Written by AbangNara | March 2nd, 2009

gambar lucah terbaru zarina ann julie

Setiap kali tengok gambar seksi, terlampau dan separa bogel Zarina Ann Julie, kami akan terfikir punca sebenarnya mengapa dia suka ambil gambar-gambar macam itu. Akhirnya kami berjaya menemui satu teori tentang hobi si Zarina Ann nie yang suka ambil gambar pelik-pelik.

Ingat tak yang Zarina Ann Julie pernah berlakon filem Pontianak? Kemungkinan besar dia sebenarnya gian nak hisap darah orang akibat berlakon filem tersebut. So apabila dia bergaya seksi begini, ramai la laki-laki miang yang terjerat dan cuba nak bermesra dengan dia. Masa inilah digunakan untuk menghisap darah jantan-jantan ini sepuas-puasnya.

Kalau anda ada teori anda sendiri, apa kata kongsi dengan kami. Sementara nak pikir idea nak buat teori, layan lagi gambar-gambar terlampau terbaru si Zarina Ann Julie ini dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar lucah terbaru zarina ann julie

gambar lucah terbaru zarina ann julie

gambar lucah terbaru zarina ann julie

gambar lucah terbaru zarina ann julie

98 responses to (GAMBAR)Zarina Ann Julie Yang Terbaru, Terhangat Dan Terseksi

  1. kitaro says:

    salah guna nikmat tuhan gini lah jadi nyer. syok sendiri

    0
    0
  2. Kuaci says:

    m..

    0
    0
  3. jinchi says:

    bese jer aku tgk…ingtkn sexy cane…adesss…

    0
    0
  4. jenal jj says:

    manusia kalau sekali dah masuk perangkap syurga dunia, maka akan rasa gian nak masuk lagi sekali..

    0
    0
  5. Puteri_Srikandi81 says:

    biasalah tu.. dah dibuai nikmat dunia yg sementara ni, benda haram bleh jadi halal. tu pun kalau sempat la nak bertaubat. kalau tak, Allahualam. bertaubatlah wahai cik adik ooiii… kita pasti takkan tertahan dengan seksaan api neraka Allah…

    0
    0
  6. chubBies says:

    wooww gamba yg no 2 tu..seluk satu jariii je dh dpt main ngn bulu bulu kerinting die.syok nye.jolok sket lg dpt lubang dh.sesuai sgt pakaian die dgn kemahuan die (suke jantan jolok jolok)

    0
    0
  7. rihana says:

    pompuan murahan dh xde dara kawen la ko ngn mak nyah ke jantan bangla ke.x layak utk lelaki melayu muslim!!haram!

    0
    0
  8. fasha sendat says:

    eloklah tu…kalo dia tak pkai baju cam tu, tak de lah bhan yg kita smua nak tgk tol tak? lebih kurang lah sama cam aku…kalo aku tak wat jahat,tak lakulah beautiful nara nie…

    0
    0
  9. tok wan says:

    malangnya tak canteq langsung .. harap boleh bogel je ..

    0
    0
  10. kak zizah says:

    alaaa u all ni.. yang penting kami bukannya telanjang…

    0
    0
    • ain says:

      klu blh tu memg nk telanjang tpi takut kna gam kotttttt
      terus la xleh msuk beautiful nara ni

      0
      0
  11. jijik.... says:

    tu string ke tangkal???

    0
    0
  12. Ade Ku Kesah..? says:

    Tangkal…buknnye g string… Ade gak member aku yg pkai..

    0
    0
  13. faiz says:

    sape la mak ayah dia kan?isk2..

    0
    0
  14. flower says:

    seksi la dia ni..
    tp nk wat cam ner dh life dia mcm 2..

    0
    0
  15. pim says:

    da pernah jpa dia ni…mmg seksi giler….

    0
    0
  16. tuit says:

    xpnh jumper die… so, xtau la die cmne

    0
    0
  17. flower says:

    hangat dripada biasa..

    0
    0
  18. Bunga says:

    .: Aku penah jupe dia kat luar tgh shopping..mmg sexy giler..pastu muka belagak perasan cun laa 2..ckp omputih tgk kiri kanan mcm org nk tgk dia jer..:.

    0
    0
  19. melissa says:

    budk lgi dia ni dh rsa mcm2 bnda,kte tgk jek la kn??? parents dia pun diam jek…

    0
    0
  20. shima says:

    x la sexsy sangat ingat ade gamber puki dia ala biase jelar setak itu aq pun leh wat lagi best kalo aq la aq tunjuk gambo puki aq

    0
    0
  21. boxer hugo bosss says:

    kulit die bersih sngguh…tp dlm da berkarat da…hehehee…
    muke kacok pakistan ke ape…heheee..
    ape pun kubur masing2 ko pndai ler jge yek…

    0
    0
  22. stapler says:

    memang dasar perempuan takde maruah. baik tukar agama terus.takde orang nak kisah.bogel terus pun takpe

    0
    0
  23. keras kejung says:

    dia ni perasan cun aii..sian mak bapak dia xpandai ajar anak kot tu yg jd anak pontianak

    0
    0
  24. wan says:

    xpela….kalau dia bogel skali pun badan dia per…biar ar…kita jgk leh tmpang tebeliak bijik mate…

    0
    0
  25. pening says:

    boringla dgn dia ni…x abis2 dgn kontreversii dan cite2 murah dia..x serik2 ke…hampeeehhhh tul….

    0
    0
  26. antony says:

    dia nie memang lawah dan mengoda… aki nampak live tengah berkepit…

    0
    0
  27. miss annur says:

    geli la aku tgk minah soSIAL ni..muka x la cantik mana pun,berlagak je lebih..mulut pun mcm sampah!!

    0
    0
  28. sparrow says:

    kena ratah ramai2 tahu la minah ni langit tu tinggi ke rendah….

    0
    0
  29. miebahau says:

    xpyh ratah rmai2 brooo…. lori treler blh pusing 2 ke 3 kali dh…. stkat lu nk nyak dia… dia slmba je smbil mkn kacang… mcm xde apa

    0
    0
  30. hensem says:

    saya nak kata kepada smua artis wanita malaysia dan indonesia agar bertaubatlah sementara pintu taubat masih terbuka lagi.ingatlah bahawa allah akan menarik nyawa kamu bila-bila masa dan inilah antara tanda-tanda kiamat iaitauapabila manusia mula mengagungkan hiburan berbanding agama

    0
    0
  31. lana says:

    dbuatnya tgh2 meroyan mcm nie tetiba mampos tgh tonggang air setan ke kepit jantan…dpt direct terus ke neraka…xtau bsyukur lgsung nikmat yg Allah pinjmkan…kesian makbapak pompuan nie…nasib dorangla dpt anak hantu mcm nie…

    0
    0
  32. saggitarius says:

    bibir die cun lah

    0
    0
  33. kuaci says:

    macam cibai.. aku junpe die kat shoping kmpleks, tergedik2 mcm babi nak menyusu.. aku rasa meroyan betina ni.. kalau korg tgok masa aku jumpe tuh, fuhhh.. aku rasa macam nak sepak bontot dia .. sial tol.. nyampahhhhhhhhhhhhhhhh

    0
    0
  34. RedGurl says:

    Oit Korang sumer, nak tau tak. Gambo ni kat restoran ala barat mak bapak dia..
    korang jangan heran
    aku da 2 kali g makan kat restoran tuh
    aku nampak sendiri rupa mak dia n bapak dia serta adik dia..
    mak dia tak cantik sangat, ade rupa cina sikit tp daddy dia menyumbang kepada hidung zarina yang mancung, mata yang galak dan kulit ala2 latin cume daddy dia botak jer…
    adik dia yang pompuan tuh, dalam 13 tahun gitu pon seksi.
    masa aku g makan ngn hubby aku bawak bb aku jenjalan kat situ, mak dia tegur bb aku dengan memakai short, adik dia pakai skirt kembang yang menutup punggung jer singkatnya.
    tapiiiiiiiiiiiiiiii………………….
    adik dia memang lawa……..
    bibir tebal, mata galak, rambut ikal, body cantik.
    memang pakej la…….
    bak kate korang……. NIKMAT DUNIA……
    paper pon..
    aku rase didikan parents yang patut disalahkan
    sbb korang belom tengok mak dia camner..
    lagi vogue…

    0
    0
  35. Kamen Rider says:

    Em… ingtkan seksi ne la tdi, 2 jew, kalau bgel tak pe gak ha2

    0
    0
  36. Teruk betul la die ni…..xserik2 lagi….
    gambar dah kantoi…
    jap lagi kantoi video tengah berak baru tau….
    selalu je wat bende2 kontroversi…nk cari glemer ke ape…rasenye xglemer mane pon die ni…glemer bab tunjuk segala ibu lurah adela….

    0
    0
  37. adoi says:

    nampak sangat bibir tu inject

    0
    0
  38. daim teruna says:

    aku rasa dia ni x malu kalau bogel pun..
    aku nk tengok jugak pantat berbulu zarina ni..mesti lebat giler,,

    0
    0
  39. suezie says:

    ermm.tak sangka kan prangai buruk mcm tu

    0
    0
  40. juan says:

    buka sana buka sini..alang2 buka sampi xde yg tinggal..muke lawa…atas lawa..tp bawah dah xlawa kot…kesian..ramai lg yg belum ade isteri..khwn je la dgn dia…taubat…

    0
    0
  41. juan says:

    br2 ni kene tangkap sb urin test xlepas…dadah pun dia ambik…ini kalau atuk aku masih hidup..mesti call minah ni ajak jln2 ha ha ha…atuk bapa laki mak tiri kembar dia la!

    0
    0
  42. juan says:

    shima nak mempromosi kan diri tu…ade sape nak..aku ade contact number dia…meh!

    0
    0
  43. jjj says:

    die ni klu telanjang pun xdehal lah aku ingat..kt umah mst xpakai pape pny ni…panas konon nye….tu yg pakai tdedah sane sini..senag masuk angin….tp klu aku dapat la die ni aku balun jubor die cukup2

    0
    0
  44. mamat s alam says:

    Artis ni kalau nak rehat pegi pub/karaoke lounge ke?? kalau gitu semua artis malaysia ni [email protected] de pegangan agama langsung…yg baik aku tabik la…yg tahap bangsat cam minah kayu ni….cam pelacur je..bukan pelakun pun…pengarah pun bangang agaknya amik dia ni ..lupa lak pengarah pun tahap bangsat je…..contohi david teo dan team dia la..semua at least ada disiplin,kena toe the line sebelum masuk berlakun dengan team Metrowealth..kut yg tetap jadi cam pelacur tu baik jgn masuk industri buat malu org Islam je…yg [email protected] agama tu sorii..la…baik taubat sebelum MALAIKAT MAUT panggil….

    0
    0
  45. KARKOYI says:

    KENA PELAM KARKOYI KOK LANAS BARU TAUU…

    0
    0
  46. manusia sabahan says:

    mengutuk tu 1 dosa
    ingat!kalau baik sangat baik bg nasihat yg membina,..

    0
    0
  47. Harimau Berantai says:

    Memang dasar wanita murahan.Maruah no.2 dan duit no. 1.Artis ni nak goda orang berduit je.Sekadar berlakon berapa sangat income.Status nak kena jaga.Jangan2 part-time call girl….Who know?

    0
    0
  48. Harimau Berantai says:

    Cakap kat paper peminat suruh berlakon lagi.Berlakon apa tu ? Anak pontianak dah tak laku.Filem porno ke ngan mat bangla..Itu pun kalau mat bangla berselera dengan dia.Taraf dia ni dah setaraf dengan sampah !

    0
    0
  49. Harimau Berantai says:

    Nak nasihatkan dia ni ! Lebih baik bercakap dengan batu.Orang yang ingat dia hebat takkan dengar nasihat orang lain.Kena tengking lagi ada.Kalau kita kutuk mungkin dia boleh dengar.Kot2 dia cakap “Korang bagi aku makan ke ?”………….Buat malu orang kita je.Pengemis kat tepi jalan tu lebih mulia dari si iblis bernama ZARINA ANN JULIE.Memang perangai seperti pontianak pun.Sesuai dengan orangnya.Tak payah bertaubat.Buat dosa lebih banyak lagi….Saya sokong dari belakang…..Hidup Zarina !

    0
    0
  50. Harimau Berantai says:

    Ada tak sape2 pernah jadi customer pelacur ni ? Tolong ceritakan kat kitorang pengalaman anda……!

    0
    0
  51. hantu gigi says:

    muke pon bukannye lawa mane pon… belakon pun sengal je…

    0
    0
  52. pucung karau says:

    ni anak haram ni pasal org2 mcm ni lah jadinya tsunami dan mcm2 bencana,mcm mana mak bapak dia ya 2 x 5 agaknya

    0
    0
  53. rina says:

    tengok muka cam budak baik tapi masyaallah

    0
    0
  54. joe says:

    korang ni komen tidak guna otak, gambr begini pun korang naik angin sia tak rasa apa2 pun, ini masalah korang semu akomen macm korang dah di dalam surga, kalu tak suka tengoh tak paya tengoh lah…. susah sangat kah? cuba kiran dah bnyk dosa yg menyebabkan korang tak dapt msuk surga sb mengumpat ja pandai……….

    0
    0
  55. amirul says:

    apa nak jadi dgn bdk2 skrg mak bapak dia suka kot anak pki mcm ni…..

    0
    0
  56. s2 says:

    ala sume artis ni klo make up je lawo…. cbe muke tanpa make up ko tanggalkan make up ko 2 mesti muke mcm selenge gylew.. klo aku pon dah make up lawa.. mcm lisa yng belakon dlm cerita adamaya 2 muka cantik original.. i like her still. ni si julie ni muke pasu je make up tebal tu yang korang bagi kaum laki trejerat dlm godaan lurah dendam dia n pussy dia.. plz r bertawbat dunia tggu masa dilipat kan je..astarfirrullahhalazimm……….amin.

    0
    0
  57. sasuke says:

    hahaha..law awek aku ni..compom kekal jd awekz jewp…x hengen nk wat bini…dye ngn pasya sendat 2 sme je naiknye…………………sangap women”

    0
    0
  58. sasuke says:

    londehkan lg bju ko toh….chntek gak law tayang 1 mlysia..luar ngare pn goyang tgok….law londehkan smue…wargggggghhhhhhhhhhhhh

    0
    0
  59. honey kitty says:

    dia penah pregnant ke?? kat bawah pusat dia ada garis lurus ….biasanya tanda tu ada kat pompuan yang pernah pregnant je….sebagai tanda senang or susah nak bersalin

    0
    0
  60. DANIAL_LOVE says:

    SETIAP ANAK YANG LAHIR KE DUNIA INI SUCI BERSIH…IBUBAPA LAH YANG MENCORAKKAN AKHLAKNYA SEBAGAI MUKMIN..SEBAGAI YAHUDI ATAU NASRANI…SEMOGA ALLAH MENJERNIHKAN HATIMU ZARINA ANN JULIE..AGAR KAU BISA KELUAR DARI KEGELAPAN YANG MENYELUBUNGI KEDALAM CAHAYA YANG DIREDHAI…BERSAMALAH KITA MEMBANTU MENGURANGKAN JUMLAH PENGHUNI NERAKA YANG RAMAI PENGHUNINYA ADALAH WANITA..

    0
    0
  61. haha says:

    sape die nie?….

    0
    0
  62. wow, awesome post, I was wondering the same thing. and found your site by google, many userful stuff here, now i have got some idea. bookmarked and also signed up your rss. keep us updated.

    0
    0
  63. Hey check out my blog too. I hope i have some fun stuff too.

    0
    0
  64. porno izle says:

    Hello! I just would like to give a huge thumbs up for the great info you have here on this post. I will be coming back to your blog for more soon.

    0
    0
  65. Almost four calendar months ago, longtime Egyptian strongman Mubarak at long last yielded to political realness and stepped down from power . Mubarak ‘s surrender — coming on the heels of the ouster of neighbouring Tunisia ‘s Zine El Abidine Ben Ali — was seen by a lot of as part of a domino effect.

    0
    0
  66. ??? ????????????: ????? ?????? ? ??? ?? ?????? ????? ????? ?? ?????? ?? ??????? ??????.

    0
    0
  67. gill says:

    apalar korang ni……biarlah dia….korang tau hentam jer, korang semua baik sgt ker?

    0
    0
  68. nana says:

    berdarah hidung aku……aduiiii

    0
    0
  69. aab says:

    camnilah baru artis..respect!!

    0
    0
  70. huhuhu says:

    masih cantik dan muda..filem dan drama tak ada..nama pun senyap..so..apa lagi cara nak raih publisiti dan naikkan nama semula.?..ini lah caranya..biasalah nak cari jalan mudah ambillah foto2 mcm ni…tp ingat mmg btl dosa pahala sndri tanggung..tp kalau u mati..org lain juga yg kena tanggung termsklah keluarga u..cth sembahyangkan mayat u, kafankan u, bacakan yassin u, dan mcm2 lg..melainkan u mati dibaham harimau atau buaya…kurang sikit keja org lain lah..

    0
    0