Written by AbangNara | May 21st, 2009

akim af7

Kejang sebentar perut kami melihat gambar Akim AF 7 sebelum transformasi. Hehehe. Macam mat Indon yang kerja kat construstion. Nasib baik jadi hensem skit duduk dalam akademi.

P.S: Jangan marah ek fan club Akim. Saja gurau-gurau jer.

283 responses to (GAMBAR)Transformasi Akim AF 7

  1. nuci says:

    ada sapa2 nk ckp yg ptama komen ke..nyampah aku berebut2 rebut ni..btw..aku xstuju ngn AF ni..apa ksudahannya..

    0
    0
  2. DelimaSaraa says:

    aku pun tergelok besar nengok gambor dia masa ujibakat tuuuuuuuu..hehehe

    0
    0
  3. Kak Su says:

    Akim la satu2nye yg berjaya ditransformasikan. Lap u babe..I’m yours… jan marah Saraa….

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      hahaha..sara pun dah cakap dh i’m yours…hehehe…maybe lar..moga dia bawak diri dia sebagai orang yang dikenali ramai berllandaskan agama dan istiqamah..

      jgn lah buat perkara2 berikut :

      1. jangan pegang nasik lemak tanpa muhrim

      2. jangan bergambar dengan botol arak

      3. jangan sombong..

      tu jer untuk akim, dari kak saraa

      0
      0
      • .... says:

        nasi lemak muhrim camne? hihi

        0
        0
        • DelimaSaraa says:

          nasik lemak singgik lima posenn..jual kat kedai pakcik muhrim, seberang jalan depan KLCC

          0
          0
        • [email protected] says:

          hah4…buah mangge pon ad jual gak…kt coket road

          0
          0
      • Kak Su says:

        Betul tu. Akim jangan jadi artis yg sombong dan lupa daratan ye.. Lebih2 lagi lupa agama sebagai pegangan hidup. You 2 Aril. Semayang jan tinggal ye.. Gud luck guys. Cheh..cam je budak2 tu baca mesej ni.

        0
        0
        • futurelawyer says:

          aku rase lar kan…kalo dah masuk industri hiburan nie bab2 solat..ehem,payah sikit nak dibuat…jgn sensitip arrrrr….

          0
          0
        • ZARIYN says:

          MANE KO TAU.PANDAI2 JE KO NIE.UAT PENAT CARI DOSA KERING SAJE…HUHUHU

          0
          0
    • dek yg says:

      knp suka akim?????????

      0
      0
    • fieqa_98 says:

      akim 2 encem gak kn?????

      0
      0
  4. ikan kaloi says:

    uhuks…abih tersembur air dlm mulut…naper lar buruk benar rupa sblm msk af ni…kelakar betul..hehe.
    nsb skrg ensem lar skit…skit jer lar..
    jgn mrh yer..huhu

    0
    0
  5. glory...glory man utd says:

    hahahaha…………
    lawak gile muka dia……….
    tapi masa final abis hancur lagi faizal tahir dia bwk…….
    ke laut………..

    0
    0
    • Kak Su says:

      Tak la ke laut sgt tepi pantai je..he.. Tpi dramanya ok ape? Susah tau nyanyi smbl ikat tangan. Kena tarik2 gi tu. Payah nak kawal suara. Pergerakan lagi. Silap2 boleh tersembam atas pentas.

      0
      0
  6. garfield_82 says:

    hmm…a’ah la aada sikit2 cam muka indon..dia orang indon ke??

    0
    0
  7. Kak Su says:

    Klu peratikan muka Akim ni skrg ni baru nampak muda semuda usianya. Good looking. Gambar lama tu mcm dah 25 thn.

    0
    0
  8. yann says:

    ala budak2 lg, kna dressup sikit dh handsome si datok k 2 yg dh sparuh abad 2 pun bila kna gaya handsome ramai ya trgila2……..

    0
    0
  9. jongosss says:

    alah akim tu budak lagi…muka muda lagi .skrang dh jdi artis pastu kena plak mekap artis..babun dimekap pn korang nmpak cun jgak…

    0
    0
    • sheera says:

      kowunk ney x abish2 nuck kutuk dye…..
      akoe taw lorh muke kowunk x nsem cm dye!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

      0
      0
  10. akim buat yg terbaik …x jadi juara bkn bermaksud x bagus.bagi saya akim the best malam tu…

    0
    0
  11. jalanan says:

    ala korang nie, mmg sebelum audition AF lagi die dah hensem macam yang kunun2 ‘transformasi’ tu, cume gambar serabut tu ntah hape tah boleh jadi macam tu. propa AF je kot nak kasi nampak transformasi..hehe..

    ni youtube die b4 masuk AF, kat audition OIAM3..

    0
    0
  12. rina_kecHik says:

    cute giler akim!

    0
    0
    • [email protected] says:

      haduhhhh…plezz r…`adek` gua 19 twun lg cute…comey lak 2…hu3

      0
      0
    • LIYA says:

      mmg comelkan?

      0
      0
  13. akudaksempoi says:

    Akim ni ok tp dlm akdmi cm kuang ajo je gaye dy.. Hmmm..

    0
    0
    • hanamichi says:

      engko yang koang ajar

      0
      0
      • [email protected] says:

        no coment…p ad ket r..bese owg da top ne nk prasan..ak pnh gk dlu p xr top cm die…jgn over je..relex..owg pon x bnci tol x….

        0
        0
  14. kisahsensasi says:

    At least die nie dah tunjuk perubahan yang best….bagus die punye impovement….

    0
    0
  15. myna says:

    bagus juak cdak af tok ngambik miak baru fresh kak skolah. cgek senang k cdak nak bulak miak. n cgek gik. miak baruk angkat tok. cdak sik demanding kedak artis lua nun. nasib sora cdak tok bagus.. bg aku miak nok dapat pergi jaoh la hafiz,akim aisyah. insyallah boleh… nak padah indon ka sik ka. amy search ya dlok. buruh kasar juak eh. ku asa tebal juak kali tgn nya. berkat usaha nya masok lam industri. kira berduit la juak…. dah nama masok lam dunia artis tok. tauk la cdak nak berpesen.. sik la kehak glak atas stage. paling koman pun jeans. wax ckit rambut.tshirt. ya dah cukup. sik kau nak kedak m daud kilau. bersilo2 atas stage. ngai ti. sik ku berani…

    0
    0
  16. mrS JENE says:

    akim, hafiz n aril all the bez!!!

    gud luck 4 akim…

    gafimmers!!

    0
    0
  17. aby :) says:

    cpatotnye akim yg jdie juare bknye apis or aril .
    at least kalo ta dpt jdie juare no.dua pon jdi an .
    nway,i’yours . hahaha .

    0
    0
  18. abee :) says:

    ak nk akim jdie juare doe .
    ta leh jdie juare pon no. due jdie ark .
    nie aril no.due .hafiz tu ak stuju ark die jdie juara.
    aril tue die dh lh cmbg . eee grm giler .
    nway , i’ yours akim .
    hahahaha .

    0
    0
  19. faizal says:

    aril wok TERBAIK WOK

    0
    0
  20. dyana says:

    ak mmg mnt gler kat akim..dr first ak tgok dye taw..
    i luv akim so much..
    mmmmmuuuuahhhxxxx…

    0
    0
  21. jernih says:

    ada aku kisah? cak.. cak.. cak..Wakaka.. jgn marah ya!

    and the end.. sume pelajar af tenggelam..
    ada le dua tiga kerat yang ok lagi… itu pun
    beralih angin jadi pelakon, pengacara… bagai..
    ermmm AF AF…

    0
    0
  22. lyna says:

    hiiii akim………

    0
    0
  23. mira says:

    akim still the best..i like u performance..rmbut bru akim cam style sam bunkface jew he..he..

    0
    0
  24. mira(smkideal height)3a8 2009 says:

    i love u akim..akim mmg kuar dgn pnuh transformasi..im yours….

    0
    0
  25. wawa says:

    aku memang suke akim..suke sgt2.tapi aku benci aril sgt2.rase cm nak ludh je mke aril tu..poyo giler.ade ke ms 1st week aril kte bg die akim xd dlm list 14 orang 2.huh.aril2.xseda diri betol..mat seret je lbh.bla la kau aril..go to hell.sume xsuke kau.minah gedik ngan awek kau je yg minat kat ko.

    0
    0
  26. ddek says:

    tbaik woooooooooooookkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  27. isss_love akim says:

    mmg btol pon,akim ni dlu cm mamat indon yg keje construction 2…..hehehe…jgn marah ha akim…tpi after ditransformasikn oleh af,rmai lak bdak2 pompan yg tergile gilekn die..termasuk la i…klu dlu xde org pon nk pndag die….

    0
    0
  28. daya says:

    akim!!!!!!!!! comel!!!! hope dpt cpel yg ‘ok’…..

    0
    0
  29. e i m says:

    aku tgk ok je be4 n afte..akim mmg hensemlah,,untung sape yg dpt akim..

    0
    0
    • [email protected] says:

      gua lg hensem….xyh nk tkr imej

      0
      0
  30. [email protected] says:

    ado ai…gua nyampah ngk die r…awek gua gle tol ngk die..ske le bebenau…da r 1 kmpg j.b…2r owg law da top mat endon pon ley laku….tkr r lek imej lme die dlu…snang ket ati…

    0
    0
  31. sheera says:

    akem….lorh yunk plig nsem kurt AF

    0
    0
  32. sheera says:

    kowunk ney x abish2 nuck kutuk dye…
    aloe taw lorh muke kowunk x nsem cm dye!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  33. NASUHA says:

    HAI AKIM..HENSEM LA SYE MINAT GLER NAGAN AKIM. LAGU BEGANG SYE SKE..

    0
    0
  34. Anonymous says:

    Apahal muke dìa mcm 2 sgt..he..he

    0
    0
  35. momo91 says:

    hahaha…..i mmg one of akim’s fans…but tak rase marah pon,because i rase akim pun segan jgk tengok pose pict dea bfore di transform tu…cam indon gak la…tapi after transform?gosh…he looks awesome!!!!

    0
    0
  36. adra92 says:

    saya minat sangat ngn akim ne…dri awl la saya percaya yg dia ni sangat cute…wlau pn first time dia xensem tp dia ttp cute….terus sokong akim ok….i’m yourz…

    0
    0
  37. eyra says:

    pandai jugak akim ubah rambut dier!!!!ingatkan x pandai.hehe,gurau jer la….akim memang nampak berbeza!!!kalo dulu2,rambut akim nampak mcm x sikat jer,tpi sekarang nampak rambut akim lebih nampak kemas…apepun,good luck untuk akim!!!!

    0
    0
  38. ira says:

    akim de best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  39. eirna amster says:

    akim sgt ensem…..tp,mse ujibakat muke die mcm mat endon pon ade,mat bangla pon ade…walaubgaimne pon, skunk die dh ensem giler..bg peminat2 akim,jgn jeles…sbb akim sye pnye…jgn ramps yerrrrr…..kalu nk akim,face 2 face ngan sye…..

    0
    0
  40. zaimah_zie says:

    hensem nya akim nie kan…sebelum transformasi akim hensem ckit jak tp lps transformasi
    hensem btl…klu lah aishah 2 jd gf nya akim pasti aishah org yg paling bahagua d dunia dan akhirat….he..he..he..juz kiding

    0
    0
  41. ira_wkamal says:

    bnyak p’bezaan antara akim dulu dan akim skrg…..
    dulu x braper nk hensem tp skrang oklah…..

    0
    0
  42. juliana says:

    hai,akim..saye nie peminat awak..bukti nyer saye simpan gmbr awak dalam logbook,banyak..saye cume mntak satu jer,nak nombor tepon leh x ….SEMOGA SUKSES selalu..I’M YOURS-4K3M..

    0
    0
  43. nad says:

    hahaha,dlu mcm mt indon mn ar???tpy skunk dh ensem ktknlah dh transform….

    0
    0
  44. yunis94 says:

    woit,kan akim dah ade aishah………..s0, sape2 yg minat iye 2 stakat minat je la erk….hu3

    0
    0
    • awesome says:

      sape ckp yg akim 2 skew kt si aishah???
      xder mknenyeerrrrrrrrrr………
      si aishah 2 jer yg nmpk trhegeh2…..
      da ader balax 2,buat mcm org ad balax lahhh………….

      0
      0
  45. yunis94 says:

    akim da best……………………akim n aishah nice couple…

    0
    0
  46. ira says:

    walaupun dulu dia mcm mt endon tapi sekarang dia lagi encem dari dulu

    0
    0
  47. ina says:

    hi akim…knape akim skarang mcm x kluar umah je… nanti dpt buat konsert kat batu pahat dtg la… semua kat sini menanti akim…

    0
    0
  48. KEKASIH AKIM says:

    korang jangan nak menggatal. akim tu i yg punya! kitorang dah ada kata putus nak kawin awal taun depan

    0
    0
  49. ALIA says:

    Pa per pun aku minat akimmmm…..i lebiu akim!!

    0
    0
  50. ALIA says:

    mmg ah akim x sesuai ngan aisyah gedik tu coz akim sesuai ngan aku…..kah3!!!!!!!

    0
    0
  51. aisyah says:

    Hello akim,apa khabar

    0
    0
  52. ALIA says:

    i love akim very much mmmuuaah.

    0
    0
  53. fherhfnvn says:

    urm,walaupon dhe mcm indon tapi ramai gak peminat dhe …… kenyataan

    0
    0
  54. nsome gler akim … nasb baek aq tak giler ….hahahahaha…..sokong akim smpai biler2 …. huhu … semangt ckit

    0
    0
  55. aishah says:

    ske ble akim da trnsfrmsi..lg ske klu dye jd milik aku..

    0
    0
  56. syazirilam says:

    aku akn sokong akim smpai bler2….walaupon dye dh khwin…tapiy kalu boley aq nk dye khwin ngan aisyah…..amin…. aku akn doakn akim khwin ngan aisyah…aisykim…luv u akim…

    0
    0
    • awesome says:

      xder org laen lg ker dlm dunia nie………..asyik minah 2 jerk………
      xsesuai lgsung……….

      0
      0
      • dek yg says:

        aisyh bkn cntk cgt pun!!!!!!!!cmey ckit jew…..

        0
        0
        • nanajb says:

          jodoh @ pertemuan d tngn ALLAH SWT…..isy2

          0
          0
        • [email protected] says:

          uuuuum betoll2 dk yg i skong gle u dk aisha 2 pown knnyew lawa pown

          0
          0
  57. acai says:

    hye akim….
    aq akn skong akim till die….
    aq mnat glerrrrr kat akim….
    kalo da rzeki,nak suroh akim g c aman….hehe…
    bengang da best song….

    0
    0
  58. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ssssssssssssssssssssssssssssssssssyyyyyyyyyyyyyyyyygggggggggggggggggggggggggggggggggggg aaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

    0
    0
  59. bandgirls says:

    Buat Akim,jangan lupa daratan ..ingatlah anda selalu kpd yg maha esa…..

    0
    0
  60. nurulhuda says:

    asskum…
    untk abg akim
    all the best…
    teruskan usaha
    utk maju…

    0
    0
  61. aleeya says:

    akim n aishah mmg sweet sangat2..i luv u akim n aishah..

    0
    0
  62. spencerZ says:

    akim mmg x hnds0me pun………..huhuhu……..p skrg aku dah jatuh cnta pulak ng dia nie…….wht wr0ng awhh?????help me

    0
    0
  63. ARIANA says:

    AKIM,ADE AWEK ?SORI KLU BAHASA SY KASAR

    0
    0
  64. fan akim says:

    eh ok apa?korang je terkejut aku tak

    0
    0
  65. ain says:

    akim lgi encem skrg…! i love u akim…!

    0
    0
  66. dieya94 says:

    ni jgn mrah tau…gmbr 2 btol mcm mat endon..cam ne bleh transform drpd x encem k encem r???

    0
    0
  67. AKIM YOU IS A HANDSOME BOYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  68. blankname says:

    nothing special about him.. duh.. why many people like him so much!!

    0
    0
  69. EMA1505 says:

    AKIM COMEL SGT2 TAU….MUAHH

    0
    0
  70. akim_fan says:

    smoge brjya dlm kerjaya utk akim yg diminati……u r very hensem n cute sgt2222…….u always my fav artist……. :-)

    0
    0
  71. lynna smkb says:

    hai akim..best la akim berlakon dlm drama kau dan aku d astro ria…hensem akim dlm crita 2..saya harap akim akan lebih maju dlm bidang lakonan dan juga nyayian…

    0
    0
  72. Emma9108 says:

    akim…….ensem cgt2.. suke laaaaaaa. all the best

    0
    0
  73. hagemaru says:

    kim good luck for your cutting for kau dan aku.suka lah lagu kau dan aku ngan mila………………….
    he he he he he

    0
    0
  74. fera natasya says:

    akim mmg hensem.tambah-tambah lg skang berlakon dgn si mila cute tu dalam cerita kau dan aku.saya mmg fanatik gler la dgn akim ni.dah la hensem.hensem,hense,hensem.hehehehehe.jgn mrh siapa yg ada hubungan ngan akim.(makwe)kalo akim ada makwe la kalo x de x pe lah.

    0
    0
  75. tiena_TBA1 says:

    mle2 ngok mke akim nie x urr mnt sgt..sng citer mmg x mnt urr..tp mse dye nyanyi lgu i’m yours 2 yg jd mnt glerr kat dye..lgu bengang plak yg terbaik dlm af dr musim 1 smpai 7 nie.. video lgu bengang plak mmg best ur..tp tiena mmg x ske urr ngok akim rpt ngan aisyah af7 nie..lbeh ske ngok akim ngan mila..mmg cute urr..

    0
    0
  76. dek ya says:

    akim is so cute…………………i love him very2 much..

    0
    0
  77. dek ya says:

    selamat hari raya cemua!!!!!!!!!!!!!da x spa2 xblik kmpg kt cni???

    0
    0
  78. dek ya says:

    bye

    0
    0
  79. dek ya says:

    akim………..

    0
    0
  80. dek ya says:

    akim is the best ;d

    0
    0
  81. dek yg says:

    sayang akim cgt2 tw……..love u co much……..uuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  82. auni22222 says:

    salam,
    akim,ak mnt sngt lagu2 akim!!!!!!!!!!!!!!!!!best!!!!!!!!!!!!!!!!tmbh2 lg lagu bengang…………
    luv u akim!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  83. akimira says:

    akim lps transfrom jd segak gilerrss..
    ak jth cinta kali ke 2 kt akim time muzik2 ari 2..
    nsem thp gaban, thp kronik, icu lah..hehe
    nyampah aku tgk c mila dlm kau&aku..
    gewdixx glerr..
    kan aku dah kata akim ngn aisyah 2 xkpel..
    tgk skang c pendek gewdixx 2 ngan qaud..haha
    save my akim..huhu
    apa2 pun..gud luck 4 akim..i’m yoursssssssssssssss

    0
    0
  84. secret says:

    pngakuan jjur………..
    akim mmg x ssuai ngn mila
    coz dri segi umo n paras……
    lau ngn ecah 2 ssuai r jgk……..
    npe mila je naik name skunk nie erk..
    mne dak af pompuan yg len…..?
    tlg lah maestro…………..
    naik kn yg len…cian diorang………..
    nk sgt tgk gmbr akim mse form 4 or 5
    mst mse skul pom die encem……
    sape la yg jd mkwe akim mse skul 2………………..

    0
    0
  85. smallest gurlz says:

    ya ampun!!!! minat giler r aku kat ak3m nie..aku ada cowang kawan classmate ngn aku auw,die nie minat abis r ngn ak3m sampai kan die kate ak3m laki die..aku ngn die dah mcm owg giler dah berebut kan ak3m..hahahaha..umo dah nk masuk 17 pon mcm bdk tegejal..pae pon aku mmg minat r ngn die..hope pat jumpe die r suatu ary nty…saaaaayang ak3m saaaaaaangaaaaat3….daaaa….

    0
    0
  86. smallest gurlz says:

    eh!!lpe plak nak komen pasal die blakon kau dan aku..aku sokong r ngn ko secret ak3m mmg tak sesuai langsung ngn mila ..mila 2 cam cover2 r blakon .tak bekenan plak aku tengok..tapi ape yang aku dgr mila ada ciri2 pompan kesukaan ak3m..mybe sbb mila kecik n comel kot..(aku wat komen nie sambil layan lagu ak3m bengang)..rambut ak3m sebijik cam rambut pakwe aku…cume pakwe aku pndk sket..

    0
    0
  87. Chei says:

    akim ni cute but sejak dah chance imej akim org baru lagi cun..he…time lakon kau dan aku len cam je..

    0
    0
  88. secret says:

    thanks smallest gurl…akim mmg ade gtau yg mila 2 ad cri2 pompuan yg die ska tp aku rse akim mksud kn org itu ialah aisyah la bkn mila wazzup2 2…eei…ntah pape r…mybe mse 2 akim xnk malukn mila sbab 2 r die ckp cam 2…for chei plak akim n mila 2 mmg x sesuai…

    0
    0
  89. nurathirah says:

    assalamualaikum akim.apa khabar?my cousin,balqis,she loves u so much.

    0
    0
  90. nurathirah says:

    hehehehhehe
    jgn marah nanti cepat tua. hahahahahah.

    0
    0
  91. nanajb says:

    adik kte akim sweet boy

    0
    0
  92. nanajb says:

    akim cmel la….spe kte die mamat indon mmg bte meyh….

    0
    0
  93. [email protected] says:

    SEBELOM= I HATE AKIM

    SELEPAS=I LUUUUURVE AKIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  94. SELENGEW says:

    nape mila jd aweks akim dlm cite ko & ak
    eeeee x sesue lngsng da r x ckop inci cian akim ble nk pndng die kne tndk bawah sket tngkok die pleh booodak af yg tnggi sket cm heliza ke fatin ke stcy pown bleh gark

    0
    0
  95. secret says:

    selengew……..
    lau heliza yg gnti tmpt mila 2 mst la xde adegan2
    pelok mmeluk or pgg tgn….
    lau fatin lak xpsal2 kna mrh dgn pkwe die
    yg encem 2…hehehe…
    tp lau stacy 2 no komen…ak pom ske stacy…
    tp mmg xsesuai ler akim n mila…

    0
    0
  96. kamshazryna says:

    saya minat akim..
    i love you…
    hahhaha…………

    0
    0
  97. imah says:

    akim n mila adalah pemint syew smpai bile2

    0
    0
  98. […] gosip Akim AF7 nie gay. Kami rasa mereka yang mengeluarkan gosip murahan nie tak pernah tengok gambar transformasi Akim AF7 yang pernah kami keluarkan dulu. Mementang skang nie Akim dah jambu. Dulu masa dia muka cam Indon […]

    0
    0
  99. aril_arila says:

    korang nie kutuk 2 akim buat nye akim baca mcm mn?sdh der

    0
    0
  100. aril_arila says:

    aku skong ckp beatifiul nara 2

    0
    0
  101. ann_comey says:

    encem nye akim

    0
    0
  102. dilak3m says:

    ak3m mmg ensem…….ensem sgt….mmmwaaaaah

    0
    0
  103. coklat says:

    trkjut bruk aq tgk rambut ko…x dew style len kew…tpi bley laa jugak…

    0
    0
  104. sistah says:

    hai akim.. kenapa lar u punya rambut.. u nampak ke tidak jalan depan? dalam drama kau & aku, dah mcm org buta.. buruk tau x rambut mcm tu..
    tolong eh ubah penampilan.. kakaka

    0
    0
  105. sistah says:

    tau xpe.. akim dgn mila tu tolong lar..
    lagi2 aril.. ya allah kau bantulah diriku ini dari dosa 2..
    si aril ni xhbs2 dgn shuffle dia, mcm org bodo pon ye jgk…
    si akim ni pon, lemau sgt belakon..
    mila lagila… lemau mcm biskut terbiar 90 tahun…
    ma ai… dala plastik nak mampus, mila oi.. jgnla belakon mcm budak baik sgt, nak jadi baik jadi gedik pulak tau x…
    mengada nya…. plzla….

    0
    0
  106. nana says:

    tpi skunk laen pnyer ctew…..akim dah machoo pnyer…

    0
    0
  107. farahayu sofea says:

    akim awak sesuai dengan mila kerana sangat comel dan romantics

    0
    0
  108. yeen says:

    assalamualaikum cume……gambar akim memang teruk sebelum msk af(x kutuk tau….cume kate)tp skarang memang ensem lah…..akim memang cocok skali ngan mila….anyway utk akim n mila harap korang sukses slalu luv you muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bye…………^-^

    0
    0
  109. Syakirah says:

    Dulu memang tak hensem.Misai pun ada.Sekarang fullamak!Mila pun suka tau.

    0
    0
  110. LIYA says:

    sblum-suka akim
    slps-lagi suka

    0
    0
  111. nofa says:

    akim do the best k………i know u can do the best n trus mju. smoga berjaya.i love u so mush as u fans..

    0
    0
  112. izzah11 says:

    hi akim akim hemsem

    0
    0
  113. izzah11 says:

    akim suke siapa aisyah ke mila? hehehe

    0
    0
  114. lyiana radhwa says:

    kalo dh keluo dri af7 2 jgnla perangkn rmbut or wat style lain plak.dh jd x hensem.kalo rambut d pnjg potong la…pas2 wat style cam kat af.baru la henem n pminat x lari…he3….

    0
    0
  115. ilanda says:

    akim sayang, jage perangai elok2 k…suke akim rambut pendek pacak2..nmpak jelas muke akim yg hot tuh..hehe..kalu org nk kutuk ke ape ke pedulikan..yang penting seniase perbaiki diri..jgan lupe diri..bpijak di bumi yang nyata..akim ade bakat n rupe yg sgt awesome..sayng akim sgt2..

    0
    0
  116. ak3m3ra says:

    gud luck n always success…….

    0
    0
  117. semah kluang says:

    mula2 dgr lagu akim sy dh suka tp bwh umurlah pulak. hehehehe…. jgn mrah.ms die kt af aku tak kenal pun.lepas lagu bengang,baru kenal… cayalah org johor. dik… buat yang terbaik k…

    0
    0
  118. danisha says:

    Akim..pasal hubungan akim dgn stacy ramai pihak yg x puas hati esp fans oppss..xyah cakapla..ramai yg kutuk2 akim..sian kt akim..papepun saye hrp akim tumpukan pade karier dulu..akim masih muda..perjalanan masih jauh..cinta dtg kemudian k..

    0
    0
  119. mula-mula says:

    dah transform pun ttp xensem, rambut jer stylo

    0
    0
  120. fatin says:

    akim makin hansem skrg tau!!!!

    0
    0
  121. fatin nadhirah says:

    akim saya minat awak menyayi lah lagi lagu bengang. SUARA AKIM MEMANG BEST.

    0
    0
  122. danisha says:

    akim..sweet sgt vc inilah cinta..sweet cam awk..huhu..saye suke awakkk..hehe

    0
    0
  123. izzah says:

    dulu tak sekarang hangat macam nak meletup boom

    0
    0
  124. Qilla says:

    Akim, video inilah cinta cutenyerrr. sweet sangat. Makwe dalam video tu cam pernah tengokla… Anyway, I wish u all the best n good luck. Jgn layan sangat gosip2 liar diaorang ni k.. I will always be your fans bye..
    p.s: terkejutnyer tengok gambar lama Akim hehhe jgn marah ek tapi sekarang ni encem sangat cairnyerr awek2 cam kite ni

    0
    0
  125. shakira says:

    jgn mngata akim tau!!!ni pemnat no 1 akim….mse first akim msuk af,xde ar mnat sgt..but now,love gler..to akim,sha tau akim nk cari awex brtdung..so,sha doakn akim dpt yg solehah..amin……..(don”t choose aishah,dayana,mila and stacy)…….p/s>ku tggu duda mu..

    0
    0
  126. miera says:

    dO dEr bEz k…i LoV u..

    0
    0
  127. [email protected] says:

    akim dulu ngan akim sekarang sangat2 berbeza,,yang dulu mcm tukang jaga tandas,sekarang mcm tuan tandas ada stail lha akim…..apa2 pun i like akim.huhuhuhuhuhuhu

    0
    0
  128. NORFAZILAH ASHIKIN BTE NUUH says:

    HAIIIIIIIII….akim,bila mau datang sabah lgi

    0
    0
  129. Siti Zubaidah says:

    Kenapa Akim dlu wkt bru msk AF sgt BIDA.

    0
    0
  130. asyiqin says:

    akim

    0
    0
  131. rahaijah says:

    Sykom.Akim Minsya ada nasihat untuk awk .Yg pertama jgn bercakap melalui phone semasa di charge.Yg kedua jgn mkn ubat dgn air sjk.Yg terakhir ialah jgn lupa solat itu penting bye semoga berjaya .

    0
    0
  132. rahaijah says:

    Akim handsome sgt2 muahhhhhhhhhhh. I love YOUuuuuuuuuuuuuuuu.

    0
    0
  133. Afina says:

    Akim encem sgt. npe korang x undi akim? kan dah dpt nmbr 3. cian kt akim.akim encem cgt2. I love youuuu akim muah……….

    0
    0
  134. syerie says:

    kepada sume peminat hakim… jemput lah dtg ke MIECC…. pada hari rabu 9 june 2010 jam 2 ptg……

    0
    0
  135. syafiqah says:

    salam……..

    0
    0
  136. fatin says:

    hye…..

    0
    0
  137. lulu says:

    wahahahahahahahahahahahahahwahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahwaaaaahahaahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahwahahahahhahahahaahhaaaaaa huuuuuuuuuu (xabeh g) waaaaaaaaaahahahahaakkakakaaaaaahakahaaaaaaaahhaaahahahahaaaakkkkkahhahaahhahahaaaaaaaaaakkkkk (pengsan)

    0
    0
  138. bengg says:

    gila…..dulu lain sekarang lain…….rambut kira okeylah yang lain tak tahu lagi……

    0
    0
  139. huas says:

    hang babni genduol dan suka dekat orang gila akim

    0
    0
  140. winda says:

    saye nak join bleh?

    0
    0
  141. hotmama says:

    Knp suka menghina pekerja indonesia yang membantu pembinaan menara tinggi di negara kita? jgan menghina sesama manusia terutama lg sesama islam hanya kerana rupa, status, atau warganegara mereka…

    0
    0
  142. sya says:

    salam………… akim tngah wat ape tu? bgi sya akim ngan mila tu x sesuai krane mila tu gedik,tua,play girl and what ever.emm akim so cute2 and ensem. bye nnti jmpa lgi.

    0
    0
  143. waida says:

    akim awkensem la,walau pun dulu lain tapi tetap ensem.ilove you akiiiiiiiiiiiiiiiiiiim!!!all the best waida ilove you k.ingat eee.jgn skit ati kalau org ngutuk u k.call me ok.balas k.saye cyg awk akim ummah.nanti saye kasi hadiah kat awk k,time birthay awk bye.all is fine

    0
    0
  144. waida says:

    akim awk sihat ke?awk punya lagu menuggu ngan janji saye suker la.ilove you

    0
    0
  145. waida says:

    hai akim ape khabar?cihat tgh eat pe tu.akim,akimnak tahu x umo kite bape?umo kitebaru je11.jgn gelak k.abga kim waida nak ambik abg akim jadi abg angkat leh x.saye teringin sangat kalu nak bgi bls la k.all the best hingga akhir hayat k.GOOD LUCK!!!!

    0
    0
  146. syaznie says:

    akim ensem….

    0
    0
  147. hana says:

    you are the beast………….!!!!!!!!!!!!!!!!!!akim no.1………

    0
    0
  148. liyana says:

    akim no.1.you are the best.i don’t care what people say about you.i love you.

    0
    0
  149. syira says:

    i know u can keep it up

    0
    0
  150. yasmin says:

    hmm…..wa tanya sama lu…..nape semua gadis suka sama lu???

    0
    0
  151. yasmin says:

    sorry silap ckp…tu kwn aku nyamar jadi aku…..maaf ye….

    0
    0
  152. secret says:

    kwn aku memang minat kat kau….
    aku x tau larr naperr….
    hmm…

    0
    0
  153. zikim says:

    akim tetep cute….. i luv akim.

    0
    0
  154. relax arr bro says:

    ape ni korang main I’m yours2 nih….hensem sangat ke?

    0
    0
  155. dude says:

    eh…lecehlah korang ni…die cute lah,die hensem lah….blekk….”aku cinta kau” lah….eii…”i m yours” lah….
    hello gurlz….nape korang suke akim???

    0
    0
  156. amira says:

    comelnyerrr

    0
    0
  157. Suhailah says:

    Lagi comel akim skunk dari dulu….HE…HE…HE…….

    0
    0
  158. nurul shaqilah says:

    dulu muka dia mcm x terurus,tapi lps tranformasi trs jadi cute gila

    0
    0
  159. nurul shaqilah says:

    dulu aku minat syahir, lps akim jadi cute trs minat kat akim

    0
    0
  160. nurul shaqilah says:

    umur shaqilah br 11 thn ,blh x abg akim jadi abg angkat shaqilah. GOOD LUCK!!!!!!!!

    0
    0
  161. i love abg akim bleh x abg akim jadi kekasih dan kawin ngan saya.

    0
    0
  162. sape2 yg tulis comment kt blok ni akn bernasib malang.terutama sekali yg ejek abg akim n kata luv luv luv luv 2 benci aq ingat jangan tulis apa2 sbelum aq datang umah korang ha ha ha ha ha aha ha ha ha ha aha ha ha ha ha ha ha hah

    0
    0
  163. AS’KUM ABG AKIM BUSY KE

    0
    0
  164. salam abang…cihat ke? huhu…memanglar…abang mmang cihat memang2…hahahak~

    0
    0
  165. shyma says:

    akim….erm satu perubhn yg baik….rmai rmja2 ske akim ni….tp ble tgk pic yg dlu….mmg klakr….tp skng da laen….2 la tranfomasi akim….pe2pn akim skng mmg best…..lgu pn sdap2…..keee it up….chaiyok akim….akim best..!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  166. ila zira says:

    Korang cantik n hensem sngt ke?Nk mengata pun tgk diri sendiri dlu.ye..ye…korang sudah ketawakan ciptaan ALLAH tau..fikirlah

    0
    0
  167. najwa says:

    akim sekarang buat apa tu .akim boleh tak minta nombor fon akim

    0
    0
  168. najwa says:

    akim gmbar akim hesem sangat -sangat.akim ni comel lah

    0
    0
  169. najwa says:

    akimtengah buat apa tu

    0
    0
  170. fiona stilletto says:

    i love akim so sweet

    0
    0
  171. anger issue says:

    wonderful post, very informative. I wonder why the other experts of this sector don’t understand this. You must continue your writing. I am sure, you have a huge readers’ base already!

    0
    0