Written by AbangNara | June 17th, 2009

zayanah ibrahim zeyna

Majalah Mangga nie memang suka betul mengeksploitasi artis-artis pompuan untuk kasik jual majalah diorang. Kalau ari tue Zizie Ezzette posing ngan baju tidur, kali nie gambar Zeyna @ Zayanah Ibrahim pulak wat pose tunjuk peha.

Yang bestnya si Iqram nie la jugak. Free-free jer dapat merasa peha si Zeyna. Mangga oh Mangga. Kenapalah engkau tak ada idea sangat nak kasik laku majalah engkau.

Yang artis-artis pompuan nie pun pelik gak. Sanggup plak berposing seksi tak ingat untuk Mangga. Agak-agaknya diorang bayar mahal kot.

227 responses to (GAMBAR)Zeyna Memeha Di Peha Iqram

  1. rezab says:

    aku first! …pelik pulak…

  2. jerneh says:

    bahu kena tetek lak..
    bangga tul mangga dpt amik pose cengini..

  3. rezab says:

    ntah la ko…sian plak kat aku ni…org baru, aku nk komen ape ntah ni…x reti r…kire sepadan je la dua org ni…

  4. jed hijau says:

    eeeeiiiii……

    • jed hijau says:

      alang2 pakai baju sekerat…lebih baik buka baju…pastu ambik gambar kat kolam renang……gempak bebbb…gempakkkkkk….

  5. pim says:

    fauziah gous x marah ke tgk gambar ni…

    • eclipse says:

      FG dh puas memeha kat peha Iqram…so dia dh xkesah…bg can kt zayanah ney plak…nama zayanah…pgl zeyna…he…mluat aku!…

      • jed hijau says:

        eclipse kau nak tumpang sekaki ke 2 kaki…..

      • pim says:

        sesua org dgn nama nya…zina…

      • tyrabanks says:

        hai everybody!!!
        teringat plk zaman sekolah dulu2.. aku ada kwn namanya mazina.. tpi cikgu aga suruh tukr.katanya maksud nama kwn aku tu..”org yg berzina”…. xelok dan diakhirat kelak kita dibahagikan mengikut nama yg baik2….pastu cikgu letak namanya soleha.. soleha..mana ye ko skrg???

    • jed hijau says:

      alah…fauziah gaous baru minggu lepas ambik gambar ngan dato’ b, lagi dasyattttttt!!!!!!…..

      acah je…..

  6. trAnsForMers says:

    ???????ala si Iqram 2 bkn dia heran ngan peha minah 2….

  7. rezab says:

    malekat tanak lalu kat cni r…banyak doser..

    • jed hijau says:

      itu la pasal….tengah2 buat dosa dia lalu…tu yang senyap tuuuu….

      kau dari man nak kemana pulak????….

  8. trAnsForMers says:

    aku boring tul tenet aku ngah lmbab ni….
    nk jerk aku angkt buang longkang….
    he he he ngamok lak boss aku kang…

    • jed hijau says:

      jangan dibuang….berguna tu…biar ada dari takda….nanti kau susah nak dpt isu semasa….

      siapa bos kau…meh sini aku pi jumpa….KHA..KHA..KHA…

    • eclipse says:

      campak jer…klu boss ko tanye…ckplah ko terbuang…time tue ko xsdr…huhuhu..

  9. Kak Su says:

    Hah..punyanyer la Kak Su payah nak faham tajuk zeyna memeha…ingatkn nama penuh die..hah..

    rupernye..letak peha atas peha..hah..

    • trAnsForMers says:

      SELAMAT PETANG CIKGU SU……
      (anak murid reramai yg ada kat BF semua brdiri cikgu dh masuk)

    • eclipse says:

      ape la k.sue ney…dh trg dia dok ats peha tue…hehehe…
      dh bis ngajar ker k.sue?

    • jed hijau says:

      kak su…

      bila aku tengok gambar ni…kekadang tu takut gak…janganlah anak dara aku dah besar sok jadi camni…risau kan kak su…..

  10. jed hijau says:

    artis ni…muda2 cam ginilah nak buka sini singkap sana…nanti kalau dah tua2 cam nek jah….payah la pulak….

    tapi…peha pompuan tu kalau org lelaki yang 18SX tengok…mmg kuar air liur….

  11. eclipse says:

    ppuan x laku mcm ney la…tpakselah singkap kain lbh sket…
    xkemana nya…sket ari lg…snyplah…diorang xkan mmpu bertahan mcm pnyanyi no 1 mlsia…

  12. ahaks~ jgn slhkn phak media aje dlm prob yg mcm nie… kekdg 2, artis 2 sndri yg nak pkai mcm 2.. alah, dorgkn dah bosar godang, xkn ar xtau yg mna baik @pn yg bruk kalo dorg pkai pkaian mcm 2… :)

    tp mmg xd nafikn, phak media pn memainkn pranan gak.. dorg pn nak gak mjlah dorg trjual.. sape yg nak rugi kalo mjlah dorg xdpt d jual??? :)

    • jed hijau says:

      yang dah bosa godang tu la yang payah nak dicakap tu…kalau yang kocik2 tu..sonang sikit…agak2 kalau doghe..dibantai yo….

  13. trAnsForMers says:

    kalau dh mcm nek jijah asik nk kutuk jerk plak…
    lg pun klau dh mcm 2 ngok pun xde rasa apa2…
    he he he……….gatai la plak aku ni….

    • DelimaSaraa says:

      banyak pengalaman weh yg tua2 niii…

      apa dh pantun tuuu…semakin tunduk semakin berisi tuuuu

  14. nunu says:

    klu aku jd mak si Zeyna nih… cepat2 aku sound si iqram tu suh kawen ngan Zeyna tu sesodap je nk memeha peha die tu..
    hahahahaha… anak spe ntah kat atas tu…
    tiada kerasaan kebanggaan kelangsunggggan….
    huhu

    • jed hijau says:

      artis pompuan baru2 ni…macam ada pasang strategi..nak memikat dato’2…..nak hidup senang….pakai BMW…shopping kat london….

      teruk lah diaorg niiii….

  15. jed hijau says:

    sonyap yo…mak mentuo lalu ko…

  16. jojio says:

    Nice….yadaaaaa….

  17. trAnsForMers says:

    selamat ulgthun zaza…
    aku doakn ko bahagia dn dpt capai apa yg ko inginkn slama ni…..amin

    • Zaza Muhammad says:

      tengkiu….leh blanje aku tgk transformer 2 ….filem erk bkn transformer yg btul tu heheheeh….

  18. Kak Su says:

    Tak heran la majalah mangga ni..ramai artis masuk majalah dowang ni mesti pakai baju seksi2 pas tu
    bt aksi seksi2..

    mesti ada dkt kolam renang..
    sian dowang ni jdi mangsa majalah & diri sendiri..

    • jed hijau says:

      aku pernah beli mangga 2 kali je…lepas tu tak minat nak beli… yang lelakinya pakai elok 2…yang pompuan tu yang masalah betul….nampak puting pun ada gak….

      • tyrabanks says:

        aku langsung xpenah!!!
        kalau g kdai mamak jual majalah, aku main selak2 je.. xde perasaan nak beli pun..dah la xde informasi..hampeh je.. dari aku membazir beli mangga tu, baik aku beli saji ke,sihat @ jelita..boleh belajar masak,, makeup dari buang karan kat majalah tah apa2 tu..

    • jerneh says:

      puting tetek sapa tuh JH y ko nampak? miahaha

  19. eclipse says:

    kekawan…aku nak msk meeting ney…ptg krg jmpe lg…

    • jed hijau says:

      kau ni hari2 meting…hari ni pontenglah….

      eeiii..jahatnya aku…woookeyylah…baik2 meting tuu…

    • Kak Su says:

      meeting elok2..jan plk ko bangkitkn isu ni dlm meeting tu..
      kang kantoi ngan bos

  20. jed hijau says:

    diaorg ni nak cepat naik kak su….disamping tu nak ditaja..dato’ itu…dato’ inilah…

  21. trAnsForMers says:

    bukan mk mrtuo den yg lalu….tapi bapak tiri den yg lalu he he

    • jed hijau says:

      bapak tiri ko….kocut porut den….lari…lari….

      ekau potang2 baru ado….sehat ko…

  22. trAnsForMers says:

    aku nk cau jap ar nk layan cite kat 411 cam best jerk tjuk dia “THE MURDER OF PRINCESS DIANA” aku minat kat Diana ni dulu tp sayang dia dh mati

  23. jerneh says:

    aq pun mcm ada meeting rini..
    tp x da pun yang pangey… heran ni..
    kalu x de org pangey dlm 15 min
    lagi kire x de la meeting tu

  24. jerneh says:

    aku kena gi gak ni.. bye

  25. jed hijau says:

    alahai…sumo2 ado meting lak..time sumo2 tongah berkokok-kokok tibo2 diam la pulak haaa….

    den pun kuar dululah yo…bos den dah membebel-bebel yo tu…

  26. eda says:

    apesal pompuan ni wat name timangan zeyna..dh dekat2 dgn zina kn? panggil la yana ke ape ke..pilih name cam gini plak….

    • now_tea_boy says:

      kalu pilih nama zina kang nampk sgat ….kantoi lak,
      dah mcm pelacur je aku tgok

      • damia zahra says:

        erm.. tak fhm tul aku…nama da ok da zayanah…bleh ar plak p zeyna…mcm tak de nama laen jer….

  27. aries_april says:

    dh wish kak su…
    amboi jerneh…
    kata aries kat page sblah…
    ska ya?
    trans tu, pndng pn x….

    • trAnsForMers says:

      hai AA ….dh mnum ptg ke? klau lum jom ar kite gi mnum sama2….apa pasal lak ckp aku cam 2 ….aku pndng apa ko….smpi trmimpi2 mlm tadi…aku mimpi kite gi ngok wayang citer TRANSFORMERS he he he …jgn marah AA…ko gduh lg ke ngan bf ko…kte mak aku klau masa brcinta asyik gduh jerk sok dh kwen pnuh ngan kasih sayang……hmmm…apa pndapt ko…

  28. catalina says:

    ari ni besday aku yg ke tut ……. semoga aku bahagia selalu , amin

  29. aries_april says:

    happy besday…
    may god bless u.

  30. eclipse says:

    i’m coming….

  31. catalina says:

    korang ni tgh keje ke

  32. kuntilanak says:

    seksinye…x takut azab betulla diorang nieeee

    • catalina says:

      x tau takut le tu kalau takut mesti x buat … baik laki baik pompuan sama sj, baru smlm artis laki tu masuk MHI bukan main ckp …. nampak mcm cerdik agama tp tgk la… buta jugak !

  33. kuntilanak says:

    asal majalh mangga lau ambik gambar artis2 seksi semacam?lau bukan kat atas seksi msti kat bawah..

    • tyrabanks says:

      alamak.. aku tngah2 mlm ni btenet sorang2,, keluar plak nama kau mcm tu.. seram plak aku..

  34. catalina says:

    ni la di katakan Pelarissss … tk yah bomoh2 , tayang peha pun dh cukup

  35. badboy says:

    adat la korang..majalah mangga ni
    tiap keluaran klu tak der gambar lelaki yg tak berbaju tak sah
    kat kolam renang la
    itu la ini la
    nak buh girl yg tak berbaju tak boleh
    klu boleh die letak agaknyer..
    tak nimat aku mangga ni..
    majalah hiburan yang ketinggalan zaman bagi aku..

  36. Akak says:

    opocot! peha dia…opocot! nama panggilan dia…
    bwk mngucap la org yg diambik gmbr, org yg mengambik gmbr & org yg mngeluarkn gmbar….

  37. Zaza Muhammad says:

    alooooo everybody….besday girl in the houseee…..heeheheh…. tengkiu kak su and eberibodi….sayang seme ….. zaza penat dah satu hari wak keje prepare meeting hujung minggu ni… la ni baru nk layan BN…rindu wase kat korang….muuuaahhhhzzz

  38. Zaza Muhammad says:

    hehehe nk join gossip..gak.. awek ni memanjang aku tgk ade je kureng…dr nama smpi le perangai…suke clubbing plak tu. x prasan cite apa yg penah dia blakon punyelah x glame… isk isk isk…. pesal erk dia pilih nama kureng camtu, kok ye nk mengkomersialkan diri, agak2 aaaa…. nama panggilan kite tu kang kire cam doa gak…

    • trAnsForMers says:

      2 kira doa dia ar zaza…doa nk bnyk wat maksiat…

      • Kak Su says:

        Tu la kita klu nak bagi nama kpd anak2 kena tgk kitab dlu..
        ( kitab nama..)

        Nama yg baik klu dipanggil berulang2 kali kan jdi doa..

        Dah klu nama zeyna..( bunyi zina..) w’hualam..

    • jed hijau says:

      selamat hari jadi…
      selamat hari jadi..
      selamat hari jadi..zaza..
      selamat hari jadi..

      yang ke-33

      KHA..KHA..KHA..

      • Zaza Muhammad says:

        correction….32 aaa yang…I lahir 1977 maaahh

        • Zaza Muhammad says:

          heheh camne erk imagine jed nyanyi lagu tu ala2 marilyn monroe nyanyi ke Kennedy…peh…sure hubby ko cair dgr…aku xde aa rase ape2 eheheh

        • Kak Su says:

          Kak Su tak leh nyanyi suara serak..

          Sakit tekak..batuk2..

  39. jed hijau says:

    harap muko jo…utak alah mengalahkan urang indak batual….paei mampuih lah kaduo-duo poja ko…manyusahkan amak ayah laei…

    kalau indak tahan manyundek disodok yo…hiduit tak soda dik untung…

    • eclipse says:

      haha…tgelak bc komen jed…antara paham dgn tak….
      kauuuu org minang ko?hehehe…

      • jed hijau says:

        indak lah…atuknenek amak den urang minang…

        ayah den urang banja…

        laki den urang jawo…

        • eclipse says:

          patutlah…byk bhs ko dpt blaja jed…ajarlah aku…
          my future husband ayah dia belah jawa…bile dowang ckp…spth hrm pon aku xphm…
          ntah2 klu dia dok ngumpat aku pon…aku xtau…

        • Kak Su says:

          Hah..cam Kak Su mula dlu..suami org kelantan..
          bile dowang start ckp dgn cepat Kak Su terpinga2..
          lah ni ok la boleh la kecek sket2..faham la..

          tapi klu terlalu cepat tu yg tanya berkali2 tu..

        • jed hijau says:

          artih2 gini susoh nok cepak naik ke kak su ke….

          sebak..disiplie demo toh pigi mano2…payah sunggoh nok ajo demo…

          anok2 lo ni…tak bulih di kecek…lantok demo loh…

  40. eclipse says:

    jed…eden blk dlu yo…
    askum…

    • jed hijau says:

      ye iyeeee….alon2 jalan…hati2 yuuu…usah laju2 selak tipuh..kapieee..

      kalu ketemu bakal mertuamu..kirim salam karang dek ee..kuwe ngomong dek ee.. iso ajar ngomong jowo orak…kalu wis reti aku kepenak ngapusi ngan umpet wong…kerjo ku hari2 ngumpeti wong…yo wis…KHA..KHA..KHA…

      oklah jalan baik2..bye…

  41. trAnsForMers says:

    hu hu hu aku surrender ar klau jed dh ckp minang….
    aku takat lagu minang ayam den lapeh 2 bulih la….

  42. trAnsForMers says:

    bila aku tenung lama2 muka diorng ni…
    si iqram 2 plak yg lebih prmpuan dr prmpuan kat sblh dia…..jgn2 mamat ni jenis “adik2” kot..?????

    • jed hijau says:

      iqram tu lawa..bukan hensem…

      • trAnsForMers says:

        ko nk ajak aku ckp banjar….aku mana reti makcik sblh umah aku 2 org banjar tp aku x brp ngam ngan mkcik 2….

        • jed hijau says:

          kalau aku cakap banjar ..hanya angsa kat kampung aku je yang paham…

          lepas tu..dia julur2 kepala nak sudu aku..pasal dia marah kat aku…KHA..KHA..KHA..

        • jerneh says:

          marik basurah awan aq JH..
          hahaha.. takurihing maniring kaduanya nih
          sadap hungkok.. wakakaka

          nguyuuuuuuuuu… aq

        • jed hijau says:

          apa juak kawu kata itu jerneh…usah kawu bahasakan aku sudahlah….

  43. glory...glory man utd says:

    assalamualaikum……………..
    selamat hari lahir wat kak zaza n catalina.
    may ALLAH swt bless both of you.
    moga ape yg dihajati dan impikan selama nie tecapai,diberkati dan dirahmati ALLAH swt selalu.
    happy birthday……………………

  44. trAnsForMers says:

    jed arini ko x amek ank ko ke?…

  45. trAnsForMers says:

    hang out jap ar …sape nk ikut?

  46. boxer hugo bosss says:

    huhu..biase lar mjlh mangga..mmg xde idea lain slain pose tnjuk breast n pose dlm kolam…aku kompem 200% la…hahaaa..aku xheran la kalo gini hasilnyer…
    laki mmg lyn je..dok menerima je..betina la yg mberi…xgiitu korg sume..hehe..

  47. LANUNcetakrompak says:

    Keperluan minimum untuk menjadi cover girl mangga @ picisan:

    1) Tayang peha atau;
    2) Tayang lurah atau;
    3) Kedua-duanya sekali

    Keputusan panel adalah muktamad. Semua bahagian badan diantara peha dan lurah tidak dibenarkan terdedah kepada kamera SAMA SEKALI (kecuali lelaki, dengan syarat, perut tidak berbulu).

    Pemilihan berdasarkan komitmen peserta yang paling sanggup berkorban untuk menayangkan sebanyak ‘kulit’ yang termampu.

    • trAnsForMers says:

      hmmm…tol gak 2…

      • Zaza Muhammad says:

        heheh msk akal gop ko lanun… mmg btol apa! DUlu2 masa memula mangga kuar, zaman aku sekolah aaa… seingat aku byk gambo karikatur…xde aa over camni. pastu tuka management kot huhuhu…. leh jadi majalah playboy versi malaysia plop jadinye…normala shamsudin ( datin seri) smpi kena gantung keje ngan TV3 sbb gegambo tepi swimming ‘fool’ wear sexi sexi kuar lam mangga nih…

        • jerneh says:

          semua tanggung jawap hj abd jalil salleh.. dulu dia ketua pengarang kan? kalau salah ya ampunnnn aq pada hj abd jalil salleh. kerajaan pun kasi lesen cemana…kerajaan pun bertanggung-jawap juga ni.. x pantau memana majalah yg cengini

          hj abd skg dh bersara… bersara jg dari majalah hiburan ni

  48. catalina says:

    artis2 ni semuanya berkulit tebal … dh x rasa malu

  49. x-not-x says:

    ntah pape ntah!

  50. bangiperdana says:

    Aku nak cadangkan HARAMkan aje pengedaran majalah macam nie…merosakkan muda mudi melayu…

    Ini tak KDN asyik2 nak sekat Harakah dan majalah pembangkang yang lain….

    Sebab tu banyak muda mudi yang rosak akhlak sekarang…majalah MANGGA dibiarkan berleluasa…

    Aku nak dengar ape alasan MANGGA buat macam ini semua….

    • onda onda says:

      itu le…majalah mcm ni xplak dikatanya merosakkan akhlak dan minda…entah amenda la diaorang ni…ish ish ish..

  51. kuntilanak says:

    selamat pagi semua!

  52. island_gurl says:

    betul,betul,betul mcm beautiful nara ckp.Magazine MANGGA ni mmg dah kekeringan idea dah.mmg saya nyampah giler nak bc magazine MANGGA ni….cite x seberapa,gmber artis pkai baju mandi la,baju tido la,dedah sana,dedah sini….then tajuk citernya sume mcm bdk2 skolah br blajar bercinta….meluat saya nak baca.nak muntah lg ada la…

  53. DelimaSaraa says:

    macam tetek pompuan tu melekat kat bdn lelaki tu jer…ish ish ish…malunyer aku…

    pastu laki tu dok kat peha pompuan tu..ish ish ish…

  54. wife giler2 says:

    Tak tahu kenapa.. tapi sy mmg tak suka dgn pompuan yg bernama Zeyna ni.

  55. putriOne says:

    menyampah la artis2 ni….lebih2 lagi artis yg pompuan ni…cam da xtau adab sopan halal dan haram…xde maruah da artis2 skrg….mcm baju bundle kt kedai2..dan mcm brg promosi..buy 1,get 2 free…MENYAMPAH..!!!
    Muka lawa melangit pn xguna klu da hilang tatasusila dan rasa malu dlm diri seseorg wanita…

  56. catalina says:

    zeyna ni berlakon dlm crita apa aaa ?? aku tk kenal pun

  57. LANUNcetakrompak says:

    ape kate malaysia pun buattt majalah playboy atau maxim sendiriiii.. nantiiiii lagi senang non artis nak tayang bodyyyy… sekarang niii takkk adil weeeiiii… nak tayang boddyyy musti jadi artiss duluuu.. bukann sumerr yang body mantap malitopp nii pandaii nyanyi atau belakonnn

    P/S: lepas tengok peha zeyna tu, terus aku teringat drumstick kfc… waaa sat lagi mau pegi drive through laaaa.. SAPE NAK IKOTTTT??

  58. Zeyna & zina..x lari jauh sebutan..nama yg baik membentuk sahsiah yg baik

  59. yana yana says:

    nice catch…………… ( ^ O ^ )!

  60. gula_melaka says:

    PENERBITAN MAJALAH MANGGA SEPATUTNYA DIHARAMKAN!
    korang paham2 jelah kenapa.

  61. pening says:

    Wah!..bestla C Ikram tu..ade rse span yg menganjal lak…makin berani artis2 skrg ni berposing….

  62. vostro akaun says:

    errr…bkn photoshope kn3x….
    kalau photoshop letak la muka aku, bleh dpt publisiti murahan…

  63. che za says:

    ni baru la cari pblisiti murahan hak3..byk nyer doser atas peha tuh!!!

  64. kiss..... says:

    okja pk la sendiri

  65. upen says:

    itu cari cara artis nak popular dan cari makan. Kite pun sama jugak sibuk nak tengok paha artis same je dosanye.

  66. mysarra says:

    majalah yang lg bnyk gambar artis seksi lagi lah laku!!

  67. nena says:

    mangga=bodoh. sape pmpuan zeyna ni..tak kenal pon

  68. mamamila says:

    tu la pasal… sape pompuan nie.. kalau nk cepat glamour kena la seksi maut….

  69. ustaz fadillah kamsah says:

    manusia yang cemerlang,maksudnya mereka yang suka berusuaha,gemilang tidak ada beza dengan terbilang,selarikan dua perkataan ini dan tanam dalam jiwa ….ERRRKKKKKKKKKKKKK!!!!….ALAMAK ..SEKSI NYE AWEK NI

  70. ika_manjung says:

    hehehhe…..tgk ja..da free

  71. mat skemo says:

    minah ni mmg mantap ape salah nyer die selak td cikit lg bg nmpk smua kn sedekah namnye.

  72. ijam2301 says:

    mcm cibai je…..free je blakang lengan dpt merasa dada pmpuan tu!!

  73. desi says:

    Biasalah mcm pompuan sundal!!!!

  74. desi says:

    betina kalau dh murah jantan bg free saper yg tk nk?

  75. Karim says:

    Untung sial….blh main ikut belakang…terus msk tu…selak sikit je..lg main ikut belakang…aku pun nak mcm nie…terpancut tu

  76. lantaliban says:

    mls nk ckp byk bg kat aku mmg aku vedio je…1mlya leh tgk kan kan…..misti dia rasa bange huhuhuhuhu

  77. anne says:

    sapa leh g taw..pompuan nih sape?artis ke?iqram dizly sah2 aku kenai..huhu

  78. ima says:

    ksian xde name laen agk nya..
    zina…
    ish3

  79. or9 giLe says:

    jeleznyer aku..

    entah la..

  80. lobak says:

    majalah magga ni dah macam majalah tut..tut..je

  81. mkluk allah says:

    artis2 skrg nie x ingt dose da.. tw na popular jep….
    ingt laa pde allah..
    x kemne pon hsil dr job sbg artis uw..
    kjp jep abiz..
    x berkt/.. :-@

  82. suria says:

    MURAHAN….hahahhaa mereka dua2 murahan…..iqram lak leh free je rasa nasik lemak 2 sen pompuan tu….kui3…memang murah siot la… :>

  83. Dane Stcyr says:

    Thank you for piecing this together – this can be a fantastic post for those of us with our heads buried within the keyboard all day.

  84. danish says:

    pompuan ni artis ke,,,x kenal pon

  85. perodua kelisa says:

    apsal name zeyna? bunyi same cam zina ke? nama glemer ko x sesuai la kak. kan dah gagal jd artis

  86. senjit says:

    mcm butuh pya artis..dunia nk kiamat..insaf la woi bodo

  87. Avene says:

    Merci ! encore un !

  88. The new mam says:

    Apple now has Rhapsody as an app, which is a great start, but it is currently hampered by the inability to store locally on your iPod, and has a dismal 64kbps bit rate. If this changes, then it will somewhat negate this advantage for the Zune, but the 10 songs per month will still be a big plus in Zune Pass’ favor.

  89. Nice Job on the blog

  90. drawer says:

    I have learned several important things as a result of your post. I will also like to mention that there may be situation that you will make application for a loan and don’t need a cosigner such as a Federal government Student Support Loan. However, if you are getting that loan through a regular bank then you need to be able to have a co-signer ready to enable you to. The lenders are going to base any decision on a few factors but the most significant will be your credit score. There are some loan providers that will in addition look at your work history and come to a decision based on that but in almost all cases it will hinge on your credit score.

  91. sajer says:

    pengarang dan semua yang terlibat ngan mangga ni la nak masuk neraka dlu…kayu api kita…walalhualam

  92. I’ve been exploring for a little for any high-quality articles or weblog posts on this kind of space . Exploring in Yahoo I eventually stumbled upon this site. Studying this information So i am satisfied to show that I’ve an incredibly just right uncanny feeling I discovered exactly what I needed. I such a lot no doubt will make certain to don’t forget this website and give it a glance a continuing.

  93. I want to express my appreciation to this writer for bailing me out of this particular issue. Right after looking out through the world wide web and finding things that were not productive, I believed my entire life was over. Living without the strategies to the difficulties you have solved by means of your main short post is a serious case, as well as ones which might have in a negative way damaged my entire career if I had not come across your blog. Your personal natural talent and kindness in controlling everything was very helpful. I am not sure what I would’ve done if I hadn’t encountered such a stuff like this. I am able to at this time look ahead to my future. Thank you very much for your specialized and sensible guide. I will not be reluctant to recommend your site to any individual who requires guide on this situation.

  94. aqilah says:

    hey Zeyna,tak payahlah nak gatal lagipun kow muda lagi.iqram ni pon satu begok nya…….pegi gatal ngan pompuan tu buat apa?kecoh a….Zeyna ni…. gedik nya………………….