Written by AbangNara | January 24th, 2010

zizie ezette bung mokhtar

Memang pengantin baru!!! Nampak jelas keriangan, kegembiraan dan kebahagiaan terpancar di wajah Zizie Ezette dalam gambarnya bersama Bung Mokhtar kat atas tue. Very the happy couple gitu. Kami suka dan kami sentiasa mendoakan kebahagian anda berdua.

Mengikut Debra dari Forum Cari (sumber gambar ini), gambar Zizie Ezette dan Bung Mokhtar ini diambil pada 23 Januari di sebuah kelab Shen – WR, Kota Kinabalu. Kata Debra lagi, pasangan laki bini baru nie berjoli sakan sampai pukul 4 pagi. Dan yang paling hebat, Abang Bung malam tue berdansing macam orang muda. Kami tak sangka abang Bung begitu bertenaga sekali. Kagum dibuatnya!!!

Semoga Bung Mokhtar dan Zizie Ezette berbahagia selama-lamanya. Lagi gambar mereka dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

zizie ezette bung mokhtar

zizie ezette bung mokhtar

188 responses to (GAMBAR)Zizie Ezette Dan Bung Mokhtar Bersuka Ria

  1. haha. bang bang. siok. nyee!

    0
    0
  2. kikilala says:

    baju zizi nape koyak..mcm mabuk je

    0
    0
  3. lolcat says:

    mantap bang bung cayalah

    0
    0
  4. akmakema says:

    alamak…jgn la mereka terlibat dgn bende2 yg haram sudah…huhuhu

    0
    0
  5. taiko says:

    Cun2.. Boleh berdansa plak ye..
    Siap le kat Parlimen nanti…

    0
    0
  6. ikram zahari says:

    gamba kedua tu baju zizie koyak???

    0
    0
  7. zaid says:

    hahaha baju koyak dowh…

    0
    0
  8. tED| says:

    men tembak-tembak!

    0
    0
  9. myda says:

    okeylah ya…janji duit masuk…hehe

    0
    0
  10. fifie says:

    wakakakaka klako gile zizie pkai baju koyak!!!
    dancing x hengat ke kak oii smpai koyak baju!!hahahaha

    0
    0
  11. fifie says:

    abg bung kan kaye..suh la bli baju baru yg tahan koyak..hai kawin 4 mampu plak,x kan la bli baju bini pon x mmpu kot..

    0
    0
    • ixa says:

      fifie ni memang mulut jahat. kalau orang tu pakai tak senonoh tapi tak ganggu orang lain, ko ni takde kena mengena nak dengki lebih2 pesal? dari dulu statement ko mesti busuk..

      0
      0
      • puteh says:

        yg ko pon sakit hati sgt dgn komen dia kenapa? ko ada kena mengena dgn bung ke? btw…asalkan tak kacau org lain boleh la pakai dan buat perangai tak senonoh ya? bagusss…….mulia betol ko ya……

        0
        0
        • rezab says:

          baju dia koyak sbb men tembak2 kan…..tu baru tembak kat lengan…karang tembak kat “lain” pon koyak jugak…hihiiii …pastu bung moktar buleh wat alasan nak kena cari “baju baru” yg tak koyak plak…..banyaknyer baju bung moktar…dah “4” lai…eheheheeee…

          0
          0
    • jenna says:

      bukan x mampu….bang bung suka tgk zizie tu pakai bj ala ala koyak….

      0
      0
  12. jon says:

    gambar 2nd tu len mcm je gaya zizie tu.. Bkn dgn bung tu?? X marah lak eh abg bung kita..

    0
    0
    • jane says:

      aa aah ngan jantan mane plak tu…. bini ahli parlimen tapi tak ada imej langsung….artis2 yg kawin ngan ahli politik yg lain ada style dan imej …..dia ni ish ish ish selekeh dan ish geli pulak aku tengok kelakuan dia…

      0
      0
  13. babi says:

    Memang dasar tua tak sedar diri.. kat kinabatangan sekarang ni orang kampong sibuk dengan banjir.. yang YB ni pulak sibuk dok melayan nafsu shahwat dia dengan si puteh gebu yang gatai nak mampos tue..

    0
    0
    • NinyUK says:

      astagfirullahalazim. bwk bertenang babe. He just wanted to enjoy his personal life. Bagilah dia nak gembira dgn isteri. Takkan 24/7 nak berkerja. chill ok :)

      0
      0
      • jane says:

        when you are a member of parliament..you tak boleh enjoy your personal life in public macam ni…its not good for the rakyat to see….bila you involve with politics ada setengah benda yg you kena sacrifice to jaga your imej as a politician…dpt lak bini yg suka huha huha..lagi la menjatuhkan imej dan perasaan hormat rakyat kpd dia… rakyat dok menderita macam nak rak… menteri dok berfoya2 …. buat parti kat umah dah le…panggil le kekawan jgn panggil reporter…nanti gambar keluar camni….hmmm besok kecoh la kat dewan rakyat….

        0
        0
        • Duniaku says:

          btol..

          0
          0
        • cantik says:

          sendiri mau ingatla..congrats sbab kawen..so xde fitnah..tp bile ade aksi kurang menarik kt atas tu ngn makhluk len slain hubby sndiri cam xkene je life drg ni..

          0
          0
        • tengokje says:

          apa-apa jelah tapi saya geli betul ngan orang politik ni cakap tak serupa bikin ingat isteri pertama dan anak-anak
          orang kampung ramai miskin lagi ada duit gi clubbing

          0
          0
        • ana says:

          Org politik dr kelab UMNO mmg cenggitu.. takde hidayah. Akhir zaman, org yg cenggini disanjung. Org yg menyanjung pun sama je..

          0
          0
  14. luna says:

    hahhaa..Shenanigans..uieee…bole lah YB datuk n ZIZIE..di sana jugalah…pasal dekat ngan hotel ahh!….

    0
    0
  15. babi says:

    Ini lah YB.. banyak duit bukan nak tolong orang susah.. kat kampong dia tu.. nak makan pun susah.. rumah macam pondok.. tak fikir ka kesusahan orang yang dah mengundi bung tu.. jangan lah duit asyik nak melayan nafsu shahwat tu.. udah-udah ler.. ingat tuhan sama.. si artis ni pulak.. asalkan duit banyak.. mengedik nak korek duit si YB tak sedar diri tue.. tuihhhh……………..

    0
    0
    • botaksss says:

      betul tu .. ikut suka dia lahh.. janji dia bersuka ngan bini dia…. bengong lah kau ni…..kahwin 4 bukan nya haram pun… lantak lah dia nak gi bersukaria ker apa ker.. janji dia bersuka ngan bini dia… takan nak abiskan masa tolong org jer… bini tu tanggungjawab dia.. apa lah ko ni low minded

      0
      0
      • Yana says:

        Mana lah kita tau dia memang dah tolong orang kampung dia ke…biarlah dia nak bergembira..and betullah dia bersuka ria dengan isteri dia..one more thing lah..kita manusia ni…kalau ditakdirkan jadi orang susah…kita kena lah usaha sendiri…takkan nak YB je suap sampai kaya…kalau takde YB, nak terus susah? Orang selalu ckp datuk, PM, YB semua hidup senang, banyak duit…korang rasa, dorang ni semua dapat tido ke malam2? nak kena fikir ni tu..ish..

        0
        0
      • ixa says:

        agree with you. but what the hell is ‘low-minded’??

        0
        0
    • Al-Azmy says:

      Memanglah itu bini dia, tapi bukan nak suruh dedak kopek pas tu baring-baring kat orang lain.

      Nak enjoy pegi la bedua dalam hotel atau kat swimming pool berdua sampai 2 malam pun orang tak heran.

      YB Dah tua patut bimbing isteri, bukan pegi clubbing sampai balik 4 pagi. silap2 subuh pun boleh lebuh

      Wallahualam

      0
      0
      • puteh says:

        patot la ramai MP umno selalu ponteng sidang parlimen rupanya clubbing sampai kol 4 pagi

        0
        0
        • terunadublin says:

          ni bkan ahli parlimen Kebinatangan ke??

          0
          0
        • org cni says:

          ko ni bodo ke hapa… x blaja abc…..
          suka suki ko je ckp mp “kebinatangan”…
          klu mrh nyamuk… knp kelambu yg ko nk bakar??

          hati2 dgn ko punya tulisan klu nda mo ko punya tutttttt tumbuh d dahi!!!!

          aku mrh sbb aku org KINABATANGAN.. KO JGN SUKA2 KASI UBAH2 NAMA DAERAH KMI

          0
          0
        • ann says:

          ek eleh..terasa hati lak. Tp dia mmg mp kebinatangan. Bukan kata kt ko..
          Otak ciput, mmg patut la ko vote si bung tu, korang yg miskin, bung yg kaya raya… muahahaha..

          0
          0
  16. miss annur says:

    ni ke gaya ahli parlimen yg patut di contohi??.. dah la public figure, jaga la sikit perangai tu..

    0
    0
    • neem says:

      Allah mengetahui segalanya….biar la mereka…kubur lain-lain

      0
      0
      • mynetworkplaces says:

        kubur tu kubur laa jugak beb., Ni tnggung jawab sbg ahli parlimen yg dipilih rakyat. mcm ni ke yg rakyat nak? siap laa, PRU akan datang. u are going down, bung.

        0
        0
    • nursingstudent says:

      haah..skg miss annur..nnt rkyt pndg serong kt yb..ssh gk..nnt rkyt xnk smbt seruan pmmpn sbb prgai pmmpn xleh nk dcntohi..hemmm..ohh malaysiaku..

      0
      0
  17. nursingstudent says:

    btuah bdn si bung..psni mkin byk r dugaan si bung..slp ari bln leh kne pgkh ngn YB len kt parlimen nnt..2 la nsbnye..

    0
    0
  18. rina says:

    thn depan zizie & bung adalah calon ‘SEHATI BERDANSA”

    0
    0
  19. ababul says:

    gambar superimposed kot….lagipun depa dah jadi suami isteri yang sah, apa nak diheran

    0
    0
  20. dah tua buta mata says:

    kalau dah kawin dengan artis lebih baik berhenti jadi menteri sebab nanti duit negara habis, pas tu seleweng harta negara jual ke negara luar sbb gaji tak cukup nak biaya artis expenses.sbb artis tu miskin je yang kawin dgn menteri, cuma muka je lawa tapi poket kosong jangan jadi biar papa asal bergaya, malaysia baru 50 tahun jangan jadi andalusia lupa daratan Allah ambil nikmat keselesaan,merdeka…tuihhhhh

    0
    0
  21. jenna says:

    klu bang cik cik kabung masuk sehati berdansa orang yg mola2 akan undi musti laa wife wife dia….ngekkkkkkkthen orang2 kinabatangan then org sabah baaaaaaa

    0
    0
  22. cintaqaseh says:

    wah mesranya….
    tapi kenapa baju zizie macam terkoyak..ganasnya..auuwwwwww

    0
    0
  23. gen says:

    nape 2nd gambar, baju dia cm koyak jek…fesyen ke terkoyak?
    ganas2

    0
    0
  24. timahstone says:

    macamni ke pemimpin yang patut dicontohi?..tunjukle moral yang baik…..alhamudillah bukan lahir dari perut aku..kalautak..menyesalkan aku lahirkan anak macamni…

    0
    0
  25. butu bapa si BUNG BANGSAT!!!!! says:

    bung muktar pukima ko sana!!!!!!!inilah pemimpin yang memalukan rakyat Sabah…..dahlah keturunan pendatang Indon……..buat maksiat lagi tu…….UMNO…UMNO!!!!!!

    0
    0
    • May says:

      tak baik la mengutuk sampai cmtu sekali..sebut2 barang bapa dia…tak baik ar….biar Tuhan jew yg tentukan.

      0
      0
  26. eyriqazz says:

    Money,money money….ada duit semua boleh jadi di Malaysia ini

    0
    0
  27. awe says:

    wah…bung mesra rakyat..smbil berhibur..bung menyelami mslh tetamu kt club tu..kot2 bung leh bantu..
    bung ada TATU? adakah bung ISLAM ?

    0
    0
  28. eeee says:

    hahah baju dia koyak

    0
    0
  29. rozita cik pora says:

    pasangan sehati berdansa tahun 2010…. pasti gempak astro ni….. abang bung…. kasi bocor……opss kenapa bah… terlebih sudah!!!!

    0
    0
  30. myzip says:

    yang ada tatu tu bukan bung la sengal

    0
    0
  31. Zetty candid picture..!!

    0
    0
  32. teddy says:

    uiii…matai nah….muka bung mcm mabuk nie…hahaha…tabarus juga dia moginum ni….kahkahkah

    0
    0
  33. euuuu says:

    wah. sampai tekoyak2 baju zizie 2 d kejekan…aww~~

    0
    0
  34. nona says:

    cmni pun le jd pmmpn rkyt yer…dri sndri pun xleh pmpn nk pmpin istri pon xleh..lg2 ler nk pmpin rkyt…ape nk jdk……

    0
    0
  35. atuk says:

    inilah kebahagian yg zizie carik selama ni..barulah berjumpa…agaknya wife2 cik kebung yg lain dah tak larat nak berdansa kot…..hati bung muda lagi….. teruskan perjuangan zizie & bung!

    0
    0
  36. Berry_Hitam00 says:

    tak paham..
    2nd pic tu zz tu longlai atas paha sape ar..???
    kalo paha bung, pesal ada tatu???
    muslim ke hape???

    0
    0
  37. pening says:

    Apela nk jd..x abis2 dok enjoy…ingt2lah Bung..rumah kate pergi, kubur kate mari…sedar2lah…

    0
    0
  38. nothing 2 say says:

    korang perasaan tak knp baju zizie mcm ada koyak jer kat lengan… hahahaha biar betul kawen ngan dato’ pakai baju koyak.. ganas sgt kot…..

    0
    0
  39. fikir says:

    donia…donia…janganlah tempatkan diri anda sendiri dikalangan penghuni neraka…

    0
    0
  40. bulan says:

    memalukan

    0
    0
  41. Gosipgurl_fea says:

    hahaha bertuala zz nih…

    0
    0
  42. myzip says:

    yang zz longlai tu atas peha anak bung…ni kira makan anak beranak lah ni….wahahah siap ada tatu tu…nih sumer kerana duit…agaknya kalau gambar ni sampai kat mak dia apa perasaan yer?…marilah kita pakat pilih wakil rakyat yang macam nih semoga sumer rakyat buleh wat macam tu jugak….Wakil Rakyat cam sial!!

    0
    0
  43. HantuPensil says:

    bung2…hehehehe…

    0
    0
  44. Sizen says:

    Kalau camni punya gaya.. jangan risau tuan/puan, pasti nya tidak akan lama….

    0
    0
  45. fifie says:

    koyak rabak baju..tula dah tau bdn tu semangat,sape suh pkai bj ketat2..hadoiii

    0
    0
    • HantuPensil says:

      bdan dia montok sgt..
      tu yg tkoyak tuh..
      hahahha

      0
      0
    • ixa says:

      jahat betul mulut orang2 yang menutup aurat ni ye..

      0
      0
      • puteh says:

        jahat mulut org2 menutup aurat ko nampak tu yg kat atas tu jahat laku buruk tebiat tak pulak ko kesah…apa daa…

        0
        0
        • ixa says:

          die ade kacau engkau ke. orang tu laki bini- and its not like kite ade bukti die clubbing sampai 4 pagi. yang ade cuma gambar husband and wife dan kawan2 mereka. yang pakai tudung ni taknak ke tunjuk contoh elok sikit? dah mengata orang boleh pulak dengan bangganye letak gambar pakai tudung..elok la tu kan?

          0
          0
  46. aries_april says:

    huuhuhuhu…xthan tngk bju zizi koyak

    0
    0
  47. sakura says:

    moninkkkkkkk BN

    0
    0
  48. keryna says:

    haah,smpai koyak bju.buat malu je.

    0
    0
  49. AnneDeSilva says:

    makaiii..
    bang bung kejekan zizie smpai terkoyak rabak bajunya..huhuhu..
    BANG BUNG rambut dh hitam tu..
    sblum ni kan putihh…hahahhaha
    kelakar..

    0
    0
    • Clipkertas says:

      klu nampak uban die tak ke nampak cam anak ngan bapak????
      bab tu la gi kaler dulu.. heheee…

      mmg due2 tu gatai…tahap gaban..
      gedik ah minah nie,,, si bung tu plak tak ingt dunia bile dpt pucuk mude, brgetah plak tu…
      huh.!!!!.. dunia………dunia….
      huhuhu

      0
      0
  50. alpha says:

    padan la tu laki bini..abis manis abis la tu.

    0
    0
  51. alpha says:

    mcm ni ke pemimpin yg contoh? perangai buruk, lepaih tu kat parlimen terpekik terlolong, merapu tak tentu pasal kacau YB lain nak becakap. buang masa saja ada wakil rakyat mcm ni

    0
    0
    • bungakantan says:

      kalau kat negara lain, kluar gambar mp sosial macam nih, mau ditendangnye kuar parlimen…cakap tak serupa bikin..cakap pun main ikut sedap mulut..apa nak jadila

      0
      0
  52. Comel says:

    nice…………………

    0
    0
  53. anailz says:

    Memfitnah dan mengutuk orang nampaknya lagi elok daripada bersuka-ria dengan isteri eh? and aku rasa..zizie takyah tumpang kekayaan suami dia kot, dia pun bekerja…..

    0
    0
    • May says:

      betul tu….! knp ye, rakyat mesia ni asik2 ngan prasangka negative nyer?….tak sume artis tu nak tumpang kaya ngan laki kaya…diorang jg bekerja.

      0
      0
      • myzip says:

        yang sokong si zz tu mungkin yang sama perangai macam dia…sumer orang tau kalau nak ikut rupa memang fail la si bung tu aku tgk macam ibrahim pendek pon ada…suka kat bung tu atas dasar duit jer…pisau cukur!!

        bukan rakyat malaysia suka fitnah tapi kalau dah gambar macam tu keluar di kira fitnah ker? dah terbukti dah pon..

        0
        0
    • Al-Azmy says:

      Dalam Islam, kita boleh mengutuk mereka yang ahli maksiat yang masih mengekalkan maksiatnya (yang dah tobat x leh ungkit… cam aku..heheh)

      Pemimpin yang zalim (maksudnya yang tak amanah seperti makan duit, penipu, kuku besi, ahli maksiat dan sewaktu dgnnya)

      Dan beberapa perkara lagi yang ada disebutkan dalam kitab… tak percaya tanyalah ustaz hasrizal (saifulislam) yang menulis buku novel cinta sempurna tu.

      0
      0
      • jane says:

        bukan fitnah bukan kutuk….tapi dua2 tu public figure…nak bersuke2 laki bini tak salah…tapi yg laki tu bukan ‘datuk’ beli tapi ahli parlimen lagi…kat parlimen tu kadang2 isu moral pon dibincang dan didebat…tengok la kelakuan bini sampai terlentok atas paha jantan lain…tak kira la anak tiri ka mana maruah diri….jadi mak tiri ni terus halal ke baring atas peha anak tiri???? artis lain yg kawin politician tak macam perangai pompuan ni pon……..takde maruah..

        0
        0
      • miss commet says:

        aku setuju sgt..aku pnh dgr ust.ckp bila kita benci tgk maksiat berlaku, itu sebhgian dari iman (minta btlkan klo silap eer).mudah2han aku tak buat benda yg sma mcm diorg dah buat dan dilindungi suami dan keturunanku dari perbuatan maksiat.aminnn..semoga Allah melimpahkan taufiq dan hidayah kepada pemimpin2 malaysia agar semuanya bertindak mengikut lunas2 Islam..Insyaallah dgn itu selamatlah rakyat dari gejala sosial yg pelik2 blaku dizaman ini..

        0
        0
  54. sehatitaksejiwa says:

    astaghfirullahala’ziiim … bikin malu rakyat sabah jak ko ni bung. napa juga ko mau pi clubbing sm c zizie ni? kan bagus kalau ko pi tolong rakyat ko di kinabatangan daripada menghabiskan duit rakyat joli sana, joli sini. kalau ndak pun, pi la tingkatkan amal ibadah mu yang ndak seberapa tu. ingat bung. kalau bukan sebab rakyat ko, mustahil ko dpt jadi ahli parlimen. ndak tau la sama ada lepas ni, ada lagi ka teda orang mau sokong ko .. tolonglah jadi pemimpin contoh, bukan pemimpin bodoh.

    0
    0
    • miss commet says:

      mmg bikin malu… :-(

      0
      0
      • kubangkuda says:

        sib bek sy bukan undi dia,sbb sy bkn org kinabatangan….galieeeeeeeeeeee la sy tgok tuh BMR…awas smua komen lebih2 kena ISA nti…lantang dia d parlimen….lihat laaa keadaan dia…lihat la rakyat malaysia!!!!!!!!!kerana nila setitik rosak susu sebelanga!!!kerana sikap2 org islam yg begini,smua terbabit!!!!!!!!!!!!!!!!…astghafirulla al’azim……

        *BMR-Bung Mokthar Radin

        0
        0
  55. aini says:

    Semoga Bahagia

    0
    0
  56. cik karma says:

    sekali sekala mereka pun nak gak enjoy..takkkan lah sampai tak boleh lekang dek datuk bung nak mikirkan kerja kat opis..sporting lah sikit,..aku pun buat jugak kerja, dalam ujung minggu kita pun boleh gak lepak ngan kekawan..

    0
    0
    • Khairey69 says:

      Tapi jangan ler benda busuk tentang maruah kita satu Malaysia tahu.

      0
      0
    • its me says:

      cik karma : ade ke orang2 kat sini larang diorang tu nak enjoy..ape orang ISLAM, MELAYU takde cara yang lebih elok untuk enjoy ke..think before u comment la dei..

      0
      0
  57. Piston Pecah says:

    wah…mesra….

    0
    0
  58. pelempang besi says:

    tak lama lagi bercerai la tu

    0
    0
  59. lagi cun says:

    gamabr ni menambah dosa kita nak mengutuk je aku rasa

    0
    0
  60. bungateratai says:

    ow…tu anak tiri dy ke?xensem cm anak datuk k..hihi

    0
    0
  61. Muit says:

    aku juz nak komen satu je
    nampak bersri dan bahagia muka si zizie
    senyum pun brseri2
    macam bahagia benar dgn si bung nih
    artis2 sekalian jgn lah lalai dgn nikmat donia ni
    ingat2 la mati wehh

    0
    0
  62. ALOLA says:

    koyak,koyak koyak koyak
    (sambil nyanyi ikut rentak lagu potong p1w)

    0
    0
  63. pening says:

    Biasela, org tua dpt bini muda..lupela dunia jap..yg baju koyak tu..sebenarnya baju tu pun x dpt nk tampung bdn c ZE tu..

    0
    0
  64. tulip says:

    baju koyak sebab badan makin tembam..baju dah ketat.he..he..he

    0
    0
  65. beautiful girl says:

    ler cuba tgk betul2 lengan baju zizie tu koyak aiksss takkan pki baju koyak kot hahahahah

    0
    0
  66. intansulaiman says:

    klu bung penoreh getah haram jadah nya zizie tu nak, kebendaan suma tu

    0
    0
  67. wawa says:

    wah White Room…

    0
    0
  68. hashim manaf says:

    hehe baju zizie bkn koyak daa..mmg ade lubg nk wat nyangkut bj..hahaha..tp apekah aku tnmpk zizie mmakai ‘th**g..hmm dh redi utk mlm tue ek..haha panas2

    0
    0
  69. nta ape2 ntah says:

    ape punye taste ler su zizie ni..bkn main la dok tgu2 calon suami dia,,rupe2 nye abg bung gak yg dia nk..bung pun bung laa..janji masyuuuuuk duit nya..badabungggg!!!!!

    0
    0
  70. alynz says:

    nyampah biler tgk ahli parlimen perangai cam nie..macam mana lar rakyat nak respek….

    0
    0
  71. bulan says:

    kalau ada 10 wakil rakyat macam ni hancur la
    kasi serang dia di palimen nanti

    0
    0
  72. iberwang says:

    udah udah le… diaorg dah kawin pun. cuma terkilan sesgt dgn bung, apasal tak nak ngaku awal dulu… dulu respect jugak dgn bung, tp le ni, kurennnggg le…

    0
    0
  73. JAMILAWA says:

    APA2 PUN TAHNIAH LAH DPT BINI GEBU. MEKA DI DUNIA JA SUAMI ISTERI TAPI DI SYURGA DAPAT PULA BIDADARI….. YAHOOOOOOOOOOO

    0
    0
  74. rakyat prihatin says:

    pasal nak bersuka ria tu terpulanglah…itu hak individu…
    tapi apapun biarlah berpada2. jangan teringin sangat nak show kat org how happy they are sampaikan gambar2 macam ni keluar. Datuk sendiri pun patut melihat perkara ini sebagai sesuatu yang serius. Ini kerana reputasi sebagai wakil rakyat sedikit sebanyak sure tercalar dgn gambar2 seumpama ini. Contoh dan teladan baik harus ditunjukkan. Imej baik sebagai wakil rakyat umno harus dijadikan tunjang dalam perjalanan kehidupan seorang wakil rakyat. zizie pulak harus belajar utk menjadi seorang isteri wakil rakyat. yang lepas tu lepaslah…once dah setuju nak jadi isteri wakil rakyat kenalah berkorban bagi menjaga nama baik suami……”Rakyat didahulukan, pencapaian diutamakan”…………………

    0
    0
  75. mc yah says:

    hadir nye ZZ dlm idup BUNG hanya akan menghncurkan lg karier politik BUNG nnti…..
    1 malaysia…peace

    0
    0
    • ana says:

      ada dia peduli? Duit rakyat dah berlambak disapunya, takdenye dia nk heran.
      Klu dah tak berpolitik, bulehlah dia spend masa utk spend duitnya oppss sowi duit rakyat yg dikebasnya.

      0
      0
  76. adnin ong says:

    tahniah la dato & datin bung. tapi kena tunjuk power dulu. kalau kawin aje tak de zuriat…. tak JANTAN la dato. Lepas ni dato bawak datin muda ..jadi orang masjid sikit…clubing tu tak payah ‘ on ‘ lagi lah ye….

    0
    0
  77. chumil says:

    bukan baju koyak lerrrrrrr….itu thong aka G nyerrrr dy….buat mikat abe bung….harrrrrrr3…….

    0
    0
  78. sarra says:

    yellahh gambar kedua tu baju dia koyak lah

    0
    0
  79. pinkypanthers says:

    kesian sampai koyak baju…

    0
    0
  80. duwit2 dimana ko duwit thats no.1 important thing to the;p

    0
    0
  81. ixa lembu says:

    Bung dah terlebih stim sampai lengan zizie pun buat bahan..tu yg koyak kat lengan tu…. apalah ahli parlimen BN ni… tukar lain la oi..dia dah puas dah sapu balak kat area kinabatangan tu..

    0
    0
  82. saya says:

    haha..aku penah jupe die kat restoran *%)^( mase die makan..aku pon apa lg, knowing that i know him thru parlimen..tegur2 la die..die jemput aku mkn sklai..siap belanja weh..hehe

    then br la aku taw die dtg kl jenguk zizie..hehe

    0
    0
  83. ngok ngek says:

    Zizie,bung tue layak utk mak ko jek.
    tue sb bung tue itam kn rambot dia,x nk kasi npk mcm atuk zizie la kononnye.
    kahkahkah.

    0
    0
  84. […] rupa-rupanya ada 2 keping gambar lagi dari koleksi gambar Zizie Ezette dan Bung Mokhtar bersuka ria. Tapi siapa makhluk yang dipeluk dan dicium oleh Zizie itu tidak dapat dikenalpasti. Mungkinkah […]

    0
    0
  85. anti..malas says:

    berpoya smpai baju koyak.. apada….

    0
    0
  86. capri says:

    baju Zizie koyak!!

    0
    0
  87. cute says:

    ape da hahahahahaha

    0
    0
  88. aimy azmi says:

    macam pompuan simpanan ja layak dia ni.. dah tua esok . muka ni la sibuk surung orang perjuangkan nasib artis veteren la .. pas tu kerajaan bagi pencen la apa la.. kalau aku .. huh tk payah bg apa pun .bukan beri faedah pada negara langsung ..

    0
    0
  89. Koyon says:

    tahniah waibee…boleh di jadikan contoh.

    0
    0
  90. Car says:

    harap2lah kan pa yg sa sampaikan d cni, tidak kena tahan ISA pla… bukan pa lah kan, yg sbnrnya encik YB ni klu diikiutkan mmg contoh terbaik di negeri Bawah Bayu ni…. Bila lah agaknya Kinabatangan akan ada KFC outlet sendiri, klu KFC pun teda, pa kan lagi infarasturktur lain….

    0
    0
  91. tengku says:

    boleh enjoy tapi majukan kawasan yang sampai sekarang ketinggalan jauh dari arus pembangunan.. duduk KL bukan carikan peruntukan untuk kawasan tapi peruntukan untuk kawin lagi satu.

    0
    0
  92. geletek says:

    stuju sgt dgn tengku…byk berfoya2 dr wat keje!

    0
    0
  93. bobi says:

    ni la wkil rkyat kite..sian org2 kat tmpt die..

    0
    0
  94. fauziah says:

    zizie gemuk tp pakai baju kecik, pasal tu baju koyak

    0
    0
  95. mama says:

    tengok jer

    0
    0
  96. eejay says:

    eeeee gelinye

    0
    0
  97. RD says:

    Agak agak apa yang kamu dapat mengumpat keji si Bung . Kurang kurang dia nikahi Zizie dan hidup bahagia. Kita semua percaya “Jodoh ditangan Tuhan” begitulah Bung dan ZZ tak dapat lari dari ketentuanNYA. Perbetulkan kelemahan dan kelalaian diri sendiri lebih baik dan bermanafaat. Bung dan ZZ banyak bersabar je…kita ni sekadar manusia biasa…

    Kota Kinabalu

    0
    0
  98. Garmin 60CSX says:

    Where exactly could I buy this Weblog platform?

    0
    0
  99. Where could I get this system?

    0
    0
  100. Canon MP640 says:

    Where may I buy this program?

    0
    0
  101. Where might I get this particular theme?

    0
    0
  102. Where may I get a hold of this Blog?

    0
    0
  103. I was very happy to find this web site on google.I were going to say thank you so much to you with regard to this quality entry.

    0
    0
  104. You will find some intriguing points in time therein clause but I don’t know if I see all of them heart to eye . There may be some validness but I will take hold judgment till I appear into it further. Beneficial write-up , thanks and we want far more! Added to FeedBurner likewise.

    0
    0
  105. Hello. I hope you dont mind me posting on your blog. I wanted to contact you but I cannot find your contact info. I want to subscribe to your blog for new posts but I cannot find your RSS subscription link. Please help. Thanks in advance.

    0
    0
  106. pinkrose says:

    tua pun xpela janji duit byk..wakaka,bahagia sb ada duit byk..pangkat pun dpt…geli…geli..tua bangka.

    0
    0
  107. Perfectly written subject material , thanks for entropy.

    0
    0
  108. Madonna Dock says:

    I view something really interesting about your blog so I saved to my bookmarks .

    0
    0
  109. Have you ever considered writing an e-book or guest authoring on other sites? I have a blog centered on the same topics you discuss and would love to have you share some stories/information. I know my visitors would appreciate your work. If you’re even remotely interested, feel free to send me an e mail.

    0
    0
  110. Whoah your blog is amazing i like analyzing your posts. Continue the superior work! You know, many people are looking around for this data, you can help them greatly.

    0
    0
  111. “A generous heart, kind speech, & a life of service & compassion are the things which renew humanity.”-Buddha

    0
    0
  112. I know this if off topic but I’m looking into starting my own blog and was wondering what all is needed to get setup? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny? I’m not very internet smart so I’m not 100% sure. Any recommendations or advice would be greatly appreciated. Appreciate it

    0
    0
  113. Grow Taller says:

    I’m typically to running a blog and i really recognize your content. The article has actually peaks my interest. I’m going to bookmark your site and keep checking for brand spanking new information.

    0
    0
  114. That was clever. I’ll be stopping back.

    0
    0
  115. Darron Boda says:

    Have you ever considered about including a little bit more than just your articles? I mean, what you say is important and all. However think of if you added some great visuals or video clips to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with pics and videos, this website could definitely be one of the very best in its field. Very good blog!

    0
    0
  116. Thanh Boord says:

    Hello, Nice blogging you have here! Also your site loads up very fast! Which helps very much. Please keep up your rewarding work. Cheers.

    0
    0
  117. Jene Fleak says:

    Hello there! This post could not be written any better! Reading this post reminds me of my previous room mate! He always kept talking about this. I will forward this post to him. Fairly certain he will have a good read. Thanks for sharing!

    0
    0
  118. I’m not sure the place you’re getting your information, but great topic. I must spend some time finding out much more or figuring out more. Thank you for excellent information I used to be on the lookout for this information for my mission.

    0
    0