Written by AbangNara | June 12th, 2009

gambar terkini siti nurhaliza

Apa agaknya rahsia Dato’ Siti Nurhaliza maintain cun melecun sepanjang masa? Nak kata pakai make up tebal, tak nampak la sangat make upnya. Nak kata pergi cucuk botox, tak nampak pulak kesan suntikan macam Zahida Rafik tue.

Yang penting Dato’ K pasti puas dapat bini yang maintain muka cun, body lawa dan suara sedap pulak tue. Tahniah Dato’ K. Memang tak sia-sia pilihan anda.

Lagi gambar terkini Siti Nurhaliza semasa di Lim Kok Wing Universiti dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar terkini siti nurhaliza

gambar terkini siti nurhaliza

215 responses to (GAMBAR)Terkini Dato’ Siti Nurhaliza Di Lim Kok Wing

  1. Akak says:

    siti buat apa kt LKW?

    0
    0
    • OnEy says:

      dia register belajar kot…

      0
      0
      • public_enemy says:

        may b kot
        muda2 x nk blajo
        tp skang bru nk cntinue blajo
        ok la 2…….. kuang2

        0
        0
        • Zaza Muhammad says:

          muda ke tua ke…tuntutlah ilmu smpi ke liang lahad

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          kalu tuntut ilmu sampai liang lahad, camner nak konvokesyen?? takkan konvo dalam tanah???

          KESIANNN…..

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          Wakakaka…
          delima…delima…
          aku yg tgh frust nie…ketawa tebahak2 ngan ko nie…
          sakit peghut aku baca komen ko nie…
          lawak giler…

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          poco..ko gi mana ek???skejap ada skejap tak dek..takkan ko pun menuntut sampai liang lahad gak kot….

          alaaa, lelaki ni ko kena cool jer..kalu beria, mesti lg dia tarik ego cam tarik minyak masa bawak keta, broooooooooooommmmmm….meh kita bergosip, hlg tensyen…

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          ko bg tip aku jap camna nak pujuk bf nie…

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          no satu : ko terima semua salah dia tu seadanya…

          no 2 : ko cakap kat dia takkan dlm byk2 jahat ayang (kalu ko romantik tahap gaban lor), sekelumit pun takdok kebaikan…

          no 3 : ko geletek dia, pastu ko mintak maaf..settle…

          yg penting, ko rileks jer…jgn poning2, jd cam aku…hehehe

          0
          0
        • Zaza Muhammad says:

          hahaha..apa la ko ni sara..tuntut ilmu x semestinye semata2 nk konvo aduhai makcik ni… dlm maknanye tuh. cara2 nk buat anak ngan branak (secara halal selepas sah nikah) pun kire ilmu gak yg perlu dituntut…opsss terlebih sudah 18sx…syyyyy

          0
          0
        • suzanna says:

          apela yg ko melalut delima
          bg nasihat x brapa nk konkrit
          kan ke elok ko kata…tuntut ilmu sampai
          bila2…kan sng..
          ini sampai liang lahad..dgr pon ngeri..
          wak lu

          0
          0
        • suzanna says:

          alamk…sory delima
          aku nk kata zaza td…
          sory

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          suzana, hahaha…ntohlah kak zaza cayang ni..pebenda ntah yg dimaksudkan…

          aku rasa kak zaza nak cakap kalau cari ilmu dari ilmu dunia sampai ilmu akhirat kot…kang bila dok dlm liang lahad, tak dek ilmu tak tau nak jawab…hbslar kome, neraka jawabnyer….

          kak zaza, sila jawab sikit…

          0
          0
        • Akak says:

          apa yg zaza tulis itu adalah pujangga arab yg berbunyi “tuntutlah ilmu dari buaian hingga ke liang lahad” …..yg menerangkan tentang kepentingan menuntut ilmu sepanjang masa, satu proses sepanjang hayat..

          0
          0
      • shusisushi says:

        korang korang.. tak tau ke siti jadi pensyarah jemputan kat Lim Kok Wing… ? dalam bidang seni suara..

        0
        0
  2. trAnsForMers says:

    yea aku prtama ke?

    0
    0
  3. mamat says:

    first..akaka..wow,kt limkokwing..awek aku ade sorg study sini..

    0
    0
  4. mamat says:

    aduss..sori2..ade lg cepat daa yg pertama..akaka..congrats2

    0
    0
  5. mentos says:

    alahaiiii ct2 knp la xpakai tudung betul2..

    0
    0
  6. trAnsForMers says:

    mmg lawa ct ni…

    0
    0
  7. trAnsForMers says:

    mamat brp owg awek ko..

    0
    0
  8. glory...glory man utd says:

    boleh laaaaaa
    kalau pakai tudung betul2 lagi lawa,
    mcm norjuma yang kawin ngan adik perdana menteri kita tue.
    betul tak????

    0
    0
  9. glory...glory man utd says:

    mana si aries nie???
    selalu ade je dia…..senyap aje???
    bz agaknya

    0
    0
    • jerneh says:

      sezen depan sapa lak alex nak kasi pada sapa striker MU ni? CR pun dah kena juai.. tp patut pun.. hahaha
      harap Btove harp bdn jer besa.. hadui i’m sori salah ruangan lakk..

      0
      0
      • Akak says:

        nti suruh nara tepek gosip sukan lak…..kekeke
        oooppss, atlit bkn artis la…

        0
        0
      • glory...glory man utd says:

        emmmmmm………….
        tue la pasal………
        sape la nak jd striker nanti…………
        walau ape pun man utd tetap dihati………..

        0
        0
  10. eclipse says:

    nak tau knp ct maintain cun…sbb org yg slalu kena kutuk biasenya tuhan akan pandg dia dgn pandangan rahmat…lg2 kite yg tgk…lagi satu ct ney dikategori dlm golongan yg air muka manis…xjemu dipandang…wpun erra dn nasha aziz nmpk cntek…tp dowang x manis…dat y kite tgk skali jer dh puas..
    paling pntg…muka dia kan nmpk mcm bdk2…cute jer..xpuas nak pndg…

    0
    0
    • Akak says:

      akak mmg suka sgt tgk smua gmbr ct tp bab dia btudung ala kadar ni yg buat akak x suka sgt…….

      0
      0
    • Lovelyvic says:

      erra tak manis??
      aku rasa…. erra lagi lawa dari siti…

      0
      0
    • to says:

      erra xmanis? buta ker apo? erra yg paling cun antara semua artis kat malaysia ni walaupun dah 30+ tp dgn yg 20+ pun erra masih paling cun n manis. aku xpuas2 tgk muka erra, xkira mcmana dressing or pakai tudung, cantiknya xpenah kurang. skang turun plak kat anak dia, mebeles. erra mmg sweetest plus dgn suara manjanya

      0
      0
  11. eclipse says:

    tue la…dia dh terlepas ckp…sdgkan dia x bsedia lagi…tapi biaselah …dh nama manusia…nobody perfect…mcm page kat sebelah…nurfarahin pki tdg litup…tp org buka gak cite dia tangkap khalwat…manusia akn slalu cr ksalahan org len even kecik..tp dowang xpnh tgk kat dr sndr atau sedara mara dowang…
    sbb tue ade pepatah ckp “cermin dr dlu sblm cermin org len”…

    0
    0
  12. jerneh says:

    emangnye dia terlepas ckp dulu.. gugugaga

    0
    0
  13. aries_april says:

    hai…
    bz skit la…
    naper glory cri aries?
    rindu ya?
    jgn nnt jerneh mrah…
    :-)

    0
    0
    • glory...glory man utd says:

      saje tanya ……
      tak leh ke???
      kalau ade org yang marah,
      i’m sorry(versi amir raja lawak)
      hehehehehehe……..

      0
      0
  14. aries_april says:

    jerneh…
    bru prsan…
    wah….
    up to date btul…
    brjya jga ya?

    0
    0
  15. jerneh says:

    hadui la…
    rasa mcm nak menitis air kencing..
    AA usik glory cam tu… wakakaka

    0
    0
  16. ninikebayan says:

    dulu masa nini muda,muka nini pon mcm ni cuma nini tinggi ckit dpd tok t ni..hehe..ala2x model gitu~hohoho~ops i did it again!!

    0
    0
  17. aries_april says:

    ye lah jerneh….
    titis la….

    had yr tea time?

    0
    0
  18. trAnsForMers says:

    aku sokong jerk bila ninikebayan kte muka dia scantik ct…coz aku tkut karang dia transform aku jadi mawas lak……

    0
    0
  19. aries_april says:

    mawas up to date xpa…
    klau zati xnk…
    eclipse pn ada….
    :-)
    tul x jerneh…?

    0
    0
  20. trAnsForMers says:

    tp rasanya mawas ni dh trjatuh hati kat AA la…
    dh x pndang org len….
    ooops sori kang p.we AA ngamuk lak…

    0
    0
  21. aries_april says:

    ada jga orng jtuh hti kat cleaner ni ya….
    brtuah nya aries…
    b4 ni saper pn xnk…
    krja cleaner je kot….

    0
    0
    • glory...glory man utd says:

      cleaner pun pekerjaan yang mulia jugak tau…..
      cleaner ke ape ke janji keja yang kita wat tu halal.
      rezeki yang kita dapat tue akan jadi berkat tau…….

      0
      0
  22. aries_april says:

    ala…
    xdpat mmg la puji…
    ada ker orng k kn cleaner….
    tnya la sapa2x pn…
    xda yg nk pny….

    0
    0
    • glory...glory man utd says:

      ye ke???
      kalau ade yang nak mcm mana????
      hehehehehhe
      cleaner pun manusia jugak.
      bukan wat keje haram pun.

      0
      0
  23. aries_april says:

    peluang ja yg ada…
    nape nk try ker?
    :-)

    0
    0
  24. aries_april says:

    :-)
    sama-sama ert kn silaturahim…
    tu kn yg ALLAH nk…

    0
    0
  25. trAnsForMers says:

    ala klau ko x sudi xpe ar AA cam2 lah ko nya reason..cleaner adalh pkrjaan yg suci what….

    0
    0
  26. trAnsForMers says:

    ooopppssss dh nk kul 5
    aku lum kmas meja boss lg
    lum sapu smpah…lum lap crmin..
    mampus aku boss ngamuk ni
    ????????aku pun cleaner gak hu hu hu…
    aku cau dlu mlm kang klau smpt aku snggah jap…
    bye AA….

    0
    0
  27. aries_april says:

    kn aries dh ckp…
    sama2x la kta ert kn sltrhim…

    0
    0
  28. aries_april says:

    oh…
    ada jg orng krja sma ngan aries…
    rs brtuah la pla krj ni…
    HAHAHAHA

    0
    0
  29. Zaza Muhammad says:

    hhehe best tido.. baru bgn tido. Gambo CT aaa plak. Dia mmg lawa comei jelita sokmo. Klu pakai tudung btul2 lagi le lawa…. Tp kekdg ni gambar menipu sbb ramai artis yg aku jupe live face to face lagi lawa dr gambo diorg atau tgk lam TV. CT pun klu msk pertandingan ratu cantik dia x menang punye sbb muka dia x balance ngan tubuh dia, pastu badan dia x center. Sbb tu bkn semua org x ble jadi model catwalk walau jelita camne skalipun. Erra tu aku akui..mmg jelita, mak aku best lai dia sound, dia kate lawa apenye CT, dahi jendul, muke kepek…aku pun heran…pandangan org tua2 ni… tp dia mmg approved Erra mmg cantik jelita drpd ank2 dia ni waa!!!!!!!

    0
    0
  30. glory...glory man utd says:

    hehehehehe
    ape kejadah dia nak g meyemak kertas peksa student plak???
    dia sape???bukan pensyarah pun…………

    0
    0
  31. x-not-x says:

    ada aku kesah?

    0
    0
  32. glory...glory man utd says:

    lantak ko la kalau ko tak kesah
    aku nak wat ape kan???
    bukan aku leh wat pape pun………………

    0
    0
  33. tamazula says:

    nak tahu sebab ct masih cun sampai skg…sebab dia pakai susuk…engkorang mana tahu..sebab itu dia selalu gi ke indonesia….tak caya ..?cuba tanya kat Dato K…dia gi U.Lim kok wing sebab dijemput untuk satu majlis….

    0
    0
    • Zaza Muhammad says:

      isk…x baik aaa pakai susuk ni… aku wase sbb CT ni fotogenik aaa in the other word ‘makan gambar’. sbb jupe live xde aaa lawa sesgt, kategori biasa je (yg pasti lebey lawa dr aku waaa!!!!!!!)… lawa lai Umi Aida atau Maria Tunku Sabri…cam anak patung muke ye, tp tgk lam TV ke filem ke lam majalah ke,,,xde aaa lawa sesgt diorg tu…

      0
      0
  34. Gosip Hangat says:

    comel la siti ni cun melecun ..taniah dato K

    0
    0
  35. trAnsForMers says:

    wah lega rasanya dh lek umah…
    hmmm…ngok spongebob ar tuk hlang tension
    apa2 pun ct all the best to you…
    mdh2an thun dpn ct mmprolehi chya mata yg dtngu2..

    0
    0
  36. tamazula says:

    kalau cun luar dan dalam…..kalau dalam malaysia..sopan….cuba ko jumpa dia kat oversea…smoker cam naga…mesti org tak caya…pakai tudung pun cam hampeh…baik tak yah pakai…kalau tak bersedia utk bertobat….tok sah pakai….buat malu org islam yg dah pergi haji..cun muka memang cun….tapi hati tak ….tak ikhlas…bini aku 87 kali lg cun…

    0
    0
    • trAnsForMers says:

      arini bini ko cium ko 87x…sbb ko puji dia…aku tabik ar kat ko… klau suami x puji sape lg yg nk puji bini kite betul tak…..

      0
      0
    • jed hijau says:

      tergezuuuuuutttttttt!!!!!!!?????? aku..

      Ko biar betul….cam tak caya lak aku….tapi ..apa2 pun tak mustahil….. Patutlah dulu2 melodi tanya pasal pompuan hisap rokok…dia kata itu hak individu…no komen..

      Issshhhh!!!!! aku masih konfius lagi lah….

      0
      0
    • mentos says:

      ko ada bukti ke ckp ct 2 merokok?

      0
      0
      • rimas says:

        yap, dia mmg merokok, secara senyap…hah tue yg stop bdan naik,,, dulu kat albert hall org nmpk siti merokok dlm toilet ngan pakai skirt org tak percaykan…. so bila g honeymoon dia paki short pant..so peminat siti tolong jawab…hahha satu malaysia tertipu ngan siti…

        0
        0
        • Zaza Muhammad says:

          a’ahh..aku ade dgr psl merokok ni… siap tau lai brand pa peberet dia, Salem… tp sbb x tgk depan mata and x penah kantoi smpi ade yg amik gambo dia,,,so aku x brani aaa nk tuduh2…

          0
          0
        • trAnsForMers says:

          ??????????……………

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          betui ker nie…ct tue merokok…???
          ade bukti ker…???
          artis yg pernah merokok dpan mata aku adalah serina chef wan (dia hisap ape menatang tue yg org arab hisap tue – macam hose plak aku tgk…)…lg sorang artis, si sherry merlis…(ala, nama kampung sharifah saodah)…org swak…dier pun hisap rokok gak…

          0
          0
  37. trAnsForMers says:

    get board ar…
    aku nk gi hang out jap…
    sape nk ikut…jom ar…
    he he he nek bsikal jerk…

    0
    0
  38. boxer hugo bosss says:

    cute giler..ehhehe..
    dagu lekuk teu yg mahal tue..hehe

    0
    0
  39. ANDY CHESTER says:

    die nk study tesl kot situ. hehe *jz jock

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      skill dier setakat spm jer…trus dpt pangkat datuk dan datin seri…
      jelesnyer aku…belajar tinggi-tinggi, datuk pun x dpt2…
      waaaaaaaa……..

      0
      0
      • Zaza Muhammad says:

        aku ponnnn blajo tnggi tp keje pun ntah apa2 lai waaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        0
        0
        • Penari Poco2 says:

          at lease ko dah ader laki…
          aku…???
          waaaaaaaa….ader bf pun tgh gaduh skrg nie…
          waaaaaaa…dah lar cuaca mendung skrg nie…
          cam aku plak???…waaaaaaaaaa…..isk…isk…isk…

          0
          0
        • Zaza Muhammad says:

          aisey,,,rilek aaa geng. ko mendung, kat opis aku ni hujan dah… kilat pun kuat, takut aku… wase nk off je pc nih. mmg surge protector ade tp langkah berjaga2…. aku pun dok susah hati bile bdk opis hubby aku bgtau x msk opis… dah le aku kol sms dok jwb n reply (moteng keje dok bgtau aku apa daaa)… bimbang oooo. ginilah dugaan berumahtangga, baru kecik wahai poco2 ku cayang… bkn apa just nk bg tip kat ko, ade bf tu kena aa caring2… so bile gaduh2 gini, try aaa ingat saat2 dia caring loving ngan ko…ihiks! xpe ko rilek lu, time panas2 ni pun x sesuai jumpa… tp try aaa recall apa yg patut erk. jgn lelama sgt, kat kuar sana ramai MJ species jerung, kang disambarnye BF ko, isk isk isk…cukuplah aku sorg merana, takan ku biarkan org lain merasai kedukaan itu…peh!!! tere gaks aku berayat jiwang

          0
          0
  40. nekounam says:

    CT bertambah cantik…

    0
    0
  41. siti aisyah says:

    walaupon org kutuk dato ct,sy tetap terasa bab sy pon ct jgk..memang susah nak puaskan hati sume org nak wat camane……..dah lumrah alam salah org kte tngok,slh kte org lak yg nmpk..tolx

    0
    0
  42. Lovelyvic says:

    Camna ar pmpn ni senang2 je kurus..
    Aku diet mcm nak mati pun turun sekilo je.

    0
    0
    • Zaza Muhammad says:

      aku pon, pegi aerobik pun x jalan huhuhu. tetap maintain canteek tertarek ku tetap tenbam

      0
      0
      • Penari Poco2 says:

        hahahah…ikutlah petua aku…
        tiap2 petang senam poco2…setengah jam camtu…
        bdn tetap langsing dan menggiurkan…

        0
        0
  43. mentos says:

    maybe betul kot desas desus yang die buang lemak…malties pun diet xjugak kurus2..

    0
    0
  44. flowerHoRn says:

    HELLO GENG PRGI KAT PAGE SI MANOHARAM baca si tengkusaja on dia kutuk sultan kita mmg bangang tul dia ni pas 2 xmalu lak pakai nickname tengku….
    HAMPEH………

    0
    0
    • Akak says:

      sabor…sabor….org cenggitu jgn layan sgt, bg sedas dua das jer…klu nmpak sgt dia dtg nk memecahbelahkan, apa payah kita suruh nara kasi potong saje same dia…kakakaka….

      0
      0
  45. Gosip Hangat says:

    aphal ni tak abes2 dok kutuk sultan ni..xde keje ke?

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      nie bknnya zaman dahulu kala…rakyat jelata takut ngan sultan…
      skrg nie sultan plak yg takut ngan rakyat jelata…

      0
      0
  46. trAnsForMers says:

    alamak ada yg gduh2 ar kat page mano……..
    boring ar………
    bek gi sapu lantai dulu dn cuci tandas…..
    almaklumlh aku ni cleaner…hu hu hu..
    sedar diri……..

    0
    0
  47. trAnsForMers says:

    alamak page yg sama lg….
    hang out ar..nk gi danga bay….

    0
    0
  48. Kak Su says:

    A’kum semua..Hai..Alhamdulillah Kak Su dah selamat tiba dr kg. Dua hari tak mentenet aduh..boringnya. Intenet tak leh buka plk. Wah..ada kes gaduh lagi dlm page mano tu…pehal plk Melayu vs Cina ni?

    0
    0
  49. trAnsForMers says:

    hmmm… baru nk kayuh bsikal nk gi danga bay…trnmpak lak muka kak su….Alhamdulilah….
    ntah ar minah indon 2 nya pasal kita yg 1 ngara lak nk gaduh…..

    0
    0
  50. LANUN cetak rompak says:

    hi.. selamat berkenalan semue~

    0
    0
  51. conan says:

    ape yg ct buat kt sne?

    0
    0
  52. conan says:

    hye sume..first time komen kt cni.. : )

    0
    0
  53. DelimaSaraa says:

    cantiknyer siti…….ayu jer…………mesti lou tak suka ni sebab org melayu kan..kalu bubuh ‘lou siti cai’ mesti dia suka dh niii…cian kami sebagai pewaris keturunan melayu kan..hehehe

    0
    0
    • Zaza Muhammad says:

      morning saraaa

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        morning zaza…

        0
        0
        • Zaza Muhammad says:

          aku mati kutu aaa keje ari ahad… xde keje sesgt… huhuhu… sok baru aaa bz sket. kekgi nk wak house keeping aa vacumm ke..

          0
          0
        • Akak says:

          sunday blues…hehe…
          zaza kje kt area mana?

          0
          0
        • Zaza Muhammad says:

          taman cukai utama…..waarrggghhhh ngantok giler aaaa. bos adop hehehe pepagi dah kuar jupe org g gebeng ekeke… beronok2 aaa tenet

          0
          0
        • Akak says:

          oooo…kt situ, dulu akak penah gk kje area situ. ada 1 restoren kt situ, apa nama ntah…yg rmai org tu…akak suka mkn ikan patin msk tempoyak kt situ…kekekeke.. sori nara, sembang jap…. :-)

          0
          0
        • Zaza Muhammad says:

          Nara xpe..sporting ehheh hidup Nara… ade lai restoren tu Sri Intan..mmg lama restoran tu, masa keje kat cni thn 1999 pun dah ade… la ni mai cni smula, wujud lai restoren tu,,tp tokey tu kate dia tokey baru, just maintain nama. Ikan patin msk tempoyak tu ade lai…ekceli zaza x penah suke mkn aaa sbb x suke mkn durian dan sewaktu dgnnye ;)

          0
          0
  54. Zaza Muhammad says:

    weh!!! Maya (yg berlakon jadi maid jahat cite Anak betong tu) diam2 je nk bernikah ngan krabat Pahang… caya aaa pandai simpan rahsia, tup tup dah nk nikah. Bagus aa dia ni, bkn cam artis lelain, dok jaja cite konon bercinta ngan krabat2 bla2… last2 diam gtu je, bile org follow up, apa lai clash aaa konon… Well to Maya, slamat pengantin baru….

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      biar betul ko ni..betul ke idok ni…aduhlar, kerabat phg suka cari artis2 ek…

      0
      0
      • Zaza Muhammad says:

        betul3x.. x tipu. jap erk aku paste article ye.. tp xde aaa encem sesgt, biasa je….
        Penyanyi dan pelakon Maya (Matahari) akan bernikah dengan anak saudara Sultan Pahang, Tengku Shahreza Tengku Abdul Aziz pada 26 Jun 2009 di sebuah masjid di Taman Tar, Ampang.
        Maya atau nama penuhnya Meyanaliza Ruslee ditunangkan dengan Shahreza dua minggu lalu dalam majlis sederhana di rumah abangnya di Cheras.
        Tengku Shahreza, 38, ialah anak kepada Tengku Panglima Perang Pahang, Tengku Abdul Aziz Sultan Sir Abu Bakar. Beliau seorang ahli perniagaan dalam bidang pertanian dan pembinaan.
        “Saya kenal Shahreza sejak empat tahun lalu. Dia tak menghalang saya untuk terus berlakon dan menyanyi,” kata Maya yang masih sibuk menjalani penggambaran drama Ceplos musim kedua walaupun sedang mempersiapkan majlis pernikahan.

        0
        0
        • DelimaSaraa says:

          hehehe..cepat betul ko tauuu..kak nara pun kalah dh niiiii tauuuu…paste ar cepatttt

          0
          0
        • Kak Su says:

          Semekom…dah sarapan ke? Hai Nara..Saraa..Zaza..mane yg len2 ni? Tak bangun lagi ke? Aries dah pindah dah ke? Tyra, jed, jerneh, BH, Poco2 pn tak nampak batang idung.

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          diorang gi kelantan..manik urai..pasang bendera..hehehe

          0
          0
        • Akak says:

          manik urai tu apa saraa?

          0
          0
        • Zaza Muhammad says:

          morning kak su (wpun aku tatau samada aku ni lebih tua atau sebaya…tetap panggil kak su hahaha) kang nk election kat manik urai

          0
          0
        • Zaza Muhammad says:

          eheheh..se lai..NARA x minat ke gossip2 psl Ank wayang ke atau pilih kasih? smlm aku tertgk… ok gak program Pilih Kasih tu, xde aaa bosan cam ank wayang… bkn psl pengacara, kena aaa bg peluang ke Rudsi Ramli, org baru… tp pengisian dan cara ujian tu aku wase lebey best tgk Pilih Kasih. Yg frustnye mlm tadi si Ray tu terkua (dia choreographer Lisda yg menang sehati berdansa). Cara dia blakon best apa, masa blakon lam Matahari tu cam kayu je.. la ni best plak. pastu lelain cara ckp suke aaa jerit, bingit tinge…tp time kena elimination, pesal le rosyam leh pilih dia out of three yg corot undian SMS. aku wase Pilih Kasih ni kena tuka konsep aaa, jgn smpi 90% undian sms… se lai Ray tu org srwk, setahu aku org srwk boikot pilih kasih sbb kes ari tu, so xde sapa kot undi ray… sayang tol dia tu berbakat aaa

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          jadi aku kena panggil ko kak zaza lerr..hehehe..ampun kak, selama ni saraa terkasar bahasa…saraa kan buah cempedak di luar pagar ambik galah tolong jolokkan..hehehee

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          aku nak jolok buah delima…hahahahah…

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          aku ade nie kak su…
          msh frust lg nie, hal dgn bf x setel lg…
          tp aku layan BN nie jap, terhibur gak…

          akak, manik urai tue x lame lg nak election…

          0
          0
        • Akak says:

          lor…nk ngundi rupenya…maklum la x brp nk smpt baca news msia…kekeke….byk jgk dh ketinggalan ni…. malaysia…aku rindu pd mu….bila boleh balik msia ni….sob..sob…sob..

          0
          0
  55. Kak Su says:

    Morning Zaza..btl la tu..Kak Su tua sket drp Zaza la..ooo election ye..ok la tu saraa..pasang bendera..dpt gak pitih…he..

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      emmm..diorang bukan gi pasang bendera tau kak su..depo pi tunggu makanan fre…hehehe, jangan marah u all, nanti kalu u marah i nangishhhh

      0
      0
      • Zaza Muhammad says:

        lawak ko Sara… sekati aa nk panggil apa pun…kite ni sedo diri, x suke tipu2 umur ;)

        0
        0
        • DelimaSaraa says:

          saraa muda lagi kak zaza..tp muka akak muka cam muda jer..kalah atuk iti

          0
          0
        • Zaza Muhammad says:

          hahah ye la tu… tu psl..gambo ni menipu. Penah skali tu bengkek akak wehh bile g kedai hardware, ble nyonya tu kate.. anak ke? tau sapa,,,laki aku tuh waaaa!!!!!!! baru ni lagi aa haru masa msk spital operate sket, leh lai diorg kate, sapa tu adik ke sedara huhuhu…. aku jejln ngan adik kandung pun leh lai org kate BF…nasib le leh hubby babyface

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          aduuuhhh…sian nyer kat ko za…
          mane gambar hubby ko…tayang lar kat sini nie…
          kut2 aku kenal…

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          poco, sory to say…aku rasakan manik urai nanti PAS menang…UMNO cam susah sikit…minggu lepas aku lalu situ, tp dari segi bendera memang UMNO meletoppp…

          0
          0
        • Zaza Muhammad says:

          tayang kat cni… ble no hal. ntah org kg ko? poco2 org mana…i mean kuching ke mana ke..hubby org kuching, kg ye otw nk g puncak borneo, stengah jap je drive dr bandr kuching.. sblm msk kg dia tu under construction nk wak penjara baru… xsilap aaaa…

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          tak ar kak zaza..aku tak duduk kat manik2 ni..aku duduk kat delima atau berlian..wakaka

          0
          0
  56. Zaza Muhammad says:

    Ampun Nara…over plak ambe nih… jgn mare yerk..dok suke2 hati meluahkan apa terpendam lam blog ni tanpa byr satu sen pun ihiks!!!

    0
    0
  57. trAnsForMers says:

    Assalamualaikum….salam sejahteraaaa…(wah nyanyian versi sheila rusly dlm drama apa tah aku x ingat)….

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      ko cakap pasal saper??

      0
      0
    • Zaza Muhammad says:

      filem Diva Popular……hahahaha terer tak aku? Masa tu dia mai lmbt…yg bestnye bile dia kate lmbt sbb si Ezilyn tu nk solat zohor lu…pastu awi kate, psal x mai lepas isyak je heheh. best gak layan cite gtu..

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        mana kak zaza tgk???kenapa aku tak tau citer ni…aduhlar..ni aku berasa begitu rugi sekali ni….

        0
        0
        • Zaza Muhammad says:

          tgk wayang,,,pastu beli dvd,,,,,ala lam youtube ade (type je diva popular, klu nmpk yg 8 minit lebey2 tu, x pun Diva Popular (part 1)…ye aaa tuh)… best cite tu, klaka dan sindir2 aaa…tp itulah realiti dunia hiburan kite…ramai yg hipokrit

          0
          0
        • trAnsForMers says:

          btol btol btol..
          zaza dpt 10 markah..
          thx sbb ingtkn aku cter tuh..
          tngah cri dvd dea nih aku nk ngok blek..

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          kalo x silap aku sheila rusly bawak lagu tue pakai jubah hitam tutup muke (nampak mata jer). x ingat lar ceta aper tue…lawak gak…

          0
          0
        • Zaza Muhammad says:

          heheh klu stakat nk sesaje tgk leh online kat youtube. aku pun tgk berkali2 gak cite tu,, ada part yg best ,,ada gak part yg kureng. tp mmg best aa care dia perli… bak kate ‘puan julia’ lam cite tu, filem kite wajah kite, bukan wajah mat endon’ heehehhe se lai …my break cannot eat ..

          0
          0
        • Zaza Muhammad says:

          bkn shiela aaa, umi aida yg pakai jubah tu, konon nak kaber g suntik2 smpi berketol2 kat ifa raziah punye butik… si shiela rusly plak ngan ezlyn kaki mandrem wakakaka

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          eh za…mmg ader ceta tue sheila rusly pakai jubah hitam tutup muke…dia nyanyi lagu assalamualaikum…salam sejahtera…mmg aku ingat tp x ingat tajuk dier…

          0
          0
        • Zaza Muhammad says:

          erk…ok jom kite pakat reramai tgk cite tu lan you tube eheheh…aku pun lama x layan cite tu…skali skala best gak..ehehhe

          0
          0
  58. trAnsForMers says:

    wah tabik aku kat ko zaza…
    mmg ko hafal hbs citer 2…
    si Pn.Julia 2 Azean Irdawatykn…
    ha ha ha akhirnya aku dh jmpa citer dia…
    layan jap….

    0
    0
  59. LANUNcetakrompak says:

    testing testing

    0
    0
  60. Zaza Muhammad says:

    klu korang nk tgk cara alter muke yg x memerlukan botox bla,,,expecially for iklan… g kat homepage youtube then type
    Dove – Evolution Commercial (higher quality)

    0
    0
  61. kiki says:

    nmpak kesan2 penuaan di mate beliau…wakakaka

    0
    0
  62. trAnsForMers says:

    cau jap ar nk gi cuci tandas….
    hu hu hu hu………

    0
    0
  63. badboy says:

    nak tau rahsia siti aper?
    kepada korang yang dah ada bini n awek..
    belikan la bini n awek korang set penjagaan muka SKII..
    comform awek n bini korang cun..
    pipi gebu n lembut..
    tu baru korang tengok
    belum semtuh tau..
    biarla kuar duit ckit jnji korang puas hati ngn muka bini n awek korang..
    betul aku tak tipu..

    0
    0
  64. badboy says:

    pikir2 sume tak mampou nak beli
    tp ada cara nak buat bg kita mmpu..
    jngn la beli skali gus sume
    beli trial pack dulu…sekarang ada promosi 338 jer satu set asas..
    dia ada mcm2 saiz..
    so bila apa yg habis beli dulu..mknanya tak semu abis serentak..
    botol dia besar2 la..
    pkai pun lambat habis..
    bkn tiap2 bulan nak kene beli
    kumpul la duit..
    nak cantik kene berkorban

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      badboy ni bekas atau partime promoter SKII gamoknyer…

      aku tak pakai SKII tu pun, mahal bebenor..aku pakai tomato jer…lenyek2 tonyoh kat muka…tu kalu rajin lor..kalu malas gak, aku lap 2 bijik mata aku ngan air, terus krohhhhhhh….

      sebab aku guna teori artis selalu cakap -“rahsia awek muda saya adalah air sembahyang’

      0
      0
  65. bangiperdana says:

    Siti kena belajar kat LKW utk menenangkan hati yang tengah sedih…..

    0
    0
  66. rezab says:

    betul ke kalu pkai SKII leh jadi cun cam CT, saya baru try pkai…dah 3 bulan…cun dah kot, x perasan plak…eheh

    0
    0
  67. badboy says:

    rezab pkai yang set aper?
    lengkap ker tak?
    ikut aturan ker tak?
    stahu aku sume kwn2 n tut…. yg pkai mmg cantik..
    baru pkai..
    sabar2 la yer..
    n kepada lelaki pun blh pkai gak ok..

    0
    0
  68. rezab says:

    x lengkap pon..pakai pencuci muka ngan essence jer….tuk lain2 pkai brand lain punyer..

    0
    0
  69. badboy says:

    ar ptt la..tp yg tu pun dah cukup..
    nnt mesti muka jd lembut gebu..
    semoga bertambah cantik..

    0
    0
  70. wnita says:

    biarlah dia nak pakai tudung ke tau tak itu style dia.tak payahlah..salahkan artis..punya fesyen..,semua manusia pun nak ada identit sendiri atau style tersendiri yg tak nak sama dgn org lain..biar bukan artis skalipun! semua ada cita rasa masing2..apa nak heran?..biasalah…bg sy..tak payahlah buang masa kritik artis tau org lain..klu diri sendiri belum tentu kan…baik lagi kita mencari sesuatu yg boleh menambah pahala atau sesuatu yg mgisi masa lapang…buang masa…tegur atau minat artis2 ni pun tak kemana..dan tak juga mguntungkan..maaf la..sy myedarkan jak.artis2 ni..pun manusia juga biasalah…cari makan…nanti bila dah sampai masa..sama gak cam org2 vateren. daa

    0
    0
  71. akulah says:

    Ada jugak yang mempersenda2-sendakan hadis Nabi ya kat sini? Pakai je tudung… Hangin aku…

    0
    0
  72. salam cinta pada datuk siti nurhaliza buat apa kita jalan jalan mana tahu siti nurhaliza suka ke tak i nak siti nurhaliza sudi tak keluar dengan i sayang siti nurhaliza ok iliveyou siti nurhaliza pada i ok imsyou bila nak jumpa i cintakan datuk siti nurhaliza ok bey daling twoo siti nurhaliza.

    0
    0
  73. ben47o9 says:

    keutamaan belajar mesti. Membaca kalau tak blajar mcm mana nak membaca, so nama jalanpun tak boleh baca sesat la..tak dapat la balik.

    0
    0
  74. azlan says:

    to siti nurhaliza.
    i think better u dont wear your tudung
    sye pikir siti mcm xbersedia nk pkai
    jgn wat mcm tue
    nanti jdik ikutan ramai owg terutama perminat
    berdose.
    nk pkai tudung biar btl2,kalo xnk jgn pkai.lg senang.xlah lh owg ramai dok mengata.sye harap nie bkn sindiran tp kepada nasihat.sye pon xbtl sgt.
    tp kite sesme owg islam patut sme menegur yg mane patut.
    sekian,sye harap siti xmare ape yg sye kata kn.

    0
    0
  75. LUV 1 GURLZ says:

    GAMBAR KE-2 CAM NORA DANISH, AHAKS

    0
    0
  76. ezemeer says:

    DCT sebenarnya advisor of performance arts la kat limkokwing uni 2….dh lma dah dr 2007 lg..

    0
    0
  77. waheeda says:

    huhuhu..ct dulu2 mana ada cantik,cntik kita suma lagikan hehehe..skang duit bnyk,teknologi canggih,perubatan moden..cucuk vitcla bg kulit cantik. Tu yg nmpk lagi cntik sbb kulit ct mulus dan licin huu…

    aku yg tak berduit je mkn table vitc vaje hik..hik..

    0
    0
  78. fbi says:

    wow memang lawa la…tak jemu2 aku tengok muka dct NIE…

    0
    0
  79. Interesting post and enjoy reading, he hit on Google while doing some research on this topic. I look forward to reading some more posts from you.

    0
    0
  80. wow, awesome post, I was wondering the same thing. and found your site by google, many userful stuff here, now i have got some idea. bookmarked and also signed up your rss. keep us updated.

    0
    0
  81. I think this site holds very wonderful indited articles articles .

    0
    0