Written by AbangNara | July 28th, 2009

tiz zaqyah

Bila tengok gambar Tiz Zaqyah, pelakon heroin drama Nurkasih nie, memang terserlah kecomelan dan keayuaan dia bila pakai tudung. Tapi dalam realiti hidup sebenar, Tiz Zaqyah nie tak pakai tudung. Mungkin masih belum bersedia kot. Satu masa nanti pakai la tue.

Kami sengaja taknak paparkan gambar Tiz Zaqyah tak pakai tudung sebab bagi kami dia tak berapa cantik berbanding dengan gambar memakai tudung. Sama macam artis-artis wanita lain yang berlambak kat luar sana tue. So bila pakai tudung, terserlah sikit kewatakan dia nie.

Lagi gambar Tiz Zaqyah, pelakon drama Nur Kasih dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Untuk anda yang mempunyai anak dan mahukan kecemerlangan dalam pelajaran untuk anak anda, apa kata cuba program Skor A. Semuanya secara online dah mudah jer. Nak tahu lebih lanjut klik sini.

tiz zaqyah

tiz zaqyah

tiz zaqyah

tiz zaqyah

tiz zaqyah

tiz zaqyah

Baca Yang Ini Pulak:-

162 responses to (GAMBAR)Tiz Zaqyah, Awek Nurkasih

  1. mizzmind says:

    cute…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  2. 1911 says:

    im the 1st one!!!!!!!!!!!!huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  3. AIN says:

    CUTE LA TIZ NI
    HRP2 PINTU HATINYA AKN TERBUKA UTK MEMAKAI TDUNG..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. AIN says:

    PAKAI TUDUNG LGI NMPK AYU N SOPAN
    BLA XPKAI TDUNG JD X CNTIK LA
    PKAI TDUNG KN WAJIB
    FIKIR2 KN LAH WAHAI TIZ ZAQYAH

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      ain, aku nak tgk muke ko plak…nie x, asyik2 bendera msia jer…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    • fida says:

      sekarang ni kalo pakai tudung kunun dah kira baik la…tapi, tak sedar, seluar dalam terdedah, baju sendat…buah dada terbonjol…tapi pakai tudung tu dah kira baik la tu kunun….
      apa pakai tudung tu untuk nampak cantek je ke…???
      pada aku org mcm tu lagi hipokrit….menjatuhkan imej tudung tu sendiri….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. pinkypanthers says:

    huh cam ayu raudhah dlm citer manjalara…
    cantik bila pakai tudung..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. pinkypanthers says:

    kan comey kalau bertudung terus..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. kuSut says:

    cantique

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. suri says:

    cite nurkasih sgt best….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. kira-kira says:

    lor pkai tdung blakon jer…
    igtkn btol2…
    kn cute lau tdung 2 xdbuang…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. Akak Leen says:

    comei…comei…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. tED| says:

    ya! aku sudah tgk gambar dia tidak bertudung. terperanjat gila. sbb dalam impian illyana.. mati2 aku ingat dia org yg bertudung… aku tertipu!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. suri says:

    bulan sepuluh ni nak convo kt uia.. tak sabarnye nak pakai cam die pakai tu.. hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. syanazila says:

    erm i x pernah lepas tgk citer ni..layan sgt…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. samsol says:

    usaha tangga kejayaan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. sue says:

    im first…yahoooooooo

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. Andy Chester says:

    best. drama i plg suke after matahari

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. supporter says:

    http://www.youtube.com/watch?v=cRcDtvbNhrI

    lagu untuk tiz zaqyah dalam nur kasih (nur amina).. enjoy =)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. arieiza says:

    cite ni memang best..
    at least lain dr drama biasa kt tv..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. bangiperdana says:

    bila aku nak pakai E200K nie….aku giler betul dgn kete nie..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. karut666 says:

    comei lg nenek den

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. aries_april says:

    morning friend…
    have a nice day….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. aries_april says:

    ska nengok dia lakon dlm citer ni….
    citer dia pn best ….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • EclipsE says:

      xtau nak ckp suke ker x…sbb umah xde tv…tgk dinding jer…huhuhu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. miss annur says:

    best giler arr drama ni..x penah miss..kwn aku yg non muslim pun ckp x penah miss tgk citer ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. Rin says:

    cantik kan gmbar “kawin” dia ngan remy.. hahahh
    dia ni nmpk lembut n ayu gtu dlm Nur Kasih.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. jojio says:

    Nampak cute & cool…..cam ni lahhhh….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. aries_april says:

    apa yg btul eclipse?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. nha says:

    laaa tak pakai tudungkah?? aritu kat mhi time pomot cite ni, nmpk die pakai tudung.
    tapikan, satu mende je tak kenan ngan die nih. time interview aritu, cam tak reti ckp melayu langsung. tapi dlm drama elok lak ckp melayu.
    bukannye tak bagus speaking english, mmg nampak educated, tapi interview dlm mhi, ckplah melayu, bahasa kita. rancangan pun mhi, bukannya breakfast show.
    tapi secara overall, okla lakonan die ni.. ade bakat. hrp2 producer lain nampak bakat die nih. jgn nak ngk paras rupa je, tp lakonan hampeh.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. aries_april says:

    tpi prsan x?
    dia ni mcm nmpk rndh skit la….
    :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Akak Leen says:

      a’aa….kecik molek kot…ntah la…x penah tgk kt luar…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jojio says:

      Tu la…lengan Remy pun dah sama dengan badan dia…hihihihi…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Akak Leen says:

        gambar pakai baju putih (nikah) tu…nampak sepadan jer derang….hehehe…memandai lak…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. D_D says:

    cute nyyer……….
    lau dia tol2 pkai tdg msti bgus kn

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. lilies says:

    so sweets..=) hurmm..look sepadan kn dia ngan dat guy tuh..even dat guy ngah hot bercinta ngan other actress sape ntah name die..hurmm..T__T

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. x-not-x says:

    drama melayu setakat ni yg paling best pernah aku tengok…even my friend pun tgk cerita ni melalui internet sbb kt country dia tak ada tv3…memang menginsafkan dn memang best!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. aries_april says:

    citer ni mmg best…
    rsa cam nk ambl bca skrip dia ja…
    xsbr ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bahulu hangit says:

      sabar2…aries…tggu mlm jumaat nie..kite ramai2 duk depan tv3…naik kan lg ranking tv3 yg sememang nyer dh tinggi…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. bahulu hangit says:

    hai…morning everybody, aku mmg giler cite ni…sbb aku giler kt Remy Ishak tu…cute awek tue..kalo la aku di sebelah tu lg cute..awek ni adela iras2 muke aku…jgn x caye…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. aries_april says:

    hope stesen tv kta akan trus mnyiarkan citer2 cam gini…
    lain dri yg lain…
    bru ada smbtan skit…
    ni blik2x citer ‘aku cinta kau, kau cinta aku’
    ‘aku ank orng kaya. kau ank orng mskin’
    naik jelak dh..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jojio says:

      Apa nak buat…ala ala Bollywood….siap ada lagu lagi….hampeh…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. aries_april says:

    morning bhlu…
    tul ker ni…
    nmpk cam heliza g ja…
    try tkr pic tu…
    :-)
    bru kami caya…
    bkti msti ada…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bahulu hangit says:

      nnt bahulu tukar gmbr heliza ni ngan tiz zaqyah…same la jd nyer…
      sbb awek tu cun sume nk perasan…cube cam siti sarah…sume x nk ngaku..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. miss annur says:

    x sabar tunggu jumaat ni..x sabar nak tgk next episode die!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. bahulu hangit says:

    skrg kepopularan fasha sandha dh menjunam jatuh…byk lg pelapis2 baru yg cantik dan berbakat dr die…harap2 pasni jgn la si fasha tu menang ape2 anugerah..xdek satu pon drama die yg best..sume hampeh…Boikot fasha sandha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Akak Leen says:

      akak pun dh x suka tgk fasha berlakon…ntah la… mgkin byk sgt kontroversi kot…jd x de mood nk tgk cite yg dia lakonkan…dulu masa cite natasya, bkn main lg suka tgk dia berlakon…..emh…nasib la….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • hermione granger says:

        tp fasha nih xnk ngaku dh x laku….stil kte byk dpt ofer pdhal mane ade muka dia kuar tv sgt pun skrang……..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. aries_april says:

    cian akak…
    xper la….

    be honest la akak…
    actually, si fasha ni ok…xsmbg..
    klau blik png stil cntc mmbr2x lma…
    aries knl dia dri zman sklh lgi…
    cma kntrvrsi yg dia bt ksi kta mluat kat dia…(trmsuk aries sndr…)
    :-)
    aries xbrknan la bla dia mrosak kn rmh tngga org…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. aquagirlz says:

    upenye xpakai tudung awek ni kat luar ye.. tp mmg nmpk kiut ar muke dia kan… aku xpenah miss tgk citer ni, tp mgu lps t’miss plak. korang nak tau, yang kat swh tu kmpg aku tau.. umah kmpg dorang tu la…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • selangorfanatic says:

      As,kum….cite tu kat kg awak ek….kg mana ek..Sabak bernam ke tg karang….Sg Haji Dorani ke Sawah sempadan??????

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. aries_april says:

    oh…
    kat sna homestay kan?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. asparagus says:

    comey dan sedap……hehehhe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. aries_april says:

    asparagus mmg sdap….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. ami says:

    dia ni yg belakon dlm impian elyana kn..jd akak senior elyana

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. aquagirlz says:

    aries-april..
    shooting dorg btl2 kat blkg umah kiter..
    ada gak homestay, tp umah tu bkn homestay.
    btl2 umah org kat situ.
    best tau pemandangan kat sawah..
    hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. aries_april says:

    wah cntik ya?
    tua rmh tu orng tua ker mda?
    kat na tu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. aquagirlz says:

    masa shooting tu blm musim menuai lg.. tu pemandangan nmpk hijau. tu rumah family ada org tua nye la… kat kg sawah sempadan, tg karang selangor..
    penah dgr tak?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. yana says:

    klu korg nak tgk die x pkai tudong,tgk kat iklan “Fair n Beautiful”…
    time die sbut “light brown n beautiful”..
    tu la dier berkemban lgi..haha!!
    tpi die pkai tdg sumpah superb cute lawa!!
    hehe..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Akak Leen says:

      adoyai….spoil lak mood tgk dia kemban gtu….
      tp suka lakonan dia dlm nurkasih….dia pun nmpak cantik bila bertudung….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. aries_april says:

    prnh dngar…
    thu kat slngor…
    tpi xtau la kat mana tmpt tu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. puteriaquarius81 says:

    love nurkasih so much.. bebest

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. ma says:

    kalau ambik pelakon yg perlukn tudung, amil la pelakon yg betul2 bertudung. baru real, ni tak hipokrit betul benci tengok filem melayu. ketinggalan zaman n tak real betul!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. aquagirlz says:

    ma, mudah2an terang ati dia
    biler org suke lakonan dia tu pakai tudung.
    kot satu ari nanti dia buat perubahan ke..
    kan?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. aries_april says:

    amin…
    kata2x kita tu doa…
    :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. za83 says:

    cute sangat bila tiz pakai tudung..nampak islamic sangat lakonan dia..aku bagi 5 star drama nur kasih sebab takde drama mcm ni kat malaysia..every single thing, views, skrip, pelakon..besttt..ala ala ayat-ayat cinta filem indonesia…congrats pada produksi drama ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. za83 says:

    kalau tiz pakai tudung betul2 aku lagi suka..tapi itu semua hidayah dari Allah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. Zaza Muhammad says:

    Yalor… jelita lagi ayu bile dia bertudung…
    Aku x follow sesgt cite ni tp ari tu tertgk masa g outstation (psl cenel lelain x clear sesgt..TV3 je ok hehehe)… best aaa cite dia.
    So sokonglah cite2 buatan Mesia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. aries_april says:

    msia pn mmpu tndngi citer2x luar ngra…
    citer2x msia ada jg yg best…
    :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. si poyo says:

    huhuuu, tiz mmg cntik…tp kalu pkai tdung lg manis…..huhuhuuu, leh knal….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • the man says:

      biasak la pelakon..dunia dah akhir zaman..maka eloklah kiter bykkan bertaubat..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. No Name says:

    dah nma pun berlakonn..
    artis malaysia bru naek sket dah blagak femes..
    belakon bkan best mana punn..
    bek trus wat cite blueee…
    bru mantap…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. scarlett says:

    berlakon sahajala mula2.,… moga2 berubah..
    tapi bagi saya lakonan tiz tu tak padan dgn lakonan heronya tu, jd susah sikit nk feel bila tengok.
    lakonannya masih belum bagus

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. Adam says:

    I harap Tiz akan menjadi lebih baik..tengok semua orang dah mula cakap pasal Tiz..Saya tau ler Tiz tak nak hipokrit ,tapi biarlah sedar bahawasanya Tiz tu muslim..tak tau ler kalau keluarga Tiz tu pun kaki ….???? juga tak tau nak tegur anak kan..atau mereka suka Tiz macam tu..pasal tu saya tak suka kahwin dengan Tiz mula2 sebab i dah tau macam mana dia kat belakang i….hehehee..gurauan jer tapi berunsur nasihat

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. RR says:

    Sy ada baca komen Tiz psl gambar ni…Tiz kata dia sakit ati sb byk guna kata2 kesat kutuk hina dia…
    Tiz..ni baru atas dunia Tiz…penah pk tak esok2 di akhirat depan2 Allah s.w.t…nak jwb ape Tiz…
    Kalu Tiz suka belakon buat elok2…Allah x kata tak bleh acting cuma biar d landasan yg betul..
    Cuba imagine sebab nur amina yg tiz bwk tu ramai awek2 berubah..byk pahala tu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. melatichantek says:

    ala..manusia kan boleh berubah..
    mana tau satu hari nanti dia akn mnjadi insan yg lebih baik dr sebelum ni ..
    harap tiz dpt amik pedoman watak nur amina tu..
    amin~~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. sai says:

    Semua manusia boleh berubah………….tetapi jangan sampai masa yang merubah kita………..seperti kata orang watak yang dibawa dalam sesebuah drama atau filem harus di praktikkan jika ia bagus………walaupun agak sukar kita mula dari bawah……….lama-kelamaan biasalah 2,,,,,,,,,,,semua orang nakkan watuk nur amina itu diwujudkan sendiri oleh pemegang wataknya supaya dpt dijadikan contoh tok masyarakat…………yang dah lepas 2 biarkanlah k………………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. Fans No 1 says:

    I m confident that Tiz will go far, looks sweet ngan bertudung ……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. fan tiz/nur amina says:

    ape drama tiz yang akan datang yek?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. Jo says:

    Klu aku la.nk wt dia ppuan smpanan aku..dh kedut.aku cmpak je kt longkang

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • renzo says:

      nk wat simpana je?
      prmpuan camni la kita kene guide ke jln yg btol…

      klu adik prmpuan ko, org len wat cam tu,
      msti ko marahkan…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. shazyha says:

    qiut tol tiz gna tudung!comey sgt2!!!!aq rsa tiz ngan remy iz perfect kapel laa..tol x?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. lala says:

    tiz pakai tudung tak lawa la.. kita ni manusia dilairkan bogel..pakai tudung atau pakai baju bukan ker ..menngubah kejadian tuhan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. LiA says:

    kenapa ko kate cam tu lak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. roi2 says:

    niat utk tunjuk perbezaan pakai tudung lagi comel lebih baik dari x pakai tudung tu okla, tp, yg sebenarnya, jgn hidup dalam penipuan selamanya…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. roi2 says:

    kepada tiz zaqyah, semoga ketemukan hidayah dan petunjuk ke jalan yang benar……hidup ne sementara jer,,, so, selagi sempat insaf, insaf la. seperti dialog awk dlm episod entahla, ALLAH MAHA PENGAMPUN LAGI MAHA PENGASIH…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. Hasrul Fairuz says:

    boleh sy jd nur kasih awak?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. d92054 says:

    tak penah trpikat tgk citer melayu, sekali trtgk 3 mggu lepas daa… bagus jln citer, sesuai ler utk org2 yg x sedar mcm aku ni, balik oversea tak ubah2 perangai…hanyut… mana facebook dia?? aku nak komen..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. azri says:

    kak zaqyah, pkai la tudung.x baik kalo x pkai.nnti naikkn nafsu laki.nnti ape2 brlku kang,kitorang gk yg ssh.plz

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. SEVEN says:

    nie berapa banyak nak bagi komen nie?c-kit udah le…ok lah…tiz…jujur saya cakap,saya tak pernah nampak perempuan comel yang bertudung selain tiz…. pakai la tudung,bile tiz pakai ,tiz nampak lebih cantik tau…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. cT says:

    x per…
    yg pntg nawaitu…
    tul ker…Tiz dah kawin lbh kurg 3 bulan yg lalu?…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. d92054 says:

    aikk… dah kawin??
    alhamdullilah, moga bhagia mcm nur amina hendaknya……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. secretz...... says:

    cutenye dier!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. Qairawani Zakaria says:

    Citer nur kasih membawa saya untuk menyelami hati seorang wanita yang di ibaratkan seperti kaca…..Apabila kaca itu terhempas,mengambil masa yang lama untuk diubati semula….Jadi,janganlah kita melukakan hati itu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. piepin says:

    comey la kak tiz pakai tudung,,harap2x,kak tiz always pkai tdung k…nampak sweet sangat

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. deathmetalord says:

    tahniah tiz…anda berjaya membawa watak seorang gadis dan isteri yang solehah…susah tu nk bawa watak tu..
    :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. flora/semampai sayau says:

    fuyooo…cantik nye!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. Red Rangers says:

    Emmmm.. klau la dia ni sebaya aku, aku wt calon dah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. Pak Tam says:

    mmg cute giler dia ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. wak says:

    memang lawa minah ni.First time tengok dia dlm impian ilyana mcm tergedik2,suara pun agak besar.apaun cun tetap cun

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. [...] cun plak kami tengok si Tiz Zaqyah nie. Takkan dia pun makan tempe jugak kot? Kami rasa si Tiz nie memang kecantikan semula jadi. Itu [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. Aboi says:

    Zaman dulu, pakai tudung tunjuk alim dan baik ATAU dah bertaubat daripada buat jahat. Sekarang pakai tudung hanya trend berpakaian sebab itu bila buat maksiat buka semua habis tapi tudung tetap pakai. Sekurang-kurangnya bertudung.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. Lady hAna says:

    hmmm.. bagi i, pelakon adlh pelakon.. mereka cume jlnkan watak..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. wanie says:

    bile nak kahwin…dengar banyak cerita tentang kak tiz dengan abang remy

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  90. Well, this was kind of boring but whatever.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  91. Good stuff, thanks for posting. I was actually looking for something else and this site came up lol. Oh well, 2 minutes of my life gone! Totally worth it though!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  92. Dear Web site owner. My partner and i actually enjoy that article and your internet site all in all! Your piece of writing is actually quite plainly written and very easily understandable. Your Blog style is amazing as well! Would be great to discover exactly where I can acquire that. If possible continue to keep up the excellent job. We require a lot more this kind of web masters like you on the net and much less spammers. Great mate!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  93. TY, great job! This was what I had to know.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  94. I have been examinating out some of your articles and i must say pretty clever stuff. I will surely bookmark your website.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  95. Aron Stokke says:

    Do you have anymore information on this subject. I liked the post but need more information

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0