Written by AbangNara | April 11th, 2009

tomok oiam

Akhirnya berjaya melayan One In A Million Top 5 tadi secara live sebentar tadi. Kagum gila dengan peserta-peserta yang masuk OIAM musim ke 3 nie. Semuanya mantap-mantap belaka.

Tapi yang pastinya Tomok tetap yang terbaik. Habis dibuatnya lagu Aku Cinta Padamu Sheila Majid yang mendayu-dayu jadi rock kapak. Akibatnya kami telah membazirkan RM2 untuk mengundi Tomok.

Nanti kalau dah jumpa akan kami kongsikan video TOP 5 OIAM Tomok dengan lagu Aku Cinta Padamu. Tapi tak puas hati betul sebab pendek-pendek sangat lagu yang diorang semua nyanyi. Tak puas nak mendengar.

P.S: Perasaan tak gambar lama Tomok kat atas tue? Rambut belah tengah lagi tue. Memang jambu macam budak sekolah rendah. Nasib sekarang nie dah jadi macho.

197 responses to Tomok Top 5 One In A Million, Tahniah Tomok!!!

  1. Anonymous says:

    aku 1st..haha

    0
    0
  2. hanz says:

    adeh…terlupa letak name…

    0
    0
  3. macam mana ek nak saman laman ini…. rasa mcm nak saman juga laman ini sebab letak gambar tomok yang di ambil dari tah mana-mana. tak ah gurau aja. abis gambar si benny tuh nanti akan disimpan di google. kalau kita copy dari google, kena saman tak sebab kita tak copy dari laman benny. kalau benny nak saman di saman lah google yang simpan gambar dan hasil keraj dia, Fungsi google adalah untuk supply gambar kepada pelayar, macam mana ek…… ada yang arif boleh terang ka supaya kita tak kena saman.

    0
    0
  4. nisa says:

    tahniah ..!

    0
    0
  5. ain says:

    hahah nk tergelak la tgk gmbr tomok yg dlu2
    skema btoi

    0
    0
  6. norajoey says:

    hye there…ader g tgk live ker show oiam??
    anyway tq sebab support tomok..wah i lak yg berterima kasih kn..actually tomok yg berterima kasih kt smua yg support die..die slalu pesan itu..n i mmg rajin google mana2 entry yg wat pasal tomok…anyway thanx again..luv ur entry…

    0
    0
  7. fiza224 says:

    i love u tomok…very much! dr dulu smpi skrg… aku mmg dah tau die akan jd top 5… n musim ni,msti die juara. cayalah tomok… teruskan usaha…

    0
    0
  8. fiza224 says:

    agaknye…bilelah tomok nak wat laguu best2 mcm dulu… mcm lagu hiasan dilaman rindu, hanya tggl sejarah… peh! mmg best lagu tu…

    0
    0
    • bUDakgEnIus says:

      AKU PALING BENGANG LAGU JIWANG JIWANG DIA…

      Mendayu2 mcm hape2..
      Tapi skg nie dah ok dah,
      Dah nampak ke styloan dia,
      Dah mula matang dah..
      Kalau tak,
      dgn style rambut belah tengah dia,
      Muka jambu,

      MEMANG TAK BOLEH BLAHHHH…

      p/s: Tomok, bila ko nak kenal kan aku dgn kakak ko?comel ar dia…
      :))

      0
      0
      • fiza224 says:

        HIASAN DILAMAN RINDU
        telah sekian lama sayang…
        ku pahat namamu dihati,
        tak ingin rasanya berpisah,
        cintamu penawar sepiku…
        ucapan akhir lahir,
        dibibirmu, cinta palsu…
        ku lempar segala kesalan,
        demi cinta padamu,
        walaupun aku,bisa tenggelam,
        mungkin terkubur dalam,
        kelemasan…..
        namun rindu ku ini,
        semakin mendalam…
        kasih dihati nyala,bagai bara…
        teguhnya tangkai bagai cintaku,
        namun berbunga hampa…
        pedihnya kuhadapi,perpisahan…
        biarpun harapanku,telah hancur berderai,
        kan ku hiasi,
        kenanganmu dilaman rindu…

        0
        0
      • ain says:

        nmpknya budak genius ni dh beralih arah..ko dh gilakan si kakak tomok plak,mn ko nk letak si poco2 tu..kcewa la dia

        0
        0
      • flower says:

        sabar ler..
        mintak permission dr poco2 dlu..

        0
        0
      • flower says:

        ye la usia dh mningkat sikit…

        0
        0
    • flower says:

      layan kan lagu 2..
      besh gler..

      0
      0
    • flower says:

      mmg btol ler besh..
      besh sgt..

      0
      0
  9. fiza224 says:

    kpd budak genius:
    at least,tomok ade lagu sndiri… egko ade ke? dah xminat dahlah…org lain bersepah lg minat… ade ati nak jd abg ipar die… egko xminat tomok,sah2 awl lg akak die reject…

    0
    0
  10. za says:

    tomok best…

    0
    0
  11. keyleedaud says:

    1 juta tu Mok..kkeke

    0
    0
  12. gulayu says:

    Muka sebijik macam bapuk shialll

    0
    0
  13. ain says:

    “tomok yg jambu waktu muda-muda..”

    skg tomok dah tua ke??hehehehe..!!

    0
    0
  14. --------tun--------- says:

    perkataan jambu kalo kita ejas skit ejaan dia..dia akan jadi jamban…hahahahah eh ain ko orang sarawak ke? i love sarawak..aku orang timur…selera aku mengadap ke borneo…tgk la dalm 5 taun lagi nak cari orang sbh/srwk jdkan isteri…perghhh mesti mengamuk mak aku…hahahahahahah

    0
    0
  15. baohuluna says:

    aku da mula jatuh chenta ngn indrawan nih..dye mmg superb la.len dr dulo..transformasi yg menakjubkan..indrawan u the besh loh..!!

    0
    0
  16. ain says:

    besa la kmi kn peramah hikhik

    0
    0
  17. BIBAH says:

    hai…tonyok,tonyok.ramai betul awek terpikat dengan tonyok ni ye

    0
    0
  18. BIBAH says:

    TAHNIAH TONYOK.

    0
    0
  19. Anonymous says:

    tOmok the beSt…oi…Nak jumpe die lahhh…

    0
    0
  20. Anonymous says:

    kata orang jelez tomok i tOmpok…huahua..jelez lah tuee…

    0
    0
  21. kutilanak says:

    congratulation tomok..
    cyelahh.

    0
    0
  22. bawang putih says:

    hensem gak si tomok nie……aor dh popular mstilah hensem…cbe korang tgk zaman muda2 die….jambu giler siuttttttttttt…………..

    0
    0
    • shttt says:

      tomok mmg hndsome….mmg tol mase zaman muda die jmbu giler,but now die dah berubah..luv tomok

      0
      0
  23. ann says:

    tahniah tomok coz meneng oim3,
    tomok memang power giler,mantap beb.
    tomok boleh……..love u muuaahhh …………………..

    0
    0
  24. shtttt says:

    i love him so much..good luck to u…

    0
    0
  25. myra says:

    tomok……….abg dulu x encem tapi sekarang abg lain dripada yg lain

    0
    0
  26. ann says:

    tomok best…jutawan kita tomok

    0
    0
  27. Fira says:

    Tomok tetap hensem !!
    I luv u !!

    0
    0
  28. tiena_TBA1 says:

    hye abg tomok sye ngan saudara sye ain mmg mnt ngan abg.dr dlu smpai skrg nie tp skrg nie lbih mnt dri biasa. klu dpt jmpe abg mmg best rsenye bleh pgsn kot coz abg lbih nsem dri dlu.

    0
    0
  29. fiqa... says:

    mge sukses always…….

    0
    0
  30. eifa says:

    i like this blog coz i dgar mcm2 crita ttng tomok;)

    0
    0
  31. balqis1999 says:

    tomok ni hensem lagi waktu kini dari yg dulu

    0
    0
  32. EINA says:

    HAI SAYA PEMINAT TOM0K

    0
    0
  33. tomok syabas tomok cella harap tomok bley sabar dgn cubaan yg di beri oleh tuhan yg maha esa tomokkn seorg yg x ambil kisah ape yg org ckp tomok mesti tabah tomok all the best cella skg tomok 4 tomok cella pesan tlg la jgn hiraukn ape yg org ckp tu tomok all the best

    0
    0
  34. tomokb cella rs tomok perlu tinkatkn tomok punyer usaha tu cella rs tomok dh ramai peminat dh termasuk cella tp jgn biar lama2 tau natie cikit plak peminat tomok tu dhla cella rs cella dh pjg menulis nie byebye tomok cella loves tomok

    0
    0
  35. Anonymous says:

    SALAM..TOMOK…u r the best…

    0
    0
  36. mira says:

    salam….tomok u r the best…..

    0
    0
  37. irna says:

    ka tomok soryyyy,ia da papai imej you di facebook ia.k mita alamat facebook ya….I MISS YOU 4EVER.

    0
    0
  38. airia says:

    aek mmng cute lh tmk!!muka mmng ansem

    0
    0
  39. NA says:

    Sesunggunya seseorang yg kutuk dan menghina orang bermakna seseorang itu menghina dirinya sendiri

    0
    0
  40. NA says:

    tomok mesti teruskan karya nyayian walaupun ada orang yg menghalang teruskan jugak yep tomok..all the best

    0
    0
  41. farah says:

    wei aku nak tanye umur dia skang ne berape eh (2010)

    0
    0
  42. girl.... says:

    ensem nyer tomok skang nie……

    0
    0
  43. sarah (HIDUP ITU HEPI) says:

    masa tomok muda-muda tak le hansem sangat.Tapi masa kini memang hansem gilerr.die memang putih melepak.kalau tak pakai bedak pun nampak putih.

    0
    0
  44. sarah (HIDUP ITU HEPI) says:

    tomok blh jadi idola saya.saya memang minat dia sangat………………

    0
    0
  45. aida says:

    salam…buat sume peminat tomok yg semakin popular…kpd tomok.. sye cadangkan untuk awak supaya..cuba untuk cipta lagu sendiri…x salah kalau kita nak cuba bakat yg terpendam kan..? by the way.. sebenarnya saya sgt meminati diri tomok n nak sgt jumpa dgn tomok…tapi yelakan…tomok 2 sekarang dah jadi jutawan…(tp saya nie pown ank org kaya)…kalo nak dipadankan dgn tomok.. saya nie muda 11 tahun dari dia… umur saya baru 15 tahun…tp sekarang saya tgh gaduh dgn kwn saya dh dkt 3 bulan kami x bercakap sesama…kalo2 tomok sudi kasi komen kat saya… saya sudi mendengarnya… kalau x pown…sesiapa yg sudah terbaca comen saya…tolonglah bantu saya…

    0
    0
  46. imylea says:

    hi,,awak nmpak HANDSOME sangat,,nape x wat konsert kat penang

    0
    0
  47. hannyjoe says:

    sama je cuma yg skrg ni lagi handsome

    0
    0
  48. shazwina says:

    haiiiiiiii
    boleh berkenalan

    0
    0
  49. Eunice Tong Xue Ern says:

    I’m really big fan of Tomok. I selalu wish nak kekasih Tomok in my life.Saya kan 16 tahun dan berbangsa cina serta agama kristian.

    0
    0
  50. Like someone else mentioned what a fantastic blog this is. Usually I dont make an effort with a comment although on your work you deserve 1. Congratulations are in order

    0
    0
  51. porno izle says:

    Hello everyone. I was just surfing the Internet for fun and came upon your website. Terrific post. Thanks a lot for sharing your experience! It is good to know that some people still put in an effort into managing their websites. I’ll be sure to check back from time to time.

    0
    0
  52. hazel says:

    love you tomok ! <3

    0
    0
  53. hazel says:

    love you tomok !

    0
    0
  54. hazel says:

    love you tomok! <3

    0
    0
  55. hazel says:

    sentiasa support u ! <3

    0
    0