Written by AbangNara | December 29th, 2009

abby abadi zul ariffin

Hohohoho. Baru tadi kami kongsikan cerita Abby Abadi terkilan pasal gambar anak-anak dia dieksploitasi, tup-tup kami dapat plak gambar Abby Abadi yang tengah riang ria bersama Zul Ariffin. Nampaknya kena tunggu Abang Norman Hakim punya komen la plak pasal gambar nie. Balas membalas komen la diorang berdua nie nanti.

Tapi kami suka tengok Abby yang nampak hepi jer dalam gambar-gambar nie. Tengah bahagia la kot. Tahniah kami ucapkan.

Lagi gambar-gambar riang ria Abby Abadi bersama Zul Ariffin dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Dengan citernya si Zul nie dah bertunang. Betul ke?

abby abadi zul ariffin

abby abadi zul ariffin

abby abadi zul ariffin

abby abadi zul ariffin

abby abadi zul ariffin

176 responses to (GAMBAR)Abby Abadi Beriang Ria Bersama Zul Ariffin

  1. fifie says:

    happy nye kak abby… :)

    0
    0
    • fifie says:

      yeayy dpt 1st..mehla sape2 nk tumpg silekan..hehe

      0
      0
      • [email protected] says:

        kecian dorang xnak datang umah ni… tau pun x juper

        0
        0
        • fifie says:

          x jmpe kot..jap lg la tu..xpe2 kite tggu jap

          0
          0
        • [email protected] says:

          kita jer yang ader kat cni ni

          0
          0
        • blackberry00 says:

          happy kalau abby happy…

          0
          0
        • jane says:

          well she deserve to be happy…

          0
          0
        • BinLaden says:

          zul tu tunggu apa lg..sambar la trus..kang jd mcm norman lak..

          0
          0
    • calculator says:

      muka memey cam ada iras2 muka abby lak aku tgk…

      0
      0
    • nooriesz says:

      rsenye ni time skop production wat family day..
      kt fesbuk salina saibi ader die pki bj nih…
      mungkin gak c zul ni pun ade skali…

      0
      0
      • lanToK LeW says:

        a’ahh laa…memang pic2 ni kat PD…skop production nyer family day….memang semua ada laa..kan zoulle salah sorang pelakon lam gerak khas terbitan skop production..smua ada…hehehe…dan ada di antara pic2 tuh aku komen kat fan page kak abby….gpon biar laa dia nk happy….yg penting dia bukan perampas…
        yeeeehaaaaaaaa….

        0
        0
    • Malunye Akue says:

      Ya dan saya perasaan mereka bergambar di tempat terbuka x berpegang dan berpeluk-peluk bukanya bergamabr dlm rmh yang mencurigakan…Tahniah Abby kerana tidak bersikap HIPOKRIT….klu sa d tpt u pun, akan lakukan benda sama, life must go on…masih muda jg mcm seumur memey atau memey yg lebih tua?

      0
      0
  2. fifie says:

    kawan2..mane sume ni..korg jmpe x umah baru ni..

    0
    0
  3. [email protected] says:

    dorang kat umah lama lagi

    0
    0
    • fifie says:

      ko x pggil ke..

      0
      0
      • [email protected] says:

        dah panggil dah…

        kak aby pun xnak mengalah jugak ni….

        usaha kak abby i sokong u

        0
        0
      • Clipkertas says:

        i’m coming….
        aku clip yg tak brpicture..

        bile bleh kuar pic aku nie….

        0
        0
        • blackberry00 says:

          suke nengok abby happy….

          0
          0
        • fifie says:

          hehe sabo ek clip..dlu pp pon camtu gak tp ahernye bjaye..

          0
          0
        • [email protected] says:

          x kuar2 lagi ek… kecian kat ko clip

          0
          0
    • jus says:

      budak kecik tu pun ada interprem jugak!!

      0
      0
  4. blackberry00 says:

    SI NOMIANG NIH
    NTAH APE PUNYE JANTAN
    MMG SEKOR NI JENIS YG TAKDE BULU
    BDN PUN DAH TRANSPARENT HABIS DAH
    NAMPAK TULANG TEMULANG
    BUSUK HATI…TINGGALKAN BINI SBB NAK DPT YG LEBIH FIT (TUPUN KALO SI MEMEK NI VIRGIN LAGI…)
    DLM KES NI, NOMIANG LA YG PTT DIPERSALAHKAN 100%
    DYE YG MENGEKSPLOITASIKAN ANAK2 DAN ABBY…
    TAKPER LAH NOMIANG
    BESOK2 KALO KO DAH TAK MAMPU
    NEK JAH YG DAH KEDUT2 TUPUN KO BOLEH ‘NGAP’

    SEKRG NI NAPE KO TAK KAWEN JER NGN MEMEK TUH
    SIAP TAYANG GAMBAR FAMILY
    NAK BUKTIKAN APE, EK….
    KONON2 HUBUNGAN HARAM NI DAH DAPAT RESTU
    SI MEMEK PULAK TAK SEDAR DIRI DIPERALATKAN
    DIJADIKAN PEMUAS NAFSU SERAKAH NOMIANG NIH
    YG RUGINYA ORG OMPUAN
    YG UNTUNGNYA, JANTAN CAM NOMIANG…

    (hah….nak sangat aq kutuk nomiang….!!!)

    0
    0
    • fifie says:

      yeahhhhh itu dia sokong kak black..
      tp yg herannye parents sememeh ni nape cam buat2 pekak je ek??
      ke memek ni mmg jns x dgr ckp??huh

      0
      0
    • [email protected] says:

      huhuhu… kutuk2….

      BB dah merajuk gan ko BLACk… p pujuk dia cepat

      0
      0
      • pEnArI pOcO2 says:

        yeah…
        pepon…aku sokong jerk larrr…
        dah lenguh layan diorg nih…
        hasil pon xder…

        0
        0
      • blackberry00 says:

        pesal BB merajuk lak…
        aq tak kutuk sesaper pun arini
        aq puji ade laaa…..

        PP…
        mak bapak dorg pun dah kene bagi umpan!!!!
        tu yg dorg bg restu….

        0
        0
        • azyra says:

          Ya… sokong kak Black…
          Apa2 pun saya tetap sokong abby…
          abby nak tunggang ke terbalik ke dgn zul atau sesapa, saya tetap akan sokong abby…
          sbb apa yg dialami oleh abby adalah sesuatu yg sgt payah untuk diterima oleh akal fikiran seorang yg bergelar isteri (cewah! emo pulak…)
          lagipun, gambar bersuka ria ni, amat la sopan jika dibandingkan dgn gambar2 nomiang dan si memek tu… takde langsung aksi2 yg menyampah utk kita lihat… biasa2 je gambar2 ni…
          Go abby go!!!

          0
          0
      • fifie says:

        xpe sat g die masuk la tuu..huhu betul gak kate die tu.nomiang mmg salah..p ayat budak br nk naik tu pesal..kemaruk la bdk tu jadinye..

        0
        0
    • mynetworkplaces says:

      haha, NOMIANG. good one!

      0
      0
    • May says:

      BETOI2!!!!!!!
      NOMIANG + MEMEK = BUSUK

      0
      0
  5. anne says:

    wah2..happy je…muka berseri2…je kak abby…
    ape2 pown selamat berbahagia..

    0
    0
    • [email protected] says:

      NI ANNE MANA LAK

      0
      0
    • fifie says:

      suke tgok abby happy..makin rancak la si nominang tu dgn sememeh bile tgok abby happy2 dgn laki lain..knon nk bls la tu

      0
      0
      • [email protected] says:

        huhuhu… ape2 pun zul ni leh tahan jugak x rugi ler kak aby kalo dapat mamat ni

        0
        0
        • fifie says:

          tp kate mamat ni dah tunang..??

          0
          0
        • [email protected] says:

          gak tau ler,,, biar jelah dorang je yang tau…. kalo kita tau banyak lak gosip yang kita buat

          0
          0
  6. pEnArI pOcO2 says:

    lantak diorg lar…
    x hbs2 lg pasal kes diorg…
    buhsan…
    abby kalo betul, xyah lar bermesra-mesraan dgn lelaki lain…
    udah2 lar tuh…
    roger n out…!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
    • [email protected] says:

      huhuhu… dia pun nak bahagia jugak… nak jugak peluk orang mlm2…. nant kak abby kawin ler ……

      ape2 pun aku sokong kak abby

      0
      0
      • blackberry00 says:

        poco….
        biarlah abby ya pun nak happy juak
        sik kan la nomiang jak dapat buah baru
        abby pun lamak dah puasa ya
        maok juak merasa buah baru …. hehehe… mudak gik ya!!!

        0
        0
      • fifie says:

        pp pon.. :)

        0
        0
        • [email protected] says:

          buah ker,,, bukan bola ek

          0
          0
        • fifie says:

          hahaha mane2 jela pet..

          0
          0
        • blackberry00 says:

          bola tak leh nak makan
          buah tu on 24 hrs!!!!

          0
          0
        • pEnArI pOcO2 says:

          yerk…bola yg berbuah2…
          kekekekekeke…

          0
          0
        • [email protected] says:

          rambutan ker pulasan ni

          0
          0
        • pEnArI pOcO2 says:

          buah kene pulas…
          hehehehe…

          0
          0
  7. [email protected] says:

    BB merajuk dia cakap kat aku mcm niiiii

    ####
    aku xnk msk bn dh..

    0
    0
    • blackberry00 says:

      merajuk ngn aq ke pet..???

      0
      0
      • [email protected] says:

        kat umah sebelah dia cakap
        aku lak kener marah….. lepas komen ko yang panjang bejele jele 2,,,,

        0
        0
      • pEnArI pOcO2 says:

        x, bb actually dislikes ngan memey…menyampah g ader aar tgok muka memey…
        thats y dier xnak layan dis article so far…

        0
        0
    • fifie says:

      laa nape lak mcm tu..mehla bb join kite..pp xde mrh bb pon..meh2 cni

      0
      0
      • [email protected] says:

        huhuhu YM aku pun dia xnak reply…. ati kental pun merajuk gak ker

        0
        0
        • pEnArI pOcO2 says:

          think positive lar beb…
          mana lar tau eclipse sdg bz tuh…(bz body…?)
          huhuhuhu…

          0
          0
        • [email protected] says:

          biasa kalo bz dia cakap dia bz….. hehehhe…..

          nant ok le 2 kot

          0
          0
        • fifie says:

          ha’ah la pet..manetau die bz kot..

          0
          0
        • [email protected] says:

          biar ler nant dia cari kita gak nant

          0
          0
  8. aries_april says:

    mintain cun even ank dh 3…
    huhuhuhu

    0
    0
    • [email protected] says:

      baru nampak

      0
      0
      • aries_april says:

        ko mmg pet…
        pompuan cntk ja ko nmpk…
        aries msuk sni ko x nmpk…
        mntang la aries ni comot…keja cleaner ja…

        0
        0
        • [email protected] says:

          huhuhu dah nampak kan… kuikui….
          pesal x jadi p meting

          0
          0
        • aries_april says:

          boss p meeting ngan cust…
          jab g dia blik br bt meeting…

          0
          0
  9. awekmas says:

    auk meh..mun ya muda gik namanya kenja naa juak!

    0
    0
    • aries_april says:

      mas…ko mntng la ddk indon…
      ko gna bhsa apa ni?

      0
      0
      • [email protected] says:

        awekmas lama x maruk dah guna bahasa yang agak unik

        0
        0
      • awekmas says:

        hikhikhik…bahasa iban..hentam sajalah labu

        0
        0
    • blackberry00 says:

      nyak lah ya wai….

      0
      0
      • blackberry00 says:

        bahasa iban
        etnik swk…

        0
        0
        • [email protected] says:

          pening aku… hehhe

          0
          0
        • aries_april says:

          sama la kita pet…
          kadek tahuk ni…..

          0
          0
        • [email protected] says:

          ko kener cakap utara aku cakap kelantan baru meriah BN ni…..

          WEIYA n kak LADY p mana ek

          0
          0
        • aries_april says:

          krng aries ckp utra….

          mas,nurul,mawy n sha ja yg tau…

          0
          0
  10. mia says:

    takan norman nak tayang dia happy, abby pla sedih,,klu aku yg penat2 mengandung, suami berkasih dgn org lain, sumpah tujuh keturunan aku sumpah..ingat mengandung ni senangkah? 4 bulan morning sickness, 9 bulan bawa kandungan, melahir lagi..patut suami ingat pengorbanan kita…tapi, ada hikmah juga tu..insyallah…..

    0
    0
  11. sakura says:

    waaaaaaaaaaaa ku d tinggalkan d umh lame…huhu

    0
    0
    • [email protected] says:

      kecianyer,,, mai cni ler kura

      0
      0
    • fifie says:

      la sian sakura..pet x pggil ke

      0
      0
      • [email protected] says:

        kener panggil para2sakura ker… ok….

        panggil PARA2 ler kat sakura

        0
        0
        • aries_april says:

          best tu movie tu…
          aries ska….
          huhuhuhuh

          0
          0
        • [email protected] says:

          tengk ker cter 2… cita buta warna 2… heheh sweet kan cita 2

          0
          0
        • sakura says:

          yeaaayyyyyyy skarangggg datanggggg…hehehe….

          0
          0
        • sakura says:

          yeeeaaayyyyyyyy skang jugak datang nie….hehe

          0
          0
        • [email protected] says:

          para2 jangan ler lari2

          0
          0
        • sakura says:

          alaaaa pet da penat kejar ek?

          ok la pasni xlari daaaa….huhu

          0
          0
  12. BumbleBee says:

    semoga happy selalu~

    abaikan sememeh yg dpt bekas2 org tu..

    0
    0
    • [email protected] says:

      kak abby ambik jer yang muda2.. mcm ADIK ZUL 2

      0
      0
    • aries_april says:

      orng baik tuk orng baik…

      0
      0
  13. [email protected] says:

    JUON KAK LADY WIEYA dah lama x masuk BN kan

    0
    0
    • aries_april says:

      bz kot…

      0
      0
      • [email protected] says:

        dah xder orang le pulak…. boring le pulak

        0
        0
        • aries_april says:

          tu la…
          kita jer ker?

          0
          0
        • blackberry00 says:

          ader nih….

          0
          0
        • anNeDeSiLva says:

          JUON kan nk masuk politeknik..
          weiya sebuk nk kawin kann…

          0
          0
        • [email protected] says:

          tp xkan xleh nak komen .. heheh…sedih ler

          0
          0
        • anNeDeSiLva says:

          mana leh…
          bz..
          bkn mcm ko pet mkn gaji buta…

          0
          0
        • aries_april says:

          ada pn…ingt aries ngan pet ja…

          0
          0
        • [email protected] says:

          aku gak yang kener

          0
          0
    • awekmas says:

      wakaka..pet tq add i taw..

      0
      0
  14. anNeDeSiLva says:

    pelik bin heran tolll…

    0
    0
    • blackberry00 says:

      ajaib bin magik tollll…..

      0
      0
    • aries_april says:

      napa anne?

      0
      0
      • [email protected] says:

        huhuhu rindu kat poco anne 2

        0
        0
  15. pEnArI pOcO2 says:

    black…
    am meh kitai jaku iban…
    lek sida ya nda nemu…
    kitai anuk sida ya mcm2, nda meh nemu…
    hahahahaha…

    0
    0
    • blackberry00 says:

      anang bekenyak, poco
      sida dituk udah nyadi kerabat kita, wai
      ati nganuk si pet sikok manah gak
      hehehe…..

      0
      0
    • awekmas says:

      nama nya ndak nemu kitak jakuk iban ..aku bisi nemu deh

      0
      0
      • [email protected] says:

        dah juper geng lak dorang ni

        0
        0
      • aries_april says:

        mas…ko orng utara…asl ckp yr aries x fhm ni…ckp longhat kta l.a…

        0
        0
    • fifie says:

      cube translatekan..hehe

      0
      0
  16. anNeDeSiLva says:

    alamak susah tol kalau dorg dh buat perjumpaan org2 serawak lak kat sni,…
    nk chowla..
    teruskanla ckp serawak…
    biar korg jek kat BN niee…

    0
    0
    • aries_april says:

      tu la…
      kadek tahuk ni….

      0
      0
    • [email protected] says:

      aku x tau nak cakap aper gan dorang x paham,,, heheheh

      0
      0
  17. aries_april says:

    korang lunch pa karang?

    0
    0
    • anNeDeSiLva says:

      anne diett……
      makan ape tak tau lg..

      0
      0
      • [email protected] says:

        aku pun gak tau mau makan ape

        0
        0
      • weiya says:

        salam..ade org rindu weiya ke..weiya bz kit..blh tak bg alamat semua..weiya nak send kad kahwin..jgn risau..weiya pun rindu geng bn

        0
        0
    • Clipkertas says:

      lunch pisang panasssssssssss…………..
      berulam cili pangang…

      aww… pedas…

      0
      0
    • awekmas says:

      i x yau lah lg..la ni kat kuta beachh..huhuhu

      0
      0
    • blackberry00 says:

      pg td ambik brunch
      pasni kena updatekan directory 2010 plak
      bz memanjang pasni
      huhuhu
      tensen tollll

      0
      0
  18. [email protected] says:

    PP ko nak aku cakap bahasa aper….

    bafahasafa nifi koforafang fafahafam x…. bahasa tme sekolah rendah dulu

    0
    0
    • Clipkertas says:

      wah,,,, nak men fafa kn bahase plak pet nie…
      bafasafa jifawafa bangfasafa la pet

      0
      0
      • awekmas says:

        afakufu pun fun fafahamfam..wakakaka.apalah pet ni ngajuk dah anne..anne mai sini

        0
        0
        • [email protected] says:

          2 ler guna bahasa ni leh kutuk orang

          0
          0
      • blackberry00 says:

        petfet….
        kofo takfak gifi mafakanfan kahfah..????

        0
        0
  19. AG JUNIOR says:

    sape je yg ade ni…
    kang main terjah je xde org plak…

    0
    0
    • weiya says:

      weiya ade..la..blh la bg add nanti weiya bg kad k…walaupun tak knl rupa..tapi geng bn tetap di hati..kak lady mana rindunyerrrrrrrrrrr

      0
      0
  20. blackberry00 says:

    pet
    ko kecek kelate….

    weiya…
    emel alamat umah ker
    kalo emel add : imanina00 @ yahu dot kom

    0
    0
  21. pEnArI pOcO2 says:

    black n awekmas…
    yeah…aram kitai jaku iban…
    anuk pet nyak, ndak nemu utai amat…wakakakaka…
    nemu ka utai ya mpu ajak, nda uleh pedak…
    wakakakakaka…

    0
    0
    • weiya says:

      poco ckp per ni..semua blh send add tak…senang kit…erm td dlm berita harian ade gosip kata..mlm scha kena thn tu.dia takder pengembaraan pun..scha tipu lg laaaa

      0
      0
  22. me says:

    cam adik n kakak je..

    0
    0
  23. whitelily says:

    salam… happy abby happy!
    gambar ni kan masa abby, zoul & ramai lagi pelakon+crew skop prod. gi family day kat PD.. baru jek lagi beberapa hari lepas.. so takdek apa salah nye langsung abby nak heppy2 ngan si zoul nih! cuma hati2 je la… jaga diri… jgn diikut jejak langkah sumbang mahram tonggeng terlentang si 2 ekor monyet di ukay perdana tu ha..! kan kan kan…
    dapat info yg SAH 2 ekor monyet tu masih lagi sampai sekarang ni stay berdua dalam rumah konon opis tu.. siang malam tak takut2 sbb takdek bukti mata di luar tu diorang ada sbb kereta dah disorokkan dek abang macai si monyet jantan tu.. bila nak kereta pagi2, si abang macai pun datang la hantar. huh! abang adik buat maksiat! bala bala

    0
    0
    • BumbleBee says:

      tunggu tetibe runtuh bangunan tu n diorg dua x sempat mengucap kot family nk nangis x berlagu…

      memey tu xde ayah ker?? kalo masih ade..hebat tul dier biarkan anak gadis yg masih tanggungjawab dier cmtu…

      0
      0
      • whitelily says:

        eh..bumblebee.. jangan la camtu.. mana boleh jiran2 yg baik semua di situ tanggung sama maksiat 2 ekor monyet tu… bukan bangunan runtuh.. tapi masa 2 ekor tu ke sana sini dgn pesona si monyet betina tu ha…biar tertonggeng terbalik!! isy isy isy… ampun ampun… buat dosa jek kita nih.. (konon baik la nih.. hahahaha)

        0
        0
    • whitelily says:

      boleh tolong tak… camana nak letak gambar kat dalam box sebelah nama kita tu…?? saya ni org baru.. opppsss… lupe nak bg salam lah tadi… assalamualaikum frens semua…

      0
      0
      • AG JUNIOR says:

        whitelily.. dahsat gak mulut hang ae…

        0
        0
        • whitelily says:

          tadi dirasuk syaitan ablasa 2 ekor monyet tu… minta maaf banyak2 la… sbb marah sgt kat 2 ekor monyet tu… mulut saya okey je sebenarnya… tapi bila tau hal sebenar tu yg mulut jadi mcm mulut takdek insurans!! heheeee..
          maaf ye, beautifulnara… maaf ye ag… maaf ye semua…

          0
          0
        • blackberry00 says:

          whitelily…
          welcome to bn

          nak letak pic
          senang jer
          p gravatar
          log in
          tp kene gunekan emel add yg btol
          follow d instructions…

          0
          0
        • blackberry00 says:

          whitelily dh jadik wakil aq dah…
          aq dr pagi dok kutuk setan 2 ekoq nih
          bg org len plak dah….

          0
          0
  24. mn says:

    all – LOLOLOLXXX

    0
    0
  25. pening says:

    Ala..dorang ni 2 x 5 je…ape2 jela….

    0
    0
  26. rozita cik pora says:

    bagi akak le.. diorang ni sama-sama naik gediknya masing-masing nak tunjuk hebat…. si zul tu akak kenal sgt tu orang taiping kat umah akak… kesian abby tu… kalau si zul ambik kesempatan je… tapi akak rasa orang taiping tak camtu kan zul? ni makcik bedah kirim salam kat zul katanya jaga diri lik taiping jangan lupa bawa abby pi makan kat Doli… makan keow teow tu… bawa anak abby sekali….. ahaks!!!

    buat si momok si memey tu … udahlah jangan dok gedik sangat meluat kan akak ita cik pora tgk….

    0
    0
  27. kemakemo says:

    ekeke terase ak plak bahagia tgk pic abby n zul~!!kahkahkah
    sbb dorang x buat salah kot~!!hahaha

    0
    0
  28. siti says:

    lagi cantik abby dari memey. nampak cam org jepun laks

    0
    0
  29. acandy says:

    ehm laki ni sedara sepupu i. spupu i kata, gosip je lebih, padahal dorang ni takada apa2 pun. sape ntah jd pengurus antara sesama diorang, lupa la. apa2pun tetap sokong kak abby :)

    0
    0
  30. kurus says:

    korang pernah tengok citer JUNGLE BOOK tak? penah tengoh senduk kt citer tu? sebijik tau…

    0
    0
  31. Cumi Al-Manzour Jitra says:

    Hampa ni ada pape ka tak da pape ka. Hampa seropa sahaja. Norman ka Abby ka seropa ! Tak payah sapa kata sapa. I sokong Memey !

    0
    0
  32. ala dieorg pon masing2 single lg….elokla tu….drp kena tangkap basah baik terang2 ngaku ade hubungan…xkirela gdn gambar ke apeke…

    0
    0
  33. dararai says:

    err..nk tnya..c zul 2 org taiping ke?pasal aku dh 2kali terjumpa dia kt taiping sentral..last sekali aku jmpe die ngan abby kt taiping sentral tgh naik escalator..masa 2 aku betol2 depan c zul 2

    0
    0
  34. midori says:

    gmbr nie dh jadi kerabuu dah…gmbr yg ada kat FB zoulle… naper br nk war2 kan nieh..hoho…biorla diorg hepy plak…dh lama abby nie tersiksa jiwa ngn NH tuh..moge2 abby n zoulle naik pelamin la x lama lagi~~!! huahua

    0
    0
  35. Laira says:

    suka tengok abby bahagia,

    0
    0
  36. TENGKU ALISYA says:

    iii akak abby cute gler ngan abg zul kan

    0
    0
  37. mawar says:

    apa salahnya abby bercinta….bukan bini org pun.dia single, anak2 pun perlu ayah..biarlah dia cari pengganti jantan x guna tu…gambar tu pun bukan dlm bilik,bukan terlampau pn…teruskan abby dlm batasan anda sbagai single mom….

    0
    0
  38. AKUMUSLIM says:

    Pesan tuk diri aku sendiri dan semua:

    kalau satu hubungan tu dimulakan dengan kemungkaran (benda yang Allah murka)…..jangan harap la Allah nak bagi kebahagiaan kat kita…

    0
    0
  39. porno izle says:

    Hello everyone. I was just surfing the Internet for fun and came upon your website. Terrific post. Thanks a lot for sharing your experience! It is good to know that some people still put in an effort into managing their websites. I’ll be sure to check back from time to time.

    0
    0
  40. dayahchan says:

    kak abby nmpak makin cumil plak..hehe

    0
    0
  41. cactus says:

    sesuaiii sgt2..xheran pun xdpt norman 2..zul lg ganteng..norman 2 mmg sesuaiii tuk org cam memey 2..sm2 gatalll..moga k.abby terus tbh..

    0
    0
  42. mcm muda sangat zul ni, nampak kebudakkan, tp pandangan luaran jer kot..apa2 pun semoga cepat kawin

    0
    0
  43. I likewise conceive thus, perfectly pent post! .

    0
    0