Written by AbangNara | March 17th, 2010

zaris nellydia

Dari gaya memang bukan nampak macam 16 tahun. Tapi itulah info yang diberikan oleh seorang pembaca yang menghantar gambar Zaris Nellydia nie.

Katanya si Zaris nie popular dengan lakonan dia dalam drama Spa Q. Kami secara ikhlas memang tak kenal si Zaris nie. Mungkin sebab dia nie masih baru dalam dunia lakonan.

Takper dik Zaris, harap-harap lepas nie makin popular ek. Tapi kalau boleh biarlah popular sebab bakat lakonan. Jangan popular sebab-sebab yang lain pulak. Lagipun awak tue muda lagi. Banyak lagi benda yang kena belajar ngan otai-otai dunia lakonan. Timbalah ilmu sebanyak mungkin.

Lagi gambar Zaris Nellydia, pelakon Spa Q dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Bukan senang nak paham isi pompuan, rupanya lelaki pun dua kali lima jer.

zaris nellydia

zaris nellydia

zaris nellydia

zaris nellydia

zaris nellydia

zaris nellydia

110 responses to (GAMBAR)Zaris Nellydia, Pelakon Spa Q, Baru 16 Tahun Tue Beb~~~

  1. maria sindabela says:

    1st!huhuhu.

  2. maria sindabela says:

    sexynyer budak nie

  3. budakbertuah says:

    sexy tapi chuomel~~~~~~~~~~~

  4. kukukaki says:

    seksi tuuuuuuuuuuu

  5. dila says:

    nape klu amik gmbo je die wat muncung itik 2? huhuhu…tomey kot????

  6. kikilala says:

    aku suke dia.lakonan die sbg anak qistina tu boleh la..tp die comell

  7. Lalalulu says:

    ooh pink bra

  8. awan says:

    comel la tu dia muncung. simbol kecomelan wanita. hahahahhaa
    1st time jugak la. aku tgk pic artis2 yg g holiday..
    pic die sexy tu aku malas komen la kan. sbb die cantik pakai mcm tu.
    yg satu lg tu.pic die bukan dengan air haram jadah. tapi ngn air coke je.. aku respect la die n cousin2 die. walaupun sexy tp x teguk air haramjadah tu. ahaha,

    • nhb says:

      tu yg kita tak nampak.. yg die sembunyikan manala tahu kan.. hahahha..

      • amende tah awan…just sebab tak minum arak pon da respect…ishhh….jahilnye lah ko nih..ko tak tgk ker cara dia berbaju??dah macam jalang aku tgk..itu pon ko blh nk respect..sedih aku dgn statement ko nih…malu jer jadi org islam(klo ko org islamlah)….

  9. standard la anon.. says:

    hmm.. lazatnya…

  10. akira says:

    bang nara…yang gmbr dua dr bawah tuh ….awek yang no dua dari kiri tuh bukan pelakon kamelia katrina ke…yang jadi kamelia yang sgt baik hati dan sopan gitu…kalau btul dia lahh… :)

  11. Lirik Lagu Anang feat. Syahrini – Jangan Memilih Aku

    Anang Hermansyah Feat Syahrini Jangan Memilih Aku Lyrics

    Terenggut hatiku terpanah asmara
    Sedih suka sirna sudah
    Bila kau jadi milikku
    Memang lukaku belum sembuh semua
    Juga dukaku belum sirna semua

    [Anang Hermansyah]
    Jangan memilih aku
    Bila kau tak sanggup setia
    Kau tak mengerti aku
    Diriku yang pernah terluka

    [Syahrini]
    Jangan memilih aku
    Bila kau tak bisa setia
    Kau tak mengerti aku
    Diriku yang pernah terluka
    Cinta

    [Anang Hermansyah]
    Terenggut hatiku terpanah asmara
    Sedih suka sirna sudah
    Bila kau jadi milikku
    Memang lukaku belum sembuh semua
    Juga dukaku belum sirna semua

    [Syahrini]
    Jangan memilih aku
    Bila kau tak sanggup setia
    Kau tak mengerti aku
    Diriku yang pernah terluka

    [Anang Hermansyah]
    Jangan memilih aku
    Bila kau tak bisa setia
    Kau tak mengerti aku
    Diriku

    [Anang Hermansyah & Syahrini]
    Yang pernah terluka
    Cinta

    Ku pernah terluka

    Hasrat ini mau hati
    Tak mau pisah darimu

    Jangan memilih aku
    Bila kau tak sanggup setia
    Kau tak mengerti aku
    Diriku yang pernah terluka

    Jangan memilih aku
    Bila kau tak sanggup setia
    Kau tak mengerti aku
    Diriku yang pernah terluka
    Kau tak mengerti aku
    Diriku yang pernah terluka
    Cinta

    Jangan memilih aku

    Jangan memilih aku

  12. princessbutterfly says:

    seksi seh…

  13. student bandung says:

    menyampah aku tgk sexy2 tp bakat takde la hebat mana..
    cube la fokus kt pljrn dulu ke ape ke..
    lantak lah~

  14. mantikulaz says:

    macam2 je budak zaman skang ni…

  15. F I T says:

    eh miera leyana pun ada gak?

    -Shy Guy-

  16. cikaro says:

    gambar first tu pesta buih ke?

  17. dee says:

    ehh, ingatkan dh tau. haha. dia ni satu skolah dgn i. she and the cousins mmg suka party. sbb hubungan kekeluargaan diorg ni rapat. tp rapat dkt tmpt2 cam tu lahh. adik dia yg baru form 2 tu pun cam dia jugak.

  18. aries_april says:

    prnh dngr dia ni student g..
    tp x ckp lak umr brpa..
    ni ank qistina dlm SPA q

  19. AAA says:

    watnye time sonok giler berparti tetiba kena heart attack lalu mati..x ke pedajal diri sendiri namanya..x sempat bertobat …huhu..pe nk jadi bdak zaman sekarang..apalah nasib malaysia 10 taun akn datang dengan perangai yg mcm hampeh ni…………………………………..buwekkk!!!!!

  20. NoorAfzan says:

    seksa den melihatnya…

  21. ina camar says:

    sexynyer budak nie

  22. awin says:

    zaman dulu..umo 16 dah beranak pinak

  23. mario says:

    lawa la pulak budak ni..

  24. Piston Pecah says:

    biasalah…cepat membesar budak nih ek…cepat jek badan dah naik….

    faktor sekeliling dan kemodenan hidup dia…anak orang kaya juga mungkin…

  25. deq fath says:

    kalau tak silap pompuan yang pakai dress wrna hitam gambar no.5(kedua last) tu pelakon dlm drma ..katrina…dgn elyana di astro tu..tol tak??

  26. qwert in the future says:

    tah la, budak skrg otak mmg 40 tahun ke dpn.. my cousin umo sebaye gak.. skool plak private, mmg pangai cmnie.. jgn jdkan alasan yg diorg x minum arak, sex bebas, n watsoeva, korg as mak bapak ley lepas tgn.. manusia zmn skrg..

  27. coffeemate says:

    hmm… gebu2 sume

  28. matmat says:

    mcm mane bdk umo 16 lps masuk tmpt clubbing. diorang tak chek ic ke

  29. huhuhu says:

    girl bju kaler ptih tuh cm erin malek r..
    ye ker??

  30. huhuhu says:

    yg kt pic last tuh..

    • redbox says:

      bkn ke pict last skali yg wearing shirt putih tue lakon dlm movie congkak tue…???ape ntah nme die..hehehe..n die pun de dlm videoclip hafiz noktah cinta…die ar tue..sah die…hahaha…pun umo bru sthun jgung…umo xckup camne leh lpas msuk club nie??heran aku…

  31. at says:

    insaflah dunia

  32. brdoalah kbaikan untuk saudaramu….ajaklah ia ke arah kebaikan jika dia trlalai….inssyaAllah ada yg akan membntumu juga bila diri jauh dri Nya

  33. saya prnh brpeluang mngajar wlau sketika di mana beliau brsekolah…..dr jauh saya doakan kita brsama mndapat hidayah Allah…..seorg muslim adalh sedara kpda muslim yg lain…..dan senjata muslim adalah doa

  34. yahudi dan nasrani tlah mnghancurkan islam dgan jarum2nya……brwspadalah….

  35. Ryta says:

    Laa…dia ni mmg belasan tahun lagi…SPM pun tak amik lagi ni….rasa2nya yg jadi anak Datin Qistina, watak dia Melissa kot dlm Drama Spa Q tu!
    Mak aii…sosial betol dia ngan kenkawan dia tu! Agaknya mcm ni la kot kehidupan budak urban, nak2 lagi yg bergelar artis…..sexy tak hengat!

  36. Sue/b;og says:

    16..??
    waaaa…
    hot2..!

  37. dewi says:

    dia ni pun blakon datin wannabe jgk kn?

  38. dewi says:

    dia ni pun berlakon datin wannabe ka?ke xde org yg tgk datin wannabe kt sini hehe

  39. aku yg kejam says:

    mulut die yg dibuat muncung tuh sbb dah sangap sgt nk di cium molot le tu…

  40. aku_statix says:

    hot 16…

  41. apo says:

    bodoh punyer budak..kecik2 dah pandai bersoial..mcm takde otak!!

  42. ida says:

    rasanya.. budak ni kalo kt tv mmg dlm spa q.. pas tu klu tk silap dlm datin wan abe jadi ank jasmin.. yea tk?

    emm.. mmg tk sangka, dlm tv, pakaian n atitude mmg ok. sebenarnya… indah kabar dari rupa..

    kesian anak sapa lar nie…

  43. jijah_tilam says:

    aku rase kn pic yg ke 2 last 2 bdk yg 2 dr kiri 2 belakon dln cite kamelia katrina…yg pkai bju itam

  44. ida says:

    klu tk silap. budk nie ader brlakon dlm drama datin wan abe.. yea tk? jadi anak jasmin.

    emm.. dlm tv nampak atitude n pakaian mmg ok..
    tapi.. sebenarnya.. baru tau indah kabar dari rupe..

    anak sapa ler nie…

  45. manjalara says:

    semua pic dia mulut muncung, apasal ek? ah tak reti nak buat gaya lain kod, budak mentah lagi baru famous spa Q, belum glamour lagi, artis kita memang mcm ni…..biasa laa kan, tunggu 3 tahun lagi pasti lagi panasssssssssssss

  46. Caldina says:

    aku 1sttt………………………………………………. *korang tak rasa semak ke dgn statement tu.. ?? ‘aku 1stt……’

  47. Nurul says:

    cumel budak ni. tp seksi la..

  48. anakdatoS says:

    mmg mantop…tp…
    jgn hrap jd bini ak..
    wakakakakakak..

  49. bawahlicin says:

    geeebuuuuuuuuuuunyaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

  50. Bender izrul says:

    Biasalah budak baru nak naik jadi artis

  51. Geli Hati says:

    NAK KENA ROTAN NIH BARU 16 TAHUN DAH SEKSI

  52. +Negative says:

    hish..pose budak dlm gambar ni pose juih mulut jer memanjang, angan2 nak jadi angelina jolie la tu.

  53. gadis_purple says:

    comeyl…comeyl… i like!

  54. Suraya Zana says:

    what is so wrong with those pictures???and about minum arak.. for you nhb and another fucking granger : obviously if shes an alcoholic or something, i bet it will be on the table, but now obviously you guys can see its a coke..kalau die minum betul why arak x de??is that like if she will know the picture will be here huh??brainless..

    p/s:im not on any side but just wondering dont you guys have anything better to do other than sibok pasal orang huh???

  55. memang seksi tapi knaper kecoh sgt ? biaser la niee kan gelabah la korang ‘AHLI SYURGA’ (!!)

  56. eeeii aper la korang nie x habis2 menyebok!! singlet dgn skirt jer kenape over sangat?? haha lawak plak!! yang bercakap pasal agamu tu korang dah conporm masok syurga ke??? biase lah tue darah muda kan korang masa muda camne plak ekk??

  57. Honeys says:

    kat tv3 ade klu Bang Nara nk tgk..
    Datin Wan Abe (Wannabe) ptg hari Sabtu or Ahad, x sure plak. ulangan je tu..
    n SpaQ (yg 1st) plak tghari, mmm, ari Jumaat ke bile ntah baru je sy tgk ulangan episod pertama start..
    (haha, x dpt membantu plak sy, sorry yeah..btol2 lupe)
    watak dia dlm Datin Wan Abe lebih kurang je mcm dlm SpaQ..
    or xtau la klu style dia blakon mmg gitu..

  58. pikir2 says:

    SPM pun x abis lg.. she’s just a baby..npe la leh jd smpai cmni..i dun undrstand..asal artis je msti ada gmbr2 cmni..dunia2

  59. hmmm says:

    body mantop beb…

  60. GuaRilek says:

    ni la jadinye klu someone t’lupe name die ade ‘binti’ (Islam)

  61. sweet says:

    owg nk kontroversi dye nk gak…sian……..
    care slh……..
    nnty wartawan dtg…..
    no komen
    hak9………..
    artis malaysia da mcm apew da………..

  62. adios says:

    best jgk awek ni…
    huhuhu….

  63. shooooo says:

    mana tak nye, akak-akak die pun sama jugak. mengajar adik buat benda ni.

  64. knp kecoh??? says:

    a’ah,mmg anak om kaya pun.atuk dia slh 1 om kaya kat klantan..tak baik korang tuduh dia mcm2 tau.walaupn seksi,dorang takde la smpai takde dara..

  65. Alice Nordes says:

    Good stuff, thanks for posting. I was actually looking for something else and this site came up lol. Oh well, 2 minutes of my life gone! Totally worth it though!

  66. dalia says:

    sebenanye bukan artis je camtu.. tgk kwn2 dia kan camtu jgk? remaja melayu sekarang yg mengaku islam tp xnak ikut apa yg Islam suruh.. hopefully kita semua sempat bertaubat…

  67. nas says:

    Jealous je memanjng korng ni. adik anak korng tu pn tunggang langgang gk sebuk plak kt org lain :p

  68. Katherine says:

    zaris and arina malek sama-sama seksi, sama-sama gedikkkkkkkk,,,,,,,,,,,, tak tau belakon, tak payahlah berlakon. bodo rr,,,,,,,,,

  69. Leave a Reply says:

    Penyedap mate..

  70. Kou-Lo-Tan says:

    Nikmat dunia beb!

  71. haris says:

    x baek larh tdoh yg bkn2 . .
    dose tau x .
    klu zaris 2 de wt salah,nasihatkn larh . .
    bkn ktok2 die . .
    klu charm nie,charm ne die nk brbh . .
    mane ade mnusie yg x prnh wt slp n sempurna . .
    die ley blaja dr ksilapan . .
    trplg la pd korg nk ckp die pe tp jgn ckp mende2 yg melampau .
    die pon ade hty n prasaan . .
    bygkn klu korg de kat tmpt die,msty korg pon sdey kn . .
    jb berilah mase utk die perbaiki kesilapan . .
    kte nie sme sbgi saudara islam kne larh dorong die . .
    insyaallah sa2 ary nnt die akn sdr n pn2 aty die akn brbh . .
    prcye larh . .
    but the way,sy mnx maap klu de menyinggung perasaan sesiape . .
    sy x brniat pon,cme nk nasihatkn supaye kte sme sbgy umat islam akn brsatu pade . .
    kte kn 1 MALAYSIA . . :)