Written by AbangNara | February 18th, 2009

gambar terbaru sarimah ibrahim

Tengok aje gambar terbaru Sarimah Ibrahim berposing di atas. Jelas menyerlah kekurusan badannya kalau nak dibandingkan dengan gambar-gambar Sarimah Ibrahim yang seksi dulu.

Mungkin Sarimah Ibrahim buat rawatan proses buang lemak seperti penyanyi Aizad pernah lakukan? Atau sememangnya Sarimah sanggup tak makan nasik untuk dapatkan badan yang macam ni?

Yang pentingnya, kami di BeautifulNara.com lebih sukakan Sarimah Ibrahim yang dulu. Lebih menggoda, seksi dan mantap. Kami mahu Sarimah Ibrahim yang dulu!!!

29 responses to Kurusnya Sarimah Ibrahim, Buat Rawatan Buang Lemak Ke?

  1. mediamalaya says:

    kurus ke? biasa saja

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. sinarSuria says:

    entohnye …aku lg kurus,..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. ina says:

    ok je cam biasa tengok kat diari ngan katanya af tuh cantik giler sarimah sekarang..

    buang lemak mana boleh tangan sekalai kuruslaaaaaaaaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. johan says:

    still cantik…tengok gambo dia kat facebook dia lawa gilerrrrrrr..kurus macam aku gakkkkkk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. ni says:

    oklah dia mcm nih
    cantik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. flower says:

    sedut lemak la 2..
    hahaha..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. huggies comfort dry says:

    sesungguhnya fitnah lebih dashyat daripada membunuh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. Anna says:

    Ada orang kata muka dia macam muka aku!
    He.he.he

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. koyok says:

    blog ni fitnah..aku tak suka open blog ni. tapi as sarimah fans, aku nak ckp sikit…jgn dok memfitnah org… blog ni salah satu blog fitnah..sbb dah terang lagi bersuluh sarimah makan hati sbb tak sebumbung ngan suaminya..then,tup tup dia dah bercerai skg..itu adalah punca y dia kurus…jgn ingat disebalik kak mah ni hibur kita kat diari, dia takder probs..sedap giler mulut nak fitnah dia..ini adalah bukti contoh..selidik dulu ok!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Zaza Muhammad says:

      rilek beb..aku pun tumpang sedey bile dgr psl dia…isk isk isk. Pandai tol dia sorok erk, dia tu popular apa! well ni le salah sorg artis contoh yg x suke wak publisiti murah cam jaja hal peribadi kat press dan media elektronik. Sarimah terkenal dan femes kerana bakat dia, xde pun dgr cite2 yg kureng atau murahan tentang dia. All the best to you Sarimah. Se lai, Nara xde aaa kate dia ni kompem sedut lemak, just tnye je, btul ke?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kila87 says:

      adoiiyaii..emo tol dier ni..relex dow..bwk2 bertendang..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. […] dulu bila kami tengok gambar Sarimah nampak dia kurus sangat. Rupa-rupanya tengah makan hati sebab nak bercerai dengan suaminya, […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. mattaku says:

    laki dia men belakang ni..tu y x berkat perkahwinan tu.haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. catalina says:

    kesian kt dia .. semoga dia tabah menjalani hari2 mendatang :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. high_heels says:

    kembang jer hidung aku tgk…pape pun kak mah mmg sempoi…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. arin says:

    ni sedara aku ni.. kecian dia…family stii support sarimah.. go go cayok!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Pawang says:

      Dah lepas edah ke? Bole aku masok? Kena queue? Nak ambil nombor kat mane?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • zura says:

        ceh pawang ni ada hati lak die…
        ok lah klu dpt goda si sarimah ni i tol2 tabik arr kat lu bro..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. zura says:

    i tgk sarimah makin kurus lah skit n muka dah berseri kembali setelah divorce..kira oklah 2…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • azura yusoff says:

      saya amat minat kat dia bila dia jadi hos memang best gler… ceria, panas dan hapy . Tentang masalah rumahtangga dia no komen ..Saya harap dia akan menjadi Pengacara No 1 wanita

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. LumiGlow says:

    dia ni sedara adik ipar aku.org banjar.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. fucker says:

    wah,tetek bpk besar sial!!! i wanna fuck u babe….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. fucker says:

    i hope your pussy is really big…so that i can fit it in with my cock….ouh men…ur breast is really big n i want them….come lets fuck….babe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. Already read a few off your posts, but i think this is one off the best i read so far.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. Good stuff, thanks for posting. I was actually looking for something else and this site came up lol. Oh well, 2 minutes of my life gone! Totally worth it though!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. Hana Maker says:

    Seeing that i have been exploring temporarly for a pleasant study with reference to this one topic . Researching in Yahoo I lastly came across this web site. Reading these details I am relieved to convey that I get a good uncanny feeling I came across precisely what I needed. I most certainly will make sure to remember this web-site and check it out consistently.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0