpak cam abby lak yg lebey2….mungkin zul cuma melayan abby je kot……zul kn kacak….nk ke dia jaga anak abby bile da kawin?aku rasa diaorang ni xkn kekal lama….wait n c

          0
          0
  5. LadyLynn says:

    handsomenyea la… perfect.!

    0
    0
  6. mak munah says:

    she deserve to be happy…..and they look great together..abby cantik…zul pon handsome…

    0
    0
  7. pim says:

    suka tgk diaorang ni…..meluat tgk norman n sememey….

    0
    0
  8. Ms. Lonely says:

    comel gak abby ni, cepat kawen tau

    0
    0
  9. puteri ayu says:

    sesuuuuaaaaiiiiiiiiiiiii gituuuu….
    abby & zul tgh bhgia skrng nie,hrp2 si memey gedik & si norm tu jgn jeleeessss…
    >sokong abby&zul<

    (*_*) (^J^) (*_*)

    0
    0
  10. Ms. Lonely says:

    bobo: gedik2 dia, takde la macam ex laki dia! tak nyempat2 sampai kena tangkap khalwat

    0
    0
    • aMoI cHaNtEk says:

      btl tu ms. lonely.. npk sgt la x nyempat2!!! bleh plak btunang, stahu amoi klu dh kna tkp bsh ni nikah trus je..

      0
      0
      • Ms. Lonely says:

        patutnye nikah teros je, tapi nama pun ARTIS!

        0
        0
        • bobo says:

          yela, nanti anak-anak dia tgok ape pulak budak-budak tu fikirkan.

          0
          0
        • Ms. Lonely says:

          HURM.. tak tau la, bila pikirkan macam mane la perasaan anak2 dorang. masing2 tayang pasangan tapi perasaan anak kita tak tahu.. hurm..

          Ape2 pun, penceraian ni tak banyak beri tekanan pada pasangan tapi lebih pada psikology anak2

          0
          0
    • maisarah says:

      Kita x nmpk apa abby wat.. ntah2, dua-dua pon sama dua kali lima gak.. abby ni bleh tahan kekwat dia time ada event ke apa.. hanya org media je tau perangai abby camna

      0
      0
  11. tora aman says:

    wow mesra nmpaknyee!!tp zul tu mcm biasa2 je gw tgk

    0
    0
  12. anonymous says:

    comel..tp nape si zul 2 sepesen je pose dy time begamba

    0
    0
  13. KakLong says:

    Mak ehh…apesal gagah perkasa sgt aku nengok si zul nih..tp i likeee…hehe..anyway biarla abby nak bahagia ngan sape pun.. puas dah dia berendam ayak mata…padan ape dorg berdua nih…

    0
    0
  14. rehan says:

    abby mmg cntik bila senyum

    0
    0
  15. RAIYAN says:

    alhamdulilah…semoge abby dapat kebahagiian yg kekal selamanya…lupekan yg lalu,bina yg baru..ade hikmat disebalik yg berlaku..handsme sgt2 zul,bagai langit dgn bumi dgn norman.

    0
    0
  16. yg pasti zul lebih ensem dan tough
    dri nomiang…

    0
    0
  17. akoo says:

    duduk renggang renggan jangan pegangg peganggggg woiiii..

    0
    0
  18. jue says:

    cntiklh kak abby ni…smoga anda berdua bahagia slalu!!!

    0
    0
  19. eymma says:

    abby abadi cute lar!!! bia lah dia nak bahagia…dari dok sesak kepala dgn ex laki dia wt hape…abby 10 juta kali lagi comel dari memey..
    oppss! terlebey suda

    0
    0
  20. Miss pocO says:

    Boleh percaya ke muka si zul tu…???

    ermmm…harap2 menjadi laa…

    0
    0
  21. Miss pocO says:

    NAK KONGSI SKET, DENGAN PEMINAT2 RANCANGAN NONA TV3 :

    Vanidah sah hos Nona

    VEE diberi tanggungjawab yang besar menjadi pengemudi terbaru program, Nona.

    MARILYN ingin mengucapkan tahniah buat ibu dan isteri jelita, Vanidah Imran. Bukannya apa, Marilyn tumpang gembira dengan pencapaian figura yang cukup dikenali dengan nama ringkas Vee ini.

    Selain memiliki karier seni yang mantap, rumah tangga yang aman damai dan bahagia bersama suami dan anak-anak, laris pulak tu sebagai pelakon iklan, terbaru Vee sah menjadi hos baru program TV3, Nona menggantikan hos sebelum ini, Maya Karin. Marilyn dapat tahu pun apabila membaca ucapan tahniah daripada rakan-rakan Vee di Twitter Vee.

    Sudah pasti Vee akan menghadapi cabaran untuk menaikkan rating program itu yang sebelum ini merupakan antara program paling popular di TV3 itu. Tapi Marilyn yakin dengan karisma yang ada pada diri Vee, dia akan berjaya.

    0
    0
    • milix says:

      oyeke…

      0
      0
      • chix says:

        org dah byk komplen pasal program nona yg boring tuh…..program tuk org2 kaya jek….asyik theme yg sama, isi yg sama, sume serba sama jek….xde kelainan pun….letak ler host muke cun cam megan fox pun….klau program boring, org pun x nak tgk….

        0
        0
        • Bukan artis says:

          Betul kata ko Chix…nyampah aku ngan Nona

          0
          0
        • leoni says:

          ya aku pun myanmpah nak tgk nona tu..ganti2 pengacara tapi program slot orang kaya je nak ditayangkan..

          0
          0
        • so what says:

          haha..ltk megan fox pun org taknak tengok? i loikee..

          sasaran program tu utk org kaye2..
          baper ramai sgt lar org kaye yg dok umah hari ahad nak nengok nona..
          ubah2 lar konsep kalo nak rating naik..

          0
          0
  22. sentul says:

    tapikan zul ni handsome .. boleh jadi pelapis jadi hero gantikan norman yg dah nampak botak .. huhuhu..

    0
    0
    • milix says:

      setuju..g pun muke nomiang tu mmg nmpk miang pon..g1 sejak2menjak ni suke sgt kai baju pit2 nk tunjuk dade kat miang la kunun…

      0
      0
  23. amirah says:

    apsal takde gambar anak2 dia pung.. : (

    0
    0
    • BumbleBee says:

      oklaa tuh…dier x gunakan anak mcm side satu lg tuh..dhlaa gunakan anak org.

      p/s: mcm2..kang bler ade gmbr ngan anak, len plak komennyer. Tak pernah nk puas ati…

      0
      0
  24. Tiffany says:

    Eeee…badabn si zul ni makin lama makin besar. Dah jd mcm body builder plak. Buruk ar.

    0
    0
  25. jin_hijau says:

    wowwwwwww…….mmg perfect couple mcm vanida & rashidi……bertuahnyaaaaaa si zul tu……agree with u all…..abby deserve to be happy…..aku rasa lepas ni mmg kompem norman gila talak….maklumlah abby ni mmg georgous…..waaakakakakak

    0
    0
  26. aries_april says:

    PIC LAST X TAHAN TNGK/…HHIHIHIHIHI

    0
    0
  27. pacat says:

    Zul tu saper?

    0
    0
  28. hanzz says:

    aku rasa mcm zul ni nak Abby kejep je, dah jemu sok, bye, bye le Abby, biasa le org laki kan… sama je lebih kurang…

    0
    0
    • ubi says:

      ye betul aku sokong…orang cam zul tu leh dapat yg lagi hot dari abby dan semesti nyeee xder anak dan bukan janda…..diaorang ni konpem kejap je ni

      0
      0
  29. walid says:

    apa la awk ni hanzz..cuba doakan yg terbaik utk org lain. ssh sgt ke..?

    0
    0
  30. kura2 kecil says:

    CANTEKNYE ABBY NI!!!!!!!!
    aku mmg minat abby sejak beliaw dlm elite lg. beliaw tak menggedik/kacau laki org, pon tak byk scandal. blakon pun mantap. suka bler abby buat prangai gila2. tader la ctrl+alt+del mcm si memek tu. memek mmg tak tahu malu,benci tgk dia bgamba dgn anak2 abby n norman.

    0
    0
    • milix says:

      ye r..suke tgk abby lakon gedik2..cam cite yg de mohd manisnya lakonan roy azman tu…haha..smg dia appy sokmo…n lupekan si nomiang tu

      0
      0
  31. popop says:

    pesal abby ni mkin lame mkin lawo aku tgk..ke adope photoshop ni..mmg lawa btol minah ni..mmg terbakau la ati norman bile abby lagi lawa dr memey..muahhaah

    0
    0
    • atok ku says:

      Kang norman gila talak balik kt c abby nie kan..? Apa2 pun Zul hensem lagi dr norman… Norman dah tua n dah botak pun… Malang sungguh laa si Memey dapat laki botak har har har… tapi jimat lah kan tk yah nk beli syampo..!!

      0
      0
  32. cikhuhu says:

    ;-D comel…

    0
    0
  33. yek says:

    kisah artis yg x tahu malu .. dari mula kawin sampai le dah bercerai .Malah menunjuk nunjuk pulak ..Yg sibekas laki dgn tunang baru .. yg sibekas bini dgn jantan mana pula …Apa nak jadi .. cian kat anak2 .Membesar dalam persekitaran yg keliru ..

    0
    0
  34. jeanie says:

    Zul nih tall n handsome..ade can boleh jadi hero. Harapnye jangan jadikan Abby ‘stepping-stone’ aje. Abby deserves a better man than the ugly Norman..

    0
    0
  35. lInda says:

    Tgk tu..tak semestinya mak dara tak laku lg…hebat lah abby ni, dpt bujang trang tang2..bukan norman jek leh dpt..kalau akupun gedik dpt bf muda n encem centu…lg2 pas beranak 3..kuang3…

    0
    0
  36. Miss pocO says:

    sama-sama tgok ape kesudahan jalan crita diorg…

    0
    0
  37. SWEET says:

    Dah nampak mesra
    Bila lagi nak kahwin ek
    Couple dah lama

    0
    0
    • zasss says:

      sabar sweet..nanti abby ikut jejak idola u bertunang dulu baru bernikah ok..tp tang kene tangkap khalwat tu taknak lar abby ikut

      0
      0
      • SWEET says:

        Idola aku tolong sikit
        x pernah minat pun mana2 artis
        Siapa2 yg komen maki hamun artis
        Semua kena tanggung dosa sendiri
        Bukannya kewajipan kita menghukum artis
        Hanya Allah
        Yang jahat dtg dari kita
        Yang baik dtg dari Allah
        Kita hanya manusia biasa

        Sorry la kalau korang terasa
        Aku komen Abby Zul
        Idola korang

        0
        0
  38. puteriaquarius81 says:

    waaaaaaaaaaaahhh seronottnya diaaaa…
    lbh baik kawin cpt2… :)

    0
    0
  39. RiRi says:

    hepy ?bgsnye…hihi..

    0
    0
  40. Rockkapak says:

    fuh badan zul…mmg sesuai aku suka diaorang..x mcm memey ngan norman tu meluat aku..

    0
    0
  41. zool says:

    cepat2 la kawin.. kurang citer gossip nanti

    0
    0
  42. puteriaquarius81 says:

    suka tgk pic last n 2nd last.. so cute…

    0
    0
  43. diya says:

    saya suka ‘mak som’!!!

    tgk hikayat putra syazlan semata2 nk tgk mak som gile..

    bestttttt!! berkesan lakonan abby.. x dpt nk bygkn kot org lain yg ganti tmpt mak som.. hahahaha

    0
    0
  44. suzi says:

    Abby berhak…semoga dia bertemu kebahagian…

    0
    0
  45. hem says:

    loving couple..jgn tunggu lama2…nanti dikebas lagi…norman hakim? dia memang tak ensem dari dulu…cuma ‘seksi’ jer sebab selalu bgmbr buka baju dekat swimming pool pada awal kemunculan dia…

    0
    0
  46. Toto i COmel says:

    Kalau Norman boleh dpt pmpuan muda sund**l mcm memey tu…Abby pun bole dpt lelaki yg lagi hebat dri Norman….Muda lagi…hehehe….go Abby!!!

    0
    0
  47. suka ati says:

    seronok tgk abby happy…moga kebahagiaan selalu jadi miliknya..x mudah hidup sbg ibu tunggal n membesarkan anak2 seorang diri..apatah lagi si norman tu liat byar nafkah..ape2 pun abby lagi cute dr memek tu..hahaha..u go girls..

    0
    0
  48. anak antu says:

    baju zul x sesuai..cm bju bapuk2 plak..bunga2 gitu..heheh

    0
    0
  49. comot says:

    badan zul nih kalo hempap aku twuz penyek…

    0
    0
  50. syurga itu indah says:

    HENSEM NYE ZUL!!!! AKU NAK DIE GAK!!!!

    0
    0
  51. abby says:

    i like….sweet

    0
    0
  52. non says:

    i like tooo sweet sangat

    0
    0
  53. Miss pocO says:

    Boleh percaya ke muka si zul tu…???

    ermmm…harap2 menjadi laa…

    0
    0
  54. lursam_azilsa says:

    cantek baju zul…bunge-bunge lagik…i looooikeee!!!;)

    0
    0
  55. abg rambut segak says:

    budak laki ni taste lain sikit nih….

    0
    0
  56. tok piuhh... says:

    alah.. takkan jadi punyer..
    muka zul tak ikhlas pun..

    0
    0
  57. tok piuhh... says:

    takkan jadik punyer..
    muka zul tak leh percaya..

    0
    0
  58. comey says:

    persahabatan dgn lelaki pn boleh jd happy, gembira. x smsti kwn berkwn dgn lelaki tu mknanya bercinta, n x smestinya kna bcinta dgn lelaki baru bley kwn. asal bley jg diri, kra ok la. biarla abby mencari happy dgn cara dia, klau korg atau kakak2 korg yg jd mcm abby, ape korg rase?

    0
    0
  59. ade otak says:

    hensemnya zul ni..mcm stefan dlm cte vampire diaries..ahakz..

    semoga berkekalan kali ni abby dan zul..tutup saje cerita yg lama..buka lembaran yg baru..

    0
    0
  60. cahaya says:

    ibu bapa adalah contoh kpd ank2 .Besok2 kalau ank2 buat laku jangan salahkan nasib .Dari dalam perut lagi sepatutnya seorg ibu dan bapa kena berubah perangai .Nak anak kuat sembahyang .. mak bapak yg kena jaga sembahyang dulu .Kalau mak dan bapa dah berpegang tangan dgn bukan muhrim depan ank2 .. x tau le apa jadi besok.Inikan pulak sibapak kena tangkap kahlwat .Itu lah sebab banyak ank2 artis kita lihat perangai mereka lepas laku .Semuanya bermula dari ibubapa mereka sendiri .Apa yg kita beri .. akan kita dapat balik ..

    0
    0
  61. milah says:

    pernah nampak dorang kat the curve, tak pergang2 tangan la, jalan berdua, tp abby kurusssssssssssss la in real life, selalu dlm gambar nampak berisi sikit.

    but dorang mmg sangat comeeellllll berdua! :D

    0
    0
  62. nazim nasri says:

    ohh myy diorr.
    comel ila abby :D

    0
    0
  63. Yani says:

    go abby gooooooooo…..

    0
    0
  64. lia says:

    kenapa mek tu suka bwat muka camtu?funny ke? hodoh lagi ada! tgah gatai kot….hehhehe

    0
    0
  65. hambik ko norman…
    terbeliak mate..
    hahahaha…
    ih2..

    0
    0
  66. caca says:

    boleh tengok wajah happy in Abby. everything do happen for a reason.

    0
    0
  67. gosipgurl_fea says:

    wah hensemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bf Abby!

    0
    0
  68. im not perfect says:

    pehh….semngat ko tulis ensemmm yekk…smpai terkeluar line plak tu….kahkahkahhhh…siot je…bdan cam josh duhamel…pehhh sodap nye kalo peluk…heheeee….

    0
    0
  69. Leo says:

    Abby penah tulih kat blog dia, Zul ni akan jadi best friend fren forever nya walaupun Zul bukan jodoh.
    Dah penat Abby menderita, dia berhak nak bahagia.

    0
    0
  70. onmiz says:

    ak suke abby ngn zul……hope she eppy alwyz….

    0
    0
  71. lol says:

    suke tengok abby ktawa bahgia..taknak lar berendam airmata lagi..moga berkekalan..

    0
    0
  72. pelik beno.. says:

    kdg2 selera budak laki ni lain sikit! adik aku yg baru 21 syok kat norish karman..eh betol ker aku eja?? ah lantak la..
    pastu syok kt rozita che wan.. mula2 kt zakiah anas.. lepas aku ckp muka zakiah anas cam pondan teros x jadik.. haha! gatai sgt.. geram aku!
    pastu maria farida.. bla..bla.. mak janda yg mantap semua die suka. pening aku!

    0
    0
  73. cun says:

    abby pun ada hak untuk happy………….go abby go …. we always support u……………………

    0
    0
  74. how fun to have pure love around..friendship never fail to love …so abby and zul keep it up …be strong in relationship honesty is key …teruskan kekuatan abby and hope zul be around to synergize woman to have life again…may Allah bless you and bagi rezeki banyak2 pada both of you

    0
    0
  75. hai says:

    haha cun la abby, muka mmg cam anak dara jauh mengatasi memey. badan kena kasi slim sikit lagi then perfect. kalo nk kawin make sure mertua n ipar duai bukan jenis pendengki n jakun, kalo salam nk tgk muka u yg cun tu pun susah, xyahla…

    0
    0
  76. kakchubby says:

    birthday boy tu rilek jerk. si abby ni plak yg lelebih….aiiiiyooo

    0
    0
    • paper says:

      lelaki bila bergambar mmg gitu, bykla cth di sekeliling aku. dlm gambar awek2 @ isteri2 ceria sakan tp husband or bf relax jer ada tu masam, bosan la jugak kalo tiap kali amik gambar serius jer pastu sekali sekala bila sengih nampak mcm xseswai la plak mcm pompuan la plak gembira amik gambar. tp senyum la skit jgn masam terus

      0
      0
    • SB says:

      betul betul betul
      asben sy pn mcm tu. mcm kite je terhegeh2 hepi, muka dia selamba jer… huhu

      0
      0
  77. nadya says:

    romanticnyer pic yg last tuu….biar laa abby ngan zul….i doakn dier bahagia…. she deserves a better man in her life….. bagi i diorg perfect couple…..buat zul jaga abby ngan anak2 baik2…..to both of you semoga bahagia….
    buat abby,”when a woman steals your man, there s no better revenge than to let her keep him”….a woman will never hurt another.. BUT a b**** might…..

    0
    0
  78. adehsakitperutku says:

    aku tanak komen ape2, cuma everything in life happened for a reason.. aku tatau la betul ke idak, tp member aku nih dulu ex-classmate ngn abby..
    sebenornya sblm abby kawen ngan norman dolu, dia sbnarnya da pernah kawin dah.. ko ingat tak dolu yg mase dia nk kawin kecoh2 ckp abby abadi da pernah kawin?? sbnrnya memang betul pon.. ex-hubby dia kawan skolah dia jgk dulu..
    aku taktau le betul ke tak.. kalau sape2 ada tau, sila betulkan saya.. tq

    0
    0
    • SWEET says:

      Aku pun dengar begitu juga

      0
      0
      • adehsakitperutku says:

        dengar2 abby yg mintak dilepaskan sbb mase tu dia nak jd artis, join group Elite..
        sbb tu takleh nak cakap apa2, benda jd semuanya bersebab.. hanya Allah Yang Maha Mengetahui..

        0
        0
        • dah says:

          la semer tau abby janda, yg penting dia xmenipu main kayu tiga

          0
          0
        • abby abadi says:

          apa la yg ko merepek ni setannn??? sian dierrr yerr?? :)

          0
          0
        • abby abadi says:

          xnk lak balasss balik… tulis kt sini tu mcm yer sgt… sesuka hati jerr nk fitnah org…. dngrr2, pandangg2, nmpk2…. ada sajerr point klau nk mburukkan…… sabarr jerr,..

          0
          0
  79. mek mah says:

    jangan buat dosa, pegang2 tangan tak tahu halal haram cuma kerana nak balas dendam, lelaki tua dpt perempuan muda biasalah tapi perempuan tua dapat lelaki muda faham2lah tak dapat bertahan lama, akhirnya awak juga yg merana……

    0
    0
    • dah says:

      sifir mana ni. kawan aku kawin lelaki muda ensem putih melepak but dia gelap gelita kekal bahagia jer. kakak kawan aku kawin lelaki muda aman bahagia n bertambah kaya raya jer walau dulu sesak la jugak laki dia tu dan byk laki la. adik kawan aku lak kawin lelaki tua n dia cun melecun tp cerai berai gak, dr aku tgk walau ex dia tu tua tp xmatang langsung, nak ikut baran dan ego dia jer

      0
      0
  80. abby abadi says:

    Salam,… abby abadi sini…… ada yg nk bkenalan ke ngan sy? mmm.. mcm2 yer perangai manusia ni, kenal mgkn satu hal, x kenalpun tp main suka2 hati je nk mgata, mgutuk org lain….. x takut dosa ke? gossip2 dulu yg merepek mmg xde pun yg btulnya… so x perlulah sibuk nk bertelagah dkat sini ok….. Sy x kawen, dkata kawen…. xde ank dulu dikata ada ank, walhal sume dulu ank2 buah… Karier xde pulak sape nk gossip kt sini ekk? nape ? xde lgsg ke lakonan sy yg meninggalkan kesan? tolonglah yer,… gmbr ni dbawak ke sini klau stakat tuk dibahan, x perlu rasanya sbb sy berada dlm industri ni utk cari rezeki halal…… bukan utk jd bahan n mperbodohkan diri sndiiri… tq.. ps; PD YG X SUDAH2 ASIK NK DENGKI, BUSUK HATI JE DGN SY TU, BAWAK2 LA MGUCAP.. ISTIFAR BYK2 YER SBB SY X PENAHPUN MNTK MAKAN DGN KORG…..

    0
    0
  81. abby abadi says:

    tq pd yg ok, yg memahami…… n buat pgetahuan pd yg tak faham, GMBR2 NI SEMUA COLLECTION SY SENDIRI, SO NK POSE MCMANA PUN ITU MASAALAH SY,…. X MNTK DUIT SAPE2, N XMYUSAHKAN SAPE2KAN? sudah2 la tu mgutuk, mgumpat or dengki dkat org lain tanpa sbb sbb dunia ni di akhir zaman dah…. cari lah benda2 lain yg lebih berfaedah, tu dibuat…. ada gak hasilnya kan? sorryylah… xlehh la berdiamm je bila jd bahan……….. klau bule, meh dtg jumpa, cakap depan2 meh.. nk tau apa yg sakit ati sgt dgn sy ni,.. meh lahh! :)

    0
    0
    • kasut tumit tiggi says:

      abby pun bc BN??siap komen lg….gempak gler la blog abg Nara nie…kelazzz gtu…..

      0
      0
    • yuyu says:

      hah..btoll tuh kak abby..padan mua diorg nih..nth ape yg xpuas hti pun xtau la…
      nk tgok, tgok je la…..xpyh nk kutuk lebey2..mcm diorg kenal sgt kak abby….
      die senyum lebey pun jdi hal, die kawan zul pun jdi hal..apa mslh korg..ke korg skit hti xdpt zul??

      0
      0
    • maisarah says:

      pndi plak abby ni ckp psl akhir zaman.. igt plak awak tu skang dh akhir zaman.. patutnya klu dh pndi ckp psl akhir zaman, takde tergedik-gedik cam gmbr kat atas kan…hmmm, hmmm..

      0
      0
  82. rosmiza says:

    kak abby memang layak tuk happy..
    ati dia dah cukup tertekan..
    hope zul tak kecewa kan ati kak abby..

    0
    0
  83. sayang ani says:

    bertuah abby dpt teruna…yg tu dpt duda…ermmm nasib lerrr

    0
    0
    • Lara says:

      tk yah la pikir long term ke tk long term. depa semua idup for tday je. Instant pleasure, bancur dgn air je. Go abby go, kerjakan betol2 that hunk, kalu tk larat, call me ye.

      0
      0
  84. nylda says:

    dat guy memg handsome n tough! she’s so lucky.. :)

    0
    0
  85. zara says:

    be strong for abby..and azza.linda and sasha…mereka tidak gedik mcm..seorng lg..anggota elite..wey sape wey

    0
    0
    • zara says:

      i like azza and abby dlm elite,maria mariana..lakonan mantap..2 orng je yng aku suka..sbnrnya..linda and sasha lite lite..yng rampas laki orang tu muka dah la buat,payudara buat,bontot buat..sekarang kawan dgn penyanyi laki orang.

      0
      0
  86. shana says:

    so sweet..abby u deserve 2 be heppi..wish u both all d happiness forever k….

    0
    0
  87. malikundang says:

    salam! aku tetap sokong abby abadi, she deserve to be happy with her own life! yg xsuka tu better u get out frm here, g la kat tmpt sememek biol tu, sanggup angkut tilam tiap2 mlm nakkan nomiang, hakkktuuuiiiiii!!!! ABBY, WE ALWAYS LOVE U & SUPPORT U!

    0
    0
  88. double B says:

    so happy to see their happiness…wish them can get along and happy with their family..Love ya ABBY!!

    0
    0
  89. sukeatiaku says:

    if aku jadi abby..aku yg masuk meminang c zul ne..:P

    0
    0
  90. ned says:

    huh zul 10x lg ensem dr norman…pdan muke memek dpt duda tue…

    0
    0
  91. Meggi says:

    boring arr, korang asik compare memey-norman ngan abby-zul, apekebende lar ? belum tau lagi zul ni. Dh la muda belia, kang nanti, ade lak artis baru cam memey jugak yg rampas. nanti benda sama lagi jugak yang di heboh2. macam2..dunia.. ape asik kater abby ni cantik lak, usia makin ningkat tu, tanda2 penuaan dh kelihatan you..ala, lakonan besa2 jer..tak lebih, tak kurang

    0
    0
  92. brad pit malay says:

    yang korang hina2 normen (nomiang) tu, ayah kandung pade anak 3 0rang abby tu oi, jangan lebih-lebih sudah.. nanti bila besaq anak2 diorang ni, kang terbace komen2 camtu, haaa..guane la feel diorang. otak letak mane dei?

    0
    0
  93. miss suka masak says:

    nape lam pic atas nie aku nampak mcm kak abby je y terlebih over…

    dok pegang tgn guy 2….dok gesel2…

    y guy 2 plak cam malu2 n cool,,,,,,,,

    ke aku sowg y nampak camtu??

    maafla,,,,sekadar pandangan ak..

    ntahla….

    xpela…

    y penting…

    saya nak doakan kebahagiaan kak abby dan anak2…

    semoga tabah mhadapi hari mendatang…

    kalau da jodoh akak ngan guy 2 xsalah…

    agpon dat guy jauh ag handsome n tough than ur ex hubby….

    so kak abby….gud luk~~~

    0
    0
  94. Sweet lady says:

    Suka tengok si zul membelai rambut si abby yang cantik tu. Apa pulak akan datang dia cari pompuan lain. Dia bukan mcm Norman Hakim perangai gatal yang tak pandai berubah tu. Sampai bila2 Norman Hakim boleh cari pompuan lecih cun. I like her now happy. Sori to say Husband I pun muda juga tpi bertahun-tahun still okay. Well apapun semoga bahagia bersama zul tu ( ;

    0
    0
  95. anjing says:

    wooo, tgk la tangan si zul tu kt first pic. siapa x tergoda. tu baru tangan tu. belum lagi….. oops

    0
    0
  96. zorro says:

    sweet like cupcake….

    0
    0
  97. nini says:

    diorang kawan aje. zul is Gay. isnt it that obvious? baju bunga2? GAY.

    0
    0
  98. tanpa nama says:

    lubang dah gatal sangat

    0
    0
  99. shark says:

    abby ni pla yg melebih2 nampak sangat c lelaki tu mcm takda apa ja

    0
    0
  100. cantik jgk akak abby smile slalu lau d’mana brada…happy birthday ria ucapkn kpd abg zul..thanks…happy marrige day…hehe

    0
    0
  101. Pichy Poo says:

    I may be entirely wrong…but reading their body language and that man’s face..I think Abby is heading for a heart break..! Abby is trying to show Norman that ‘if you can find a younger replacement model of me..I can also find a younger updated model of you!’ Tapi Saya rasa it not going to work lah…

    Then again I may be wrong…and Good Luck to them!

    0
    0