Written by AbangNara | February 18th, 2009

gambar terbaru sarimah ibrahim

Tengok aje gambar terbaru Sarimah Ibrahim berposing di atas. Jelas menyerlah kekurusan badannya kalau nak dibandingkan dengan gambar-gambar Sarimah Ibrahim yang seksi dulu.

Mungkin Sarimah Ibrahim buat rawatan proses buang lemak seperti penyanyi Aizad pernah lakukan? Atau sememangnya Sarimah sanggup tak makan nasik untuk dapatkan badan yang macam ni?

Yang pentingnya, kami di BeautifulNara.com lebih sukakan Sarimah Ibrahim yang dulu. Lebih menggoda, seksi dan mantap. Kami mahu Sarimah Ibrahim yang dulu!!!

29 responses to Kurusnya Sarimah Ibrahim, Buat Rawatan Buang Lemak Ke?

  1. mediamalaya says:

    kurus ke? biasa saja

    0
    0
  2. sinarSuria says:

    entohnye …aku lg kurus,..

    0
    0
  3. ina says:

    ok je cam biasa tengok kat diari ngan katanya af tuh cantik giler sarimah sekarang..

    buang lemak mana boleh tangan sekalai kuruslaaaaaaaaa

    0
    0
  4. johan says:

    still cantik…tengok gambo dia kat facebook dia lawa gilerrrrrrr..kurus macam aku gakkkkkk

    0
    0
  5. ni says:

    oklah dia mcm nih
    cantik

    0
    0
  6. flower says:

    sedut lemak la 2..
    hahaha..

    0
    0
  7. huggies comfort dry says:

    sesungguhnya fitnah lebih dashyat daripada membunuh

    0
    0
  8. Anna says:

    Ada orang kata muka dia macam muka aku!
    He.he.he

    0
    0
  9. koyok says:

    blog ni fitnah..aku tak suka open blog ni. tapi as sarimah fans, aku nak ckp sikit…jgn dok memfitnah org… blog ni salah satu blog fitnah..sbb dah terang lagi bersuluh sarimah makan hati sbb tak sebumbung ngan suaminya..then,tup tup dia dah bercerai skg..itu adalah punca y dia kurus…jgn ingat disebalik kak mah ni hibur kita kat diari, dia takder probs..sedap giler mulut nak fitnah dia..ini adalah bukti contoh..selidik dulu ok!!!!!!

    0
    0
    • Zaza Muhammad says:

      rilek beb..aku pun tumpang sedey bile dgr psl dia…isk isk isk. Pandai tol dia sorok erk, dia tu popular apa! well ni le salah sorg artis contoh yg x suke wak publisiti murah cam jaja hal peribadi kat press dan media elektronik. Sarimah terkenal dan femes kerana bakat dia, xde pun dgr cite2 yg kureng atau murahan tentang dia. All the best to you Sarimah. Se lai, Nara xde aaa kate dia ni kompem sedut lemak, just tnye je, btul ke?

      0
      0
    • kila87 says:

      adoiiyaii..emo tol dier ni..relex dow..bwk2 bertendang..

      0
      0
  10. […] dulu bila kami tengok gambar Sarimah nampak dia kurus sangat. Rupa-rupanya tengah makan hati sebab nak bercerai dengan suaminya, […]

    0
    0
  11. mattaku says:

    laki dia men belakang ni..tu y x berkat perkahwinan tu.haha

    0
    0
  12. catalina says:

    kesian kt dia .. semoga dia tabah menjalani hari2 mendatang :)

    0
    0
  13. high_heels says:

    kembang jer hidung aku tgk…pape pun kak mah mmg sempoi…

    0
    0
  14. arin says:

    ni sedara aku ni.. kecian dia…family stii support sarimah.. go go cayok!!!!

    0
    0
  15. zura says:

    i tgk sarimah makin kurus lah skit n muka dah berseri kembali setelah divorce..kira oklah 2…

    0
    0
    • azura yusoff says:

      saya amat minat kat dia bila dia jadi hos memang best gler… ceria, panas dan hapy . Tentang masalah rumahtangga dia no komen ..Saya harap dia akan menjadi Pengacara No 1 wanita

      0
      0
  16. LumiGlow says:

    dia ni sedara adik ipar aku.org banjar.

    0
    0
  17. fucker says:

    wah,tetek bpk besar sial!!! i wanna fuck u babe….

    0
    0
  18. fucker says:

    i hope your pussy is really big…so that i can fit it in with my cock….ouh men…ur breast is really big n i want them….come lets fuck….babe

    0
    0
  19. Already read a few off your posts, but i think this is one off the best i read so far.

    0
    0
  20. Good stuff, thanks for posting. I was actually looking for something else and this site came up lol. Oh well, 2 minutes of my life gone! Totally worth it though!

    0
    0
  21. Hana Maker says:

    Seeing that i have been exploring temporarly for a pleasant study with reference to this one topic . Researching in Yahoo I lastly came across this web site. Reading these details I am relieved to convey that I get a good uncanny feeling I came across precisely what I needed. I most certainly will make sure to remember this web-site and check it out consistently.

    0
    0