Written by AbangNara | March 17th, 2010

zaris nellydia

Dari gaya memang bukan nampak macam 16 tahun. Tapi itulah info yang diberikan oleh seorang pembaca yang menghantar gambar Zaris Nellydia nie.

Katanya si Zaris nie popular dengan lakonan dia dalam drama Spa Q. Kami secara ikhlas memang tak kenal si Zaris nie. Mungkin sebab dia nie masih baru dalam dunia lakonan.

Takper dik Zaris, harap-harap lepas nie makin popular ek. Tapi kalau boleh biarlah popular sebab bakat lakonan. Jangan popular sebab-sebab yang lain pulak. Lagipun awak tue muda lagi. Banyak lagi benda yang kena belajar ngan otai-otai dunia lakonan. Timbalah ilmu sebanyak mungkin.

Lagi gambar Zaris Nellydia, pelakon Spa Q dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Bukan senang nak paham isi pompuan, rupanya lelaki pun dua kali lima jer.

zaris nellydia

zaris nellydia

zaris nellydia

zaris nellydia

zaris nellydia

zaris nellydia

110 responses to (GAMBAR)Zaris Nellydia, Pelakon Spa Q, Baru 16 Tahun Tue Beb~~~

  1. maria sindabela says:

    1st!huhuhu.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  2. maria sindabela says:

    sexynyer budak nie

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  3. budakbertuah says:

    sexy tapi chuomel~~~~~~~~~~~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  4. kukukaki says:

    seksi tuuuuuuuuuuu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. nic@pet says:

    sexy nyer…..

    tp ader Citer yang lagi menari…..

    DI KHABARKAN MANOHARA NAK BUAT ATAU DAN BUAT FILEM ATAU DRAMA MENGENARI PERKAWINAN DIA YANG XBERJAYA 2…… TP CTER NI XTAU BETOI KE X…….

    kak nara n bang nara tolong siasat tentang hal ni… hehheh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. dila says:

    nape klu amik gmbo je die wat muncung itik 2? huhuhu…tomey kot????

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  7. kikilala says:

    aku suke dia.lakonan die sbg anak qistina tu boleh la..tp die comell

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  8. Lalalulu says:

    ooh pink bra

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  9. awan says:

    comel la tu dia muncung. simbol kecomelan wanita. hahahahhaa
    1st time jugak la. aku tgk pic artis2 yg g holiday..
    pic die sexy tu aku malas komen la kan. sbb die cantik pakai mcm tu.
    yg satu lg tu.pic die bukan dengan air haram jadah. tapi ngn air coke je.. aku respect la die n cousin2 die. walaupun sexy tp x teguk air haramjadah tu. ahaha,

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • nhb says:

      tu yg kita tak nampak.. yg die sembunyikan manala tahu kan.. hahahha..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
      • amende tah awan…just sebab tak minum arak pon da respect…ishhh….jahilnye lah ko nih..ko tak tgk ker cara dia berbaju??dah macam jalang aku tgk..itu pon ko blh nk respect..sedih aku dgn statement ko nih…malu jer jadi org islam(klo ko org islamlah)….

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
        • futuremagistrate says:

          ha’ah…arap muke jerk comey..tp perangai…chantek lagi perangai antoo

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • access denied says:

          tapi…klu korang dapat couple ngn dier, korang pun suker kan……hakikat!

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  10. standard la anon.. says:

    hmm.. lazatnya…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  11. akira says:

    bang nara…yang gmbr dua dr bawah tuh ….awek yang no dua dari kiri tuh bukan pelakon kamelia katrina ke…yang jadi kamelia yang sgt baik hati dan sopan gitu…kalau btul dia lahh… :)

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  12. nic@pet says:

    Lirik Lagu Anang feat. Syahrini – Jangan Memilih Aku

    Anang Hermansyah Feat Syahrini Jangan Memilih Aku Lyrics

    Terenggut hatiku terpanah asmara
    Sedih suka sirna sudah
    Bila kau jadi milikku
    Memang lukaku belum sembuh semua
    Juga dukaku belum sirna semua

    [Anang Hermansyah]
    Jangan memilih aku
    Bila kau tak sanggup setia
    Kau tak mengerti aku
    Diriku yang pernah terluka

    [Syahrini]
    Jangan memilih aku
    Bila kau tak bisa setia
    Kau tak mengerti aku
    Diriku yang pernah terluka
    Cinta

    [Anang Hermansyah]
    Terenggut hatiku terpanah asmara
    Sedih suka sirna sudah
    Bila kau jadi milikku
    Memang lukaku belum sembuh semua
    Juga dukaku belum sirna semua

    [Syahrini]
    Jangan memilih aku
    Bila kau tak sanggup setia
    Kau tak mengerti aku
    Diriku yang pernah terluka

    [Anang Hermansyah]
    Jangan memilih aku
    Bila kau tak bisa setia
    Kau tak mengerti aku
    Diriku

    [Anang Hermansyah & Syahrini]
    Yang pernah terluka
    Cinta

    Ku pernah terluka

    Hasrat ini mau hati
    Tak mau pisah darimu

    Jangan memilih aku
    Bila kau tak sanggup setia
    Kau tak mengerti aku
    Diriku yang pernah terluka

    Jangan memilih aku
    Bila kau tak sanggup setia
    Kau tak mengerti aku
    Diriku yang pernah terluka
    Kau tak mengerti aku
    Diriku yang pernah terluka
    Cinta

    Jangan memilih aku

    Jangan memilih aku

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  13. FTNer says:

    panass

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. princessbutterfly says:

    seksi seh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. student bandung says:

    menyampah aku tgk sexy2 tp bakat takde la hebat mana..
    cube la fokus kt pljrn dulu ke ape ke..
    lantak lah~

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  16. mantikulaz says:

    macam2 je budak zaman skang ni…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  17. F I T says:

    eh miera leyana pun ada gak?

    -Shy Guy-

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  18. cikaro says:

    gambar first tu pesta buih ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. dee says:

    ehh, ingatkan dh tau. haha. dia ni satu skolah dgn i. she and the cousins mmg suka party. sbb hubungan kekeluargaan diorg ni rapat. tp rapat dkt tmpt2 cam tu lahh. adik dia yg baru form 2 tu pun cam dia jugak.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  20. aries_april says:

    prnh dngr dia ni student g..
    tp x ckp lak umr brpa..
    ni ank qistina dlm SPA q

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. AAA says:

    watnye time sonok giler berparti tetiba kena heart attack lalu mati..x ke pedajal diri sendiri namanya..x sempat bertobat …huhu..pe nk jadi bdak zaman sekarang..apalah nasib malaysia 10 taun akn datang dengan perangai yg mcm hampeh ni…………………………………..buwekkk!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • nic@pet says:

      dia pk dia dah bagus kot….
      mak ayah dia pun xmarah jd mcm mana….
      kalo kita cakp lebih2 pun bukan dorang ni sedar….

      kalo nak p berhiburpun gan le sampai pakai mcm 2…

      *** kes FT dulu- sampai dia xleh kuar TV….. tp bila artis pepuan x tutup aurat ok lek……

      heran aku gan masyarakat ckrng ni

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  22. NoorAfzan says:

    seksa den melihatnya…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  23. ina camar says:

    sexynyer budak nie

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. nic@pet says:

    mira cepat masuk… heeh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. awin says:

    zaman dulu..umo 16 dah beranak pinak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. mario says:

    lawa la pulak budak ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. Piston Pecah says:

    biasalah…cepat membesar budak nih ek…cepat jek badan dah naik….

    faktor sekeliling dan kemodenan hidup dia…anak orang kaya juga mungkin…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. deq fath says:

    kalau tak silap pompuan yang pakai dress wrna hitam gambar no.5(kedua last) tu pelakon dlm drma ..katrina…dgn elyana di astro tu..tol tak??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. qwert in the future says:

    tah la, budak skrg otak mmg 40 tahun ke dpn.. my cousin umo sebaye gak.. skool plak private, mmg pangai cmnie.. jgn jdkan alasan yg diorg x minum arak, sex bebas, n watsoeva, korg as mak bapak ley lepas tgn.. manusia zmn skrg..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  30. coffeemate says:

    hmm… gebu2 sume

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. matmat says:

    mcm mane bdk umo 16 lps masuk tmpt clubbing. diorang tak chek ic ke

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. huhuhu says:

    girl bju kaler ptih tuh cm erin malek r..
    ye ker??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. huhuhu says:

    yg kt pic last tuh..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • redbox says:

      bkn ke pict last skali yg wearing shirt putih tue lakon dlm movie congkak tue…???ape ntah nme die..hehehe..n die pun de dlm videoclip hafiz noktah cinta…die ar tue..sah die…hahaha…pun umo bru sthun jgung…umo xckup camne leh lpas msuk club nie??heran aku…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. at says:

    insaflah dunia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. brdoalah kbaikan untuk saudaramu….ajaklah ia ke arah kebaikan jika dia trlalai….inssyaAllah ada yg akan membntumu juga bila diri jauh dri Nya

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. saya prnh brpeluang mngajar wlau sketika di mana beliau brsekolah…..dr jauh saya doakan kita brsama mndapat hidayah Allah…..seorg muslim adalh sedara kpda muslim yg lain…..dan senjata muslim adalah doa

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  37. yahudi dan nasrani tlah mnghancurkan islam dgan jarum2nya……brwspadalah….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. Ryta says:

    Laa…dia ni mmg belasan tahun lagi…SPM pun tak amik lagi ni….rasa2nya yg jadi anak Datin Qistina, watak dia Melissa kot dlm Drama Spa Q tu!
    Mak aii…sosial betol dia ngan kenkawan dia tu! Agaknya mcm ni la kot kehidupan budak urban, nak2 lagi yg bergelar artis…..sexy tak hengat!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. Sue/b;og says:

    16..??
    waaaa…
    hot2..!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. dewi says:

    dia ni pun blakon datin wannabe jgk kn?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. dewi says:

    dia ni pun berlakon datin wannabe ka?ke xde org yg tgk datin wannabe kt sini hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. aku yg kejam says:

    mulut die yg dibuat muncung tuh sbb dah sangap sgt nk di cium molot le tu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. aku_statix says:

    hot 16…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. apo says:

    bodoh punyer budak..kecik2 dah pandai bersoial..mcm takde otak!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. ida says:

    rasanya.. budak ni kalo kt tv mmg dlm spa q.. pas tu klu tk silap dlm datin wan abe jadi ank jasmin.. yea tk?

    emm.. mmg tk sangka, dlm tv, pakaian n atitude mmg ok. sebenarnya… indah kabar dari rupa..

    kesian anak sapa lar nie…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. jijah_tilam says:

    aku rase kn pic yg ke 2 last 2 bdk yg 2 dr kiri 2 belakon dln cite kamelia katrina…yg pkai bju itam

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. ida says:

    klu tk silap. budk nie ader brlakon dlm drama datin wan abe.. yea tk? jadi anak jasmin.

    emm.. dlm tv nampak atitude n pakaian mmg ok..
    tapi.. sebenarnya.. baru tau indah kabar dari rupe..

    anak sapa ler nie…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. manjalara says:

    semua pic dia mulut muncung, apasal ek? ah tak reti nak buat gaya lain kod, budak mentah lagi baru famous spa Q, belum glamour lagi, artis kita memang mcm ni…..biasa laa kan, tunggu 3 tahun lagi pasti lagi panasssssssssssss

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. Caldina says:

    aku 1sttt………………………………………………. *korang tak rasa semak ke dgn statement tu.. ?? ‘aku 1stt……’

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. Nurul says:

    cumel budak ni. tp seksi la..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. anakdatoS says:

    mmg mantop…tp…
    jgn hrap jd bini ak..
    wakakakakakak..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. bawahlicin says:

    geeebuuuuuuuuuuunyaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. Bender izrul says:

    Biasalah budak baru nak naik jadi artis

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. Geli Hati says:

    NAK KENA ROTAN NIH BARU 16 TAHUN DAH SEKSI

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. +Negative says:

    hish..pose budak dlm gambar ni pose juih mulut jer memanjang, angan2 nak jadi angelina jolie la tu.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. gadis_purple says:

    comeyl…comeyl… i like!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. Suraya Zana says:

    what is so wrong with those pictures???and about minum arak.. for you nhb and another fucking granger : obviously if shes an alcoholic or something, i bet it will be on the table, but now obviously you guys can see its a coke..kalau die minum betul why arak x de??is that like if she will know the picture will be here huh??brainless..

    p/s:im not on any side but just wondering dont you guys have anything better to do other than sibok pasal orang huh???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  58. memang seksi tapi knaper kecoh sgt ? biaser la niee kan gelabah la korang ‘AHLI SYURGA’ (!!)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  59. eeeii aper la korang nie x habis2 menyebok!! singlet dgn skirt jer kenape over sangat?? haha lawak plak!! yang bercakap pasal agamu tu korang dah conporm masok syurga ke??? biase lah tue darah muda kan korang masa muda camne plak ekk??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  60. Honeys says:

    kat tv3 ade klu Bang Nara nk tgk..
    Datin Wan Abe (Wannabe) ptg hari Sabtu or Ahad, x sure plak. ulangan je tu..
    n SpaQ (yg 1st) plak tghari, mmm, ari Jumaat ke bile ntah baru je sy tgk ulangan episod pertama start..
    (haha, x dpt membantu plak sy, sorry yeah..btol2 lupe)
    watak dia dlm Datin Wan Abe lebih kurang je mcm dlm SpaQ..
    or xtau la klu style dia blakon mmg gitu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. pikir2 says:

    SPM pun x abis lg.. she’s just a baby..npe la leh jd smpai cmni..i dun undrstand..asal artis je msti ada gmbr2 cmni..dunia2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. hmmm says:

    body mantop beb…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. GuaRilek says:

    ni la jadinye klu someone t’lupe name die ade ‘binti’ (Islam)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. sweet says:

    owg nk kontroversi dye nk gak…sian……..
    care slh……..
    nnty wartawan dtg…..
    no komen
    hak9………..
    artis malaysia da mcm apew da………..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. adios says:

    best jgk awek ni…
    huhuhu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. shooooo says:

    mana tak nye, akak-akak die pun sama jugak. mengajar adik buat benda ni.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. knp kecoh??? says:

    a’ah,mmg anak om kaya pun.atuk dia slh 1 om kaya kat klantan..tak baik korang tuduh dia mcm2 tau.walaupn seksi,dorang takde la smpai takde dara..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  68. Alice Nordes says:

    Good stuff, thanks for posting. I was actually looking for something else and this site came up lol. Oh well, 2 minutes of my life gone! Totally worth it though!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. dalia says:

    sebenanye bukan artis je camtu.. tgk kwn2 dia kan camtu jgk? remaja melayu sekarang yg mengaku islam tp xnak ikut apa yg Islam suruh.. hopefully kita semua sempat bertaubat…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. nas says:

    Jealous je memanjng korng ni. adik anak korng tu pn tunggang langgang gk sebuk plak kt org lain :p

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. Katherine says:

    zaris and arina malek sama-sama seksi, sama-sama gedikkkkkkkk,,,,,,,,,,,, tak tau belakon, tak payahlah berlakon. bodo rr,,,,,,,,,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. Leave a Reply says:

    Penyedap mate..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. Kou-Lo-Tan says:

    Nikmat dunia beb!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. haris says:

    x baek larh tdoh yg bkn2 . .
    dose tau x .
    klu zaris 2 de wt salah,nasihatkn larh . .
    bkn ktok2 die . .
    klu charm nie,charm ne die nk brbh . .
    mane ade mnusie yg x prnh wt slp n sempurna . .
    die ley blaja dr ksilapan . .
    trplg la pd korg nk ckp die pe tp jgn ckp mende2 yg melampau .
    die pon ade hty n prasaan . .
    bygkn klu korg de kat tmpt die,msty korg pon sdey kn . .
    jb berilah mase utk die perbaiki kesilapan . .
    kte nie sme sbgi saudara islam kne larh dorong die . .
    insyaallah sa2 ary nnt die akn sdr n pn2 aty die akn brbh . .
    prcye larh . .
    but the way,sy mnx maap klu de menyinggung perasaan sesiape . .
    sy x brniat pon,cme nk nasihatkn supaye kte sme sbgy umat islam akn brsatu pade . .
    kte kn 1 MALAYSIA . . :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0